Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Lidke: nagyon gyönyörű kismami vagy a képeken!!!!! :lol: És milyen belevaló hogy még most is így szervezkedsz? :lol: Keve nagyon ügyes hogy így beszél már.Vendégek! :evil: :evil:

Tünde: Tényleg nagyon ügyes Patrícia, tiszta anyja :wink: :wink: Megcsinálod azt az egy évet, kicsit kemény lesz, de aztán.......Minden úgy fog alakulni ahogy szeretnétek, majd meglátod!!! Kíváncsi vagy? Semmi extra, csak olyanok is olvasgatják ezt a topikot, akik egyáltalán nem tartoznak közénk!!!Írok majd mailt! :wink:

Eszti: P.ü-ben küldöm a képet. Vedd le rólam jó???? :wink:

Mamacka: hú nagyon komoly volt a balesetes kép Áronról. De nagyon csini vagy Te is!!! És alakul a házacska is.

Bartika: jaj de sajnálom hogy ilyen sok rossz hírrel jöttél. Fel a fejjel, jönni fog tesóbaba mostmár hamarosan!!! És addig is ott van Nektek a kis földreszállt angyalka, Pötyibaba! Meddig lesztek Debiben?

Vali: nem mentem el nyelvvizsgázni........Előtte olyan sok rossz dolog történt ami miatt nem tudtam igazán rá koncentrálni....Jobbulást Alíznak, de meg pihenj ha már egyszer otthon lehetsz! :lol: :lol:

Angi: örülök hogy Ti legalább jól vagytok. Nálunk is végigment mindenkin ez a náthás időszak!

Bocsi akinek nem írtam! :oops:

Jó éjt, szép hétvégét!
Vendég

Barti
Nagyon sajnálom, de meglátod műtét után megint majd nagyon jól alakulnak a dolgok!
Tőled is akartam kérdezni, hogy ki készítette két évvel ezelőtt a pocakfotóidat?

Lidke
Nagyon szépek a képek! És milyen csinos vagy... nagydarab???? no én sajna tényleg nagydarab vagyok... :oops: :oops: :oops:
Ki készítette a fotókat?
A férjeden akkorát röhögtem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd mi is szeretnénk fotózkodni bár lehet nem kellene megvárni amíg akkora leszek mint egy ház... :oops: :oops: :oops:

szopi
Áronomat sem zökkenti ki a kihagyás... egy-két hét után is úgy folytatja mint aki sose hagyta abba... pár napja tartom magam és nem adok neki, de olyan kedvesen mondja, hogy dzi-dzi (ez volt az első szava), hogy elolvadok tőle... és megszakad a szívem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megint ugrott az egész irományom! :evil:

Dicsiket köszönöm!!! :D

Alíznak, Lidinek és Alának gyors fognövesztést, aztán már hagyja őket békén a fogmanó!

Vali!
Doki úgy mondta, hogy többedik terhességnél nem baj, ha nem száll le előre a baba.

Tünde!
Patríciának is és neked is nagy gratula! Te vagy az igazi jó példa a gyerekeid előtt! :D

Mamacka!
Az 1point4 fotósa csinálta a képeket, részletek ha érdekelnek, megírom priviben.
Szerintem nagyon csini vagy! Igazából én sem vagyok bálna (remélem), csak olyan érzés már.

Bartika!
Köszönjük, hogy gondoltál ránk! :wink:
Márciusra mennek a drukkok, feltétlen jelentkezz utána, hogy mi volt! És kicsit próbáljatok meg lazítani! Valamilyen relaxációs csoportba nem akarsz járni? Én úgy érzem, nekem nagyon jót tett!

Boscó!
Magatokról nem is írsz! Mi van az ex-főnökasszonyoddal?

Gyöngyi!
Mindjárt küldöm a cikket priviben.

Holnap folytatom, most rámtört a fáradtság. :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Gyöngyi!
E-mailt küldtem!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jó reggelt,

Mennénk Szolnokra anyukámékhoz, de még az egész bagázs alszik :shock: Persze, ha nem lenne program, már 7-kor kukorékolnának :roll: Mindig ezt csinálják ...

Lidke: Nem is értem, hogy este 11-kor, hogy törhetett már rád a fáradtság :wink:
Most már légyszi naponta rövid hírekkel kezdeni, hogy mizujs veled! :D

Nancsika: Aliznak is a szemfogai jönnek, több is egyszerre. Most már az alsó kettőnek kint van a csücske, remélem ezzel túl is vagyunk a nehezén. A felsőket még nem sikerült szemügyre vennem, mert nem engedi, hogy belesasoljak a szájába.

Angi: Azt hittem Lidinek már kibújt az összes fogascskája. De akkor még ti is küzdötök. Jó, hogy nektek már tényleg nem sok van hátra!
Dejó, hogy ilyen hamar sikerült kikúrálnod magad! :)

Gyöngyi: Márciusig még van egy hónap, hátha a homeopátiás szerek segítenek addig! Drukkolok!
Egyébként hányszor cicizik még a csajszi? Fogalmam sincs hogy lehetne leszoktatni róla :roll: Én már azt is elfelejtettem, Aliznál hogy volt :oops: :oops: :oops:

Boscó: Rosszul hangzik ez a sok rossz dolog, amikre utalsz. De remélem már vége ennek a szériátoknak!
Akkor most mikor mész nyelvvizsgázni?
Ha küldesz fotót meg születési dátumot pü-ben, holnap összetákolom a vonalzódat :wink:

Mamacka: Áron a kis cici kunyerálós :lol:
Nem is vagy nagy darab, simán bevállalhatod te is azokat a pocakos fotókat szerintem.

