Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

pocsék nap volt

a Spar 14 én nyit . és igen végre lesz benne dm

énis alig várom Csilláékat töbször hivtam a héten de nem vette fel :cry:

Ma már remélem job napunk lesz

Holnap farsang van a suliba

Pillangó lesz :wink:
anha

Sziasztok!!!

Én azt hallottam, hogy a Spar 4-én nyit, de nem tudtam, hogy dm is lesz benne, de jó :D

Képzeljétek reggel 6 után még csak nyüszizett, (hallkan,csukott szemmel) Vince a kiságyban, szóltam neki, hogy most már ideje felkelni (már nagyon kidurrantak a ciciim), és rám vigyorgott, olyan édi volt. :D De hogy nem kell neki kaja 10 órán keresztül...nem semmi kölök:lol:

Encu, nagyon jó volt a séta :D

Tényleg mi lehet a Csilláékkal??? :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csak bekukk, hogy élek még :D
Megetetem Marcit, aztán jövök! :wink:

szisszka

Tesóka, igyekszem-igyekszem ;) Remélem sikerrel :D

Zsuzsa! MAjd kérünk képet!!! :)

Barbi! Ide az álommanóid legalább 1/3-ával!!! Mi most nem aludtunk olyan jól... 10kor fektettem, 11kor még evett egy kicsit, majd fél4kor és fél8kor... Na mindegy, nem vagyok szerencsére fáradt ;)

Szisz! Gyere bizony! És várnánk pillanatfotókat ide MArciról néha!!

Csilláék!! Már aggódunk!!!

Niki! Remélem még mindig, hogy nem jön közbe semmi ;)

Kép
Kép
encu

Natessék...még péntek délelőtt is egyedül vagyok... :D

Kép
Kép
encu

Kép
Kép
encu

Hahó!!!! NAaaa!! :?

Kép
Kép
encu

Kedves mindenki!

Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika

Sziasztok

gyors leszek és remélem érthetö beszéltem Viktorral a Csilla be van zárva a Péterfibe

a járvány miatt látogatási tilalom van igy öt a zárlat elött
beköltözteték

Szoval Bálintnak a szemötét nem lett tökéletes de lesz korekcio még inkubátorba van de már kap anyatejet javul a pocia 12 milit ö 1430 g Dávid ö jöl van lusta rafkos srác apukája szerint mert rájöt hogy ha nem iszik ciciböl kap cumisüvegböl és ugy sokkal könnyeb csak nyelni kell ö 1900 g ugyhogy jön majd haza nemsokára és akkor be kel hordan . hogy üritsék a zsákot .

szoval nincs baj minden jol halad

bocsi ha értelmetlen voltam csak sok info jött :oops:
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

Köszi az infót!!!

Végül is ezek jó hírek! :D A rosszak ellen meg mennek a +++++++++++++++++++++

MÉg mindig szeretnél olyan hintaszéket?
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... NEONATO_PP
most fájdítom a szíved, mi :roll: jó drága :(

Tesóka!

Megnéztem de nem tudom hallgatni :roll: valamiért nem ad ki hangot a gép, holnap apával összedugjuk az eszünk, béna vagyok, na :lol:

Amúgy csak neeeem az az az a zene :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Barbi!

Édes Vince :D :D

Nagyon tudsz valamit! Szilárd is jó baba volt, szinte tökéletes, Vince is...Mi a titok????? :roll:

Szisz!

Jó sokáig eteted Marcit :wink: :D :D :D
Gyere ha tudsz! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hali! :D

Tesóka, de bizony, az AZ a dal ;)

Zsuzsa! Köszi az infót! Mi lett Zoé szemével?????

Niki! Most értem haza...ne haragudj, valamikor pótoljuk! Találd ki az időpontot, és akkor megyek... :roll:

Engem is érdekelne Barbi alvástippje ;)

Merre vagytok?

Szisz, tényleg jó étvágyú Marci ;)

Kép
Kép
encu

MERRE VAGYTOOOOK?!

