Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska nagggggyooooooooooon szorítok!!!!!!!!!!! SIKERÜLNI FOG!!!!!

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
Kép

Kép
Kép
vikike_

Kata, izgi lehet Nektek már nagyon... :)
Viki, Levike egyre aranyosabb :D Nem gond ám, hogy nem szólt, szerintem amúgy se kapok, próbáltam kisakkozni a dolgokat, meg írt nekem valaki választ a kérdésemre, ami szintén elég negás, szóval, mindegy. :? Azért köszi! :)
Gabi, megvehetem a mellszívódat?? :D
Kriszti, persze hogy vigyázok, alig csináltam valamit :lol: igazából apa meg a volt edzője cuccolt át mindent, én max port törlök, csetreszek visszapakolása és egyéb nyalánkságok maradnak jövő hétre. Jelenleg olyan a ház, mint amin hurrikán gázolt keresztül :D
Vicuska, örülök, hogy jók az ekőérzeteid, menni fog ez!!! Drukkolok tovább! :)
na megnézem, milyen mondandót hagytam ki.
Vendég

Ildi, Dánia nagyon szép, hozzon a párod sok képet! :)
Andesz, köszi az infót Gabi mellszívójáról :D ha el szeretné adni, nekem kell!!! :D
Ani jól megelőztél... :P
Krixta, szerintem legyen Fagyi.... :D Amúgy egyáltalán nem ciki a név-dolog, ha másodszorra is kukis lesz, mi is meg leszünk lőve... :shock: 8)
Vendég

Vikike!
Levike egy tündérbogár! :lol:

köszönöm csajszik a drukkokat,most sikerülnie kell :P

Andesz!
semmi titok nincs benne :wink:
csak nem akartam traktálni a topikot :oops:
szóval mensi 3.napjától naponta adtam szurit a peteérésemre,ettől elvileg jobban nőnek a tüszők.2 naponta mentem UH-ra a 7.naptól,aztán mikor megért egy 20 mm-körülire és a méhnyálkahártyám is elég vastag volt(8-9 mm),akkor kaptam egy tüszőrepesztő szurit,ami után elvileg 36 órára reped meg a tüsző.akkorkell megcsinálni az inszemet.ez volt ma reggel 1/28-kor.előtte megnézte,hogy tényleg megrepedt-e vagy sem.előtte apa leadta amit le kellett,nem lehetett itt vinni(a DCS-nél igen,otthonról),hanem ott a korházban egy helyiségben kellett egy pohárba :oops: ,aztán egy fél óra alatt előkészitették őket.kiválogatták a legjobbakat,és adtak neki spéci tápoldatot,amiben tovább élnek,gyorsabban mozognak..stb,és mi is megnézhettük mikroszkóp alatt őket 8) aztán egy katéteren át,amit a méhszájon át felvezettek a méhbe,beadták őket.aztán feküdnöm kellett kb.20 percet,aztán mehettünk haza. :D

nagyjából ennyi :oops: :wink: :P
Vendég

Sziasztok!

Ildi, sajnálom hogy apácska elutazik. Gyere sokat ide úgy gyorsabban megy az idő. Köszi a privit. :)

Kriszta, Fagyi, ez teccik, jó név lenne.

Judy, tényleg merre vagy? Bazsidnak nagyon boldog névnapot kívánok.

Vicuska, ezek szupi hírek, nagyon drukkolok!!!

madiani

Judy
Boldog Névnapot Bazsinak részemről is :wink: Minden okés veled?

Vicuska
Tök jó hogy leírtad hogy min mész/mentél keresztül...most biztos hogy sikerülni fog!!

Ani

Nekem is tetszik a Fagyi..egyenlőre pindurinak hívjuk de majd erőltetem a Fagyit..a kislányunk nevében is dönthetnénk már :roll: :)
Vendég

Sziasztok!

Vicuska
Nagyon örülök, hogy minden OK! Csak pozitívan! Ez volt az uccsó!!!

Ildi
Köszi a privit. Válasz ment.

