Halihó,
Ma egy nyafi alkalmával sikerült jól belelátnom Lili szájába és képzeljétek az összes fog vagy kint van, vagy félúton van alul. Szinte egy majdnem teljes fogsort láttam
, alig akartam elhinni, mert kb. 1 hete még csak a fele volt látható. Ma viszont valszeg besokallt, mert enni sem nagyon volt hajlandó, egész nap álmos volt, sőt estére kicsit be is lázasodott
.
Ma itt voltak apukámék, de sajnáltam őket, mert Lili szinte egész nap csak az ölemben volt hajlandó meglenni, ha átadtam másnak, telitorokból üvölteni kezdett. Így leginkább csak nézegették, mert Lili minden játékot is elutasított.
Megírnátok nekem, hogy hogyan kell házilag a babának krémtúrót készíteni? Szeretnék Lilinek csinálni, de nem tudom, hogy kell.
Magdi,
Mesélj, milyen volt? Jó érzés lehet újra UH-ozni
.
Conti,
Okés, akkor szerinted hol talizzunk, esetleg egyeztessünk mailben. Előrebocsátom, hogy a helyismeretem még szinte minimális
, a szembe kicsibolton és a gyerek orvosi rendelőn kívül még nem voltam sehol. Vagyis mégis, felfedeztem egy most nyíló bioboltot itt pár utcával arrébb, nagyon szimpi, rendelésre is hoznak bármit.
Manó,
Úgy kezdődött, hogy mi kértünk beutalót a szemészetre, mert úgy vettük észre mintha Lili kicsit kancsal lenne. Aztán kiderült (most már 4 doki is mondta, hogy Lilinek eléggé széles a szeme és az orra közötti redő, sőt az egyik szélesebb), hogy kancsalság nincs, viszont van fénytörés. Aztán a mostani doki szerint +-os szemüveg kell neki.
Csics,
Lili is pont ilyen apás. Édes lehetett Peti amikor lenémított
.
Zsuzsa,
Nekem is nagyon tetszik ez a cipőke, el tudnád mailben küldeni a bolt címét, mert megnézném. Elvileg távolra kell Lilinek a szemüveg.
Forti,
Esetleg ilyen rizs vagy tejpépeket próbáltál már? Hátha abból lecsúszna kicsi. Szegény Levike
.
Sajna távolra rosszul lát Lili.
Nyuszi,
Tetszik ez a kapálni küldés
.
Tegnap vettem egy Biokert című könyvet, igaz azt nem találtam amit te írtál, de így első nekifutásnak ez is jó lesz
. Plusz ma rengeteg befőzési, tartósítási tanácsot kaptam apukám feleségétől. El is terveztem, hogy hétvégén befőzök, mert érik az őszi és a körte.
Kataa,
Az előző vizsgálatokon nem vették észre csak a fénytörést. Hát nem tudom, nagyon bízom benne, hogy nem fog tovább romlani a szeme.
Judus,
Lili is csikorgatta a fogát egy időben (úgy 1 hónapja szokott le róla), és bármit csináltunk, nem hagyta abba. Ennél már csak az volt rosszabb, amikor még kisebb korában üveghangon sikított, szép hosszú másodpercekig
brrrrr.
Pusz,
Ilke