Kép
Kép
encu

:shock: :? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
encu

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Móni!
Hogy érted azt, hogy Ricsike még csak a napokba kezdett el forogni? Előtte nem forgott???
Az nem jó, ha horkol nem? Elvileg szerintem nem szabadna! Régóta horkol? Szerinted mitől?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek. :oops:

Csilla!
Szépen gyarapodnak a babák!
Sajnálom, hogy megint műteni kell Bálint szemét, megy a sok energia, hogy rendbe jöjjön a szeme! Szurkolok értetek!!!!!!!!!!!!

Encu!
Mikor aludt el Karcsika? Hogy aludtatok?
Mi nagyon rosszul aludtunk most! :cry:

Kép
niki+baba

Jó reggelt!

Niki! Tűrhetően aludtunk, igaz, nekem át kellett menni KArcsikához, de úgy már jól nyomta.. :D 10-4ig aludt, aztán 5kor megint kelt, és akkor mentem át.
Nonó nyűgösködött? Mi lehet az oka? Jönne a foga...? Vagy erős frontok vannak?

Le merem fogadni, hogy bezzeg Barbi Vincével megint lenyomott 10 órát ;) A máááázlisták!! :D

Tesóka, remélem meg tudjátok buherálni a gépet, mert ez Az a dal amire oly nagyon vártál ;)

Szisz! MErre vagy?

Zsuzsa, jobban van Zoé? Mi van a szemével?? Hahóóó!!! :roll:

Gabó! Rég voltál te is...

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Encu minden oké kapot rá kenöcsöt a szeme nem sérült belül csak kivül de mára már szép nem lesz heges azt monta dr néni

jo volt a farsang rakok majd képet .
anha

Encu!
Egész jól aludtatok! :lol: Mondtam én, hogy el fog aludni, mert még korán neki mikor beszéltünk. :wink:
Biztos van valami front, mert Nonó egész nap tök hisztis, és csak 10 perceket hajlandó aludni. :?

Kép
niki+baba

Zsuzsa! Akkor jó, megnyugodtam... És te hogy vagy? Baba mocorog? :D

Niki! Front, az van..most szerencsére Karcsikát nem viseli meg (még...)... Majd meglátjuk. Voltunk a Westendben..hú, de jó volt...már rég voltam nagyon ;) A kicsi is élvezte, teli arccal mosolygott össze-vissza :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nekünk is pocsék volt az éjszakánk :( Mondjuk tudom az okát, a saját horkolásától nem tudott aludni a Ricsi. Hajnalban betettem magunk közé, hátha jobban alszik ott, de nem. Viszont most láttam hogy hogy szenved, szó szerint vergődött, úgy zavarta a horkolása, meg kapkodta a levegőt. Bár a dokink szerint nem gáz ha horkol, én mégis felviszem hétfőn tanácsadásra hogy megnézze...nem akarom a rendes rendelésre vinni a sok beteg közé mert a horkoláson kívül nincs panaszunk :roll:

Csecsemőkori horkolás: nem normális ha egy csecsemő horkol. De elfogadott, mert vannak babák akiknek az átlagnál nagyobb az ormandulájuk, vagy nagyon pisze az orrocskájuk. Nekünk mindkettő van a doki szerint.
Ahogy nőnek a babák, a természet szépen megoldja az orrmandula kérdést. De ha panaszt okoz, mint pl. nehéz orrlégzés, horkolás, gennyes orrváladék, szájon légzés mert orron nem tud a gyerek, hallás csökkenés, sűrű középfüllgyulladás, arcüreg gyulladás, akkor szokták javasolni a kivételét. De minnél fiatalabb gyereken végzik annál nagyobb az esélye hogy visszanő.
Tömören ennyi, remélem nem írtam félre semmit :roll:

Amúgy nekünk valószínű, hogy a meleg + a sok nasivin miatt horkol ennyire a Ricsi, az alap horkolásán túl. Főleg azért gondoljuk ezt apával, mert elég közel toltam a radiátorhoz az ágyát mert nem lehet betakarni a Ricsit és ne fázzon meg, meg amúgy is 25 fok van nálunk, és a nasivint is majd két hétig kellett használnuk a megengedett 5-7 nap helyett. Apa szerint ezek miatt kiszárad az orrnyálkahártyája az éjszaka folyamán. Lehet benne valami mert este nem horkol annyira csak hajnalra. Ma éjjel sterimározni fogom ahányszor felkelt, fűtést visszavesszük és költözik a Ricsi messzebb a radiátortól. Ha ezk nem segítenek megyünk hétfőn a dokihoz... :roll:

Niki!

