Hát sziasztok!
Ami - szarni rá a hülye rokonra!!! Menjen inkább a nyomorult programjára, mindenki jobban jár vele! (Gondolom Te is valami hasonlót gondoltál, amit aztán nem mondtál ki...
) Jó hogy nem már miatta fogsz hétfőn esküdni szombat helyett...
Idióta!
Egyébként nem akartam leírni, de most mégis! Az én nagyapám is szerepelt a hétvégén!! Apámtól (az ő apja) tudott az esküvőről, de mi még nem hívtuk meg személyesen, mert csak feb 2. felében tudunk lemenni hozzájuk. Azért gondoltam nem leszek bunkó, felhívom és telefonon meghívom. (Tudni kell róla, hogy soha nem foglalkozott a családjával, amikor a gyerekei kicsik voltak, ő napokra elment otthonról szórakozni + nőzni, azt se tudta hány évesek fiai. Na, rólam még ennyit se tud, már évek óta nem is járunk össze, évente kb 1x vagy 2x beszélünk és soha életemben nem kaptam tőle semmit. Nincs is együtt a nagyanyámmal, élettársa van már vagy 25 éve.) Na, ez a nagyapám így reagált amikor mondtam hogy szeretném meghívni az esküvőmre: "Oszt most kell ezt csinálni??" Ekkor le kellett ülnöm. Én: "Miért?? Szerinted mikor kéne?" ő: " Hát már rég kellett volna." Én: "Tudod, 3,5 éve vagyunk együtt, tavaly lakást vettünk, idén lagzit tartunk és soha senki nem támogatott minket anyagilag. Mégis mit gondolsz mennyibe kerül egy ilyen esküvő?" Na erre már bekussolt az öreg. Anyám pont hallotta és el se tudta képzelni mivel húzott fel 1 perc alatt ennyire ez az idióta. Utána leraktam a telefont és jót röhögtünk rajta, de azóta is csodálkozom, hogy embereknek mik tudják elhagyni a száját!!!
Egyébként azt találtam ki hogy ők fognak a legmesszebb ülni tőlünk, úgyis én csinálom az ülésrendet!
Eddig azon agyaltam hogy hogy a fenébe oldjam meg hogy nagyanyámtól viszonylag messze legyenek, de ne legyen sértődés. Hát ez a beszélgetés sokat segített!
Bocs hogy ilyen hosszan írtam le!
Kike -
gratulálok a kisfiúhoz!! Tudom hogy kislányt vártál, és azt is hogy most mit érzel, én is pont így estem pofára!
De akkoris jó érzés tudni, és előbb-utóbb átprogramozod majd magad fiúra!
Örülök hogy anyóst is sikerült megpuhítani! Csupa jó hírek! Remélem már az idegesség-szinted is jócskán lecsökkent!
Marcsi - szörnyű lehet az éjjeli telefonos zaklatás, sajna nekem is volt benne részem régebben. Azóta mindig kikapcsolom éjszakára a telcsimet.
Pihenj sokat és minden rendben lesz! Mikor kell így kontrollra menned a méhszáj-vizsgálat miatt?
A mocorgás miatt igazán nem kell aggódnod, azért a mi babáink jóval idősebbek és erősebbek már! Néhány hét és tiétek is pont ilyen erősen fog mocizni!
Teó - sajnálom hogy ennyire fáj a kezed! Ilyenkor kaphatsz vmi kezelést vagy krémet vagy bármit rá? Gondolom nem nagyon!
Én is érzem a frontot, mert gyerekkoromban 5 helyen volt eltörve a jobb kezem, de azért ez annyira nem vészes mint a tiéd! Remélem csak ma érzékenyebb és holnap már nem fogsz érezni semmit!!!
Most az jutott eszembe hogy engem meg a gerincsérvem miatt ijesztgettek 2 éve hogy lehet hogy tersességem végén nem bírok majd csak feküdni, de erre gondolni se merek, az szörnyű lenne!!!
Magdi - gratula az első nagyobb rúgásokhoz! Most már biztos gyakrabban fogod ilyen jól érezni!!
Szly - a Te telefonos kaladod se lehetett semmi!
Szép nagy pocid van! Roli mit szól hozzá? Ő érti már hogy benne van a kistesó?
Apa ma egész délelőtt a hasamat puszilgatta, nagyon örült hogy végre hazagurítottam! Múlt hét óta nőtt 2 cm-t a kerülete, most mértem le!