Új privát üzeneted érkezett!

Móni!
Hol szúrt ki a párod???
Vagy megtaláltátok a neten a képeimet a ruhában?
Igen már lefoglalóztam és szerdán fizetem a felét!
Menyecskerucit is próbálok náluk!

Kép
gabriel79

MIkor is van holnap tanácsadás? Vagyis mikorra kell oltásr vinnem a kicsi fiamat??? :roll: :oops: 10-ig, ugye? Tök zizi vagyok.... :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Este óránként keltünk, kíváncsian várom a mait. :?
Képzeljétek el, most este addig nyűglődött, míg adtam neki cumit, és 5 perc alatt elaludt vele. Hihetetlen 8 hónaposan ilyet csinál. :shock:
De bizti a foga miatt volt jó, ahogy elaludt ki is vettem a cumit, és eldugtam. :oops:

Gabó!
Akkor sűrűbben kell Flórát Pestre vinni! :lol:
Nekem nagyon tetszik a ruhát, nagyon szép!!!!!!!!
De te fehéret akartál nem, és ez nem az. :roll:
Biztos nagyon szép leszel benne!!!!!!!! Én is úgy megnéznélek benne! :wink:

Timci!
Boldog hófordulót!!!!!! :D
Szerintem nagyon beöltözteted Atticyt éjszakára, nem? Nem izzad le?
Hány fok van nálatok?

Móni!
Nonó rövid ujjú bodyban alszik, és egy vékony pléddel van betakarva. Én úgy csinálom, hogy mikor beteszem a kiságyba, betakarom és a két végét alágyűröm, így nem igazán takaródzik ki.
Bocsi, hogy megkérdezem, de miért adsz rá éjszakára zoknit? :roll:
Még egyenlőre nem nagyon csinál semmit a hintába, inkább csak forgolódik, meg próbál hozzánk jönni. :D
Elég furi a barna haj, de a poén kedvéért szerintem nagyon klassz a kép! :lol:

Encu!
Nem is te lennél, ha nem vásárolnál! :wink: :lol:
Mi is voltunk a brendonba, elvileg pelenkáért mentünk csak, aztán vettünk egy csomó mindent, soroljam?! :oops: :D

Kép
niki+baba

Közebn írtam és megint eltünt! :evil:

Móni!
Nem vaterás, csak láttam, hogy ott is megvarrja valaki, de az enyém valódi (Maggie Sottero), vagyis nem varratott, hanem kölcsönzős! :lol:
Niki!
Igen fehéret akartam ,de nem áll jól!
Ez pedig szerelem volt első látásra! :lol:

Egyébként mindenki megnézhet a nagy napon! :lol:

Csajok 4kg-tól szabadultam meg!
Kiváncsi vagyok, ha találkozunk valóban látszik-e vagy csak a mérlegen! :oops:

Encu!
Abszolut megértelek egyszerűen nem bírok nem vásárolni, főleg, ha a Flóráról van szó! :oops: :lol:

Képzeljétek!
Flóra belebújik a magassarkúmba és próbál csoszogni benne!
Illegeti magát a tükőrben és tartja a buksiját, hogy tegyek bele csattot!
Megtudnám zabálni és utána megy az apjához, hogy dícsérje meg!

Na megyek ajcsizni, mert a sok állommanót átküldtem Encuékhoz és lehet, hogy nekem kell talpon lennem! :wink:

Szép álmokat!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!