Hasról hátra meg vissza forgott a Ricsi, de forogva-gurulva nem közlekedett. Ő inkább kúszott és most jött rá hogy lehet a földön gurulni is :D

Hogy álltok az állással? :D Lépeget is Nonó, próbálkozik? :D

Tesóka!

Lesz ez még így se, Ti is fogtok sokat aludni :wink: :D Az a jó ebben a korban, hogy semmi sem állandó, állandóan változnak a manók. Lehet jövőhéten majd Te kelted Karcsikát hogy szétdurransz :wink: :D

Még mindig nem tudtam meghallgatni :evil: :evil: Tegnap ahogy megpiszkáltam hátul a gépet valami lett a videókártyával. Reggel nem bírtam bekapcsolni a gépet, egy oldalas hibaüzenetet küldött a windows hogy biztonsági okokból leáll. Olyan pipa voltam, de túl jártam az eszén :roll: :lol: Holnap szétszedjük hátha csak valamit szétszedtem az ügyeskedés közben és ha sikerül hangot kovácsolni meghallgatom, de letölteni mindenképpen le fogom :D :D
Amúgy honnan jöttél rá hogy ki és mit énekel?????? :shock: :shock: :shock: Úgy várom már hogy halljam, remélem tényleg az :wink: ...hihetetlen hogy vannak számok amik így meg tudnak fogni, és ez milyen régi zene :roll: :lol: Nagyon-nagyon köszönöm!!! :wink: :D :D :D :D

Zsuzsa!

Lemaradtam, mi történt Zoé szemével????Én még a mellhártyánál tartok :oops: Vagy az nem is mell ha nem kötőhártya volt :roll: félreolvastam :oops: :oops: ????????????????? 8)

Várjuk a képeket!!!

Voltunk a Guliverben. Vettünk csigahintát meg hernyót a Ricsinek :D Baromi olcsó most a guliver, annyi játék van, alig bírtam visszafogni magam :oops: És tudjátok kivel futottam össze????? Azzal a csajjal, akivel egy szobában feküdtünk a kórházban szülés után! :D Persze ismét nem cseréltünk elérhetőséget :(
Kapott ma a Ricsi egy talicskát :D :D Olyan édi ahogy tolja :D
Hihetetlen hogy lufit szinte sehol sem árulnak, vagy csak mi jártunk rossz helyen :roll: De azt is kaptunk, úgyhogy már megvan minden :D Meg vettünk 10 méter csomipapírt, remélem elég lesz, a csigahintát becsomagolni bizti jó sok kell majd, meg az 1-es gyertyát is, tüzijátékos gyertyát, marcipánfigurákat, mikiegeres szülinapi tányérokat is megvettük:roll: Jajj már úgy várom...alig bírok magammal :oops: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Itt vagyok, csak tegnap Flórával pestre mentünk a régi munkahelyemre farsangolni!Alig bírtam kihúzni az óviból!
Utána fotóshoz mentem megbeszélni a dolgokat ,majd a dédihez és későn értünk haza és hullaként ájultam az ágyba!
Pesten a babakocsival való közlekedés... :shock: :? :cry:

Ma pedig apával szülinapi buliba megyünk, ezért hazavittük anyuhoz Flórát, utána ajándék vásárlás és lehet, hogy lefekszem én is (mert apa már durmol)! :lol:

Holnap jövök élmény beszámolóval, ugyanis már négy éve nem voltam bulizni! :? :lol:

Csilla!
Remélem mihamarabb megoldódik a fiúkkal minden gond és szurkolok az újabb műtéthez és továbbra is csak gartulálni tudok nektek! :wink:

Móni!
Lehet, hogy az orrmandija nagyobbodott meg egy kicsit, mert, hogy betegek voltatok!
Akkor is horkol, ha az ágy szivacsot megemeled neki?
Azért kérdezzétek meg a dokinénit!

