Új privát üzeneted érkezett!

Ez az Vicuska!!!!
Ott van a kis bébi a pocakodban!!!! :wink: :wink: :wink:

Köszi a drukkot!Ja és örülök,hogy tetszett a videó!-néha tudnak ordítani rendesen!
Vendég

Sziasztok!

Krixta
!Aztamindenségit!!Elhiszem,hogy izgulsz!Azért pihenj ám amennyit csak tudsz!Főleg a vérnyomásod miatt!Nekem 160/90 volt,hát nem egy kellemes érzés!Az meg nagyon jó,ha ilyen szépen tágulsz,legalább hamar kibújik a kislányotok!Akkor most gyorsan el kell dönteni a nevét is ,igaz??

Gabi!Drukkolok holnapra!Én is ugyanígy éreztem mint Te,az ember majd megőrül,hogy bántják a gyerekét!Csak arra gondoltam közben,hogy jobb most túlesni rajta,mint később kitenni egy altatásos műtétnek!

Andesz,Gabi
!Édesek a gyerekek,csak nézek mennyit változtak!Jó husiban vannak,és nagyot nőttek!

Szilvi
!Nyugodj meg,kérlek!!

Ildi
!Mi újság a herpeszeddel?

Judy
!Én is nagytakarításokat végeztem a végén és közben észrevétlenűl tágultam!Reméljük Nálad is így lesz!

Vicuska
!Kiskatonák már biztos célba értek!! :wink:
Vendég

Gabi
Tudom, egyelőre még könnyen jártatom a számat. Én se lennék oda, ha bántani akarnák a Titababámat. Már most is ki szoktam kelni magamból.
Nyomakodni is szokott, most nem tetszik neki, ahogy ülök és azért rúgdos. Csuklást még nem éreztem. :) Tegnap odanyomta a buksiját a hasamhoz, hogy simizzem meg. :)

Vicuska
Angolul társalgunk velük. Ha kiborítanak, akkor magyarul. :D
Volt már példa, hogy elfeledketek magukról és franciául írkáltak, én meg magyarul válaszoltam. :D
Szerettem délután melózni, az viszont rossz volt, hogy rögtön elszaladt a délelőtt.

Alexa
Nyugodt vagyok, mint mókus az égő erdőben. :)
Köszi az aggódást, elég gyorsan le szoktam nyugodni, Titababának se jó, ha ideges vagyok.
Vendég

Vicuska...laptető. Ez már tényleg jelent valamit.

Alexa! Köszi a kérdést, mire eljutottam volna a gyógyszertárba(ma) el is múlt. Lehet csak ráharaptam, azért fájt, én meg ebből gondoltam, hogy herpesz. Szerencsére nem.

Mostanában az a furcsa, hogy semmi bajom. Nem fáj semmim. Ugye ez nem baj? Holnap megyek Schwarczihoz, majd szépen mosolygok, és megkérem, kukucskáljuk meg a Kismanót UH-gal, hogy minden okés-e?
Holnap leszek 10hetes. Ilyenkor mekkora lehet a picurka?
n.k.ildi

Vendég

Ja: az oldalon aminek a linkjét beraktam :jobb kéz felöl fent bébysarok magzatok 1-40 hétig - én is sokat nézegettem ezt
Vendég

Köszi Gabi!

Megnéztem!

Kb. Nekem is ekkor a a pocim, mint a 10 hetesen a csajsziknak.
A gatyóimat úgy hordom, hogy a gombot nem gombolom be, csak a cípzárt húzom fel. :D
n.k.ildi

Ja, és Noelre sokat gondolok majd! Nem lesz semmi gond nyugi! Kemény kis pasi a fiatok!
n.k.ildi

Ildi
Szerintem egyébként is rákukkantana.
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/10
Azzal nincs gond, ha már nem vagy rosszul.
Vendég

Köszi Ildi! :D

Ja és Alexa Neked is köszi a Drukkot ! :D
Vendég

Gabiu!
Mi 10 órára kaptunk időpontot,aztán sorba hívták be a nagy gyerekeket a rendelésre! :shock: Anyukám odament az ajtóhoz,aztán szólt amikor kijött az asszisztensnő,hogy itt várakozunk egy 6 hetes kisbabával!Ti is szóljatok,ha így jártok,egyből be is fognak hívni! :wink:
Vendég

