Új privát üzeneted érkezett!

:D:D:D:D
jeeeeeeee!!

Kép
Kép
encu

Encu

igen elég a három jöhetne 5 is de azokat már nem birnánk anyagilag ez a védekezéses dolog meeg hát sose vonzot egyik se
anha

Zsuzsa, értem...csak nekem ez olyan végleges... :? De persze, már a 3 is nagyon szép :)

Kép
Kép
encu

ja és el is felejtetem halkan mondani de elatam a lakást
ugyhogy aki tud olcson 3 szobás lakást jeleze
:lol:
anha

encu igen
az de tudom hogy ha csak rám nem szakad az otp vagy a lotto 5 akkor öket fel tudom nevelni jol a több ha lenne akkor már a nagyok hátrányára
anha

Sziasztok!

Jobban aludtunk mint előző éjszaka, két-három órát most tudott folyamatosan aludni. Viszont amin ki vagyok akadva, az-az, hogy éjszaka volt mikor nem kellett kivenni a kiságyból, hanem odaadtam a cumit, és fél percen belül aludt. :shock:
Ki érti ezt? Most fog rászokni 8 hónaposan a cumira????
Nem lehet, hogy a foga miatt kell neki a cumi, mert hozzáér az ínyéhez???
De csak alvásnál adom neki, amúgy nem.

A vásárlásról annyit, hogy mondta már apa, hogy nekünk nem szabad a Brendonba elmenni vásárolni, mert soha nem csak azt vesszük amit kell. :roll: :lol:

Barbi!
Valószínű, hogy jön a foga Nonónak, mert most megint nagyon be van neki duzzadva, bár a párom szerint még nem fog egyhamar kijönni. :?
Ja nem tudom mondtam -e már, de mi is Kárász dokinénihez járunk. :wink:

Móni!
Mi köze van a párnának ahhoz , hogy horkol-e a gyerek??? :shock:
Én tuti megnézetném azért a gégészeten, legalább megnyugatatás képpen.
Tanácsadáson miért nem tud kiírni receptet?
Nálunk a rotát is tanácsadáson írta ki a Benedek.

Nekem majd akkor gratulálj igazán a fogyáshoz, ha egyszer leszek megint 48-49 kg. :wink:
Igen még nem raktuk le a kiságyat, de le fogjuk.

Nem azt mondtad még régebben, hogy januárban próbálkoztok megint babával??????? :roll:
Húúúúúúúú 4 gyereket!!!!!!!!! Nem semmi!
Én még egyet szeretnék aztán ennyi. Szerintem elég nehéz két gyereket is felnevelni!

Encu!
Nagyoooooooon jól aludtatok!!!!!!!! :D
Ti most akkor nem is védekeztek?????? :roll:

Zsuzsa!
Attól, hogy nem akarsz több gyereket, miért akarod elköttetni magad?

Kép
niki+baba

Barbi!
Te meddig szoptattad Szilárdot?

Móni!
Te meddig fogod szoptatni Ricsikét?

Kép
niki+baba

Tesóka!

cookis süti :wink: tudod, olyan csokidarabos kekszes izé :roll: 8)

Niki!

Már rég nem védekezünk, lesz ami lesz :D De nem mondanám hogy próbálkozunk, nem akarok görcsösen babát. Egy van, tökéletes vele az élet, ha összejön a kistesó, mégjobb lesz... ha meg nem akkor irány vissza dolizni két év mulva vagy lehet picivel előbb de bölcsibe semmiképp nem iratom a Ricsit :roll:

Hát igen, sajnos nagyon nehéz felnevelni a gyerekeket, főleg ha mindent meg akar adni nekik az ember. Mindenki maga tudja hogy mennyit bír el a családi kassza. Én is csak tervezek aztán majd meglátjuk. Lehet leállunk mi is a kettőnél vagy háromnál, kitudja, :roll: Szeretnék egy szép nagy családot, de ha csak hárman leszünk sem dől össze a világ :D most valahogy így látom ezt a babás dolgot aztán lehet pár hónap és görcsösen akarok majd... 8)

Úgy voltam ezzel a szopival, hogy igény szerint egy éves korig. Most kitoltam két éves korig. De idén elválasztom!!! Nyárra a nappali szopikat teljesen felszámolom, már jó úton haladunk, volt már olyan nap hogy egyáltalán nem szopott a Ricsi. Amúgy már csak az alváshoz használjuk, meg ha beteg....lehet elválasztja magát :roll:
Tényleg, harap még Nonó? Te hogy gondolod a szopit?

