Új privát üzeneted érkezett!

Azt hiszem már több is lesz mint elég, de azért néhány kép az én majdnem 5 hónaposomról :) így röpül az idő!

A fészkes fenevad Kép

Megeszem a párducot, a majmot és a kutyát is..csak hol is kezdjem Kép

Ott jön a fogam (anyát ne nézzétek pofát vág :)) Kép

Ez vicces Kép

Jajj de bóódog vagyok Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Nagyon nehéz visszamenőleg minden eseményt követnem,mert túl sokáig nem jártam erre-legalábbis írás szempontjából, és vannak részek, amik csak címszavakban vannak meg.
Sajnos fizikai képtelenség volt, és még többnyire net nélkül vagyok kb. febr. 20-ig.
Remélem, addig lezajlik az életem nagy ferfordulása, és újra tudok jönni olvasni, írni... :D

Az újakat szeretettel Üdvözlöm és mielőbbi pocakosodást kívánok nekik! :D

Fleur!

Szupi a tábla...mikor írtad, hogy csak azokat teszed bele, akik szoktak jönni rendszeresen, akkor elgondolkodtam egy kicsit... :oops: de benne vagyok, úgyhogy jönni fogok :wink: :lol:

Évi!

Sajnálom, hogy nem siker, de az a jó, hogy sosem adjuk fel!!!
Pupyék sem hiába vártak olyan sokat... :lol:

(Ugye, Drága?) :wink: :wink: :wink:

Nekünk a helyzet változatlan baba fronton, ami nem is meglepő, mert alig találkozunk...így tényleg nem fog menni... :oops:
Én most átmenetileg anyunál lakom egy hónapig, és hol itt alszik Lac is, hol nem...de hát többnyire nem...ilyenkor kezdem érteni, hogy milyen lehet pl. Macinak olyan sokat várni arra, hogy a párja haza jöjjön...
Nagyon húzós időszak áll mögöttem, és sajnos még nem látom a fényt az alagút végén :( :( :(
Emiatt "kicsit" el is vagyok kámpicsorodva, de majdcsak rendeződik a helyzet...most magamba kell nevelni újra az optimizmust :)

Fleur!
Lassan közeledik az időpont meghatározás fázisa :lol: Megvannak a vizsgák :lol: :lol: :lol: ma végre túl lettem az utolsón is, bár elég érdekes volt, mert a Jam-ből egyenesen vizsgázni mentem...
(Pupy! Nem röhög!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: )

Pocisok!

Olyan jó látni, hogy már nagyon belehúztatok a poci növesztésbe...attól, hogy nem írtam sokáig, olvasni szoktam olykor és próbálok lépést tartani...Néha Fleur előtt elárulom magam, mikor mesélne, és már tudom a befejezést... :wink: :D

Most szokás szerint rohanok dolgozni, és igyekszem jönni mielőbb!

Puszi Mindenkinek :D :D :D

Ja, és hát a képek........... oda vagyok tőlük, meg vissza :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Fleur,

Annyira szep ez a kislany! Es milyen kis mosolygos! :D Nagyon jok a kepek!

Eszter,

Kivanom, hogy minel elöbb rendezödjenek a dolgaid es babaprojekt is indulhasson vegre! :D

Rolam:
Itthon vagyunk, a mai ctg rendben, ha a hetvegen nem törtenik semmi akkor hetfö reggel 7.30-ra kell mennünk befektetnek es elkezdik a stimulaciot. :D Most itthon pihi, meg takaritgatok egy keveset azutan csak pihenek. :D

Kép
Kép
jucmuc

Panka
Köszi!
gtünde

Sziasztok!

Fleur!
Gratulálok a táblához, nagyon-nagyon ügyesen csinálod!!! :D :D
Lenne egy kérésem: javítanád a koromat 26-ra?
És a lányodról a képek? Hát meg kell zabálni!!! Tündériek! :D
Ha minden jól megy jövőre nekem is ekkora lesz Csodácska!!

Esztim!
Örülök,h. egy kicsit itt is... és nem nevettem :D :D :D

Jucmuc!
Nagyon szorítok,már tényleg nincs sok hátra! :D

Tündi!
Gratulálok a kis pocaklakóhoz!! :D
Vendég

Eszti
Jajj szerintem félre értettél, de nem nem is úgy írtam. Csak olyan embereket vettem ki akik jó ideje EGYÁLTALÁN nem :) jönnek és ebbe te nagyon nem tartozol bele. :)
Remélem nem vetted a szívedre.
:( hogy Laccal ilyen keveset látjátok egymást. Vizsga HURRRÁ!!!!! Ügyes vagy és tudod, h nagyon várunk bármikor amikor ráérsz :)

Amúgy bárkit szívesen visszateszek, ha úgy gondolja, vagy úgy gondoljátok..

Jucmuc
Köszi. Remélem most már a te mosolygósod is gyorsan kibújik. Füstöléssel próbálkoztatok már?

Pupy
Ja persze :)
Igen tudom :) ha jól számoltam pont akkora várod mint én Lillát :)

Kor, hát igen ezt is akartam írni, szerintem a korok nem mindenhol stimmelnek, szóljatok, h kinek mit hol javítsak :)

Kis takonypócom reggel mindig sírdogál a sok fixusztól és köhög is kicsit. Úgy sajnálom. De ezt leszámítva elég jó a kedve napközben is. Ma pl. azon kacarászott, h mi nevettünk :) meg kellett zabálni.
Elkezdtünk kóstolni. Kóstoltattunk vele alma levet, háát nagyon ízlett neki. Persze ezt úgy kell elképzelni, h csak a picur kanál hegyén pár csepp és így 4-5 kanál. Szóval tényleg csak íz szokás. Amúgy még szopizik 6x :)
És aktív forgolódásba kezdtünk. Tegnapra egész belejött. Csak elfordultam és mire vissza néztem már máshogy volt. :) Szóval megy már hátról hasra és hasról hátra is :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
de jó, már forgolódik Lilla baba. :lol: Fenti képek is szupik. Ti is betegek vagytok?!!! :evil: Nálunk Máté még mindig szipákol (ma már egész jól tűrte az orrszívó-porszívót, nem visított, meg menekült mint egy kismalac. szó nélkül tűrte. Nasivint is használjuk. ősszel nem mertem adni, mert azt olvastam hogy 15 hónapostól lehet csak adni, azt most újra megnéztem, hát az áll rajta hogy 15 NAPOS kortól. :roll: :shock: jó hogy tudok olvasni. :? erősen gondolkodom, hogy hétfőn meglátogatjuk a dokit. főleg a köhögés miatt. meglátjuk. láza nincs. viszont a folyadékot szegény nem akarja inni, - nem csoda ha el van dugulva az orra- úgyhogy víz, narancslé, tápi... ezeket most mind kiskanállal adom neki. kaját rendesen megeszi, azzal nincs gond.
(tábla- én nem a fényképre gondoltam, hanem a szövegre, Andynál az szerepel: "már van egy kisfia ..." na ilyet szerenék én is kapni. ne haragudj, hogy ezzel zargatlak)

Eszter
én is gratulálok a vizsgádhoz. :lol: :lol: Ez most államvizsga volt? vagy már szakvizsga? :oops: Miért alszol Anyukádnál? azt hittem kész a házatok? vagy valami más oka van?

