Sziasztok!
Köszönöm, hogy ilyen sokan ilyen sok jót írtatok!!!!
Lívia,
tényleg a 2. feledtette az elsőt?
( Pedig én úgy érzem, hogy nem tudnám mégegyszer végigcsinálni... Egyébként rátapíntottál a lényegre: egyáltalán nem pihenek, mondván, hogy már jól vagyok ( persze jobban, mint mikor húztam a belemet ) és rengeteg mindent meg akarok csinálni. Hogy csak egyet említsek, elhatároztam, hogy elolvasom az egész topicot ( egész jól haladok, már a 14. oldal jön
) és nagyon sok pluszt adott, rendesen jegyzetelek, meg minden, söt a hatásotokra én is hordozókendő mániás lettem!!!
) és nem nyugszom, amíg meg nem csinálom. De mindennel így vagyok, civilben pl. munkamániás. Pedig jobb lenne a kiegyensúlyozottság, de ha egy nap 48 órából állna nekem az sem lenne elég... De megpróbálom megfogadni a tanácsod!
Indianyó,
hát igen, jó lenne, ha betartanák ezt a 6 hetet. Mi pl. karácsonykor még bőven nem tartottunk ott és a nagymamánál karácsonyozott a család, mármint a rengeteg rokont is beleértve. Én akkor még az ágyból kikelni sem tudtam jóformán, nemhogy karácsony. Így hát mi nem tartottunk velük. Bíztunk a rokonok diszkréciójában, hogy majd máskor, később látogatnak meg, már majdnem meg is úsztuk, de az utolsó pillanatban mindenki becsődült hozzánk. Olyan kellemetlen volt, mert én még egyáltalán nem voltam jól. De hát karácsony, szeretet ünnepe, meg minden, úgyhogy az nem számít, hogy húzom a belemet. Pont szopiztunk amikor jöttek. Persze nem bírták kivárni, bekopogtak, -nyitogattak közben. Utána meg nagy nehezen elaludt Momborka, kértem, hogy maradjanak csendben, de nem, mert szoknia kell a gyereknek. Aztán egy óvatlan pillanatban, amikor levettem a szememet az én drágaságomról, mert éppen valakinek a szülési élményeimet meséltem, az egyik kedves rokon fogta és kikapta a kiságyból az alvó kisfiamat és elkezdett bohóckodni vele, erre mindenki odatódul jajj de édes, gyorsan videózzuk le...stb. Persze felébredt, persze nyűgös lett -én meg dühös- és ráadásul tőlük kaptuk el először az influenzát szeretet ünnepe alkalmából...