Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Moni
üdv Köreinkbe Kép

MJ moni
petikének is a reggelije tápi a tizoraija pép egyelöre még cumisüvegböl ragaszkodik hozzá Kép már mint a cumisüvegéhez pedig már nagyfiu én hagyom egyelöre igy legalább töbet eszik mint ha tányérbol etetném .

Anenoma
a csuzda nálunk is nyerö bár nálunk csak nagy csuzda van én ugy szoktam csinálni hogy oldalt olyan magasan beteszem a csuzdába amilyen magasan birom és lecsuztatom fogom közben a kezét és ez nagyon tetszik neki mert közben nagyokat nevet,visit Kép csak hát nekem elég fáraszto beültetni fogni a kezét és közben lecsuztatni 3-4 csuszás után már fáj a derekam Kép .

Nyuszi
gartula az uj foghoz és autohoz is no meg a számitogép összeszereléshez ögyes vagy KépKépKép

Ági
petikének a 19 lábára 21 cipöt vetünk mert ugye a zokni is helyet foglal és nem szeretnénk neki havonta cipöt venni ez már zárt cipö amit most hord tud is bene menni csak ha üll akor akarja álandoan kinyitni a tépözárját Kép .

Autozás
petike viszont szeret autozni föképp ha van kaja,és inivalo nálam estleg valami játék is de tul sokat ö sem bir ki max másfél-2 orát bir ki az ülésében ugy hogy végig szokta aludni az utat de ha megálunk röktön felébred és közli hogy rögtön vegyök ki öt az ülésböl Kép .

Pszi
az ujratalepités nálunk egy rémálom Kép bár melyik gépröl legyen szó +beállitás ,és egyebek .

Forti
Levinek jobbulást és sok puszit küldök KépKépKépKépKépKép

Sapka
én még nem adtam sapkát eben a szelesidöben rá mert még nem vetünk neki télit .

Pusz mindenkinek

Csics és petike
csics

Pszi!

Légyszi ird meg, hogy holvetted, egy megnézést azért megér.
Nátán nem viselné teljesen egész nap, mert mondjuk alvásnál és a fönti játékhoz nem kell. Meg variálnám, hogy mit vesz fel.

Manó!

A mamusz egyenlöre nálunk is fent maradtKép.
Puffadós filcet tudsz venni hobbiboltokban (én a Kreativ Hobbyban vettem, ezt ott az Üllöi út elején van, a Kálvin térnél.
(Kreativ Hobby, 1085. Budapest, Üllõi út 18. Nyitva: Hétfõtõl Péntekig: 10:00 - 18:00 óráig
Szombaton: 10:00 - 14:00 óráig)
Igy néz ki Kép
de vigyázz, ne keverd össze öket, mert ilyenben pl. gyertyatollat is lehet kapni (bár az is nagyon jó, de nem ilyen célokraKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Napocska
Csináltak róla röngten felvételt, két irányból is, plussz a doki tényleg alaposan átnyomkodta a könyökénél és a csuklójánál is, azt mondta nincs kiugorva.
Beszéltem közben a gyerek dokinkkal is ma reggel, ő azt mondta hogy igen elképzelhető hogy annyira meghúzta hogy így fáj neki, de az is lehet, (ami majd holnap kiderül) hogy csak egy hajszál repedés van a csonton ami a tegnapi röntgennél még nem látszott, de 2 nap alatt megkezdődik a csontképződés. Tehát ha holnap vissza viszem, akkor csinálnak megint egy röntgent és ha törés van akkor már fog látszani. A másik kórházzal várok péntekig.

Rit, Gumicukor
Gratula a fogacskához!

Forti

Kép
Kép
forti

Beszti!

köszi, holnap épp megyeka Kálvin térre a barátnőm ott dolgozik, akkor megnézem.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Beszti!

Én eddig 2 helyen láttam ilyen cipőt.
A fóti Coraban található Nike boltban (itt emlékeim szerint 6-7 ezer Ft volt).
Illetve a Nyugatinál a Centrum mellett van egy Nyugati átjáró nevezetű hely. (Itt át lehet menni a Jókai utca és a Bajcsy-Zsilinszky között.)
Ez csak egy kapubejárószerű valami (nem tudom, hogy ismered-e), de bent elég sok üzlet van. A földszinten van egy Nike diszkont nevezetű hely (de nem csak Nike holmikat árulnak), ott vettem Balának a cipőt.

Pszi
pszi

MAnó
Hát igen a Kiszel Kép Főleg a szemöldöke tetszik, meg az a naivitás, ami belőle árad. De vékonynak egyáltalán nem mondható, ahogy vki nyilatkozott róla az nlc-n.

SN- t annyiból megértem, hogy retteg a kövérségtől, mert rengeteget cikizték emiatt kiskorában, amit ugye nem felejt el egykönnyen az ember. ezért nem csoda hogy hajtja magát, mint állat, nehogy elhízzon. én is tudom ,hogy milyen rossz, amikor cikiznek kiskorban, bár én sosem voltam kövér, helyette, mivel alapon fehér a bőröm, sokszor csúfoltak hyporeklámnak. nem olyan kellemes élmény visszagondolva sem. viszont nem vagyok olyan, hogy mindenáron lebarnuljak, mert az már valszeg sikerült volna 27 év alatt, ha nem fehér a bőröm. viszont még sokszor most is bánt, mert sok ruha a szép lesült bőrön mutat jól.
egyedül az vigasztal, hogy talán így fiatalabb marad a bőröm, hogy nem napoztattam vagy szoláriumoztattam szarrá.

cipő
mi az Árkád babybelljében vettünk kis tornacipőt, amit csak a folyosó és a konyhában hord, a szobában már zokniban van.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Forti
Nagyon sajnálom kispicúrtKép kegyetlen lehet egy ilyen sérülés. Remélem azért holnap jó hírekkel jössz az rtg után.

Rékáról csak annyit, hogy remélem azért a pici babát nem fogják diétára, nehogy dundi legyenKép. Különben meg drukkolok nekik, hogy minden ok legyen.

Köszi mindenkinek a kajcsiról az infókat. Majd igyexem követni őket.

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj__móni

Sziasztok

Na vegre en is itt vagyok.Tegnap az utolso dobozok kipakolasaval a szamitogep is a helyere kerult igy bekoltoztunk ujra anyuekhoz.Nagyon jol megcsinaltuk a szobankat es persze teleraktuk a pincejuket dobozokkal.
A koltozes egyebekent esoben zajlott,legalbbis a lepakolas resze: )De en mar nem is aggodtam mert nalunk minden fontos esemenyen eddig esett.Pl>Eskuvo,Alex szuletese,hazahozatala,kereszteloje,stb>UGyhogy ez nekunk csak jot jelenthet : ))
Nagyon fura ujra itthon lenni ,hat Alex elvezi is rendesen a nagy tereket a hazban,meg a kertet+cicat,kutyat a nagyieknal.JA es a sok embert akivel nap mint nap korul van veve.Produkalja magat rendesen es az anyassaga melle mar nagymamas is lett.Neki is konyorog hogy vegye fel.: ))
Nagyon ugyesen jar kapaszkodva es mindent telfonnak hasznal es dumal bele ezerrel.
Viszont tegnap ejszaka felebredt 2* is.Fogalmam sincs ,miert,de csak kajcsival aludt vissza.Remelem nem a helyvaltoztatas viseli meg.
Penteken megyek az itteni vedonohoz,kivancsi vagyok hany kg mar.Meg jo lenne egy par jo tanacs kaja ugyben,mert mi meg nem nagyon eszunk tejtermeket,csak neha natur joghurtot.Meg ugy erzem enek a 6 orai kelesnek is az az oka hogy ehes nem jo mar neki ez a tapszer.
Egyebkent 2* alszik meg, altalaban osszesen 3 orat.

