Új privát üzeneted érkezett!

Fioo:D
De ó hogy jöttél, már nagyon hiányoztál!
aleírtakbólúgy vettem ki, hogy zsufik a napok mostanság...várunk, ha lesz időd, erőd!

Krisz:D
Ez a Kiscsajszi gyönyörűséges!! Szerintem nagyon ari lett a frizurája!

Vicky:D
Drága,akkor méginkább drukkolok, hogy mielőbb bebabásodj, és megismerhessünk!Ha még nem jött meg nem tesztelsz mégegyet? Három a magyar iga zság...

Vivi:D
De jó, hogy jöttél! Enci csodawszép, jó Rátok nézni!! agyon szépen növöget a Kisasszony, és gratula a fogacskákhoz is!

milló puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok csajok!

Bocsi hogy csak kutyafuttában!

Krisz!

Nagyon édi Csenge,szerintem jó lett a frizuja! Jól áll neki!!

Fio!

Jó hogy jöttél! Oli milyen nagyfiú már! Ari ahogy feszít ott a székbe!!

Vivi!

Nagyon helyesek vagytok Enikővel! Néztem az iwiwen is a képeket,nagyon szép!!

Vicky!

Megy a drukk ég mindig!! Nem tesztelsz??????

Csajok azt szeretném kérdezni hogy amikor megszületik a bébi és ha házasok vagytok akkor hány napnál nem lehet régebbi a házassági anyakönyvi kivonat???????? Mert az kell ugye????

Légyszi segítsetek!!!!!!
csipcsab

Jaj Lányok én teljesen kész vagyok!! Már bőgtem egy nagyot és azt tenném egész nap alig birom visszatartani!!!!!!!!!!!!

Telefonált a védőnőm hogy megjött az afp-m! Az a mom vagy mi a fene 2,6 lett. Azt mondta kicsit magasabb mint kéne lennie!! És hogy ne idegeskedjek biztos nincs semmi baj de menjek ultrahangra a dokimhoz!! Fel is hívtam és mondta a dokim hogy nyugi nincs semmi gind és majd este ad időpontot uh-ra. Ami tuti csak jövő héten lesz és én addig megőrülök az idegességtől!!!!!!!!! Az afp papírom is csak hétfőn tudja odaadni a védőnő. Meg mondta hogy lehet azért magasabb kicsit mert majdnem 17 hetes voltam mikor levették. Akkor voltam 16+5 napos. De hát könyörgöm ő mondta hogy akkor menjek nem lesz semmi gond!!!

Jaj csajok én úgy félek!!!!! Nem birom ki ha valami baja lesz a babámnak!!!!!!!!

A doki az uh-n tutira megtudja mondani hogy minden oké????????
csipcsab

Nándorka!

Neked mi is volt pontosan Doróval??????
csipcsab

Marietta:D
Akkor most szeretnélek megnyugtatni: Ákossal nekem 2,5 volt az afp. Ugye ez a felső határ. Azt mondják, hogy ha magas az érték, az nyitott gerincre utallhat, viszont eza fajta rendellenesség gyönyörűen kiszűrhető uh-n, tehát szerintem ha ez lennne, a 12.hetin látták volna. Ettől függetlenül én is bőgtem, meg paráztam, de NYUGI!!! Nálunk sem lett baj, Nálatok sem lesz! És nálam is azért voltmagas, mert később vették le. A doki mondta is, hogy ez egy nagy baromság, ez a vizsglat, mert nagyon nehéz megfelelő időben levenni a vért, és már pár nap is eltérést okozhat. Úgyhogy ne aggódj, gyönyörű, egészséges babád lesz! (szerintem fiú;) :D)
puszi

porsika

Jaj Porsi!

De jó hogy írtál!! Most egy kicsit megnyugtattak soraid!!! De teljesen ugyis akkor fogok megnyugodni ha már túlvagyunk az uh-n és azt mondja a doki hogy minden rendben!!! Meg aztán hamarabb elmegyünk 4d-re mint terveztem!!

