Sziasztok!
Köszönjük az álommanókat!
A kicsi fiam fél10től fél6ig aludt (aztán negyed9ig
), ami nagyon jónak számít
Igaz, tegnap napközben semmit nem aludt...szegény kis drágám, nagyon fáradt lehetett...
Na, szuri után csak picit sírt, meg a rota ellenit is nagyon ügyesen benyelte. Most meg alszik a hintájában hálistennek
rég aludt egyhuzamban éjjel ennyit, hááát, nagyon be volt durranva a cicim, alig vártam, hogy felébredjen a Manótj...
Igen: a súlya 6,28kg és 65cm hosszú
Volt ott egy 7 hónapos baba, hát, ugyanolyan hosszúak voltak és Karcsikának még dagibbak is voltak a kis combikái
Óriásbébim
A bőrére meg azt mondta a dokinéni, hogy csak gyógyszertári cuccokkal mossam-kenjem, semmi olajat ne használjak most egy hétig, és abba kell hagyjam az Elevitet is, hátha a túl sok vitaminra érzékeny...Remélem segít..
Gabó! Tényleg csodaszép a ruhád! Nagyon jó választás, királynői leszel benne!!
És gondolom Flóra meg gyakorol a nagy napra a cipődben
Ugye tudja?
Niki! Akkor ti is rendesen bevásároltatok
Mikor jössz már erre????
Tesóka! Ti is sérálhatnátok egyszer felénk!
Tényleg!! Milyen hozzáállás már ez a majdcsak kap valahogy levegőt dolog!!!!
És akkor nem kellene feltennem képet a játszóról
:D:D
Szisz! NAgyon ügyes a Marci, hogy ilyen jól alszik!!! Ugye láthatjuk a következő babatalin??
Barbi! Asszem olyan nyuszis pulcsit én is láttam! NAgyon aranyos
Húúú, mit is akartam még....?!
JA, nagyon kiakadtam ma! Jövök haza a körúton (simán 60-al..) és bejön mögém egy lesötétített BMW...kicsit fékezek, hogy maradjon már le, meg intettem is, hogy tán nem kéne belém jönni.. Erre ezerrel megelőz és nyom előttem egy majdnem csutkaféket!!!! Húúúú, de felszaladt a cukrom.. Ja, és bevágódott az egyik kis utcába. Hát, a körforgalomnál megfordultam, hogy megkeressem és nagyon beolvassak neki! Hátul van a gyerekem, ez meg itt frenkizik!!!!! Szerintem ha megtaláltam volna őket (mert 2-en ültek a kocsiban) biztos nekik mentem volna...
Tiszta anyatigris lettem hirtelen, de (szerencséjükre) nem találtam őket..
Na, kipanaszkodtam magam, de még most is tiszta ideg vagyok!!