Néhány kép Noelről:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs,hogy ilyen sok lett,de nem tudtam választani.
Vendég

Köszi Alexa az infót.
Az ember azt gondolná-főleg ilyen pici babával-hogy ha időpotra megy akkor nem kell várnia.De nem hagyjuk magunka :twisted:
Vendég

Gabi
Meghiszem, hogy nem tudtál választani. :) Édes, ahogy mosolyog Noel!
Kitartást a dokihoz!!!
Vendég

http://www.cora.hu/akciok/babamama/babamama.pdf
Ja, a tecsóban láttam jó pénzért szopis melltartókat.
Vendég

Ha már csak én nézelődök itt, akkor inkább sátrat bontok. Elég zúzós volt ez nap. Majd holnap folyt. köv. :D
Napocskás délutánt mindenkinek!!!
Vendég

Macika!

Köszi a linket.Nagyon jó és olcsó cuccok vannak ebben a cora-ban.Kár,hogy nem járunk Pesten,de legalább a pénzünk megmarad :wink: .

Ja csajok!
Annak idején néztünk a Főutcai játékboltban zenélő forgót,volt egy-két jó és egész jó áron.Konkrétan emlékszem egyre amiről plüss macik lógtak(talán felhőn fekve),nagyon aranyos volt és ha jól emlékszem olyan 3200-3500 Ft volt az ára.Érdemes oda is benézni.
Vendég

Most csak annyi, hogy megnéztük Martinnal a videót a fiúkról és elkezdett sírni! :D :D :D

Megyünk enni, majd jövünk!
Vendég

Remélem nem fogtok utálni, de alig tudtam választani!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Gabi
Holnap gondolok rátok!!Szépen gyarapodik a kis Noel és nagyon nagyon édes!!

Vicuska

Ennyi laptető és ilyen szép tüszők után meglesznek azok az ikrek..! :) Kitartás a délutáni műszakhoz!

Szilvi

Ne idegeskedj a munka miatt...

Judy
Nem olyan biztos hogy előbb szülök mint te..lehet nálad még jobb helyen van bennt Barbika..nálam meg már nem olyan biztonságos a kishölgynek a pocakban..nem lenne rossz egy szobába kerülni veled és Katával..

Alexa
Nagyon nagyon izgulok szerintem nem fogok tudni aludni..a neveket ma már elkezdtük szanálgatni

Ildi

Örülök hogy elmúlt a herpeszed!Szerintem az jó ha nem fáj semmid..élvezd ki mert aztán jön a derék,hát,pocak -fájás..persze ez mind édes teher..látom már a lányok írtak linket amin megtudod nézni mekkora a babád..én a pampers.hu-n regeltem és minden héten kaptam egy levelet amiben le van írva mekkora a baba stb.de asszem ez már van a babaneten is..
:wink:

Márti
Köszi aranyos vagy!Hogy álltok a pakolással?

Mi ma elintéztük az apaságit azt hittem gyorsabb lesz..aztán elmentünk Kajászóra a párom családjához, kaptunk babaruhákat meg pár dísznövényt..(a párommal állat és növénymániások vagyunk :oops: )..ma is egész nap görcsölgettem..holnap Krisztivel elmegyünk megvenni ami még kell a babának...aztán délután Nst.. :)

Nagyon fájt ma a gyógyszertár ugyanis otthagytam 12ezer ft-ot a gyógyszereimért..minden most fogyott el egyszerre...kemény volt. :?

Szép estét mindenkinek és köszönöm hogy drukkoltok![/b]
Vendég

Sziasztok!

Hú mennyit kell olvasnom. :)
Nem mentem ma suliba a sztrájk miatt, így van egy kis időm.
Hamarossan jövök....

madiani

hello.

Krixta, húúúúú, nem semmi. Lehet, hogy mégis te szülsz meg először??? :roll: Kíváncsi leszek!! A gyógyszertárban kisebb vagyonokat lehet otthagyni, sajnos....

