Bessy, mi volt? Mesélj!
Alexa, köszi, aranyos vagy.
Kata, én is többször majdnem elsírtam magam amikor Levit megláttam az elején. Gyönyörű volt ahogy hajnalba evett, aludt csak de mégis imádnivaló volt. Nem tudom leírni. Mi lesz Ronival?.....ajaj!
Suli helyett barátnőztem
Meg bejelentettem magunkat a szomszéddal (Márti) kismami tornára, holnap már megyünk. Ha emlékeztek írtam annó hogy régóta próbálkoztak és nekem mutitta meg elösször a +tesztjét. Na....azóta már a 14. hetet is betőltötte, és tőlünk meg is kapták az első kiszoknit. Holnap torna elött elvisz turizni, mert nekem nem sok érzékem van hozzá. Csak arra kell figyelnem hogy kicsi rucit már ne keressek, kifolyik már a szekrényből.
Ma vettem pelenkázótáskát a kenguruba, nagyon szupi és még színbe is megy a kocsihoz. Az eladó próbált a márkás (mellesleg drága is), de szar tatyóra rábeszélni, de mondtam hogy neeeem. 3990-ért vettem több reteszes (k.rva sok zseb van rajta), van benne a baba alá való kis alátét meg a cumisüvegeknek külön fak. Nagyon teccik.
Szilvi, jól bírom kaja nélkül, csak a vércukromra kell figyelnem (annak meg elég a cukros lötyi). Csak nem utálod a pókokat? Nálunk szent állat, ha nagyon zavar csak szimplán kirakjuk őket. Viszont a fülbemászó általába matricaként végzi, fuj, kirázott a hideg. Nagyon teccet a francia-magyar sztori.
Judy, azt hittem már meg is szültél, de úgy látszik Barbika várat még magára. Bazsidnak gratula a matekhoz.
Tényleg csajszik 8erről jut eszembe), nem akarok pofátlan lenni de Vikivel közös barátnőnk német korepetelást válall ha valakit érdekel, szóljatok.
Vicuskám,
ma veled példálóztam egy ismerősnek (2. gyógyszerrel segítet hónapuk). Annyira büszke vagyok rád. nagyon teccik a vonalzód. Millió drukk!!!!!!
Ildi, kitartás, gondolom nagyon szar lehet apácska nélkül, de csak ügyesen. Ne izgulj, hogy nem fáj semmid (örülj neki), vissza sírod ezt még.
Andesz, a kis zabálni való husika.
(majd az üzletiekről szólj mikor hol, bár nekem még ráér
köszi)
Andesz, Gabi, hogy mekkorát nőtek a fiúk, és most már jól látszik a különbség is köztük (a laikusnak is
)
Gabi, nagyon szorítok holnap hogy Noel ügyes legyen holnap. Nehéz lesz neked, de gondolj arra hogy most jobb.
Kriszta, most aztán izgulhatunk folyamatossan értetek. Én is nagyon szeretem a virágokat, bajba is leszek ha megérkezi Roni, után meg ha elkezd mászni.
Csajok imádom ezeket a képeket! Még.... nyugodtan jöhetnek.........
Nati????? Merre vagy????? Nem tesz jót ám a sok meló!!!!!