(Nálam 1cn. igazából már januárban volt egy kis próbálkozás, csak nem szóltam nektek, mert tul.képpen csak egy alkalom volt, ami peteérés környékén lehetett- tojcsis nap volt épp... :oops: ez volt a főpróba és innentől jön az előadás, remélem nem kell túl sok felvonást kivárni, csak egy párat. :wink: 8) :D )

Juca,Norwell
továbbra is figyelem a netet és a telefont. :lol:

Norwell
Kende gyógyulgat?

Kép

Kép
syrynx

Syry
Jajj dehogy haraxom. Persze írom. :)
Máténak is gyógyulást, most mondta valaki,h az ilyen taknyosságból lassan jönnek ki :( hát nem lettem tőle boldog.
Szerencsére Lilla rendesen szopizik így gondolom jut neki elég folyadék is.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Cukros lötyit túléltem, bár az 1. órában nagyon kellett kergetnem a rókákat! Vannak nagyon nehéz napok hányás szempontjából, olyankor nagyon kivagyok, mert semmihez nincs erőm, ez elkedvtelenít, meg kiakadok azon, hogy hogy néz ki a ház, hogy hegyekben áll a vasalnivaló és nem tudok főzni az öklendezéstől. Szóval durva nagyon, de próbálok arra koncentrálni, hogy a baba szempontjából ez jó jel, mert magas a hcg szint. Csak a 10. hányás után már tényleg csak a nap túlélésére játszom.
De majd ezen is túlleszünk! Jó lenne addig aludni! :lol:

Fleur!

Csodaszép a kiscsaj, imádom a tekintetét!
Hát, sokmindent nem tudok enni, most a jéghideg limonádé a nyerő, sok citrommal! Ja,és a melegszendvics!
Srácok jól vannak, remélem elkerül minket az influenza!

Jucmuc, Norwell!

Szorítok, de úgyis ügyesek lesztek! :lol:

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!!!!!!

Nem lehetne otthon lenni?! Úgy megszoktam már.... Hiába, gyorsan hozzászokok a jóhoz. :D

Köszönöm a Titababa-dícséreteket4 :)

Fleur
Gratula a táblicsekhez! :)
Nem akarok búra alá vonulni. Az egyik házikó a seregélyesi kastély erdeje mellett van, ott van 1 csomó gyerek is az utcába. Pont ideális Titababa hely lenne. :D
Nagy kavics esett le a szívemről. Én 2,5 kg-val születtem, a 3 kg bébivel ki is egyezek. :)
Nagyon édes a képeken Lilla baba!

Jucmuc
Még mindig 2 in 1???

Eszti
Jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy Laccal ritkán találkoztok, de majd bepótoljátok. ;) :)

Márti
Sajnálom Vukkot. :( A limonádé nagyon tuti!!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Hát, újra itt vagyok egy fantasztikus hétvége után!!
Aztért is csináltam pénteken egy tesztet, hogy vasárnap (azaz tegnap :D ) önfeledten tudjak majd síelni, ha úgy van! És mivel a tesztem negatív lett, nem is foglalkoztam mással, csak azzal, hogy jól érezzem magam. És így is lett. Igaz estem párat, de legalább valamilyen szinten megtanultam síelni. Akárki akármit mond, ez egy fantasztukusan jó sport! Addig amíg nem vettem a lábamra sílécet, nem hittem el, sőt az elején sem, amikor csak bénáztam. De aztán már csak azon kaptam magam, hogy csúszok ezerrel, és a megállás sem jelent gondot, de még a lassítás és a kanyar sem.
Egyszerűen csúcs szuper volt!!!!
Gyorsan teszek fel képeket is, aztán írom a további híreket!

Kép
Kép

Nos, a további híreimet pedig itt láthatjátok:

Kép

Szóval ma reggel megjött.
De legalább a síelést megúsztam nélküle!! :lol: :lol:
Még van 8 db OVU tesztem, remélem ez kitart ebben a hónapban.
Így hát, hajrá hugica kistesó!!!!

Bocs, hogy nem írok most senkinek, de rohanok romot eltakarítani. Mivel tegnap este 7kor értünk haza és hulla fáradtak voltunk, semmihez nem volt már kedvem!!
Majd még jövök!
Andy

Kép
oriandy

Andy
ugye milyen klassz dolog a síelés? én is felnőtt fejjel, 30-on túl tanultam meg. de sose késő elkezdeni. (Szombathelyen voltál?) Pirit sajnálom. :cry: :evil:
Dani hogy van?

Kép

Kép
syrynx

Fleur!

Na, akor a hiányzó adatok: Életkor:29, szülinap július 21., névnap július 29, terhesség:7 hét+2nap, babaproject kezdete: 2007.dec., ciklus hossza 26 nap Megjegyzésbe még: köv. vizsgálat:február 26.

Andy!

Jönni is fog az a baba! És jól csinálod nagyon, hogy más dolgokkal is foglalkozol! Most majd jön a suli is, úgyhogy lesz, ami kitöltse az idődet. És mindjárt itt a tavasz! Jönnek a gólyák! :lol:

Márti
borossné becz márta

Andy
Sajnálom Piri anyót. :(
Hát, én nem tudok síelni, de azt hiszem ki is hagyom. Korcsolyázni viszont szeretnék megtanulni. :)
Vendég

Sziasztok!

7végén ne tudtam jönni, és azt hittem ma már 2 új anyukáról fogok olvasni. :D De nem.Vagy talán még ma Jucmuc? :roll:

Fleur!
Ügyes a tábla!Csak ezt a ciklushét/nap-ot nem értem, nálam 48+1 van írva. :roll: Én most vagyk a 2. napon a 28 napos ciklusomból, vagy ez a szülés óta eltelt heteket jelenti? :roll:
Lilla baba tényleg miylen sokat nőtt, gyorsan telik az idő bizony!!De nagyon édes!Fogacska is van már?
Írtad hogy csak azok vannak a táblában akik szoktak jönni, de a Sysyt én nem is ismerem, nem emléxem hogy írt volna mióta én itt vagyok, de nem akarom megbántani, csak nem ismerem őt. :roll: :oops:
Lillának jobbulást!Nagyon kis ügyes a forgolódással, meglátd pikk-pakk mászni fog! :) Alamlé hajrá!

