Új privát üzeneted érkezett!

pihikézz sokat!
magdolnam

Igen, a mobilomét.
Nem tudtam akkor mit mondani neki.
egyszerűen szóhoz sem jutottam!

Utána pedig fel sem vettem, mert nem akartam vele beszélni.

A Komárom-Esztergom megyei Hírlap-nál dolgozom.

Csak az volt benne a borzasztó, hogy elkezdtem kombinálni:
hogy én már biztosan beszéltem vele, valamilyen reklamáció miatt.
biztosra ment, hogy nő veszi fel!
A szemét!!!
Vendég

Megvizsgálnak.
Tapintással, hüvelyen keresztül.
Vendég

Nagyon ritkán érzem, ez is inkább csak remegés.
bár éjszaka, amikor felijedtem, nagyot ugrott.
Azt határozottan éreztem.
Meg az utána következő rugdosásokat is.
De ez nem jellemző.

Én is mindig azon parázok, hogy a többiek milyen rugdosásokról számolnak be, én pedig szinte semmit sem érzek...
De nem maradtunk még le semmiről!
Vendég

ezt kb mikor végzik, mert nekem egyszer sem volt a leletemen. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ aszem egy icipicit rúgott, olyan iszonyat enyhét de furi volt jéééééééééééééé :lol: :lol: :lol:
magdolnam

Sziasztok lányok!

Kike, gratula a legkisebb kisöcsihez, a táblázat eleje már hogy kiszineződött!

Sly, nekem egyelőre jó így, aztán majd színezünk, ha a fütyi v nem fütyi kérdés megoldódott.

Ibm, egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy mennyien nem foglalkoznak azzal, h ez a nap az ifjú páré és kötekszenek minden hülyeséggel. Egyik barátnőmnek is lesz nemsoká az esküvője, már inkább nem közöl senkivel semmit, mert mindig akad vki, aki beleköt vmibe.

Kicsit én is panaszkodom, most hogy kicsit jobban vagyok, nem fáj a hasam pár napja, hányinger, émelygés is visszavonulóban, múlt héten láttuk picurit is tornázni, szóval jöhetne a 2. harmad energikus jókedve, erre éjszaka kiújult az izületi problémám, már 13 éve fájnak a kezeim, volt 2 csuklóműtétem, csomó áramos kezelés stb, gyógyszerek, voltam 14 kézsebésznél, reumatológusnál, de nem tudtak igazán okot mondani. De utóbbi 1-2 évben nem volt olyan durva a helyzet, most éjszaka viszont könyöktől lefelé úgy sajgott, hasogatott mindkét kezem, mint még soha,persze eszembe jutott, amit egyik reumadoki mondott, h a terhesség ronthat rajta, úgyh elkeseredtem nagyon. De azért még bízom benne, hogy csak a hülye melegfrontra reagáltak így.
Délelőtt még alig bírtam fogni, most fájdogál, de azért tűrhető.

Babuli, látom tarcsai kórházban fogsz szülni, kihez jársz ott, tudod ajánlani? Mostani orvosom,akiben pedig nagyon bízom, szabin lesz vszínű júliusban, úgyh lehet ideje keresnem újat.

Kép
teó

Magdolnam!

Nyugi, amikor megvizsgál hüvelyen keresztül, akkor ezért teszi!
Addíg örülj, amíg ezzel kapcsolatban nincs észrevétele!!!

Rám jól rámijesztett...
kérte, hogy ne ijedjek meg, na de hogyan?!
mondta, hogy nem lesz semmi baj, de a fenyegető vetélés nem tartozik az általam tervezett dolgok közé!
Vendég

Ilyen méhszájvizsgálat vagy mi nekem is csak egyszer volt, de az is csak akkor amikor még 8. hét környékén bementem a kórházba, mert annyira fájt a hasam. Azt tudom, h van doki aki csinálja, van, aki nem, de aki nem csinál, akkor olyankor hogy figyelik ezt? Nem értem.

Kép
teó

Magdolnam!

Nekem a 18. héttől kezdve nézi a dokim a méhszájat. CX-el jelölik és mindig egy szám van utána. Alaphelyzetben 3000. De 18 hetesen legöbb esetben már nem 3000, hanem mondjuk 2000, mint nekem volt. 2 a méhnyak hossza, a 000 pedig a méhszáj állapota. Ha 000 akkor teljesen zárt.