Judy, még én is úgy érzem, nem mostanában akar kijönni Gergő. Meglátjuk.... Pakolászol, hátha beindul Barbi baba???

Chrissy, tök jó kis képek. Nekem a kedvencem, amikor álltok hárman: a boldog család!!! Tök jó, remélem hamarosan mi is csinálunk majd ilyen képeket!! Hogy ízlik a kisfiadnak a sósperec?? :lol:

Vicuska, jó a vonalzód!! Már várom a ciklusod végét!!Szupi, hogy megrepedt a HATALMAS tüsződ!! Ebből már sikerülnie kell!!!! :wink:

Vikike, ha lányom születne..... harcba szállnék az anyósságért Judyval :wink: :lol: :P :P :P

Andesz, ilyenkor vagyok úgy, hogy úúúúgy megharapdálnám ezeket az ici-pici lábikókat!! Gondolom ti is sokat "eszitek" a babócát!! :wink:
Szilvi, te meg ne idegesítsd magad!! Vedd be a lesza...om tablettát. Nem tesz jót Titababának!! meg neked sem!!

Gabi, drukk holnapra!! Remélem nem fogja Noel nagyon megérezni!!Gyorsan túl lesztek rajta!!! Ja, tök jók a fotók és a videó!! Felváltva mondják a magukét! Ja, és nagyon édesek az uncsitesók!!! :wink: Még, ha úgy gondolod, hogy nem jók a képek róluk, akkor is!!!
A fájásokkal kapcs: Nem féltem, amikor fájtam, csak kissé izgatott lettem, de már ott jártak a gondolataim, hogy lehet, hogy aznap találkozok életem új szerelmével :wink:

Alexa, jól csináltátok, hogy szóltatok a dokinál!! Én is így tettem volna!

Ani, mi jót csináltál ma suli helyett??

Többiek?? Nati még mindig sehol..... :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bessy, mi volt? Mesélj!

Alexa, köszi, aranyos vagy.

Kata, én is többször majdnem elsírtam magam amikor Levit megláttam az elején. Gyönyörű volt ahogy hajnalba evett, aludt csak de mégis imádnivaló volt. Nem tudom leírni. Mi lesz Ronival?.....ajaj!

Suli helyett barátnőztem :) Meg bejelentettem magunkat a szomszéddal (Márti) kismami tornára, holnap már megyünk. Ha emlékeztek írtam annó hogy régóta próbálkoztak és nekem mutitta meg elösször a +tesztjét. Na....azóta már a 14. hetet is betőltötte, és tőlünk meg is kapták az első kiszoknit. Holnap torna elött elvisz turizni, mert nekem nem sok érzékem van hozzá. Csak arra kell figyelnem hogy kicsi rucit már ne keressek, kifolyik már a szekrényből. :) Ma vettem pelenkázótáskát a kenguruba, nagyon szupi és még színbe is megy a kocsihoz. Az eladó próbált a márkás (mellesleg drága is), de szar tatyóra rábeszélni, de mondtam hogy neeeem. 3990-ért vettem több reteszes (k.rva sok zseb van rajta), van benne a baba alá való kis alátét meg a cumisüvegeknek külön fak. Nagyon teccik.

Szilvi, jól bírom kaja nélkül, csak a vércukromra kell figyelnem (annak meg elég a cukros lötyi). Csak nem utálod a pókokat? Nálunk szent állat, ha nagyon zavar csak szimplán kirakjuk őket. Viszont a fülbemászó általába matricaként végzi, fuj, kirázott a hideg. Nagyon teccet a francia-magyar sztori. :)

Judy, azt hittem már meg is szültél, de úgy látszik Barbika várat még magára. Bazsidnak gratula a matekhoz.

Tényleg csajszik 8erről jut eszembe), nem akarok pofátlan lenni de Vikivel közös barátnőnk német korepetelást válall ha valakit érdekel, szóljatok.

Vicuskám, :) ma veled példálóztam egy ismerősnek (2. gyógyszerrel segítet hónapuk). Annyira büszke vagyok rád. nagyon teccik a vonalzód. Millió drukk!!!!!!