Timika, Bea ,Adrienn???Mi van Veletek?

Annácska!
Remélem boldog volta szülinap!Isten éltessen sokág!
Hoyg vagytok?Babóval minden rendben, ugye?

Syry!
Gratula akolléanőknek!Remélem nektek is hamar jön a tesóka!
Máténak is jobbulást!

Eszter!
Gratula a vizsgákhoz!
Jól mondod, keresd elő az optimizmusod!Miért vagytok most külön?Remélem nincs komoly gond! :roll:
Azért látod Maciéknak is sikerült így is :wink:

Maci!
Miért nem maradzs otthon akkor?Meddig tervezed dolgozni?

Andy!
Örülök, hogy telt a síelés(én még szánkózni is félek, és utálok :lol: ), tesóka meg majd jön legközelebb! :wink:

Mi jól vagyunk, Emili a kis 3 fogával szétrágta az ágyát!Most vettem észre, hogy le van kopva róla a lakkréteg, és kis mélyedések vannak a szélén!Jól belakmározott belőle ez a kis pocok! :lol:
7végén voltunk babauszáson, készültek víz alatti képek, és dvd is, 1 hónap múlva lesz kész. :( De majd felteszem akkor.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka
ágyrágás tesóméknál is volt. (ráadásul sötétkékre volt festve az ágy, már kb. 65 éves. Anyukám is abban aludt kiskorában, meg az unokatesóim, mi, unokatesóim gyerekei, és most a tesóm nagyobbik fia. párszor átlett már festve. :wink: ) Máté ma meg bebújta az ágyunk alá (még jó, hogy tegnap felmostam ott is.)
Sysyre én sem emlékszem. :shock: szerintem rég írhatott.

Senki nem vette észre?! Máté ma 1 éves! :lol:
(családi szülinapot majd 16-án tartjuk.)

Kép

Kép
syrynx

Lányok! Jucmucnak most indítják be a szülést, ha jól emlékszem.
Jucmuc: drukkolunk nagyon!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Panka
Hát, nem kellene kétszer mondani, hogy maradjak otthon. Ha házat veszünk, akkor én vagyok a hitelképes(ebb), ezért kellene még melózni, amíg el nem indul a hitelkérelem.
Március végéig szeretnéd dolgozni, de úgy vettem ki a dokim szavaiból, hogy ő már március elejétől szeretne otthon tudni.

Syry
Máténak nagyon boldog 1. szülinapot!!!
Vendég

Syry!
Ezer bocsánat! :oops:
Nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánok Máténak!!!!Akkor ma meg sem ünneplitek, majd cak a családdal?Milywen torta lesz ha lesz?Ajéndékok?
Kép

Maci!
Aha, értem már!Akkor hajráé mielőbb kérót szerezni!
Bár ez nekünk sem ártana. :D

Jucmuc!
Jajj, már biztos szülsz, de izgi!(aztán nem ám bejelentkezn, hogy még mindig 2in1! :lol: )

Norwell!
Te is szülni vagy? :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Maci!

Szép méretekkel rendelkezik Titababa :) Nagyon formás kis lurkó :) Levente szép név, Dorcikám országos cimbije is Levi.

Fleur!

Nálam lesz bőven javítani való a táblában :) Már 31 éves vagyok, és nem indul az inszem februárban, egyelőre várunk. Esetleg annyit írj be lécci, hogy febr. 14-én konzultáció. Utána többet fogok tudni a hogyan továbbról. Ciklushosszam újabban 26 nap, a 24 már nem érvényes szerencsére. Ma a 4. napnál járok. Nagyjából ennyi. Látod, kellett neked kérdezni 8)
Lillának jobbulást :) Valami zabálni való a képeken :)
Dórinak nem lakkos a körme, ennyire azért még nem nagylány :)

Eszter!

Remélem nektek sem kell már sokáig várni :)

Syry!

Máténak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Jobban van már a kis beteg?

Márti!

Legalább túl vagy ezen a cukros lötty-ivászaton. Ügyes vagy, hogy sikerült bent is tartani :)

Andy!

Örülök, hogy nem vagy magad alatt... Majd csak sorrakerülünk már mi is :) :wink:

Nekem rengeteg "B" tervem van a kényszerű várakozás idejére. Bejelentkeztem bőrgyógyászhoz, mert van egy anyajegy a cicimen, amit meg szeretnék mutatni, és ha kell, akkor meg is válok tőle. Pont a merevítő alatt van, elég nagy, és félek, nehogy bajt okozzon. Meg tornázni is fogok, mert van mit ledolgozni. Fogászatra is kellene mennem, mert már rég letelt a fél év, és ellenőriztetni kellene, meg van kettő fog, ahol töméscserét javasolt a doki. Ha ezt mind elintézem, akkor rettentő büszke leszek magamra :) Ennyi idő alatt meg csak visszaáll a pajzsmirigyem, és lehet újra próbálkozni...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka
Hétvégén megyünk ismét házat nézni, megmutizom apának is a kiszemeltemet. :)
Feljön apukám is, több szem, többet lát. :)

Évi
Köszönöm, Titababa nevében is. :)
Az anyajegy levétel-gyanús, főleg, hogy rossz helyen van. Nekem is van 1 a hátamon, amitől meg kellene szabadulnom. :? Egyelőre most apát cipelem el bőrgyógyihoz.
Vendég

Hétvégén voltam egy kis bevásárlós túrán. Vettem merevítő nélküli melltartót, meg melltartóbetétet. Néztem a tecsóban tena betétet, de azt még otthagytam porosodni...
Apa a héten megy Titababa zenélő forgójáért. Már olyan rendezkedhetnékem van... Nagyon zizzent vagyok? :roll:
Vendég

Hahó!

Panka!
Frászkarikát, én sose szülök meg... :twisted: :D Épp ma reggel mondtam apának, hogy még az se esett le, hogy holnapután hatodika van, a kiírás napja... :roll:

Tényleg, Jucmuc talán már épp..........???? Hú, de izgulok érte!!! :)

Márti!
Ügyes vagy, hogy túlélted a cukros lötyit, nem irigyellek, h már ilyen korán kell... Tudod, a 12. hét után jobb lesz!

Maci!
Nemsokára egész nap otthon lehetsz majd! ;) Szuperek a képek Titababáról!!!

Fleur!
Nagyon édes csajszid van, igazi tünemény! :) És már öt hós... :shock: Megkérhetlek, h javítsd a koromat 26-ra? Ja, és most vagyunk a 39+5. napon Sacival.

