Sziasztok!
Hordozható Dvd engem is foglalkoztat már tavaly óta. Akkor ki is néztem egyet a Sparban akciósan- 2 képernyős volt, tök jó lett volna. De Robi nem akarta. Én meg nem mertem egyedül megvenni a műszaki hozzáértés nélkül. Persze azóta ő is rájött, hogy nme lett volna hülyeség..... Még lehet, h az lesz a szülinapi ajándékuk....
Játékuk úgyis annyi, mint a tenger.
Vikóka
Akkor majd ha meggyógyultatok és addigra mi se leszünk betegek, megejthetjük azt a Karácsony óta beszélt találkát.
Nagyon édesek a gyerekek a képeken, olyan szépek!!! És jó nagyok is.
Binyek
Gratula a manókhoz! Sztem nagyon jó a vegyespáros- én már csak tudom.
Az sztem van olyan különleges, mint az egypetéjűek. Én akárkivel beszélek, mindig odavan, hogy Jaj, ikrek és egy fiő egy lány, de jó! Én is nagyon lánypárti voltam, de most már el nem tudnám képzelni Dávid nélkül- imádom!!!! És ő is engem- Niki meg persze az apjáért rajong.
Baba
Hogy van a hasad, jobb már? Csajok jól viselkednek? Karkötőd nem lett meg?
Kata
Nekem is nagyon tetszenek a jelmezek.
Judyt
Tényleg rakj majd képet a jelmezeskről, nagyon érdekel, hogy néznek ki. Lehet, h én is megpróbálkozom vmi hasonlóval.
Cat
Köszi a linket az ágyról.
Hétvégén megvolt a Wellness- hétvégénk Zalakaroson. Előtte nem is mertem írni róla, annyira paráztam, nehogy manók megbetegedjenek és ne tudjunk menni. De végül nem szólt közbe semmi. Manók nagyon jól elvoltak itthon nélkülünk a pótnagyival, persze telefonon minden nap beszéltünk. Mi is elég jól elvoltunk, de azért bevallom, kicsit többet vártam.
Mi elég pörgősek vagyunk az egész napos tespedéshez- kivétel ez alól a tengerpart: ott bármennyit hajlandó lennék dögleni.
ÉS olyan bosszantó volt, alhattam volna bármeddig és ugyanúgy felébredtem 8- f9 körül, ahogy itthon.
Judyt, Cat
Nincs kinőtt vékony, nyárra való tréningnacitok (98-as)?