Krixta
Szerintem is Fagyi legyen. :wink: :lol:

Judy
Boldog névnapot a Bazsinak!
hogy vagy? Még 2in1? :D

Vikike
Tök jó a garnitúra. Szép a színe is. Úgy látom, Levinek is tetszik. Olyan édi ahogy rágcsálja a babapiskótát! :D

Kata, Krixta
Pihenjetek sokat! Még birják ki a babók egy kicsit a jó melegben. :D
bessy76

Bessy!

holnapra millió drukk a BMC-hez!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZiasztok.

Vicuska, a tüsző méreted gyönyörű!!! :lol: Nekem a legnagyobb volt 23 mm!! Jól indul, drukkolok tovább!!

Én ma semmiképp nem szülök, eldöntöttem.... :lol: :lol: Nem, a gyerkőc mozog, mint ahogy szokott. Nincs lelassulva. Tök aranyos volt a szülésznőm, hívott kb. 1 órakor, hogy mi újság!!?? :wink:

Na, megyek ,anyukámnak még csinálok bundás kenyerret, azt vacsiztunk, fincsi volt.

még jövök!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!!

Milyen izgalmakra jövök!

Tök gyorsan olvastam,hogy megtudjam,mi van Katával!?Geri baba már nagyon készülődik!

Judy!
BALÁZSKÁDNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!Eszembe jutott,hogy van sok babaruhám is,amikor eljössz hozzám szívesen megmutatom,ha akarsz még venni.

Vikike!
Nagyon helyes Levi!Ügyesen eszik!(talán babakekszet?)Hol vettétek a garnitúrát?Nagyon tetszik!

Vicuska
!Örülök,hogy megvolt az inszem,és a tüszőcskéd sem repedt meg idő előtt!

Márti!Most láttam,hogy kérdezted a mellszívót.Nekem is van,de még nem merem eladni,hátha Martinka egyszer csak nem kéri a cicit,és akkor fejnem kell.Majd akkor adom el,amikor már egyáltalán nem fog szopizni.Pihenj a rakodás után!

Olvasok még...
Vendég

Bessy, én is drukkolok holnapra!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ildi!Sajnálom ,hogy elutazott apácska,gyere közénk többet,így gyorsabban megy az idő!

Bessy
!Sokat gondolok Rád holnap!

Krixta!Nagyon édes malackát kaptál!Olyan jó,amikor az embernek ilyen figyelmes,kedves barátai vannak!

Szilvi!Örülök,hogy minden oké Veletek,aranyos a kis kukis Titababa!

Ani !Mi is csak új dolgokat vettünk Martinkának,sztem nincs ezzel semmi gond!Nagyon szép minden! :wink: Ügyesek vagytok!

Kriszti!
Jó "kis" sonkái vannak Martinkának!Harapnivaló! :D Gondolom Ti is mennyit puszilgatjátok! :D

Andesz
!Gratulálok a második hónaphoz!Mekkora most Bencus?
Vendég

Vicuska!
Köszi,hogy leírtad,hogy-hogyan is történik ez az inszem,azért a fiúk elött is le a kalappal,akik végigcsinálják mindezt! :D
Jaj,lányok köszke a gratulákat,tényleg nagyon hamar elröpült ez a 2 hónap! :lol:
Alexa!
Bence most kb 5 kg,majd kedden megyünk védöbe,akkor majd írok pontosabbat!
Judy!
Boldog névnapot Bazsidnak!!!
Bessy!
Drukk holnapra! :D
Vikike!
Nagyon jó a kisasztal a székkel,Levi baba pedig,mint mindíg:egyszerűen gyönyörű! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Ja, Judy, Balázsnak boldog névnapot! :lol:

Ildi, tényleg gyorsabban telik az idő, ha sokat jössz.

Chrissy, tényleg, én is elfelejtettem mondani: harapdálni és puszilgatnivaló a kis tappancs.... Én is nagyon várom már....
Sőt, mondtam aférjemnek, hogy rengeteg könny fog leesni a kicsi fiamra. Hogy miért? Mert mér most tudom, hogy ott fogok fölötte állni, és csak nézem, és nézem, és sírni fogok a boldogságtól, hogy végre eljutottunk ideáig.... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Lányok!

