Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítséget!Valszeg azért mondta Jakab,hogy nem csinálja meg a rákszűrést,mert van ez a pecsételésem és nem a rendes eredményt mutatná ki.Beszéltem egy ismimmel akinek szintén ilyen gondja volt,és azt mondta neki is azt mondta a doki,hogy ezt a pecsételést a szoptatás okozhatja,és hogy el kell döntenie,hogy szoptat vagy elvisli a pecsételést.Ha abbahagyja a szoptatást akkor kap rá egy bogyót ami rendbe teszi,de ahoz abba kell hagyni.Igaz az ő kisfia 8 hós volt akkor,és a 2ik gyerekével is előjött neki,de neki csak fejte a tejcsit,és csak 1 hós koráig akkor 40napig volt meg neki :( Szóval ennyit rólunk. Én egyenlőre kivárom,nem szeretném még Lucát elválasztani,igaz ez a pecsételés sem túl kellemes :(

Ja igen,és van 3db KONAKIONunk,szivesen elajádnékoznám,mert nekünk már nem kell szedni.aki igényt tart rá,neki adom :)

Szazsa,csak nem lesz beteg Fecóka,ha jól bevett akkor tényleg lehet attól is.Ő szerencsés,hogy visszajött neki,emrt ha én beeszek sajnos nekem nem jön vissza,egyszerűen nem tudok hányni :(

Nóri,hát nagyon jók a képek :) Nem semmi Lilcsi azzal a WC szűkítővel :) Akkor a barátnődnek is voltak hasonló gondjai,mint nekem?Miket mesélt erről,ha nem titok?Kicsit meg vagyok ijedve,de a doki nyugtat,hogy ez ilyenkor természetesnek mondható.

Évi, Hogyhogy összerakják a kis ovisokat a nagyobbakkal?Nincs korosztály szerinti mérkőzés?

Jaimee,nagyon édes Réka,és mindenhol alszik :)

Kép
Kép
tundi24

Hajni,elfelejtettem.Konduktor -tanító szakon végeztem pesten a Pető Intézetben.A konduktor a mozgássérült gyerekek fejlesztésével foglalkozik,és olyan gyerekekkel akik vmi miatt le vannak maradva a mozgásfejlődésben.Ezt csak azért írtam igy le,mert sokan nem tudják,hogy ki is a konduktor :(

Kép
Kép
tundi24

Jaimee, nem, nem a Te szüléstörténeted miatt... de nagyon egyedül vagyok mindenre (ugye a párom kamionozik), és nem merem bevállalni, két gyereket, egyedül... meg Csongi már olyan nagy, önálló... meg úgy minden...

Tündi, ez csak egy edzőmeccs volt, a Dobó úti ovisok nem rég kezdtek focizni, és azért jöttek, hogy szokják a meccsezést :lol: De a mi csapatunk is szét volt szedve kicsikre-nagyobbakra, meg az övéké is, csak hát Csongiék már azért ennél edzettebbek! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Ááááá, dehogy-dehogy, messzi még a bilizés is, meg a wc-zés is. Csak most megvettem, és Lilcsi kihalászta a szatyorból. Azt én is hallottam amúgy, hogy van, akinél ki is marad a bili, azért is vettem meg most, hátha majd egyszercsak a falat veri ott a wc-nél, hogy ő is, ő is :wink: :lol:

Mongi! Csatlakozom Jaimeehez! Én sem látom a pocak-képet! Vagy csak mi ketten vagyunk ilyen vaksik? Vagy nem jó a gépünk? :lol:

Tündi! Bnőmnek is azért nem lett jó a rákszűrése, mert vérezgetett, de ő azért, mert babát vár. Úgyhogy bővebben nem tudok segíteni :cry:

Évi! Hát igen, el vagyok varázsolva :oops: ...tegnap nem is voltunk itthon, így ki is maradt... :lol:

Erika! Örülök, hogy jól vagytok! Akkor most te is pihenjél, amíg teheted! De azért gyere ide is... :wink:

Szazsa! De belejöttél a szalonnázásba :lol: !
Lilcsi meg mostanában -3 napja- a bundás kenyérért van oda. Tegnap is, mikor hazajöttünk, az volt az első, hogy süssek neki vacsira. Önként és dalolva megeszik egy fél szelettel, hozzá issza a teáját. Tegnapelőtt még egy gyümis joghurtot is legyűrt utána :shock: Nemhiába adom neki a Cebiont :wink: ...

Na, el kezdek barátkozni az adóbevallásommal... :evil:

SZILVI!!! Veled mi van?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vok... csak olvasó üzemmódban.... "Vukk szindrómám" van.. majd jövök, ha már üde és fiatalos leszek, addig meg csak olvasgatom az irományokat, meg a képeket amiket feltesztek!..
szilbee

Kép KépKép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Csajok!