Jaj nagyon köszi! jÓ volt olvasni soraidat,mert most nagyon kétségbe vagyok esve!!!
csipcsab

Na en is gyorsan irok,mert mindjart megyunk szerzodest alairni :lol: :arrow: :lol:

Marietta,
ne idegeskedj!!!!
Majd en is elmeselek egy sztorit,de most nics idom,a lenyeg,hogy TUTI,hoyg nincs baja a babanak,nagyon-nagyon sokaknak eltero szokott lenni az AFP a "normaltol",es meg senkinel nem volt gond,pont ahogy Porsi is irja az UHmiatt!!!!Nyugi!!!!!!!!
Anyakonyvi kivonat:nalunk a korhazban 300 napnal nem regebbi kellett(altalabn amugy ez a gyakorlat)!Es az volt a vicces,hogy 330 nappal a szules alott hazasodtunk,de az mar nem volt jo(direkt elore megkerdetem,hoyg nagy gond lenne e ha ennyivel regebbi lenne...pfff),szoval kertunk egyet 2-3 honappal szules elott...
De ti nem vagytok hazasok,nem?Vagy terveztek vmit? :lol: :lol: :lol:

Fio,
Olio tunderi!!!!!Varunk!
Megertelek nekem sincs semmi idom mostansag.... :oops:

Vivi,
nagyon szepek vagytok Encivel!!Tok jo,hoyg beneztel!!!!Es huuu de vekony vagy!!!!nem mondanam,hoyg mar szultel,mint egy tini,tisztara :lol: :lol: :lol:

Attilam valtozatlanul ejszaka ebredget,es nappal is nyugoske....de hol igy,hol ugy....
Es ami a legrosszabb uj szokasa,hoyg reggel6 kor vegleg felkel....

Szeri,
ugye Te irtad,hoyg Balazs is korankelo....megvaltozott azota?remelem megvaltozik,mert nekem az ejszakai tobb keles utan a 6os ebrezsto kicsit durva.....

na rohanok....pusz

Krisz,
Csenge vmi tunderi!!!Szerintem halali edes ez a frizura!!!!Betojok,hoyg mar vagatni kellett neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky,
sokat gondolok Rad!

Kép

Kép
arwen07

Marietta, nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Én biztos vagyok benne, hogy magas lesz az afp-m, mert 17+2 voltam, amikor levették. Nem is aggódom ezen.
Azt olvastam, hogy a down kórban szenvedő babáknak a 12. heti uh-on még nem látható az orrcsontja, mert az övék csak a 15. hét körül fejlődik ki, tehát az alacsony afp ezzel szűrhető. Ha meg magas, az is szűrhető, ezért nézek - tudtommal - a nyakiredőt. Nem véletlen, hogy a 12. heti uh-nak van nagyobb súlya, hiszen ha ott minden rendben van a babával, akkor utána már kicsi az esélye, hogy valami rossz kifejlődjön.

Szóval tessék szépen megnyugodni. Nem lesz annak a lurkónak semmi baja :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Marietta, próbálj megnyugodni és ne agyalj nagyon! Elhiszem, hogy nehéz, de biztos, hogy nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arwen, akkor ezek szerint megvan a telek? :wink:

Nálam 1. cn.

Kép
vickybabe

oké csajok próbálok megnyugodni de nem nagyon megy! Tiszta ideg vagyok. Ezek a sorok amiket írtok nekem vmennyit segítenek,de én akkorris nagyon félek! Bízom benne hogy egészséges a babám de jó lenne tutira tudni is!!!

Arwen!

Vároma sztorit! És igen kérdésedre válaszolva. Legnagyobb megdöbbenésemre tegnapelött a párom MEGKÉRTE a kezemet!! :shock: na nem kell semmi romantikázásra gondolni,az tőle nagyon távol áll!!! :lol: Hát én azt se tudtam hol vagyok. Köpni nyelni nem tudtam. Erre megszólal 5 perc múlva hogy nem tünt fel hogy most megkértem a kezedet????? Erre én: ez most akkor komoly??? :lol: :lol: Szóval így zajlott!
Azóta azzal nyaggat hogy járak után hogy hol kell bejelentkeznünk. 1 hónap a türelmi idő,és csak annyi lesz hogy 2 tanuval megyünk. Egyikünk se szereti a nagy felhajtást,meg ugye én már voltam férjnél!!

Pinkiné!