Köszi a drukkokat!!! Nem tudom mikor érünk haza, lehet, hogy csak kedden jövök a hírekkel. :roll:

Szilvi
Nagyon jók a Titababa képek! Szépen látszik minden. :D

Andesz
Én is gratulálok a hófordulóhoz! Hogy megy az idő... :shock: Amikor mentetek haza a kórházból, én aznap feküdtem be a műtétre. már 2 hónapja?! :shock: :D
bessy76

Tudtam, hogy valamit elfelejtek: Titababa nagyon pöcsösnek néz ki :wink: Jók a képek!

Nati, péntekre ígérted, hogy jössz!!!!!! :roll: :shock:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!

Bessy
Neked is egy nagy adag drukk..szorítok!! :wink:

Kata

Olyan szépet írtál itt a végére..mindenki így van ezzel..én már Krisztiék Martinkájánál is úgy bőgtem...

Nati
Olyan nagyon el vagy tűnve :(

Judy

Remélem jól vagytok.. :roll:

Vikike

Levi tényleg nagyon helyes :)

Alexa
Valóban ritka az ilyen barát mint Krisztiék..de az ilyen fórum is :wink:

Szilvi

Én csak most reagálok az uh képekre mert úgyis csak holnap olvasod..nagyon jól látszik a lényeg és jól sikerült a kép!Nekem is az "ufobaba" kifejezés jutott eszembe mikor először így láttam a kislányunkat az uh képen:)

Holnap nem tudom mikor jövök, reggel Schwarzi már alig várom aztán apasági stb.

Mindenkinek szép álmokat és szép hétfőt!!

Sziasztok!
Vendég

Jóóóóóóóóó reggelt!!!!!

Köszönöm a Titababa-dícséreteket! :)
Már most elég zűrösen indul a hét... Mi lesz később?! :? Korán reggel, éhgyomorra felzaklatják a kisebbet. :)

Ani
Nekem még nem volt csuklásban részem. Nyújtózkodásban annál inkább. :)
3ig nem ettél?! Jól bírtad, Titababa addig egy tucatszor reklamált volna.

Mellszívót a tecsóban, osanban is lehet venni, vagy orvosi műszer bótba...

Melus
Szia! :)
Nem is tudtam, hogy együtt dolgoztok Vicuskával... :oops:

Krixta
Egy másik jóTündér pótolta a malackád. :) Nagyon édespofa!
Jobban van már a pocid?
A nevet a szülőszobában is eldönthetitek. :)
RL is mondta, hogy kicsit ufós kinézetük van ilyenkor. :) Megkérdem, lehet-e Ufó keresztnevet anyakönyveztetni. :lol: :lol: :lol:

Kata
Izgulok érted!!!

Ildi
Kitartást a 2 hét apanélküliséghez! Majd lefoglalunk és úgy gyorsabban elröppen az idő.

Vicuska
Hajrá kiskatonák!!!! ;)

Vikike
Levi még mindig jóképű kis pasi! :)

Judy
Balázsnak boldog névnapot!

Bessy
Mennek a drukkok!!!
Vendég

Sziasztok,

Húúúú...mennyit írtatok a hétvégén, még nem is volt időm nagyon végigolvasni.
Szombaton nagytakarítást csináltam, este meg névnapoztunk, vasárnap meg nem is voltunk itthon, azért nem jöttem.

Amugy mi még egyben, és nem hiszem, hogy a kiírt időpont előtt jönne Barbika. Most legalábbis ez az érzésem.

Mindenkinek nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket Bazsi és a párom nevében is.
Aranyosak vagytok.

Kata,

Neked viszont drukkolok. lehet előbb szülsz?? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Vikike,

Írtó helyes Levi még mindig, és látom nagyon házias is. :wink: :wink: :wink:
Ez nagyon jó pont leendő anyósa szemében. :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Nagyon édes Titababa és milyen szépen látszik a "férfiassága".
:lol: :lol:

Ani,

Mellszívót én a gyógyszertárban vettem. Nem márkás de nagyon jó, kézi és én ilyet használtam a fiuknál is és nagyon bevált.