Kép
szly27

Akkor tényleg pihenj sokat, Marcsi, még jó, hogy a lányok nagyobbacskák, így talán könnyebben megoldható, mint picurokkal. Meg azért ha azt mondta a doki, h nem lesz baj, akkor bízni kell benne! Persze én aztán tudom, hogy ezt könnyű mondani.

Kép
teó

T Maria! Nem semmi ez a telefonos fickó. Nem pont ilyen, de nekem is volt már telefonos kalandom. Felhívott valaki, hogy Szilvivel akar beszélni. Mondom én vagyok. Erre elkezdett panaszkodni a magánéletére, meg elég intim dolgokat mondott. A végén megkérdeztem hogy milyen Szilvivel akar beszélni. Kiderült persze, hogy nem velem, csak véletlenül én is Szilvi vagyok. Nem győzött bocsánatot kérni, gondolom égett a feje.

Kép
szly27

Sziasztok!

Eszembe jutott, hogy vmit elfelejtettem, de közben már megint írtatok egy egész rakományt :)

Ronix, megérdemlitek a boldogságot és a nagycsaládot is :)

Ibm, ne hagyd magad bosszantani a leendő sógorod által. a párodnak is csalódás lehet, hogy a hobbija fontosabb neki, de a ti napotok akkor is tökéletes lesz.
A nővérem esküvője előtt két nappal próbálta egy unokatesóm egy üzleti ügyre hivatkozva lemondani a lagzit, amikor már az ötfős családjának nem lehetett volna lemondani a vacsoráját, és a tesóm olyan szpícset lenyomott nekik, hogy nem mertek nem eljönni :) végül annyira jól érezték magukat, hogy az utolsók között mentek el :)
Remélem, nálatok is boldogra fordul a vége :)

t.maria, nekem is tetszik az aláírásod. Hű, feküdj sokat!
Hogyhogy kiírják a tel.számod??? de ugye, ez csak a céges telefonod?

Kike, gratulálok a kisfiúhoz, biztosan nagyon fogod szeretni! Édesen elmagyaráztad Vercsinek az egyedüli lányság előnyeit :)
Én is lányt érzek, először az volt nekem csalódás, de most már úgy vagyok, hogy mindegy, csak egészséges legyen.

Henka, örülök, hogy jól vagy!
Olyan jó lenne, ha nekem is lenne "szabadnapom", mert így a fél délelőttök alatt semmit sem tudok rendesen elvégezni. Anyut egyelőre nem akarom leterhelni Otival egy egész napra, hadd pihenjen a szívével.
Nem ismerem a Veszprémi misét, de biztosan szép. Passiót két szólamban? Az nagyon szép lehet! Jó, hogy ennyire szeretnek benneteket hallgatni az emberek :) ezért (is) jó énekelni.
Mi Mozartot fogunk énekelni és egy nagyon szép Rheinberger-misét. És idén először mi is énekelünk passiót.

Kép
Kép
bondi

A másik topicban kértek pocifotót! Akkor dobok ide is egyet.

Kép

Kép
szly27

hű milyen szép nagy pocak!
magdolnam

Hát, már ha akarnám sem tudnám elrejteni!

Kép
szly27

szombat hajnalban a lány akiről írtam elbúcsúzott az élettől. Egyenlőre hihetetlen és lehetetlen felfogni. Egyetlen vigasz, hogy nem kellett sokáig szenvednie.

:(

KépKép
muffin

Muffin, ez szomorú :cry:

Lányok, a Plusban van hauck utazóágy 6990 Ft, azt érdemes megvenni, ha vki ilyesmiben gondolkodik.

potyka

nem éreztem egy hozzászólásba valónak a többi dologgal amit írni akarok.

manomama, ledöbbentem azon amit írtál. az biztos hogy a legfontosabb nem feladni. de sajnos ez nem mindig elég.

ronix, tök jó dolog, hogy olyan párt találtál, aki elfogadta a te gyerekeidet és az meg még jobb hogy te most megajándékozod egy sajáttal. szerintem én sem tennék másképp!

