Új privát üzeneted érkezett!

Jellemzően igen, olyan 37 körülit, de a 36,7 is magasnak számíthat, szóval nyugi gumi................. Semmi túlzott reménykedés, csak egy kis "nézzünk magunkra" akció okés????
Vendég

Dehogy!Én lennék a legjobban meglepődve, és megmondom őszintén, most azt várom nagy izgalommal, hogy magától megjöjjön!És hogy még pé is volt, nekem ennyi így hirtelen elég is! :D
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt!

NÉZZÉTEK HOLNAP DÉLELŐTT A TV2-N A BABAVILÁGOT!

A PCOS Szívügy Alapítvány és a Lombikbaba Alapítvány közös fellépésének adnak helyet 2 riport erejéig, egy kismamával, egy kisbabával és anyukával és egy kisgyerekes anyukával! (A kisgyerek maga Bogi... )
Vendég

Előzetes látható itt: www.babavilag.com (itt a kisbaba van)
Vendég

Zazzy, Hajni: reméljük pé!! hajrá!!

Tücsi: merre vagy?? csak nem vagy influenzás?

olyan jó, végre péntek van és még kicsit süt is a nap!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Hajni, Zazzy!

Hajrá hajrá! :D
És ne tessék azon gondolkodni hogy "ilyen még nem volt", meg "nem ismeritek magatokat", merthát tud ilyen meglepőket produkálni a szervezet bármikor. Nekem a babó olyan hőgörbéből lett, amilyen soha nem volt előtte még korábban, pedig a 9-ből 7 hónapot végigmértem. :D Mellesleg a "példaszerűtől" is jó messze volt. Az eredmény a lényeg. :D

Tegnap kaptam kiskönyvet. Rózsaszín, uh. mostmár tuti lány lesz. :D:D:D

Szép napsütéses napot mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: gratulálok! szép kismamaságot! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee: Akkor nekem már előre el volt döntve, hogy fiú? :lol:
Hamarosan kiderül :lol:

Kép

Kép
bettica

Monee: Gratulálok!De jó!
Nem filozofálok, de tényleg örülnék egy spontán mensinek!(hát még egy spontán babának :wink: )

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis információra és megnyugtatásra. Tavaly októberben cukorbetegség megelőzés miatt kaptam metet. Mellesleg teherbe se sikerült esnem addig (6 hónap). Ahogy elkezdtem szedni teherbe is estem. De elég rosszul voltam ezért abbahagytam.(Később kiderült nem a gyógyszertől, hanem valszeg a terhesség tünete volt) És lett egy korai vetélésem. Most újra szedem a metet. Tudom segít teherbe esni, de félek, hogy ha a pozitív teszt után abbahagyom megint el fog menni a baba. Elvileg ez nem lehet, ugye? Akkor nem gondoltam, hogy attól ment el, mert abbahagytam, de most ez aggaszt. Mivel elvileg terhességmegtartó hatása van. Mi van ha a szervezetem nem kész. Ahogy megszűnik a támogatás elmegy a baba?
Van köztetek valaki, aki csak a pozitív tesztig szedte a metet? Ne haragudjatok, csak félek.

Minden pocakosnak boldog babavárást!

Kép
Kép
gabi82

GAbi, egy terhesség sok mindentől elmehet, nembiztos, hogy a met elhagyása miatt.Azonban én szedtem végig, én is túlsúlyos vagyok mint te és én nem mertem abbahagyni, de neked valószínűleg a cukor miatt mehetett el. A kórházban láttam kismamikat, cukrosak voltak és be kellett feküdniük inzulinbeállításra mert a magas cukor elviszi a babát. Én a helyedben szedném a metet végig, nekem is jól jött és mellette inzulinbeállítást kérnék amint jött a + teszt. A metről meg ne hagyd magad lebeszélni, a babának semmi baja sem lesz.Nekünk sem lett.
Vendég