Krixta,

örülök, hogy kicsit jobban érzed magad malacka miatt, és meglátod ezt az ici-picit is ugyanugy fogod szeretni, mint a másikat. Nagyon édi kis poifija van. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Együttérzek veled. Tudom mit jelent apa nélkül lenni. De hamar el fog szállni ez a 2 hét.
Az én párom 2006-ban fél évet volt Hollandiában. Hát nem volt könnyű. És most is készül külföldre. Ezt már tavaly megbeszéltük. A szülésig nem akart menni, de valszeg május körül megy. Muszáj 3 gyerek mellett. Hegesztőként külföldön sokkal jobban keres mint itthon. Ott kint jobban megbecsülik a szakmunkát.

Vicuska,

Akkor most ezerrel mennek a drukkok, hogy a kiskatonák ügyesek legyenek. :lol: :lol: :lol:

Bessy,

Nektek is mennek a drukkok mára. :lol: :lol:

Andesz,

Gratulálok a 2 hónapos Bencusnak. :lol: :lol: :lol:
Akkor azt mondod, hogy köntöst ne is vigyek a szülőszobára???
Csak azért mert a fiuknál vittem, bár akkor a régi részen szültem, és ott a folyosón kellett mászkálnom és szükség volt a köntösre.

Alexa,

Szerintem most egyenlőre rucikra nem lesz szükség, mert rengeteget kaptam, be sem fért az összes a komódba.
Azért köszönöm. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Tényleg jó kis husis lett Martin baba. De akkor szép egy kisbaba, ha van rejta mit "zabálni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi, ha valakit kihagytam, de mondom annyit írtatok a hétvégén, hogy képtelenség mindent megjegyezni.

Ma 1-re megyek a táppénzes papíromért a CSNK-ba, remélem utoljára. :lol: :lol: :lol:

Ja és Bazsikám írt egy 84%-os matek dolit. Olyan büszke voltam rá, mondtam is ha így folytatja, simán kijavítja a félévi 3-át. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt jányok!

úgy látom,senki nem szült meg a hétvégén :shock:
pedig én úgy drukkoltam :lol: bár Judy nagyon el van tűnve...gyanús 8)

voltam reggel UH-on,már megrepedt a tüszőm :lol: ,úgyhogy most már csak Ő rajta múlik,akar-e jönni hozzánk kisbabának :roll: :D

Szilvi!
ki idegesített fel? :shock:
Melussal tényleg együt nyomjuk az ipart,ő az asszisztensek gyöngye! :lol: (remélem ezt most nem olvassa,mert még a végén a fejébe száll...) :wink:

Krixta!
drukk Schwarzihoz :lol: majd gyere azért,hogy mi volt :D

Nati???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Judy!
szijjjjjja!látom mégsem szültél meg :oops: :lol:
Vendég

Márti,

Remélem a tegnapi nagy pakolászás nem ártott meg.
Azért csak óvatosan az ilyen dolgokkal. :lol: :lol: :lol:

Bezzeg látod én takaríthatok keményen, cipelhetem a nehéz bevásárlószatyrot fel a 4. emeletre és sehol semmi. :cry: :cry:

Vicuka,

Ha szülök azt ugyis tudni fogjátok, mert mielőtt elindulok a kórházba megírom ide. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tetszik az optimista vonalzód. Így is kell hozzáállni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska!
Millió-millió drukk :lol: :lol: :lol: !
Szupi a vonalzód!!! :D
Lányok dobok képet ,Bencus duci lábujjáról! :D
Ja,meg a hurkácskáiról! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ja,Judy!
Tényleg ne vigyél,mert itt nem mehetsz ki a szülőszobáról!

KépKép
KépKép
andesz78

Judy
Nagyon ügyi vagy, hogy nagytakarítást csináltál. Tegnap délután csak döglöttem a TV előtt. DVDztem egy kicsit. :)

Vicuska
Egy "kedves" svájci kollégaúr csinálta a műsort nekem, korán reggel, éhgyomorra. :D Azóta leráztam. :)
Gratula a megrepedt tüszőcskéhez, aztán 2 hét múlva ismét +++++++++++ hírekkel jelentkezz. ;) :)

Szombaton voltam kicsit vásárolgatni, vettem melltartóbetétet meg merevítő nélküli melltartót. Néztem tena betétet is, de azt még otthagytam a tecsóban. :)
Vendég

Köszi lányok mindenkinek az együttérzést. Jövök majd sűrűn. Nagyon rossz volt látni, ahogy felszáll a gép, de már csak 11et alszok, és leszáll. Lehet délután is alszok egyet, hátha az is beszámít. :P

Vicuska! Tetszik a vonalzó!!!!Örülök, hogy ilyen optimista vagy. Így is kell!! Megy a drukk ezerrel!

