Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a tanácsokat lányok! Azóta nem volt semmi különös, csak a szokásos. Délután betelefonáltam a rendelőbe, de azt mondták hogy ma délelőtt lett vna rendelés a nődokinál de valamiért az is elmaradt. Anyukám azt mondta hogy ha bármi gond van azonnal indulunk be Miskolcra a kórházba. Azért ezt nem szeretném. Egyébként röhej hogy a legközelebbi kórház 40 km-re van, nem? Na mindegy, nem is akarok ilyenekre gondolni.

Teó - nagyon édi a picúrkád! Szuper képek!!

Ronix - délelőtt is azt írtam, de akkor most részletesebben! :wink:
Katt a kiválasztott képre jobb egérgombbal, aztán Szerkesztés(itt kihoz egy Paint-ablakot)/Kép/Nyújtás-döntés/itt vedd le a vízszintes és a függőleges százalékot is kb 15-15-re vagy 20-20-ra, a lényeg hogy egyforma legyen. Ha kész, akkor File/Mentés másként, elnevezed, megjegyzed.
Ezután jössz ide és van itt a fehér ablak (ahová írunk) alatt egy aláhúzott sor: Melléklet feltöltése => erre katt, kijön egy ablak, ott katt a Tallózásra. Itt megkeresheted a gépeden a képet, aztán Csatolás. Ha jó a méret, csatolja. Ha nem, az azt jelenti hogy tovább kell kicsinyítened, ahogy az előbb. Ilyenkor már elég ha 90-90-re leveszed. Előnézetben meg tudod nézni hogy jól feltöltötted-e, mielőtt elküldöd nekünk!
Sok sikert! :D [/u]
Vendég

sziasztok!

Ma voltam az afp eredméynemért. 0.71 Mom lett, ami jó.

Végre valahára betömettem a fogamat. Nem fájt de két órát vártam mire bejutottam. Már majdnem bepisiltem, ráadásul a pici is a hólyagomon ugrált. Kaptam injekciót. Lehet hogy attól, de azóta nagyon lightosan mozog a baba. Máskor úgy kell lefogni, ma meg úgy kellett figyelnem, hogy mikor mozdul már meg. Remélem magához tér, mert ez idegesít egy kicsit.

Teó! Akkor beszínezhetlek kékre a táblában? Nagyon jók a képek.

Kép
szly27

Ja még valami.
Wera! Egy időben,kb egy hete nekem is rögeszmém volt a folyás téma. Azt gondoltam hogy szivárog a magzatvíz. De amikor Rolival szivárgott, hiába csak egy csepp jött ki, átáztatott mindent. Foltot hagyott. Ha neked is többször átázik, és foltot hagy azon amin ülsz akkor menj orvoshoz. Egyébként tuti csak folyás. Ami pedig normális.

Kép
szly27

Hát, basszus, most nem lettem nyugodtabb, átáztatott mindent a reggeli adag :shock: ! De amúgy mindig van alattam tisztasági, csak most nincs, szóval nemtom amúgy áztatna-e vagy sem! :? :? :? :?
Szly - mit lehet azzal csinálni ha szivárog???? Te rögtön rájöttél hogy az az? Azonnal mentél dokihoz???
Vendég

Igen én azonnal mentem, de ez a 39. héten volt. Megállapította a doki, hogy áll a burok, de valószínűleg valahol felül megrepedhetett. Az mondta, hogy beforrhat, de unokatesóm szülésznő és inkább megegyeztünk, hogy akkor szülünk.

Amikor folyt egy csepp, mindig éreztem. Konkrétan hogy kijön. Te érzel ilyesmit?

Kép
szly27

Nem, már csak a végterméket éreztem, hogy nedves. Hahhh, nem lesz nyugodt éjszakám. Ráadásul elmondtam Apának is és sík ideg és folyton letol hogy látod, mert nem pihensz eleget, meg ilyenek! Mintha nem lenne amúgyis elég bajom... :? Máskor tuti nem mondok neki semmit! :evil:
Vendég

Ja és írtad hogy sok a magzatvized. Amikor ezt megállapították, akkor is volt már ilyen? Mert akkor tuti nem magzatvíz folyt.

Kép
szly27

Hát én tutira tudtam mikor kifolyt. Mintha a pisit nem tudtam volna tartani.

