Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nagyon aranyosak ezek a gyerkocok.Ugy szeretek kepeket nezni roluk. :wink:
Ezek a rucik kivaloak. :wink: Nagyon sajnalom,h.sokat nem tudok irni,meg,h.ilyen szukszavu vagyok,de tegnap en vezettem oda vissza,es nagyon fajnak a szemeim,ugyanis szemuvegem van,de ezer eve nem hasznalom,mert utalom a keretet.Meg faradt is vagyok.Majd igerem bepotolom. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nagyon köszönjük a dícsérő szavakat! :-)))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi

A legújabb szerkóban:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
pálfinoémi

Noémi: Jó a szerkó! De leginkább persze Bálinton áll nagyon jól! Édes!
Amúgy én nagyon szeretem ezt a márkát, megfizethető, és jó a minősége! :lol:
Vendég

Tényleg jó ruci és tényleg jó ez a márka és az sem mindegy ,hogy megfizethető!

Bálint meg nagyon szép!

Kép
mogyoland

:-)))
Nagyon köszönjük!
Én is nagy rajongója vagyok a Cherokee-nak! /ár, minőség, ötletesség, figurák, stb.../ Ha megyünk a Tesco-ba, akkor mindig megnézem, hogy most éppen mit is tudnánk venni a Kicsinek! :-)))

Mogyo!
Utólag is boldog miniszülinapot Ágikának! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi

Noémi: Igen, mi is megnézzük mindig. Most jó kis akciók voltak, így anyóstól kap névnapjára egy szupi kis dzsekit!
Bencének meg olyan rövidgatyát vettem, hogy el se hiszem! azért jó, mert ő ugye nem egy vastag gyerek, és a dereka úgy van megcsinálva, mint a kismamanadrágban a gumi, tehát állítható! Nekem ez nagyon bejött! :lol: Így az ő vékony derekára is rá lehet igazítani!
Vendég

Az en fiam is sztar mar. :lol: 8)
Kép
KépKépKép
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike szuper azt hiszem nekem is erről az oldalról csinálták a képet!

Noémi:köszi szépen!

Kép
mogyoland

mandula-Adikat a jo Isten eltesse angyon sokaig,igaz,h.kestem egy napot,de annal nagyobb szeretettel kivanunk neki minden jot es szepet!!!!!Mikor jottok? :roll: :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Timcike!

Atticynek boldog miniszülinapot!
mogyoland

Mandula!

Ádi babának is bodog miniszülinapot!

Hű mindjárt egy évesek lesztek!
mogyoland

mogyo-nagyon szepen koszonjuk,te kis figyelmes anyuci. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Mi ez a pangas?!Nem hiszem el! :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :roll: Ne hagyjatok meghalni a topikunkat! :shock:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hát sehol senki!
Bár ahogy nönek a gyerköcök egyre jobban lekötnek minket!

Kép
mogyoland

Szerintem nállunk nemsokára kint lesz a fog az alsó kettő nagyon eszik mindent és meg van dagadva látszik már! :shock: :lol:
Timicike: apa otthon van v. dolgozik ilyenkor is?

Mandula: hát nem tudom mikor jutunk el a dvd-ért remélem mihamarabb.
Tényleg milyen volt a buszozás?
Hogy birta a nagylegény?

Honey: nektek is boldog hófordulót!

Kép
mogyoland

Timcike: Atticynek NAGYON BOLDOG MINISZÜLINAPOT kívánunk!

Adri: NAGYON-NAGYON BOLDOG MINISZÜLINAPOT ÁDIKÁNAK!
Vendég

mogyo-itthon van,eppen finom turos sutit keszit nekem,mert mar nagyon kivantam valami sutemenyt. :oops:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

nagbri-koszi szepen.Vegre te is jelentkezel. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pesten voltunk ma Bencével a Közlekedési Múzeumban! :lol:
Vendég

Íme néhány kép a mai napról!
Kép Bence magyaráz Kép Bence és én

Kép A vonaton apa hátán!
Vendég

Sziasztok!

Most nagyon gyors leszek, mert hulla vagyok.

A képek a picúrokról nagyon édesek!

Mindenkinek köszi a köszöntést!