Neked is köszi a megnyugtató sorokat!! Nagyon remélem hogy igazatok lesz!!!!!
csipcsab

Marietta gratulálok!!!

az AFP egy fos!!!!!!a legtöbb országban már nem is nézik.az uh a legjobb meg ha szükséges a 4 markeres vérv izsgálat.én a következővel tuti arra megyek nem sztk afp lesz az tuti.
nyugodj meg!!!én féléves kálvárián vagyok túl visszagondolva oyan gyorsan eltet ez a kis várakozás is hamar eltellik de addig is nyugi nincs semmi gond!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta:D
Gratulálok!! Remlem kicsit megnyugodtál, télleg nem lesz semmi gond!
A nyakiredőt szintén a down-gyanú miatt nézik, a magas afp a nyitott gerincnek nevezett rendellenességre utalhat, de az meg látszik a baba gerincén a 12. hetin már. Úgyhogy nyugiiiiiiiiiiiiiiii+++ Ahogy Esztora is írta, a nyugati országokban mr tényleg nem gyakorlat az afp, pont ezért, mert megbízhatatlan.
Ja, és h annyi beteg baba születne, ahány terhességnél "rossz" az afp eredménye, akkor a társadalomnak úgy 80%-a beteg lenne, és ugye nem így van...;) :)

puszik

porsika

Sziasztok!

Köszönjük a kedves sorokat. Hát igen, elég rövid egy nap mostanság. Oli már 2× eszik egy nap kanalasat, így a lánykával együtt 2× van ebéd, és 2× vacsoráztatás, mivel Oli még nem tud annyit ülni, hogy székbe etessem. :( Ezt elég nehéz összeegyeztetni.
Amúgy tündéri, bár az éjszakák :roll: .. A múlt héten volt a mélypont. Már több mint egy hete megint 5 órákat aludtam több részletbe, amikor is hajnali 3-ig nem lehetett letenni, és reggel 6-kor meg kipattant a szeme. Na, ekkor írtam apának mailt, hogy akkor kérjen szabit, mert ő meg épp éjszakás volt.
Következő éjjel 7 órát aludt egyfolytában, de persze én ennek ellenére nem bírtam aludni, ugyanúgy fent voltam 3 óránként. Ezt azóta se művelte persze. Nappal folyton állni akar, és nem győzöm kihúzni a pácból. 8) Szóval nem unatkozunk.
Laci is beteg lett, lázas volt, miatta is ébredezhettem, megnézni, hogy van. Szerencsére nem influenza.

Marietta, gratulálok! Nagyon hasonlít a párod az enyémre. :lol: Mi is így "beszéltük" meg, hogy össze házasunk egyszer majd....
Afp-ről csak a többieket tudom megerősíteni.

Arwen, gratula a telekhez! Átérzem az éjszakákat. Nekem is ez a halálom, főleg, hogy én is éjfélkor, vagy még később kerülök ágyba. :?

Viki, ezek szerint megjött? Nagyon sajnálom. :cry: Én is bíztam benne, de én úgy tartom, nem születhet akármikor baba. Biztos rosszkor próbálkoztatok. ;) Hajrá kövi hónap!!!! :lol:

Nem tudom mit írhatnék még, nagyon nem vagyok képbe. Bocsi!

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Nagyon jókat játszanak együtt.Csak ámulok rajtuk. Ezt még jobb nézni, mint egy bébit. Mikor játszanak, és sikongatnak....elolvadok. :lol:

Kép

Oliban azt szeretem, hogy nem tud úgy nézni az emberre, hogy ne mosolyogjon rá. :lol: Az én lovagom! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok, ma végigiolvastam a lemaradásomat, de írni így már ne mlesz idő. állandó versenyfutás, jaj...!
Éjjelek nálunk ha lehet, még rosszabbak, mint eddig. éjszakai vízitatás a legújabb ötletem, de bömbinél nem hiszem, h elfogadja. vkinek tapasztalat?

Marietta, afp egy nagy rakás semmi, ne tessék emiatt nyugtalankodni! Picike annak örül, ha jókedvű vagy! Nézz meg pl. vmi jól megnevettető filmet!

Fioo, jó, h jöttél!
Oli és Lilla álomszép továbbra is!

Vivi, nagyon-nagyon szépek vagytok! Tényleg olyan vagy, mint egy nádszál, tök jó!

Csenge: lécci, máskor se tudj dönteni! :wink: Örültem a sok képnek!
Jó a haja sztem is, és így egy db-ig nem kell vágnod.

Meri, házról is írsz? Meg egyáltalán? Meg persze mindenre kíváncsiak vagyunk, amit megosztasz velünk! Párod azóta is felvásárolja a piacokat? :wink:

Bocs, most ennyi, akinek nem írtam, annak is ezer puszi!