Sziasztok,
vki használta már az ügyfélkaput?? meg szeretném nézni , h eddig mennyit számoltak el rám tb alapon.

a tv-ben is hallani, h simliskednek a dokik és képzeljétek, a múltkor a héven hallottam 2 nőt beszélni. az egyik mondta, h magán nődokihoz jár , persze magántarifát fizet . a dokija vhol vmi közintézményben is praktizál , és ott bejelentette plusszba és onnan meg a tb-től felveszi rá a pénzt! kvázi a beteg és az állam is fizet a dokinak! :shock: ezt az ügyfélkapuból tudta meg.
de én nem tudom használni. már regisztráltam, de nem találom,h hol tudom lekérdezni a beteglapom. :roll:

köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lafead,
a cukrom 6. A terheléses 6,2. A háziorvos szeint ez nem nevezhető nagyon magasnak. Viszont a nődokim azt mondta, hogy és a belgyógyi is, hogyha + a teszt AZONNAL álljak le. Nem tudom mit tegyek.

Kép
Kép
gabi82

Gabi: az én nőgyogyim azt mondta, h nagyon helyes , h szedem a metet és nyugodtan szedhetem majd végig a terhesség alatt is. igaz még nem tartok ott, bárcsak már ott tartanánk...
és én normál (se nem husi, se nem vékony) alkat vagyok, normál cukorral (0p-es 4.85 / 120p-es 4.76 NMOL/L), enyhe ir-el ( 0p-es 5.01 / 120p-es 26.29 NMOL/L). ahány doki, annyi vélemény.
többen is szedték a metet (vki végig vki 12 hétig ) és gyönyörű és egészséges babát hoztak a világra!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Gabi: Mit mondhatna mást a doki? Nincsenek klinikai esztek, ahol bebizonyították, hogy nem árt a babának. Az én dokim is mondta, hogy hivatalosan nem ajánlja, de egyébként meg szerinte jó, ha szedem. Én a 12. hétig szedtem, de a doki simán kiírta volna tovább is... Sajnos ezt neked kell eldöntened, hogy akarod-e szedni a terhesség alatt vagy sem, mert lesz olyan doki aki tiltakozik majd a bogyó ellen és lesz, aki ajánlja...

Kép

Kép
bettica

Gabi, akkor meg nem értem, miért mondták hogy a cukorra kapod???? :shock: Nem is vagy cukros!!!!Semmi bajod nem lesz, engem is tömtek hülyeséggel, hogy ilyen lesz a gyerek meg olyan lesz és te jó ég, milyen anya vagyok stb és semmi gond nincs, de a gyerek megvan, nem volt vetélés és minden okés!
Vendég

Tücsi: egyszer írtad, h olvasol(tál) vmi könyvet, csupa poz az egész. próbáltam visszakeresni, de nem találtam. megküldenéd légyszi. most h nincs suli, olvasnék vmi poz-t. meg rám is fér, mert most sajna amúgy is magam alatt vagyok kicsit. :roll: köszi :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb:Nem emlékszem, mit írt annó Tücsi, de én most kezdtem el olvasni Müller Péter Szeretetkönyv-ét, és nagyon jó!!!Akaratlanul is jobban érzi magát tőle az ember!Biztos az Örömkönyv is ilyen jó, azt is alig várom!

Kép
Kép
zazzy

Gabi: Tényleg mire írták neked a metet? Mert ahogy Lafi is mondja, biztos nem ezekre a cukorértékekre! :shock: Pcos-t megállapították?Mert akkor meg miért kéne abbahagyni?Ez nem vitamin!Akinek egyszer felírták, nem valószínű, hogy szabadul tőle élete során :( (Már ha volt alapja a felírásnak:cukor, ir, pcos és társai)

Kép
Kép
zazzy

Monácska :D
Nagyon csini pocakod van.
Vendég

rambóka:köszönöm a sok hasznos info-t!Továbbítom a barátnőmnek!
És köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok!
Remélem mindenki babásodik 2008-ban :wink:

KépKép
lyndee

JELENTEM MA REGGELI HŐM 36,9!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Emlékeztek a múltkor duphaston előtt a 40. nap táján 36,2 vagy 4 volt!Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem 4.
Úgyhogy nagyon boldogságos voltam reggel, és még a délelőtti továbbképzés sem tudta ezt beárnyékolni! :D :D :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy :D
Felettébb érdekes!!!!!!! :D
Vendég

Zazzy!!!!