Encu!
Mi is jól alszunk, tehát most az összes létező manót megkapjátok!!! :wink: + az jó alvásért felelő angyalkát is elküldöm! :lol:

Niki!
Mostanra már körvonalazódott az esküvő, de hétfőn még a pappal és a videóssal is kell beszélnem!
Szerdán választom ki a menyecskeruhát, koszorúslányok ruháját és apának nézek öltönyt!
És el kell mondanom ,hogy olyan tündéri mamám van, hogy odaadta a ruhámra a pénzt!Szóval boldog vagyok és várom a nagy napot!
A meghívót jövőhéten választjuk ki, a szöveg és az idézet már megvan.
a hóvégén pedig ismét mennünk kell a polgármsteri hivatalba!
Szóval nem egyszerű, de jó érzés!

Kép
gabriel79

Zsusza!
Nem felejtettelek el masszázs ügyben csak kicsit nógatom a barátnőmet, mert szét van hullva! :?

Kép
gabriel79

Na látom Zsuzsának új nevet adtam! :oops: (zsusza!) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
gabriel79

Sztár lett a Ricsi :D :D :D

Kép
Kép
Kép

Találtam egy tök jó képszerkesztőt :D :D

http://www.photofun.od.ua/

Kiválasztod a képet, rákatt, bejön egy orosz számos-betűs keretes, arra rákatt, kiválasztod a képet ok és betölti. Nagyon ari, nem? :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia Gabó!

Bizti nagyon élvezte a gyerek társaságot Flóra :D :D :D
Jó bulizást! Bulizz helyettünk is :wink: :D

Jó ötlet ez a matrac megemelés, csak az a baj hogy a Ricsi forog alvás közben. Az nem lesz gáz ha a feje lesz lent és a lába meg fent? :roll: :lol: Szerintem ez kilőve :? De köszi :wink:

Jól belelendültél a szervezésbe! :D :D Szuper hogy alakulnak a dolgok :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Ez naggyon szupi!
Minnyá én is én is...! :lol:

Kép
gabriel79

Gabó! Majd oszd meg velünk a remekműveket! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Bocsi, én is csatlakoztam, mert nagyon bejött :D:D:D:D

Tesóka, nem lehetett egyszerű kibogarászni oroszul ;)

Íme:
Kép Még Paris is odavan értem!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Tesóka, az Az a dal, nyugi ;)
Egyébként úgy találtam meg, hogy beírtam a dal címét :) (Downtown)
És az első találat ez volt...a klipje.

Gabó! Ugrálok a lepkehálóval, hogy elkapjam a huncut angyalkákat és manókat ;)

Nagy a pangás, nem ? :D

Kép
Kép
encu

Na meghalgattam :roll: :roll: háááááááát, a reklámban szebb :roll: :roll: úgyhogy mégse tetszik :oops: :lol: De azért nagyon-nagyon köszi :wink: :D :D :D

Apa meg sokkot kapott hogy ezért kellett szétverni a gépet :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Naagyon jóóóóóó a Paris Karcsika felállás :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, üsd be a google-ba, hogy Downtown, és kidob egy csomó verziót! Lehet, hogy a Lost-osat is ;)

Nagyon jó ez a progi, csak k*rva nehéz kivárni, amíg kidobja a végeredményt...

Kép
Kép
encu

Encu!
Most talán már merem azt mondani, hogy a foga miatt ilyen Nonó, ugyanis eddig folyamatosan ordított, most adtam neki baby panadolt, és nagy nehezen elaludt! Úgy sajnálom szegénykét. :cry:

Móni!
Folyamatosan próbál állni, még a lépegetésnél nem tartunk, csak ahogy feláll úgy lép egyet, de ennyi.
Nagyon horkol Ricsike? De, ha kiskorába kiveszik, az nem olyan veszélyes, én úgy tudom.
Nálatok miben alszik Ricsike? Nálunk is 24 fok körül van, de Nonó nem horkol egyáltalán.

