Új privát üzeneted érkezett!

Akkor jó! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget. Egy kicsit megnyugodtam!

Kép
Kép
gabi82

7kincs

Még nem kaptam a pm-re gyogyit,mert még holnap megyek pm ultrahangra és kedden megyek vissza a doktornőhöz az eredménnyel. Az én TSHm 6.96
Te milyen gyogyit kaptál rá és mennyit kell szedned belőle naponta (mert gondolom azt mindig kell mostmár szedni, igaz)? Szeinted a TSHm eredményét befolyásolta az hogy akkor nap pecsételtem bár azóta két naponként (de csak pisilés után amikor megtörlöm magam akkor veszem észre hogy itt valami piroslik.)Foggalmam sincs hogy mi lehet az. Minden hónapban szinte így van.
Te már nem jársz Valicskó drnőhöz?
Érdekelne az orvosod neve és telefonszáma meg minden, akkor légyszi küldd el priviben, soha nem lehet tudni.
Amúgy köszönöm a biztatást.

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Gabi
Én rögtön a pozitív teszt után abbahagytam a metet,orvosi utasításra.A baba szerencsére megmaradt így is,most 3 hónapos! :D

KépKép

KépKép
okr

Szoriagi!

Nem vagyok nagy tudor,de sztem a pecsételés nem befolyásolta a TSh eredményt.
Napi 1letroxot szedek,most is.
Viszont a pecsételés nem vmi jó,ciklus közepén van? Vagy a mensi előtt? Ha rendeződsz hormonálisan,biztosan alakul majd ez is.
Doktornőnél a 24.heti terheléses cukron voltam, majd szülés után megyek ismét.
Írok privit!
Vendég

7kincs

Nekem nincsen menszeszem. Végül is ha belegondolok lehet hogy ez az akar lenni!?Mert olyan kis darabkák is szoktak lenni, és kb 1 hétig tart. Csak ezt sokszor nem is lehet figyelembe venni, mer hol volt,hol nem volt.

Valaki tudna nekem abban segíteni hogy ha át szeretném adni az időpontom másnak (pl egy topik társamnak) ,akkor mi a teendő?
A mens mentisről beszélek, ott van az időpontom.

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!

Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Sziasztok!

Ha vki lemaradt volna róla (mint én), akkor itt tudja megnézni a szombati Babavilág adást Norkáékkal (Bogi volt az első metforminbaba! :D )

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php ... _id=371561

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziasztok,

Babszika: gratulálok a szép eredményeidhez!! és a szép új lakáshoz, klassz, h már be is költöztetek!!

Zazzy: gratulálok a pé-hez!! aztán csak szorgosan, ügyesen!! :wink:

Tücsi: már azt hittem beteg vagy, h nem jössz! :roll: köszi a könyv címét!

én megvettem a Csernus könyvét, és nekiálltam . még csak az 50. oldalon tartok, de sok újat még nem találtam benne. a női lapokat kritizálta, h milyen ,,hülye,, tanácsokat adnak sokszor (eddig is tudtam) és h vannak a nem útszéli kurvák, akik csak a pénz miatt vannak a pasival (ilyet is láttam már). viszont néha olyan szókimondó, h felvisongok a nevetéstől! de hát ez még nagyon az eleje!!

szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Rambóka: köszi! regisztrálni kell, h meg lehessen nézni?? mert én nem tudtam semmit elindítani. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Norka, szépek voltatok!!!Zsuzsinak nagyon örülök, szurkoltam neki!!!És azóta kiderült, hányan vannak???Az arwen tornáról ismertem őt....
Vendég

Lafi!
Nahát, tényleg! Az arwen tornáról ismerôs!
Azóta is ezen gondolkodtam, szerencsére te megadtad a választ!
lona1

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Babszi!
Nagy gratu. :D :D :D
Mióta szeded a metet? csak 3 hónapja, és ilyen javulás?