Na asszem felkeltem a bandát, mert így nem haladunk semmire ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

sziasztok

Lidke: köszi a mailt. Képzeld már rá is kerestem a doktornő elérhetőségére a neten (hétfőn megpróbálom elérni) Szeretném ha ő is megnézné, hátha van végre valaki aki kicsit pozítívabban áll hozza a bajunkhoz

Vali: hát elég változó a cicizés nála. Ami még fix az a reggel ébredés, a délutáni alvás és az esti lefekvés. Ez így is elég soknak hangzik. Plusz az éjszakai keléseknél is követeli (szerintem direkt e-miatt kell csak fel :shock: :wink: ). Van akinek még ennyit cickózik a gyerkője?

Na megyek elviszem fürdeni

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi: Zazi még egy hónapja igény szerint szopizott. Így reggel-délelőtt-déli alváskor- délután minimum 2x- és esti alváskor. Ezen túl éjjel ahányszor felrezzent. Úgyhogy ti már nagyon jó helyzetben vagytok. :) Éjjel azóta gyakorlatilag nem kel, amióta nem szopizik. Azaz nem minden éjjel. Néha viszont hajnalban bejelenti, hogy hamit akar, tehát gondolom néha még tényleg jól jönne neki a tápanyag. De már szinte teljesen megtanulja, hogy hajnalban nincs hami és az utóbbi időben már tényleg nem jellemző. Viszont van, hogy rosszat álmodik. :shock:

Vali: mi újság a fogacskákkal? Jaj, az örök energiamezők... :lol: húú, azért ez így meredek, de szimpi!

Lidke: Gyönyörű kismama vagy! Méghogy van aki rosszabbul néz ki nálad!!! :lol: 8) Naná, azt hiszem az élbolyban vagy! :lol: Nekem a színes csíkos a kedvencem! Az nagyon megfogott.
Lurdyról: az is hatalmas terep ám és jó sokat lehet fel-le mászni az izgő-mozgó gyerek után. Cory még a Camponát szokta emlegetni. Vagy tévedek, Cory??? Nem tudom, hogy mi van hozzád közelebb, de ha a teremméretből indulunk ki, akkor menjünk inkább mi felétek!!!
Jaj! Hétfőn hozzánk jön a védőnéni vizitelni, így a kedd de. jobb lenne nekünk. Esetleg a hétfő délután is. Szóval Lidke, akkor dönts és alkalmazkodunk hozzád!
Tényleg mamik! Ki jön?
Lidke, Cory, Eszter, Bartika, Babetta??? Többiek?

Tünde! Köszi a linket, ezt én is ismerem, de valószínűleg veszek egyet. Gratulálok csúcsPatri teljesítményéhez!!! És ha tényleg ilyen jó az anyuka bizije is, akkor esküszöm, hogy rajtam már gyakorolhatod is a dolgokat!!! :lol: :wink: Különösen a gyantázéssal kezdek bajban lenni, mert lassan nem látom amit kellene... :lol:

Bartika! Hááát, azért ne keseredj el! Nagyon szorítok neked és bízz magadban, hogy egy kis segítséggel újra minden simán fog menni! Tényleg nagyon drukkolok!

Én ma egy jókorát görcsöltem és zsibbadtam. Most is kezdi, úgyhogy levonulok. Írjatok sokat!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~

Nemrég értünk haza, Lidke miatt ugrottam be, de látom még semmi :wink:
Aliz ma délelőtt fél 10-től este fél 8-ig nem aludt egy szemet sem, persze hazaúton egyből bekómált :) Na ilyenkor szoktak jönni a ramaty éjszakák :(

Gyöngyi: Húha, ez tényleg elég gyakori szopi, nem irigyellek miatta, én már tuti nem bírnám :roll:
Már emlékszem, hogy az éjjeli szopikról úgy szoktattam le, hogy egyszerűen nem adtam neki cickót. 1 évesen is 2-3 óránként kelt csak a cici miatt, mert éhes az tuti nem volt. 2-3 éjszaka elég kemény volt, hurcibáltam órákon át a sejhaját mire visszaaludt, de utána már nem kelt fel. Illetve mostanában megint kel, iszik kicsit a cumisüvegéből, és már ájul is vissza. Kitartást, nálatok is előbb-utóbb kialakul valami! Drukkolok, hogy minél előbb :)

Melitta: Csak óvatosan azokkal a görcsölésekkel! Korai még ez nálad!
Tényleg ... voltatok már AFP utáni UH-n? Tudjátok már, hogy kukis vagy nunis? :lol:

Hétfői tali nekünk nem jó :( Nektek jó pletyizést :wink:

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Vali!
De aranyos vagy, hogy miattam nézegetsz be! Szerintem még fölösleges, egy hete még teljesen éretlen volt a méhszáj, és most sem érzek semmi olyasmit, hogy jönni akarna hamarosan a baba. :( Még jósló fájások sincsenek, viszont szerintem hatalmas a baba, Attilával néztük is valamelyik nap, mikor kinyújtotta a lábait, hogy vagy szép hosszú lábai vannak, vagy még a 62-es cuccok is kicsik lesznek rá. :shock:
Hú, ez a fönt van egész nap a kölök nálunk is jól be szokott kavarni! Nem irigyellek titeket!
Jövő héten már dolgozol? Kedd se jó nektek?