Nem,nem, azt szurta ki hogy vaterás a kép :wink:
Nagyon jó ruciaik vannak! Én is látnálak már benne :wink: Nagyon szép leszel! Tényleg, fodrász csinálja majd a hajad? Házhoz jön majd, a frizukat is kell próbálni :roll: Vagy van határozott elképzelésed? Ez tényleg nagyon izgi :D mennyi mindenre kell gondolni :shock: :roll:

Na hisztizik a Ricsi, megyünk fürdeni, majd jövök...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Na jó én is megértem Encut, hogy ennyit vásárol! :wink:
Én is ezt teszem! :lol:
Mi is vettünk Nonónak 4 db hosszú ujjú bodyt, 4db rövid ujjút, ujjatlan rugit, kis zoknit, nike baseball sapkát, nike melegítő együttest, (ehhez a kettőhöz apa ragaszkodott), de nagyon helyes benne! :D melltartóbetétet, baby kajcsit, etetőszéket, és PELUST!!! :lol:

Gabó!
Akkor jól emlékeztem! :D
4 kg-tól, azt hogy csináltad??? Tök jó! :D
Én is leadtam, 1,5 kilót ma mértem magam! Remélem nem jön vissza! :wink: :D

Encu!
Kérünk képeket hogy miket vettél, természetesen úgy hogy Kiskarcsi is benne van. :wink: :D

Kép
niki+baba

Niki-nincs tuloltoztetve,mert en is mikor azt hittem,h.tuloltoztettem,nem adtam ra egyik este halozsakot,es reggelre tuszogott,meg angyon hideg volt a kis arca meg keze.Atlag 22 fok,de reggelre nalla altalaban 19.Igyhat inkab raadom a halozsakot,ami nem vastag egyaltalan.Olyan Tescoba vett Cherokee macikas.Nem tudom,lattad-e ezt a fajtat.Mar varom a nyarat h ne keljen annyit oltoztetni,mikor ki akarunk menni.Nagyon utalja asapkat meg az overalokat.Ki szeret oltozni?Senki.Hat ez van.Varom a tablazatodat. :wink:

Na megyek en is lefekeszem.Jo ejt nektek. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

momcsi-nallatok biztosan melegebb van.Mindig lefekves elott bemegyek hozza,megvizsgalom,es nincs leizzadva.A pizsirugik,meg nagyon vekony pamutok.Nem szeretnem,ha megfazna,ezert nem veszem le rola a halozsakot,mert akkor reggelre kibujik a pled alol. :lol:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

gabi-mar nagyon kivancsi vagyok az eskuvoi kepekre.Biztosan gyonyoru leszel.Hogy sikerult megszabadulnod par kg-tol? :roll: :?:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Tesóka, tanácsadás 7-10-ig :wink:

Mi nemsokára indulunk is, majd jövök ha hazaértünk...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

VAgyis 8-10 ig :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Marcim még mindig alszik, este 10 óta! :)

Gabó
Nagyon szép a ruhád! Biztosan gyönyörű szép leszel benne!
Flóra nagyon tündéri lehet! Igazi csajszi!

Niki
Hogy aludtatok?
Ahhoz képest, hogy csak pelusért mentetek!!!
Mondjuk nekem is elég nehéz ellenállni, hogy ne vegyem meg az
"egész boltot" a kicsi fiamnak!
Pedig még pocakosan nem voltam ilyen vásárlós...

Hu, mindenki fogy? Én most híztamkét kg-t!

Móni
Amúgy azt a dalt (Downtown) az Emma Bunton is elénekelte nem olyan rég!
Én a régi verziót nem is tudtam!
http://www.youtube.com/watch?v=ApVX2eoQdJQ

Haláliak a sztárfotók!!! :))

Zsuzsa
Előfordulnak ilyen balesetek! :(
A lényeg, h Zoé jól van!

Encu
Ti is jó sokmindent vettetek :)
Ma mentek oltásra? Majd mesélj, hogy mi volt!!!

Ja, holnap nem lesz net...
Legalábbis annak aki Battanetes!
A Battanet internetszolgáltató hálózatán 2008. február 5-én,
kedden hálózatfejlesztési munkák miatt a szolgáltatás 7-től 18 óráig
szünetel. A városi honlapokat (Batta Online, Rádió6, Hírtükör Online,
HalomTV) ez idő alatt el lehet érni, de külső portálokon nem lehet
majd böngészni.

szisszka

Sziasztok!!!

