Marti
Tyu nem lehet valami kellemes erzes bar en azt is bevallalnam ha tudnam,hogy babam erkezik hamarosan
Emlexem amikor en voltam allapotos hala az egnek nekem nem voltak se rosszulletek se roka koma
Syry
Jah az orvosi resz hat az ugy van tudom,hogy erthetetlen voltam...neha nehez megfogalmaznom mit is akarok es amelyik szavak jonnek azt irom...Szal a lenyege,hogy nem bizunk itt a dokikban...sajnos nem jok a tapasztalataink(a legtobb kulfoldi ezt mondja ossze beszeles nelkul!)
Talan azert mert itt ugye egeszsegesebbek az emberek es nincsenek olyan betegsegek,mint nalunk legalabbis ha van is elenyeszo es nem tudjak a gyogyitas titkat vgy az o gyogyhatasu keszitmenyeikkel probaljak orvosolni ami a japanoknak segit is hisz ezen nottek fel...mig mi a sok gyogyszeren es antibiotikumon
Ez az egyik fo problema...mert amikor nekem a torkom bedurran akkor mig otthon az augmentint szoktam szedni legalabb a 625mg-os neha akar az 1g-ost
addig itt ugy inditanak,hogy 100mg-os...es ha az nem hasznal 1heten belul ami nem szokott...visszamegyek es akkor jon a 200mg-os...annal nagyobbat itt nem kaptam.Mar nem is fogadok el ilyet es otthonrol hozom a gyogyszereket...persze ha lehet nem szeretek gyogyszerezni szal csak ha ngyon muszaj.
Szerintem az immunom is rendbejott kicsit mert a szokasos megfazas es toroknyavalya evek ota elkerul
Antibiotikumot meg nem is tom mikor szedtem utoljara
A lenyeg a lenyeg itt nem annyira betegek az emberek,mint otthon..bar adatokkal nem tok szolgalni csak amit tapasztaltam..de itt nem tudorakosak pedig aztan dohanyoznak nincs asthma-juk nem sok tolokocsis van vgy beteg gyerek...a 80eves neni lemegy a boltba bot nelkul,szemuveg nelkul vasarolni
a 100eves bacsika kocsit vezet...szal mas...emlexem az en nagyim mar 70evesen nem volt tiszta gondolkodasu es ha par lepest tudott mar csak menni...
Na ennyi mara
vgy reggelre neked
Jeges Macika
Ok minden egyes kepet szeretettel varok
Talan majd en is felrakok bar nem bebiset csak egyet rolam meg a paromrol,hogy megis tudjatok kivel is dumcsiztok
Fleur
okes majd megnezem a ladamat jott e level...ne aggodj en raerek
A beszamolot barmikor ami erdekel kerdezz bar sok mindent en magam sem tok csak tapasztalatbol irom.
es igen mar megkoszonted majd talan minden nap kis morzsat adok nektek belole
es ha erre jarsz egyszer feltetlen szolj
Jobbulast anyudnak bar nem tom pontosan mi is van csak olvastam a mutest
remelem nem komoly
Ez a latogatasi tilalom meg eszmeletlen...en tuti begolyoznek ha epp korhazban lennek es nem johetne be hozzam senki...
foleg,hogy en a korhazi kosztot meg nem eszem
na persze itt csudajo kajakat kaptam a korhazban(tod a karit bent toltottem a petefesz beverzesemmel) es ngyon feltem milyen kajat kapok mert ez volt az elso korhazban letem miota itt vgyok.
jo bar privat szobat kert a parom...ahoz pedig hozzatartozott a westen food...vgyis normal kaja de le a kalappal na arrol is asszem van fotom talan egyszer berakom...
anyunak kuldtem el,hogy ne aggodjon van mit ennem...mint egy hotelben tobb fogasos szupi kaja...es meg finom is volt
Erdekelne,hogy hallott-e mar valaki petefeszek beverzesrol...es ha igen mi volt a tortenet.Mert,mint irtam szedtem a serophene tablettat a period 3.napjatol 5napon keresztul aztan peteereskor kaptam meg a szurit HCG asszem es ez volt dec.17-en hetfon es bar mar ereztem valami kis fajast szombaton vasarnap aztan ngyon fajt es lazam is lett igy mentunk korhazba dec.23-an ahol is megmondtak,hogy verzik a petefeszkem es mivel belso verzes azaz nem jon ki ezert jobb lenne ha bent maradnek...A lenyeg az,hogy azt mondta a dokinom,hogy
-amikor a petesejt kilokodik akkor mindenkinek van egy kisebb fajta verzes de nekem a normalnal jobban volt
-hogy semmi koze ennek a beverzesnek a gyogyszerekhez vgy injekciohoz vgy a kameras fetefeszeknezeshez (magyarul nem az o hibajukbol tortent amit en nem hiszek sot senki a koromben meg a parom se pedig o aztan tenyleg nem sokat ert hozza)
-es meg azt is mondta,hogy barmikor,barkivel elofordulhat ilyen...(hat nem tom en soha senkitol ilyet meg nem hallottam)
Szal ha esetleg valamelyikotoknek van infoja vgy tapasztalata vgy a nogyogyaszat megkerdezne kivancsi lennek velemenyekre otthonrol
Na es persze utana mar nem akart se gyogyszerrel kezelni sehogy csak azt mondta tovabb kell lepni es ajanlotta a befecskendezes ill a lombikot...de hisz ez volt az elso ilyen injekcios kezeles nem dolgoznak rajtam ok fel eve,hogy na jo ez igy nem fog menni lepjunk tovabb.Vagy igen is azt kellett volna mondania hogy sajna a gyogyszerek miatt tortent amit nem folytathatunk es lepjunk tovabb...
Nem tom ertheto volt-e a tortenetem de most ugy belelovaltam magam lehet felhivok egy nogyogyaszt es megkerdem...csak otthon meg hajnal 4 sincs ugyhogy varnom kell