Lehet tényleg a fogacska miatt kell neki a cumi...ha nem akarod hogy rászokjon akkor ha kibújnak a fogacskák vedd el tőle megint :wink: Mi nem cumizunk, de ha fogzik akkor vizes rongyit adok a Ricsinek, előszeretettel rágcsálja :D

Egyenlőre most lenyugodtam, majd meglátjuk hogy javul e a helyzet, ha nem akkor szerintem hamarabb elmegyünk a gégészetre mint ahogy a doki mondta. Bár szerintem felesleges, hisz ők sem fognak semmit csinálni vele...de ki tudja, ha szarabb lesz a helyzet úgyis felmegyünk mert nem szeretek itthon ülni és filózni hogy mi van, jobb ha a doki mondja meg :roll:

Megyek mert visít a Ricsi :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Szóval hát izé...
Tényleg nemtudtam, hogy vinni kell szemészetre! :shock: :oops:
Akkor jövőhéten célba is vesszük, mert rákövetkező héten már a 15hós oltást kapjuk.

Egyébként fel is hívtam a sógórnőm aki, mondta, hogy igen ő is úgy járt, hogy senki nem mondta és amikor megjelent a 15hós oltáson kérdezték, hogy hol van a szemszeti papír?
Ő meg csak pislogott...
Na ennyit a tökéletes felvilgosításról!

Kép
gabriel79

Niki, én Szilárdot 14 hónapos koráig szoptattam, de 1 évesen csak reggel meg este kért, aztán először elhagytuk a reggelit, majd egyszercsak az estit is, de abszolút nem hiányolta :D Ez nem tudom hogy lehet, mondjuk ő még a mai napig is szopja az ujját 3 hónapos kora óta.
És hogy tetszik a dokinéni?

Szép és jó a nagy család :D Én is néha azt gondolom, hogy kettő bőven elég...de amikor meglátok egy szép kislányt :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Hú, már megint mennyit írtatok!!! Aztaaa! Pedig csak pár órát voltam
távol! Apája hazajött aludni,és le stipi-stoppolta a gépet, filmet
nézett, most ment vissza dolgozni. Addig én meg mostam, mosogattam,
pakolgattam.
Ja, meg só-liszt gyurma szivecskéket festettem :D

Móni
Szép nagyfiú Ricsi!!! :)
Vannak képek Marciról, csak fel kéne töltenem őket az albumba!
Ide azért nem tudom feltenni, mert nagy a méretük, és nincs photoshop
a gépen, amióta Apája újratelepítette.
Én meg nem merek telepíteni, mert tuti, hogy elcseszek valami, és
akkor kapok a fejemre, ugyanis Apája minden munkája a gépen van!
Jajj, én is hallottam ezt az ingyen net dolgot, én is jól meglepődtem!
Aztán meg ki tudja mi lesz belőle...
Ja, amúgy nekünk is ilyen wifi-s netünk van, a konyhaablakunkhoz
kintre felszereltek valami cuccot, mert a víztoronyra kell néznie,
mert ott van az antenna..

Szegény Ricsi, remélem hamar elmúlnak a pöttyök!

Encu
Szép nagy legény Karcsika is! :)
Kíváncsi vagyok, hogy Marci mekkora már?!
Gratulálok a nagy alváshoz!!! Ügyesek vagytok!
Marci is sokat aludt, úgyhogy én is bedurrant cicikkel keltem.
Persze, h ott leszünk a köv. talin, nem hagyhatjuk ki :)
Hú, ez a BMV-s sztori durvaaa! Annyi idióta van, én ezért nem akarok
jogsit!
Pocakosan én sem hallgattam komolyzenét, Marci sem szereti.
Mi nagyon sok zenét hallgatunk, meg szinte egész nap szól a rádió.
Múltkor azt vettem észre, hogy Justin Timberlake, meg Amy Winehouse
jön be neki :)

Niki
Nagyon ügyes Nonó!!! Gratula :)
Mi van a szobája falára festve???