Tutkó peteérés!!!! Juppppííííííííííííí! Nos, innentől rajtad a világ szeme!!!! :lol: Drukkkkkkkkkkkk

Cherry! Köszönöm. Jó nagy...... :) De ez van, és imádom!

Gabi! A PCOS honlapon rengeteget olvashatsz a metformin terhesség alatti szedéséről és a körülötte kialakult vitáról! Arról is, hogy a terhesség megtartásában is tud segíteni, bár ez pont annyira nem bizonyított, hogy van-e valami hatása a babára. A döntés a tied, de olvass sokat utána! www.pco-szindroma.hu
Vendég

Zazzy! Én azt kívánom, hogy ez a hő ne kezdjen el lefelé vándorollni, hanem maradjon fenn vagy 9 hónapig! ;)

Jelentem, nekem 36,7!!! Én is boldogságos vagyok!

Kép
mamint

Olyan aranyosak vagytok!El sem hiszem, hogy végre produkált a szervezetem egy pé-t!A férjem is azt hiszi, nem vagyok komplett, úgy örülök ennek, mintha terhes lennék!

Ja és egy vallomással tartozom:Mióta diétázom(tényleg szigorúan)ilyen még nem volt:az előbb vacsiztam tejbegrízt nesquik-kel :oops: :oops: :oops: De olyan jó volt!Nem volt túl sok, de muszáj volt! :oops:

Kép
Kép
zazzy

Hú Mamint, ez se semmi!A múltkor mesélt valaki valami ismerősének a 100.nap körüli pé-ből sikerült babájáról!Úgyhogy sosincs veszve semmi.Még én is kiegyeznék egy ilyennel, ez a 37 cn meg kifejezetten jó!Főleg ahhoz képest, hogy a 13.napon még meglehetősen "sivatagosak" voltak a petefészkeim!És ennél már csak jobb lehet, remélem! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Mamint!!!
És neked hova lőhető vajon az a peteérés??????????? Drukkok mennek oda is! :)

Zazzy! Én meséltam Sleepinről! 100. napi pé-ből fogant a kicsje, aki nemrégen született! Ritka türelmes egy nőci, az tutit, én nem bírtam volna kivárni! No, menek, mert a párom kiborít a székből rögtön! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkantottam! Látom, hogy Czinkeb hiányol!:-)
Czinkeb szívem, köszi jól vagyok még csak náthám sem volt már november óta, szóval minden okés, jövő héten megyek az új dokimhoz aki remélhetőleg megcsinálja nálam a laparoszkópiát, aztán ha minden rendben május-június körül megyünk az 5-ik, és egyben a sikeres lombikra!;-)
A könyv: A vonzás hatalma! Nagyon ajánlom, én most már nagyon jól tudom alkalmazni a leírtakat, de ehhez az is kellett, hogy jó időben, egy erre fogékony időszakomban akadtam erre a könyvre (a Müller könyv nekem nem szimpi, de ettől még jó lehet!;-))