Mindenki vásárolt a hétvégén :lol: Én csak itt a Tescoban bevásároltam, kaját, ezt, azt. De a gyerekeknek itt is találtam pár dolgot, Vincének vettem egy kapucnis nyuszis pulcsit, hátha még jó lesz húsvétra, Szilárdnak meg Pompomos mesekönyvet :D Úgy örült neki, legalább kétszer megköszönte :D

Gabó, húúúú, tényleg gyönyörű a ruhád :D

Móni, jó a méhecskéd :wink: Örülök, hogy javul a horkolása a Ricsinek, vagy most mégis mentek tanácsadásra :roll:

Encu, jól aludtatok?
Niki, ti? Jönne a foga Nonónak?

Zsuzsa, megesik a baleset mindenkivel...Szilárd 10 hónaposan megfogta a tűzhely ajtaját, a lényeg, hogy maradandó károsodás nem érte...Pedig mindig figyelünk a gyerekre, ugye, mégis történhet baleset, ezért ne okold magad!

Szisz, merre vagy?

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Szisz, gratulálok a jó alváshoz! Ti mikor mentek oltásra? Nektek ki a dokitok?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Most nagyon gyors leszek, megyünk reggelizni, éhen akar halni a Ricsi :roll: 8)

Voltunk tanácsadáson, mert egész éjjel kapkodta a levegőt... háááááááát kicsit mérges vagyok, bár számítottam erre :? Még túl kicsi a Ricsi ahhoz hogy az orrmandulájával foglalkozzanak, majd tavasszal kell elvinni gégészetre addig kapjon párnát és nem kell foglalkozni a dologgal :shock: Azt mondta a doki hogy nem baj hogy nem kap levegőt éjjel, úgyis felébred rá és akkor vesz a száján...

Na megyek mert lent van a mamáékkal ....

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! Hát, nem semmi, nembaj, hogy nem kap levegőt :shock: Nem is tud szegény aludni ettől...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi
Hát én most kivételesen nem vásároltam :)
Igen, igen a Tescoban is vannak nagyon cuki dolgok, pl. múltkor vettem Marcinak 3 db body-t, egyben volt, és csak 1100 ft volt, de nagyon édes kismajmocskás :D Egyből beleszerettem, mert amikor Marci biggyeszti a száját sírás előtt, olyankor olyan "kismajmocskás" :P
Biztosan nagyon cuki a nyuszis pulcsika :) Húúú, tényleg, nemsokára húsvét lesz! De durvaaa, pedig nemrég volt karácsony!!!
Köszi, a gratulát, 8-ig aludt az álomszuszékom :) Gondolom Ti is jól aludtatok!
Mi holnap megyünk szurira, 10:30-tól lehet menni! Nekünk a Rozbora Anna az orvosunk, nagyon aranyos, nagyon szeretem!
Nektek ki az orvosotok?

Móni
Hát lehet, hogy a Ricsi tényleg kicsi ahhoz, hogy "foglalkozzanak" az orrmandulájával, mert ki is nőheti a dolgot! Egyébként úgy tudom, 2-3 éves kor körül szokták csak kivenni az orrmandulát...

szisszka

Naa, itt vagyok :D

Túl is estünk az egy éves viziten :D

súly: 11,66 kiló (fogyott 20 dkg-ot), hossz: 79 cm, fej körfogat: 49 cm, mellkas körfogat: 50 cm :D

Mondták hogy majd 14 hónaposan kell vinni szemészetre és akkor vigyük el egyben a gégészetre is.

Ugye 15 hósan lesz a kövi oltás és mondtam a dokinak hogy a meningot meg a phneumot szeretném pluszba beadatni... néztek rám érdekesen, mondja a doki hogy hát ő nem szokta ajánlani a körzetében :roll: mondom nem baj én akarom :roll: ilyet, bezzeg az tetszett neki amikor a bárányhimlős oltást elutasítottam :o de majd rendelésre fel kell menni és akkor megírja a recepteket, mert tanácsadáson nem tud kiadni ilyen receptet :?

NIki!