Kép
szly27

Hát a folyásom elég erős már hónapok óta, de most ez olyan nagyon soknak tűnt. 17-én volt az uh, akkor mindent rendben találtak és múlt kedden a doki meg is vizsgált, ő sem mondott semmit.
Na mind1, ha hétfőn még élek, tuti elmegyek dokihoz! :?
Vendég

Wera! Víz színű volt vagy fehéres vagy más?

Kép
szly27

sziasztok!

Teó!
Nagyon szuper képek!
Gratulálok!

Wera!
Ha folyásod van, akkor azt már ismered.
A magzatvíz azonban kicsit más.
Úgy értem, az állaga más.
A folyás hiába színtelen, szagtalan, akkor is "sűrűbb"
a magzatvizet viszont nem véletlenül nevezik "víznek"
Nyugodj meg, pihenj sokat!
Vendég

Szly - egyáltalán nem volt sűrű, teljesen beszívta a rózsaszín fehérneműm, amennyire láttam színe sem volt. Ezért is ijedtem meg. Na hagyjuk, köszönöm a segítséget! Nemtom mi lenne velem nélkületek!!! :wink:
Vendég

Bocs hogy rádijesztettem, nem akartam. Azért most ne tegyél betétet és ha lesz megint menj orvoshoz!

Kép
szly27

Sziasztok!

Olvastalak titeket a nap folyamán is,de valahogy ma nem volt kedvem írogatni! :cry:
Nincs semmi bajom,nem vagyok depis meg semmi,jól esett csak olvasni!
Reggel korán keltem mert nagyon éhes voltam és Áron baba is nagyon aktív volt!
Nemtudom mi van ma vele,szinte egész nap megsem áll!
Kis cuki pofa!
Nagyon túlpörgött! :lol:
Lehet sok csokit kapott ma! :lol:

Wera! Ne parázz,ha menned kell a dokihoz azt úgyis megérzed!
Nekem is szokott ilyen lenni!
Biztos azért tűnt olyan rémisztőnek mert nem volt ami felfogja!
Azóta nem is volt nem?
Ne idegeskedj és pihizz!
Egyél,igyál,érezd jól magad!
Annyit írtatok a magzatvízről,hogy lassan mindenkiből folyni fog!!! :lol:
Sok paramami-velem az élen! :lol:
Majd hétfőn elmész a dokihoz!
Amúgy kórház hozzánk sincs sokkal közelebb,meg még sokmindenkihez csak te megszoktad,hogy fővárosban élsz!
Nem lesz rá szükséged! Nyugi!!
Aludj jól!
És ne gondolj semmi rosszra! Okés???

Jó éjt mindenkinek!

És persze szép babás álmokat!

Kép

Kép
ibm

Na helló Mindenkinek!

Wera! Lehet, hogy már írtad, de nem találtam. Hol vagytok, hogy csak 40 km-re van a kórház, és az is Miskolcon? Egyébként sztem ha nagyon zavar a dolog, akkor menyjél be a dokihoz. Még mindig jobb, ha megtudod, hogy nincs semmi baj. De nem akarok beleszólni.

Tegnap voltam a védőnőnél, másfél órát kellett várni a dokira, mire közölték, hogy nem jön...Nem is a várakozás volt a lényeg, hanem az, hogy ma mentem volna uh-ra, így eltolódik keddre. Pedig úgy beleéltem magam, hogy végre (nagy valószínűséggel) Megmondják mi a neme. Mondták ugyan, hogy lény, de kb. 50%-ra. Hát ezt én is meg tudtam volna saccolni. Ráadásul a 4d-n mondták. Nem baj, megyek megint olyan 25 hetesen.

Képzeljétek!Megvan a fiú név is. Eddig nagy bajban voltunk, mert egyáltalán nem volt fiú nevünk. Most sikerült eldönteni és sztem nagyon jól hangzik, és apának is nagyon tetszik. Szóval most boldog vagyok. Megkapja az apja nevét(ez már hagyomány náluk), ami János és lesz mellette egy Alex!
A lánynevet rögtön az elején eldöntöttük(Anna Eszter).

Na megyek vacsizni. Sziasztok!

sz.andi

Wera, lehet kapni a patikában vmi tesztert, ami jelzi a magzatvíz folyást. DE sztem a 20. hét körül ennek szinte 0 a vaslószínűsége, ráadásul két burok is van, ha mégis, és nem követte görcs meg hasonlók, akkor nyilván begyógyult. De mondom, megnyugtatásnak legjobb ez a teszt, olyan betétféle, és ha az, akkor elszíneződik.

potyka

Sziasztok!

