Sziasztok!
Nekünk is pocsék volt az éjszakánk
Mondjuk tudom az okát, a saját horkolásától nem tudott aludni a Ricsi. Hajnalban betettem magunk közé, hátha jobban alszik ott, de nem. Viszont most láttam hogy hogy szenved, szó szerint vergődött, úgy zavarta a horkolása, meg kapkodta a levegőt. Bár a dokink szerint nem gáz ha horkol, én mégis felviszem hétfőn tanácsadásra hogy megnézze...nem akarom a rendes rendelésre vinni a sok beteg közé mert a horkoláson kívül nincs panaszunk
Csecsemőkori horkolás: nem normális ha egy csecsemő horkol. De elfogadott, mert vannak babák akiknek az átlagnál nagyobb az ormandulájuk, vagy nagyon pisze az orrocskájuk. Nekünk mindkettő van a doki szerint.
Ahogy nőnek a babák, a természet szépen megoldja az orrmandula kérdést. De ha panaszt okoz, mint pl. nehéz orrlégzés, horkolás, gennyes orrváladék, szájon légzés mert orron nem tud a gyerek, hallás csökkenés, sűrű középfüllgyulladás, arcüreg gyulladás, akkor szokták javasolni a kivételét. De minnél fiatalabb gyereken végzik annál nagyobb az esélye hogy visszanő.
Tömören ennyi, remélem nem írtam félre semmit
Amúgy nekünk valószínű, hogy a meleg + a sok nasivin miatt horkol ennyire a Ricsi, az alap horkolásán túl. Főleg azért gondoljuk ezt apával, mert elég közel toltam a radiátorhoz az ágyát mert nem lehet betakarni a Ricsit és ne fázzon meg, meg amúgy is 25 fok van nálunk, és a nasivint is majd két hétig kellett használnuk a megengedett 5-7 nap helyett. Apa szerint ezek miatt kiszárad az orrnyálkahártyája az éjszaka folyamán. Lehet benne valami mert este nem horkol annyira csak hajnalra. Ma éjjel sterimározni fogom ahányszor felkelt, fűtést visszavesszük és költözik a Ricsi messzebb a radiátortól. Ha ezk nem segítenek megyünk hétfőn a dokihoz...
Niki!
Hasról hátra meg vissza forgott a Ricsi, de forogva-gurulva nem közlekedett. Ő inkább kúszott és most jött rá hogy lehet a földön gurulni is
Hogy álltok az állással?
Lépeget is Nonó, próbálkozik?
Tesóka!
Lesz ez még így se, Ti is fogtok sokat aludni
Az a jó ebben a korban, hogy semmi sem állandó, állandóan változnak a manók. Lehet jövőhéten majd Te kelted Karcsikát hogy szétdurransz
Még mindig nem tudtam meghallgatni
Tegnap ahogy megpiszkáltam hátul a gépet valami lett a videókártyával. Reggel nem bírtam bekapcsolni a gépet, egy oldalas hibaüzenetet küldött a windows hogy biztonsági okokból leáll. Olyan pipa voltam, de túl jártam az eszén
Holnap szétszedjük hátha csak valamit szétszedtem az ügyeskedés közben és ha sikerül hangot kovácsolni meghallgatom, de letölteni mindenképpen le fogom
Amúgy honnan jöttél rá hogy ki és mit énekel??????
Úgy várom már hogy halljam, remélem tényleg az
...hihetetlen hogy vannak számok amik így meg tudnak fogni, és ez milyen régi zene
Nagyon-nagyon köszönöm!!!
Zsuzsa!
Lemaradtam, mi történt Zoé szemével????Én még a mellhártyánál tartok
Vagy az nem is mell ha nem kötőhártya volt
félreolvastam
?????????????????
Várjuk a képeket!!!
Voltunk a Guliverben. Vettünk csigahintát meg hernyót a Ricsinek
Baromi olcsó most a guliver, annyi játék van, alig bírtam visszafogni magam
És tudjátok kivel futottam össze????? Azzal a csajjal, akivel egy szobában feküdtünk a kórházban szülés után!
Persze ismét nem cseréltünk elérhetőséget
Kapott ma a Ricsi egy talicskát
Olyan édi ahogy tolja
Hihetetlen hogy lufit szinte sehol sem árulnak, vagy csak mi jártunk rossz helyen
De azt is kaptunk, úgyhogy már megvan minden
Meg vettünk 10 méter csomipapírt, remélem elég lesz, a csigahintát becsomagolni bizti jó sok kell majd, meg az 1-es gyertyát is, tüzijátékos gyertyát, marcipánfigurákat, mikiegeres szülinapi tányérokat is megvettük:roll: Jajj már úgy várom...alig bírok magammal