Nagyon klassz ez a honlap, én is csinálok! :D

Gabó!
Nézz be a Lorenzoba, ott nagyon jó öltönyök vannak szerintem.
Bajcsy-Zsilinszky 61.
Örülök, hogy kezd összeállni minden! :D Szerintem tök jó mikor rohangálni kell mindenért, és mikor már tudod, hogy ez is , meg ez is már megvan. Mondjuk én vezettem egy füzetet, így egyszerűbb volt. :lol: Főleg, hogy még bármi az eszedbe juthat addig. :wink:
Majd kérünk képeket, hogy miket választottál, mert itt mindenki kiváncsi. :wink: :D
Örülök, hogy boldog vagy!!!!!!!!!!!! :D

És minden baba tündéri! :wink:

Kép
niki+baba

Niki! Várjuk a tiedet is! :D
Tehát mégiscsak fájt Nonónak valami? Ha segített a Panadol...nem? :roll:

Gabó! Én is szerettem esküvőt szervezni...de a tied persze nagyobb szabású ;) Több szervezést igényel ;) :D

Kép
Kép
encu

Niki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog hófordulót a NONÓNAK!!!!! :D:D:D:D:D:D

8 hónapos!! Tejóééééééég!!! ;) :D

Kép
Kép
encu

Én nagyon élveztem megszervezni az esküvőt! :D
Köszi Encu! Hát igen te jó ég, megy az idő rendesen!!!!!!!! :shock:

Megint felkelt, biztosan nagyon fájhat a foga! :cry: Gondolom én, hogy a foga. :roll: Most apa altatja, meglátjuk mennyi sikerrel. :?

Nekem nem akarja feltölteni a képet! :(

Kép
niki+baba

Niki-Sok boldog Ho fordulot a kicsi moszatodnak!Egeszseget es boldogsagot!!!!! :wink: Telik az ido!!!

Csajok,szuperek azok a sztar kepek.Nagyon tetszik. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Az en fiam is sztar mar. :lol: 8)
Kép
KépKépKép
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!
Köszi szépen! :D

Na kaptam egy kis segítséget!

Kép
Nem rossz!!!!!!!!! :wink: :lol:

Kép
Már most odavannak érte a csajok!!!!!!!!! :D :D

Kép
niki+baba

Lányok! Ez az oldal hipertrendi ;)

Timci!! Atticynek is boldog hófordulót!!!

Rohangálós napom lesz megint... :lol:

Gabó! Az álommanók elkrültek, csúúúnyán fáradt vagyok... :?
De eccer majd mindent bepótolok ;)

Merre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Akkor kezdem mégegyszer! :twisted:
Megőrülök eltünt minden!
Encu!
Sajnálom, de tényleg! :cry:
Talán ma! :wink:

Niki!
Én is élvezem, csak szegény Flórát húzom-vonom, bár ő ebből semmit nem érzékel, mert a nagy pesti zajban úgy aludt, mint a bunda, bezzeg itthon a csendes környéken max.1 órát bír aludni! :?

Nagyon jól éreztem magam sokat táncoltam és már indulunk is manókáért!

Nem akartam, de megmutatom a ruhámat.Remélem Tamás nem jön fel ide! :oops: Kép

Kép
gabriel79

Sziasztok

Gabi oké majd szolj ha van info

jo a név teszik az átkeresztelés :lol:

Moni

én mint gonosza dög anyuka lefröcsköltem zoét a forro olajal mikor sütötem a krumplit mert ott isztizet hogy vegyem fel én meg montam hogy mindjárt de nem marat igy nem töröltem meg avizes krumplit csak beleragtam az meg kicsapot ö meg pont felnézett . és puf
tudom nem mentség de borzasztoan akaratos . :cry:
anha

encu-koszonjuk szepen!

gabi-gyonyoru ez a ruha. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nagyon menők a babák és milyen helyesek!!!! :D :D

Gabó!

Nagyon szép a ruha! :D

Niki!

Utólag is boldog hófordulót Nonónak!

Ujjatlan bodyban és pizsiben alszik a Ricsi, plusz kap zoknit.
Nonó miben alszik? Őt be lehet takarni? Nem rúgja le magáról?