Melitta!
Milyen görcs, meg zsibbadás????? :shock: Zazival is volt ilyened?
Savoya Park? Persze csak ha jól vagy! Kedd délelőtt? Mászni ott is lehet rengeteget, csak az a baj, hogy én két hónapja már épphogy csak át tudtam magam paszírozni a labirintuson, most meg már tuti nem férnék be. :roll: Nincs nektek nagyon messze? Nekünk kb. ugyanannyira van a Lurdy is.
Most új védőnénitek van? Miattad megy, vagy Zazi miatt? Mindig ő megy, vagy a terhességi találkozókra be kell járnod?

Gyöngyi!
Ez szuper ötlet, remélem, ki tud majd valami mást találni, mint a többiek! A saját dokitok mit mond? Én a miénkben maximálisan megbízom, de sajna azzal, aki körzetileg járt nagyon nem voltunk megelégedve. (Azóta sok szülőtől hallottam, hogy menekültek tőle).
Szopiról az jutott még este eszembe, hogy ha amúgy nem hagynátok még abba, akkor ki kéne várni, hogy kell-e a műtét, vagy sem, és ha mindenképp abba kell hagyni, akkor én elmennék egy szoptatási szakambulanciára, ott szakszerű segítséget adnak, így a gyerek lelke is kevésbé sérül. Mennyi ideig nem szabad szopizni műtét után? Esetleg csinálnék egy-két próbanapot, amikor már előző este elmagyaráznám, hogy másnap nincs szopi (valamilyen indokkal, amiben én vagyok a ludas, nehogy büntetésnek érezze). Olyan kis okoskák már ezek a gyerekek, lehet, hogy bejönne! Én akkor jöttem rá, mikor a cumit (Keve legféltettebb kincsét) elveszítettük, és egy pici hiszti sem volt miatta, mert a Keve megértette, hogy mi a szitu. (persze nem ugyanaz a kettő, de hátha, meg nálatok nem végleges vesztességről lenne szó) Én nagyon irigykedem a szopira, bár annak is örülök, ami volt, főleg, hogy már Keve öt hetes korában kezdődtek a gondok. Nagyon drukkolok, elsősorban azért, hogy megússzátok a műtétet, másodsorban a szopi miatt.
Homeopátiás orvosnál már jártatok?

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Először is elnézést a betolakodásért! Eredeti GAP ruhák baby-től a felnőttig. Ha érdekel a következő linken, megtalálod: http://www.vaterabolt.hu/index.php?page ... eID=170099

Üdvözlettel: rubin
rubin

Balunak boldog névnapot! :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nekem jó a Savoya is meg a Lurdy-ház is. A hétfő vagy kedd is okés.

Vali: köszi :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lidke: Nem akarlak riogatni, de ettől még a magzatvized bármikor elfolyhat :wink: Szóval én csak bekukkantgatok rendszeresen, nehogy lemaradjak a nagy eseményről :wink: :D

Holnaptól már dolgozom :( Ráadásul holnap Vincééknél szülői a suliban, szal sehogy se lenne jó :( Most akkor ezzel nyugtatom magam ...

Cory: Új szuper tesós képek nem készültek mostanában? :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

sziasztok

Talira talán én is eltudok menni, de csak 50%. Viszont írjátok meg hol és mikor, mert mindjárt itt a hétfő :)

Lidke: Hát egy pár napig bizti, hogy nem lehet szoptatni. De én úgy gondolom, hogy egyszer elég lesz kitenni ennek a megpróbáltatásnak mind kettőnket, szóval valószínű, hogy ha elveszem a cicit, akkor azt már véglegesen teszem. Van egy nagyon kedves ismerősőm, aki szoptataási tanácsadó, lehet, hogy az Ő segítségét fogom kérni. Homeopátiás dokival még nem beszéltem, de ez a doktornő, aki a cikkben van homeopátiás is, szóval Ő szerintem okés lesz :)

Melitta: Akkor nálatok se volt egyszerű a leszoktatás mi? Nálatok mi vált be? (lehet, hogy írtad már csak nem figyusztam :oops: ) Nagyon drasztikus volt?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

KEDD, 10 ÓRA, SAVOYA PARK DZSUNGEL JÁTSZÓHÁZA???

Vali!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, így velem már csak babával találkozol! :D
Magzatvízről tudom, hogy bármikor elfolyhat, Kevével is abból derült ki, hogy csak ki akar jönni az a gyerek. Nem is meséltem, hogy egyik este a baba mocorgott, mikor a csöndben hallatszott egy olyan hang, mint mikor egy szívószálnak befogják és megcsavarják mindkét végét, aztán megpöcköli valaki, és az pukkan. Egy pillanatra ledermedtem, mert többen mondták, hogy pukkanást hallottak, mielőtt elkezdett folyni a magzatvíz, Attila is csak állt, és bámult, de semmi. Pedig egyértelműen a baba irányából jött. :roll:

Cory!
Balunak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!
De jó, hogy ti is tudtok jönni! :P

Gyöngyi!
A szoptatási tanácsadó segítségét szerintem feltétlenül vedd igénybe! Nekünk nagyon bevállt. (Bár én remélem, hogy nem lesz szükség műtétre.)
Kedd jó nektek talira? Veletek is jó lenne már személyesen találkozni!
Holnap mindenképp írj, ha sikerült beszélned a dokival!