(zenék: bocs, hogy nem küldtem még, de megvannak:) csak az egyikből mp3-t kell csinálni, hogy küldeni tudjam...)
dhoora

Képzeljétek itt volt a barátnőm, aki Németországban jár orvosi egyetemre, most ötödéves. két éve mikor itt volt, és mondtam neki az inzulinrezisztenciát meg a PCO-t, iszonyú nagy vitánk volt, hogy a kettő nem függhet össze, értsem meg, a két hormon más körön van...meg nem mondta, de éreztem a hangsúlyán, mit akarok én, ő jár orvosira, az igaz amit ott mondanak...

most hogy itt volt, tök természetesen mondta, a PCO inzulinfüggő dolog, ezt a gyógyszert kell rá szedni...ezt tanítják már nekik az egyetemen is!!! Most ötödéves. két év alatt ennyit változott a világ! És mondta rögtön a Rotterdami kritériumokat, hogy azt tanítják nekik.
meg kérdezte csináltak-e nekem OGTT-t. mondom persze, rendszeresen.

megnyugtató dolog ilyenekről értesülni, hogy a német orvosin már ez a tananyag...

Kép

Kép
rejo

Babszi: olvastam a weddings kis blogodat!! nagyon jó, rengeteg hasznos tanács van benne!

szükségem is van rá, mert....

tegnap este megkérték a kezem!!! olyan boldog vagyok! 11 éve vagyunk együtt és 2 éve 3 hónapja élünk együtt, és most megkértek! ááááááóóóóóóóvvvvvvvvv! :wink:
olyan izgatott vagyok! még nem tudjuk, h pontosan mikor lesz az esküvő, de még idén. szülők még nem is tudják, pedig már alig bírom magamban tartani! már a mhelyen elmondtam, de a szülőknek vhogy nem tel-on akarom bejelenteni. :roll:
majd jön a nagy szervezés, mikor, hol, hányan , hogyan, miben.....hú-ha , még fel sem fogtam igazán. csak a csodás gyűrűmet bámulom és simizem. olyan tökéletes! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hú Ági ez tényleg sok, nem lehet könnyű!Lányok minden tiszeteletem a tiétek, én a "sima" pcommal is naponta 5 bogyót szedek, ebből "csak" 2 a met, és annyira utálom!Nem tudom, meg lehet-e ezt szokni, hogy itt egy bogyó, aztán mégegy, hú, melyiket is felejtettem el?! :evil: UTÁLOM!

Ma reggeli hőm is még 36,8 :D

Kép
Kép
zazzy

Czinkeb!Gratulálok! :wink:
Tök váratlan volt?De jóóóóóóóóóóóóóó! :D

Kép
Kép
zazzy

Czinkeb!!!! Jaj, de nagyon örülök!!! Gratulálok! :lol: :lol:
Vendég

Azon agyalok, hogy mikor lehetett pé-m :roll: Visszaolvastam, 28-án írtam, hogy 2. napja van iszonyatos cicifájás, az 26 vagy 27, szóval kb.30-31. cn
Tegnapelőtt mértem először:36,9 tegnap:36,9 ma 36,8
Várnék én "türelmesen", és esküszöm a spontán mensinek is nagyon nagyon örülnék, nem lesz csalódás egyáltalán,de azért mégis na! :wink: olyan nehéz ez a türelem dolog. :oops: Mikor érdemes szerintetek tesztet csinálni?(a 30. napon már elpocsékoltam egyet :evil: )

Kép
Kép
zazzy

Czinki gratulálok!!!Hogy történt???
Vendég

Czinkeb!
EZ ÁM AZ ÖRÖM!

Zazzy!
Szerintem feb. 10-11-én tesztelj! Drukkolok!
lona1

Zazzy: én is reggelire beszedek 4 bogyót (e, c vitamin, elevit, met) ebéd 1 met, vacsi e vitamin + met. a párom azt monja (anyósom szerint is) , azért nem jön a gyerek, mert már olyan erős a szervezetem.

köszönöm szépen a gratulációkat!