Ildi, kitartás, gondolom nagyon szar lehet apácska nélkül, de csak ügyesen. Ne izgulj, hogy nem fáj semmid (örülj neki), vissza sírod ezt még. :)

Andesz, a kis zabálni való husika. :) (majd az üzletiekről szólj mikor hol, bár nekem még ráér :) köszi)
Andesz, Gabi, hogy mekkorát nőtek a fiúk, és most már jól látszik a különbség is köztük (a laikusnak is :) )
Gabi, nagyon szorítok holnap hogy Noel ügyes legyen holnap. Nehéz lesz neked, de gondolj arra hogy most jobb.

Kriszta, most aztán izgulhatunk folyamatossan értetek. Én is nagyon szeretem a virágokat, bajba is leszek ha megérkezi Roni, után meg ha elkezd mászni.

Csajok imádom ezeket a képeket! Még.... nyugodtan jöhetnek.........

Nati????? Merre vagy????? Nem tesz jót ám a sok meló!!!!!

madiani

Kata! Már neked sincs sok és rólatok is lehet csinálni boldog családi fotókat!
Én a mai napig úgy vagyok, hogy nem csinálok semmit, csak gyönyörködöm benne, és úgy el tudok érzékenyülni, hogy potyognak a könnyeim örömömben. Eyfolytában simogatom szopizás közben, az a finom puha bőre........hmmmmm, meg a fejét szoktam puszilgatni evés közben! A világ legcsodálatosabb dolga ANYÁNAK lenni!!!
Vendég

NATIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Merre vagy? Jelentkezz már kérlek! Várjuk a 4D-s beszámolót, meg téged is! Nagyon eltűntél, remélem nem hajszolod túl magad!!! Vigyázz magadra és Mütyürkére! Megmutatta magát, hogy mije van?
Vendég

Chrissy!
tényleg édesek vagytok a képeken!hogy te milyen sovány vagy! :shock: :lol:

Ani!
köszi :P
jó kismamatornát és turizást :lol:

Krixta!
én úgy érzem,te hamarosan már babát fogsz ringatni :P

Bessy?????????????????? :roll:
Vendég

Andesz, Judy kérek a nagyfiúkról is friss képet

Andesz, kérnék még tőled Bencéről is képet, mert csak olyat találtam friset amin vagy a tappancsa látszik (fütyivel) :) vagy Noellel van.

Köszike

Kép
Kép
Kép

madiani

Chrissy, valaki már irta, de hogy mennyire hasonlít rád Martin baba...... Tényleg jó a családi fotótok :)

madiani

Na megyek alukálni apóca mellé. Puszi Mindenkinek.
Még egy kép Roni lakról (19.hét és 23 hét, hogy látványos legyen a különbség)

Kép Kép

madiani

Jó reggelt!

Látom mindenki korán feküdt tegnap este. :) Na, mire melóba érek, remélem lesz mit olvasnom....

Kata, ha jól láttam, Te már bejelntkeztél :) Hogy vagy? Geri baba?

madiani

Szia Ani, jó reggelt mindenkinek.

Igen, már bekapcsoltam a gépet, csak apa most az enyémen garázdálkodott. Velünk minden oké, Geri rendben. Nehezen kezdett el mocorogni reggel, apával kicsit idegeskedtünk is, hogy nehogy valami baj legyen, de azóta beindult. :wink: Bár ebben a pillanatban nem túl aktív, de azért mocorog :lol:

Tök látszik a különbség a pocidon. Milyen jó lesz, amikor majd alig bírod el a pocidat :P :P

Bessy? Mesélj, mi volt!!

Nati, tessék jönni, 4d-s képekkel, hírekkel!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!

Gabi
Fűzöm apát, hogy menjünk el Szegeden corázni a hétvégén. Ha találtál valami figyelemreméltót... ;)
Pár dolgot kinézegettem magamnak, meg a Titababának. :)
Mennek a drukkok ezerrel!!!

Chrissy
Jók a képek, aranyos ahogy alszik. :)

Krixta
Igyekszem lehűteni a kobakom. :) Ma jelentik be az új menedzserünket. Nálam már nem fog sok vizet zavarni. :D
Gratula az apaságihoz!!! Ne sokat mászkálj, pihenj sokat!