szly, tényleg nem egyszerű a pocakod! :)

ma voltam én is dokinál. úgy kezdődött, hogy amikor odaértem, az összes vizsgáló, meg minden helység tök üres volt, sehol egy ember, egy bútor... Én meg csak néztem ki a fejemen hogy akkor most mi van. Aztán felmentem oda ahol az osztályok vannak és kiderült, hogy az egyik műtőt alakították át (éppen akkor) vizsgálónak meg ilyesmi. Úgyhogy várni kellett vagy egy órát mire találtak hosszabbítót a számítógépnek meg tiszta felfordulás volt, de azért a lényeg sikerült. Ma volt a genetikai uh. A doki néni még nem tudta az afp eredményt, de mondta, hogy teljesen mindegy is, mert ritkán látni ilyen szép gerincet. aztán előkeresték az eredményeket is, és azt mondták, hogy minden tökéletes.
De a lényeg, ami miatt nagyon vártam a mai vizsgálatot. LÁttam babamaki kukiját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! annyira örültem neki hogy el is felejtettem minden mást megkérdezni.
nekem amúgy még egyszer sem volt transvaginális vizsgálatom :shock: úgyhogy nem tudom mennyire zárt a méhszáj vagy nem. de nem hiszem hogy gond lenne mert se görcsök se semmi olyan ami gondra utalhatna...
és még egy nagyon jó dolog. a terheléses cukorra írtátok, hogy valami gusztustalan cuccot kell meginni, de van ahol már kicsit emberbarátabbak. Szerencsére itt így van. Úgyhogy nekem majd zsemlét kell ennem meg tejet vagy kakaót innom... Mázli.
Úgyhogy szly a táblázatba a következő infókat kellene betenni: egyrészt végre bekékülhet a mező. :) másrészt beírhatod a nevet: Eliot. Nekünk szerencsére nem volt nehéz mert mindkettőnknek nagyon tetszik ez a név. Eredetileg Kevin lett volna, de az egyik unokatestvérem ezt a nevet adta a fiának úgyhogy ki lett lőve.
És ha már úgyis hozzányúlsz, akkor írd már át a Nyírőt Róbert Károlyra. És előre is köszi.
Amúgy ennek örömére hogy megtudtam hogy kicsi fiam lesz, vettem egy pár nagyon cuki ruhát. (eddig nem vettem semmit) a két kis pulcsi 550,550 volt, a háromrészes meg 2700. mindjárt teszek fel képeket. nagyon édesek, és a szöveget is érdemes figyelni azon amin van.
azt hiszem most ennyit akartam írni. apa nemsokára hazaér és mondtam neki, hogy megyünk sétálni. ki akarok használni minden egyes percet amikor együtt vagyunk, mert ismét rá kellett döbbennem, hogy nem tudhatjuk mennyi időnk van együtt...
na nem szomorítok senkit, inkább mindjárt teszek fel képeket a rucikról.

KépKép
muffin

Hát sziasztok! :D

Ami - szarni rá a hülye rokonra!!! Menjen inkább a nyomorult programjára, mindenki jobban jár vele! (Gondolom Te is valami hasonlót gondoltál, amit aztán nem mondtál ki... :) ) Jó hogy nem már miatta fogsz hétfőn esküdni szombat helyett... :? Idióta!