tegnap este el kellett menni a várba sétálni! már a párom hetek óta nyaggatott, h ő nagyon szeretne naplementében sétálni a várba, mert már olyan rég voltunk és az olyan romantikus lenne.
hulla fáradt voltam egész nap, egy porcikám sem kívánta, de legyen, annyira szeretné....én meg egyáltalán nem számítottam rá, csak mindenféléről beszétem össze vissza, aztán észre sem vettem, h ő tényleg törekszik, h romantikus legyen a ,,séta,,. :oops: aztán a várnál a kilátónál, megkérte a kezem. nem volt letérdelés, meg túl romantikus maga a kérdés... de ez szerintem az én hibám, mert csak össze-vissza fecsegtem előtte és nem ihlettem meg szegénkém. de amikor megláttam a gyűrűt, akkor elpicsogtam kicsit magam, és szegény párom lába teljesen remegett (állítása szerinte a hidegtől, pedig szerintem nem volt olyan hideg :lol: ) . és akkor hazamentünk és otthon koccintottunk és megpecsételtük a lánykérést. :wink:
szülők még nem tudják, biztos odalesznek nagyon!! :lol:
olyan furcsa! már nagyon vártam! pláne ennyi év után! de most viszont hirtelen jött, most egyáltalán nem gondoltam rá! nagyon sokszor éreztem úgy , h ez tökéletes pillanat lenne, de nem történt meg. aztán inkább nem is gondoltam már rá, h ne csalódjak.
most viszont nagyon boldog vagyok, és olvasva Babszi blogját, rájöttem, h nagyon sok mindent kell megszervezni.
a párom ma reggel mondta, h pont most volt a Nászok Ásza, és majd mi is úgy fogunk szerveszkedni mint Adam Sandler és a csajszi (nem tudom leírni a nevét)! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!!

czinkeb fogadd gratulációm és sok boldogságot kívánok!!!

Volna egy gyors kérdésem.
Amire az van írva hogy "durum tészta" azt lehet enni? Mert van teljes kiörlésü is belőle ( barna színű), de az nagyon rossz... :x
Vagy csak az a lényeg hogy Durum legyen.
Ti mit javasoltok?

Zazzy : hátha az idén hamar jön a gólya feléd is, mondjuk ebben a hónapban. De ha még sem, akkor így fog járni ---> Kép

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.4646.gif[/img]
Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Zazzy!!!!
Kitartás, a február 11-e tökéletes, illetve ha negatív, akkor utána egy háttel ismétlés!

Czinke!!!
Hát ez aztán isteni jó hír volt! Gratulálok!!! Tök átérzem, micsoda nagy öröm ez Neked!! Gyűrűt lefotózni, megmutizni!!!! :):):):):):):)

Rejóka!!
Majd ha itthon is ezt fogják tanulni az orvosin a medikáink, akkor van remény, hogy a lányom már nem lesz ezzel gondban........................... Remélem hamar lesz!
Vendég

Atyaisten!

MÉG 50 NAP............... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Monácska: köszi, majd igyekszem egy képet felrakni!
és már csak 50 nap, nem még!! :shock: most már ne türelmetlenkedj!! :wink:
szerintem olyan gyorsan megy az idő! hisz nemrég dobtatok egy zebrát!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Jöttem gratulálni a szép eredményekhez, alkalmakhoz :)

Czinkeb: Gratulálok! Tök jó, akkor el lehet kezdeni majd szervezkedni ;) Lesz ami lefoglaljon :lol:

Zazzy: Neked is nagy-nagy gratula a péhez!

Babszika: Ügyi vagy nagyon, most már tényleg hamar jönni fog az a babóca :) Gratulálok!

Rambóka: Köszi a linket!

Norka: Nagyon szépek voltatok :) Végre meg tudtam nézni... Hogy Bogi mekkorát nőtt :shock: Csak kapkodom a fejem, mert mindenhol csak azt látom, hogy ők is milyen nagyok már, ők meg lassan szülnek... :lol: De jó is ez :)

Kép

Kép
bettica

ÁGI!Akkor nem kell a diétás cucc e-mailben??????????????????????

Kép
Kép
zazzy

Czinkeb! Gratulálok! Azért a párod kitett magáért!

Ági, ha első időpont, tehát még nem voltál MM-ben, akkor csak olyannak tudod odaajándékozni, aki szintén első alkalommal megy!

Norka, lehetne a honlapon egy MM-es csere-bere aloldalt/fórumot indítani!

Zazzy, amikortól érzed az érzékenységet, onnantól kb 14 nap.

Rejo, ha az orvosi dolgokban is úgy hagyatkozunk a németekre, mint a jogban, akkor pár év múlva itt is ez lesz az egyetemi tananyag! :)

Kezdem érezni a méhösszehúzódásokat, pár nap és megjön!!!!

Kép
mamint

Sziasztok!

Czinkeb!
Gratulálok! :) Ennél szebben nem is lehetett volna! :D

Ági!
Én egyszer írtam ebbe a topikba a diétáról egy összefoglalót. Már nem emlkészem, hogy hányadik oldalon van, de megkeresem.
durumtészta mehet!
TK is. De a durum valóban finomabb. Nekem is jobban izlik! :)

Zazzy!
az elején én is hasonlóan voltam a sok bogyóval.
Met, folsav, premens! Aztán a ciklus második felében sokszor duphaston.
Aztán a premenst kilőttem, mert nekem nem segített.