Kata
Bevettem a tablettát. :lol:

Ani
A vércukrom nekem is padlót tud fogni.
Pókkal ki lehet kergetni a világból, borzasztóan félek tőlük. Vannak a picikék, ami 2-3 mm-t jelent, azokat elviselem és szépen kitessékelem. A többinél sikítok. :? :roll:
Fülbemászókkal én is találkoztam a lakásban, de én győztem (és a Mortein). :D Időnként új rovarfajokat fedezek fel, amik lakásokban "laknak"...

Apropó pelenkázós szatyi. Láttam a Skálában, emlékeim szerint 3000 HUF volt. Azt hiszem holnap elnézek arra egyért. :D
Vendég

:) :) :) (bár kicsit többre számítottam)

Kata, néha már így is kifulladok a lépcsőn, mi lesz a végén? :) Minden nap úgy gondolok rátok (Judyval és krisztával) hogy na talán ma.

Szilvi, igen, Vikike is mondta hogy Skálába is vannak jó tatyik (odáig már nem jutottam el :oops: ).
Fülbemászók ki tudnak üldözni, én akkor sikitok. Általába csak nyáron a főzni való kukoricával viszem be a lakásba. Fuj de utálom azt pucolni..... viszont a főtkukiért ölni tudnék, imádom.

madiani

Ani
Tegnap utalták a fizut, már égeti is a zsebem. :lol: :lol: :lol:
Egy sötétkék táskát néztem. Igaz, van 1 a babakocsihoz, de eléggé le van már harcászkodva. Titababa megérdemel egy szép, új szatyit. :)
A lépcsőn kifulladás nekem is megy. Még jó, hogy csak az elsőn lakunk, de ez is magasnak tűnik. :? :D
Vendég

Ani
Lehetséges, hogy itt követték el a hibát. :)
Apa is most hozza haza a fizuját. Nem is tudom, mire költsem el. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors bekukk,mert nemsoká megyünk a szurira! :?
Képzeljétek nagyon fáj a torkom :( ,remélem nem lesz semmi komoly!
Ani,majd rakok fel a lurkokról képet,nem ígérem hogy ma,meg majd írok privit,aztán megdumáljuk az üzletet! :)
Ja,és nagyon szép a pocid!
Na megyek!

KépKép
KépKép
andesz78

Jó reggelt,

Kata,

Állítólag a szülés előtt már nem olyan aktívak a babák, szóval ki tudja, lehet hamarosan előbújuk Geri baba. :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap 10-kor megint randi a kórházban???? :lol: :lol:

Bessy,

Mi volt?? Gyere mesélj el mindent. :lol: :lol:

Ani,

Egyre szebb a pocakod, nagyon látszik a különbség. :lol: :lol:

Nati,

Tényleg jól eltűntél, pedig kiváncsiak lennénk a 4D-s képekre és hogy hogy érzed magad. :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Egyben vagy még????? :lol: :lol:

Szilvi,

Milyen rendes a "kék óriás", bár már az én zsebemet égetné a fizu.!!
Már nagyon szeretném megvenni Alexaa játszószőnyegét meg a forgós játékot. Csak most nehogy fizuig megszüljek. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Nagyon szép család vagytok!!! :lol: :lol: Martinka egyre szebb.

Gabi,

Gondolok rátok ma, hogy minél fájdalommentesebben történjenek a dolgok.++++++++++++++++++++++++

Annyira édes Noel ahogy teli szájjal nevet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Újra laptető??? Ez már tényleg nem lehet véletlen. :lol: :lol:

Tegnap voltam CSNK-ban a táppénzes papíromért és azt mondta a Nagy doki, hogy kiír TÉGYÁS-ra, mert ahogy kinézek babóca előbb fog jönni, így már nekem nem kell újra ott sorban állnom. Hát remélem igaza lesz. :lol: :lol: :lol:

Este meg bőrgyógyászhoz megyek, mert az alsó fertályamon piros égő és viszkető foltok jöttek ki. Dokim írt rá Dalacin-T-t, de nem igazán javul. Azt mondta, ha 1 héten belül nincs javulás, akkor meg kell mutatnom bőrgyógyásznak, mert jó lenne ha szülésnél nem lenne ott. Ja és nem ilyen herpesz meg egyéb nemi foltok, hanem valszeg egy begyulladt szőrtüszőt szépen tovább borotváltam és elfertőződött. Ugye ilyenkor nagyon hamar jön a baj.

