Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot!

Tündi! Ne aggódjál, mindent meg fog tanulni Luca! Az meg nem baj, ha nem a könyvekben írt sorrendben. Mi pl. a bátyámmal, hamarabb mentünk, mint ültünk. Felálltunk valami mellett, lendületet vettünk, és elszaladtunk a következő kapaszkodóig, és ott álltunk tovább. :lol:
Lilcsinek meg a mászás maradt ki, vagyis nagyon rövid ideig volt csak....jól elvolt egyhelyben is. :roll:

Most meg előkerestem Lilcsinek egy régi egeret, mert a mostanit mindig csavargatná ki a kezemből :shock: ...1x adtam oda neki, és tessék! :lol: Még egy billentyűzet is kéne...

Betti! Ezt a receptet én is kipróbálom, mert nekem meg a kelt tészta még nem sűrűn sikerült :wink:

Pircsi! És ha nem csinálod neki azt, amit akar, mit csinál? Hisztizik?
Balázst Lilcsi is hiányolja esténként, mindig besorakozik a tv elé, aztán, amikor mondom, hogy nincsen Balázs, most Pista bácsi van, mást csinál...

Szilvi! Én sem értem, miért ne lehetne bemenni babakocsival a Pluszba? Ott is voltam már abban babakocsival, a városiban is. Vagy nem fér be?
A Sparos átlátszó szatyorba szoktam volt pakolni...csak mertek volna egyszer is szólni! Tegyenek ki kosarat....Mai napi ezzel, így vásárolok pl. a Lidlben is...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Betti: Ez tök jó, még nem is hallottam olyan fánkrepectről, amit nem kellene dagasztani.

Szilbee: jaja, Nórinak igaza van. Legyél harcos anyatigris és nyugodtan vonulj be a Pluszba. :D Én azt tenném.

Nóri: Aszta, ha Balázs tudná, hogy micsoda rajongója van. :D :D

Tündi: Hát ülni is korán ül, nem? Szóval szupi kiscsaj. :wink:
Réka meg 2-3 hetesen hason emelte és átfordította a fejét, most próbáltam, nem csinálja. Illetve csak emelgeti emelgeti, emelgeti előre, de nem tudom, nem érdekli, mi van oldalt??? :shock: :?
jaimee1

Én is tegnap előtt olvastam itt a babaneten azegyik chates anyukától!!!!

S itt el is fogyott még a páromnak se jutott pedig két adagot csináltam.
Remélem nektek is annyira fog ízleni mint itthon :D

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Petri! Jót mosolyogtam azon, amit az előző oldalon írtál a Timiről, mert nagyon ismerős, ugyanez Marciról is szólhatna :D Ő is egész nap pörög, ez kell, az kell, teát kérek, zsepit akarok, mesét nézek, Anya gyere játszani, Anya épít garázst (sőt: "tessék garázst építeni!" )
Este pedig tejivás és mesélés után következik a "vizet kérek" című műsor...
Szóval eléggé le tud fárasztani engem is, és Marci se nagyon játszik el egyedül max. 10 perceket.

Én is igyekszem korlátozni a tévézést, ő most a Tesz-Vesz városért van oda, dvd-ről nézi, én már nagyon unom... Visszasírom a Thomast... :D
Ez nagyon édes, hogy a kiscsajok hogy odavannak Balázsért... :lol:

Mongi! Hétfőn viszem a bölcsibe, kezdeni a beszoktatást. Most már alig taknyos, remélem elmúlik teljesen.
Voltam a doktornőnél, és ő is javasolja a bárányhímlő elleni oltást, sőt már jó lett volna hamarabb, de én nem is hallottam róla eddig, hogy van ilyen.

Marci amúgy úgy megszokta az orrszívást, hogy meg se mukkan közben, nagyon ügyes! Ahhoz képest, hogy először hogy tiltakozott ellene.

Szilbee! Tényleg nagyon gáz, hogy sehová se lehet bejutni babakocsival. Nem valami bababarát város! Nem csak a boltok, de egy csomó más hely. Amikor még a városban laktunk, volt hogy három gyógyszertárat végigjártam, mire be tudtam menni a 3.-ba babakocsival.
Hordozókendő jó megoldás, de csak amíg pici a baba.
Én se hagytam volna kint sehol a babakocsit, még üresen se!