Timci! Boldog miniszülinapot Atikának! Tényleg mindjárt 1 évesek lesznek! :) Még nem tudom mikor jutunk el megint felétek, ne hari, csak mostanában el vagyok havazva. Jelenleg suli volt, és most már ezerrel tanulnom kell, mert áprilisban kezdődik a nyúzás. De ígérem, ha lesz időm megbeszéljük. Jó fej Attila, hogy túrós sütit süt Neked. Nekem is csinált Csabi valamelyik nap palacsintát. :D

Brigi! Látom nagyon élvezte a kiállítást Bence! :wink: Teljesen kikészített ez a hétvége, kell egy hét mire kipihenem. :lol: Daninak fáj még a fogacskája? Ádi azóta is kel éjszakánként, délután meg 2-3 órákat alszik. :roll: Most megyünk majd pénteken dokihoz, megkérdezem mit csináljak Vele, mert nincs ötletem.

Mogyo! Nagyon aranyos vagy, hogy eszedbe jutottunk. :D Annyira édes a képen Ágika! Klassz ez a szerkó! Drukk, hogy ne szenvedjen a pici lány annyit a fogacskával, mint az én fiam! A DVD-kért meg bármikor szaladjatok fel, itthon leszek, de azért, ha nem gond csörögj rám előtte, hogy biztos itthon legyünk! :wink:

Noémi! A kicsi fiad egyre formásabb! :D Kíváncsi vagyok hogy fog állni Bálintkán az a csini ruci! Majd írd ám meg milyen volt a keresztelő! :wink: A Cherokeet mi is nagyon szeretjük, Ádinak is volt annó egy hasonló rucija.

Na most már tényleg húzok, mindenkinek nagyon szép és nyugodt éjszakát kívánok!

Kép
Kép
mandula82

nagbri-es a kicsi manocska?Ot nem vitetek? :shock: Nagyon hejesek a fotok.Irigyellek,h.kiruccantatok.Mi nem voltunk ma sehol,csak en a kicsimmel egyet a kornyeken setalni. :?

mandula-nagyon buszke vagyok rad,h.ennyire akarsz.Ugyes vagy.Tanulj mig teheted.Megjon a gyumolcse,tuti. :wink: Nagyon sajnalom,h.Adika nem alszik ejszaka.Nem t :wink: dom mi lehet a gond... :roll: Koszonjuk a koszontest,hat igen,meg egy par honap es egy evesek lesznek...te tartasz valami zsurt,vagy csak a szuk csaladi kor? :roll:

Na en is huzok,elteszem magam holnapra.Szep almokat! :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Bucsuzoul.He he,mar most nem birnak ellenallni neki a csajok.

Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike: Jók a képek nagyon!!!

Nem, Danit nem vittük! Ő mamázott, és nagyon jól érezte magát, nem volt vele semmi gond! Evett, játszott, voltak sétálni, és aludt amikor kellett! Szóval ő is "bulizott" tegnap! :lol:
Vendég

Adri: Hát Dani se jobb éjszaka, mint Ádi! Ő is kel két-három óránként! Most hívtam fel a védőnőt, nem nagyon van mit tenni, ez van! Majd ha túl lesz a fogzáson, akkor talán rendeződik! :(
Remélem hamarosan dumcsizunk!
Vendég

nagbri-koszi szepen.Es akkor fejtel le tejcsit neki? :shock: Mijen jo,h.te nem aggodsz annyira,mint en.Irigyellek,Atticy mar 8 honapos de meg igy sem mernem senkire se hagyni.Tulagodnam magam,lehet a masodik babaval mas lesz,nem is tudom... :roll: :oops:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike: hát valahogy úgy vagyok én is ,hogy nem igazából szeretem senkire hagyni!
Mikor akartok még egy babát?

Nagbri: akkor jól éreztétek magatókat!
Furi volt azért Dani nélkül nem?

Kép
mogyoland

Csajok!

Egy javaslat minden elsőgyerekes anyukának! Próbáljátok meg néha másra bízni a lurkókat, és kicsit kikapcsolódni! Nem fogjátok megbánni, és lehetőséget adtok a gyerkőcnek is ismerkedni a családdal!
Én ha nem így tettem volna anno már Bencénél, tuti megkettyenek a második év végére. Ráadásul a gyereknek se ártotok vele. Mert azért lehet olyan, sajnos, hogy egyszerűen nem viheted magaddal, és akkor ott a baj, ha nincs kire hagyni!
Ráadásul később majd azért ők maguk is akarni fognak a mamánál maradni, stb. és akkor nektek sokkal-sokkal nehezebb lesz elengedni!
Nem akarok beleszólni, ez csak egy javaslat!