Megjöttünk a dokitól ...hát azt mondta,hogy ő még szíve szerint nem engedné suliba deeee mivel tudja mennyire sok az amit utánna pótolni kell ezért úgy mehet ha nem tesizik és legalább még 1 hétig nem jár edzésre :( Na erre közölte Zolika,hogy akkor suliba sem megy....majd elégtem a doki előtt.
Megkérdeztem az oltásokat Nóri!!!!Végre nem felejtettem el :) Azt mondta,hogy a barihimlőellenit mindenképpen ajánlja mert ez a vírus már sajnos nem olyan mint anno mikor mi voltunk barihimlősek. Így kiírattam és valószínű hogy holnap be is adatom neki :)
A másik szuriról annyit ,hogy mivel alapjában véve Dia nem egy beteges tipus a fülével sem volt még soha semmi gond így azt mondta,hogy ezt szurit még ne adjuk be neki lehet majd később ha ovis lesz meglátjuk mennyire lesz beteges.

A UPC-be ma nem intéztem semmit mert 1000ren voltak :evil: De én apa nélkül nem is tudok intézni semmit mert az ő nevén van a szerződés.Így majd vele kell bemennem vagy írunk egy meghatalmazást még nem tudom....
Na szóval a mérgelődésem tárgy: Képzeljétek el még januárban lejárt a 2 éves internet szolgáltatásunk ugye kis naív nem nézi a szerzősédt mert ugye minek is azt gondolnám,hogy a szolgáltató lesz olyan "kedves" és küld egy levelet amiben közli,hogy tisztelt előfizető hamarosan lejár a szerződése jöjjön már be és hosszabítsa meg.......de nem ő kiküldött majd 2500fttal többet ,hogy mevel már nincs velük szerződésünk így a következő hónapban már ennyi a szolgáltatás :( Nagyon pipa lettem és legszívesebben lemondanám de mivel nagyon nincs választék,hogy más szolgáltatónál kössek szerződést így marad a UPC. Nagyon felháborító szerintem ez az elintézési mód ...na kidühöngtem magam :)
Kép

KépKép
diÁcska

Helló

Mi délelőtt az OTP-be voltunk, mert lejárt a bankkártyánk és nem postáztak újat. Kiderítették hogy igen csak a régi címünkre, nem értem miért hisz már rég bejelentettük az új címet. Szerencsére meglett csak elkellett mennem érte.

Elin
A szűkító még jobb is mint a bili -ha hajlandó elfogadni-. Én nagyon utálom a kakis bilit takarítani.

Évi
Csongi kérését tessék teljesíteni! :wink:

Tündi
Akkor már értem miért aggódsz annyira Luca mozgása miatt. Túlképzett vagy! :wink: :wink:
Kellemetlen lehet ez a pecsételős dolog de én is inkább a szoptatás mellett döntenék.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Olyan szép napunk van,tiszta tavasz IMÁDOM!!! :lol:

Jaimee!
Ne szomorkodj,hogy Réka kinőtte a ruhákat,nézd a jó oldalát,jó lesz majd a kistesónak! :wink:
A képek tündériek,nem értem miről beszéltélsz,hiszen most is alszik,jó kislány módjára! :wink: :D
Nem szeret a babakocsiba lenni?

Elin!
Micsoda nyakék,haláli ez a kép Lilcsiről! :lol: :lol: :lol:

Tündi!
Jó hogy elmagyaráztad mi is a konduktor mert nem tudtam volna! :oops:

Szazsa!
Remélem csak egy kis gyomorrontásról van szó tényleg,nem valami fránya vírus!

Évi!
Teljesen igazad van,nem lebeszélni akarlak,de nagyon nehéz egyedül két gyerekkel.Most volt lehetőségem megtapasztalni,hogy apa nincs itthon!Talán nekem annyiból még könnyebb is,hogy Dávid már nagy,nem kell kisérgetni iskolába stb.De nálatok pl.mi lenne a meccsekkel,az edzésekkel,most kezdődik az iskola!Még ahol együtt az egész család is nagy szervezést igényelnek a dolgok,de mindezt egyedül hát bizony nem lenne egyszerű! De ismétlem nem lebeszélni akarlak,csak belegondoltam,hogy nem lenne könnyű dolgod!

Mongi!
Ne vedd zaklatásnak,de én sem látom a pocakos képeket! :wink:
Vendég

Na Szilvi, tessél elfelejteni az olvasó üzemmódot. Hiányzol! :wink:
jaimee1

Vali
Jól meg mondta Zolika a magáét. Valahol igaza van :wink: :wink:
Engem csak az zavar a baris oltásba hogy nem 100%-an véd. Az oké ha elkapja akkor sokkal könnyebben átvészeli de mi van ha csak évek múltán amikor pl pont kismami lesz akkor jön ki rajta. Csabának azért nincs tesója mert, anyós akkor volt kismama, elment a baba és soha többé nem esett teherbe. Tudom hogy ez nagyon távoli de mindíg ez jut eszembe.. én ezért nem oltattam még be.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!!!
Olvasd el ezt a cikket: http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/167529/1 a barihimlőelleni szuriról szól.