Puszi mindenkinek!
Vendég

Rambóka:
Még nem is köszöntem meg neked a Premens-es tanácsot!Én hiszem, hogy segített ehhez a pé-hez, és hogy végre magától megjöjjön!KÖSZÖNÖM! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Tücsi!
Elolvastam a libri honlapján a könyv ajánlóját, ez nem valami nagyon elvarázsolt könyv?Decemberben én úgy befürödtem A.J.Christian:Mit keresett Isten a hálószobában c.könyvével, annyira mondták, hogy jó, annak is tűnt, és az is, de valahogy az én "agyamnak"sok :oops: Pedig magyar szakot végeztem, olvastam pár könyvet, de ez nekem magas volt.Annyira leterhelte az agyamat, hogy értsem , miről beszél, pedig jó gondolatai voltak!Kénytelen voltam elajándékozni, félig olvastam el.
Na ez a könyv nekem hasonlónak tűnik, így leírás alapján.De lehet, hogy tévedek!Vagy csak az én agyi kapacitásommal van baj :lol:
Meghát ugye ízlések és pofonok! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Mona, kb a 60. napon :)

Egyébként decemberben szörnyű voltam, se diéta, se mozgás, viszonthatalmas stresz, vizsgák, munka (hogy egyáltalán el tudjak menni szabira).

A vélhető pé előtt 2 héttel kezdtem újra mozogni, és előtte egy héttel kipróbáltam a mhelyi konditermet. A konditeremben van egy olyan "masszírozós gép", aminek olyan gumós fejei, "talapcskái" vannak, és egy szalagra van ráfűzve, ami egy géphez van erősítve, és a gép rezegteti különböző gyorsasággal. Na ezt kipróbáltam, a popsin, a combokon, és a hátamon, derekamon is. Szerintem ez is közrejátszhatott abban, hogy a pf-em úgy döntött, összehoz egy pét!

Ha végre sikerül lejutnom megint, feltétlenül megint bevetem! középidőtájt! :) Ja és a közép idő a 14. napot jelenti! Nem 38.-t! ;)

Kép
mamint

Zazzy, nem fogod elhinni amit most írok!

Életemben először úgy vettem ezt a könyvet, hogy nem olvastam el miről is szól, egyszerűen ránéztem és úgy döntöttem erre van szükségem:a neten rendeltem! Amikor megérkezett a könyv, még akkor sem olvastam el a borító hátulján lévő szöveget hanem azonnal olvasni kezdtem és a nap végére "szétbólogattam" az agyam annyira egyetértettem minden mondatával!:-D Pont az tetszik benne, hogy nem hókusz-pókuszos!;-) Egyébként párnap múlva visszamentem a libri honlapjára és akkor már a 2. legsikeresebb könyv volt a top listájukon ez a könyv!:-)

A premenset én is szedtem régebben akkor nem használt, de most már lehet, hogy újabb próbát teszek, mert Avandia mellett is barnásozok pedig még 6 nap van hátra a mensim ig, és a mellem is iszonyúan ég!:-(

Egyébként tegnap vettem egy könyvet aminek az a címe: Halgass a szívedre! Ezt a könyvet is nagyon tudom ajánlani, tele van humorral! Egy pszichológus pasi írta és ő is illusztrálta a könyvet! Jó kis könnyed olvasmány, ugyanakkor tele van az élet nagy igazságaival!;-) :P

Nyah, megyek fürcsizni, mert most fejezetm be a kötelező 30 perces biciklizést! 8)
Vendég

Tücsök!

Lebuktál!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tücsi: A hallgass a szívedre c. könyvet ismerem, nagyon jó, tényleg, és van másik része is(azt hiszem még kettő)azok is jók!
Mivel és miért buktál le???

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Mamint, Zazzy!
Nagyon ügyik vagytok!
Kedden Maminttal mi is emlegettük Sleepint :lol:

Ha már jó könyveknél tartunk:
nagyon szeretem Kornis Mihály: Vigasztalások Könyvét! Fájó léleknek balzsam!

Szép vasárnapot!

Lona
lona1

[img]Sziasztok!

Zazzy, gondolom azzal, hogy ide írtam a másik topicba amibe szoktam oda meg nem!;-) Jaj, igen még meg akarom venni a Legyél boldog, most!című könyvet is! Erre gondoltál ugye?