Majd még jövök!!!

szisszka

Encu, Móni
Jó is a nagycsalád, mi 5-en vagyunk tesók! :)
Bár én nem merném bevállani az 5 gyerkőcöt, én nem vagyok ilyen bátor, én 2-t szeretnék, max 3-at. Aztán ki tudja mit hoz a jövő... :)
Kistesót majd csak kb. másfél-2 év múlva szeretnék, most egyenlőre eléggé lefoglal Marci is!

Zsuzsa
Anyumnak is volt ilyen műtétje, amikor a legkisebb öcsém született
császárral.

Niki
Örülök, hogy jobban aludtatok!!!
Hú 48-49 kg??? Az igen! Én 18 évesen voltam annyi.
Lehet, hogy tényleg csak a fogacska miatt kell Nonónak a cumi.
Én sem szerettem volna Marcinak cumit adni, de egyszer Apája a szájába adta, és megnyugodott tőle, meg néha elalváskor cumizik kicsit, de amikor elaludt, kiköpi, úgyhogy szerencsére nem olyan vészes a helyzet. Én azért féltem ettől az egésztől, mert én cumisüveg függővoltam :( Tőlem 8 éves koromig nem tudták elszakítani a cumisüveget,napközben pohárból ittam, de reggel
meg este a kakó cumisüvegből kellett!

Barbi
Én is szeretnék ám egy szép kiscsajszit!

szisszka

Csajok!Mi a hejzet Csillaekkal,nem beszelt veluk sneki azota sem? :shock: :roll:

Hat,jah,meg tudod Momcsi at :roll: icy nyari baba es ugy vettem eszre,h.nehezen birja a hideget.De csak eljon mar a meleg ido,mikor egy szal bodyba es egy kis lepedovel betakarva fog csicsikalni. :roll:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Niki! Ez JÓÓÓÓÓÓÓÓ volt ;) :D:D Akkor a megbeszéltekhez tartom magam! :)

Szisz! Én is kivi vagyok, mekkorák vagytok ;)

TImci, az előző oldalon írt Zsuzsa Csilláékról...de tényleg jó lenne, ha adnának hírt magukról... :roll:

Kép
Kép
encu

Ja, Niki... :D
Találtam olyan ülést a brendon oldalán.. Concordra értetted? Mert az is olyan...18kg-ig használható. És milyen tökjó... Minnyá meg is mutatom Apának ;)
Ja, és örült, hogy sokáig alhatott ;) :D
(Én meg, hogy hagytuk ;) )

Kép
Kép
encu

Timi

az elözö oldalon irtam

és megbeszéltem vele hogy a héten megin beszélünk csak nem akartam olyan sokat zavarni . majd a viktortol érdeklödöm ha az jó nektek mondjuk szerdán
anha

Tettem fel új képeket Marciról:
www.babanet.hu/album/index.php?album=14771&p=5761252

Na, most megyek, megnézem az országom :P

szisszka

Móni!
Én egy éves koráig szeretném szoptatni, de nem tudom, hogy majd hogy kezdjem el elválasztani. :? Te adsz valamit helyette?
Vannak ezek az elválasztó tápszerek, vagy ez nem jó?
Igazából nem tudom azt elképzelni, hogy ott rohangál körülöttem Nonó és még szopizik. :oops:
Nonó már nem harap! :D És már nagyon fehér felül az egyik foga , nemsokára át fog törni. :lol:

Barbi!
Nagyon aranyos a dokinéni! Tök jó, hogy bármikor el lehet érni, és nagyon kedves! :D És még ki is lehet hívni házhoz, ami szerintem nagyon fontos. Kérdezte a védőnőtől a Benedek, hogy miért megyünk át, és elmondta, hogy azért mert őt soha nem lehet elérni, és ez igaz is.

Szisz!
A szobájába disney-s figurák vannak felfestve.
Te most hány kiló vagy?
Én nagyon szeretnék annyi lenni! :wink: Bár apa annyira nem szeretné :?