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Tündi, Jaimee! Bocs, egy kicsit összekevertelek benneteket a rákszüréses témában.

Lesz pocakos fotó igérem.

Kint voltunk ma Antóniával a játszótéren nagyon jó volt, remélem holnap is ki tudunk menni.

Szilbee! Engem is nagyon megviselne, ha Anta ilyen hosszú időre elkerülne itthonról. REmélem Levente hamarosan otthon lesz veld.

Tündi! Nagyon szép hivatást választottál. Mi is voltunk Antával konduktornál itt a kórházban amikor 10 hós volt, mert csak feküdt nem akart csinálni semmit. Csak pár alkalommal voltunk, de annyira üvöltött, hogy nem tudtak vele semmit sem csinálni mert meg is feszitette közben magát. Inkább nekem magyarázták el, hogy mit csináljunk otthon. De utána gyorsan el is kezdett mászni, kúszni sohasem kúszott.
Járni is csak 16 hósan kezdett. Szerencsére az ideggyógyász mindent rendben talált, csak valami miatt idegrenszerileg lassabban érett meg.

Mano! Sajnálom Franci kicsi lábát.

JimJam ez egy új gyerektévé, amit 2007-ben inditottak el. Ma találkoztam vele elöször, nekünk a zone club helyén jött reggel, délben már a club adását vetitették, pedig 24 órás a mesetévé.

Kép
Kép
mongi

http://www.jimjam.hu ha valakit érdekel

Kép
Kép
mongi

Én is így vagyok a himlő elleni oltással, mint Petri! Én ezt a pneumot sem akartam, meg semmilyet, de mert így alakult Lilcsi füle, rábólintottam. De pont erről szólt a rádióban az egyik múlt heti műsor, hogy az nem igaz, hogy a mostani bárányhimlő "hű, de másmilyen" lenne. Gyógyszeriparnak ez az üzlet.

Látod Valika! Én is ezt mondtam neked, hogy ha nem beteges Dius, minek az a pneumo??

Perti! Tiszta deja vu-m volt, ahogy a bankkártyát írtad :lol: ! Tegnap vendége volt anyumnál a volt kolléganője, azok pont így jártak!

UPC...hát igen :? Mikor októberben kötöttem a szerződést, akkor mondta az üzletkötő, hogy jövőre hívjam fel, mielőtt lejárna a hűségidő, mert akkor kitalálunk valami mást. Mert a cég nem fog figyelmeztetni, hogy esetleg többet kell fizetni...mert miért is tenné? Ez van...

Adóbevallásomat úgy néz ki, sikerált megcsinálni :shock: Még 1 valami nem teccik, annak még utánanézek a tavajiban

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszi a jókedvre derítő szavakat és képeket! :lol:

Most is csak egy szóra jövök...

A bari ellenin én is gondolkodtam ilyesformán... ki ne szeretne onokákat ... és még így is megvan az esélye hogy elkapja a himlőt újra, ami ugye gondot okozhat ...
Sz"al jó alaposan felhívom majd drága fiam figyelmét már kamaszkorában, hogy ha nem vaktölténnyel akar majd lődözni, akkor kerülje a baris helyeket (de ez meg ugye szinte lehetetlen :? ).
Úgy gondolom az se ad 100%-os biztonságot, ha már átesett rajta az ember... meg az se, hogy ha beadatja vki a vakcinát... épp ezért, érdemesebb inkább másként mérlegelni... Szerintem...

No menek... pucolom a lakást tovább, hogy mire Levente hazajön csak vele foglalkozhassak! :D Már úúúgy várom!!!
szilbee

Mongi,semmi baj,én is volt már hogy összekevertem vkit vkivel :) Rendszeresen Évit,és Nórit :oops: Nem csodálom,hogy Anta sírt azoknál a konduktoroknál,pedig ez általában nem jellemző a gyerekekre,hogy sírnak a foglalkozásokon.De tudom milyen fejlesztés folyik a kórházban.Volt magán gyerekem aki onnan jött át hozzám,mert nem kapta meg rendszeresen a fejlesztést,a támogatási pénzt meg felvették :evil: és mesélték a szülők,meg más konduktor,hogy mi van ott.
Várom én is a pocakos fotót :)

Petri,én is a szoptatás mellett döntök,főleg,hogy nem származik károm belőlle.Mert mondjuk ha olyan erős vérzésem lenne,hogy el is vérezhetnék,na mondjuk ez lehet hülyeség,akkor inkább abbahagynám a szoptatást,hogy legyen Lucának anyukája,de igy a szoptatás mellett döntök.

