Sziasztok!
Köszönjük a kedves sorokat. Hát igen, elég rövid egy nap mostanság. Oli már 2× eszik egy nap kanalasat, így a lánykával együtt 2× van ebéd, és 2× vacsoráztatás, mivel Oli még nem tud annyit ülni, hogy székbe etessem.
Ezt elég nehéz összeegyeztetni.
Amúgy tündéri, bár az éjszakák
.. A múlt héten volt a mélypont. Már több mint egy hete megint 5 órákat aludtam több részletbe, amikor is hajnali 3-ig nem lehetett letenni, és reggel 6-kor meg kipattant a szeme. Na, ekkor írtam apának mailt, hogy akkor kérjen szabit, mert ő meg épp éjszakás volt.
Következő éjjel 7 órát aludt egyfolytában, de persze én ennek ellenére nem bírtam aludni, ugyanúgy fent voltam 3 óránként. Ezt azóta se művelte persze. Nappal folyton állni akar, és nem győzöm kihúzni a pácból.
Szóval nem unatkozunk.
Laci is beteg lett, lázas volt, miatta is ébredezhettem, megnézni, hogy van. Szerencsére nem influenza.
Marietta, gratulálok! Nagyon hasonlít a párod az enyémre.
Mi is így "beszéltük" meg, hogy össze házasunk egyszer majd....
Afp-ről csak a többieket tudom megerősíteni.
Arwen, gratula a telekhez! Átérzem az éjszakákat. Nekem is ez a halálom, főleg, hogy én is éjfélkor, vagy még később kerülök ágyba.
Viki, ezek szerint megjött? Nagyon sajnálom.
Én is bíztam benne, de én úgy tartom, nem születhet akármikor baba. Biztos rosszkor próbálkoztatok.
Hajrá kövi hónap!!!!
Nem tudom mit írhatnék még, nagyon nem vagyok képbe. Bocsi!