Ditke!;-) Puszi neked!:-) Olvastalak ám benneteket! Sőt küldtem Babcsinak gratulát priviben! :lol:

Lona, mindjárt megnézem azt a könyvet is, de ez nem ilyen seb nyalogatós? Szerencsére én most jól vagyok lelkileg, és nem is áll szándékomban semmin búslakodni!;-)

Szép napot mindenkinek, it kisütött a nap: elvisszük a mi kis kincsünket sétálni! Jaj, mutizok róla egy aránylag friss képet, a híreket nézte a tv-ben:[/img] Kép
Vendég

Tücsök!

A pofiját figyelve tutti politikai híreket mondhattak! :lol: :lol:
Édes pofija van! Úgy meg tudnám szeretgetni a buksi fejét! :lol: :lol:
Vendég

Kavicska, ja-ja nagyon ráncolta a homlokát! :lol:
Vendég

Tücsi!

Seb nyalogatóóóós? :D
Ez tetszik! Egyébként olyan :D

Kis kincsetek eszméletlen aranyos! Jó sokat vidulhattok rajta vagy vele!
lona1

Lona, ez nagyon így van: sokat nevetünk rajta mert olyan kis bolondos és nagy színész! :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Mindenkinek szorítok akinek most volt (van)peteérése, húzzatok bele. Kép

Kedden voltam Valicskó drnőnél, és sajna kiderült az is hogy pajzsmirigy alulműködésem is van az inzulin rezisztencia mellé.
MEFORALt írt fel, eddig nincs mellék hatása ( ha emelem az adagot remélem akkor se lesz). Nekem is diétát és mozgást ajánlott. Csak sajnos nehéz úgy összeállítani az étrendet hogy az jó legyen. Ezért kérném a segítségetek hogy priviben küldjetek nekem előre összeállított étrendet, vagy bármit azzal kapcsolatban hogy ti hogy csináljátok a diétát, vagy hogy mit esztek stb.. Minden tapasztalatot szívesen fogadok. Nekem napi 180 CH-t és 1440 Kcal-t ehetek meg.
Ti milyen jellegű mozgást végeztek, egy héten hányszor és mennyi ideig. Bár nekem azt mondta a drnő hogy nekem nem fontos fogynom, mert 24-es az indexem. De én azért szeretnék egy pár kilót fogyni. 158cm és 62 kg vagyok.
Van köztetek olyan akinek pajzsmirigy problémaja is van (volt)?
Én sejtettem hogy inzulin rezisztens vagyok, de a pajzsmirigyre nem számoltam. Úgyhogy most teljesen magam alatt vagyok, és ezért is kérem a segítségetek. :roll: :roll: :roll: :? :? :?

Ja és még valami, akik szobabringázik az hanyas erősségi fokon teker? Én hármasra állítottam és nem tudom hogy az megfelelő-e.

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Ági, diétában nem tudok segíteni, mert én sem tudtam elmenni a tanácsadásra! Szóval én pl nem tudom tartani a napi 5x étkezést, de arra jobban odfigyelek, hogy mit eszem! Ja, mint azt már jó sokszor leírtam: nekem sem kell fogynom (sőt!) 48 kg (164cm) vagyok, ennek ellenére nagyon jót tesz nekem a bringázás! Mindennap félórát tekerek a 6-os fokozaton (első alkalommal 5-ön kezdtem, de valamiért az jobban fárasztott mint amikor feltekertem 6-ra, így ezen maradt...Szerintem a fokozatban az a lényeg, hogy te hogy bírod, ne máshoz viszonyíts!)
Vendég

Sziiasztok!

Bocsánat, h nem olvasok vissza, de rohanok.
2 napja a házunkban lakunk, úgyhogy még egyenlőre pakolászok ezerrel. Netünk egyenlőre nincs, de midnen ötletet szívesen fogadok, ha van ismerősötök, aki netet szerel, írjatok!

