Sziasztok!
Petri! Jót mosolyogtam azon, amit az előző oldalon írtál a Timiről, mert nagyon ismerős, ugyanez Marciról is szólhatna
Ő is egész nap pörög, ez kell, az kell, teát kérek, zsepit akarok, mesét nézek, Anya gyere játszani, Anya épít garázst (sőt: "tessék garázst építeni!" )
Este pedig tejivás és mesélés után következik a "vizet kérek" című műsor...
Szóval eléggé le tud fárasztani engem is, és Marci se nagyon játszik el egyedül max. 10 perceket.
Én is igyekszem korlátozni a tévézést, ő most a Tesz-Vesz városért van oda, dvd-ről nézi, én már nagyon unom... Visszasírom a Thomast...
Ez nagyon édes, hogy a kiscsajok hogy odavannak Balázsért...
Mongi! Hétfőn viszem a bölcsibe, kezdeni a beszoktatást. Most már alig taknyos, remélem elmúlik teljesen.
Voltam a doktornőnél, és ő is javasolja a bárányhímlő elleni oltást, sőt már jó lett volna hamarabb, de én nem is hallottam róla eddig, hogy van ilyen.
Marci amúgy úgy megszokta az orrszívást, hogy meg se mukkan közben, nagyon ügyes! Ahhoz képest, hogy először hogy tiltakozott ellene.
Szilbee! Tényleg nagyon gáz, hogy sehová se lehet bejutni babakocsival. Nem valami bababarát város! Nem csak a boltok, de egy csomó más hely. Amikor még a városban laktunk, volt hogy három gyógyszertárat végigjártam, mire be tudtam menni a 3.-ba babakocsival.
Hordozókendő jó megoldás, de csak amíg pici a baba.
Én se hagytam volna kint sehol a babakocsit, még üresen se!
Na megyek főzni, Anyuék nemsokára jönnek!
Tegnap meg pókerparti volt nálunk, tök jó volt! Éjfélig játszottunk, így nem sokat aludtunk.
Pizzás kiflit sütöttem, el is fogyott az egész adag. Most Anyuéknak is sütök még egy adagot.
További szép hétvégét mindenkinek