Na megyek főzni, Anyuék nemsokára jönnek!
Tegnap meg pókerparti volt nálunk, tök jó volt! Éjfélig játszottunk, így nem sokat aludtunk.
Pizzás kiflit sütöttem, el is fogyott az egész adag. Most Anyuéknak is sütök még egy adagot.

További szép hétvégét mindenkinek
judit_79

Jajj tényleg! Egyszer már jártunk a Plussznál Leventével, mikor ideköltöztünk.... és nem volt kézikosár... azt hittem csak elfogyott, de megkérdeztem és hüledező szemekkel közölték, hogy itt olyan nincs. Gondoltam magamban, hogy "Na Csessz...k meg, ezért galoppoztam 30 percet... a semmiért..".
Sajna babakocsival nem tudok bent vásárolni, ha egy másik kocsit is kell tolni, mert a babakocsinka balra hord... így alapból nehéz kezelni.
A szatyros ötlet jó! Bár tegnap Ádám bevásárolt nekem és elhozta... de ez tényleg katasztrófa, hogy nem lehet normálisan vásárolni, pedig ennek a környéknek komlyan szüksége lenne egy normális boltra.

Judit! A hordozókendőn már én is gondolkoztam!! Petritől ugye megvettük az övét. Nagyon szeretem, de a kabátra nem tudom felvenni, így csak itthon használjuk. Majd talán tavaszal...

Nóri! Nekünk be kellett szerezni egy vezeték nélküli egeret meg billentyűzetet, mert Levente állandóan belökdöste az asztal mögé vagy neki állt rángatni... Egyszer pedig vmit átállított a gépen pár egérkattintással, meg billentyűcsapkodással... onnantól kezdve nyögvenyelősen működött csak a gép! :twisted:
szilbee

Sziasztok Lányok!

Ez igen ,volt mit olvasnom! :D
Tegnap olyan nyűgös voltam nem volt kedvem írni! :oops:

Szilbee!
Hát igen Szolnok nem éppen bababarát,én is sok helyre nem jutottam be babakocsival,viszont a Plusba én is bejárok,eddig még nem szóltak rám amiért nem toltam bevásárló kocsit,bár már sokszor elgondolkodam azon,hogy szólni kellene nekik,hogy igazán rakhatnának ki egy pár műanyag kosarat! :?
Dávid Tündéri a képeken,neki is milyen szép nagy kerek fekete szeme van! :D
Leventével mizújs,száradnak már lefelé a pöttyök?

Elin!
Ráadásul nő az az alak,hát így meg teljesen a szívembe lopta magát! :evil: Megérti persze bla-bla! :roll:

Jamiee!
Nagyon szép Réka baba is,na és az a haj! :D

Pircsi!
Szóval Timike a kisfőnök? :D Jót nevettem a sztorin,elképzeltem ahogy kiabál veled! :lol: De az is eszembe jutott,hogy ez ellen ki kellene találnod valamit,mert most még vicces de később már nem biztos hogy az lesz!
És nehogy félreértsd,nem bántásként írom! :oops:

Tündi!
Nagyon aranyos Lucus :D micsoda pózokat produkál!Tündéri!
Igaza van Elinnek ne foglakozz azzal mit ír a könyv,minden gyerkőc más ütemben fejlődik!Franci pld.előbb tanult meg járni mint mászni,és felállni magától!De minden bepótolt végül! :wink:

Szazsa!
Nagyon aranyos az avatarod! :wink: Tehetnél róla,és a többi gyerkőcről is képeket,hogy megismerjük őket! :D

Vali!
Mi újság veletek,hogy vagytok? Zolika jobban van már?

Cleo!
És Zsoltikával mi a helyzet?Remélem már jobban van!