Azért kap a Ricsi zoknit éjjelre mert van olyan pizsije aminek nincs talpa. De van olyan aminek van, akkor meg azért mert súlya miatt 86-os pizsiket hord de a hossza miatt meg nagy, és ahogy jön-megy, letapossa és elesik. Kívülre ráhúzom a zoknit és már nem is hosszú :D Meg mivel nem takarózik ezért szerintem nem árt :roll:

Jó sok mindent vásároltatok :D :D :D :D Majd ha gondolod, Te is tehetsz fel képeket Nonóról az új szerkóiban :wink: :D

Tesóka!

Naaaaaaaa, milyen volt a második szuri??? Lestelek hátha Ti is befuttok, de gondolom még aludtatok 8-kor :roll:

Igen, kérünk képeket a "játszótérről" :wink: :D :D

Barbi!

Igen, nem tud aludni éjjel, és ezért nappal elég nyűgös, megint kétszer alszik , egész nap esik kell mert fáradt. Dehát ha nem lehet vele mit kezdeni :?

Készültök a nagy napra?? :D

Szisz!

Szupi hogy aludtatok!!! :D
Vannak újjabb képek Marciról???? :wink:

Na mennem kell, hív a Ricsi...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó!

Éééééééééédes Flóra :D :D :D Igazi csajszi! :wink: :D

Gratula a fogyáshoz!!!! Ügyes vagy!! :D

Azt hittem hogy attól a cégtől van, háát gondoltam hogy nem úgy rendeled vaktában, hanem az üzletükből :roll: :roll: :roll:
Milyen menyecske ruhát szeretnél?

Niki!

Neked is gratula a fogyáshoz! :D

Timcike!

Tényleg hűvösebb van nálatok. De állítólag sokkal egészségesebb a 20 fok körüli alvásnál. A Ricsi szobájában is ilyesmi időjárás van, ezért nem költözött mostanáig át tőlünk, ott megfagyna takaró nélkül.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziszka!

Köszi, meghallgatom ha felkelt a Ricsi :wink: :D

Mi fibernetesek vagyunk, nekünk sem lesz sem net sem telefon. Kiváncsi leszek tv lesz-e :roll:

Tudod mit olvastam, hogy az önkormányzat azt akarja, hogy az összes battai lakos ingyenesen netezhessen :roll: Kiváncsi vagyok hogy oldják majd meg :roll: De jó lenne ingyen netezni, főleg hogy most írtunk alá megint 2 évre :lol:

Holnap nyit a spar?!?!?!?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Köszönjük az álommanókat! :) A kicsi fiam fél10től fél6ig aludt (aztán negyed9ig :D ), ami nagyon jónak számít ;) Igaz, tegnap napközben semmit nem aludt...szegény kis drágám, nagyon fáradt lehetett...

Na, szuri után csak picit sírt, meg a rota ellenit is nagyon ügyesen benyelte. Most meg alszik a hintájában hálistennek :) rég aludt egyhuzamban éjjel ennyit, hááát, nagyon be volt durranva a cicim, alig vártam, hogy felébredjen a Manótj... :)

Igen: a súlya 6,28kg és 65cm hosszú :) Volt ott egy 7 hónapos baba, hát, ugyanolyan hosszúak voltak és Karcsikának még dagibbak is voltak a kis combikái ;) :D Óriásbébim :)
A bőrére meg azt mondta a dokinéni, hogy csak gyógyszertári cuccokkal mossam-kenjem, semmi olajat ne használjak most egy hétig, és abba kell hagyjam az Elevitet is, hátha a túl sok vitaminra érzékeny...Remélem segít..