Egyébként nem akartam leírni, de most mégis! Az én nagyapám is szerepelt a hétvégén!! Apámtól (az ő apja) tudott az esküvőről, de mi még nem hívtuk meg személyesen, mert csak feb 2. felében tudunk lemenni hozzájuk. Azért gondoltam nem leszek bunkó, felhívom és telefonon meghívom. (Tudni kell róla, hogy soha nem foglalkozott a családjával, amikor a gyerekei kicsik voltak, ő napokra elment otthonról szórakozni + nőzni, azt se tudta hány évesek fiai. Na, rólam még ennyit se tud, már évek óta nem is járunk össze, évente kb 1x vagy 2x beszélünk és soha életemben nem kaptam tőle semmit. Nincs is együtt a nagyanyámmal, élettársa van már vagy 25 éve.) Na, ez a nagyapám így reagált amikor mondtam hogy szeretném meghívni az esküvőmre: "Oszt most kell ezt csinálni??" Ekkor le kellett ülnöm. Én: "Miért?? Szerinted mikor kéne?" ő: " Hát már rég kellett volna." Én: "Tudod, 3,5 éve vagyunk együtt, tavaly lakást vettünk, idén lagzit tartunk és soha senki nem támogatott minket anyagilag. Mégis mit gondolsz mennyibe kerül egy ilyen esküvő?" Na erre már bekussolt az öreg. Anyám pont hallotta és el se tudta képzelni mivel húzott fel 1 perc alatt ennyire ez az idióta. Utána leraktam a telefont és jót röhögtünk rajta, de azóta is csodálkozom, hogy embereknek mik tudják elhagyni a száját!!!
Egyébként azt találtam ki hogy ők fognak a legmesszebb ülni tőlünk, úgyis én csinálom az ülésrendet! :lol: Eddig azon agyaltam hogy hogy a fenébe oldjam meg hogy nagyanyámtól viszonylag messze legyenek, de ne legyen sértődés. Hát ez a beszélgetés sokat segített! :lol: :lol:
Bocs hogy ilyen hosszan írtam le! :roll:

Kike - gratulálok a kisfiúhoz!! Tudom hogy kislányt vártál, és azt is hogy most mit érzel, én is pont így estem pofára! :lol: De akkoris jó érzés tudni, és előbb-utóbb átprogramozod majd magad fiúra! :wink:
Örülök hogy anyóst is sikerült megpuhítani! Csupa jó hírek! Remélem már az idegesség-szinted is jócskán lecsökkent! :)

Marcsi - szörnyű lehet az éjjeli telefonos zaklatás, sajna nekem is volt benne részem régebben. Azóta mindig kikapcsolom éjszakára a telcsimet.
Pihenj sokat és minden rendben lesz! Mikor kell így kontrollra menned a méhszáj-vizsgálat miatt?
A mocorgás miatt igazán nem kell aggódnod, azért a mi babáink jóval idősebbek és erősebbek már! Néhány hét és tiétek is pont ilyen erősen fog mocizni! :D

Teó - sajnálom hogy ennyire fáj a kezed! Ilyenkor kaphatsz vmi kezelést vagy krémet vagy bármit rá? Gondolom nem nagyon! :? Én is érzem a frontot, mert gyerekkoromban 5 helyen volt eltörve a jobb kezem, de azért ez annyira nem vészes mint a tiéd! Remélem csak ma érzékenyebb és holnap már nem fogsz érezni semmit!!! :)

Most az jutott eszembe hogy engem meg a gerincsérvem miatt ijesztgettek 2 éve hogy lehet hogy tersességem végén nem bírok majd csak feküdni, de erre gondolni se merek, az szörnyű lenne!!! :(

Magdi - gratula az első nagyobb rúgásokhoz! Most már biztos gyakrabban fogod ilyen jól érezni!! :wink:

Szly - a Te telefonos kaladod se lehetett semmi! :lol:
Szép nagy pocid van! Roli mit szól hozzá? Ő érti már hogy benne van a kistesó?

Apa ma egész délelőtt a hasamat puszilgatta, nagyon örült hogy végre hazagurítottam! Múlt hét óta nőtt 2 cm-t a kerülete, most mértem le! :D
Vendég

Kép

Kép
szly27

nahát pont lemerült az elem a fényképezőben, de majd nemsokára felteszem azokat a képeket...

wera, nem egyszerű volt amit a nagypapád mondott...

KépKép
muffin

nagyon köszi szly!

KépKép
muffin

Muffin - sajnálom a lányt akiről írtál! Őszinte részvétem! :cry:
És gratulálok a kis kukishoz!!!! Szuper!!! Végre valakinek bejött amire számított! :lol: :wink: Várom a kisruci-fotókat! :)

Potyka - köszi a tippet, megnézem az utazóágyat a Plusban, pont van is egy itt mellettünk! :wink:
Vendég

amúgy ma csináltam először krumplifőzeléket. Férjem, aki soha nem szerette se a gyümölcsöt, se a zöldséget kb. egy hete hajtogatja hogy ő hogy enne krumplifőzeléket, csináljak már. ma hazaértem időben és mondom kipróbálom. nem volt valami bonyolult mutatvány. csak egy kérdés. Ti szoktatok bele ecetet rakni? mert nekem valahogy nem lett elég savanykás de a horváth ilona nem írja... bocsi a hülye kérdésért. :)

KépKép
muffin

Wera!