Betti!
Nagyon klassz ez a fánk recept,kedvem támadt megcsinálni! :D Szeretem az ilyen egyszerű recepteket! :wink:

Na puszi lányok majd még később benézek!
Megyek megcsinálom a rakott krumplit!
Vendég

Mano! Hát nem akarnak még rendesen száradni azok a pettyek... még van egy pár 100 (Ádám szerint) ami még fertőz.. egy úgy kb. még a fele. Nem hiszi, hogy hétfőn már hazajöhetne Levente, úgyhogy vasárnap megy majd anyukámékhoz a nagyfiam, mert Ádámnak most már melóznia kell. :( Dokinő viszont azt mondta, hogy szerinte csütörtökre azért már túllesz rajta... Hát addig én 10 évet fogok öregedni... :(
szilbee

Ó, Szegény Szilvi! Ez már borzasztó sok idő! :cry: Ilyen lassan múlik? :shock:

Patikák...hát igen. Itt van 1 alattunk, a személyzet és kínálat=0. A másik a 24 emeletes alatt, oda szintén nem lehet betolni a kocsit :evil: ...Így én is úgy oldottam meg, hogy leginkább a Szecskán mentem el patikába, amikor anyumnál voltunk...vagy, amikor a bnőmmel sétáltunk (régi szép idők :roll: !), ő kint maradt a lányokkal, én meg be...
És itt a Barosson is van 1-2 bolt (háztartási, turik), ahová nem tudok bemenni, még kicsi kocsival sem... :evil:

Hajni! Írjál már sűrűbben, mert amikor nincs kedved, meg mondanivalód, akkor is jó sokat tudsz produkálni! :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Óóóóó, Szilvi.... :cry: :cry: Szegénykém....Akkor fiatalító energia is kell lassan? :D
jaimee1

Jaimee,igen kissé korán ül,de hát nem tudok vele mit csinálni :) Lehet ami előtte van érdekesebb,próbálj meg valami kedvenc kütyükéjét oldalra tenni.Én ezt úgy csináltam,hogy van egy kedvenc csörgős színes labdája,és csörgettem előtte,vittem oldalra és fordította utána a fejét!

Hajni,igaza van Nórinak,írjál sűrűbben :)

Szilbee,hát majdcsak csütörtök lesz már.És a boltokba bejutni babakocsival nem egyszerű,a gyógyszertárba meg pláne nem.Én ha oda megyek,sosem viszem Lucát(még jó,hogy tudom vkire bízni),mert nem tudom betolni,ráadásul még lépcsőkön is fel kell menni,nem is tudom,hogy aki mozgássérült,hogy jut be.Abonyban 3 patika van,és egyikbe sem lehet bemenni gyerkőccel :evil: :evil:

Judit,pókerparty,jó lehetett.Igaz én aztán azt sem tudom,hogy kell játszani,nem vagyok egy nagy kártyás.

Kép
Kép
tundi24

Elin! Kép
Vendég

Beety
Köszi a receptet :D

Mano
Hát ez az, most még sokszor nevetek az törpediktátoron de mi lesz később :roll: Majd megpróbálom szép nyugodtan elmagyarázni neki ha éppen nem érek rá. Nem az húz fel ha pl:szomjas és inni kér mert az természetes hogy adom neki. Inkább minthogy kiszolgálja magát :wink: hanem ha azért ordít rám mert pl a babáját pisilteti és azt nekem azzonnal látnom kell.

Szilbee
Jó sok pettye lett Leventének :cry:

és még ami felbosszant.. a járdák minősége :evil: mióta kis esernyőkocsival nyomulunk ami bolygókerekes, minden kis likat megtalál :x Még szerencse hogy nem borítottam ki a lyányt. Az is szupi amikor lejt a járda és alig bírom tartani a kocsit ilyenkor még Timi is rásegít és mozog össze vissza :evil: másnapra fajin kis izomlázam lesz.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Csajok!!

Köszi a kérdéseket mindenkitől Zolika hát nem mondanám,hogy jól van :( Képzeljétek szinte egész nap nem eszik semmi azt mondja nem éhes :shock: Meg nem érzi a kaják ízét...és még mindig nagyon csúnyán köhög :( Ebből még jövőhéten tuti nem lesz suli ahogy a dokinkat ismerem nem fogja engedni az biztos.
Hál'istennek a hisztik királynője eddig még nem kapta el :) Ma nagyon elemében van a kisasszony nem tudom milyen front van készülőben de egész délelőtt be volt zizzenve a csaj :? Mindig olyant csinál amit nem szabad neki és állandóan a naggyal incselkedik aminek persze mindig sírás a vége :(

Petri!
Miklóson nincs lehetőség arra,hogy játszócsoportba elmenjetek Timivel? Szerintem nagyon jól érezné magát :)

Ma eddig még csak takarítottam meg főztem....UTÁLOM már a házimunkát :(
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Szegény Zolika! :( ... meg még a hugi se hagyja...