Vali,amikor bent laktunk szolnokon én is igy jártam az UPC-vel,amikor megláttam a számlát,nagyon mérges lettem!És amikor bementem szólni,nemigen tetszett nekik,de utána le is mondtam,mert ugye elköltöztünk. Zolika meg jól megmondta a magáét,végülis azért valahol egy kicsit igaza volt neki :)

Jaimee,Szilbee-nem kell valamelyikőtöknek a 3db felesleges KONAKION?Ingyen odaadom,nem akarom kidobni,ha ti el tudjátok használni.

Nóri,de előre jársz már a bevallással :)

Védőoltásokról:mi eddig minden lehetségest beadattunk Lucának,lehet nem kellene mindet,de apa azt mondta kapja inkább meg.Remélem nem ettől lesz majd pont baja,hogy minden oltást megkap.

Kép
Kép
tundi24

Befejeztem lakáspuculást... már csak porszívóznom kel... de majd ha Dévid felébredt...

Tündi! Nekünk most van egy egész dobozzal, de köszönjük szépen! :) Ha jól sejtem akkor Erikák viszont most fognak kifogyni belőle.

Vali! Zolika nagyon frankn megmondta a véleményét. :) Én anno megnyikkani se mertem, ha felnőtt volt a közelemben, nem még hogy a véleményemet elmondani. :oops:

Petri! Szerintem soha nem korai ilyeneken gondolkozni. Úgy vélem ez a gondos szülő ismérve. (Számára) helyes döntést meg csak úgy hozhat az ember, ha rágódik rajta. :)

ááááá hív a fiam... :lol:
szilbee

Üdv!

Én is nekiállnék már az adóbevallásnak, de még arról a fél hónap gyesről nem küldtek papírt.

Nekem azt mondta a doktornő, hogy beoltatom a bárányhímlő ellen akkor kb 4 % az esély, hogy mégis elkapja, de sokkal enyhébb lefolyású akkor. Ha nem oltatja be valaki, akkor ugyanúgy ott van a veszélye, hogy felnőttkorban fogja elkapni...
Hát igen, elég nagy dilemma, régen egyszerűbb volt, akkor ugye voltak a kötelezők azt' kész.

Én is olvastam erről a JimJamről, pont Marci kedvenc meséi vannak benne. Majd akkor megnézem a ZoneClub helyén, mert eddig nem találtam meg. (Nekünk műhódas UPC-nk van amúgy)

Ja a UPC elég görény, nekünk pl az előző lakásban volt kábeles internetünk, hűségszerződéssel, aztán ideköltöztünk. Itt nincs bevezetve a kábel. Mikor mondtuk, hogy nekünk kéne az internet, de így le kell mondanunk, még ki akarták fizettetni a szerződésszegés miatt a nem tudom milyen díjat. Mondván, hogy ne költözzünk olyan helyre, ahol nincs UPC bevezetve :roll: Jó mi?
Majd a UPC mondja meg, hova költözzünk. Aztán megoldódott úgy, hogy a párom egy kollégája átvette az internet előfizetést.

Szazsanna! Fecó jobban van már? Látom megy nálatok a szalonna :wink:
Hogy sikerült a pizzás kifli?

Évi! Tudom, tudom, nem is attól féltem Marcit, hogy mi lesz vele, csak fura lesz hogy nem én vigyázok rá napközben. Csak egy lesz ott a csoprtban a sok gyerek között. 15-en lesznek a csoprtban :cry:
Amúgy biztos föltalálja magát, nem az az ölbe bújós, elülős fajta. :D

Nóri! Nekünk is van ugyanilyen vécészűkítő, csak kékben. De még nem próbálkoztam vele. A bilizéssel se nagyon haladunk...
Talán a vécére ráülne? Mert amikor én megyek, Marci is jön utánam (mondván "én is segítek") és nagy buzgón adja a vécépapírt a kezembe.
judit_79

:lol: Szilvi! Csak kiugrajtottam a nyuszit a bokorból ezzel az oltással? :lol: Vagy jobban vagy tényleg lelkileg?
Már csak kettőt kell aludni, ...........éééééés.........

Hú, lányok, akkorát sétáltunk! Közben meg is ozsonnáztunk, meg végre én is társadalmi életet élhettem, találkoztam egy másik kismama ismerőssel, jót dumáltunk, csak ránk sötétedett :roll:

Áhhh! Adóbevallással elakadtam :cry: Nem egyezik 2 összeg, aminek sztem egyezni kéne..a visszaigényelhető és a visszaigényelt. A tavalyi papíron ez egyezett. Majd holnap, ha alszik Lujzám :lol:
Amúgy múlt évben az utsó pillanatban csináltam meg..a többiek már el is költötték amit visszakaptak, én meg csak vártam...

Judit! Lilcsi bizti nem ül rá egyedül a wc-re, nem tud felmászni. Mondjuk egyenlőre nem is nagy baj, ha nem esik fejjel bele :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Nem is annyira lelkileg voltam kipurcanva, hanem fizikailag... olyan voltam, mint akit jól fejbevertek... de aztán rájöttem, hogy még nem is ettem ma rendesen, úgyhogy benyomtam egy adag kaját meg egy kis kv-t...