Syry!
Máténak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Éjjel is mehet sms, ha úgy alakul?

Tina!
Jó volt olvasni a szüléstöridet! :) Bár a magamét írhatnám már... :D

Évi!
Remélem, h mire ezeket végigcsinálod, Tesóbaba már ott csücsül a pocódban! ;)

Sajna én is benyaltam vmit, illetve inkább valszeg megfázás... 3 napja nem alszom, tök náthás vagyok... Ilyenkor, napközben jobb, de éjjel, ha elfekszem, rosszabbodik a helyzet... Jó lenne mihamarabb rendbejönni, betegen nem szeretnék szülni... Szerencsére lázam nincs.

Kende tegnap este megint megcsinálta a maga kis rosszcsontságát: hajmosás után mindig ki szoktam pucolni a fülét, de csak a külső részeket, soha nem nyúlok bele a belső részekbe. Aztán nekiálltam levágni a lábkörmét, úgy, hogy elfeküdt a hátára, és közben játszott. Nem vettem észre, hogy egy darab hülye fülpiszkáló az ágyon maradt (pedig basszus úgy odafigyelek ezekre a dolgokra... :( ), erre fogta és beledugta a fülébe... Hatalmas sikítás, vérzik a füle... Borzasztóan megijedtem, de hamar elállt a vérzés. Fel is hívtam a doktornőnket, mondta, ma vigyem be, megnézi. Szerencsére csak a külső hallójáratot sértette meg picit, a dobhártyának nem esett baja... Csajok, annyira bántott ez az egész, hogy emiatt nem aludtam egy hunyást sem... Nagyon megkönnyebbültem, h nincs baj, de ha belegondolok, kiráz a hideg, és olyan hülyeségeket gondolok, h felelőtlen, rossz anya vagyok.... Komolyan, gumiszobába fogom tenni néhány rágókával és kész... :twisted: Talán így nem éri baj... :roll:

No megyek, pihenek kicsit.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell
Nem vagy rossz anya! Kende szemfüles gyerkőc. :)
Sajnálom a náthát, gyors gyógyulást és utána mehetsz szülni. :)
Vendég

Maci!
nm vagy zizzent, természetes a fészekrakási ösztön, ezt n em tudtam elkerülni. :wink: Nyugodtan rendezgessél csak!Sőt, inkáb most, később nezebb lesz, Titababával meg még inkább. :wink:

Évi!
Akkor hajrá nagygenerál! :lol:

Norwell!
Szerintem Saci baba megvárja amig meggyógyulsz, hogy ne betegen kelljen megszülnöd! :wink:
Nem vagy rossz anya, néha nem tudunk mindenre 1xre odafgyelni.Szerencsée nem lett nagy gond.
A vnalzód 40 hetet mutat, de akkor még csak 39+5-ön vagy?Vagy ezt nem lehet pontosan tudni? :roll: Dokik mit számolnak?De nem kell 40. hét után befeküdnöd, ugye?

Kép
pankaa

Panka!
Az uh szerint vagyok 39+5, mert ugye nem volt mensim, és ez alapján számolnak. Eredetileg február 4. volt a kiírt időpont, de aztán a 18 hetes uh-n két napot visszaírtak, no nem mintha ez Saci babát érdekelné... :D Eddig nem volt szó befekvésről, sőt, a múltkor mondta épp a szülésznő, h most már 10 napot is várnak a befektetéssel, nem csak 1 hetet.

Maci!
Köszi és ámen! :D

Kép
Kép
norwell

Na akkor most elkezdem elorol....irtam egy egesz regenyt erre lement minden a nettel egyutt :evil: Szal ngyon elfoglalt voltam a hetvegen de majd holnap elmeselem elobb mindenkinek a hozzaszolasara szeretnek valaszolni... :roll: remelem a net nem megy el megint...komolyan mondom vgy 20perce irtam mar ha nem tobb :evil: :cry:

Tina82
Koszi a storyt remelem ha par honap mulva is pl 9honap muva :lol: de mi is hasonlo csodaszep elmenyeket elhetunk at :wink:

Jeges macika
Gratula a kukacoshoz :lol: Remelem ahogy irtad rasegites nelkul is osszejon a bebi ahogy irtad..sot mar az is lehet,hogy mar megtortent :roll: :P A Titababa kepek pedig csuda szepek :P A zizeges miatt mar ne aggodj en mar elso naptol zizegnek ahogy megtudnam :lol: :lol:

Fleur
Szia igen ha lehet en is szeretnek szerepelni hisz mar kozetek tartozom :roll: nem menekultok am olyan konnyen tolem :twisted: :lol: Kerlek ird meg milyen adatokra van szukseged :!: :!: Tutik a fotok az egyik kepen az a vibralo szek na pont olyat vettunk masfel hete parom egyik babas ismijenek... :P a kissrac ngyon elvezte pedig masfel eves :P Hogy milyen Tokyo tyu na ezt kicsit taglaltam neked elozoleg amikor is elment a net es torlodott minden :twisted: :evil: ugyhogy most rovid leszek de lenyegretoro :lol: Szal tiszta,megbizhato,biztonsagos.Az emberek segitokeszek es udvariasak egymassal.Sportolnak amit ngyon fontosnak tartok bar en nem csinalok semmit szegyen szemre kovetem a Magyr peldat...na jo nem vgyok en tulsulyos de nem is azert kell sportolni.Hanem hogy karban tartsd magad itt mindenki igy tesz...meg ha 50 vgy 80 eves is es meg ha csak az a reggeli kocogas van meg mar tett az egeszsegeert.Az etelekrol nem is beszelve ngyon egeszsegesen taplalkoznak sok az egeszseges alapanyaguk nem ugy,mint nalunk...persze szeretem en az otthoni foztot sot hianyzik is csak azon nottem fel de az itteni legalabb tudom,hogy nemcsak,hogy nem art de meg jot is tesz nekem.Minden nemu ellatas elso osztalyu...szerintem legalabbis...es nem is draga az itteni fizetesekhez kepest...egy dolog sajna ami a kulfoldiek velemenyet megosztja sajna a dokikban nincs meg a bizalmam egyen dolgokban.Na jo szal nem sok dologban...de ez is csak azert van mert ilyen dolgokkal amilyen nyavalyak nekunk europaiaknak kijonnek itt nem szokvanyos vgy nem is letezikTyu na most aztan irtam sokat... :idea: 8) :P
Koszi az infot a teszt ugyben en is ugy vgyok vele inkabb varok mig kesik bar igy sosem jutok el oda,hogy tesztet vegyek mert sajna mindig napra pontosan jon meg :evil: :twisted: Viszont most en is megyek sielni a hetvegen es felek nehogy artsak annelkul,hogy tudnek rola :roll: :oops: Szal lehet szombat reggel indulas elott tetszet csinalok csak,hogy nyugodtabban teljen a sieles :wink: barmilyen is lesz az eredmeny bar ha pozitiv lesz akkor nem hiszem,hopgy nyugodt lesz :lol: :shock:

Pupy
Irigykedem am ngyon...ezek szerint meg vannak csodak :!: :shock: Erdekelne nektek hogyan is tortent meg... :oops: :roll: jah es szeretnek a te cipodben lenni ugyhogy ha kerhetnelek postazd nekem az egyik part lecci :lol: :lol:

Syry
Szurkolok am neked is a labujjaim is keresztbe egesz nap :lol: :lol:
Latod mindenki eszrevette Mate szulinapjat csak kesobb reagaltunk mert megneztuk te figyelsz-e :?: :lol:
Happy Bday Mate :!: :!: :!:

Oriandy
Naon sajnalom,hogy nem jott ossze ...jaj mar en is lore felek,hogy mi lesz a hetvegen mert mi is megyunk 3napra sielni es nekem meg hetfon jonne meg :roll: marmint ha megjon...hacsaknem mar pocaklako odabent van ugyhogy,mint irtam veszek szombat reggel teszteles mert en is nyugodt szeretnek lenni mielott sielek :roll: Amugy kepzeld en is eletemben eloszor voltam 2hete es a 2oras lecke utan ebedeltunk es mar mentem is,mint a profik.Na jo nem ugy ,mint a profik :oops: :lol: de valahogy ugy kezdokhoz kepest 8) igy most 3napra megyunk :lol:

Evi77
Anyajegy ugyben en is szeretnek menni mert van vgy 3is amit leszeretnek szedetni es meg nyar elott 8) szerintem is jo otlet a baba elottti projekted :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Syry!

Máténak nagyon boldog szülinapot! :lol:

Norwell!

Bízz a piciben, biztos nehéz már Neked, de Ő a legjobbkor fog előbukkanni, tuti! :lol:

Lányok!

Jelentem, túl vagyok ma a 7. összecsapáson róka komával, sajna mindig ő győzött! És ez még csak a 8. hét!
Férjecském meg holnap megy Hollandiába, csak pénteken jön haza, olyan rossz! Persze, legalább Ő kipiheni magát. Nem mondja, de látom, hogy nem szívesen hagy most így itt, de nincs mit tenni!

Jucmuc!

Szorííííítok!

Márti
borossné becz márta

Márti!
Igyexem, köszi... ;) Én Neked drukkolok a rókák ellenében!!! ;) :)

Vajon mi lehet Jucmuccal?????????

Maci!
Du. még akartam írni, hogy bizony nyugodtan elkezdhetsz vásárolgatni, ahogy Panka is írta, h nagy pocival már sokkal nehezebb a dolog. És a másik, h most olyan jó kis akciók vannak mindenhol, érdemes kihasználni... ;) :D

Kép
Kép
norwell

Köszi mindenkinek a szülinapi üdvözlést! :lol:

Panka
szülinapi torta ma nem volt, majd kéthét múlva lesz. gyümölcsöset szeretnék, de nem én sütöm. :oops: Ajándék szintén akkor lesz, majd lefényképezem.

Gyógyulgat Máté, de még csúnyán köhög, ezért ma du. voltunk doktornéninél (utóljára . jó sokan voltak, de viszonylag haladt a sor. kapott fenistil cseppet. azt mondta ez még egy enyhébb lefolyású nyavalya.

Maci
teljesen igaza van Norwellnek, hogy most érdemes vásárolni, utolsó hónapban már nagyon fárasztóak a bevásárlós portyák. (én 5 nappal szülés előtt is voltam, de már alig vártam hogy hazaérjek, pedig nem cipekedtem, csak a pocit kellett "vinni", meg egy könnyebb szatyrot. (amúgy én havonta kiterítettem a szerzett új rucikat és csak úgy nézegettem őket, olyan jó volt álmodozni, hogy hamarosan jön a "belevaló" kisbaba, meg hogy milyen is lesz, ha megszületik. most meg már 1 éves! :D viszont én a végén összeírtam, hogy miből hány darabom van, 56-62-68 -nagyobbakat nem vettem- body-rugi stb. nehogy valamiből kevés legyen, vagy túl sok. szerintem érdemes ezt megtenni.)

Évi
akkor be van tervezve egy- két eü. járat?! jó ezeken túllenni. (nekem meg tüdőszőrésre kéne menni, még ciklus közepe előtt... vagy 3 éve nem voltam.) ez a fogászati fél év olyan hamar eltelik. én szeptemberben voltam, doki nekem is fél évet mondott (ami mindjárt letelik. én amúgy évente megyek. :oops: )

Brigi
érdekes volt a Tokyós beszámoló (páromnak is felolvastam ezt a részt. :) ) az orvosos részt nem egészen értettem.

Norwell
éjjel is jöhet az sms-bár azt csak reggel fogom olvasni. ugyanis este 10 körül kikapcsolom, 8 körül meg be. nyugodtan küldheted. sajnálom a betegséget (nekem tavaly pont szüléskor tetőzött a dátha :evil: ). reméljük hamarosan kilábalsz belőle. Biztos hogy jó anya vagy, különben nem lenne lelkiismeretfurdalásod a fülpiszka eset miatt. Hasonló eset bármikor, bármelyikünkkel megeshet/megesik, a legnagyobb odafigyelés mellett is. (én nem is meséltem, hogy kb. 1 hónapja Máté lenyelt egy kis fa darabot egy játékról, kb. cseresznye mag nagyságú volt, lekerekített, kis pöcökkel, szerencsére kikakilta, de én is be voltam tojva, hogy most mi lesz. :evil: :shock: )

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!
Elnézést a "hiradostol" de tudom hogy nagyon várjátok ezért:
JUCMUC HIRADO

Ma este 19.12-kor megszuletett Davide,52 cm es 3090 gramm.Mindketten jol vagyunk.

KépKépKépKép
aniko24

Drága Jucmuc!

Nagyon-nagyon gratulálok nektek.
Kép
Mindenféle jót, és sok-sok tejcit kívánok nektek. Mindegyikőtöknek azt kívánom, hogy a vágyaitok így teljesüljenek :lol:
Kép

Anikó!
Köszi a híradózást. Remélem jól vagytok. Sok puszi a kisfiaidnak :D

Kép
narco

Jóóóó reggelt!

Jucmuc
Hatalmas gratula Davide babához!!!