Egy kicsit cikinek érzem, hogy egy bőrgyógyász nézeget alulról, de találtam egy velem egyidős dr nénit aki bőr-és nemigyógyász szakorvos. Már ma este tud SOS fogadni. Nagyon szimpi volt a hangja. Ettől függetlenül egy kicsit kényelmetlenül fogom magam érezni. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!!!!!!!!!!

Ani!
hogy neked micsoda pocakod van!!!!!!! :lol:

Ildi!
drukk Schwarzihoz! 8)

Gabesz!
szorítok kicsi Noelnek! :wink:

lányok!ne rohangáljatok annyit a lépcsőkön :shock: :D

Ani!
hogy számoltad ki febr.15-öt?az még csak 12 dpo? :roll: bár én Valentin-napra szerettem volna egy zebrás tesztet,de az még csk 11 dpo :shock: :?
akkor már lehet látni vmit??????????????? 8) :roll:
Vendég

Vicuska,

Nálam lehetett egy nagyon-nagyon halvány 2. csíkot látni a 11. dpo-n, szóval lehet még ott Valentin napi ajándék. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz!
nektek is drukk a szurihoz :lol:

Judy!
egy női orvoshoz ilyen dologgal tényleg jobb lehet elmenni :oops: :wink:
Vendég

Vicuska,

Az az érdekes, hogy egy női nőgyógyászhoz semmi pénzért nem mennék, de azt meg el sem tudnám képzelni, hogy férfi bőrgyógyász nézegessen alulról. :roll: :roll: :roll:

Fura az emberi természet. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz
Gyógyulást a torkodnak!
Drukk a szurihoz!

Judy
Az hogy rendes, inkább ne ragozzuk, több pénzecske is égethetné a zsebem. :D
Csak nehogy összevesszetek Alexa dolgain. :)
Kihez mész bőrgyógyihoz?

Vicuska
Nem próbáltam 11. dpo-n. De próba cseresznye. :D szép Valentin-napi ajándék lenne.
Vendég

Jaj Csajszik arik vagytok. :)

Andesz, megbeszéltük, várom a képeket is meg a privit is, de ráér mindegyik úgyhogy nyugi. Remélem nem komoly a baj, mézes citromos tea (nekem bevált).

Judy, kitartást a bőrgyógyihoz, gondolj arra hogy neki ez a munkája. Tudom nehéz, voltam hasonló helyzetbe, nekem is az segített hogy női dokinál voltam.

Vicuska, számoltam én is hogy az még nem jó, de írtad Ildinek hogy 11 nap (most már csak 10 :) ) múlva pozitív teszteddel együtt megérkezik a férje és hogy együtt csak kibírjátok. Gondoltam elöbb akarsz tesztelni :) Kíjavítom du. ha szeretnéd. :wink: Nem tudom hogy látszana e már valentin nap. Nekem a 12 dpo-n látszott már, de sok elenpéldát is láttam már. Ahogy érzed.... úgy csináld.

madiani

Szilvi,

Hát most azért nekem is jó lenne már a fizu, mert eléggé mínuszban vagyunk. Apa meg csak 15-én kap, én meg 10-e körül, de az mindig elmegy a hitelekre meg a számlákra. :shock: :shock: :shock: :shock:

Dr. Svajda Bernadett-nek hívják, a neten az orvostudakozóból néztem ki. A hangja alapján szimpi. Majd este meglátom milyen lesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hát, jól kibabráltak a vasútasok velem.... :evil:
Letöltöttem a buszmenetrendet Pestre, hátha nem javul a helyzet holnapig.

madiani

Judy, ha szimpi volt, jegyezd meg a nevét és ha kell majd kuncsorgok nálad :) :wink: telefonszámért.

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?