És igen, Bence nagyon élvezte! Dani pedig hiányzott nagyon, de tudtam jó helyen van!

Timcike: Volt neki tejcsi, meg bébiétel, mert ugye már azt is eszik! Azért így könnyebb volt elmenni már! :lol:
Vendég

mogyo-min.3 ev.

nagbri-mikor otthon voltam szivesen biztam anyumra,mig elinteztem a dolgaimat.Meg persze 2x el is mentem bulizni,akkor is anya kegyeire biztam. :wink: De itt nem hagyom senkire,ugyanis nincs nagyszulo itt Magyarorszagon.Ezt mar tudjatok...Masra meg nem bizom.Neked igy konnyebb,h.van segitseged.De ha lenne itt is nagyi,akkor se csungne rajta fojton,hisz azert csinaltuk,h.mi neveljuk es velunk legyen.Mert vannak olyan szulok,akik alig varjak mar,h.hetvege legyen,h.lepasszoljak a nagyszuloknek,lazsd a parom batyjaek.En nem leszek ilyen,az tuti.Igaz mindenkinek kell egy kis szabadsag,de nehogyma nyug legyen egy gyerek.Akkor meg minek csinalnak az ijenek gyereket? :evil: :shock: Hala Istennek itt a babanetten meg nem talalkoztam ehez hasonlo szulokkel.En elitelem az ijet.Mikor atticy nagyobb lesz,egesz biztos,h.alig fogja mar varni,h.menjunk erdelybe,es,h.ottmaradjon a nagyszulokkel a hetvegi haznal es jatszhasson az unokanoverkejevel.Ha onszantabol akar maradni es menni,az mas,de ha nem akar es eroszakkal hagyjak ott a nagyszuloknel,azt sem szeretem.En egybekent vele is ki tudok kapcsolodni,nekem O nem teher. :wink: 8)

Irjatok meg errol ti is a velemenyeteket.Szerintem mindenki egyetert velem. :roll:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Persze most hétvégén anyumra hagytam a csajt és elmentünk bevásárolni az Auchenbe!

Hát ma megkináltam zsengesárgarépa bébiétellel és megevett félüveggel!Meg 100ml tápit !
Nagyon izlett neki pedig féltem ,hogy nem fog neki izleni!

Kép
mogyoland

Hú mondom Apának ,hogy sétálunk egyet kaja után erre megint úgy fúj a szél mint állat!
Nagyon unom!

Kép
mogyoland

mogyo-sajnalom,hmmm...mi minden nap kimegyunk levegozni.Itt szerencsere angyon szep volt ma is az ido.Ugyes agica,h.ennyit kajcsizik. :wink:
Ma en is kiprobaltam neki egy amsik fajta etelt.Tehenturot kukoricadaraval es tejfolel.De sajna nem nagyon izlett neki.Majd delutan adok neki egy kis kefirt.Kivancsi vagyok ahoz mit szol. :roll: Meg meg egyszer megprobalkozok a deli kajcsival. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nálunk is nagyon jó idő volt, egészen addig míg most délután ki nem mentünk. :? Jól lehűlt a levegő, így elég volt egy óra is sétára!

Nálunk a kefírt imádja Dana!
Vendég

Hát érdekes délután mikor ment le a nap akkor meg mintha elvágták volna a szelet!
Nállunk ez napfüggő ugy látszik!

Kép
mogyoland

SZIASZTOK!

Mogyó, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó! :D :D

Noémi, gratula Bálintnak!!!!! Nagyon ügyes! :D
Nagyon csinos fiatalember lesz ebben a szerkóban! :D Hol lesz a keresztelő??? Mi márciusra tervezzük, de még nem döntöttük el, hogy melyik templomban legyen. Mennyivel előtte kell szólni? Na és mennyibe kerül? :roll:

Falevél, tuti eljön az ideje a forgásnak... :D Bende is csak néha csinálta meg, azóta nem. De majd ha erősödik még egy kicsit, akkor rájön, hogy tudatosan irányítsa a mozgását.

Timcike
, nagyon jók a képek!!! :D

Nagbri, látom, Bence élvezte a kirándulást!