Encu!
Nagyon jól éreztük magunkat!!!!!!!!!! :D
Oké , én is a megbeszéltekhez tartom magam! :wink:
Ezekszerint egyforma autósülésünk lesz! :lol: :lol:

Kép
niki+baba

Szisz!

NAgyon édi Marci! Milyen nagyokat mosolyog!!! :D Várom, hogy lássuk élőben is! És mekkora szemei vannak!!! ;) :D

Niki! Igen, az lesz ;)

Kép
Kép
encu

Szisz! Mit nézel meg? :shock: :lol: MEgint lemaradtam? :D:D

Kép
Kép
encu

Niki
53 kg vagyok most!
Nekem is azt mondja Apája, hogy jobban szereti, hogy van rajtam
mit fogni, pedig amikor megismert én is 48-49 kg voltam.
Te milyen magas vagy? én 165 cm.
Nagyon jó lehet így Nonó szobácskája!És milyen Disney figurák vannak?
Én is szeretnék festeni Marcinak, dehát nem hiszem, hogy a főbérlőnk díjazná :roll: :(

Encu
Köszönjük szépen :)
Van egy játék, hódító a neve :)
www.hodito.hu
Én nagyon szeretem, teljesen rákattantam :P

Jó éjszakát!!!

szisszka

Sziasztok!
Viktor vagyok. Isten igazából sok újat nem tudok mondani, de van egy nagy hírem!
Csilla és Dávid pénteken hazatérnek! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sajnos még előtte át kell élnünk Bálint újabb műtétét (szerdán), de ezt muszály volt elmondanom nektek!

Csilla küldött pár képet MMS-ben, mert én még mindig nem látogathatok (lassan két hete), ezekből nektek is jut:
Bálint anya ölében:
Kép
Dávid:
Kép

További jó éjt és szép napokat Mindenkinek!
Viktor
rnecsi

Sziasztok!

Na végre valami hir róllatok is.Már kezdtem rágni a körmömet. :wink: De jó,biztosan már angyon várod,h.hazatérjenek.És már a picurkát is kézbe vehette Csilla,ennek is nagyon örülök.Végre.Az Isten adjon erőt és egészséget nektek!!!!A picurkának meg gyógyulást a műtét után.Hamarosan elfelejtitek az egészet,és nagyon boldogok lesztek,miután mindenki a hején lesz. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jaj de jó éjen éjen

már el is bögtem magam :oops:
anha

Sziasztok!

Jaj de örülök a Csilláéknak, végre itthon lehetnek Dáviddal, Bálintnak megy a drukk az újabb műtéthez!!!!!!!!Nagyon aranyosak a fiúk :D

Majd még jövök, de lehet hogy nem lesz net :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Na, gyorsan írok, amig van net :?

Bálint babának nagyon nagyon drukkolunk a műtéthez!
Örülök, hogy végre Csilla a karjában tarthatja Bálintot!
Annak is örülök, hogy Dávid hazajöhet! Viktor Neked köszönjük a híreket, nemsokára már te is babázhatsz!! :wink:

Marci megint jól aludt, bár este nem nagyon akart elaludni, ő még játszott volna, nekem meg már szószerint csukódtak le a szemeim.
De 11 körül elaludtunk szerintem, és reggel negyed 8-ig húztuk a lóbőrt. Ennek ellenére én fáradt vagyok :?
10-kor pedig indulunk oltásra, úúgy izgulok!!!

Majd ha lesz net, jövök!!!

szisszka

Kép
anha

Sziasztok!

Van netünk...akkor holnap nem lesz a fibernetnél :roll: na majd meglátjuk 8)

Niki!