Erika! Tök édesek ezek a képek! Jó lenne már élőben is látni a kiscsajt! ;) egyszer, ha már nem leszünk benne a kórságba,,, összefuthatnánk a sétányon! ;)
szilbee

Hellóka!

Judit! A pizzás kiflit nem sütöttem meg, mert reggel inkább hazajöttem ATival, és nem is mentem sehová, mert ha hívnak a suliból, hogy mégis mennem kell Fecóért, akkor gyorsan el tudjak menni kocsival. Majd holnap elmegyek bevásárló körútra.
A bölcsitől szerintem ne félj, lehet téged jobban megvisel mint Marcit. Emlékszem amikor Fecó oviba ment, olyan furcsa volt, hogy nem velem volt egész nap.

Egyékbént jelentem valószínű tényleg gyomorrontás volt. Ez a szalonna, szalonna,...... tényleg megcsináltam a zöldbabfőzeléket :lol: :lol:

Jaj megyek, mert a nagyfiam kétségbe van esve, megint megdöglött egy hala az akváriumban. 2 napja pusztulnak, nem tudom mi van, de már kezdem unni. Megyek ápolom a lelkét.

[Kép
szazsanna

Hja, kérem, aki enni is elfelejt...
Kép
Mibe voltál így elmerülve egész nap? :shock:

Szazsa! Haléknál is felütöte a fejét a kórság :lol: ?

Na, megyek én is, megint együtt pancsizunk :lol: Fodrászkodni is kéne már :roll:
Jó éjt mindenkinek!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin
és nincs a bölcsvel szembe egy ovoda?Olyan szép Lilcsi!

Dia!
Hova akartál a UPC-hez menni? mert én ma ami a DM mellett van azt láttam s ott tényleg nagyons okan voltak.

Évi!
Most akkor akarszmásik babát vagy nem? vagy ezen dilemázol?

Szazsa!

Örülök, hogy ízlet!!!
Akkor nem zavartok ela receptjeimmel a bús......-ba ugye?

puszika

Kép
kbernadett

Jah és Réka is tündéri baba!!!! :oops:

Kép
kbernadett

Nóri! Köszi a pizzzát! :lol: Takarítottam egész nap... már megint... :oops: Ki akarom vakarni a lakást a kulimászból, mielőtt Levente hazajön... már tényleg csak kettőt kell aludni! :D
szilbee

Sziasztok!

Csak egy gyors reakció, mert tele a t*köm a mai nappal, már bocs a kifejezésért, de nagyon elegem van mindenből :(

Vali, én ugyanígy jártam a UPC-vel! Ne menj az ügyfélszolgálatra, mert az egy halál. Hívd fel a telefonos ügyfélszolgáltatot. Én jól megmondtam nekik amit gondolok, majd felajánlották, hogy én is akciósan igénybe vehetem 3500 Ft-ért, sőt még kaptam 25%-os társasházi kedvezményt. Meg lehetett oldani telefonon, kell hozzá az azonosító, majd küldték ki az új szerződést!!!!

Ma meg volt az oviban a szülői, mit ad isten, úgy kezdődött, hogy a bárányhimlő oltásról volt egy tévénézés... Persze nagyon durva eseteket bemutatva. Azért a gyógyszergyártó cégek is tuti nagyon rajta vannak a reklámozáson. Ember legyen a talpán aki laikusként el tudja dönteni, mi a jobb, ha beadatja, vagy ha nem...

22-én lesz a farsang, május 30-án a ballagás.

Betti, hát ez az, hogy igazából szeretnék is, meg nem is kistesót Csonginak. És amíg ez így van, addig tuti nem lesz, mert én úgy vagyok vele, hogy vagy nagyon akarom, vagy jobb, ha nem is lesz. Csak hát én sem leszek már fiatalabb.
Egyelőre még csak gondolat, mert úgy sem lehetne, még tart a fog. injekció hatása, lassan lehet dokihoz kellene mennem, mert decemberben járt le a 3 hónap (amíg elvileg hat) és azóta sem jelentkezett a "piros ferrari" :?

No, mára ennyi, bocsi, de iszonyatos hangulatom van :(

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!

Ma voltam a Gyermek Klinikán Pesten ahol Máté volt nagyon szörnyű dolgokat láttam!
Megnéztem a pici babákat,de a szívem majd meg szakadt,hogy ők ott szendvednek,ártatlanul sírnak!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Évi: Szegénykém, a UPC tette ezt veled vagy úgy általában ez a mai nap? No, már csak 3 óra van hátra belőle. :wink:

Van még idő babára. Mondom ezt, mert kb. egyidősek vagyunk. Ezzel magamat is biztatom. :D :wink:

Ivett: El tudom képzelni... :cry: :cry: Valamelyik éjjel elolvastam Mirka baba történetét a másik topikban...Hát örülök, hogy "végstádiumú" terhesen nem volt hozzá bátorságom... :? :? Sírtam, mint a záporeső most is...