Hát, Roli nem hiszem, hogy érti mi történik. Amikor öltözök,mindig el kell mondani, hogy poci, meg cici. Olykor megsimogatja, megpuszilja. De egyébként az ő hasában is baba van, meg bárkinek, akinek meglátja a köldökét.

Muffin! Gratula Eliothoz. Olyan jó, hogy mostmár nem kell babázni, vagy elnevezni akárminek, mert tudjátok ki lesz. Már én is várom. Bár nevünk még nincs.

Kép
szly27

Felhívnám a figyelmeteket rá hogy nagyon szoros a küzdelem: FIÚK - LÁNYOK = 7 - 7 ! Na ki fogja megrtörni ezt a nagy egyenlőséget??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szly - éééédi lehet!!!

Muffin - én nem teszek bele ecetet! Csak pár szem babérlevelet, tejfölt + lisztet. Most hogy mondod, lehet hogy összedobok egyet én is, úgy megkívántam! :D
Vendég

De béna vagyok! Muffin nem írtam be hogy fiú, már annyira színeztem! Na majd legközelebb.

Kép
szly27

Sziasztok!

Toncsi kapott szemüveget, majd 3 hónap múlva kell visszamenni, hogy javult-e vagy kell takarni :? . De hogy a jó szemet miért nem örökölte az apjától :shock: :wink: ?

Én naívan mentem ma a kórházba egy gyors uh-ra, nem jött össze, mert millióan voltak. Mindenesetre jövő kedden megyünk 4d-re, addig meg remélem a 18. heti genetikai uh-t is elintézem valamikor.

Muffin, sajnálom.

Kike és Muffin, gratulálok a fiúcskához! Muffin és ezeket az idegen neveket minden nehézség nélkül lehet anyakönyvezni?
Annak idején én az égvilágon semmit nem éreztem abból, hogy nyílok :? . De azért nem szabad félvállról venni szerintem, ha félidő előtt már változik a méh :shock: . Fontos a pihenés!

T. Maria, nekem az előző dokim Toncsival egy árva szót sem szólt, hogy 2100-s lett a méhem 15. hetesen, de még akkor sem, amikor 25. hetesen lett 2110, csak én kérdeztem rá, amikor láttam hogy változott. Szerintem nem baj az, ha szól, jobb félni tudod!

Magdolnám, nézd meg a kiskönyvedbe nem írta még bele a doki?

Én holnap már 18. hetes leszek, nem első baba és még nincs erős rugdosás. Nem vagytok lekésve

Szly, szép kis félidős pocak! :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala

csillala, ezek mind anyakönyvezhető nevek. mi pont azért szerettünk volna olyan nevet találni ami itt is ott is elfogadott, mert valószínű a bébi is lesz kinn majd jópárszor és akkor ha van valami szép magyar neve, akkor nem igazán tudják majd megszólítani... :) bár tény, hogy nem egyszerű olyat találni, ami a vezetéknévhez is illik, itt is elfogadott, ott is, de itt azért nem hangzik túl cigányosan (mint pl. dszesszika és társai...) úgyhogy ezért döntöttünk Eliot mellett. Nekem amúgy másik kedvenc a Robin. A következő fiúnak szerintem tuti az lesz a neve.
wera, én is azokat tettem bele, de nekem a krumplifőzi savanykásabb... na mindegy. :)
szly, szerintem igazából a szín is elég.
csináltam is ennek örömére új vonalzót. :) remélem működik.

KépKép
muffin

én! :lol: jövő7 kedden
magdolnam

ezt a 7-7re írtam :oops:
magdolnam

Muffin te 12 hetes vagy??? Ez van a vonalzódon :shock:
magdolnam

nem. nem működik... 12 hetes terhesnek lát... na mindjárt megoldom.

KépKép
muffin

nnnnnnnnnnnnnnnnnnna. sikerült. :)

KépKép
muffin

így már jobb
magdolnam

Magdolnám, én is jövő hét kedden :D !

Csilla

Kép

Kép
csillala

dejó, te hányra mész? én 11re. Már nagyon várom! És apa is láthatja végre!
magdolnam

sziasztok lánykák!