Lidke
KépKép
kövecske

Lidke: a Savoyától én 1 buszmegállóra lakom, úgyhogy királyság lesz :)

cory
Budapest

sziasztok

Hű, én fél 10-re megyek kozmetikába holnap, szóval 12 előtt tuti nem tudnék elindulni. Az út meg kb. 40 perc. Szóval meddig lesztek ott? Meg pontosan merre van ez a Savoya (Mezőkövesdi út rémlik hirtelen). Én az M1-ről jönnék

Kép

Kép
pgyöngyi

Szép jó reggelt!!!

(hátha valakinek jobb, mint a miénk: Olivérnek sajnos hőemelkedése lett, negyed tízig aludt, és elég meleg fejjel ébredt, szegénykének hőemelkedése van :( , de szerencsére nem köhög, meg az orra se folyik még)
Úgyhogy én sajnos semmiféle képpen nem tudnék holnap menni(meg a Savoya tőlünk baromi messze van)
Na, majd legközelebb.

Lidke mizu????
Egyben??? :wink:
Nekem is pukkant valami Olivérnél, de az nem a magzatvíz volt, csak a nyákdugó ,aztán már mentünk is a kh.-ba, és ott repesztettek burkot.
Viszont Natasánál is pukkant, de akkor már ömlött is a víz (ja, és pár perc múlva már jött is a csaj) :lol:

Balunak boldog névnapot!!!! :D :D :D
vas

Na megint itt :)
Ildi: Szegény Olivér, remélem nem megy fel a láza és gyorsan rendbejön.

Cory: de bunkó vagyok, pedig olvastam is. Utólag is boldog névnapot Balunak

Na felhívtam a doktornénit, és valószínűleg szerdán megyünk a rendelésére. Még holnap rá kell csöriznem 1 és 2 között. Az Örsön van rendelése, szóval nem bizti, hogy holnap bemegyek, mert kicsit sok lenne nekünk ha kedden és szerdán is fel kéne menni. Bocsi, majd tavasszal összehozzuk valahogy. Meghát az az igazság, hogy nem vagyunk még 100%-osan meggyógyulva, és így nem szívesen vinném a Lilit közösségbe, még átragasztunk valamit.

Kép

Kép
pgyöngyi

én is megint :wink:

2 gondolat kimaradt:
-Tündének akarok gratulálni már napok óta, nagyon ügyi vagy az ötösökkel!!! :D :D :D

-Bartika, nagyon sajnálom, hogy megint vár rád egy csúnya tortúra :(
De utána bizti összejön kettes számú kisbébi :D

Gyöngyi,remélem minden okés lesz a sokinőnél szerdán.

Oli már jól van, egyenlőre semmi baj :)
(a reggeli hőemelkedin kívül)

na, pusszancs
vas

Sziasztok!
Nekünk jó a Savoya holnap, igyekszünk is odaérni tízre.

Gyöngyi! Én azért választottam ezt az időszakot, mert tudtam, hogy sok vendégünk lesz, így nem csak rám koncentrál egész nap. Talán így könnyebb volt. Nekünk igazán nehéz az volt, hogy szopival aludt el még ilyen nagy korában is, és úgy másztam el mellőle, tehát neki meg kellett tanulnia egyedül elaludni. Azt tudom mondani, hogy 3 hét horror, de utána minden nyafi elmúlt és már az sem hatja meg, ha mást lát szopizni.
Kár, hogy nem jöttök holnap.

Babetta? Veled számoljunk? Többiek? Ki jön még?

Lidke! Nem volt ilyen Zazival. Megerőltettem magam, de már jól vagyok. Ez van. Mostmár tudom, hogy hol a határ...

Balunknak boldogot!!! :lol:

Olinak meg gyógyulást!!!

Szép napot nektek!

Kép
Kép
~melitta~

Sziasztok,

Lidke????? :wink:
Húúúú az lenne a nem semmi, ha holnap a csajoknak kéne a taliról bevinni benneteket a kórházba :wink: :lol: :lol: Na jó, nem festem az ördögöt a falra :wink:
Sajna én már tényleg lemaradok rólad 2 in 1, de akkor egy uccsó 39 hetes pocakképet dobhatnál cserébe :wink: :D

Gyöngyi: Szerdára drukkok!

Ildi: Olinak jobbulást! Te már szoktál hőemelkedésre is lázcsillapítót adni??? Engem egyszer leszúrtak, hogy minek adtam Vincének 37 félnél, mert csak 38 fölött kell. Addig meg hagy küzdjön a szervezete!

Melitta: Vigyázz magadra! Örülök, hoyg jobban vagy :)
Pocifotót rólad még nem is láttunk :wink: Pótolod? :)

Na akkor kicsit panaszkodom :? Tökre felhúztam magam, mert kitalálták az okos szülők, hoyg a bölcsiben a farsangot pénteken reggel 8-10 között akarják tartani, mert a többségnek ez jó :shock: Kérdem én, hogy lehet nekik jó a délelőtti időpont, mikor éppen azért íratja be az ember a gyerekét bölcsödébe, mert dolgozni van napközben? Bakker tök szar érzés, hogy az én gyerekem ott áll majd "árván", mert az ő anyja nem ér rá :evil: Most pitizhetek a főnökömnek, hoyg hagy jöjjek később aznap. Mondjuk mire beérek már majdnem dél, szal kaja, és akár már mehetek is vissza :roll: Frankó ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Helló!
Mégse sikerült olyan gyorsan kikúrálnom magam, sajnos... Hajnalonként már nem bírok aludni, mert ingerel a köhögés.