Nyuszika
Gratula az uj autohoz: ))Bordo kocsi: ))Imadom es olyan jo vezetni a szervoval.Egyenlore meg Alexet nem vittem mert vagy a fogorvoshoz vagy vasarolni voltam vele.
En is adokm ar ra sapkat ,azm as kerdes hogy utalja,mert amig tavasszal kicsivolt beletorodott,de mostmar le karja venni.1 perc harc aztan megunja; ))
A ferjem pont ma ment a Tescoba,rauszitottam a bodykra: ))
En is vettem neki mar nyaron de azok PO-k es itthonra nem akarom oket elhasznalni.
Rit
Hat en ott laktam a Rakoczi uton 3 evig es soxor a teren parkoltam hat az katasztrofa volt.De jo hogy leglabb megcsinaltak a jatszoteret.Mi majd itt Egomban a Maltai Szeretetszolgalat jatszoteret preferaljuk majd mert ott is van babay resz ,ja es telen meg belso jatszoresz is.

Mano
Jok a kepek,ezek szerint minden Ok volt.Orulok: )

Forti
Levinek jobbulast,neked meg kitartast !!!!

Cipo
Itt ko van meg parketta,de mive lez haz ,sokkal hidegebb mint mondjuk a lakasunk volt.En is radtam Alexra a mauszt de nem sziveli,ugyhogy hetvegen veszek neki valami olasmit mint Pszi Balunak.A tesom gyereeinek is ilyen volt tavaly ,ott szorfcipo neven ment.

RR temahoz
Hat igen az UH is tevedhet es eleg dokat.Nekem a 34.heten mondtak hogy 2.8/kg Ezek utan a 38.heten ,mikor megszuletett 3.1 volt.Szoval aen azt vettem eszre inkabb folesaccolnak mindig.
Megjegyzem,lehet neki ettol 3 kg-os babaja ,mert akivel eni tt peldalodzok hogy nem evett rendesen megis 9-kg-t hizott es a vegen 3 kg-os lett a baba.Szoval elvett ami neki jar : )))
Ne azota is egy hapzsolhap,allandoan eszik mintha valamit potolni akarna; )))

Na megyek mert Alex ebben a nagy hazban nincs mar ugya szemem elott mint otthon volt.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

"Csak-az-anyát-akarom-nem-jó-senkimás!!!"-ez nálunk is megy ezerrel Kép.

Cipő
Ádám most hord 21-es szandit (ez már a második, amit nyáron vettünk neki Kép), szóval, a cipő min. 22-es lesz... Szerencsére a szandi elég zárt, úgyhogy most sem fázik benne a lába, de lassan tényleg meni kell beszerzőkörútra.

Kiszel Tünde
Na, igen, lehet hogy buta (vagy annak néz ki), de ANYA.

Én nem láttam RR fotózását, de nem is bánom. De az tényleg elgondolkodtatott, hogy mi lesz, ha egy jó kis "hízós" babájuk lesz. Mint nekem Ádi, aki az első 2-3 hónapban heti 400-500 grammokat hízott...

UH
Ez elég érdekes, mert nekem Noémi a BPD és egyéb adatok alapján 2,9-3 kg körül volt, és végül 3400-zal született. Ádámot meg 3,8-3 kg közé saccolták, és 3850 lett. Ez nagyon függ a baba felépítésétől. Noéminek pl. kicsi feje volt, ezért tippelték kisebbnek, ezzel szemben viszont 56 cm hosszú volt, ami ugye nem egy rövid gyerek (most sem az).

Na, viszont most sajna mennem kell, mert otthagytam némi mosatlan edényt, és nincs senki, aki megcsinálja helyettem Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Forti

Jobbulast kivanok kicsi fiadnak, akkor ugy tunik nekuk eddig a sok sok balesettel szerencsenk volt, mert kiugrassla megusztuk.

Napocska
napocska

Manci ma akkorát esett. teljesen pánikba estem, aztán meg annyira bőgött, hogy nem vett levegőt, és elkezdett fuldoklani. Na akkor kaptam igazán pánikot.
Csupa folt lett a kis homloka.
Én egy dkg-t sem híztam mégis volt a gyerekem 2,8 kg (+lepény, víz stb). Persze én sovi voltam mikor kijöttem a kórházból. Kép

Beszti, Manó
Nekem olyan puffadósom van, ami tubusos (mint az üveg v. kontúr festék). Én itt vettem a telepen az ápiszban (persze az semmit nem jelent).

dec8
dec8

Sziasztok!

Már nagyon régen nem jelentkeztem, de szorgalmasan olvasgattam.
Mi jól vagyunk, a Hanna a műtét ( vese ) óta nagyon sokat fejlődött, szuperül mászik és kézen fogva lépeget. Azóta egész más lett, sokkal jobb kedvű és ügyesebb, biztos zavarta az a vese.
És képzeljétek éjszaka már csak egyszer kel föl, akkor is csak pár korty vizért. 2 hete hagyta abba a szopit, 1 évesen és két hetesen. Örülök, hogy eddig sikerült.

RR
Hát én nem vagyok túl jó véleménnyel róla. Mindenki azt csinál, amit akar a gyerekével, de én már most sajnálom azt a "tökéletes" kislányt. Szerintem óriási követeléseket támasztanak már most felé. És a Réka is rá fog jönni, hogy a gyerek nem arra való, hogy ő általa képernyőn legyen. Néhány álmatlan éjszajka után biztos nem lesz kedve tornászni.

Képzeljétek, már 2 hete járok aqua-fitnessre. Mindenkinek nagyon ajánlom, szuper dolog.

Na, mindenkinek nyugodt éjszakát!

Judus
Judus

Sziasztok!

Forti
Remélem Levinek hamar rendbejön a keze. Egy ismerősöm kisfiának most a nyáron volt eltörve a karja, olyan fura volt azon a kis kezen a gipsz, de jól viselte azt mondta az anyukája, hogy mindent ütögetett vele, már azt hitte eltöri a gipszet. Ja, egy éves múlt a pici. Jobbulást!

Gumicukor
Én is fehér börű vagyok, lebarnulva még nem voltam, csak leégve. Kép Mindig cukkoltak régebben amikor hazajöttünk a nyaralásból és az egész család le volt barnulva csak én voltam hófehér. Ja és még azt utálom amikor mondják, hogy menjek ki a napra, nem hiszik el, hogy nem leszek barna sosem, ráadásul nem is birok sokáig a napon feküdni.

RR
Én is láttam a tv-ben.. Kiváncsi vagyok hány kg lesz a gyerkőc. Én az első babával 12 kg-ot híztam ebből 3960 gr volt a gyerek. A másodikkal 14 -et 3700 lett a babó (a doki kevesebbnek gondolta, még egy pót uh-ra is el kellett mennem) és szülés után öt kg maradt rajtam, amit úgy veszek észre (a nadrágomon), hogy már nincs, pedig nem tornásztam, és ami jólesik megeszem. Na de ez alkat kérdése, engem inkább azért csúfoltam gyerekkoromban hogy milyen vékony vagyok.
Csak szegény gyerek kapjon elég törődést és szeretet, ne kirakati baba legyen akit milyen klassz mutagatni, hogy de szép, milyen szép ruhácskája van.

Zsuzsa
Jó talit, mi nem biztos, hogy odaérünk.