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, Marietta is tartott a szúrástól, és belejött. Kérjük meg, h írja le, hogy sikerült belejönnie.
Sztem is jó, h vmit változtattok, sose lehet tudni, éppen mi segít.
Nagyon klasszul állsz hozzá. Babátok sztem már nagyon örül, h Hozzátok érkezik majd!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona, hát nem tudom...létezik, hogy másfél éve MINDIG rosszkor próbálkozunk??? :shock: Arik a gyerkőcök! :D

Krisz, Csenge is nagyon édes!!! :D

Dorka, biztosan belejövünk majd, illetve nem nagyon lesz időnk belejönni, mert csak 5 szuri van szerencsére, aztán meg bízunk benne, h. soha többet :D

Kép
vickybabe

Csengének szerintem is nagyon klassz a haja. Tündéri lány.

Oli meg úgy ül a gépnél, mintha ez lenne a foglalkozása. Lillus hatalmasat nőtt.

Marietta: szerintem se aggódj. Ezt nem is értem, hogy miért kell a kismamikat halálra rémisztgetni feleslegesen. Legfontosabb szerintem a nyugalom.

Voltam pszichológusnál és nagyon jó volt. Átbeszéltük az összeg aggodalmamat és a páromét is. A párom kezd normalizálódni és egészséges mértékben aggódni értünk. De látom rajta, hogy majd akkor hiszi, ha látja minimum egy monitoron, hogy ott van. De mit is várok, hiszen én érzem amiket érzek. Ma iszonyú fejfájásom van egész nap. Olvastam, hogy normális. Remélem, hogy nem lesz tartós. Az émelygés viszont folyamatos ébrenléti állapotban. És hülyeségeket kívánok. Egyébként a környezetemnek feltűnt a változás az arcomon és sokan kérdezik, hogy mi van velem. A pszichológus egész pontosan 2 hete mondja, hogy lát valamit rajtam. És a hajszínem csodás lett. A szőke tincseim nem sárgulnak ahogyan szoktak.

Nán-dorka: a házunk jelenleg szárad. Újra lettek rakva a közfalak és totál újra lett vakolva. Tulajdonképpen festés és burkolás hiányzik, na meg a száradás.

Most megyek és bezuhanok az ágyba.
meriann

összeg = összes

Vicky: drukk Nektek!+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
meriann

Sziasztok Ti Drágák!

Fioo:D
Oli annyira nagyfiúsan ücsörög ott a gépnél! És az a mosoly...hát elhiszem, hogy elolvadsz Tőle, Tőlük. Lilla kész hölgy. Apa majd lassan bezárhatja a pajtába a lovagok elől ;) :D Biztos nagyon jó érzés, ahogy egymással játszanak..ilyenkor megjön a kedvem, hogy mielőbb azt a Kistesót...;)

Dorka:D
Sajnálom a rossz éjszakákat :( A vízivással kapcsolatosan nekem annyi a tapasztalatom, hogy Ákos nem issza meg :D Viszont nekünk a csecsemőtea, meg a hipp bioalmalé nagyon bevált. Mikor beteg volt és 2-3 szor kelt éjszaka, az eső alkalommal szinte mindíg elégvolt megteáztatnom, és visszaaludt. Viszont mióta egészséges, azóta megit csak a cumi vagy a cici jön be éjjel....;)
Drukkolok,hogy minél előbb megoldást találjatok!

Meri:D
Örülök, hogy halad a házikó. Majd ha lesz kép, szívesen megnézném!

sok puszi

porsika

Meri, várunk képet a házról is, ha úgy gondolod, priviben is örülök neki.

Köszi, Porsi. Hát éjjel nem kellett neki a víz...
A férjem átvállalta egy óra hosszára éjjel a picit. Nagy élmény volt, h meg mertem fordulni a bal oldalamról a jobbra. Ha mellettem fekszik Doró, azért nem merek, meg mintha minden apró zörejre felébredne az ágyában is. Irtó kemény a kis ínye, remélem, holnapra "megszületik" a kis fog! :wink:
És Áki hányszor igényli éjjel a szopit?
Képzeljétek, írtam online szopitanácsadónak. Még nem válaszolt. Vajon ennyire reménytelen esetek lennénk?! :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Have you noticed your baby trying to pick up or touch something from a picture in a book? Babies at this age can see objects clearly but can't differentiate between two-dimensional and three-dimensional objects.