Bessy! Neked is!

Judy! Utólag is nagy puszi a Balázsoknak névnapjuk alkalmából!!

Vikike! Hát Levi tényleg egy kész pasi. És milyen helyes... :D
Nagyon jó a kisasztala a székekkel. Komoly.

Chrissy! Hát Martin babáról is csak ugyanezeket lehet elmondani. Olyan kis édes harapdálnivaló hurkácskái vannak.

Szilvi! Titababa is jó nagy már. Szépen nődögél a pocidba! Jó, hogy így mindent lehet látni. :oops:

Krixta! Azt nem olvastam, bár lehet írtad a másik malacka hogy fogadta Fagyit? Vagy még külön vannak?
Mit mondott ma Schwarczi? Én majd holnap megyek hozzá.

Nati! Merre vagy?

Kata! Pihizz is ám! Ahogy "jött a hurrikán a házba", úgy el is megy. :D

Andesz! Várjuk a képet Bencusról!!

Bocsi akit kihagytam, de nagyon sokat írtatok
n.k.ildi

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Hát ez gyors volt Andesz!

Hát imádnivalóak az ő kis lábacskái is!!! Főleg a legfelső kép...
Én is szeretnék ilyet minél előbb!!!! :lol:
n.k.ildi

Szilvi,

Muszáj volt a nagytakarítás, mert már nem tudtam elnézni a koszt.
Mióta terhes vagyok olyan nehezen veszem rá magamat. Előtte pedig minden hétvégén takarítottam. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Köszike a névnapi köszöntést.
Meglátod hamar elmegy az a 11 nap.

Andesz,

Tényleg jó kis husis lett Bencus is. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép kis baba.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz!
igazi kis vasgyúró Bence! :lol:

Judy!
elhiszem,hoogy már nagyon várod Barbit! :D

Ildi!
kitartás, én is szeretnék 11 nappal öregebb lenni,akkor már ott lenne a kezemben a zebrás teszt :wink:
Vendég

Ildi
Gondolj arra, hogy milyen jó lesz a leszálló gépet nézni. :)

Andesz
Édes pufi lábacskája van Bencusnak. :)

Judy
Nekem is rá kellene vennem magam az ablakpucolás, portörlés szertartására, de ha költözünk, akkor nehogymáááá!!!!! 2 éves kosszal "kaptam" meg az albit, az üvegen lekvár- és csokifoltok voltak. :?
No, majd ha táppénzen leszek. :)
Reggel egy pókot vadásztam le a mennyezetről. A lakásban nincs helye!!! :D

Vicuska
Jópofa ez a "denevérmedve". :)
Meglesz az a zebra! :)
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Most nem tudok reagálni arra amit írtatok nagy rohanásban vagyunk csak gondoltam megírom mi volt a dokinál...

Nagy újság van úgy néz ki a jövőhéten megyünk szülni.. :oops:

3centire nyitva vagyok,érik a méhszáj rendesen (ezért görcsölgettem egész hétvégén)..azt mondta a doki hogy a babának most már lassan jobb lesz kinnt mint bennt főleg amiatt ami történt az előző babával..a vérnyomásom magas kicsit, ha lepihenek és megint ilyen magas akkor kórházba kell mennem..140/99 volt a dokinál..holnap kell mennünk nst-re mert a doki szerint a jövő héten már más dolgunk lesz...szóval most ezerrel el kell intézni a maradék dolgokat venni ezt-azt apaságit délután..

rettenetesen izgulok..

később jövök és írk nektek!

Judy én is azt hittem már szülsz:)

Szép délután sok puszi nektek!!
Vendég

Krixta
Aztamindenit!!!! A vérnyomással vigyázz, nekem is vérnyomásnaplót kell vezetni. RL is mindig követeli. :)
Csak aztán nehogy még a héten előbújjon a pici lányod. :)
Vendég

Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Kriszta!
Ez nagyon izgi!
De pihenj sokat,mert azért a babonak tényleg jo lenne jövöhétig,ha bent maradna! :D
Lányok!
Gabiék itt voltak hétvégén,raktam fel képet! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska!! Meglesz!!!!!!!!!!! Érzem.