FKata
Katalin

Sziasztok

Mai uj szavunk 'a la kacsa: hap hap.Kép

Dec8

Holnap elmegyek a postara es feladom az Ikeja katalogust, ok?
Tetszik a neved.Kép Nincsenek rokonaid Kaposvaron? A sogornom csaladi neve is uez.Kép

Elhoztam az uj autot oooolyan szeeeep!!!!KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,
Mint szinte mindenki, mi is felkerekedtünk ma és vettünk Lilinek egy zárt őszi cipőtKép. A Mega Toysban sikerült találni jót, Melánia és most akciósan 3990.- volt csak. 20-as méretűt vettem, mert a 18-asból már kilóg a lábujkája, a 19-es meg lehet, hogy necces lenne már egy vastagabb zoknival. Annyira tetszett neki, hogy alig lehetett levenni a lábáról. Aztán, hogy végre eljutottunk kicsit vásárolniKép, beszereztem neki pár 86-os bodyt is és egy csúszásgátlós mamuszt is.
Annyira hidegek vannak mostanában éjjelente, hogy Lilit ma már plüs rugi+body+zokniban fektettem le. Remélem holnap reggel nem lesz megint jégcsap amikor felébred. Az a baj, hogy mindig kitakarózik, így úgy kell öltöztetnem, hogy takaró nélkül se fázzon. Megbeszéltük a párommal, hogyha pár napig még ilyen idő lesz, akkor beindítjuk a fűtést, ma már bekapcsoltunk a fűtőventillátort is este.
Voltunk ma szemészeten és képzeljétek Lilinek szemüveg kellKép. Igaz pont határeset, de már pont az amikor felírják. Azt mondta a doki, hogy 2 hónap múlva menjünk vissza, és ha egészen pici javulás lesz, akkor már dobhatjuk is el a szemüveget. Szegénykém, nem tudom, hogy fogja magán megtűrni.

Conti,
Mit szólnál ha jövő héten kedden taliznánk?

Forti,
Szegény LeviKép. Majd írj, hogy mi volt a következő vizsgálaton.

Nyuszi,
Nagy gratula az új autóhoz!
Én már egy vékony pamut sapit szoktam ezeken a hidegebb napokon Lilire adni.
Édes lehet, a háp-hápKép.

Na megyek lefeküdni, mert holnap kora reggel már jönnek apukámék, aztán pénteken az Ausztráliából nemrég hazatért barátosném jön hozzánk. Hétvégén még nem tudom ki jönKép, mióta ideköltöztünk, olyan jövés-menés van nálunk, hogy hihetetlen. Nekem mondjuk ez nagyon tetszik, imádok vendégeket fogadni, előtte sütögetni...Kép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!
Csatlakozunk a jön a fogunk táborhoz. Nóri olyan szinten nyáladzik, hogy az embertelen. Éjszaka felsírt többször is, és tegnap napközben is nyűglődött. Érdekes, mert a már meglévő 6 fogacskája észrevétlenül bukkant elő.
Ráadásul tegnap úgy aludt el napközben, hogy sétáltam vele (babkocsiban). Amint megálltam kezdődött a sírás. Úgyhogy tegnap a szokásos napi 2 séta mellett volt egy harmadik is (1+fél órás) úgyhogy tegnap SEMMIT nem csináltam csak Nóriztam. Nembaj, ilyen esetekre van mirelit pizza a fagyóban, apuci azt ette.

Nyuszi! Én már adok Nórira sapit, inkább melege legyen, minthogy megfázzon a füle, feje. Tegnap a reggeli sétánál végig rajta volt, délután levettem róla olyan szépen sütött a nap.

Nagyon hideg van nálunk is, egyenlőre fűtőventillátorozunk, bizakodó vagyok, azt ígérték hétvégén visszajön a jó idő.

RR: Ránézésre teljesen normális a pocimérete, nekem sem volt sokkal nagyobb, pedig én 12 kg-ot híztam. Mindenesetre furi, hogy egy kismama ilyen izmos, inas, nekem direkt az tetszett magamon, hogy olyan nőies lettem. Soha nem volt nagy mellem, de a terhesség alatt tök jó nagy lett! Kép Kép Bár cicije a Rékának is van! És szerintem egy kerekebb női fenék szebb, mint a fokhagyma. Na, ez az én véleményem, biztos nincs igazam, de nem baj. Egyébként szerintem minden nő megszépül egy kicsit a várandosság alatt, összességében nekem semmi bajom azzal, hogy lefotóztatta magát. Rólam is csinált fotókat egy fotós barátnőm, de inkább cska a családi albumba. Réka ismét elkövetett egy hibát: Mostmár nemcsak a sok "kövér kismama", hanem a vén mamókák,a 40-50 korosztály sem zárja a szívébe. Ennyire buta ez a csaj?????????? Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani?? Az én anyósom 62 éves és mindent lehet rá mondani csak azt nem hogy vén mamóka. RÉKA EJNYE-BEJNYE!!!

MA MEGYÜNK DOKIHOZ! Gondoljatok rám, hogy minden rendben legyen, már nagyon várom!!!!! Megnézem a kis pocaklakót! Kép Kép Kép Kép Kép
Egyébként a hányingert elkiabáltam, már 2 napja senyvedek Kép Nem baj, legalább nem kajálok annyit! Kép

Megyek etetni a babámat, sziasztok, szép napot mindenkinek:
Magdi
Magdi

Sziasztok!

Felső kettő recék is látszanak! Ahhoz képest, hogy 10 hónapig fogatlan gyík volt a fiam, most egyszerre növeszt 4-et.
Hát, tényleg jó hideg lett, én már bevetettem a hálózsákot is a pizsi felé, mert jéghideg volt a Gergő keze, lába reggelKép Fűteni még nem kezdtünk, csak a hősugárzót kapcsoltam be ma reggel a pelenkázás előtt. Kint én még vékony pamutsapkát használok, de már elővettem a melegebb cuccokat is.
Holnap megyünk a hétvégére Hajdúszoboszlóra, kíváncsi leszek, még sosem jártam arra, de azt mondják klassz.
Cipő
Nekünk egy 20-as Sziesztánk várja a Gergő lábikóit, de én még nem adom rá, mert nem jár. Itthon még csak zokniban van, ő nem veszi le, de én is mamuszkát adok majd rá később, illetve kintre van olyan cipőcske ami még a nemjáró bébiknek való, bár ha így folytatja, hamar elindul.

Forti
Hogy van Levike? Jobban aludt? Kórházban mi volt?

Kataa
Akkor most van aki dajkálja a fiataluratKép

Zsuzsa
Jó minitalizástKép

Dec8
Szegény HannaKép Biztos hamar kiheveri az eséstKép

Judus
Írjál légyszi még az aquafitnessről. Én Alsópáhokon kipróbáltam és nagyon tetszett, mert nem is érezni, hogy csinálja az ember, és utána mégis izomlázam volt, szeretnék én is járni.
Tök jó, hogy jobban van a kislányod a műtét ótaKép

Ilke
Nálunk is így volt mikor beköltöztünk, minden hétvégén jött valaki háznézőbe, tök jó volt. Mikor még alig volt bútorunk, volt, hogy valaki a sarokkádban éjszakázottKép

na megyek
pusz
Judy
Judy

Sziasztok!

Magdi, drukk a kukucskáláshozKép RR témában egyetértünk, ahogy írtad, az ilyen fotók a családi albumba valók, nem az újságba.

Ilke, jóóóóKépKép Tényleg mozgalmas napjaid vannak, mondjuk nekem is sűrű volt az iskolakezdés miatt az utóbbi pár nap, ma is szülői van este. A nagy nyolcadikos lányom helyett csomagoltam a könyveket is hétvégén.
Remélem bírja majd Lili a szemüveget, nálunk a nagyi szemüveges a családban, de állandóan leszedi neki. Azt hiszem a gyerekszemüvegeket nem olyan könnyű leszedni, bár nincs tapasztalatom.
A fűtést mi is beindítjuk, talán ma este, alapjáraton.

Nyuszi, gratula az autóhoz és a kiskacsáhozKép
Sapit már én is adok Bettire.

Lányok tegnap voltunk a Tescoban, és tényleg vannak jó badyk, hosszúujjú, tök sima 500-ért vettem, de alig tudtam nézelődni, mert Betti végignyivákolta a vásárlást, holott eddig szépen üldögélt és nézelődött. Most meg mindent a kezébe kellett adnom, aztán mindent szépen el is hajított.

dec8, nálunk is volt este egy fejreesés, óriási ordítással, lett egy szép kis kék pukli a fején.

Pusz
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Forti
HOGY VAN LEVI????????????

Beszti
De kár!! Jó lenne, ha meg tudnád oldani, mert akkor akár együtt is járhatnánk edzeni!!