Én ma rántott karfiolt csináltam majoznézzel. Fini volt! Bár gondolom Ronix, már túl vagy az ebéden :wink: .

Wera, ne ijedj meg! Ilyenkor teljesen normális a nagyobb mennyiségű folyás, szinte kizárt dolog, hogy magzatvíz lenne.
Nekem úgy tűnt fel, hogy ez a magzatvíz lehet, hogy nem akkor folyt, amikor felálltam vagy erőlködtem, hanem amikor semmit nem csináltam, csak feküdtem :? .
Én különben semmit nem éreztem a nyílásból. Csak a doki mondta :( . Ronix tényleg pihenj sokat! Nem szabad félvállról venni, nekem Toncsival 15 hetesen már 2100 volt a méhem, végül is jól alakult, de tényleg pihi!!!

Sz.Andi, van két ismerősöm is, akinek a lányának pont Anna Eszter a neve. Szép nevek!

Nem ijesztgetésből, de nekem a kombinált teszt szerint 1:10000 volt a kockázat. Ma megkaptam az AFP-t, igaz mindhárom szűrés negatív, de a velőcsőzáródási rendellenesség 1:318 lett. Szerintük ez normális :shock: ? Elég magas lett az AFP-m, 2,01 (általában a fele szokott lenni). Bár most elővettem az előző terhességem papírjait, Toncsival sem volt sokkal kevesebb és ott a referencia tartományon belül van ez is. De akkor se mondja, hogy az 1:318 ugyanolyan jó, mint az 1:10000! Mert hogy nincs kicsit negatív meg nagyon negatív eredmény. Negatív és kész :? . Olyan bunkó is volt a nő, ahogy kell. Szóval végig bőgtem a délutánt, most már azért kezdek megnyugodni, a negatív az negatív (ahogy a banya mondta :evil: )
Mindenesetre kedden megyek uh-ra, addig szép kis hétvégém lesz.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Potyka - köszönöm a tippet! Pont az előbb beszéltem sógornőmmel és ő is ajánlotta az elszineződős betétet! Isteni ötlet, holnap az lesz az első dolgom hogy nyomom a csengőt az ügyeletes gyógyszertárban! :D Már nyugisabb vagyok, azóta nem volt extrém méretű áradásom! Reméljük nem is lesz! Brrrr! :)

Andi - most Tiszaújvárosban vagyok a szüleimnél. Majdnem itt is ragadtam a MÁV-sztrájk miatt, de szerencsére vasárnap este pont megy egy barátnőm Pestre és elvisz.
Szerintem is jó név az Alex, jól választotattok! Aztán meg lehet hogy mégis csajszi lesz, ki tudja?! :lol:

Ami - már vártam hogy mikor jelentkezel be, mert láttalak ám hogy jártál fönn ma! :wink: Lilu baba is nagyon mocorgott ma, úgy látszik ez egy ilyen nap! :D Az evéssel nincs gondom, csúszik minden rendesen! Inkább a pihenésnek vagyok híján mostanában, de a mai nagy ijedtségre való tekintettel ágyban töltöttem az egész napot. Ilyen is kell néha!

Jéjt mindenkinek! És szép álmokat!!! :)
Vendég

Csilla - csak mondták volna ha nem lenne jó az eredmény, nem? Ha negatív akkor bizti nem lehet baj!! Próbálj meg nem idegeskedni!
Mit jelent az hogy 15 hetesen 2100 volt a méhed? (Bocsi de semmi tapasztalatom ezen a téren)
De a magzatvized már csak a szülés előtt kezdett el folyni, ugye?
Vendég