Tényleg olyan furi idő van... mintha esni akarna.. el se merek induni sétáln... :?
szilbee

Ja! Most látom a www.idokep.hu -n, hogy itt a nyakunkban az eső... a csemeték is bizti ezt érzik... :?
szilbee

Mi is készültünk le délelőtt csak a hiszti közbe szólt :( De úgy látom délután megint nem tudom levinni itt az eső tényleg a nyakunkon :( Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Szilvi! A plusba UTÁLOK vásárolni, hiába van ez a legközelebb hozzánk. Én már párszor összevesztem a pénztárossal, amiért nem vettem kosarat (mármint kocsit, vagy ne adja isten elhúztam azt az átjárót, hogy betudjam tolni a babakocsit. Egyébként meg nem érdekelnek. Ilyenkor kedves férj uram szokta mondani: "Kezi csókolom, véletlenül, nem én vagyok a vásárló??!!" Szóval kész röhej ami itt folyik. Sokszor bemegyek inkább a piacra, meg a CBA-ba, mert ott még segítenek is betolni a kocsit, meg van kosár is. Na mindegy.
Remélem Levi jobban van, sajna ez a bárányhimlő elég sokáig tart.... Tudom nehéz lehet így nélkülük.

Vali! Zolika remélem jobban lesz már, gondolom a sok köhögés fel is kavarja a gyomrát, lehet azért nincs is étvágya. Egyébként ilyenkor tudja pótolni a leckét? A múlt évben Fecó volt kb. egy hétig beteg, de szörnyű volt bepótolni a sok házit. Egyszerűen nem tudta magát utolérni.

Mano! Majd megpróbálok feltenni képeket.

Petri! Attila is egy elég erős egyéniség, mivel ő még nem beszél, azért hangnemben nagyon tud utánozni. Múltkor valamelyik nagyobb gyerkőcre, azt hiszem Szabira eléggé mérges voltam, mert olyat csinált. És hát eleresztettem a hangom, Attila pedig jött, mellém állt, és ő is osztotta az észt Szabinak. Ugyanúgy hangosan, csak hablatyolt hozzá. Ránéztem, és úgy elszégyeltem magam.......

Néha azért nálam is elszakad a cérna, így hogy én vagyok az egyedüli nő a családban. TELJES ÉDES elnyomásban élek.

Na lépek. Jók legyetek.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Vali!
Szegény Zolika! :( Rossz ia az mikor az ember eszik de nem érzi az ízeket!
Képzeld el,most Dávid is megint köhög,és leszidtam,hogy biztos nem vett kabátot,meg sapkát mikor kimegy a suliba!Erre panaszkodik,hogy pl.tesi óra után,tök ki vannak melegedve,folyik róluk a víz,és az egyik tanárnő folyamatosan kihajtja őket így az udvarra,és még kabátot sem vehetnek fel! :evil: úgyhogy meg fogom mondani az osztfőnek,hogy azért figyeljen már oda!Mert az oké,hogy kiküldi őket a levegőre,de azért megengedhetné,hogy felöltözzenek normálisan!Nagyon felmérgelt! :evil: Zolika nem mondott ilyesmit?

Szazsa !
Várjuk a képeket! :D

Petri!
Na járdákról ne is beszéljünk! :evil: Itt is minden csupa kátyú,na meg még ez mellet egyik patka másik után!Nem egyszerű ha az ember babakocsival közlekedik!De nem is ez a fontos,a lényeg hogy van sétálóutcánk,mert az már nagyon kellett a városnak! :? Ja és az ingyenes buszbérlet is nagyon jó babakocsival,mert ha egyszerre több babakocsis anyuka szeretne felszállni akkor el kell dönteni,kinek fontosabb a dolga,és akinek nem olyan fontos várjon addig még nem jön egy olyan busz ahová fel is fér!Ja és ezek a magas fellépők,életveszély!De lehet,hogy csak én vagyok a béna!

Szilbee!
Az igen akkor Levente ki se látszik a pöttyekből ahogy elmondod! :shock: Még jó,hogy ennek ellenére azért jól viseli!Kitartás anyuci,nemsoká megint együtt a család! :wink:

Elin!
Na most is kitettem magamért! :oops: :wink: Igyekszem azért!
Vendég

Sziasztok!

Még nem olvastam (hihetetlen mennyit tudtok írni :wink: ), először elújságolom a nagy hírt!