Tényleg így van, ugye? :wink: Dorka is megpróbálja felcsipegetni a dolgokat a képekről. Muffinos könyvről is fel akarta emelni a szép muffint.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Marietta, gratula a lánykéréshez :)

Anno nálunk szintén nem volt semmi faxni :) Porsiék épp akkortájt jelentették be, hogy összeházasodnak.
Ezen felbuzdulva Apával elkezdtünk beszélgetni, majd megkérdezte, hozzá mennék-e? :) Én meg mondtam, hogy ha elvesz, hozzámegyek. Válasz: Ha hozzámegyek, elvesz :)
Na, kb. ennyi volt a történet :):):):)

Pici Manónk ébrenléti napszakot váltott :) Idáig mindig kora délután rúgkapált ezerrel. Ma átváltott az estire :)

Fio, ez a 2 gyerkőc valami hihetetlenül édes :) Lilla annyira csajos, igazi kis hölgy :) Oli meg úgy ül a székben mint egy meglett felnőtt férfi :):)

Meri, ne aggódj, majdnem mindig így kezdődik :) Az első hetekben a fő mondat - aludni, aludni, aludni :):):) Kérdezd csak meg Porsikát, hányszor lehetett telefonon utolérni :):):):):):):):):)

Mondjuk kívános én nem voltam - de mostanában eléggé sok hülyeséget tudok összekajálni :) Paradicsomos hal medvesajttal? :):):) A páromnak és a bátyámnak majdnem kifordúlt tőle a gyomra :) Viszont nekem ízlett :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Meri, én is kíváncsi lennék a házra. :D

Porsi, köszi! :D Hát, az biztos, hogy félti. Még az öccsének se engedte meg, hogy tolja a bevásárlókosárba. :twisted:

Dorka, miért olyan fontos itatni Dorot?

Ami a 2 dimenziót illeti, nem tudom. Végülis a tükörkép is 2 dimenzio, mégis észlelik. :shock: Épp egyik ismerőssel beszéltünk erről. Szerinte 3 hónaposan már látják. :shock: Nem tudom Oli nem csinálja.

Mi van a vizsgálattal? Mikor lesz?

Egy kis vicces klipp: http://www.youtube.com/watch?v=PfI3tS-IjIw

KépKép
KépKép
fioona

Én sem emlékeztem, h a fiam így piszkálgatta volna a textileket és könyveket, de mintzha Doró le akarná venni onnan, ami rajta van. Szóval nem az, h a 2D-t nem látják, csak talán megkülönböztetni nem sikerül mindig.

6-án. Kicsit rosszz érzésem van, attól félek, igyekezni kell, h komolyan vegyék majd a dolgot. Van egy parám, h azt mondják, ó, ez nem baj, közben meg mégis van vmi. Mondjuk a gyerekorvos komolyan vette, de ő már jól ismer.

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, Fio, a víz egy gyenge próbálkozás volt éjszakai szopi helyett. Legalább 1 helyett a sok közül...

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Csak egy kis életjel...
Megvagyunk jólvagyunk nagyjából...volt egy kis gondunk sőt még mindíg fenn áll,ezért még többet kell szabad időmben dolgoznom...így semmire sincs időm szinte...

Rólunk pár szót: Samci már megfogja a tárgyakat,nagyon sokat játszik! Ez nekem új...Domi egyedül sosem játszott. :)

Bele olvasgattam soraitokba...

Merike!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!
Amikor olvastam én is megkönnyeztem a hírt, örömömben... :)

Vicky!

Tudom,hogy sikerülni fog!!!!

Nán-Dorka!

Édesek az új vonalzók!!!
Én is voltam vörös cica farsangon. :D

Fio!

Gyönyörűek a gyerkőcök!

Krisz!

Csenge olyan szép kislány! Jó a frizkó!:)

Többieknek sok puszi...ennyire futotta tőlem.... ne haragudjatok...

KépKépKépKép
*orsi*

Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Kép
A szökés!

Kép

Szerintem jóképű vagyok!

Bridzsi

Kép
esztora

Szeri Balázsnak nagyon boldog névnapot!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nagyon édik a gyerkőcök!

Fio!

Én Lillától még mindig olvadozom!! :D Viszont nagyon meglepődtem a mostani képen mert hatalmasat nőtt mióta nem "láttam".(rég tettél róla fotót). Olyan nagylányos az arca!!! Nagyon édi lehet ahogy játszanak Olival,és hogy félti Őt!

Pinkiné!