Vali,
ez tényleg elég furi. Még ha esetleg másik napon lenne, akkor utána dolgoznál, de így nincs értelme utazgatni. És főnök elenged? Apa nem tud helyetted menni?
Ildi,
Olinak jobbulást! Tömd meg vitaminnal! Képzeld, vettem Lidinek én is Kittys pizsit. Imádja és mutogatja, hogy Kittykém.
Gyöngyi,
kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak nektek szerdán.
Lidke, Melitta, Cory,
jó talit! :)

Lidi szombat óta Angikának hív. :D Ja megvettük a szülinapi ajándékokat, a diavetítőt és a Lego Duplo Supermarketet. :)

Na lépek.

angi79

Sziasztok
Hoztam pár képet:

27 hetes
Kép Kép Kép

Így aludt el... játszott a dobozzal belebújt és elaludt... :lol: :lol: :lol:
Kép

Szülinapi bulin
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zongoramanók
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

köszi a drukkokat szerdára. Remélem, hogy mondanak valami bíztatót. Mindenképpen beszámolok

Angi: Sajnálom, hogy még mindig így köhögsz. Ez tényleg nagyon rossz tud lenni. Szedsz valami köptetőt rá?

Melitta: Lehet, hogy nálunk is valami nagy banzáj kéne hozzá :) Mi is cicin szoktunk elaludni délután, este meg simizni kell a hátát, de képzeld el, hogy tegnap mondtam neki, hogy próbáljon elaludni simi nélkül, én itt vagyok az ágya mellett és nem megyek sehova. Képzeld el is aludt. De szerintem ez egy egyszeri dolog volt, azért megpróbálom ma is :wink:
Én is szeretnék már veletek talizni és egy jót dumcsizni :)

Vali: Lehet, hogy ezek a szülők otthon ülnek és a körmüket reszelgetik munka gyanánt :roll:

mamacka: nagyon jók a szülinapos képek. Áron baba tiszta Apa :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Lili így ül a w.c.-n :)

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Akkor a holnap oké, de azért indulás előtt még nézzetek be, hátha... Most rohanok!

Lidke
KépKép
kövecske

Így eteti a Lili a halakat :)

Kép

Kép

Na jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Csak röviden ... :oops:

Talisoknak jó szórakozást mára! :) Fényképezőt nem otthon felejteni ám! :wink:

Szülinapozós Áron cuki, nagy wc-n csücsülő Lili meg nagyon sokat nőtt :shock:

Angi: Sajnálom, hogy nem javultál :( Éjjeli köhögés nagyon bosszantó tud lenni :evil: Jobbulást!

Ildi: Oli hogy van ma?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Most én is csak gyorsan.

Játszóba hozzatok meleg ruhát, meg egy plusz zoknit, én elég hűvösnek szoktam érezni. Olyan 21-22 fok lehet, de ha nem rohangál a gyerek, akkor az nem túl sok.

Mennem kell, Keve már szívja a vérem...

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Lidke!
Mi megyünk Hannával. A héten itthon vagyunk. A végén elmesélem azt is, hogy miért.... :)

Gyöngyi!
Hááát, ha van kedvetek, akár holnap is összefuthatunk egy Ikeás talira.... :D:D:D
Egyébként, ha nem bölcsizne a csaj, Hanna is tuti nagyon sokat szopizna. 7végén egyfolytában nyaggat... :D Éjszakára azt beszéltük meg, hogy csak akkor kap cicit, ha süt a nap. Egész jól megérti. :D

Angi!
Jobbulást!!! Szedsz valamit?

Eszter
Kép
Kép
vok

Ja, hogy miért vagyunk itthon, az lemaradt....
Hanna ótvaros lett és a dokinéni azt mondta, hogy inkább maradjunk még itthon a héten, nehogy most mást kapjon el... Alapvetően streptococcus fertőzés ez is, mint a skarlát, csak hogy jó legyen és szerencsére ugyan olyan gyorsan gyógyítható. Már péntek óta itthon vagyunk. És mivel nagyon szorgalmasan fújtam a lányt ezüst kolloiddal, így nem is volt durva. Láttam képeket a neten. Bakker, hogy milyen csúúúnyák voltak!!! brrrrrrr.... Szerencsére már csak a rózsaszín foltok emlékeztetnek erre.... Kíváncsi leszek,hogy még mi vár ránk...

Én meg úgy döntöttem, mivel az egyik kolleganőm 3 hétig volt otthon torokgyulladással, én sem fogok visszarohanni a suliba... Minek rohanjak. Úgy is hiányzott a lányom... :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Melitta,

egy kérdésem lenne: Zazit hogyan tanítottátok meg egyedül elaludni?
Marci ugyanis szintén még szopival alszik el, no meg velem. Aztán halkan kisurranok. Persze éjszaka még sokszor kel, és szintén szopival alszik vissza.
Le lehet/kell erről szoktatni, vagy elmúlik magától? És hogyan?
köszi a választ

Betti

Kép

Kép
bettiflame

hellóka!!!