Mi ma megyünk cipőért a Soroksári Megába. Mivel a legjobb odamenni a Borárosról????

Hideg
Az van, nálunk is. Tegnap fel is költöztünk a galériára. Csak így reggel nem tudtunk pihizni, le kellett cuccolni magunkat nagy pléddel, mert Dodi egyfolytában a lépcső szélén szambázott, minket meg a szívbaj kerülgetett. Így végül felöltöztettem és irány le. Mi meg lent próbáltunk volna még visszaaluni, míg ő vígan játszott, de hát az ugye már nem ment. Kép ha meg mi fent maradunk, akkor fél perc alatt meggondolja magát és indulna fel. Ha lezárom, ott nyafizik alul. Gumicukor és más galériázók, nálatok hogy megy ?????

Sapi
én már adok rá, így is kicsit szörcsög az orra. Persze mi rengeteget vagyunk kint Kép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Gumicukor!

Mi is a baby bellben vettünk tornacipőtKép De már alig volt választék ilyen kis méretből, pontosabban nem is volt, már csak 1 féléből volt 21-es, sajnos fűzős, ez az aegy bajomvan vele. Tépőzáras jobb lett volna.

Beszti!

Vettem olyna filcet. szuper aza bolt, ilyenkor sajnálom hogy nagyon béna vagyok, nincs semmi kézügyességem. és hogy kell használnia filcet?Kép

Forti!

Jobbulást Levinek!

Ilke!

Miért kell szemüveg? És hogy vették észre? Én is izgulok, mert nálunk minda két nagymama nagyon vaksi, az anyósomnak vagy -10-es szemüvege van, az anyukámnak meg valami +5-ös. Se én, se a férjem nem örököltük, remélem nem szegény Emma fogja ki.

Kataa!

Hát remélem hogy nem fog ezentúl ébredni Alex és csak véletlen volt a mostani.
Nagyi nyúzás nálunk ismegy ezerrel. tegnap pl elesett, de nem nagyon, és elkezdett nyafogni. én meg nem vígasztaltam, mondtam hogy semmi baj. erre villámgyorsan kimászott anyukám szobájába és kiabált hogx ma-ma-ma, de ő nemvolt itthon. Hát azt a felháborodást! Úgy elkezdett zokogni, alig lehetett megvígazstalni.

Hát nálunk is baromi hideg van, emma szobájában 22,5 fok volt reggel. Ő nost egy rövid ujjú bodyban és egy vasragabb pamut lábfejes rugiban alszik+a vastag takarója. De reggelre ő i ledobja a takarót, pedig nem könnyű, mert 2x akkora mint az ágya. De szerintem csak reggel mászik ki alóla mikor felébred, mert éjjel nem ébredt és fázna ha kimászna.

Kataa!

Hát én ráadom itthonra is a PO bodyt, mertz különben úgy járok vele mint pl a kengurú goldos rakott szoknyás body-val, hogy alkalomra tartogattam és így volt rajta vagy 3x a nyáron. Jövő nyárra meg már kinöviKép Pedigannyira jól áll neki.

Manó

KépKép
manó

Hali!

KKIAKKKASSZTÓÓÓ a nagynéni!!!!! Már tiszta ideg vagyok! Anyósommal együtt!!! Tegnap kicsavarta a kezéből a fakanalat, mert dobolt vele az etetőszékben.
Dani imádja az üres műanyag locsolókannát hurcolászni, de ő kitalálta, hogy nem engedi, mert az piszkos, fújjj. hát eddig semmi baja sem volt tőle, meg hát a mi koszunk van rajta, nem igaz? falevelet sem szedhet és kavicsot sem. persze mi meg a nagynéninek nem engedjük, hogy beleszóljon.
Egyébként neki is van a férjemmel egyidős fia, igazából nem dolgozik, félbehagyta az egyetemet, az anyja vett neki egy lakást, amit otthagyott, mert nem tudott rezsit fizetni, napi 3 doboz bagó, derékig érő rőzsehaj, bagótól sárguló ujjak, és egy rockzenekarban üvölt, mint énekes.... szóval nem is tudom kinek is sikerült jobban a gyereknevelés.
Komolyan, már alig várjuk, hogy hazamenjen....

éjjel ő sarkig tárt erkélyajtónál alszik, mert otthon is úgy szokta meg. ez ok, de hiába csuktam be a szobaajtónkat, daninál baromi hideg volt lent, egész éjjel alig aludtam, mert állandóan a gelériáról jártam le takargatni. aztán hajnalban megelégeltem a fagyasztást, becsuktam az erkélyajtót, erre kb. 5. perc múlva hallom, hogy kivágja újra... no comment...

RR
aszott mamóka Kép ezzel tulképpen minődíti azt az életformát, amit űznek, vagyis, 20 év múlva a sok edzés eredménye egy aszott nyanya lesz vagy mi? hát én is kíváncsi leszek, milyen anya lesz. még ha ismerem is, nem tetszett ez a megnyilvánulása.
És azt észrevettétek, hogy a kismamákra olya jellemző sugárzás, az ő arcán egyáltalán nem látszik? inkább olyan, mintha kicsit szégyellné magát vagy nem is tudom.
Láttam ma egy újság elején a Juga Veronikát, hát öröm ránézni, még semmi poci, de már most sugárzik!

Rit
Galériázni úgy szoktunk, hogy Dani lent alszik kiságyban, ha már sehogy sem lehet az ágyban tartani, akkor felviszem hozzánk és ott pakolászhatja a könyveket. mi idén nem költöztünk le nyárra, mivel nem fértünk volna el.

zsuzsa
mamusz
nagyon tetszik a termovelúr elefántos mamusz, hol vettétek és mennyiért? milyen a talpa?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Gumicukor
engem is csufoltak a fehérbörömért igaz engem anyukám csufolt ezel Kép bár máig sem tudok olyan barna lenni mint a legtöbb hölgy azért valami kis szint mindig szedek magamra igaz tél végére el is tünik a barna szin sajnos Kép

Uh
én nem tudom hogy mennyinek saccolták petikét de ara emlékszem hogy a fejét már a hasamban is nagynak mérték Kép és nagy is lett nagy és csucsos volt mikor megszületet és ugynézki hogy a tesoja sem lesz szerintem kisebb fejü Kép

Zsuzsa
ha még idén költözünk akor mi lehet hogy elmegyünk egy minitalira bár kétséges hogy gödöllöre megyünk lakni mert drága és nem találtunk ott megfelelö lakást Kép de a környékére költözünk majd valoszinü Kép.

Lányok
petike kézenfogva kishiján szalad fökép ha meglátja apját tegnap délután mikor lent voltunk a napi sétánkon jött felénk a párom amint megláta petike apját elkezdet nevetni és kézenfogva szaladt apjához hogy felvegye és odabujhason hozá Kép egyszerüen imádja apját petike de apja is imádja a fiát Kép .Másik dolog hogy a fiam szerint tul sokat beszélek mert mikor sétálni készültünk és öltöztetem amit mostanában utál elmagyaráztam neki hogy miért kell zokni,pulcsi,hosszunadrág egyebek rá ere a számra tete a kezét hogy hagyam aba a beszédet érti ö amit én mondok Kép de beszédben ö sem marad el meletem a séták alatt álandoan magyaráz valamit Kép.

Anenoma
Grat az uj foghoz Kép

Pusz Csics és petike
csics

Sziasztok

Köszönjük MINDENKINEK a jobbulást nyújtó gyógypuszikat, írásokat.

Rit
Még nem voltunk a dokinál, 3-tól rendel. De továbbra sem használja a kezét Levi. Már nem sír minden mozdulatra, de mászni nem tud, és ha feláll akkor is csak lógatja a kis teste mellett. Kép Kép

A másik lányok, hogy írtam már korábban hogy nem nagyon eszik. Ez mostanra odáig fajult, hogy szinte semmit nem hajlandó megenni. Ha kanalat lát, már előre rázza a fejét, meg sem nézi hogy mi az. Darabosat elvileg már enne, de 1-1 falat és utána megy a fejrázás, bébiételt is próbáltam és már a kedvencét is visszautasítja. Úgyhogy most úgy állunk, hogy CSAK a tápszert eszi semmi mást. Tisztára aggódom, mert eddig ráfogták a melegre meg hogy jön a foga, de most már hűvös van, nem jön fog és mégis sztrájkol ezerrel. Nem tudom mit csináljak vele, már nem tudom mivel kínálni!!!