Csongiék végre másodikok lettek a focikupán! Végre éremmel jöttünk haza! És végre legyőztük a nagy rivális szolnoki mávosokat! És annyira ügyesek voltak, főleg Csongi :lol:

Teszek fel pár képet, bár ahol velem van, látszik rajtam már a kimerültség, de azért legyen :wink:

Kép Anyával

Kép Érem

Évi és
Kép
csongianya

NAGY GRATULA CSONGINAK!!!
Nagyon ügyes volt akkor az egész csapat!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi!
Gratulálok Csonginak! :D Akkor nagy most az öröm! Szépek vagytok a képeken!

Szilbee!
Bejelöltem Dávidot az IWIW-en,aztán mikor Levit is be akartam döbbentem rá,hogy meg sem kérdeztelek mit szólsz hozzá! :oops: Nem gond?
Vendég

Nem! :)
szilbee

Gratulálok Csonginak. Nagyon ügyes volt!

Lányok! Ha képet akarok feltenni, akkor le kell kicsinyíteni, az agyamra megy már.... A melléklet -nél kell feltölteni igaz? Ott csak 250 kb-ot enged meg 600mpixel-t. Zizi vagyok ehhez.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Szazsa, igen le kell kicsinyíteni. Én az állót 450*600 ra szoktam, és a melléklet feltöltésénél tudod feltenni.

Köszi a gratulációkat, nagyon büszke vagyok, nagyon élvezetes volt, jól játszott az egész csapat.
Csak a rákóczifalvától kaptunk ki, akik természetesen megint idősebb gyerekkel játszottak :?

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee!
Akkor jó! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Köszi, Tündi a hiányolást, írnék én, de őrülten be vagyok havazva. Most Csongi a haverjánál van, de van itthon is teendő elég :(
Azta, csak néztem, mekkora lett Luca! És hogy ül?! Nem semmi :lol:

Vali, hát nem jó hír, hogy Zolika nincs jobban. Ha nincs étvágya, ne erőltesd, biztos meg van annak az oka. Lényeg, hogy igyon. De hát nagyon úgy néz ki, ebből suli nem lesz...Tényleg, Ti melyikbe jártok?

Cleo, Zsoltika hogy van? Sziszi nem kapta el?

Petri, istenem, de ismerős szitu.... Pedig Csongi hapsiból van, de irtóra tudta osztani az észt és ugráltatni. Próbálj azért neki gátat szabni, bár tudom, nem egyszerű. Én nem tudtam, fejem is nőtt, na de azért nem annyira, idővel szelidült nála a dolog :)
Gondolom már rendesen ki vagy merülve idegileg, lehet ő is érzi, és még rá is tesz egy lapáttal... A játszócsoport jó ötlet! Nincs ott a közelben valami vele egykorú gyerkőc, akivel össze lehetne hozni egy kis játékra?

Judit, pókerparti? Az jó lehet! Férjem most kapott karácsonyra a cégétől pókert, kártyával, zsetonnal. Még csak ismerkedünk a szabályokkal, mi szeretünk minden társasjátékot.
Szóval kezdődik a beszoktatás! Remélem olyan jól fogja érezni ott magát, ahogy anno Csongi tette.
Te mikor kezdesz?

Elin, Lilcsi teljesen rendben?

Na, megyek már kiteregetek,mert lejárt a mosógép.

Évi és
Kép
csongianya

Kép

Na ezek vagyunk mi :D :D :D
Szabi 5. szülinapja volt
(Látszik igaz, hogy milyen büszke vagyok?)

[Kép
szazsanna

De szépek vagytok! :mrgreen:
szilbee

Szazsa!
:D :D :D Büszke is lehetsz rájuk nagyon,szépek egytől egyig! :D :D :D
Vendég

Szazsa! nagyon szépek vagytok igy négyen!!!

AZt hiszem hosszú éjszakánk lesz...ugyanis Bettike nem aludt s most alszik már egy fél órája s szerintem fel fog kellni:-(

Mano!
nagyon jóa képetek:-)

szép estét
puszika

ui.: ha kipróbáltáltátok majd a fánk receptet írjátok meg azért hogy milyen lett!