Gabó! Tényleg csodaszép a ruhád! Nagyon jó választás, királynői leszel benne!! :) És gondolom Flóra meg gyakorol a nagy napra a cipődben ;) Ugye tudja? :P

Niki! Akkor ti is rendesen bevásároltatok ;) Mikor jössz már erre????
Tesóka! Ti is sérálhatnátok egyszer felénk!
Tényleg!! Milyen hozzáállás már ez a majdcsak kap valahogy levegőt dolog!!!! :evil: :roll:

És akkor nem kellene feltennem képet a játszóról ;) :D:D:D

Szisz! NAgyon ügyes a Marci, hogy ilyen jól alszik!!! Ugye láthatjuk a következő babatalin?? :D

Barbi! Asszem olyan nyuszis pulcsit én is láttam! NAgyon aranyos ;)
Húúú, mit is akartam még....?! :D

JA, nagyon kiakadtam ma! Jövök haza a körúton (simán 60-al..) és bejön mögém egy lesötétített BMW...kicsit fékezek, hogy maradjon már le, meg intettem is, hogy tán nem kéne belém jönni.. Erre ezerrel megelőz és nyom előttem egy majdnem csutkaféket!!!! Húúúú, de felszaladt a cukrom.. Ja, és bevágódott az egyik kis utcába. Hát, a körforgalomnál megfordultam, hogy megkeressem és nagyon beolvassak neki! Hátul van a gyerekem, ez meg itt frenkizik!!!!! Szerintem ha megtaláltam volna őket (mert 2-en ültek a kocsiban) biztos nekik mentem volna... :oops: :roll: Tiszta anyatigris lettem hirtelen, de (szerencséjükre) nem találtam őket..
Na, kipanaszkodtam magam, de még most is tiszta ideg vagyok!! :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Tesóka, 14-én nyit a Spar...legalábbis ez van kiírva.. :)

Ingyen net BAttán? Hiszem, ha látom ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gyorsan rakok fel képet, majd jövök, ha lesz egy kis időm, de most Nonót nem tudom egyedül hagyni.

[img
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.4992.jpg[/img]

Kép

Kép
niki+baba

Kép

Kép
niki+baba

Tesóka!

Megértelek!!!! Tök jogos!!!! Én is szétrugtam volna a seggüket!! :wink: Látom Te is olyan vagy , hogy nem érdekel ha hatszor nagyobb az illető, ha felbőszítenek igazi tigrincs leszel :wink: :D :D

Gyönyörű adatok!! Tényleg óriásbébi :D :D
Nagyon ügyesen viselkedik a dokinéninél Karcsika! :D
Ricsi ahogy meglátja a dokit, begurul és üvölt 8)

14-én nyit, az sem rossz, :lol: köszi :wink:

Hallgass a dokinénire, mostmár tényleg csak a gyógyis cuccokat használd, nem olyan rosszak azok! Mi most megint visszatérünk rá, az elmúlt hónapban nivea fürdetőt használtunk megint, nagyon jó az de látványosabban szárította a Ricsi bőrét :? Tegnap este már be is kevertem a fürdetőt :D

Ingyen net: wifi, nem?? :roll:

Nem is meséltem, kicsapta valami a Ricsi bőrét. Tetőtől talpig bepöttyösödött :? De már múlik. Valószínű a tojást nem bírta, evett a tojirántottánkból. De lehetett a puding is amit evett. Vagy az új öblítő is. Jó kis játék kitalálni mi okozta a problémát. Az öblítőt már kizártam, most majd egyesével vezetem be a dolgokat hogy lássam mit nem bír még :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Gyönyörű Nonó!!!! Nagyon ügyesen áll már! :D

Nem félsz hogy kibukik a kiságyból? :roll: Látom még középen van, csak azért kérdezem :oops:

Fogacska kibújt???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu, gratula a jó sok alváshoz! Szép súlya van Karcsikának, és főleg jó hosszú :wink: Ezek a BMW-sek...

Niki, nagyon ügyi Nonó, lazán áll és egy kézzel kapaszkodik :D

Ez az ingyennet kamu, vagy legalábbis nagyon lassú lesz...