És ez a másik vonalzó...

Krixta! A vérnyomás az tényleg nem játék! Nekem mondjuk túl alacsony, gondolom az sem jó. De vigyázz magatokra nagyon!!

Szilvi! :D Igazad van, csak már látnám
n.k.ildi

Krixta,

Húúú ez nagyon izgi. Akkor te lesz a következő??? Mindenki megszül előttem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért pihizz sokat a vérnyomás tényleg nem játék.

Andesz, Gabi,

Nagyon édesek a fiuk. Ugy össze fognak nőni, ha nagyobbak lesznek, majd meglátjátok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bizony! Édesek a kicsik!
n.k.ildi

Krixta!
nagyon vigyázz magatokra! :shock: tessék pihenni.a párod nem tudja elintézni a dolgokat? :roll: drukk :lol:

Andesz-Gabesz!
csinik vagytok,no meg a kis lurkók is... 8)

el kéne kezdenem a mosást-vasalást,du-os vagyok a héten :evil:
Kép
Kép
Vendég

Keresek egy gombolyagot, muszáj relaxálnom kicsit....
Vendég

Krixta, Veletek vagyok! :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Voltunk ma védőben 5360 gramm a mi kis drágánk.Holnap nagyon szorítsatok,megyünk a nyelvével :cry: :cry: :cry: ,nagyon félek és sajnálom a mi egyetlen bogárkánkat.És mostanában néha olyan hisztit rendez Noel a cicimen,pedig van tejcsi rendesen,a védőnő azt mondta,hogy most ebben a jkorban van.
Hétvégén Andeszéknál voltunk,mint láthatjátok a képeken,teszek fel a fiukról videót:
http://www.youtube.com/watch?v=h5cDYdRc-Fg

Chrissyy!
Martinkának nagyon édi hurkácskái vannak :lol: :lol: :lol: .Nagyon kedves dolog volt tőletek,amit tettetek Krisztáért.Igazi jó barátai vagytok :wink:

Szilvi!
Titababa nagyon édi az UH-sfotókon-de rég is volt amikor Noel ilyen pindurka volt.

Ani
Nagyon jó cuccokat vettetek a kis utódnak!

Márti!
Sajna én nem adom el a mellszívót,mert még akarunk babát,olyan 2 év múlva.
-én is nagyon elégedett vagyok az Aventtel,mindenképp ajánlom Neked.Amúgy használtan vettem én is, a babaszoba.hu-n 3000 Ft+postaköltség-ért (ami egy ezres volt) vettem.Igazából úgyis kifőzöd.Amúgy anno én láttam 7000-ért meg 9000-ért is a Pingvin mögötti biziben.

Kriszta!
Nagyon aranyos az új malackád :D ,szerintem szupi jó név lenne neki a Fagyi.Büszke lehetsz a barátaidra!
Gondolom már nagyon várod a jövőhetet,széken szülsz Te is,mint Chrissy?Nagyon jó amiket a doki mondott -én 1 ujjnyival mentem szülni és kb 8 órát vajúdtam.

Vicuska!
Valahogy úgy érzem,hogy most sikerült az inszem -ez amolyan női megérzés.De tényleg,eddig még nem éreztem ilyet.
Nagyon jó érzés olvasni,hogy milyen pozitívan állsz hozzá,szerintem eddig még Te se bíztál ennyire benne,(legalábbis az írásaidból ez jött le számomra).
Tuti biztos,hogy most összejött!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Azért nagyon drukkolok Nektek - és nem sajnálatból teszem ezt,mint ahogy hiszed azt,hanem mert ezt a csodálatos érzést minden nőnek át kell élnie és ezt Te is megérdemled.

Bessy!
Neked is millió drukk!És majd gyere és mesélj,mi volt ma!

Nati!
Mi van Veled!Ne dolgozz ám sokat!!!!Most a bébi a legfontosabb!!!!