Szazsa: hát ha a halpusztulás megindul, nehéz megállítani. Nem árt, ha utánpótlás után néztek.

Nóri: Pizzát ide is!!! :wink: Különben olyan jókat mosolygok, rötyögök rajtatok... :) :) :D :lol:

Betti: De bolond vagy. :lol: Imádom a receptjeidet! A fánk receptet is kikörmöltem. :wink: Különben meg mesélj, milyen az
új félév? Remélem, mire a következő babát ki akarom tolni magamból már sűrűn foglalkoztatott és felkapott szülésznő leszel.

Szilbee: Okés! A dokinál sosem sikerült, mert apának mindig csak a hétfő volt jó. :roll: :roll:

Tündi: Konakion? Holnap használjuk el a második fiolát az ötből...És holnap leszünk 8 hetesen. Nem tom meddig köll konakiont szedni, de szívesen átveszem őket, ha mi hasznát vesszük. Köszi!
jaimee1

Szép napot!Kép

Csak ez a köd szállna már fel...hogy lesz itt 7 fok??? :shock:

Betti! Deeee...van ott óvoda is szemben! Miért kérdezed?? Jár oda ismerősöd?

Jaj, Jaimee! Ezzel a Mirkával felzaklatsz engem is! Akkor, mikor.....képes voltam éjfélekig várni a híreket róla :cry: Utána figyeltem, mikor tér vissza az anyja a topikba, és mikor megtörtént, valahogy megnyugodtam (Macskanyu biztosan soha nem fog), azóta nem olvastam át.
Azóta sem értem, hogy annyi uh után hogy nem tudták már előbb is, hogy baj lesz?? Pedig ez nem kicsi rendellenesség...

Évi! Sikerült elintézni azt a múltkori törlést?

Oltás: Én ezért nem olvastam el azokat a honlapokat, amiket belinkelt ide Szilvi és Pircsi.....tudom, lehet, ez struccpolitika, de sokszor vagyok úgy, hogy jobb "hülyének" maradni....

Hú, én úgy kialudtam magam! Este már a Jóban rosszban végét elaludtam, utána felriadtam, megnéztem a Jóbarátokat, de utána megint teljes homály....reggel 5-ig.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Tényleg iszonyat ez a köd....a gyerekeket meg ma viszik a Tisza-partra ...valami bábokat úsztatnak majd a Tiszán :shock:

Évi.mi volt a baj tegnap,jobb már a kedved?

Vali.Zolikának múlik már a köhögése?

Anno én is olvastam Mirkáról. :(
Annak az egynek örülök,hogy nem volt netünk,még terhes voltam...így is aggódtam...de ha még beleolvastam volna egy-két topikba.
:roll:

Elin.az adóbevallást ne is említsd-nálam naponta csörög a teló,hogy csináljam már meg...:lol:

Tegnap Széchenyis lányok gondoltam rátok. :D .Voltunk a könyvtárba (a Hild-be járunk) a gyerekekkel,utána játszótereztünk egy nagyot.tök jó volt :)

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo! hát abból nem sokat fognak majd látni a gyerekek... :?

Én nem mertem elolvasni a storyt Mirkáról... mert akkor vártam Dávidot, de még most sem merem... :(
szilbee

Jaimee!!

Én is olvastam Mirka történetét annak idején mikor terhes voltam,de azt hiszem neki szív problémája volt!
Csak azt nem értettem,hogy akkor minek az ultrahang!
Az orvosok a mai világban már semmit sem vesznek észre!

Tegnap a Klinikán egy 24 éves nőnek egy down koros gyereke született és azt mondták neki a terhesége alatt hogy teljesen egészséges!
Szegény gyerekt megnéztem,de szörnyű látvány volt!
Nem semmi dolgok vannak!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett.

Nekem barinőm járt pont így :( -itt Szolnokon. De...imádnivaló kislánya van.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi: Télt temetnek a gyerekek is? :D Kérdés, mikor, már felszállt a köd egy ideje...

Hát lányok, én sem felejtem el amíg élek azt a pillanatot, amikor megláttam Réka arcát. Se nyúlszáj, se farkastorok, se semmi....Csak a gyönyörű pofija...Oké, az első megkönnyebbülés az volt, amikor kicsusszant, de rögtön ez a második. A harmadik meg a 10/10es Apgar. A negyedik, meg hogy az apjára hasonlít..Az ötödikre nem emlékszem....Ja, az lehetett a hiánytalan méhlepény...