Másra hagyni a gyerkőcöt??? Néha anyósom viszi el sétálni, és addig utolérem magam a háztartásban. Mert amikor Bende alszik, akkor nem állok neki porszívózni, meg ilyeneket. Inkább csendes házimunkát végzek: vasalok. Na mert ez nem akar elfogyni sohasem... :shock:
Szüleim másik településen laknak, így oda az egész család megy, így még ott nem maradt egyedül. Illetve addig, amíg cicifüggő :lol: a lelkem, addig nem is tudom másra bízni, max két etetés között. De anyukámra én is szívesebben bízom, mert hát Ő az anyukám, és ugyanolyan értékeket követek, mint ő, ezért jobban bízom, ha vele van, mint ha másnál. Remélem, értitek??? :roll:

Cherokee ruhákat mi is kaptunk, és nekem is nagyon tetszett. Meg szoktam mindig nézni, de sokszor mérethiányos, ha későn érek oda. :?

Na megyek, mert most is csendes házikmunka vár rám... :idea:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manó:boldog hófordulót Bendének !

Jesszus megint eltelt egy hónap hisz még most irtuk neki a 4-re!

Hát ma sétáltunk végre egyet!
Vettem neki Dentinox gél a fogacskájára az alsó kettő nagyon be van durranva!
Most hintázik!
Még mindig egy picit szürcsög de inkább hajnalttáj hallom!
Majd csak elmúlik már!

Holnap ortopédia!Kíváncsi leszek mit mondnak!

Hát Apa meg oda van kármentesiteni ahol leesett a helikopter hát nem tudom mikor jön haza!Most jelölik a terepet addig nem jönnek el mig nem végeznek!

Kép
mogyoland

Köszi Mogyó! Hát tényleg gyorsan szaladnak a hónapok!
Remélem, használ a gél a fogacskájára. És elmúlik ez a szörcsögés is. Mi eddig megúsztuk, le is kopogom (kop-kop-kop :lol: ).

Mi nem mentünk vissza az ortopédiára, mert a doki és a gyógytornász is azt mondta, szerintük rendben van. Na meg azóta is tornáztatom folyamatosan. :D Remélem, nektek is minden OK lesz.

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hát én is remélem!

Hogy álltok már a bcg-heggel?
Nállunk már alig látszik!

Kép
mogyoland

A hétvégén megfakadt, de még maradt benne, mert csak egy kicsit lappadt le. De már remélem, alakul innentől. :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hát akkor jó bár nekünk is eltartótt majdnem 2 hónapig!

Jövőhéten megyünk mi meg a 4 hós oltásra!

Kíváncsi leszek mekkora a seggedelem a csajszikának!

Kép
mogyoland

mi ma megyünk... én is kíváncsi vagyok, mekkora most Bende... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Mi sajna újrakapjuk a BCG oltást, abszolút nem látszik a kismanónak! Sajna!

Manó: BOLDOG HÓFORDULÓT BENDÉNEK!
Vendég

kösz Nagbri!

újra kellett oltani???? Akkor a miénk tuti jó lesz, mert el sem akar múlni... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hát igen ha 6 hós koráig nem jön elő újra kell adni!
Sajnálom !
De reméljük nem viseli meg annyira!

Kép
mogyoland

Hires vagyok vagy nem?

Kép

Kép
mogyoland

Mogyó, ez nagyon tuti! Írd már meg, hogy hol csinálsz ilyeneket!!!!

Megjöttünk a dokitól. Bende 6300g és 64 cm. :) Én nagyon örülök, mert már 2 hét alatt is sokat nőtt és hízott! :D De úszni még nem mehetünk, a doki is mondta. :? Szóval nem tudom, eljutunk-e egyáltalán... :?: Illetve mondta a doki, hogy 6-7 hós korától már adhatom neki a husikat is. :D

Na megyek, mert felsírt...

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hú ez jó hír Manó!Örülök neki nagyon!

ezek meg a Photofun.hun van vagy comon.

Szurit most nem adtak ugye legközelebb talán 15 hósan a 4 hós után!
Jól tudom vagy 6 hósan is adnak!

Kép
mogyoland

én is úgy tudom, hogy csak 1 év után lesz oltás. Addig csak a nem kötelező oltások, ha kéritek.

Köszi, megnézem az oldalt. :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?