Zazzy: én is reggelire beszedek 4 bogyót (e, c vitamin, elevit, met) ebéd 1 met, vacsi e vitamin + met. a párom azt monja (anyósom szerint is) , azért nem jön a gyerek, mert már olyan erős a szervezetem.
köszönöm szépen a gratulációkat!
tegnap este el kellett menni a várba sétálni! már a párom hetek óta nyaggatott, h ő nagyon szeretne naplementében sétálni a várba, mert már olyan rég voltunk és az olyan romantikus lenne.
hulla fáradt voltam egész nap, egy porcikám sem kívánta, de legyen, annyira szeretné....én meg egyáltalán nem számítottam rá, csak mindenféléről beszétem össze vissza, aztán észre sem vettem, h ő tényleg törekszik, h romantikus legyen a ,,séta,,.
aztán a várnál a kilátónál, megkérte a kezem. nem volt letérdelés, meg túl romantikus maga a kérdés... de ez szerintem az én hibám, mert csak össze-vissza fecsegtem előtte és nem ihlettem meg szegénkém. de amikor megláttam a gyűrűt, akkor elpicsogtam kicsit magam, és szegény párom lába teljesen remegett (állítása szerinte a hidegtől, pedig szerintem nem volt olyan hideg
) . és akkor hazamentünk és otthon koccintottunk és megpecsételtük a lánykérést.
szülők még nem tudják, biztos odalesznek nagyon!!
olyan furcsa! már nagyon vártam! pláne ennyi év után! de most viszont hirtelen jött, most egyáltalán nem gondoltam rá! nagyon sokszor éreztem úgy , h ez tökéletes pillanat lenne, de nem történt meg. aztán inkább nem is gondoltam már rá, h ne csalódjak.
most viszont nagyon boldog vagyok, és olvasva Babszi blogját, rájöttem, h nagyon sok mindent kell megszervezni.
a párom ma reggel mondta, h pont most volt a Nászok Ásza, és majd mi is úgy fogunk szerveszkedni mint Adam Sandler és a csajszi (nem tudom leírni a nevét)!