Sziasztok Csajok!
Voltunk ma védőben 5360 gramm a mi kis drágánk.Holnap nagyon szorítsatok,megyünk a nyelvével
,nagyon félek és sajnálom a mi egyetlen bogárkánkat.És mostanában néha olyan hisztit rendez Noel a cicimen,pedig van tejcsi rendesen,a védőnő azt mondta,hogy most ebben a jkorban van.
Hétvégén Andeszéknál voltunk,mint láthatjátok a képeken,teszek fel a fiukról videót:
http://www.youtube.com/watch?v=h5cDYdRc-Fg
Chrissyy!
Martinkának nagyon édi hurkácskái vannak
.Nagyon kedves dolog volt tőletek,amit tettetek Krisztáért.Igazi jó barátai vagytok
Szilvi!
Titababa nagyon édi az UH-sfotókon-de rég is volt amikor Noel ilyen pindurka volt.
Ani
Nagyon jó cuccokat vettetek a kis utódnak!
Márti!
Sajna én nem adom el a mellszívót,mert még akarunk babát,olyan 2 év múlva.
-én is nagyon elégedett vagyok az Aventtel,mindenképp ajánlom Neked.Amúgy használtan vettem én is, a babaszoba.hu-n 3000 Ft+postaköltség-ért (ami egy ezres volt) vettem.Igazából úgyis kifőzöd.Amúgy anno én láttam 7000-ért meg 9000-ért is a Pingvin mögötti biziben.
Kriszta!
Nagyon aranyos az új malackád
,szerintem szupi jó név lenne neki a Fagyi.Büszke lehetsz a barátaidra!
Gondolom már nagyon várod a jövőhetet,széken szülsz Te is,mint Chrissy?Nagyon jó amiket a doki mondott -én 1 ujjnyival mentem szülni és kb 8 órát vajúdtam.
Vicuska!
Valahogy úgy érzem,hogy most sikerült az inszem -ez amolyan női megérzés.De tényleg,eddig még nem éreztem ilyet.
Nagyon jó érzés olvasni,hogy milyen pozitívan állsz hozzá,szerintem eddig még Te se bíztál ennyire benne,(legalábbis az írásaidból ez jött le számomra).
Tuti biztos,hogy most összejött!!!!
Azért nagyon drukkolok Nektek - és nem sajnálatból teszem ezt,mint ahogy hiszed azt,hanem mert ezt a csodálatos érzést minden nőnek át kell élnie és ezt Te is megérdemled.
Bessy!
Neked is millió drukk!És majd gyere és mesélj,mi volt ma!
Nati!
Mi van Veled!Ne dolgozz ám sokat!!!!Most a bébi a legfontosabb!!!!
Kata!
Hétvégén jó közel kerültél a "tűzhöz",mit éreztél???-mármint lelkileg.Féltél vagy nagyon boldog voltál vagy izgatott és türelmetlen?Meglátod nem sokára jönnek az igazi fájások.
Nagyon várom már,hogy gyere a jó hírekkel!!!
Vikike!
Levi baba még mindig csodálatos!!!
Ildi!
Sanálom,hogy el kellett utazni a párodnak,de majd sokat lógsz itt a neten és gyorsan elszállnak a napok.Én is voltam távol a páromtól, 3 hónapig Németországba dolgozott még a kapcsolatunk elején,hát szörnyű volt,akkor megfogattuk,hogy soha többé nem engedjük el egymást.
Szóval kitartás Neked,de kívánom hogy ennél nagyobb gond sose legyen az életedbe.
Judy!
Balázsnak NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Ja és szerintem se kell a köntös,nem fogod használni.
Andesz!
Imádom Bencus lábujját,harapdáld meg Neki helyettem is.Nagyon cuki!!!
Bocs,ha valaki kimaradt a sorból,de olyan sokan vagyunk nehéz mindenkinek írni.
Na puszi!!!