Nnnnnaaaaaaaaaaaa, fogacska??????? remélem már kibújt :wink:

Szerintem felesleges az az elválasztó tápszer :roll: Egy éves korig kell vagy tápi vagy anyatej, utána adható a tehéntej, ha arra allergiás akkor vissza a tápira vagy a.tejre.
Én úgy csinálom, hogy ugye először kiváltottuk az ebédet, utána 10 órait, majd az uzsit. Ilyenkor elvettem teljesen a szopit, többet evett, kínáltam sokat inni és megszokta hamar hogy nincs cici. Aztán múlt hónapban vezettem be a reggelit, ez van hogy teljesen kiváltja a szopit de van hogy felkelünk és még kér cicit a Ricsi. Pár napja vezettem be a vacsit, ez még nem igazán megy, de azt veszem észre hogy szokja a Ricsi. Tegnap nagy meglepetésemre NEm szopott este a Ricsi :shock: :!: :!: :!: Odafeküdt, odafordult majd el és üvöltött :roll: nem kellett neki :shock: Az éjjeli szopik korlátlanok.
Nekünk leginkább az elalvás lesz a nagy kihívás, mert szopiba alszik bele a Ricsi, vagy ha felriad akkor is kér szopit hogy visszaaludjon. Már van hogy enélkül elalszik de a visszaalváshoz még kell. Ha nektek nincs ilyen gondotok, szerintem egyszerűbb lesz :wink:
Ha már megvan az 5 étkezés, folyamatosan kínálni kell napközben apró falatokkal meg sok-sok folyadékkal, és nem kínálni a cicit. Nekünk ez bevált.
Így néz ki most az étkezésünk:
reggeli: tea+ vajas zsömle, kifli, stangli, puffancs, kalács (most fogom majd bevezetni a párizsit, sajtot)
tízórai: joghurt, túrókrém, túrórudi
ebéd: főzi
uzsi: ez változó, mikor mit kap, leves zöldségeket, gyümit, vajas reggeli cuccot, pogácsa, de itt is szándékozom bevezetni a szalámikat, sajtit, lekvárt.
vacsi: főzi féladag, és még valami rágcsálni való, pogi, stangli, keksz, ropi...
És most 3-4 dl üdcsit (őszilé, almalé, s.barack,...) iszik meg napközben a Ricsi plusz evéskor 2 dl körüli vizet összesen, na meg az alvós szopik.
Most kb. 2-3-4 óránként eszik a Ricsi, pl. 8-9 reggeli, 10-10.30 tízórai, 12-14 ebéd, 16 körül uzsi, 18-19 vacsi. Persze ez nagyon rugalmas, mert van hogy reggelire nem eszik semmit, akkor tízóraira bevág két dl joghurtot, ugye ilyenkor tele lesz a pocija. Vagy elalszik dél körül vagy játszik és kitolódik az ebéd 2-3 körülre. És ettől függően tolódik az uzsi, van hogy ki is marad mert pl akkor alszik és ugye előttte vagy közben szopizik. Még nem az igazi, de alakul.
Nyárra teljesen szeretném megszüntetni a nappali szopikat, még az alvós-újrabealvósakat is! Tanítgatom az egyedül elalvásra, simizem énekelek, hintázunk...ha felriad sem kínálom meg egyből cicivel hanem simi...Már van sikerélményem :D
Az éjszakai elválasztást meg majd megpróbálom apa szabijára időzíteni ősszel kb., hogy ő tudjon felkelni éjjel a Ricsihez, vízzel itatni ha kér és ő altassa vissza. Így talán lemond az éjszakai szopiról. De az is lehet hogy majd megvárom a kövi tél végét, betegen eddig csak szopi kellett neki :?

Hát ezek vannak, bocsi ha untattalak, elszaladt velem a ló 8)

Amúgy én sem hittem volna hogy még most is szoptatni fogok, főleg hogy ilyen hozzáállássom lesz :shock: Gáznak találtam az évekig szoptatást, de az élet másképp hozta. Én sem tudtam elképzelni hogy majd a fogas, rohangáló gyerekem szopni fog, de felállt, kibújt 7 foga, mára van hogy szalad és még mindig szoptatom. Valahogy természetes, vagy nem is tudom megírni milyen. Nekem még ő olyan picike, hagy szopizzon ha akar, de persze másnak meg már egy nagy, tipegő gyerek...mindenesetre vannak elválasztó terveim, de remélem a Ricsi saját magát elválasztja idén, az sokkal könnyebb lenne :roll: Na meg lehet ősszel mégis belehúzúnk az éjjeli szopi megszüntetésébe, mert nem biztos hogy gyes-re szeretnék menni, ill. gyes mellett doliznék lehet...ez még annyira messze van hogy igazából minden lehet :roll:

Na tényleg befejezem :wink:

El is felejtettem hogy a többieknek mit akartam írni...rányomtam az előnézetre, vissza sem tudok olvasni :?

