Üdv!
Én is nekiállnék már az adóbevallásnak, de még arról a fél hónap gyesről nem küldtek papírt.
Nekem azt mondta a doktornő, hogy beoltatom a bárányhímlő ellen akkor kb 4 % az esély, hogy mégis elkapja, de sokkal enyhébb lefolyású akkor. Ha nem oltatja be valaki, akkor ugyanúgy ott van a veszélye, hogy felnőttkorban fogja elkapni...
Hát igen, elég nagy dilemma, régen egyszerűbb volt, akkor ugye voltak a kötelezők azt' kész.
Én is olvastam erről a JimJamről, pont Marci kedvenc meséi vannak benne. Majd akkor megnézem a ZoneClub helyén, mert eddig nem találtam meg. (Nekünk műhódas UPC-nk van amúgy)
Ja a UPC elég görény, nekünk pl az előző lakásban volt kábeles internetünk, hűségszerződéssel, aztán ideköltöztünk. Itt nincs bevezetve a kábel. Mikor mondtuk, hogy nekünk kéne az internet, de így le kell mondanunk, még ki akarták fizettetni a szerződésszegés miatt a nem tudom milyen díjat. Mondván, hogy ne költözzünk olyan helyre, ahol nincs UPC bevezetve
Jó mi?
Majd a UPC mondja meg, hova költözzünk. Aztán megoldódott úgy, hogy a párom egy kollégája átvette az internet előfizetést.
Szazsanna! Fecó jobban van már? Látom megy nálatok a szalonna
Hogy sikerült a pizzás kifli?
Évi! Tudom, tudom, nem is attól féltem Marcit, hogy mi lesz vele, csak fura lesz hogy nem én vigyázok rá napközben. Csak egy lesz ott a csoprtban a sok gyerek között. 15-en lesznek a csoprtban
Amúgy biztos föltalálja magát, nem az az ölbe bújós, elülős fajta.
Nóri! Nekünk is van ugyanilyen vécészűkítő, csak kékben. De még nem próbálkoztam vele. A bilizéssel se nagyon haladunk...
Talán a vécére ráülne? Mert amikor én megyek, Marci is jön utánam (mondván "én is segítek") és nagy buzgón adja a vécépapírt a kezembe.