Gyöngyi, jaj, de helyes Lili :D :D :D

Eszter, ótvar, nem semmi :? , miket össze bírnak szedni a gyerekek :shock:
persze, legyél csak betegszabin otthon vele :D

Angi, jobbulást neked!!! :D

Vali, na, mi lesz a pénteki farsanggal?
Szabit veszel ki?
Vagy csúszol??
Pénteken korrábban szoktál hazamenni egyébként?
Oli köszi jól van, sőt, szerintem túl jól.
Az előbb már kiaakasztottak :lol: :lol: :lol:
Csütörtökön náluk is ugye farsang lesz, de még mindig nem tudja mi akar lenni(superman, vagy batman, ilyenekn gondolkodik), pedig kérték az óvónők, hogy ne legyenek ilyenek,kíváncs leszek hány lesz azért belőlük... :shock:
asszem szellem lesz :lol: :lol: :lol: :lol: (kitaláltam neki) :lol: :lol: :lol:

Szülinapozós, dobozba zárt Áron is aranyos.

Ilyen dobozos képe OLivérnek is van:
Kép
vas

Vali, nem mindig adok hőemelkedésre csillapítót, de most adtam.
Úgy utálom, mikor oylan kis elesettek, az meg leviszi neki a hőemelkedést is, aztán már jól is van.... :D

Angi, de jó, nem csak az én lányom Kitty-fan :D :D :D

na, akkor itt egy közös kép, amit Vali már régóta akart:
Kép
vas

Ildi: Dejó, hoyg nem felejtkeztél el rólam :wink: Nagyon jó ez a közös kép, érdemes volt kivárni :D

Oli is nagyon jópofa :) Vincéről olyan kép készült, amin vastag cellux-szal le van ragasztva a szája, mert már nem bírtuk, hogy annyit beszél :oops: :lol: :lol: :lol:
Tegnap szülőin is mondták, hogy folyton szófosása van. :roll:

Farsangot ne is említsd ... most megint kavarás van vele, a múlt hét helyett most pénteken lesz, és a 8-10 óra helyett 10-11 között :evil: Szóval ezt már sehogy se tudom csúsztatni, asszem kihagyom úgy ahogy van. A kicsik még úgyse öltöznek be.

Eszter: Ótvar????? :shock: Az meg milyen? Milyen tünetei vannak? Hallottam már, hogy van ilyen, de még sosem találkoztam vele :oops:
Maradj is csak otthon Hannával, élvezd ki ezt a hetet :) Nekem is olyan jó volt múlt héten otthon lenni Alizzal, főleg, hogy szerdától már kutya baja se volt :) Nagyon élveztem, mindenre volt időm, és annnnnnyira sz@r volt hétfőn bejönni :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

sziasztok

Vok: Hűű, nem semmi ez az ótvar, és ez is annyira fertőző mint a skarlát? Ezt az ezüst kolloidot hol lehet beszerezni és alapvetően mire jó? A holnapot nem tudom biztire mondani, mert du.2-7-ig van rendelés és nem tudom mennyit kell várni, de ha épp van arra dolgod holnap, akkor rád csörizek, ha végeztünk és tudunk kicsit talizni (csak apát kell puhitanom rá :) , mert persze ő is akar jönni a vizsgálatra)

Vas: amikor én még általánosba jártam, akkor ment a tévében a "csak egy ugrás a Sugár" reklám (bizti emlékszel te is), na az egyik osztálytársam bekötötte kezét, lábát, fejét és a nyakába akasztott egy táblát ezzel a felirattal. Persze első lett vele. Ezt most nem tudom miért írtam le :)

Betti: Látom egy cipőbe járunk alvás téren. :?

Editkém: veled meg mi a bánat van? Én visszatérek fórumozni, te meg eltünsz mint szürke szamár a ködben :) Remélem nem vagy megint beteg, vagy talán a Levi? Írjál gyorsan valamit :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Jajj, mindig kimarad valami

Ildi: hol lehet kapni ilyen kittys pizsit? A lányom is meg van érte veszve. Tegnap a mamánál voltunk és vissza kellett fordulnom félúton, mert itthon maradt a "kitty cicás dvd", és ő azt akarta nézni :wink: Már most dirigál :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Na, miylen volt a taller, csajok??????Képek készültek????? :wink:

Gyöngyi, én még a H&M-be vettem karácsony előtt a pizsiket :)
De még biztos van(meg volt többféle Kittys cucc is)

Vali, hát jól variálnak ezzel a farsanggal :roll:
Meg ha úgyse öltöznek be a kicsik, akkor meg tök mindegy......... :wink: :wink: :wink:
Celluxos szájú kép komoly lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi is leragasztottuk Leventének anno , de fotó nem készült róla... :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

A taller nagyon jó volt, hárman voltunk + két skőc, de azért klasszul eltöltöttük a délelőttöt. :) Én nevettem nagyokat, és fura volt, hogy nem rohangálok a sietős léptűm után. :wink:
Lidke remélem majd tesz fel képeket. :)
Vendég

Lányok! Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de inkább nem mertem megkockáztatni. Zazi estére belézasodott. Azt hittem, hogy a foga lesz, de sajnos tiszta takony...

Lidke, azért nagy puszi neked és sok++++++!

Este még jövök és neked is írok Betti!