Ilke
Mirt kell szemüveg Lilinek?

Forti

Kép
Kép
forti

ZsuzsaKép

Én is láttam a reklámot, kicsit elgondokoztam és meglepődtem a terhesség alatti fogamzásgátláson. Kiváncsi vagyok mit hoz ki belőle.

Megmondod hol vetted a cipit? Csak azért mert kinyomoznám a gyártót az eladón keresztül vagy rákérdeznék, hogy pesten hol lehet ilyet kapniKép

Ja most Juga Veronika (kata) vagy Móni babás a Bk-ban? (BK=barátok közt).

Puszi
Móni
mj__móni

MINDKETTEN BABÁSOK!

KépKép
KépKép
gumicukor

zsuzsa
köszi a cipő infót!
anyósommal semmi bajom, hanem anyósom és én vagyunk már ki a vízből a nagynénitől. remélem én nem leszek ilyen.

KépKép
KépKép
gumicukor

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓó, most már értem:-)) Ennek nagyon örülök, úgy néz ki Izabella után mindenki rákapcsolt, sőt még az is aki a sorozatban babásodik be baba nélkül:-)

KösziKép
Pusszancs,
mj__móni

Gumicukor

Nem semmi ez a nagyneni en mar biztos elkuldtem volna kapalni, ha folyton beleszol...Kép Probaltatok neki mondani hogy o itt vendeg, erezze jol magat es nem kell a gyereket nevelnie helyettetek? Azt hiszem lecsapnam ha valaki helyettem szolna ra a gyerekre hogy ezt vagy azt nem szabad, hacsak nem veszelyes.... Ez a nyitott ablaknal alvas meg azert mar pofatlansag, azt akarja, hogy a gyerek beteg legyen?Kép

Kepzeljetek Emilia mostanban azzal szorakoztatja magat, hogy hatra fele megy.Kép Ami persze csak addig vicces, amig el nem esik.

Ma folytattam a meleg ruha beszerzeset, kapott harisnyakat, meg egy mackonadragot. Tegnap a padlofutest beugrasztottam. Tenyleg hany nap alatt indul be, mert meg mindig eleg halovany....meg szerencse hogy a gyerek szobajaban radiator van.

Forti

Nalunk is evos meg nem evos napok valtjak egymast. Ma nem evos van. Es ujabban valogat. Ma a turorudi volt a nyero, meg a vajaskenyer.Kép De nalunk biztos hogy fogacska a ludas.Es csak egy orat aludt delben ,igaz kicsit hangosak voltak a komuvesek. Bar mar megszokhatta volna.Kép

Ilke

Szemuveg.Kép De hatha hamar megszokja Lili Mano es hatha hamar rendbe jon tole a szemecskeje. A kancsalsag miatt kell?

megyek
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Forti
Csak sorrendben a gondokkal. Először tegyétek rendbe a kis karját. Nézesd meg alaposan és ne engedd, hogy lerázzanak. De látom már majdnem 3 óra úgyhogy hiába járatom a szám (kezem).

Szóval akkor inkább azt írom, hogy remélem minden rendben ment és nincs komolyabb baj.

Kaja ügy:

Szerintem akkor adj csak tápszert egy darabig. Ne erőltesd a kaját, ne borulj ki, hanem mosolyogj, hadd élvezze az evést.

A kaki érdekében próbálj meg valami egyéb rostos gyümilevet becsempészni a cumiba (udom a fogak!). Aztán 2-3 nap múlva ne kanállal, hanem kézzel próbáld etetni valami olyan darabossal amit eddig szeretett.

Pl. banán, csirkehusi, rizs.

Ha elfogadja jó, de ne erőltesd. Ha nem fogadja el ne idegeskedj miatta, szerintem átmeneti, de lehet, hogy eltart még 1-2-3 hétig.

Ja és ha ti esztek akkor engedjétek, hogy ő is nézze ahogy esztek.(de gondolom ez így van).

Azt is szoktam csinálni, hogy az etetőszék kajarészére (nem tányérba mert az úgyis kiborul) teszek 1-1 icipici falat csirkehusit vagy valami olyat amit fel tud csippenteni és azt eszi a gyerek. Lassú de hatékony lehet. Hátha így sikerül.

Ezek az ötleteim vannak, most megyek,

Pusszancs mindenkinek,
Móni
mj__móni

Sziasztok

Hat nalunk is hideg volt,ugyhogy este mar megszavaztuk a futestes lass csodat Alex aludt reggelig : ))
Szoval tenyelg fazhatott elozo ejjel.PEdig ,body,thermo pizsi+nagy takaro volt alatta es rajta de a keze orra megis hideg volt.Hat igen meg tudja hogy be is lehetne dugnia takaro ala ha fazik : ))
Nekem ma nagyon jo dologom volt.Delelott a nagyimnal voltunk addig itthon a takineni mindent megcsinalt,takaritas+vasalas ugyhogy csak a vasalt ruhat kellett helyre tennem.Ennek tuti meglesz a bojtje,kinek lesz kedve majd jovore hazimunkazni ha visszakoltozunk : ))
Egyenlore fura hogy el vagyok kenyeztetve,de mivel Alex most hogy mar annyira mozgekony nem hagyhatom nagyon egyedul.Bar a jaroka itt all a nappaliban de 10 perc utan mar megunkja azt is.

Mano
Prsze en sem tartogatom csak epp minden heten van olyan nap amikor jo ha van szep ruhaja is : ))A bodyk nalunk hamar foltosan vegzik : ))

Apnda
Egyet ertek veled a Kiszel Tundevel kapcsolatban,butacsakanak tetteti magat de tenyleg imadja a gyereket.Talan azert is ert nehezen jott ossze neki.

Dec8
Hat igen ,azt mondjak az elso eses utan megszokja az ember,en si nagy panikolos vagyok.Remelem Hanna mar el is felejtette.

Zsuzsa
Olyan ari vagy,koszi.
Edes nagyon Levi mamusza,igazi fius.

Judus
Akkor tenyleg jo hogy megvolt a mutet,talan fajdalma is volt ezert volt rosszkedvubb elotte?

Ilke
Es ezt csak most vettek eszre hogy kell szemuveg,vagy hirtelen romlott.Vagy hamrabb nem is erdemes felirni.Nekem egyebkent nagyon tetszenek a kis szemuveges manok,rogton olyan kis okoskak lesznek tole ; ))

Magdi
Minden jot a dokinal!!!

Judy
Tetszett ez a sarokkad,es reggel meg tudott mozdulni??

Conti
Hat apa meg nem talat akcios bodyt igy 700 penzert vette darabjat.

Mano
Hat igen nagyon kis rafinaltak mar.Tudja hogy ki az aki mindig felveszi : ))

Hat en lemaradtam ne kis tudtam hogy a BK-bol ennyen babasak.Es a Katanak is van ferje??/Bar az nem kell hozza,csak nekem O meg olyan kislanynak tunik: ))

Gumicukor
Igazad van,ugy nez ki mint akinek egy kicsit terhes a dolog.Es tenyelg nem latszik a sugarzas.Tenyleg nem akarok rossz maju lenni,de az ilyeneknek lesz egy siros nem boldog babajuk: ((

Zsuzsa
Igazad van en is imadok enni: ))Persze csak a jokat es lehet mas is egeszseges mint a Norbi fitness menuje.En probaltam meg a meloban a Food Express Norbi menujet,hat kitarto leven 5 ehes nap utan dobtam a dolgot : ))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ma voltunk megint a szigeti kis állatkertben, Dodi tök sokat gyalogolt ott is, előtte is Kép Teljes bizalommal volt a lovak iránt, még én rántottam el, mikor az egyik meg akarta kóstolni. Ő meg csak kacagott Kép A kacsák meg külön lekötték egy órára Kép + kavicsozott ezerrel.
Voltunk babaúsz beiratkozáson, gumicukor: az időpontok változtak, nincs is 6 órás uszi egyeltalán!! Mi vagy a szerda fél 5be, vagy a péntek negyed 6ba járunk majd, szerintem inkább szerda. Viszont a pénz same KépKép!!