Nagyon ügyes, szépen fejlődik Nonó. :!:

A Ricsi is így kezdte, egy lépés, ágyba kapaszkodva még egy lépés és egyre több lépés az ágy mellett :D Ilyekor adtam neki olyan dolgokat amiket tudott tolni, gurulós doboz, nagyobb papírdoboz, járás segítő és szerencsére megúsztuk a kézen fogva vezetgetést. :D

Úgy néz ki hogy az éjjeli sterimározás segített, meg a hűvösebb szoba, már nem horkolt annyira a Ricsi :D Amúgy én sem gondolom hogy meleg lenne a 24-25 fok és ez horkolást okozna, de a dokink mondta hogy ez csak ront a helyzeten,
:roll: Nagyon jó hogy nektek nincs ilyen gondotok! Sajnos mi már egész kicsi korától "szenvedünk" ezzel, hol jobb a helyzet hol kevesbé :? Remélem sosem kerül mandulaműtétre sor, vagy legalább az óvodás kor végén. Még most elég parás nekem egy műtét, bár szerintem később is ennyire félnék tőle :roll: :?

Látom Nonó élvezi a rugóshintát!?! :D
Ez milyen? :roll: :oops: Ebben föl-le lehet ugrálni vagy előre-hátra is mint a rendes hintában? 8)

Nagyon fura vagy barna hajjal :shock: :shock: :oops:

Zsuzsa!

Szerintem nem gáz !!! Nem vagy ettől rossz, dög anya! Vannak ilyen balesetek! Mással is előfordul, nyugi!
Anyum mesélte, hogy velem sem lehetett bírni és addig nem nyugodtam amíg rá nem tenyereltem a forrú villanytűzhely lapjára... :roll:

Az a lényeg, hogy nem lett semmi maradandó károsodás Zoé szemén!

Tesóka!

Merre csaviztok ma? :D

Timci!

Nektek is boldog hófordulót!

Barbi, Szisz??

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

momcsi-Nagyon szepen koszonjuk! :wink:
Nallunk Atticy rovidujju body,rugi pizsi es halozsak,arra ra a pled,es igy nem fazik meg,meg nem is rugja le magarol a pledet,ugyanis O meg mai napig hason alszik. :)

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hááát, voltunk a Kikában :) Vettünk nagy kádat a kicsinek, egy pihenőszéket, ami hintaszékes-játékos és egy Chicco játékcentert... :D Akkora izgalomban voltam, hogy csak na! Most meg olyan lett a nappali, mint egy játszótér ;)

Én viszont hulla vagyok..

Gabó! NAgyon gyönyörű a ruhád!!!! NAgyon komoly!! :) Már úgy megnéznélek benne!!!!!! ;)
Remélem télleg jönnek erre álomcsináló kicsi lények ;)

Na,megyek vízszintbe egy kicsit, mert fáj a derekam is...

Még jövök, remélem ti is ;) :D

Kép
Kép
encu

momi-koszonjuk szepen nektek is! :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Tesóka!

:D :D :D Látom Te is imádsz vásárolgatni, főleg a fiacskádnak :wink: :D :D :D :D

Timcike!

Hány fok van nálatok, hogy ennyi minden van Atticyn? :roll: Fázós baba? :roll: Nem bunkózásból kérdezem, csak kiváncsi vagyok...mert Atticyhez képest alul van öltözve a Ricsi éjszakára és még be sincs takarva :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Gabó!

Apa kiszurta hogy v.-s, meglestem remélem nem gond :oops: Tényleg a Tiéd lesz a ruci??? Szuper :D :D Bár én nem készülök házasodni, találtam olyan rucit amit ha lefogynék, azonnal felvennék és rohannék az anyakönyvezetőhöz :oops: :oops: annyira szépek :D :D és úúúúúúúúgy vennék én is egyet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Mi is most jöttünk haza a csavargásból 8) A Ricsi úgy kidölt, hogy hajnalban kukorékolni fog de lehet felkeltem...jó lenne alukázni reggel. Ja nem megyünk a tanácsadásra, javulóban v an a horki :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na fel is kelt a töki :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.