Puszi

Kép
Kép
~melitta~

Jó a dobozolt Oli! :)

Mi ma cukorterhelésen voltunk remélem minden rendben... megkaptam az afp-t és akkor levett egyéb gyerekbetegséges dolgokat és úgy néz, ki, hogy nem hiába féltem mert a Bárányhimlőm nem tutkó továbbra sem... azt kaptam eredménynek, hogy gyenge az immunitásom... valószínű enyhe barim volt és nem vagyok teljesen védett... ez nem túl jó hír.
Sorban lesznek bárányosok körülöttem, következő gyerek előtt be kellene oltatni magam.

Kép
Kép
Kép
mamacka

A tali tényleg jól sikerült :)

Lidke: merre jársz azóta? :) Csak nem?

cory
Budapest

Cory, beszéltem vele, még nem. :lol: Étteremben falatozgat. 8) :shock: :lol:

OFFOLOK BETTINEK ÉS GYÖNGYINEK, UGORJATOK NYUGODTAN!

Jaj, de régen volt... hogy is volt??? Hehe...
Szóval én úgy kezdtem, hogy már novemberben elkezdtem oltani belé a picit szopizunk, aztán ügyesen becsukjuk a szemünket és alszunk, mint a nagy és okos bácsik. Nálunk a bácsik ugye mindenekfelett. Szerencsére. 8) Majd ez ment még december elején is, aztán végképp eldöntöttem, hogy ez jó, de nem vezet soha célra, ergo nem tudjuk csak úgy elhagyni a szopit és elaludni...
Akkor éppen kapóra jöttek a bácsiknál is sokkal nagyobb respekttel bírók: a Mikulás és a Jézuska. Namármost: a Mikulással még beszélgetett is, a Jézuska pedig csak csengetett és megpattant, tehát kettejük közül a Miki hitelesebb. És hát szuperjó nyomdát hozott, úgyhogy gyorsan megbeszéltük, hogy a Mikulás nagyon aranyos, nagyon szereti a jó fiúkat, hoz minden évben valami apró, de szuper dolgot, viszont mivel Zazika már nagyfiú, odaadjuk neki cserébe a szopit, hiszen csak a pici babák szopiznak, a nagyoknak már nincs rá szükségük.
Azt hiszem ez volt az utolsó biznisz, amire rábólintott... azóta a motorját se - senkinek! :roll: :?
És akkor előkerültek a könyvek, szuperebbnél szuperebbek: a barika nem tud aludni, ezért számol... éjszaka és nappal a városban, Kipkopp, amint siet haza a sötétben - hogy mielőbb aludhasson a kamrában... szóval csupa "esti" könyvecskék. És aztán a sor végén villanykapcsolás. Azt pedig külön kellett még napokig szugerálni, hogy a nagyfiúk nem sírnak este villanykapcsoláskor... és mindenhez egy jó kis hiteles példabeszéd. Ha végképp nem ment, akkor apa sétált vele, amíg el nem pilledt. De többnyire visszakövetelte az én közelségem. Aztán sírás helyett hamar kitalálta magának a "matricázást", azaz az olyan szintű összebújást, hogy szorítja a nyakamat, puszilgat és odanyomja az arcát teljes erejéből az arcomhoz. :shock: Végülis ez jó, mert amikor old a szorítás, akkor tudom, hogy elaludt. :lol: :idea:
Hááát, én elég körülményes természetű vagyok, igazán nem tudom, hogy ezzel megkönnyítem-e a helyzeteteket. Azóta is tartjuk magunkat a könyvek-villankapcsolás-összebújáshoz. És még velünk alszik a szép hatalmas ágyunkban és csak most fogom tavasszal kiköltöztetni, ha össze tudom hozni úgy a szobáját, hogy az egy szeretnivaló Zazis kuckó legyen. Természetesen nagyággyal és velem elaludva. Még gondolom sokáig. De legalább elég kiegyensúlyozottan alszik azóta.
A napokban viszont rászokott a műtejre, így azzal kel, azzal fekszik. Cory vess meg! hehe :lol: 8) - a szomszédtól orozott cumisüvegből. De ezzel is lenyugszik, így nem bánom. Ja! és mióta nincs szopi, azóta nincs éjjel kelés. Van rossz álom, szomj, orrdugulás, ilyesmi, de nem kétóránként, hanem hetente max. 1x.
Szóval lányok, ha elhatároztok valamit, akkor kitartás, következetesség, sok-sok fantázia és türelem!!! húdesokvoltam bocs!

OFF VÉGE

Vali! Szabit kunyizz, hogy ne fársángoljon egyedül szegény csibe a sok ráérős anyuka között! Szurkolok! Mi lesz belőle? Olyan tütü és zsárnyak vannak a hm-ben, hogy szinte maguktól repítik! 8)

Tényleg: kinek a gyermeke mi lesz farsangkor? Van még verseny a sulikban a farsangi bálon? Mi mindig nyertünk saját kreációkkal, és az olyan jó volt! A szellem is nagyon jó! :wink:

Na, bedugulok.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~

Bartika:
sajnálom, hogy nem megy egyszerűen, drukkolok, hogy a műtét után hamar összejöjjön a kistesó!!!

Melitta:
jobbulást Zazinak!!!!
Nálunk is csak úgy alszik el Bettina (október óta), hogy fürdés után valaki mellé fekszik a nagy ágyon, amikor elaludt, akkor kijövünk, majd Peti alszik vele, én egyelőre külön, mert nem férünk el hárman az ágyon. Illetve szerintem nem létezik akkora ágy, ahol az én kedves keresztbe fordult gyermekem és "kiterült" párocskám mellé beférnék :lol:

Vok:
nem semmi ez az ótvar :shock: , még jó, hogy ilyen hamar túlvagytok rajta!!