Zsuzsa
a mamuszotok nekem is tetszik!!

Kataa
de jó dolgod van!!!!! a végén még unatkozni fogsz! KépKép

Forti
HELYZETJELENTÉS???????????
Remélem minden ok, és csak a fájás miatt kíméli, de más baja nem lett.
Kaja: tök jó az amit a Móni írt, én is ezt írtam volna + kínáld abból, amit te is eszel, Dodi azt még akkor is eszi, ha belakott, csak, hogy utánozzon KépKép

Ilke
Örülj neki, hogy ilyen hamar észrevették, ilyen korban gyorsabban javul!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Zsuzsa
A mamuszka nagyon édi. Gödöllő nekünk nagyon messze van. nem lehet valahol a városban is kapni ilyesmit?
Én is a Kontán röhögtem tegnap Kép. terhesség alatt minek fogamzásgátló Kép

Nyuszika
Ez igazából a férjem neve (mármint a vezetéknevem), de nem tudok róla, hogy lennének rokonai kaposváron. Persze ez nem egy ritka név. Kép

Nekünk is hihetetlenül jön a fogunk. Teljesen megőrültem tőle ma. Hatalmas ordítások voltak, és semmi sem használt.

Magdi
Remélem láttad a pocaklakót, és minden rendben van. Kép

Forti
Jobbulást Levikének!
Nálunk ma volt ua a helyzet. Csak a tápit volt hajlandó megenni, meg kekszet rágicsálni.

Anemona
A múltkor engem megharapot az egyik ló az kisállatkertben. Persze Manci tépte a sörényét Kép, de én egy gyors fordulattal kettőjük közé álltam. Így rajtam állt bosszút. Kép

dec8
dec8

Magdi

Hajra pocaklako!!!!Kép

Dec8

Ma feladtam a katalogust. Tenyleg nem olyan ritka nev.KépDe azert tetszik.Kép
Nalunk is volt nyafogas ma. De legalabb este megette a krumplis padlizsanfozit.Kép

Kepzeljetek

Emilia mikor valakitol elkoszonok es mondom hogy viszlat, automatikusan elkezd integetni, anelkul, hogy valaki felszolitana.Kép Olyan edi.Kép

Jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Látom mindenki fázik, hát én is, nagyon. Már mi is gondolkodunk a fűtésen.
S ráadásul Hanna nem hagyja magán a takarót, így ő is vastagabb ruciban alszik.

Kataa
Nem tudom, talán fájdalmai nem voltak, mert végülis nem volt rosszkedvű, de így utána felszabadultabb. Ez főleg a mozgásán látszik.

Judy
Csak jókat írhatok tényleg az aqua-fitnessről. Én amúgy is nagyon szeretem a vizet, szeretek úszni, de ez nem előfeltétel. Mindenéle gyakorlat van: joggingolás, hasizom erősítés, szóval minden ami egy aerobik órán, csak sokkal kellemesebb. Bár képzeljétek a vízben is lehet izzadni, én ezt nem akartam elhinni. A múltkori után volt pici izomlázam, de nem vészes.

Lányok
Képzeljétek a Hanna megint rászokott a fogcsikogatásra! Ő nagyon élvezi, mi már kevésbé. Másnál is van ilyen?

Minden kismamának sok pihit jívánok, meg persze a többieknek is!

Judus
judus

Sziasztok!

Ma voltunk az orvosnál és a Petra 14 hónaposan 75cm és 7900g. Most kellett volna megkapni az agyhártyagyulladás elleni oltást de azt mondta a doktornő, hogy amíg nincs negatív lelet, hogy már nem szalmonellás addig nem adja be az oltást. Így elnapoltuk. Ma beadtam egyet megint de annak még egy hét mire megjön az eredménye. Remélem már kürült a szervezetéből már 4 hete volt.

Szegényke ma a teraszon elesett a babytaxival és beütötte az állát. Úgy sírt de szerintem nagyobb volt az ijedség.

Vércsoport
Nekünk megnézték de lehet, hogy csak azért mert a Petra a koraszülött osztályon volt.

Rit
Utólag is nagyon sok boldog születésnapot!
A Petra is nagyon imád lépcsőzni. Én odatettem a lépcsőhöz egy cipősszekrényt de sajnos már azon is áttud mászni így résen kell lenni.

Gumicukor
Neked is nagyon boldog születésnapot!

Magdi
Tv nézés: A Petra is mikor kisebb volt (pár hónapos) ő is Tv függő volt de most már anniyra nem érdekli, hogy ha be van kapcsolva akkor is szépen eljátszik és oda sem néz. Mondjuk mi is csak este a híradónál szoktuk bekapcsolni.

Myssnia
Remélem jobban van már Szilárd. Ez a betegség engem is nagyon kikészített. Mikor a Petra nem akart inni én egy nap kb 10-szer megszopiztattam és közben teljesn ki voltam és csak bőgtem. A kukac nálunk bejött. Mikor adtam neki azért utána mindig ivott egy kis vizet.

Áfonya
Nektek is jobbulást. A Petra mikor lázas volt akkor kapott Ospent (antibiotikum) és másnapra annyira kiütéses lett, hogy szinte már összeértek a kiütései. Még a fejbőrén is volt. Ez pont hétvégén volt és elvittem az ügyletre és ott mondták, hogy hagyjam abba a gyógyszert és kapott fenistil cseppeket és attól elmúlt.

Képzeljétek most kaptam meg a levelet a Rigó utcából és szept 19-én kellene mennem szóbelizni és 20-án írásbelizni. Nem tudom, hogy mit csináljak. Lehet, hogy halasztani kellene mert még az is lehet, hogy még addig költözünk is.

Ági
petra2

Halihó,
Ma egy nyafi alkalmával sikerült jól belelátnom Lili szájába és képzeljétek az összes fog vagy kint van, vagy félúton van alul. Szinte egy majdnem teljes fogsort láttamKép, alig akartam elhinni, mert kb. 1 hete még csak a fele volt látható. Ma viszont valszeg besokallt, mert enni sem nagyon volt hajlandó, egész nap álmos volt, sőt estére kicsit be is lázasodottKép.
Ma itt voltak apukámék, de sajnáltam őket, mert Lili szinte egész nap csak az ölemben volt hajlandó meglenni, ha átadtam másnak, telitorokból üvölteni kezdett. Így leginkább csak nézegették, mert Lili minden játékot is elutasított.
Megírnátok nekem, hogy hogyan kell házilag a babának krémtúrót készíteni? Szeretnék Lilinek csinálni, de nem tudom, hogy kell.

Magdi,
Mesélj, milyen volt? Jó érzés lehet újra UH-ozniKép.

Conti,
Okés, akkor szerinted hol talizzunk, esetleg egyeztessünk mailben. Előrebocsátom, hogy a helyismeretem még szinte minimálisKép, a szembe kicsibolton és a gyerek orvosi rendelőn kívül még nem voltam sehol. Vagyis mégis, felfedeztem egy most nyíló bioboltot itt pár utcával arrébb, nagyon szimpi, rendelésre is hoznak bármit.

Manó,
Úgy kezdődött, hogy mi kértünk beutalót a szemészetre, mert úgy vettük észre mintha Lili kicsit kancsal lenne. Aztán kiderült (most már 4 doki is mondta, hogy Lilinek eléggé széles a szeme és az orra közötti redő, sőt az egyik szélesebb), hogy kancsalság nincs, viszont van fénytörés. Aztán a mostani doki szerint +-os szemüveg kell neki.

