Sziasztok,
Hát jól elfáradtam a munkában… hosszúnak tűnt ez a hét, ráadásul ma jó sok volt a munka is
Ráadásul jó mozgalmas lesz a hétvégénk is, de ez nem baj
Holnap megyünk ebédre a sógornőmékhez, utána a barátunkhoz megyünk át, vasárnap meg a keresztszüleimhez megyünk vendégségbe. Jaj, nem is írtam, képzeljétek a barátunk, akihez megyünk szombaton nemsokára elutazik Spanyolországba majd’ 1 évre
A barátnője kiment dolgozni január elején, és ő február közepén megy utána. Nagyon rossz, mert nagyon szeretem Őket, és velük volt a legtöbb közös programunk, stb. Szóval nem örülök, hogy itt hagynak minket, de persze mégis örülök, mert világot látnak, és jó helyen lesznek. De nagyon fognak hiányozni
Ja, rémálmok: még mindig vannak
Igazából nem tipikus rémálmok, de nem is kellemesek… olyan zagyvák, és néha felkavaróak. Most éjjel többek között azt álmodtam, hogy valami még volt a mandulám helye körül, amit le kellett csípni, és ezért elaltattak, de gázzal, mint gyerekkorban (még a szagát is éreztem…
), és ahogy aludtam nem fájt, de olyan volt mintha ébren lettem volna közben… Áááá…
Aztán még ezernyi más hülyeség is volt, aminek a felére nem emlékszem, illetve csak részletekre. Mostanában szinte minden éjszakám ilyen, és nem vagyok túl fitt ébredéskor. Nem tudom, hogy ténylegesen mitől van, vagy eddig is volt, csak én nem emlékeztem rájuk?
De ahogy olvaslak Benneteket, mások is álmodnak rosszakat mostanság…
Elan,
Igen, én is szeretem a csapatomat!
Örülök, hogy már jobban érzed magad, de azért vigyi magadra, jó?
Jó hír, hogy szülhetsz hüvelyi úton egyelőre, drukkolok, hogy ez továbbra is megmaradjon
Kriszta,
Örülök, hogy jól vagy! És hogy „Béla” is
Nagyon jót mosolyogtam ezen, mert mi is, és a fent említett barátunk is sokat szoktunk embereket „Bélázni”
Jerika,
Nagyon örülök, hogy végre Te is írtál!
És annak is, hogy az eredményed jó lett, a mostani is rendben lesz, de azért drukkolok
Bibar,
Puszi Nektek!
Estrella,
Nemsokára a kezedben tarthatod!
Judit,
Olvasgattam a honlapotokat, annyira jó, ahogy írsz!
Te kis paramami
Vikkata,
Gratulálok a kiskukishoz!
:D:D Köszi a képeket, hát, igazán szembetűnő a két kép közötti különbség, csini kismami vagy!
A kezem már olyan 90%-os, köszönöm szépen, és igen-igen január 9.-én megszabadítottak újra a manduláimtól
Látom a vonalzódon, hogy már a név is megvan?
Szép nevet választottatok! Beírhatom a tábliba?
Mamm drága,
Nagyon szép a babasarok!
:D A vonalzód szerint 5 nap… Tényleg, ki lesz a hírhozód?
Zuzmó,
Nagyon aranyos vagy, köszönöm!
Igen, remélem én is, hogy hamarosan újra a BMC lesz a napi programunk, és hogy most már minden rendben lesz… Előre is köszönöm a szorítást, elraktározom, mert nagyon ránk fog férni
Sok puszi!
Napcsi,
Sok puszi Neked! Képet kérünk!
:D:D
Ballagyo? Málna?
Nagyon gyanús ez a csend nekem
Eltűnt többiek, tessék írni
Ma nem tudtam hívni Chestit, de holnap hívom, és legalább annyira megpróbálok jönni, hogy megírjam.
Nagyon szép álmokat (és nem rémálmokat!!!!
:D )mindenkinek! Sok-sok puszi!