SZIASZTOK!
Mogyó, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó!
Noémi, gratula Bálintnak!!!!! Nagyon ügyes!
Nagyon csinos fiatalember lesz ebben a szerkóban!
Hol lesz a keresztelő??? Mi márciusra tervezzük, de még nem döntöttük el, hogy melyik templomban legyen. Mennyivel előtte kell szólni? Na és mennyibe kerül?
Falevél, tuti eljön az ideje a forgásnak...
Bende is csak néha csinálta meg, azóta nem. De majd ha erősödik még egy kicsit, akkor rájön, hogy tudatosan irányítsa a mozgását.
Timcike, nagyon jók a képek!!!
Nagbri, látom, Bence élvezte a kirándulást!
Másra hagyni a gyerkőcöt??? Néha anyósom viszi el sétálni, és addig utolérem magam a háztartásban. Mert amikor Bende alszik, akkor nem állok neki porszívózni, meg ilyeneket. Inkább csendes házimunkát végzek: vasalok. Na mert ez nem akar elfogyni sohasem...
Szüleim másik településen laknak, így oda az egész család megy, így még ott nem maradt egyedül. Illetve addig, amíg cicifüggő
a lelkem, addig nem is tudom másra bízni, max két etetés között. De anyukámra én is szívesebben bízom, mert hát Ő az anyukám, és ugyanolyan értékeket követek, mint ő, ezért jobban bízom, ha vele van, mint ha másnál. Remélem, értitek???
Cherokee ruhákat mi is kaptunk, és nekem is nagyon tetszett. Meg szoktam mindig nézni, de sokszor mérethiányos, ha későn érek oda.
Na megyek, mert most is csendes házikmunka vár rám...