Tegnap após mondta hogy nézzem meg a Ricsi bal lábát, ill a bal belső bokáját... :shock:
Elkezdett befelé taposni, ahogy megy. Eddig nem kapott cipőt, mert mindenki (dokik,védőnő, a neten is ezt olvstam hogy addig nem kell amíg az utcán nem akar magától menni, bentre a legjobb a zokni) de a héten mindenképpen kap, nehogy gáz legyen belőle. És elviszem ortopédiára.
Barbi! Nem tudod, van már ortopédia?????

Ti mikor adtatok először cipőt a babákra?????Nektek nem volt ilyen csámpázás??????
Megint van min paráznom :twisted: :oops:

Amúgy az éjszaka király volt :D :D 11ig sikitozott a Ricsi! Aztán kidőlt... 4-kor keltünk, és még alszik :D Végül is nem párnát kapott, hanem a Gabó ötletét vetettük be. Megemeltük a szivacsot... sokkal de sokkal jobb lett, alig horkantott egyet-kettőt :D És nem fordult meg, hogy a lába álljon égnek :D

Na felkelt az emlegetett baba... :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Viktor!

Köszönjük a híreket!!!!!!

Meg a drukk Bálintnak +++++++++++++++++++++++++++

Szuper hogy jöhetnek haza Csilláék :D :D :D :D :D
De akkor hogy fog szegény bemenni Bálinthoz? :roll:

Na mennem kell , híva Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, jó, hogy tudtatok aludni! Ortopédiáról nem tudok még semmit, 1 hét múlva megyünk UH-ra akkor majd biztos mondja a Benedek... Szerintem a kezdeti csámpázás nem gáz, de nem árt megmutatni ortopédusnak, legfeljebb kaptok spéci szandit, ha tényleg gond van.

Mi annak idején ugyanígy választottuk el Szilárdot, folyamatosan kajcsik, csak mi estére egy darabig adtunk tejpépet, mert főzivel nem igazán lakott jól, és leállt a hízása olyan 9 hósan. Éjjel meg ugye ő soha nem kelt :wink: Vagy legalábbis nem kajólni, átjött közénk és simán visszaaludt. :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Szisz!
Én 164 cm vagyok.
Sok disney figura van. Aladdin, szépség és szőrnyeteg, donald kacsa, borz, dumbó, micimackóék, bambi. :D
Irigyellek, hogy ilyen jól aludtatok. :oops:

De jó, hogy végre a Csilla kezében tarthatja most már Bálintot is!!! :D Szurkolunk nagyon, hogy ez a műtét sikeresen legyen!!!!!!!
És nagyon jó hír, hogy hazajöhetnek Dáviddal! :wink:

Móni!
Még nem bújt ki a fogacska. :?
Nálunk most még csak kétszer van kajcsi, fél tizenkettő-dél körül főzi, és fél öt-öt körül gyümi.
Viszont nálunk is általában este szopi közben alszik el, sőt van olyan is, hogy délután is szopi alatt alszik. De mondjuk én örülök, hogy este cicin alszik el. :roll:

Barbi!
Én is tejpépet gondtam neki estére, ha elakarom majd választani! :roll:

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZILÁRDNAK!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
niki+baba

Barbi!

Boldog szülinapot Szilárdnak!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Niki!

Persze, azt adj amit jónak gondolsz! :wink: Én is kisérletezek, mikor mi válik be :roll: Mi is vettünk tejpépet de a Ricsi ki nem állhatja, rámköpi :lol:

Na már megint rángatja a lábam, hihetetlen milyen hisztis lett :shock: mennem kell megint

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Viktor, Csilla!

Nagyon örülök, hogyhazajöhet Dávid, gondolom eg picitfellélegeztek, bár még Bálint műtétje hátra van, de megy a drukk és bizti minden sikerülni fog!

SZILÁRDNAK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!