Voltam csütörtökön Tűű dokinál!
Eszméletlenül boldog vagyok azóta!!!!!!!

Íme az eredmények:
Először a régiek:
FSH 6,29
LH 28,2
Prolaktin 14,52
Ösztr. 172
Prog. 0,7
Tesztoszt. 1,35
Vérc. 4,23 (120' 6,17)
Szérum inz. 22,27 (120' 386,5)

És a mostaniak:
FSH 4,2
LH 3,2
Prol. 6,99
Ösztr. 40
Prog. 0,86
Teszt. egyenlőre nincs kész
Vérc. 3,5 (120' 5,1)
Inzulin 8,1

"Leletei jelentős javulást tükröznek. Fogyása dícséretes, ciklusa stabilizálódik. Hormonértékei tökéletesek. Vélhetően már peteérés beindulására lehet számítani. A korábbi leletekhez viszoyítva az inzulin értéke töredékére csökkent, ez igen jó kilátásokkal kecsegtet a későbbiekben terhesség vállalása, ill. a gyógyszeres kezelés dózisának csökkentése tekintetében. Jelenleg a kezelés folytatását javaslom változatlan adagban. Terhességet vállalhat!"

4 hónap múlva kell mennem, akkor a hormonok közé be kell iktatni a kortizolt is, mert egy-két lilásan éktelenkedő striám van, bár szeretett dokink szerint ez még egyenlőre nem problémás.
Nagyon boldog vagyok és azt hiszem, nektek kell megköszönnöm ismét!!! Tudom, h én csináltam és csinálom végig, de nagyon sokat tanultam/tanulok tőletek!!!!!!!!

A dokink azt is elmondta, h bízik abban, h a 4 hónap alatt zebrásom lesz, de persze ezt nem tudhatjuk előre, de mondta, h nyugodjak meg, mert meg fog maradni, csak szedjem tovább a gyogyit és szóljak neki. :)

Hát, ez történt velem. :lol:
Szép napot nektek! rohanok is tovább!

babszika

Ági!

Vannak egy páran, akik pajzsmirigy gondokkal is küzdenek! Talán pár topic-kal lejebb, vagy feljebb van egy pajzsmirigy és pco topic is! Babancs volt pajzsmirigyes (tényleg, HOL VAGY BABANCS?????)

Diéta:
nekem sem megy az "ideális". De röviden, tömören:
napi 5Xi étkezés, tehát sokszor keveset.
Reggeli, vacsi: ha lehet teljes kiörlésű lisztből készült kenyér, - én nem bírom, csak félbarnát eszem. Husi, felvágott jöhet "korlátlan" mennyiségben, de lehetőleg sovány legyen. Pl. csirke, pulyka mell.
Zöldség is gyakorlatilag korlátlanul. Ital: cukor nélkül!!! Tea (nkem a milford vérnarancsos jött be, mert inkább savanyú, így nem kell bele cukor). De ha nem viszolyogsz az édesítőszertől, akkor édes íző tea is mehet.
Tejtermék elvileg nem ajánlott, mert gyorsan felviszi a cukrot, így az inzlulint is. Délelőtt lassú felszívódású ch!!!.
Tízórai, uzsonna: gyümi, vagy diétás joghurt és kevés CH, pl korpovit keksz. Na, nálunk akkora a pörgés a mhelyen, hogy örülök, ha a gyümit sikerült megennem. Bár kekszet már nem is kívánom.
Ebéd: köretnek inkább barna rizs, hajdina. A krumlipüré viszont a legrosszabb a krumplik közül.
Mivel kell CH, én eszem főtt, sült krumplit is, néha rizst, de keveset. Viszont sok savanyúságot, mivel a savanyú javítja az inzulin érzékenységet. Hét közben a húsok különböző változatát.
Borsó, lencse, ebből leves, vagy főzelék.