Panka
Köszi a megnyugtatást. Fűzöm apa fejét, hogy menjük el a Corába, találtam egy csomó jó dolgot.

Brigi
Köszi! :) Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a 4Ds UH. Majd hozok onnan is képet. :)

Norwell
Köszi neked is. Igyekszem is kihasználni az akciókat. Volt a tecsóban és az osanban is baba-mama hét, de üres volt a pénztárca. Tegnap jött fizu, úgyhogy mostmár nincs menekvés. :lol:

Syry
Köszi a tippet, erre nem is gondoltam. Majd áttúrom a ruhákat (kiválogatom a lányosakat, majd jó lesz a kishuginak :D ) és leltárba veszem őket. :)
Néztem textilpelust, kifogót, meg pár apróságot, ami beszerzés tárgyát képezi még. De ami késik, nem múlik. :)
A kis görögdinnyémet már most nehézkes cipelni. (mi lesz később?!)

Anikó
Köszi a híreket Jucmucról!
Vendég

Sziasztok!

Jucmuc!
Gratulálok!!! Vigyázzatok magatokra és próbálj meg minél többet pihenni! :D

Anikó!
Köszönjük a híradózást, remélem jól vagytok!

Norwell!
Kilábalsz a náthából, azt még megvárja Saci-baba, aztán jöhet a szülés! :wink: Nemsokára már a Te történetedet fogjuk olvasni (remélem legalábbis, hogy megosztod velünk! :wink: )

Syry!
Máténak nagyon boldog 1. születésnapot!

Évi!
Jó ötlet ez a "tegyük rendbe a dolgokat!" projekt. Amikor én elkezdtem fogorvoshoz járni, akkor lettem terhes Dáviddal. :wink:

Maci!
Ahogy a töbiek is írták jobb már most beszerezni a dolgokat. Nagy pocakkal már nem lesz olyan kényelmes a boltokat járni. Szerintem érdemes pl. a pelenkából, törlőkendőből stb. kb. egy havi adagot beszerezni, mert azok elállnak és most még kitudod várni, hogy beakciózzák őket.

Rólunk pár mondat: változó, hogy mikor milyen napunk van. Ahogy észrevettem Dávid elég hasfájós. A böfik nagyon nehezen jönnek ki és ez láthatóan zavarja. Sokszor még alvás közben is látom, hogy szenved. Espumisant szoktam neki adni, ez többnyire segíteni szokott. (Hallom, hogy most is nyögdécsel. :( ) Remélem hamarosan elmúlik ez az időszak.

Kép
Kép
tina82

Tina
Köszi, hétvégén belevetem magam a vásárlásba. Kinéztem egy pelenkázótáskát, lehet, hogy holnap meg is veszem. Tegnap jött a fizu. :D
Puszi Dávid bébi pocakjára! Gyógyulgatást neki!
Vendég

Éééééééééljen-éééééééljen!!! :D :D :D

Jucmuc!
Nagy gratula Neked, biztos ügyesek voltatok, jó egészséget, sok-sok tejcsit és gyors felépülést kívánok!!!

Kép
Kép
norwell

Jucmuc
én is szeretnék gratulálni Dávid baba érkezéséhez. :lol: sok boldogságot és jó egészséget mindkettőtöknek.

Kép

Kép
syrynx

Jucmuc!

Gratulálok Dávid babához, sok tejecskét kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bocsi csajok, h eltűntem kicsit. Igyekszem a táblás kéréseket teljesíteni. Remélem semmit nem hagyok majd ki.

Máté baba nagyon boldog első szülinapot!!!!!!!!!!!!

És Jucmuc véééégre, szívből gratulálok nektek!!!

Briget
Kösz a beszámolót

Márti neked pedig kitartás!

Leszek még részletesebben is csak nem tom mikor Lillus elég nyűgi ettől a taknyosságtól és eléggé anyus.

Azért leírhatom mit csinált ma reggel ?? :) Annyira cukor volt. Fekszünk az ágyban dumál ezerrel, egyszer csak hasra fordult és már próbálta maga alá húzni a térdeit. Lényeg az, hogy így hernyózva halad (persze főleg hátrafelé szegény :lol:) és egyszer csak odaért közelebb hozzám. Fogja magát és bekukkolt a hálóingembe :) (elöl gombolós) meglátta a cicit na nagy vigyor és addig evezett amíg el nem érte és úgy hason kinyomva magát rácuppant, utánna meg ott örömködött. Hát csajok dőltem a röhögéstől :lol:
Aztán meg jól bealudtunk :)

KépKép
KépKép
fleur

Jucmuc!
Gratulálok!!!!Vééégre megérkezett a kis Davide baba!Remélem minden könnyen ment!Nagyo sok boldogságot jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!!

Fleur!
Nagyon édes lehetett lilla! :D Ugye milyen gyorsan nőnek?Nemsoká mászni fog! :wink: :D

Tina!
Kitartás, egyszer biztos elmúlik! :wink:

Kép
pankaa

Andy
:( piri
Az viszont szuper, h jól sikerült a síelés

Táblás adatokat kijegyzeteltem :) nemsokára teszek frisset, ha főnökasszony engedi.

Pankaa
Az a szüléstől eltelt hetek száma. Ha szertenéd átírom, h neked a cn.-t mutassa.
Na neem fogacska szerencsére még nincsen. Ráérünk még azzal, végül is még csak 5 hónapos lesz :)
Kiságyevő Emili :lol:

Jajj nem tom nekem olyan volt mintha Sys is járt volna erre felé, de lehet az már ilyen rég volt. No jó akkor őt is kiveszem.

Évi
Hát naná, h kérdezek. Hát nem azért van, h jó legyen? :)
Mire az összes B terv megvalósul addigra már régen pocaklakó is lesz.

Maci
Nem vagy zizzent én is így voltam...:)

Norwell
Szegény Kende..dehogy vagy rossz anya, ne viccelj bárkivel előfordulhat. Annyi mindenre kellene figyelni. Van, h egy valami kimarad. De amúgy sem tudjuk
őket minden rossztól megóvni.
Gyógyulj hamar és szorítok, h szülj is.
Ja amúgy, ahogy Pankaa írta én is a vonalzód után töltöttem ki a táblát :)

Bridget
Priviben megírom mik az adatok :)
Nem tudom megköszöntem e már az élménybeszámolót. Most már egészen felkeltette érdeklődésem Tokyo.Egyszer tuti eljutok oda is :)

Márti
Fúú hát én sem írigyellek. Lesz segítséged???

Mi is voltunk dokinéninél, de azt mondta csak az orra. Máshol nem lát elváltozást, tengervizes orrspray és szívás.. jajj de hogy mennyire utálja. Üvölt mint akit nyúznak...