Kép
kbernadett

Na tudtam még egy kicsit géphez férni:) Lucus alszik,apa meg még a háznál van.Ma beállították a kádat,már fürdeni lehet hideg vízben :) és elkezdték a burkolást is :) Én meg valami jó szálláshelyet keresgélnék a Bakonyban.Apa azt mondta oda menjünk húsvétkor!Nem tudtok arrafele vmi jó szállást,reggeli és vacsi is kellene,lusta vagyok ezeket elkészíteni,csak pihenni szeretnék,és kirándulgatni :oops:

Évi,gratulálok Csongiéknak,főleg neki!Kis "Bekem" :)

Szazsa,nagyon szép fiaid vannak :) Büszke is lehetsz rájuk :)

Vali,Zolikának továbbra is jobbulást!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Betti!
Köszi! :wink: Holnap csinálom meg a fánkot,biztos fincsi lesz! :D

Tündi!
Örülök,hogy haladnak a munkálatok! :) Bakonyban nem tudok segíteni! :roll: Remélem sikerül majd valami klasz helyet találnotok!Abban pedig igazad van ,hogy nem akarsz még ott is főzőcskézni,pihenés az pihenés! :wink:

Na lányok azt hiszem mára eldugulok!
Puszi mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Milyen jó volt most ide benézni!

Szazsa! ÜGYES VAGY!!!! És persze szépek :wink: ! És tessék gyakrabban jönni!

Szilvi! Húzzál bele, te is lehetsz még 3 fiús büszke anya :wink: !

Tündi! Vigyázz még azzal a hideg fürdővel, csak február van még :wink: :lol:

Betti! Én is meg akarom holnap csinálni a fánkot! Ha időben eljutunk a boltba, persze... :roll: Majd megírom, kinek, hogy ízlett

Hajni! Te is ügyi vagy, csak így tovább :lol: !

Évi! Lilcsi kopp-kopp-kopp... :lol:
Amúgy mondtam a dokinak ,hogy éjjelente pontban éjfélkor mindig köhögési rohama van (na jó, nem mindig most már :oops: ). És elmagyarázta, hogy éjszaka nem termelődnek valami védő hormonok, és azért. Emiatt halnak meg sokan éjjel, meg indul be a szülés is :lol:

Lilcsinek meg mániája lett a vetkőzés :shock: Leveszi cipőjét, mellényét, zokniját. Ez most így pont jó a betegeskedés után... :? Cipőnek a fűzőjével játszik sokat, fűzögetné vissza. Majd csinálok már neki egy gyakorló rongyot...

Na, jó éjt..ha valaki még olvassa

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megvagyunk ám mi is csak sok a dolog!!

Betty!
Még a végén kierül hogy tudok én is fánkot sütni!!!!

Judit!
Milyen a a pizzás én arra is kíváncsi lennék!!!

Ruhám megvan teljesen más mint amit kiválasztottam erről nincs kép szóval jövőhónapban tudok csak felrakni :D

Robikám esik bukik,ma már sírvafakadtam nem tudom mikor akar megtanulni ülni de már jó lenne
Már bukósisakon gondolkodom

Évi!
Gratula Csonginak!!!

Tündi!
Robika is összevissza csiált mindent nem úgy ahogy ez levan írva,látod most is ülni nem tud de állni igen

Szazsana!
hát büszke lehetsz rájuk nagyon szép fiaid vannak,nem nehéz 3fiúval??

Na ennyire tellett,jó éjt

Kép

Kép
katlina

Nóri??!! :shock: Még most szültem, te meg már a harmadik gyereket dumálnád belém??? :shock: :lol: Rosszabb vagy, mint nagymamám!! :wink: :lol:

No Jóccccakát Mindenkinek!

Kép
szilbee

Jaj, Szilvi! Én nem, én nem, én nem! .....csak kicsit :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Aranyosak vagytok, köszi a dicséreteket!!

Annyit beszéltetek erről a fánkról, úgyhogy én is kipróbálom majd. Betti majd elmondom a tapasztalatokat, életemben egyedül csak túrófánkot sütöttem.