Szóval én is kavartam és tök rossz volt, hogy ennyi gyógyszert kell szedni.
Aztán rájöttem, hogy ez fontos, mindennapossá vált, elfogadtam. És már nem is gondolkodm azon, hogy naponta hány bogyót szedek és eddig fogom szedni!

Te is megszokod! :lol: :lol: :lol:

Rejo!
Ez nagyon jó hír! Hogy Német honban már oktatják! Azért kíváncsi volnék, hogy errefelé oktatják e.
Egyébként nbagyon meglepő, hogy milyen sok doki tud a kezelésről, csak éppen nem írják fel. :roll:
Ettől mindig bevadulok!

Cuppantás!
Vendég

Norka! megnéztem, hihetetlenül jól nézel ki! Bogi megy egy édes angyalka!

Kép
mamint

Czinkeb: Én is gratulálok. Mi is 11 éve, hogy együtt vagyunk és én már 4 éve vagyok menyasszony. Esküvőt nem terveztünk még,de mondtam neki, hogy megkívántam tőled. :wink: De azt hiszem most inkább a gyerekre gyúrunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Czinkeb!
Nagyon nagy gratula:) Tök jó, hogy meglepi volt:)
dhoora

Czinkeb :D
Gratulálok! Ez olyan jó érzés, teljesen megértem az izgalmadat!
Az újdonsült ara-jelölt!!!!! :D

Zazzy :D
Hát én teszt ügyben nem tudok neked sajna tanácsot adni, de a türelem = nehéz dolog - ban nagyon egyetértek veled.
Mindenki és saját magad is türelemre inted magad, de azt hiszem ilyenkor minden van csak éppen türelem nincs. :lol: :wink:
Vendég

Czineb!
Kép
Vendég

Zazzy!!!

Dehogy nem kell a "cucc"!!!
Priviben már elküldtem neked a tegnap az e-mail címem, nem kaptad meg?
A bizonság kedvéért újból elküldöm. Előre is köszi.

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Ági!

a 478-ik oldalon van!

De ha megkapod a "cuccot", akkor az is nagyon jó! :lol:
Vendég

[quote="mamint"]

"Ági, ha első időpont, tehát még nem voltál MM-ben, akkor csak olyannak tudod odaajándékozni, aki szintén első alkalommal megy!"

Mamint: És azt nem tudod véletlenül hogy elfogadják-e , ha én mondom meg a nevét(mármint akinek átadom az időpontot), meg a telefonszámát,? Vagy hogy megy ez?
B :oops: :oops: :oops:

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Aranykavics:Neked is köszönöm.

Mindenkinek köszönök mindent,nagyon aranyosak vagytok. Nagyon sokat tanulok tőletek és a legjobb az egészben az hogy megtudjuk beszélni a problémáinkat.
Nekem ez azért is fontos, mert én egy kis faluban élek ahol ezeket a dolgokat (PCO, IR stb) nem tudom megbeszélni, mert még soha nem találkoztam személyesen senkivel akinek ugyan ezek a problémái mint nekem. Ezért csak ti vagytok azok akik tudtok nekem segíteni és tanácsot adni. Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Sziasztok Lányok! régen toltam erre a képemet, és most látom, hogy Hunor megszületett! Utólag is gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Leafed-nek és családjának!
Monácska, hát már Te is itt tartasz4 Ez igen! kavics és 7kincs ez sem semmi! Vigyázzatok magatokra kismamik!
Az orvosokkkal kapcsolatban: mikor megismertelek Titeket, (ez már lassan egy éve, vagy meg is van, akkor elkeztdtem rebesgetni a háziorvosomnak, hogy met meg ciklus meg meddőség és hátha segít. Ő egy tünemény, de azt mondta, hogy hát ezt aztán meg ne próbáljam szedni mert ő még ezt így és különben is gyógyszerszedés terhesség alatt .. Szóval totál lebeszélés és negatív hozzáállás, illetve elküldött endokrinológushoz, de nem nahyon hitt benne, Kb három hete, meg közölte, hogy továbbképzésen mondták neki, hogy ha van olyan páciense aki, teherbeesési problámákkal küzd, akkor érdemes a metet kipróbálni, úgyhogy szedjem nyugodtan. örültem neki. Persze ezzel nem leszólin akartam az orvosokat, csak idő kell, míg mindenhová eljut a hír.
Én szedegetem, de kefgésnek találom a 3*500 mgot. A fogyással bajban vagyok, de magamra vethetek, mert nem bírom a diétát tartani. A ciklus viszont lement 40 nap alá(38-39 naposak és nem barnázgatás, hanem vérzés. Szóval ksözönöm a segítségeteket!
baboca03

Lafead Bocsi, az elírásért! Jellemző rám
baboca03

Ági, nem tudom, de úgy gondolom igen! Próbáld meg!