Csics,
Lili is pont ilyen apás. Édes lehetett Peti amikor lenémítottKép.

Zsuzsa,
Nekem is nagyon tetszik ez a cipőke, el tudnád mailben küldeni a bolt címét, mert megnézném. Elvileg távolra kell Lilinek a szemüveg.

Forti,
Esetleg ilyen rizs vagy tejpépeket próbáltál már? Hátha abból lecsúszna kicsi. Szegény LevikeKép.
Sajna távolra rosszul lát Lili.

Nyuszi,
Tetszik ez a kapálni küldésKépKépKép.
Tegnap vettem egy Biokert című könyvet, igaz azt nem találtam amit te írtál, de így első nekifutásnak ez is jó leszKép. Plusz ma rengeteg befőzési, tartósítási tanácsot kaptam apukám feleségétől. El is terveztem, hogy hétvégén befőzök, mert érik az őszi és a körte.

Kataa,
Az előző vizsgálatokon nem vették észre csak a fénytörést. Hát nem tudom, nagyon bízom benne, hogy nem fog tovább romlani a szeme.

Judus,
Lili is csikorgatta a fogát egy időben (úgy 1 hónapja szokott le róla), és bármit csináltunk, nem hagyta abba. Ennél már csak az volt rosszabb, amikor még kisebb korában üveghangon sikított, szép hosszú másodpercekigKép brrrrr.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Forti: csak most olvasom, mi történt LevivelKép Nagyon sajnálom, remélem hamar jobban lesz! Éjszakára próbálhatsz Nurophen szirupot, hátha jobban használ mint a Panadol.

Én tulejdonképpen elköszönni jöttem, mert holnap hajnalban indulunk Bibionéba, és addig már nem akartam jönni, de most még visszanézek h. mi van Levivel. Sajnos a többi hozzászólást nem tudtam elolvasni, mert bolondokhéza van nálunk Kép

Helyzetjelentés Juliról: kapaszkodás nélkül feláll, egyedül két lábon átszeli a szobát, ezerrel tolja a kiskocsiját körbe a lakásban és közben örömében kiabál (Kép). Ügyesen eszik villával: felszúrja, aztán több-kevesebb sikerrel a szájába tuszkolja. Néha nem sikerül levenni róla a falatot, akkor bambán nézKépKép Belemászik az autósülésbe (a szobában van a földön) és ott ücsörög v. feláll és röhög. És a fotelbe is fel tud mászni Kép Ez már az én kevésbé féltös szivemnek is sokKépKép Imádja a fotelt, mert ugrál benne, vetödik, stb., az meg hintaként mozog. Tényleg tök jó, csak félek h. egyszer rosszul vetödik és lezuttyanKép

Na, most mennem kell, mert itt a barátnöm és megyünk bevásárolni az útra (még alig van csomagolva, közben pakolják a csempét, rendet kéne rakni, hogy ne a dzsumbujba jöjjünk haza, fözni kéne.........)

zsani
zsani

Hali!

Egy kérdés: lehet, hogy csak én vagyok béne hozzáKép, de nem igazán jó a keresés itt a Babaneten. Ma megpróbáltam egy bizonyos ember hozzászólásaira rákeresni, de egy csomó hülyeséghez linkelte be öket, ott persze nem voltak. Erre aztán megnéztem magamat, hogy vajon mennyi hozzászólásomat talál el, és jó helyen-e, persze egy csomót nem. Pl. soha nem irtam az "Anyaság MÁSKÉNT" topicba (pláne nem a ZsaninakKépKép), mégis oda linkel egy valószinü idén nyári hozzászólásomat.
Próbálta már valaki ezt a keresöt? Fontos lenne megtalálnom valakinek a hozzászólásait...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
én nem próbáltam Kép - csak még mikor a régi volt, akkor működött!!

Ma még nem tudom, hogy mozdulunk ki itthonról, ugyanis vizes a cipőnk. Mivel még mindíg csak ez az egy van, a gyerek meg állandóan kikéri magát a kocsiból, egyenlőre maradunk. Ez a mániája, mindent kimos. Többnyire a macskosz itatóját használja, mert abban tutti, hogy van víz. Végezte ott már mindenféle játék, plüss is, most meg a fél pár szandink KépKép Megpróbálom hajszárítózni, délután meg tényleg muszály a Megába menni. Tegnap nem tudtunk, a papa csak fél8 körül volt itthon, sok volt a meló Kép Ehhez annyira nem vagyok hozzászokva, általában legkésőbb fél5re már itthon szokott lenni. Kép cserébe ma megígérte, hogy 3kor randizunk, így nem kell a csúcsforgalomban menni Kép
Dodesz tegnap hazajött (!!) 2 saroknyiról. Mondjuk többnyire fogtam a kezét, de akkor is olyan büszke volt magára, sikongatott örömében Kép Amikor meglátta a szomszédot az utcán, hangosan kiabált, hogy biztosan észrevegye!!

Forti
LEVI???????

Gömb
Csak meggyógyultatok már!! azt mondtad, utána előkerülsz!!!!!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

LÁNYOK!

Most kaptam SMS-t Vikitől!

"Kedves Nénik és Bácsik! Örömmel tudatom veletek hogy 10:55-kor, 53 cm-es magassággal és 4150 grammal megszülettem. Nagyon jól vagyunk, Anyáék nagyon büszkék rám. Csepregi Máté"

Gratulálok!

manó

KépKép
manó

Manó!

Igen, a filc szuper, meg a többi is amit lehet kapni. Mi idönként belekezdünk dolgokba, még kézügességünk lenne, csak legtöbbször idönk nincs. De pl. karácsonykor festett procelánbögrét adtunk apukáméknak, és nem bolti szépségü (bár szerintem jó), viszont igen aranyos, humoros és egyedi darab lett.
Mivel erröl van is képemKép, meg is tudom mutatni, bár nem a legjobb a minösége, meg volt egy másik is, ami még jobban sikerült (arról sajnos nincs kép)...
Kép
A filcet egyébként ugy kell használni, hogy rajzol vele, mintha toll lenne a textiliára (pl. zokni), de nem kell túl vékonyan (azért vastag se legyen), mert ugyan puffad majd, de azért nem olyan angyon soakt. Érdemes kisebb egybefüggö mintát (pl. mint a tappancsok a zoknin), mi rajzoltunk halat, napot, lábnyomokat...
Aztán száradni kell ahgyni, majd 1 nap múlva óvatosan a zonki nem rajzos oldaláról meg kell vasalni, amig kicsit el nem fénytelenedik és fel nem puffad. Aztán kész is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Viki és Máté!

Mindkettötöknek gratulálok!KépKépKép
Máté neked sok tejcsit és hagyd ám anyut pihenni!KépKépKép
És mivel a szülinaposoknakKép ilyen is jár, MátéKép tiszteletére:

Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Ma voltunk itt az uj vedononel.Mar ismer meg iskolas korombol: ))Ugyhogy ,meg amugyis nagyon kedves volt.Alex igy madjnem 11 honaposan 9350 gramm es 79 cm.
Egy csomo babaval talakoztunk akinek ismertem az anyuakjat regrol ugyhogy remelem itt is kialakul majd egy kis csapat.

Forti
Nekem az jutott eszembe hogy talan a keze annyira fajhat hogy nincs kedve enni,a cumisuveggel emg hat nem sok tennivalo van,az mindig lecsuszik: ))
En is ha beteg vagyok alig eszem.
Es mennyi tapit eszik meg igy??

Nyuszika
Hat igen,mar okosodik es tudja hogy ilyenkor integetni kell.Mi si eszrevettuk hogy ha azt mondjuk megyunk mar integet is.Vagy az ajtoknal.Soxor a biztonsagi oroknek is a boltokban: ))

Judus
Hat igen van,foleg a ha ujabb fogacsakval bovultek : )2-3nap utan megunjak.