Szilbee: Te kaptál vmi papírt a 6 hetes vizsgálatról? Most volt itt a védőnő és kérte volna. De én nem kaptam semmit. :shock: :shock:

Évi: Várjuk a jelentést, hogy ma tök jó kedved van. :wink:

Ó, UH...nem mondom, amikor anyu velem volt terhes még nem is létezett, szóval jó, hogy van, de......és mondjuk az sem mindegy, hogy ki csinálja a vizsgálatokat.

Na megyek, eszem valamit, ez ma még nem sikerült. Oszt csodálkozom, hogy lassal elfogyok.... :shock: :shock:
jaimee1

Erika! Ne is mond... nekem ez kimaradt... akárhányszor visszagondolok a szülésre, mindig egy nagy úr tátong bennem... :cry: :cry: Büdös életbe nem fogom megérteni azt az anyát, aki altatásban kéri a császárt (mert hogy an ilyen....bizony).

Ja tőlem nem kérte a papírt a védőnő, csak megkérdezte, hogy minden rendben volt e... :shock: De Levente után se kérték... :roll:
szilbee

ŰR... nem úr... még a kv előtt vok... nézzétek el nekem... :oops: :oops:
szilbee

Sziasztok Lányok!

Ez az eset Mirka babával engem is nagyon felzaklatott,én is nagyon megsirattam szegényt! :cry: :cry:
Ilyenkor mindíg hálát adok,hogy egészséges gyermekeim születtek,nincs is ennél fontosabb a számomra!

Évi!
Remélem már jobban érzed magad?Mi volt veled tegnap?
Csonginak megvan már a jelmez a farsangra,mi szeretne lenni?

Szilbee!
Levente akkor holnap már hazaköltözik?De jó lesz! :D
Vendég

:lol: Szilvi! Nagyot röhögtem, bocs!!! Csípom az ilyen elírásokat..."nagy úr tátong bennem"...erről eszembe jutott a hajnali erotikus álmom Gesztesi Károllyal (csak még egyszer nehogy előjöjjön! Kép )

Hát ez az UH....nekem mindig azt mondta -lehet, pont ezért- a dokim, hogy annál jobb, minnél több orvos nézi meg, mert míg az egyik elsiklik felette, addig lehet, a másik kiszúrja. Senki nem 100%-os ebben sem, mint ahogy az élet más területein sem....ez van. De hogy 9 hónap alatt senki...SENKI semk vette észre...

Végül is, 35 éves kor felett felajánlják az amniot, és hát ennek köszönhetően azoknak a babáik között, akik elmúltak 35 évesek, kevesebb is a Down-os, mint ezalatt :? Annak idején eléggé utánaolvastam.
De azt is hallottam, hogy a Down-osok mennyire szeretetreméltó kis emberkék.

Andi! Tegnap már vége volt a farsangnak, téltemetésnek mától kezdődik a böjt. No, ezt nem azért tudom, mert hú, de vallásos vagyok. Rádió mondotta....Mennyivel jobb lett volna, ha tegnap mennek, látták volna még 20 méter után is a bábokat :?
Adóbevallást hiába bűvölöm, hiába hasonlítgatom....mindig magasabb visszaigényelhető összeg jön ki, mint amit én gondolok...és a program rendben találja :shock: Úgyhogy beküldöm, legfeljebb behívnak és kijavítjuk....
És melyik játszón voltatok? Ott a könyvtárnál? Ott lakik anyum is, oda "járunk" mi is.

Erika! Itt a felsorolásodról József Attila: Hetedik c. verse jutott eszembe..."A hetedik, te magad légy!" :wink:
De figyu már! Elhiszem, hogy a babó a legfontosabb, de hogy el tudd látni, magadra is vigyáznod kéne!

Katlina! Veled mizu'?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok! :D

Hol van a tegnapi szép nap? Bár már alakul..

Cserni doki se adott 6 hetes vizsgálatról papírt. Tőlem senki nem is kérte, hisz a védőnő nem jött.

Ha már így benne vagytok a bevallásba, jól jönne egy kis segítség.
Nekem még sose kellett csinálnom mert a melóhely bevállalta.
1. A gyedet a 4-es sorba a más bérjövedelemhez kell írni?
2. kaptam még a cégtől pénz szabadság megváltás és egyéb kifizetés címén is pénzt. Ezt hová írjam, 1-es sorba?
Egyenlőre ennyi.. folyt köv mikor elakadok. Nagyon zöldfülű vagyok.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Na voltunk a bölcsiben. Marci jól felpörgött, még nem alszik.
De tetszett amúgy, szimpi volt a gondozónő is, elmondott mindent.
Marcinak nagyon tetszettek a kis alacsony mosdók, nyitogatta a csapokat. Ja, söprű lesz a jele :lol: :lol: Mivel már csak ez maradt.... Kis boszorkány... :lol:
Most csak 6-an voltak összesen a csoportban, az is mind fiú, mert a többiek betegek. Marci jól elvolt, végigpróbálta a játékokat. Ő lesz a legkisebb a csoportban, mert a többiek olyanok,akik már ősszel oviba mennek. (Csak ebben a csoportban volt hely)
Utána meg ő lesz a legnagyobb, ha ősszel jönnek az újak.