Én még itt nem igazán fordultam meg általában a júliusiak között rontoma levegőt :lol: , de sokat olvaslak titeket is és levelezünk T. marcsival is és most úgy döntöttem rávetemedem az írásra, mivel tetszik, hogy pörög a topik :lol: .
Én 28 éves vagyok van egy fiacskám és egy lánykám és szombaton kiderült a kispocak is fiúcska ezért nagy öröm volt a tesók között is.
Reméljük kihúzzuk az időt mert döccenők is vannak a világon,de próbájuk lepipálni őket.
Most váltottam orvost az Istvánba fogok szülnijúlius 14-én ha isten megsegít :wink:
Óhigen a legpicuribb neve Dávid Kornél
a nagyfiam neve Gábor Kristóf
a lánykám neve Fanni Kitti
A névválasztás nálunk nem gond hálistennek ugyanazok tetszenek és az izlésünk is ugyanaz mindenben :) simán bevásárolhat nekem ill. Én neki nincs vita mert tudjuk mi tetszik a másiknak...
Pest mellet élünk 30 km-re Gödöllő mellett.

Bocsi, hogy rátok törtem de köszönöm , hogy végig olvastátok :wink:
tappancs28

Bocsi kicsit össze vissza írtam de közbe rohangálok a kölkök után s nem figyeltem oda :oops:
tappancs28

Szia Teó!

Igen tarcsára járok Dr. Toldi Lászlóhoz elég jó csak néha hülyén fejezi ki magát. Bár lehet, hogy csak Én fogom fel hülyén ezt nem tudom. Amúgy fiatal és nem pénz éhes!
A többi doki között is vannak jók de ők megkérik a szülés árát! (80.000.- 100.000.- )
Akiről sok jót hallani az Dr. Surányi Tibor és Dr. Szabó László . Mindkettőnél voltam már UH-on. Ők mind a ketten idősebbek! Most röviden ennyi. Ha van még kérdésed írj nyugodtan ha tudok válaszolok.

Üdv a többi Kismaminak is! :D
Vendég

Sziasztok!

Én jövő hét szerdán megyek uh-ra, remélem Szly, akkor már az én soromat is színezheted. Szerintem kékre :)

Üdv Tappancs, én szoktalak olvasni a júliusi topikban :)
Itt jobban zajlik az élet. Én is július 14-re vagyok kiírva.

Ibm, Mia, ti már voltatok a Jánosban genetikai uh-n ugye?
Nem tudjátok van rá lehetőség felvenni? Zsuzska nagyon szeretné látni a tesót. Egyszer már elvittük, akkor napokig nem tudott másról beszélni, mindenkinek meséli, hogy a tesója integetett neki!

Szly, szép a pocid :D

Potyka, kösz az infót az utazóágyról!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra jöttem,holnap majd írok mindenkinek!

Patr! A Jánosban voltam genetikain,elég futószalagos rendszer volt!
Eszemben sem volt megkérdezni,de szerintem nem lehet mert a végén megkérdeztem,hogy fotót lehet-e kapni és azt mondta a dr.,hogy Nem!,de magának adok egyet ha még rajta van a monitoron!
Hát így sikerült!
Nemtudom,hogy neked a saját dr. csinálja esetleg?

De jó,már ketten is kivagytok írva a 30. szülinapomra!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ibm, f...a az ilyen testvér! :twisted:
Kike, Muffin, nagy gratula a kukisokhoz!!!! :lol:
T.maria, PIHI!!!!!!
Teó, remélem jobban leszel!!!
Csilla, hogy viseli Toncsi a szemüveget?
Magdolnam, nekem a kiskönyvembe szokta írni a doki, és minden alkalommal megvizsgálja a méhszájat. Szerintem kérdezz rá.
Szly, nagyon szép pocak!!!! :wink:
Tappancs, üdv itt!!! :D
Én is rakok fel egy mai pocakfotót:
Kép

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Csilla - Szegény Toncsi! Remélem jól viseli majd a takargatást! Nagyon sajnálom, mert nekem is kellett, de már nagyobb voltam, ezért még nehezebb volt. És anyuék sajna bedőltek a hisztimnek, így nagyon-nagyon elromlott a szemem. Ezt csak azért írtam le, hogy mindenképp tartsátok be a letakarós időt, mert rengeteget használhat még ilyenkor! Drukkolok hogy így legyen! :wink:

Nahh, kellett nekem kólát inni a vacsihoz! Majd' kiugrik a gyerek a hasfalamon! :shock: :lol:

Jóéjt mindenknek!
Vendég

Sziasztok!