Ilke
Lili mar reg elhuzott fog ugyben: )) Ha megkapja a szemuveget csak nem romlik mar tovabb.’

Viki
Nagyon sok szeretettel gratulalok Mate babahoz!!!!Minden jot nektek es hosszu alvasokat: )))
Varjuk am hogy vegul magatol indult el Mate vagy kijelolt idopontra volt a mutet??

Megyek mert pentek leven a nagyi megigerte hogy hamarabb jon haza es megyunk Alexnak harisnyat+terdzoknit venni.Bar nala a 8-hoz kepest kivancsi vagyok mi lesz a hamarabb.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Lányok
petike igen akaratos lett mostanába tegnap is az elöszobában lévö telefonkábel helyét akarta piszkálni én meg nem engedtem összefogtam a kiskezeit és rászoltam ere elkezdet kiabálni velem és mondta hogy dá-dá és tovább sikitozot és orditot velem hogy ereszem el a kezeit el is eresztetem és bevitem a nagyszobába .De ha nem tetszik valami neki ,vagy valamit nagyon akar akor elkezd hangosan kiabálva magyarázni olyan mint egy igazi oroszlán Kép akaratos bár apja azt mondta hogy majd megnyirbálja az akaratoságát kissé Kép

Judus
petike is csikorgatja a fogát bár nem mindig igen borzaszo de nem tudok én sem mit csinálni vele .

Pusz Csics és petike
csics

Judus
Nagyon örülök, hogy Hannád jobban lett a műtét után. Mi be is fűtöttünk éjszakára erre ma meg meleg lett. Na most befűtsek vagy ne?
Az én Hannám is csikorgatja a fogait. Mindig mikor újak jönnek ki egy pár napig csikorgat. Tényleg őrjítő, de ahogy megszokja a fogait abbahagyja Kép

Beszti
Nekem is hasonló a tapasztalatom a keresővel. Néhol a hozzászólás kezdete megvan, de teljesen rossz helyre linkelte. Néhol meg olyan dátumokta dobott ki ??!! Pl. 2000-ben (mikor én még szabad egyetemista éveimet éltem), írtam vmi olyan topikban, amihez soha nem szóltam hozzá. Szóvala valós hozzászólásaimnak kb. 1/4-ét nem is találtam meg.
De úgy vettem észre, hogy a dátum jó (többnyire) csak rossz topikba linkel (kivéve ezek a vad ötletek)

Viki!
Gratulálok a kis Mátéhoz. Legyen sok örömötök benne.

Ilke
Hát ti nagyon jó álltok fogakkal (bár már mi is itt tartanánk).

Csics
Hanna is kezd akaratosodni. Kiabál velem meg tördeli a kezeit. A legújabb, hogy megfeszíti magát és remeg az erőlködéstől.

Hannát lemázsáltattuk, 2 órát álltunk sorba a dokinál, persze Hanna eléggé rosszul türte, én meg ennyi cipelgetéstől már alig állok a lábamon. 7600 g 1 évesen (még van egy hete), és csak 100-at hízott 2 hónap alatt szóval le lettünk tolva. most kakit gyűjtünk, megyünk analizálgatni. Kiváncsi vagyok mi lehet ez.
Persze hazafelé olyan tömeg volt a buszon, hogy csak na. Alig fértünk fel (persze iután kedves iskolások nem húzódtak beljebb, meg engem sem engedtek beljebb, minden megállónál leszállni-felszállni, verekedni, hogy beférjünk. Hanna meg ordít. Klafa volt Kép

dec8
dec8

Sziasztok

Itt vagyok, visszaolvasok és írok mindjárt!

Forti

Kép
Kép
forti

Na szóval itt vagyok!

Tegnap megjártuk megint a sebészetet, Levinek sajnos tényleg el van törve a keze, kapott egyenlőre sínt válltól-csuklóig, 12-én kap kőrgipszet és 25-én veszik le. A könyöke alatt törött el az alkarjában az egyik csontocska. Kép Kép Ismét megröntgenezték és ezen tényleg lehetett már látni egy vékonyka törést ami az előzőn még nem látszott. Nagyon sajnáltam szegényt, megint végig üvöltötte a vizsgálatot, a röntgent, sőt a gipszelést is és délután 3-tól ott dekkoltunk 6-ig.

Ma reggel pedig megjártuk a gyöngyösi sztk-t, vérvételen voltunk. Ugyanis tegnap még a sebészet előtt, lementünk a doki néninkhez a nem evés miatt, adott beutalót vérvételre, vizeletre. Levi szegény a vérvételt is végig üvöltötte, egyrészt azért mert ugye baromi éhes volt, másodrészt pedig szét szadizták, mert a jobb keze ugye gipszben van, onnan nem tudtak vért venni, tehát maradt csak a bal, ott pedig a könyök hajlatban nem találtak vénát, ezért a kézfejét szúrták meg. DE!! Amikor bele szúrták a tűt, kiderült hogy olyan jó kis sűrű vére van, mint a páromnak, tehát egyáltalán nem folyt a vére, csak egy-egy csepp jött, úgy kellett ki nyomorgatni, maszírozni a kezéből 3 kémcsőnyit. Ez nem is sikerült, csak kettő és egy negyednyi jött, utána egyáltalán nem jött semmi. Képzeljétek most a bal keze tiszta véraláfutás a szorongatástól. Kép
Kedden lesz eredmény, szerdán megyünk a dokihoz, kíváncsi vagyok mi a helyzet.

Móni, Rit
Sajnos az a baj, hogy már mindent próbáltam és ez a nem evős időszak nálunk már június óta tart. Zsaniékkal júniusban voltunk balcsin, ott még semmi nem volt, szinte versenyt ettek a gyerkőcök, de amióta onnan haza jöttünk Levi nem kajál. Ill. akkor még úgy ahogy evett, de ez minden hónapban csak romlott, és mostanra jutottunk el oda, hogy tök mindegy mivel kínálom (ezt szó szerint értsd), lehet az a mi kajánk, vagy az ő egykori kedvencei, gyümölcs, kenyér stb. stb. egy-két falat után csak a tápszert issza meg.
Nagyon-nagyon aranyosak vagytok hogy segíteni próbáltok, írtó jól esik, igyekszem én is ahogy tudok, csak sajnos nincs semmi eredménye.

Ilke
Azt eszi, de azt is csak üvegből, jó hígan.

Zsani
Nagyon kellemes utat és "pihenést" kívánok nektek!!!!

<font color="ff0000">VIKI
Nagyon-nagy gratula Máté babához, sok-sok tejcsit neki!!</font>

Nahh azt hiszem a végére értem!

Forti és a törött szárnyú Levi

Kép
Kép
forti

Viki

Oriasi gratula Mate babahoz!!!KépKépKép

Forti

Szegeny Levike, igy megkinoztak!Kép Remelm legalabb igy a gipszben nem fog majd fajni neki es nagyon hamar meggyogyul!
Es miert kellett 3 kemcso ver? Fogyott is amiota ennyire nem eszik?

Zsani

Jo nyaralast! Nagyon irigykedem!Kép

Beszti

Egyszer azt olvastam a szerkeszto topikban hogy ki fogjak a kereso programot cserelni itt a babaneten. Ezek szerint nemt tortent meg? Szerintem is eleg gyenge, en peldaul idoben kerestem ra a sajat regebbi hozzaszolasomra, megjegyzem nem olyan regire, megsem talalt semmit.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Viki

Nagyon gratulálok Máté babához! Jó nagy baba lett.

Ági
petra2

Forti: szegény LeviKép Nagyon sajnálomKép Hogy a fenébe tudott igy elesni?

Viki: bár biztos nem olvasod, szivböl gratulálokKép)

Nyuszika: köszi, és nagyon várom már, hogy induljunk, bár fél 5-kor kell kelni. De az új kocsival megyünk. Most jöttünk meg a mosatásból.

Zsuzsa: boldog szülinapotKép

Jó hetet mindenkinekKép

zsani
zsani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?