Hát igen más azt hiszem kiakadna ha így kérnék meg a kezét!! :lol: De én nem mert tudom hogy ilyen a párom!!
És képzeld mit talált ki még!! Ezen se kadok ki de azért kicsit morbid!!! Az én drágám nagyon anyagias!! Na meg az ékszereket se szereti. Nem hord semmit egyáltalán! Mondta hogy nekem veszünk gyűrűt(én szeretem) de neki nem kell mert ugyse fogja hordani!!!! :lol: De mondom a házasságkötéshez kell hogy legyen mert mondom mit húzok az ujjadra????? :shock: :lol: Erre azt mondja hogy jó akkor megkeresi itthon az ezer éves ezüst gyűrűjét és majd azt felhúzom neki!!! :lol: :lol: Ami már igencsak szar állapotba van!!! Hát tuti hülyének fognak minket nézni én meg égek majd!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval nem egyszerű ez az esküvő már most!!

Afp-s sztori!!!

Ugye azóta is igen parázok meg félek!!! De úgy néz ki hogy kavart a védőnő!!!! Ugyanis (de ez majd holnap lesz biztos) Nem 2,6 hanem 2,06 lett az eredmény!!!!!! Ami már vmivel jobban hangzik!!! Szerinte a normális 1,5 és mivel az enyém ez fölött van így magas vmivel!!!!!! Ugye a felső érték meg 2,5!!! Szóval jól elintézte nekem hogy a hátralevő időben ne tudjam gondtalanul élvezni a várandósságomat!!!! Kedden kell mennem a dokimhoz Uh-ra!!! Hát várom is meg nagyon félek is hogy nehogy baj legyen!!!!!
Meg sajna akárhogy szeretne most nem tud velem jönni a párom a meló miatt. Így anyumat kértem meg és jön is be velem az uh-ra mert nagyon félek! És nem szertnék egyedül lenni!!!!!!
Ugye nem lesz semmi baj????? Szerintetek ez a 2,06 is magas nagyon??????? Várom is a keddet meg félek is tőle!! Meg azért is szomorú vagyok hogy lehet most megtudom hogy fütyis vagy puncis lesz ,és ezt nem a párommal élhetem át!!! De azért anyunak is örülök!!! Bár én biztos vagyok benne hogy fiú!!!!!
De az is tuti hogy mostmár csak akkor fogok megnyugodni ha kinnt lesz és azt mondják hogy megvan mindene és egészséges!!!!!
csipcsab

Marietta!

Az én emlékezetem szerint is 2,5 az afp felső határértéke. Ha ez így van és a védőnőd elnézte az eredményedet - akkor már bocsánat - de egy jó nagy barom! :evil: :evil: :evil: Hogy lehet ilyet elnézni és ijesztgetni vele egy kismamit? :oops: :oops: :oops:

Az uh miatt pedig ne aggódj, nem lesz annak a pici Manónak semmi baja. Ép és egészséges. Kész. Punk, tum :):):):)

Egyébként nálunk is az van, hogy a jövőheti doki látogatásra Apa nem tud velem jönni, majd csak a 20. heti genetikai uh-ra. Én azon gondolkodtam, hogy még ha a doki jövőhéten meg is mondja, hogy fiú-e vagy lány és nem fogok róla szólni Apának. Hadd legyen neki meglepi a következő uh-on :) Feltéve persze, hogy magamban tudom tartani. :)

Képzeljétek, tegnap este jött - azt hiszem - előtej a cickókból :) Először azt hittem, fürdés után maradt ott a vízcsepp, de nem :)

Nálunk a gyűrű valahogy sosem volt kérdés :) Egyébként - szerintem - attól még vehetnétek egyforma gyűrűt, mert - még ha a munka miatt nem is hordja - attól még családi eseményekre vagy ha mentek valahova felhúzhatja. Mondjuk az Én páromnak mindig a kezén van :)

Lányok, kérdésem lenne. Az őssejt levételt ki melyik cégnél csináltatta (aki csináltatta)? Idáig vagy 3 céget láttam a neten és igazából nincs kedvem mindent végig járni :) Mikor érdemes először elmenni egy tájékoztató beszélgetésre?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

A párom nem a munka miatt nem hordaná a gyűrűt! Abban nem zavarná(mérnök),hanem alapból utálja az ékszereket!! Így családi összeröffenéseken se bírná magán elviselni!!
Engem nem zavar ez egyáltalán,mert nem attól lesz Ő nekem jó társ,férj hogy hordja azt a gyűrűt vagy sem!!