Kép

Kép
sbarbi

Móni, Szilárd is mindig üvöltött a dokinéninél...És kb kétévesen, amikor vártunk a rendelésen, belebeszéltem, hogy nem kell félni, ezt meg ezt fogja csinálni a dokinéni, meg nagyon kedves...azóta kedves doktornéninek hívjuk, és nála nem sír :D De más dokinál ugyanúgy ordít, pedig semmi különös trauma nem érte :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Encu!
Örülök, hogy végre nem lazsáltak az álommanók, mert különben szóltam volna egy pár szót a főnöküknél! :wink: :lol:

A fogyás hasonló, mint a 90napos, csak annyiban különbözik, hogy ha délben főzeléket eszem délután is azt, tehát nem tartom be az ő előírását és nem követik szabályos rendebn a napok egymást!

Niki!
Gratulálunk Nonónak, lassan elindul! :lol:

Móni!
Szerintem tök normális, hogy a Ricsi így reagál a dokira!
A szemészet kötelező???

Kép
gabriel79

Barbi! Én is mondogatom hogy nem bánt a dokinéni, nem kell félni tőle. De ahogy meghallja hogy doki, frászt kap. A felnőtt házidokink jóban van az öregekkel, és szokott ide járni. Valamelyik héten itt volt és mondom a Ricsinek, itt a doktorbácsi. Gondolhatod hogy értékelte. Beült a szoba másik felébe és onnan méregette a dokit, még csak egy mosolyt sem produkált. Ott ült és nézett :lol:

Érdekes, hogy Szilárd a többi dokitól fél, és a sajáttól meg nem. De a lényeg hogy dokinénitekkel megbékélt :D

Tettem a Ricsi feje alá párnát, de nem sokáig aludt rajta, már le is fordult róla :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabi

én ugy tudom igen

én mondjuk elvitem a Zoét a campiba
ott van babaszemészet mondjuk fizetös
de nagyon profik és éeg jo még a livi szemét is megnézte és igazat mondot . www.babaszemeszet.hu
anha

Gabó!

Nekünk azt mondták hogy kell vinni , nem firtattam, magamtól is vinném :roll: Állítólag a kancsalságszűrés ez :lol:

Nektek nem mondták?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Nem jó a link :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

De hülye szó, link :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Ma teskozunk ha megyünk sétálni, ha megyünk, eléggé borus :?
Holnap ha szép idő lesz akkor beszélhetünk az átsétálásról, ok? :wink: Persze ha otthon lesztek :wink:

Tényleg mennyit aludtatok :shock: :shock:
Szuper, mindenki alszik :D Niki, Ti is aludtatok? Bocsi ha írtad :oops:

Na lelövöm magam...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

íííííííí, teszkót is írhattam volna :oops: ciki 8) :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:D:D:D:D
Jókat mulatok néha magunkon ;)

Gabó! Én is úgy tudom, hogy illik vinni a babókat másfél évesen szemészetre.. Nekünk azt mondta a dokinénik, hogy 1 éves korában is mehetünk, mert ugye én kancsal vagyok, és ha netán örökölte Karcsika, akkor hamarabb kiszűrjék...vagy nemtom.. :roll:
És köszi, hogy még az álommanók főnökével is jóban vagy, ezentúl hozzád forulunk szerintem, ha alvási gondok vannak... :D Szép kis felelősség ;) :D:D:D:D LEsz dolgod ;)

Tesóka! Wifi lenne, igen, d ha nem jó a vétel, vagy árnyékoltság van, akkor megette a fene.. ;) Gyertek, ha mentek sétálni. Remélem itthon leszünk :D
És Karcsika csípi a dokinénit, nézte-méregette ma is ;)
Ja, és azóta is alszik, hogy hazajöttünk...ez lehet az oltástól????
Tesko? :D:D:D Teszkó??? :D:D:D:D:D ehhe :D Bocsi ;) :lol:

Barbi! Vince súlyát megírtad (6520, nem?), de ő milyen hosszú? :D

Niki! NAgyon ügyi a Nonó!!! Hűűűű, 8 hónaposan áll ;) Nem semmi!!! :D

Olyan hányingeres vagyok... :oops: :roll: Remélem még nem akar jönni a kövi manó... ;)

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Én meg fejfájós :twisted:

Kövi manó :roll: :D :D :D nem védekeztek?? gyógyi? :roll: Bár te is nagy családot szeretnél, nem? :D :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu, szerintem a hosszát is írtam 63 cm.
A múltkor láttam a tévében, hogy ha úgy látod, hogy kancsal a baba, akkor nyugodtan viheted szemészhez, akármilyen pici még :roll: De 15 hósan szerintem kötelezően elküldik a babákat, legalábbis annak idején mi is voltunk.