Kép
mamint

Sziasztok!

Köszi a gratukat!

czinkeb.!
Óriási gratula nektek!!!!!!!!!
Sztem ez azért íígy is nagyon romantikus volt ám!
Hát, bevallom, még engem is érnek itt-ott meglepik az esküvő szervezésével kapcsolatban. :roll:

Monácska!
Ez már lassan a finis :lol:

babszika

Ági!

Nálam már volt ilyen csere bere. Ha jól emlékszem, én lemondtam az idôpontot és mgmondtam ki lesz helyettem, de neki is még akkor fel kellett ôket hívni...

Mamint :D
Ha ebben is szinkronban leszünk, megeszem a kalapom!
lona1

Köszönöm a gratulációkat! :lol:

Babszi: nekem tök sokat segített, h elolvastam a blogodat!! köszi!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Babóca, köszönöm!És beszéld meg a dokiddal, hogy emelned kéne a adagodat, mert úgy érzed , nem elég!Én emeltem 3*850-re mert az 500 nem volt elég, ezt lehet érezni. Azért az életmódváltás is fontos.
Vendég

Babszi!

megnéztem a blogodat, szuper!!
És képzeld a húgomnak is aznap lesz az esküvôje pont négykor! :D
lona1

Sziasztok lányok!
Kérlek segítsetek nekem, ha úgy érzitek rúgjatok virtuálisan fenékbe, de nagyon tanácstalan vagyok!

A helyzte az, hogy elfogyott az Avandiám (azaz péntekig van), ez volt az első ciklusom ami alatt végig szedtem ezt a gyogyit, de most úgy érzem, hogy szeretnék inkább újabb próbát tenni a Meforallal annak ellenére, hogy ennek a gyogyinak nincs mellékhatása (bár nem tudom nem ettől van-e, hogy "ödémás" a szemeim alatti terület, illetve sokszor fájdogál a szívem főleg biciklizéskor /akkor mindig/) azon kívül, hogy nincs mellékhatása az Avandiának, úgy érzem még rosszabbodott a barnásozásom, most már 1 héttel az ovulációm óta megy a dolog és pontosan azóta fájnak iszonyúan a melleim is, és a mi a legjobban kikészít: nem tudok úgy szeretkezni a párommal, hogy ne azon idegeljem magam, hogy most nem eshetek teherbe, tudom egy felnőtt embernek nem kéne gondot okozzon a védekezés, de engem agyilag blokkol (12 éve szeretnék babát most meg védekezzek! :? )
A Meforalnál az első ciklusnál csökkent a barnázásom, de akkor meg a mellékhatásoktól szenvedtem (igaz, akkor nem sportoltam és a diétát sem tartottam) Szóval azt remélem, hogy most az életmód váltás miatt talán hatékonyabb lenne a Meforal mint a múltkor és lelkileg sokat jelentene nekem ha nem kellene védekezni! Ti mit gondoltok? Kérlek benneteket adjatok tanácsot! Ma mindenképpen hívom az intézetet, mert ha nem váltok akkor fel kell írassam az Avandiát, de ha szerintetek nem eretnekség akkor megkérdezném Tűű dokit a váltásról! (bár nem tudom telefonon keresztül lehet-e egyáltalán értekezni vele, vagy mindenképpen időpontot kell kérni? Erre tudja valaki a választ? :roll: )
Puszka, Tücsi!

Ui: Czinkeb, kérünk képet a gyűrűről!;-)
Vendég

Tücsi: sajnálom , de én nem tudom a választ!! :cry:
lehet, h inkább egyel feljebb kéne megkérdeznek a lányokat, mert nem biztos, h sűrűn jönnek ide!

akartam képet felrakni, de a telefonnal béna képet lehet készíteni, nem látszik belőle semmi, a fényképezőnket, meg tavaly a betöréskor elvitték :evil:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?