Kép
gabriel79

Csilla, Viktor!!!! Ez tényleg nagyszerű!!!! Én is hullattam örömkönnyeket :) ÉS milyen szépek a fiúk! MEkkorát nőttek! DE JÓ!!!!!!! :D:D:D:D Alig várom, hogy már Csilla és a picik is jöhessenek babatalira és sokat-sokat játszunk együtt! Isten segítse őket továbbra is!!!! MEgy a drukk meg a sok pozitív energia (mint mindig!!!!)!!!!!!!!++++++++++++++

Milyen idő van kint? Trutyis? ;)

BOLDOG SZÜLINAPOT SZILÁRD!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Zsuzsa!!! NAgyon helyes-szép csajszi a Livi!!!! Te találtad ki a jelmezét? Igazi kis nőci ezen a képen! :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Látom Ti is megújultatok :D jók az új vonalzók! Az utcsó miért ilyen mini? :roll:

Zsuzsa!

Nagyon jó a jelmez, tényleg nagyon csajos Livi :D

Tényleg el akarod magad köttetni? :roll: Ennyire határozott vagy hogy soha többet nem szeretnél újra babát? Tudom hogy most nem engedhettek meg többet de 100%-ig biztos vagy magadban? Ha megcsináltatod 99,99% hogy nem lehet természetes úton újabb babád! Nagyon komoly döntés! Nem akarlak lebeszélni róla, Te tudod hogy mi a jó neked, nektek csak annyira visszafordíthatatlan... :roll: Én nem mernék ekkora súlyú döntést hozni :oops: :oops: :oops:

Amúgy már olvastam erről itt a babaneten, azt hiszem a máv os topikba írt egy anyuka hogy neki is a császárral egybekötve lett volna ez a műtét de végül is elmaradt neki ha jól tudom az átszervezés miatt... Kérdezd meg a dokit, biztos bevállalná a császárt, a kórháznak is több pénz, neki meg egyszerűbb, már ha egyáltalán végez ilyen műtétet :roll: Tudsz erről valamit?

Csilla!

Utólag is boldog 2. hófordulót a piciknek! :D

Niki!

Még tejbegrízt is lehet adni vacsira :D Van hippes, én azt adom, nagyon jó és nem kell vele itthon pepecselni :roll: 8) :wink: Tényleg sok lehetőség van :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szisz!

Milyen volt az első szuri?? :roll:
Sírt Marci? Mekkora?? :wink:

Jó sokat aludtatok Ti is!!! :shock: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

MÁr órák óta van szandi a Ricsi lábán :D Egész jól tűri és nem is esik akkorákat benne :roll: :D 21-es lába van :shock: vagy az nem sok? :roll:

Merre vagytok?? Senkinél sincs net??

Tesóka!

Elég gány idő van, nekem olyan lóg az eső lába :roll: vagy nem is tudom, nyálkás :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, trutyis :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mi most aludtunk Nonóval egy órát. :D
És nagyon fáj reggel óta a torkom mikor nyelek. :(

Móni!
Mi is szoktunk neki adni hippes tejbepapit. :lol:
Most néztem a fogincát, és még jobban be van dagadva :shock: , lehet holnapra kibújik. :D

Encu!
Mikor mentek Brendonba? :lol:
Úgy néz ki mi is megyünk a héten! :wink:
Meg megyünk tv-t venni is, mert már nagyon gáz, hogy ilyen csönd van a nagyszobába. :?

Kép
niki+baba

Tesóka! Jó, hogy tartod a frontot ;) Én össze-vissza pakolok, a gyerek reggel hisztisebb volt, de az álmosságtól, aztán most durmol :)

És nem ettem még ma, csak egy poharas pudingot, mindjárt kiesik a szemem az éhségtől... :? :)

NAgyon ügyi a Ricsi, hogy már rohangál :) Úgy megnézném!!! Mikor is? :D:D:D

Tali????? Lányok!!! :D

Szisz! Igen, gyere mesélj, már ha van neted...