A védőnő ezzel a hülyeségével elvágta magát nálam(egyébként tök szimpi volt) mert jól bepánikoltatott!! Azért kíváncsi leszek én arra leleltre holnap hogy mi van rajta!!!
csipcsab

Ja és én szerintem ha megtudom a gyermekünk nemét tuti nem birom majd ki hogy ne mondjam el neki!!! Aztán utána ugyis megyünk 4d-re akkor majd ő is láthatja!!! Feltéve ha hajlandó magát megmutatni nekünk és hogy mit is hord a lába közt!! :D
csipcsab

Hát szerintem ez nagyon durva Marietta. Mármint a védőnő. Azt hiszem én csak akkor megyek védőnőhöz ha már nagyon muszáj.
Szégyelhetné magát, ha ilyet elnézett. Szerintem a dokinak kell hinni, de még neki sem mindent. Komolyan, volt olyan kismami köztünk, aki nem kapott frászt az afp eredmény vagy a védőnő miatt????

A házról most nincsenek fotók, de nincs is sok változás. Mert csak belülről változott azt meg nem lehet normálisan lefotózni. Minden szürke egyenlőre. De majd ha lesz mit nézni, akkor megmutatom.

Pinkiné: érdekes, mert azt lehet mondani, hogy a halat nem eszem meg és most azt én is kívánom és vettem is. Bár medvesajttal még nem jutott eszembe.
:lol:
meriann

Hát igen, a védőnők és az afp-eredmények komolyabb erőpróbát jelentettek sokunknak, mint a várandóság sok egyéb velejárója. Ez durva!

De Marietta, az uh efelől meg fog téged nyugtatni, ez olyan, amiben biztosat tud mondani az uh. De amúgy sincs semmi baj!!!

Meri, pedig Nektek a medvesajt stimmel is! :wink: Tényleg, Nektek már vannak favorit nevek?
Egyétek is a halat, a hosszú élethez is hozzájárul, márpedig az már a gyerekek miatt is kell. H vigyázzunk majd a dédunokáinkra! :wink:

Orsi, de jó, h jöttél. Ha jólesik leírni, írd le, milyen gondjaitok vannak. Drukkolunk, h hamar jobb legyen!
Samci nagyon-nagyon aranyos és jóképű!
Éljenek a vörös cicák! :wink:

Esztora, nagyon ügyi már Nyunyi! Szereti nézni a tükörben magát?

Kép

Kép
nán-dorka

Így játszunk mi:

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: édesek, ahogy együtt játszanak. Doró, hogy lesi a technikát a nagy és okos tesótól. :D
Lilinek fogják hívni, ha lány. Ha fiú, még nem tudom. De úgy érzem, hogy lány. Egyébként a név a hamarosan lányunk születik érzéssel jött. Nagyon kíváncsi vagyok.
meriann

Hahóóó!

Esztora, köszi a köszöntést és hogy gondoltál ránk :D

Angyalkrisz: Csengének boldog első névnapot!!!

Ha ráérek még jövök hosszabban.

Pusszz
szerika

Szeri! Balázsnak boldog névnapot, így utólag is! Köszönjük a köszöntést!

Meri! Nem ingázol egyet? Táblába nem rakod be magad? Vagy csak doki után akarod? Vonalzó? Múltkor kérdeztél a vonalzóval kapcsolatosan, de sajnos nem emlékszem rá pontosan :oops: Az utolsó menzi kezdődátumát kell beírni, és úgy számítja ki, hogy milyen idős terhesség.

Képzeljétek, tegnap felmászott Csenge az ágyunkra :shock: . Csak akkor tudja ezt megtenni, ha ki van nyitva, de így reggel egy pillanatra sem tudom otthagyni a szobában egyedül, mert ugyebár lejönni még nem tud... :roll:

Nándorka! Nagyon édesek a gyerkőcök! :D

Marietta! Mikor mész uh-ra? Biztos meg fog nyugtatni a dokid! A védőnő meg le van sz@rva.... :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Csengének nagyon boldog névnapot!

ma megyünk a júliusi topicos lányokkal találkozni nagyon várom!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drágáim!

Szeri:D
Balinak nagyon boldog névnapot így kisé megkésve! :oops:

Krisz:D
Csengét is Isten éltessse sokáig!