Eszti:
hova lett Bence, nem vitted magaddal?

Ildi:
akkor ez szerencsére rövid betegség volt!!! :)
édesek vagytok a kitty pizsiben :D :D :D

Angi:
jobban vagy már?? Lidi nem kapta el??

Mamacka, Ildi:
jól néznek ki a dobozba csomagolt gyerkőcök :lol:

Anita:
köszi a telefonos segítséget!! :P
azért is volt fontos, mert egy olyan helyre akarta barátnőm elvinni a kislányát, ahol lenyúlják a lét, de olyan allergiákat állapítanak meg, amit csakis a cég termékei gyógyítanak... :roll:

na ha már farsang is téma volt, Dorináéknál ma volt, ő méhecskének öltözött :D

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Még mindig semmi...

Tali nagyon jó volt, én úgy feldobódtam tőle! :P
Holnap jövök, hozok képeket is.
Most megyek pihizni.

Lidke
KépKép
kövecske

Gyöngyi: Hányra mentek ma a dokihoz Lilivel?? Majd írj, hogy mit mondott!

Melitta: Nagyon jó, hogy leírtad a történeteteket, sztem sokat lehet hasznosítani belőle :)
Nálunk is nagyon megy ez a szoros nyakátölelés, de a favorit a fülbekapaszkodás :shock: Attól nagyon meg tud nyugodni. Ha velünk alszik, akkor mindig kell, hogy valamelyikünknek fogja a fülét. Más plüsállatkákat szorongat, Aliz meg füleket. Érdekes dolgai vannak az én lányomnak :roll: :shock:
Másnál is van ilyen??

Szabit nem veszek ki, tegnap kaptam meg a bölcsi nyári szünetének időpontját. 6 hétig lesznek zárva. Na nekem napra pontosan annyi szabim van, amit persze úgyse tudok egyben kivenni, mert nincs olyan főnök, aki engedné, hogy egy beosztott 6 hétig egyhuzamban szabin legyen. Meg ugye más is szeretne elmenni rajtam kívül, majd össze kelle egyeztetni. Plusz Vincének a suliban vannak tavaszi, őszi, téli szünetek, azok is 1-1 hét, arra is ki kell találni valamit. Szal én már ilyeneken agyalok, de még nem tudom, hogyan fogjuk megoldani :roll:

A farsangon a bölcsiben a kicsiknek még nem lesz beöltözés. Egy gonddal kevesebb.
A suliban a hétfői szülőin jelentették be, hogy jövő hét csütörtök az iskolai farsang időpontja. Vince Ninja akar lenni :?

Zazi hogy van ma? Lement a láz?

Tünde: Dorina elképesztően bájos kis méhecskének :D Nagyon szép :)

Ágyat csináltassatok, tudok egy jó asztalost :wink: :lol:

Lidke: Holnap betöltöd a 40. hetet :o Jól elrepült az idő! Kell majd menned amnioscopiára?
Képeket várjuk!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Évi: Dórinak boldog névnapot kívánok! :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Dórinak mi is boldogságosat kívánunk! Tényleg Évi! Hová lettél? Más fórumon láttalak, irgum-burgum!

Tünde! Annyira szép Dorina-méhecske! És milyen jó ötlet!
Zazi is keresztben alszik mellettem, de mondom: az ágy jó nagy. Ahhoz képest, amik eddig voltak... De én még mindig imádom, hogy ott piheg mellettem és ez a matricázás pedig igazán anyai szívolvasztó. :oops: :lol: 8)

Vali! Nem lesz beöltözés??? Micsoda dolog! A nindzsa is tökjó! Hajrá! Hú, 6 hát szünet? Jobb, ha összefogsz valaki szimpi anyukával aztán osztozkodtok a dedeken... Úh.
Zazi jobban van, azóta nem lázas, csak betonfika lakik az orrában. De egyre jobban tényleg! :)
Asztalosra még mindig fáj a fogam! Ha van jó és megbízható, akkor dobhatod a privit! Ja! És mintha Lidkének is kellett volna.

ZAZI DÉLBEN EGYEDÜL ALUDT EL A BABAKOCSIBAN! Csak betettem és már szunyt is. És tegnap este már 9-kor aludt, 10 perces búj-búj után. Olyan, mint egy mese!

Szép napot nektek!

Kép
Kép
~melitta~

Dóri
boldog névnapot! Kép
Tünde,
nagyon sokat nőtt Dorina. És csatlakozom Melittához, szerintem is nagyon szép kislány. A jelmezt te csináltad? Köszi a kérdést, jobban vagyok. Lidi nem lett még beteg, de Feri igen.

Tegnap a következő mondattal ébredt Lidi:
"Angi, köhögtél. Igyál teát!" :)

Ildi,
nagyon jó a közös kép. :) Ma közölte Lidi az apjával, hogy Kittys pólót akar. :) A mesét amúgy én nem ismerem. Oli dobozos képe is jó. :D
Gyöngyi,
Lili nagyon szép hölgyike lett. Jó megnőtt a haja. Kittys cuccal van tele a H&M.
Vali,
6 hét? Apám. Nagyszülők nem tudnak bevállalni legalább 1-1 hetet?
Anita???
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?