Ja, Tesóka, fogggggalmam sincs, miért olyan mini az uccsó vonalzóm, de szerintem lecserélem.. ;) Elfoglalom magam ;)

Kép
Kép
encu

Köszönöm mindenkinek Szilárd nevében a gratulációkat!!! :D
Hihetetlen, hogy eltelt 4 év :roll: Úgy öregszem :oops: vagy csak a gyerekem :lol:

Csajok, úgy látszik ezek a pasik egyformák, az én párom sem akarja, hogy lefogyjak 50 kg alá, szülés előtt 46 voltam, most 53 vagyok, nem tudom menni fog e a súlytartás :wink:

Encu, tali bármikor :D Karcsika jól viselte az oltást? Nem volt tőle nyűgös?

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Szerintem is jól nézel így ki... :)
Jól viselte, kicsit belázasodott, de nem viselte meg az sem... jól aludt és ma is tudott már aludni napközben, most meg játszik ;)
ÉS egyébként meg nem öregszel, csak a gyerek!!! ;) :D

Kép
Kép
encu

Barbi!

Egyikünk sem öregszik, csak a gyerekek nőnek fel :wink: :D :D

Tesóka!

Háááááááááááát :oops: jövőhét :roll: :oops:
Millió dolgom van, nem fér bele még egy séta sem :oops: Kitrappoltunk a teraszra, azt ennyi. Ricsi alszik, félig felmostam, mindjárt csomizom az ajándékait :D aztán takarítom a fürdőt, mosok, jajajja de utálom ezt :roll:

Tessék enni :wink: még egy pudingot :wink: :D

Niki!

Szereti Nonó a tejbepapit? Mindegyiket kipróbáltátok már? A Ricsi csak a vaníliást eszi meg :shock: Amúgy szeret enni? Van kedvence?

Én is szereten ha szopi közben alszik el a Ricsi :wink: , egyszerűbb mint szórakozni az altatással 8) De mostanában őkelme azt csinálja, hogy szopik pár kortyot, elszalad, tesz pár kört a szobába, rámol, visszajön, szopik megint, megint elszalad és így egész addig míg az utolsó szusz is kifogy belőle. Idegörlő, képes egy órán keresztűl is ezt csinálni :oops:

És amikor nem cicin alszik el Nonó, akkor hogy alszik el? Leteszed az ágyba és elalszik magától? Erre már nagyon várok :oops:

Tyűűűűűű, mennyit kérdeztem :shock: bocsi :oops: :oops:

Zsuzsa!

Nagyon-nagyon köszönöm! Nagyon aranyos vagy hogy gondoltál ránk!!
!
:wink: :D :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, fel vagy mentve ;) :D

Mit köszönsz a Zsuzsának? :oops: :roll: (nyugodtan mondd meg, ha túl kíváncsi vagyok ;) )

Kép
Kép
encu

Azt, hogy gondolt ránk és megkérdezte az sztkban hogy mikor van ortopédia, mikor lehet bejelentkezni és kétszer is felhívott emiatt!!!

Most végeztem a csomagolással...komoly volt becsomizni a hintát :shock: Tele van a szekrény teteje ajándékokkal :lol: annyira várom már hogy játszon velük 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hali

Szilárdnak boldog szülcsinapot .

Moni szivesen máskor is igy legaláb volt értelme lemmeni mert bár tegnap voltam védönéninél . de a lelet nem jöt meg afp csak ma és igy mégetszer le kellet menem miatta :?
anha

Láááányok!!!!

Flórának mondtam, hogy holnap megyünk dédihez és azt mondta:dédi!

Móni!
Szerintem normális, hogy 21-es a lába! :wink:
Szerintem te jobban várod Ricsi szülinapját, mint ő maga! :lol:
Ismerős! :wink:

Encu!
Készülj, most indítottam útnak az álommanókat, ha roszalkodnak csak szólj! :wink:

Lányok!
Ettől az időtől egésznap álmos voltam!

Kép
gabriel79

Ja és holnap kiválasztom a menyecskeruhámat és a koszorúslányok ruciját!

Holnap este mindenről beszámolok!
Most azért köszönök el, mert Flóra bugyiba van és bilizni fogunk!

Kép
gabriel79

Csak felugrottam, hogy elújságoljam, hogy VÉGRE kijött Nonó harmadik foga is! :D

Most viszont megyek aludni, mert 38 fokos lázam van! :cry:

Jó éjszakát! Sziasztok!

Kép
niki+baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?