Jucmuc
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mégegyszer!!! Megint ehhez a részhez értem :)

Anikó
Veletek mizujs?

Tina
3 hónapos korára elmúlik és addig is ahogy egyre nagyobb és erősebb annál gyengébb. Legalábbis nekünk így volt.
Köményes, ánizsos, kamillás teát már próbáltad? Nekünk az is segített. Persze tudom, h nem mindenkinek jön be.

Anyukámat pedig ma műtötték. Képzeljétek már lerágta a család a kömét, mert még de. sem tudtuk, h ma belefér e a programba. De szerencsére túl van rajta, fél 3 körül tolták vissza a kórterembe.
Pontosabbat én sem tudok, sajnos, mert csak ennyi infót tudtunk kapni szobatársnőjétől. Meg írtam neki sms-t mire ő felhívott a drága, de elég paff volt. Gondolom meg akart nyugtatni, de nem annyira
megnyugtató volt a hangja...alig bírt megszólalni.
Apukám holnap feljön és beszél a dokival. Ugye nem tudok bemenni mert látogatási tilalom van :( az influenza miatt.
Apuval sem találkozhatok, mert öcsi bárányhimlős és lehet ő is elkapta (még ő sem volt szval még 3 hét karantén) :(
No majd szólok ha van valami

Sírás van mennem kell.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Jucmuc!
Gratulálok Nektek! :D :D :D

Syry!
Máténak utólagosan boldog szülinapot kívánok! :D

Fleur!
Nagyon édes Lilla! :D
Anyukádnak gyors felépülést!

Norwell!
Jobbulást!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok csajocák! :D
Nagyon arik vagytok hogy érdeklödtök utánunk!!
És ami különösen jol esett,hogy a táblában benne vagyok!! :D
Igaz öregettem egy évet igy ha Fleur javitanál 34-re! 8)
Köszönjük jol vagyunk édesek a fiuk! :D
Ágoston is most már bearanyozza az életünket érdemes volt küzdeni ennyi éven át!!!
Nagyon ügyes és boldog kisbaba!!Marcikám meg készül a suliba ezerrel!!

Sissz!
Gratulálok a kis Marcikádhoz!!!

Tina!
Neked is szivemböl gratulálok!!!

Pupy!
Annyira boldog vagyok,hogy megtalált benneteket kis csodácska!!
Vigyázz magadra és a háttértböl nyomon követlek!! :wink: :D

Angie,Brill!
Gyönyörüek a fiuk!!
A kutyás kép brutál jo!!!

Dido!
Borzasztoan sajnálom ami veled most már sokadszor történik!!! :cry:
Lélegzetvisszafolytva vártam a vizsgálat eredményét és……..annyira nagyon szomoru voltam!!Kivánom hogy a lelked hamar megnyugodjon!!

Norwell!!
Nagyon szoritok hogy szép és könnyü szülésed legyen!!
Gyönyörüen kihuztad…büszke vagyok rád nagyon!!
A fülpiszkálos sztori meg mindenkivel elöfordul ne okold magad!!
Olyan kis szemfülesek hogy sokszor én is ledöbbenek!!! :shock:
Gyönyörü neve lesz a kis Sacinak!!

Fleur!
Nagyon édes a kislánykád!! :D
Ügyes vagy a táblavezetésben!!

Panka!
Olvastam a multkor szegény Emili milyen kis beteg volt!!! :(
Örülök,hogy tul vagytok rajta!!

Syry!
Jol látom???
Mindent bele kisteso!!

Évi!
Olvastalak a másikon!!
Ugy sajnálom!!! :cry:
Mi a következö lépés?
A másodikgyerekkönnyenjön cimü sztorira talán én vagyok a legjobb példa!
Elsö:szél fujja oda.......
Második:lombik.......

Maci!
Nagyon édes a kicsike a fotokon!!! :D
Már most fotogén!

Narco!
Nekem ez a skype nem akar sikerülni pedig már 1000x frissitettem letöltöttem igy-ugy ...... :evil:
Remélem jol vagytok?!

Juca!!
Örülök,hogy jol vagy és hogy szépen növekszik a kis pocakpacád!! :D

Bocsánat annak akinek nem irtam :oops: demindenkinek szoritok a háttérböl nagyon!!

Junkora sokat gondolok!!!!Remélem hamarosan jelentkezik!!

KépKépKépKép
aniko24

Marti
Tyu nem lehet valami kellemes erzes bar en azt is bevallalnam ha tudnam,hogy babam erkezik hamarosan :cry: Emlexem amikor en voltam allapotos hala az egnek nekem nem voltak se rosszulletek se roka koma 8)

Syry
Jah az orvosi resz hat az ugy van tudom,hogy erthetetlen voltam...neha nehez megfogalmaznom mit is akarok es amelyik szavak jonnek azt irom...Szal a lenyege,hogy nem bizunk itt a dokikban...sajnos nem jok a tapasztalataink(a legtobb kulfoldi ezt mondja ossze beszeles nelkul!) :evil: Talan azert mert itt ugye egeszsegesebbek az emberek es nincsenek olyan betegsegek,mint nalunk legalabbis ha van is elenyeszo es nem tudjak a gyogyitas titkat vgy az o gyogyhatasu keszitmenyeikkel probaljak orvosolni ami a japanoknak segit is hisz ezen nottek fel...mig mi a sok gyogyszeren es antibiotikumon :cry: Ez az egyik fo problema...mert amikor nekem a torkom bedurran akkor mig otthon az augmentint szoktam szedni legalabb a 625mg-os neha akar az 1g-ost :!: addig itt ugy inditanak,hogy 100mg-os...es ha az nem hasznal 1heten belul ami nem szokott...visszamegyek es akkor jon a 200mg-os...annal nagyobbat itt nem kaptam.Mar nem is fogadok el ilyet es otthonrol hozom a gyogyszereket...persze ha lehet nem szeretek gyogyszerezni szal csak ha ngyon muszaj. :roll: Szerintem az immunom is rendbejott kicsit mert a szokasos megfazas es toroknyavalya evek ota elkerul :!: Antibiotikumot meg nem is tom mikor szedtem utoljara :P
A lenyeg a lenyeg itt nem annyira betegek az emberek,mint otthon..bar adatokkal nem tok szolgalni csak amit tapasztaltam..de itt nem tudorakosak pedig aztan dohanyoznak nincs asthma-juk nem sok tolokocsis van vgy beteg gyerek...a 80eves neni lemegy a boltba bot nelkul,szemuveg nelkul vasarolni :shock: a 100eves bacsika kocsit vezet...szal mas...emlexem az en nagyim mar 70evesen nem volt tiszta gondolkodasu es ha par lepest tudott mar csak menni... :roll: Na ennyi mara 8) vgy reggelre neked :lol:

Jeges Macika
Ok minden egyes kepet szeretettel varok :wink: Talan majd en is felrakok bar nem bebiset csak egyet rolam meg a paromrol,hogy megis tudjatok kivel is dumcsiztok 8) :wink:

Fleur
okes majd megnezem a ladamat jott e level...ne aggodj en raerek :lol: A beszamolot barmikor ami erdekel kerdezz bar sok mindent en magam sem tok csak tapasztalatbol irom. :wink:
es igen mar megkoszonted majd talan minden nap kis morzsat adok nektek belole :wink: es ha erre jarsz egyszer feltetlen szolj :!: 8) Jobbulast anyudnak bar nem tom pontosan mi is van csak olvastam a mutest :oops: remelem nem komoly :?: :!: :roll: Ez a latogatasi tilalom meg eszmeletlen...en tuti begolyoznek ha epp korhazban lennek es nem johetne be hozzam senki... :evil: foleg,hogy en a korhazi kosztot meg nem eszem :shock: na persze itt csudajo kajakat kaptam a korhazban(tod a karit bent toltottem a petefesz beverzesemmel) es ngyon feltem milyen kajat kapok mert ez volt az elso korhazban letem miota itt vgyok. :shock: jo bar privat szobat kert a parom...ahoz pedig hozzatartozott a westen food...vgyis normal kaja de le a kalappal na arrol is asszem van fotom talan egyszer berakom... :P anyunak kuldtem el,hogy ne aggodjon van mit ennem...mint egy hotelben tobb fogasos szupi kaja...es meg finom is volt :!:

Erdekelne,hogy hallott-e mar valaki petefeszek beverzesrol...es ha igen mi volt a tortenet.Mert,mint irtam szedtem a serophene tablettat a period 3.napjatol 5napon keresztul aztan peteereskor kaptam meg a szurit HCG asszem es ez volt dec.17-en hetfon es bar mar ereztem valami kis fajast szombaton vasarnap aztan ngyon fajt es lazam is lett igy mentunk korhazba dec.23-an ahol is megmondtak,hogy verzik a petefeszkem es mivel belso verzes azaz nem jon ki ezert jobb lenne ha bent maradnek...A lenyeg az,hogy azt mondta a dokinom,hogy
-amikor a petesejt kilokodik akkor mindenkinek van egy kisebb fajta verzes de nekem a normalnal jobban volt
-hogy semmi koze ennek a beverzesnek a gyogyszerekhez vgy injekciohoz vgy a kameras fetefeszeknezeshez (magyarul nem az o hibajukbol tortent amit en nem hiszek sot senki a koromben meg a parom se pedig o aztan tenyleg nem sokat ert hozza)
-es meg azt is mondta,hogy barmikor,barkivel elofordulhat ilyen...(hat nem tom en soha senkitol ilyet meg nem hallottam)
Szal ha esetleg valamelyikotoknek van infoja vgy tapasztalata vgy a nogyogyaszat megkerdezne kivancsi lennek velemenyekre otthonrol :roll: Na es persze utana mar nem akart se gyogyszerrel kezelni sehogy csak azt mondta tovabb kell lepni es ajanlotta a befecskendezes ill a lombikot...de hisz ez volt az elso ilyen injekcios kezeles nem dolgoznak rajtam ok fel eve,hogy na jo ez igy nem fog menni lepjunk tovabb.Vagy igen is azt kellett volna mondania hogy sajna a gyogyszerek miatt tortent amit nem folytathatunk es lepjunk tovabb... :roll:
Nem tom ertheto volt-e a tortenetem de most ugy belelovaltam magam lehet felhivok egy nogyogyaszt es megkerdem...csak otthon meg hajnal 4 sincs ugyhogy varnom kell :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj mindig elfelejtem a lenyeget!! :roll: :oops: Jucmucnak 3szoros HIP-HIP HURRA :!: :!: :!: :P 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jóóóóóó reggelt!!!

Fleur
Édes lehetett Lilla. Jöhet több ilyen történet is. :)
Anyudnak és öcsédnek gyors gyógyulást!

Anikó
Köszi. :) Mindig észreveszi, ha lesekszenek be hozzá, igyekszik is elbújni, kisebb-nagyobb sikerrel. :)
Kapunk képet a fiúkról? Ágoston biztos hatalmasat nőtt!

Brigi
Jöhetnek a képek. :)
A "jó magyar szokás" úgy néz ki, hogy ha 50 évesen nem szedsz semmilyen bogyót, akkor felírnak 3 marékkal. Valamiből el kell tartani a gyógyszergyárakat. :?

Norwell
Nem szülsz? :D
Vendég

Maci!
:D :D :D Most megyünk nst-re, meg amnioszkópiára, majd kiderül... :P

Kép
Kép
norwell

Maci!
Ezt kikérem magamnak a gyógyszergyárak nevében!!!!

Kép
narco

Sziasztok!

Van némi lemardásom, próbálom fejből pótolni:

Syry!

Máténak boldog 1. szülinapot!!!

Jucmuc!

Gratulálok Davide-hez!!!

Évi!

Dórinak boldog névnapot!!!

Láttam a múltkor a képeket, nagyon édes és szép a csajszi!

Maci!

Titababa is tündéri!

---

Mi jól vagyunk. Törpiről itt egy videó, ez mindent elárul rólunk, azt hiszem:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/129723

kacsa14

Sziasztok!

Hát, Lányok nagyon rossz lett a vércukoreredményem, jól elkenődtem.
Most megint jön a napi 3x vércukormérés, meg a belgyógyász a kórházban (mondjuk egy tündéri a dr.nő, ismerem, kezelt már, amikor Lehelt vártam). Nem tudni, mi okozza, lehet, hogy a rengeteg hányás miatt a szervezetem nem tudott mit kezdeni a hirtelen rengeteg ch-tal, meg állítólag az is okozhatja, hogy túl kevés a folyadék a szervezetemben és nem tug eléggé gyorsan felszívódni semmi. Nem tudom, jövő héten mennem kell a dokimhoz beutalóért, aztán irány a doktornő. Nem tudom, hogy ennyi hányás mellett hogy tudnám számolni a bevitt ch-ot. Most is erőnek erejével tartom bent a reggelit, hogy tudjak vércukrot mérni. Á, bocs, nem akartalak benneteket lehangolni, majd csak rendbe jönnek a dolgok!

Jucmuc!

Óriási gratula!

Fleur!

Na, de jó, hogy anyukád túl van a műtéten! Biztos minden rendben lesz!

Na, szaladok, megyek vércukrot mérni!

Márti
borossné becz márta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?