Ha nagyon rendesen tartani akarod, akkor Kavicskával, Monával vedd fel a kapcsolatot, ők a MM-es Zentai Andi féle diétát követik csodállatra méltó kitartással. Lafi pedig kifejlesztette a saját diétáját, cukor méréssel kontrollálva, és a pcos diétás topikban megosztotta velünk.

Mozgás: szerintem ha nem kell sokat fogynod, akkor az intenzitás nem olyan lényeges kérdés, inkább minél rendszeresebben, és minimum 20 percet alkalmanként.

(most olvashattátok mamint bort iszik és vizet prédikál c. hozzászólását. ;) )

Kép
mamint

Babszi! Gratulálok!!!!!
Jó olvasni, amiket ídéztél! 120'-es inzulint nem néztetek?

Kép
mamint

Mamint!
Nem kért Tűű doki, mert 3 hónappal ezelőtt még nagoyn nem bízott abban, h ilyen jól javulok és azt mondta, h nem akar sokkolni az esetleges rossz eredménnyel. Sőt, akkor még arról volt szó, h talán gyógyszert kell váltanom. :wink:

babszika

Sziasztok!

Benéztem kicsit a "régi" topikba és írok 1-2 sort is ha nem bánjátok.

Babszika nagyon szép eredmények!!!
Gratulálok,olyan jó látni!!!!

Szoriagi!
Én is pm alulmüxis voltam,doktornő írt ki gyógyszert??
Kell további vizsgálat?? Én a klinikára járok pm szakrendelésre,a dokim nagyon aranyos,ha akarod priviben megírom mikor rendel!
És nem letörni!! Végre kiderültek a dolgok és kezelnek!! :wink:
Egy hónap alatt a 7.8 tsh-m normalizálódott, és azóta is tartja ezt a szintet!

Zazzy gratulálok a spontán pé-hez! :D
Csudi dolog az biztos,én is a fellegekben jártam, ha hormonok nélkül volt pé-m vagy egy spontán mensim.

Minden jót lányok!
Vendég

Ági!
Ha gondolog,írj priviben e-mail címet, és el tudom neked küldeni azt az MM-es "cuccot", amit Czinkebtől kaptam.Azóta nekem is van saját példányom,mert én is voltam a tanácsadáson.És már nagyon okosan mentem.Hála Czinkebnek! :wink:
Szóval, ha gondolod, írj!Ebben nagyon részletesen le van írva minden!
Az én pajzsmirigyem is alulműkszik!De azt mondta a doktornő, hogy még elmegy(3 alatti,de 1 körül kéne legyen, az enyém 2,7).Tiéd mennyi?Nekem erre külön egyelőre nem kell szedni semmit.

Babszika!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D De jó, mostmár aztán hajrá! :wink: Olyan jó volt olvasni a soraidat!

Lányok!Kérdés:Mennyire fontos mindig ugyanabban az időben mérni a hőt?Tegnap ugye továbbképzésre mentem, korábban keltem, mint általában, fél ötkor mértem 36,9-et.Ma felébredtem 4óra 10-kor pisilni, akkor 36,6 volt, aztán véglegesen 6óra 10-kor keltem, akkor megint 36,9 volt.Ilyenkor mi van?
Hétközben nincs gond, mindig 6kor kelek.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Fontos ugyanabban az időpontban mérni. Persze esetleg 1 óra +/- megengedett, ha minden kötél szakad.

A 4 óra 10-est szerintem ne vedd figyelembe. A 6 órás a jó!

Nekem az volt a tapasztalatom, hogy minél később mértem annál több volt.
Az hogy kimentél egyszer pisilni érdemben nem befolyásolja a hődet.

A fél ötös mérést pedig jelöld, hogy az másfél órával korábban volt mérve.

Ennyi. Aztán majd látod. :D Ha majd nagyon eltér a többi értéktől, akkor ki lehet venni! Hogy a ferti tudjon "rendesen" számolni.

Cuppantás.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?