Muffin, tényleg nem lehet könnyű akkor így nevet választani, de akkor megtaláltátok az igazit! De jó Nektek, nekünk még egyáltalán nincs. Apa már pedzegeti ugyan lánynak, hogy Bogáta :shock: , nem olyan mint a pogácsa :lol: ? Bár én fiút sejtek :roll:

Sziszka, Neked is már szép pocód van!
Toncsinak még nincs kész a szemüvege, de eddig várja, hogy olyan szép szemüvege legyen mint Nagyinak. No majd meglátjuk :D .

Pont írtam ma, hogy még nem igazán virgonckodik odabent a Manóm, de ma már láthatóan ugrabugrált. Olyan jóóóóóóóóóóó :D !

Üdv Tappancs a csapatban!

Magdolnám, én jövő kedden délután 16.30-ra megyek :? , de megyek a genetikai uh-ra holnap, bár elsősorban remélem megnyugtatást kapok arra a vacak AFP-re, de ha a nemét is megtudom, az sem baj :wink: .

Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Üdv itt,Tappancs :D

Toncsinak megy a nagy szurkolás hogy javuljon a kis szeme :wink: Férjem is kancsal volt,de annyira hogy műtteni kelett az egyik szemét,akkor a másik ugrott beljebb,aztán azt is műtötték.

Vercsike megint köhög ,meg náthás :? Pedig jövő héten farsang-de hát ugye lelki alapon is működik a betegség dolog-nem akar oviba menni :?

Szly,Sziszka:szép pocakok :lol:

Mária:pihi,pihi,pihi-szigorúan.

Holnap be kell buszoznom a védőnőhöz,mert már morci lessz rám :? Plussz,úgy néz ki elkaptam valami nyavaját-viszek vizeletet,hogy kiderüljön mi is van :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Bár gondolom Kikén és rajtam kívül még mindenki pupuzik!
Nekem muszály volt felkelnem mert miután Apa elment már csak forgolódtam és nagyon éhes voltam!
Áron baba meg bulizott,úgyhogy úgy döntöttem felkelek és adok neki hammot! :lol:
Most ép nyugton van!

Wera! Mit ittál vacsihoz?????????????
Azthittem rosszul látok!
Egészségedre! Ugye milyen fincsi??????? :lol:
Hát hallod nagyapád sem egyszerű!
Engem ez a 12 fő is kikészít,nem is értem e hogy bírod!

Szly,Sziszka! Szé a pocakotok,szépen növöget mostmár mindenki úgy látom!
Tök jó!

Maria! Akkor most tényleg pihi!

Nekem utolsó alkalommal megnézte mivel mondtam,hogy keményedik a hasam,de nem írta be sehova!
Vagyhát a gépbe lehet,de arról nekem nem ad papírt csak amit a kiskönyvbe ír!
De azt mondta méhszáj zárva,minden rendben!
Az a lényeg!

Kike! Vizeletet? De jó neked! Nekem ahhoz laborba kell mennem,nálunk a védőnőnél semmi sem történik!

Ma be kell mennem a melóhelyre az adópapírokért,remélem visszakapok egy valag pénzt!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Muffin! :cry:

Kép

Kép
ibm

A méhszájat a kiskönyvbe szokták írni. Nekem nagy boldogság, hogy a mostani drnéni nem akarja minden alkalommal körbenavigálni, sosem értettem, minek tapogatják... Persze ha van gond, az más. De ha nincs, miért csinálnának?

Azon töprengtem, hogy bár eleinte nem szeretttem, hogy jóelőre megmondja a baba nemét az Uh, de így legalább van idő felkészülni, ha nem az érkezik akit, vártunk. És jól van ez így.

Kike, mi lett végül a pénzügyekkel? Engem most küldenek a munkaügyi kpba, nem vagyok tőle boldog.

:(

Sziszka, becsületes pocak...

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?