Tündi! A bakonyról nem sok infóm van, anno még lyánykoromban a párommal voltunk Fehérvárcsurgón, egy faházban, de volt mellette étterem, és ha kértél volt kaja is. De ez már nagyon régen volt 15 éve??? Úristen, ilyen öreg vagyok :shock:

Katlina! Izgulsz már a nagy nap miatt? Én emlékszem teljes ideg voltam, de annyira szuperul sikerült, hogy nem bántam meg hogy csináltunk lagzit. Én mondjuk mindig is szerettem volna.
Egyébként, hogy nehéz-e három fiúval nem tudom, mivel nem tudom, hogy lányokkal mondjuk milyen lenne. Annyira természetes, hogy ez így van. És úgy gondolom, hogy Ő értük érdemes csinálni bármit. Számomra ez az ÖNMEGVALÓSÍTÁS!

Megjegyzem, amikor Attila megszületett kaptam az sms-eket a kórházban. Az egyik ismerősöm így gratulált: Gratulálok a kis Attila érkezéséhez, de azért nagyon sajnálom hogy nem kislány lett..... :shock: :shock: :shock: Értitek ezt? Szóval dobtam egy hátast. Azóta se jutott el a tudatomig, hogy mit kell ezen sajnálni. Egészséges kisbabám született. Kell ennél több?!!

Szilvi! Képzeld amikor nekem megszületett a harmadik gyerkőc, akkor 1 hónap után azzal jöttek, hogy akkor lesz negyedik is? :shock: :shock: :shock: Együttérzésem :D

Megyek tentézni.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Húha holnap össznépi fánk sütés lesz? :lol:

nah várom az eredményeket!!!

szép álmokat

Kép
kbernadett

Szazsa
Szépek vagytok! A kicsi milyen kis szőke :D
Vannak még barmok (bocsi) még ilyet írni :shock: Fehérvárcsurgóra mi is szoktunk menni, ott van Csaba régi főnökének egy hétvégi háza. De akkor mi csak főzünk és bulizunk :lol: :lol:

Évi
Olyan jó latni mikor egy kissrác így tud örülni :D és milyen kis büszke :D megjegyzem van miért :D

Vali
Játszócsoport az nincs. Hetente 1x járunk gyerektornára akkor van gyerekek között. Amúgy lassan oldódik nem az a köszponti személyiség. csak itthon velem :twisted:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Zsanna! :lol: Pedig olyan nagy boldogság tud lenni két ill. három fiú is! 8)
szilbee

Pláne ha így nyomja a vakert, mint az én kisebbikem már percek óta! :lol: :lol: kommentálja a dínós mesét! :lol:
szilbee

Sziasztok Lányok!

:D Szép napot mindenkinek! :D

Szerintem teljesen mindegy ,hogy a gyerkőcök fiúk vagy lányok,ígyis úgyis ők az életünk értelmei,a legfontosabb,hogy egészségesek legyenek! :D

De bölcs voltam! :wink: :oops: :oops:

Jajj, Szilbee!
Biztos nagyon édi ahogy mondja a magáét! :D De a múltkor sem tudtam megnézni :( mert sz@r a gépem,Dávid letörölt valamit,én meg egy technikai zseni vagyok :roll:
Harmadik gyerkőc nem is rossz ötlet,azt is végigizguljuk veled ne aggódj! :wink: :D
Néha még én is kedvet kapok,ahogy a sok szép babócát nézegetem! De aztán lebezsélem magam!

Szazsa!
Te meg olyan ismerős vagy nekem,de azt ne kérdezd honnan! :roll: Nagyon jó az arcmemóriám,biztos itt a szecskán futottunk össze!

Elin!
És akkor jövőhéten beadatod a szurit Lilcsinek?Addig nem is viszed a bölcsibe,nehogy elkapjon ott megint valami nyavaját!?

Katlina!
Ne aggódj,előbb utóbb Robika is megül,de addig is a bukósisak nem is rossz ötlet! :wink: :lol:

Vali!
De eltüntetek,mi újság veletek? Zolika javulgat már!

Na pusszancs lányok,majd még később benézek,most úgy döntöttem lemegyünk sétálni egyet Francival olyan szép idő van!

Ja de még előtte rakok egy képet,reggel csináltam. :)

Tv-t néznek a gyerkőcök!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ebéd fő, Csongi már lenn focizik, valahogy nekem is tök jó hangulatom lett ettől a napsütéstől! Amint kész a kaja, megyek le én is a fiam után!

Pedig reggel még nagyon morogtam, nem elég, hogy tegnap 6-kor keltünk, ma az úrfi 6.15-kor ébredt és engem is csak 7-ig hagyott aludni...