Dorka:D
Nagyon tetszenek az új vonalzók, és tündéri a két Gyerkő, ahogy együtt játszik! Érdekes ez a kétD-3D kérdés, Ákos is sokszor csinál olyet, amit Te is leírtál, hogy próbál "felvenni" mintát a szőnyegről, könyvröl...
Sajnálom, hogy nem jött be a vízivás. Áki változó, hogy hányszor szopizik éjjel. Vn, hogy egyszer sem (fél6kor van az első szopi, de én ezt már reggelinek veszem), néha-néa egyszer olyan 1-2 között, de akkor inkább csak cicizik, nem eszik igazán. Mikor beteg volt, akkor jjel 2-3 szopi volt,úgyhogy végül is nem szólhatok egy szót sem:D

Orsikám:D
Jó, hogy jöttél! Samci nagyon ügyes, és szerintem egyre jobban hasonlít Rád!

MariettaD
Nem semmi ez a védőnő :evil:

Esztora:D
Nyunyi tündérke!!!

Merikém:D
Szerintem is bőven elég akkor védőnőhöz menni (pláne, ha rendszeresen jársz dokihoz), amikor nagyon muszály. Én 22 hetesen voltam először. (igaz, 4 hetente mentem terhesgondozásra a dokihoz.)

Ágota:D
Hogy vagytok? Egy séta vmikor a héten?

Millió puszi mindenkinek!

porsika

ja, ezt még gyorsan feldobom...csak hogy lássátok, milyen jó husiban van a "Csöppem" :D
Kép

porsika

Bocsi, de nem bírok magammal:
Még egy fürcsi: [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202116772.1152.jp
g[/img]

Hűű, de meglepődtem:D
Kép

porsika

Sziasztok!

Sajnos megint csak arra van idom,hogy

Balazsnak es Csengenek nagyon boldog nevnapot kivanjak!!!!!!!!!!!!

Sajna ugy latom,hoyg Attilanak megint extra nyugos napja lesz......remek...

Remelem egyszer vegre lesz idom jonni es irni tobbet...egyszeruen semmire nincs idom...halomban all a vasalnivalo is.....

Kép

Kép
arwen07

Ja Marietta,nagyon durva ez a vedono sztori!!!Hat ettol kiakadtam!
Muszaj mennem,mert siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir.........pedig anniyt mindent irnek..... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok csajok!

Balázsnak és Csengének Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Köszi Lányok mindent,sok erőt adtatok nekem!!!!
És hát nekem lett igazam!!!! Az AFp-m 2,06!!!!!!! Szerinte ő jól mondta biztos én értettem félre a telefonba!!! Hát mondtam neki ezt azt de nem álltam le vitázni!!!!!!!!!!!

Akkor szerinte diétáznom kéne mert 3 kg híztam már!! És 10 kg a mit hízhatok!!! Hát kiakadtam! Azt akarja hogy sok almát egyek és azt se egyem meg egybe hanem vágjam fel több darbba és úgy szünetet hagyva közte!! NO comment!! :D

Nándorka!

Jót mosolyogtam gyermekeiden!!! Jó kis játék!!! :lol:

Holnap dután uh!!! Már nagyon várom!!!! Majd írok hogy mi volt!!! De azért izgulok hogy minden rendbe legyen!!

Meri!

Muszály védőnőhöz menni,kötelező!! Hát én most így jártam vele! Most hogy már nálam a papír azért eléggé megkönyebbültem!!

Porsi!

Hát tényleg jó husiba van Áki!! Nagyon ari!! :D
csipcsab

Sziasztok!!!

Orsi,
de jó, hogy jöttél! Samu nagyon édes.

Boldog Névnapot Balázsnak és Csengének.
Csenge frizkója nagyon szuper!

Porsi,
Áki is milyen édes!

Nándorka,
haláliak ezek a képek! Édesek ahogy játszanak.

Marietta,
Szerintem ez a védőnő nagyon hülye. Már bocsi. Hallgasd meg, amikor kell, aztán felejtsd el, amit mondott. Jó, hogy nem ír elő diétát!!!

Esztora,
milyen volt a topictali?

Mi nagyon jól vagyunk. Bence napról napra édesebb, annyira látszik, ahogy okosodik!
Már iszonyúan figyel mindenre, rengeteget mosolyog és beszél. Imádom.

Volna egy kérdésem:
Meddig normális, hogy bandzsít a gyerek? Bencém iszonyú bandzsán tud nézni, ami most aranyos, de 20 évesen már nem lenne az:)

Kép
bodzi

Bodzika:D
Én úgy tudom, hogy fél éves korig, de lehet, hogy egy éves korig is normális, ha a Gyermek bebandzsít, mikor koncentrál.

jaj, még ezt had rakjam fel, az előzőturnusban ez nem sikerült:

Kép

porsika

Apa épp próbálja visszatolni:D

porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?