Kata!
Hétvégén jó közel kerültél a "tűzhöz",mit éreztél???-mármint lelkileg.Féltél vagy nagyon boldog voltál vagy izgatott és türelmetlen?Meglátod nem sokára jönnek az igazi fájások. :D :D :D Nagyon várom már,hogy gyere a jó hírekkel!!!

Vikike!
Levi baba még mindig csodálatos!!!

Ildi!
Sanálom,hogy el kellett utazni a párodnak,de majd sokat lógsz itt a neten és gyorsan elszállnak a napok.Én is voltam távol a páromtól, 3 hónapig Németországba dolgozott még a kapcsolatunk elején,hát szörnyű volt,akkor megfogattuk,hogy soha többé nem engedjük el egymást.
Szóval kitartás Neked,de kívánom hogy ennél nagyobb gond sose legyen az életedbe.

Judy!
Balázsnak NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Ja és szerintem se kell a köntös,nem fogod használni.

Andesz!
Imádom Bencus lábujját,harapdáld meg Neki helyettem is.Nagyon cuki!!!

Bocs,ha valaki kimaradt a sorból,de olyan sokan vagyunk nehéz mindenkinek írni.

Na puszi!!!
Vendég

Vicuska!!!

Csinik :roll: :roll: :roll: :roll:????? ,ezt nem mondod komolyan ugye???Szörnyen nézek ki a fotón!!!-de tényleg

Amúgy jó házimunkát!!!!Nem irigyellek :wink:

Ja még akartam írni,hogy jó,hogy leírtad,hogy zajlik ez az egész inszem-érdekes,de azért nem lennék a helyetekbe,de milyen jó,hogy ezt is már kitalálták,így Ti is babásak lehettek!!!
Azért azt nem gondoltam,hogy ott helyben kell a párodnak elintézni magát,Te sem segíthetsz Neki :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: ???Azért nem lehet egyszerű így parancsszóra.De hát bármit megteszünk egy bébiért,ugye?

Na pusszancs!
Vendég

Vicuska :lol: :lol: :lol: :lol: mindjárt laptető,gyere!!!!
Vendég

Kezdik elrúgni nálam a pöttyöst.... Szétcsapok Svájcban!!!!! :)

Gabi, Andesz
Jók a képek! Milyen kis husik a gyerkőcök!

Ildi
Észre se fogod venni, úgy elröppen ez a pár nap. :)

Vicuska
Nem annyira rossz a du-s műszak...
Kivéve, ha rossz a közvilágítás és a lépcsőházban sincs... Pénteken öngyújtóval mentem fel a lépcsőn és próbáltam kivadászni a kulcslyukat... :?

Gabi
Egyik munkatársamnak is lenőtt nyelvű volt a lánya, azt mondta, hogy seperc alatt megvolt és csak 1 picikét vérzett. A lánya meg se szólalt. Nyugi, nem lesz semmi!!!
Pindurka? Hát, néha nem úgy érzem. :) Most is akkorákat rúgdos.
Vendég

Macika!
Köszi a megnyugtatást.De majd Te is meglátod,milyen rossz amikor "bántják" a gyermeked.Mindenre azt mondják óóó ez nem fáj Neki.Honnan tudják mikor még beszélni se tud?Jó persze én általában mindentől jobban félek,mint kellene és tényleg még egyszerse sírt olyan nagyon.Remélem holnap is így lesz ez.Na mindegy szükséges rosszak vannak.
Jó lehet érezni hogy ott cseperedik a pocakodban :D :D :D én imádtam amikor mocorgott,bár Noel inkább nyomakodott mint rugdosott.Nekem nagyon sokat csuklott a pocakomban :wink:

(remélem nem lesz laptető)
Vendég

Gabesz!

holnapra kis Noelnek millió meg egy drukk hogy ne fájjon! :shock: :lol:
Vendég

Szilvi!
milyen nyelven tárgyalsz a svájciakkal? :roll:
Vendég

Gabesz!
mindjárt megnézem a videót! 8)

Szilvi!
uuuuuuuuutálok este dolgozni :evil:
Vendég

jéé...........laptetőőőőő! :wink:

Gabesz!
megnéztem!nem semmi hangjuk van a srácoknak 8) 8) 8)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?