Barihímlőről azt mondta a gondozónő, hogy nemigen fordult még elő a bölcsiben, szóval nem jellemző. Meg az ottani orvos nem nagyon javasolja, mert ez még új dolog, és ki tudja milyen hatásai lesznek majd sok év múlva.
Hát nem lettem okosabb...

Én sem olvastam Mirkáról, se semmi ilyet. Mióta Marci megvan, olyan érzékeny vagyok, hogy a sírás kerülget, ha beteg gyereket mutatnak a tévében. Azokat se szeretem nézni. Minden tiszteletem az ilyen gyerekek szüleié, és azoké, akiknek az ő gyógyításuk a hivatása.
Mikor terhes voltam, nekem meg se fordult a fejemben, hogy Marcinak bármi baja lehet. Valahogy tudtam, hogy egészséges lesz.

Na most már én is nekiállhatok az adóbevallásnak, mert jött valami papír az államkincstártól, gondolom az igazolás. Remélem, lesz mit visszaigényelni.
judit_79

Pircsi! A gyedet az 1. sorba írjad, a gyes összegét a 13. és 18. sorba.
Az egyebeket nem tudom :cry:

De töltsd le a progit, frissítsed, töltsd le a 0753 lapot, mert a számolásokat megcsinálja helyetted, és ellenőrizni is tud...he nem jó, visszadobja a kis dög :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit
Ez szuper hír :D hogy Marcinak tetszett a bölcsi :D
De jó neki (nektek) legalább könnyebb lesz az elválás.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nóri
Én papíron akarom/ akartam bevallani. bár lehet letöltöm, ha ott könyebb.
Azért gondoltam h a 4.sor mert az oep igazoláson más bérjövedelmet írt.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Elin!
Erotika Gesztesivel! :wink: Miket nem álmodsz te! :D

Húha,mindenki adóbevallást csinál,nekem tavaly a cég csinálta,de idelye utánanéznem idén csinálja-e még!

Judit!Tündi!
Nektek Apa katona,nem tudjátok a honvédség megcsinálja az idén az adóbevallást!

Judit!
Egyébként örülök,hogy Marcinak tetszett a bölcsi! :D

Lányok,teszek már egy kis humort,remélem tetszeni fog? :D :D :D
Én mindenesetre jót röhögtem! :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Én úgy szoktam, hogy letöltöm, bepötyögöm, a tábli kiszámolja én meg bemásolom a nyomtatványra vagy kinyomtatom a nyomtatványt.

Nóri! Örülök hogy ilyen jól elszórakoztatlak a szétszórtságommal. :lol: Néha olyan lökött vagyok, hogy kínomban már én is csak röhögök magamon! :oops: :lol:

Judit! De jó hogy ilyen jól érezte magár Marci! :) Játék közben csekkolta, hogy te merre vagy?
szilbee

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hajni! Az utolsó 2 kép nagggyon jó!! :lol:

Pircsi! Nekem a munkáltató által küldött igazoláson van így kitöltve ez a 2-3 sor! Tavaj meg, amikor csak gyedet kaptam, csak az 1.-19 sort kellett kitölteni az első lapon. Úgyhogy szerintem ...
És én is papíron vallom be, de a progi az kiszámolja, valamit automatikusan be is ír, csak átmásoltam utána. Neked nem küldött a kincstár papírt, mint Juditnak?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:lol: :lol: :lol:
szilbee

Nóri: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gesztesi? Háááát....Nekem Bridget Jones "férjével" volt ilyesmi álmom.

Ja, hát én is így voltam vele, minél többen látnak UH-n, annál jobb. Aztán valahogy, fene sem tudja hogy, mind a két kórházi Uh után sírva futottam Mosonyihoz. Nade spongyát a múltra!

Szilbee:: Öööö...izé....én altatásban kértem volna, ha császárra kerül a sor. :oops: :oops: Legalábbis most úgy gondolom. Aztán lehet, hogy le tudtak volna beszélni róla....Különben meg, ó, Szilvi, gyereket akartunk végül is, nem szülést. Töltsd meg valamivel azt az űrt! :wink: Jól van na, megértelek én.

Lányok, keresztelő ügyben tud nekem valaki segíteni? Hová kell fordulni, ilyesmi. Református lesz a gyerek. :D Úgy tűnik....Nóri? Te jól tájékozottnak tűnsz? Rádió nem mondta?

Judit: Ne is mondd, érzékenység, 3x akartam bőgni a legutóbbi Kismama magazin olvasatán. 20 percen belül. :shock: :shock: Már nem is emlékszem, hogy min....

Jelentem, ebédeltem (reggeli kihagyva ugyan) és megyek főzöm a vacsit. Sült csirke, meggymártás, tört krumpli. Ügyes vagyok?
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?