De tegnap óta egyébként is olyan szentimentális hangulatban vagyok a foci miatt. Ez volt az első olyan siker, ami főként Csonginak köszönhető, nem pedig a nagyobbak harcolták ki neki.
És ahogy elnéztem, ahogy mozgott, ahogy taktikázott, ahogy rúgott, szóval, kezdem lassan felfogni a felfoghatatlant, hogy tényleg nem elfogult vagyok, és tényleg tehetséges, és úristen, tényleg lehet "valaki" ebből a gyerekből.

Bocsi, most kiáradoztam magam :oops:

Szazsa, de jó látni benneteket! Hát lehetsz is büszke, vagányak a fiúk! Jó testvérek egyébként? Nálunk tesóméknál van két fiú, háááát, néha azt hittük megölik egymást!
Bakonnyal kapcsolatban nem tudok segíteni, sosem jártam arra...

Elin, sikerült időben bevásárolnod? Majd mesélj, hogy sikerült a fánk! Én nem sütök, anyu itt volt csütörtökön és fánkkal várt haza :lol:

Betegek hogy vannak?

Andi, nagyon eltűntél, életjelet kérünk!

Katlina, szerintem ne aggódj, eddig nem hallottam róla, hogy egy gyerek ne élte volna túl, ha ülésből hátraborult volna!
Egyébként is én azt tapasztaltam, gumiból vannak a gyerekek! Néha Csongi is olyanokat esett.... aztán hál istennek semmi baj nem volt!
A ruhádra meg nagyon kíváncsi lettem, de jó sokat kell akkor ezek szerint várni, hogy lássuk...
Hol lesz a lagzi? Tiszasülyön?

Évi és
Kép
csongianya

Manó, nagyon egyszerre írtunk!

Ez a kép... hát fantasztikus jó!

Évi és
Kép
csongianya

Mano! De aranyosak a gyerkőceid! :D
szilbee

Szép napsütéses délelőttöt mindenkinek! :) Hu de jó,hogy süt a napocska,mindjárt jobb kedvem van :)
Úgy néz ki,hogy megvan a hely ahova megyünk,Bakonybél. www.tamaspanzio.hu Egész türhetően néz ki,kajcsizni is lehet.és még nem is drága :) Igaz az üdülési csekket kiránduljuk el :)
Lucus ma 4 hónapos :) Hogy telik az idő,holnap meg szurira megyünk. :(

Hajni,nagyon édesek a gyerkőcök ahogy össze vannak bújva :)

Évi,hát büszke is lehetsz Csongira,amiket is mesélsz róla,már abból kiderül,hogy tehetséges srác!

Szilbee,Luca is nagy dumás,néha kinevetem ,ő meg visszanevet rám :) Én is vettem fel róla videot,de nem tudom feltölteni :(

Nóri,készül a fánkocska?

Katlina,biztos nagyon szép leszel.A volt doki néniteknek tegnap votl az esküvője,tesóm volt,mi nem,majd keresek képet,azt hiszem csinált és felrakom ha érdekel.Az esések miatt meg sztem ne aggódj,én sok gyereket láttam esni,és nagyon ügyesen csetlenek botlanak :) Habár nálunk is azt mondta apa vesz majd Lucának sisakot,könyök és térd védőt :P :oops:

Csajok a kullancs elleni védőoltásról tudtok valamit?érdemes beadatni vagy mikortól lehet?De majd holnap doki nénitől is megkérdezem.

Kép
Kép
tundi24

Hát a sárga irományom nem látszódik :( Azt írtam,hogy szép napsütéses délelőttöt mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! A Gépre nem tudod feltölteni vagy a netre?
szilbee

Mano!
nagyon jól siekrült ez a kép!!!

Én is nagyon örülök a napnak!!! mososk is már a második adag van benn!

Bár olyan lusta vagyok ma is! szerintem kezd ki jönni rajtam a tavaszi fáradtság!!!! :cry:

Még jó hogy ma nem kell csinálnom semmit tegnap este ugyanis összepakolt meg el is mosogattam, ugyhogy ma pihenés van:-)

kellemes vasárnap napot mindenkinek

Kép
kbernadett

Szilbee,a netre nem tudtam feltölteni,de most csak sikerült valahogy :)

http://www.videoplayer.hu/videos/play/128941

Remélem meg is nyitja :)

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?