Kép

Kép
sbarbi

Már itt cirkál a törpim :D :D :D Előbb megtáncoltatta a bárszéket, kétszer olyan nagy mint ő de nem fél tőle, rángatja ezerrel :roll: :lol:

Tegnap mikor voltunk vásárolni, üvöltött a kocsiban a sterbi a rádióból. Nagyon bejön a Ricsinek az ilyen zene, meg a magyar mulatós, cigányzene meg egyéb nyekerék :D Karcsika is szereti a zenét, szoktatok hallgatni?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Nem szedek gyogyit már vagy 3 hete (elfelejtettem bevenni és akartam egy kis pihit...) és nagy családot szeretnék, meg felőlem jöhetne, csak a doki azt mondta, hogy 2 év legyen a 2 csaszi között... Háááát, meglássuk ;)
Akkor lehet, hogy a front miatt vagyok nyűgi? ;)

Kép
Kép
encu

Ja, az oltás után a Ricsi is kómás volt, de én akkor nem bántam 8) Tényleg, Ti szoktátok borogatni az oltás helyét?? Én anno borogattam de aztán olvastam hogy nem mindig jó. Nektek mit mondtak??

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Igazából a két év a két szülés között kell hogy elteljen de csak azért hogy a kövi szülést meg lehessen próbálni természetesen. Ha előbb összejön akkor a hegvastagságtól függ főleg, de egy éven belüli második szülés auto császi. :wink: Ez tuti, százmilliószor utánanéztem meg a dokit is kifagattam rendesen, és háááát tudod én is sokat-sokat... :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi! Akkor bocsi... :roll: 8) Szép nagy Vince is...gondolom megdícsérték ;)

Tesóka! Szereti a zenét.. Én terhesen metált hallgattam (Mozart meg Beethowen helyet.. :roll: ...én, a nagy zenész..basszus ;) ), és most mintha az jobban bejönne neki ;) Tegnap faterom feltette a 4 évszakot, és sírva fakadt..már nem a faterom, hanem KArcsika. Vagy a zenétől, vagy a fáradtságtól ;) :D

Kép
Kép
encu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: attól én is sírva fakadtam volna :lol: metál után :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk meg a másik véglet, trance örület van, főleg 8) :lol: dübörög minden :roll: na meg a nyekere lent az öregeknél, ők nagy cigányzenét meg magyar nótát kedvelők :lol:

Arról mit tudtok , hogy hány császit vállalnak a dokik??? Úgy hallottam hogy 3 után már nem ajánlják a 4.ek. Tényleg????? Én 4-et akarok :shock: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Nekem a méhem miatt nem lehet természetes szülésem...csak csaszi. Te is sokat-sokat mi? Ennyire gagyi lennék, hogy nem értem? :D:D:D:D

Ja, és nekünk nem mondtak semmit a borogatással kapcsolatban... A múltkor sem borogattam, és most sem gondoltam rá..

Kép
Kép
encu

Na eltűnök, megyünk le játszani aztán EBÉD :D :D bár már bezabáltam egy doboz tenessit :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

anha

jaj lányok hát érdekeset tudunk irni

akkor kérdés ki mit tud az elkötésröl
azt halottam hogy a császinál rögtön megcsinálják de ha simán szülsz csak utána köldökön keresztül és az roszab mint a császi :?
anha

Húúú, Zsuzsa! Arra készülsz? Elég a 3 baba? :)

Tesóka! Mi az a tenessi? (majdnem henessit írtam ;) )

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?