Wera! Nem is tudtam, hogy Tiszaújban nincs nőgyógy vagy kórház. azért nem olyan kicsi város. De lehet buta vagyok. Egyébként akkor nem is vagy annyira messze tőlem.. :D
Az áradat meg sztem is kis pihenővel elmúlik. Megy a drukk.
Csilla!Ja, nekünk is nagyon tetszik az anna eszter, de direkt nem akartunk felkapott nevet. Erre láttam egy teszten, hogy 2004-ben az első leggyakoribb lánynév az anna az eszter pedig a 10.(azt hiszem).
Szóval ennyit a nem gyakori névről... :D

sz.andi

Csilla! Ne idegeskedj(könnyű mondani...) nem lesz semmi baj, reméljük. Hipp-hopp elmegy a hétvége és kedden kiderül. De nem szabad, hogy gond legyen. Megy a drukk neked is ezerrel!!!De végül is a normál értéket nem haladja meg. Nem feltétlenül a rosszra kell gondolni, ha magasabb.A felső érték ugye 2,5.De a legpontosabb eredményt úgyis az uh mondja meg.
Amikor valakinek nézik a vércukrát, 3,9-6,1 mmol/l-ig normális. Tehát ha valakinek mondjuk 5,8, az még nem cukorbeteg!Próbálj meg nem aggódni, az uh-on úgyis minden kiderül majd! Kedden gondolok rád! :wink:
Na a nő meg elmehet a p...ba. Nem tudom mit szólna, ha vele közölnék és neki kéne aggódni.Sajnálom, gondolom milyen rossz lehetett.Kitartás!!

sz.andi

már szerda óta nem tudtam írni :oops: ,
de tegnap és ma, reggel 8tól este 6ig suliban voltam, kommunikációs tréningen, és mire hazaestem úgy kanalazott be a férjem az ágyba, olyan hulla voltam :?

de ma mindenképp be akartam köszönni :D

Kike: hát nem semmi a sztori, de én is azt gondolom, h még ha pici is, de külön kell lakni, mert nem igazán egészséges a szülőkkel, főleg, ha nem rózsás a helyzet. elég sok gond van most a válladon, de szerintem is meg lehet hirdetni a házat, addig meg én is anyós-puhítás mellett vagyok, és sztem is a két nagyot kéne megpróbálni összerakni, a pici úgyis veletek lesz 1 ideig. mindenképp sok erőt kívánok ehhez, nem könnyű.

Amúgy mi mindannyian egy házban lakunk (anyós-após, sógorék, nagybácsi, és mi 4en), de külön lakásokban, és szerencsére mindenki jóban van a másikkal, de abszolút át tudom érezni, h milyen lehet, ha nem ok a viszony.

Wera: pihi 1000el, de ha "csak" folyás, ne aggódj, nekem is sokkal trutyisabb :oops: most a helyzet,

Csilla: nekem ez már a 3. vizsgaidőszak terhesen, és összehasonlíthatatlanul rendesebbek a tanárok, elég csak kidülleszteni a pocit, pár mély szuszogás, és könnyebbednek a kérdések :lol:

babafotók édik!!!
mindenkinek pihis hétvégét
megyek, mert leragad a szemem :roll:

manomama

Csilla!
Nekem 2,65 volt az afp-m a fiamnál, és az uh semmi rendellenességet nem mutatott. Ez egy nagyon elavult vizsgálat. Ne aggódj! Nem lesz gond. Ne si gondolj rosszra, csakélvezd a hétvégét!

Jó éjt mindenkinek!

kolcsek

Kép

Sziasztok Kismamik!

Végre sikerült felraknom a képet, hogy láthassátok az Én szégyenlős Babulimat.

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Vendég

http:/www.babanet.hu/tarsalgo/attachment/1201932384.2455.jpg.[/img]
Vendég

A velőcső záródása, azaz nemzáródása már látszott volna a 12 hetesen. Az Afp egy rém elavult vizsgálat, német újságban olvastam, hogy az egyre tökéletesebb UH már kiszorítja a kvartett tesztet is. Ja, mindják azt is, hogy AFT érték utalhat a baba nemére. Erről mondjuk többet nem tudok. :lol:

potyka

sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Wera!
Remélem, már megnyugodtál, és azóta nincs semmi gond.
mióta kismami vagyok, nekem is nagyon megváltozott "odalenn" a helyzet.
ez vele jár. És igen, néha én is megijedek, hogy ez most mi volt...?
Olyankor rohanok a klotyóra, de ez van.
Nem lehet semmi gond!
Ne parázzatok!
Csak bevonzzátok a rosszat!!!
Csupa jóra kell gondolni!
Ősszel már mindannyian boldogan babázunk!
Én hétfőn megyek Afp-re, meg a dokihoz. Lesz Uh is.
Már nagyon várom!!!! :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok magatokra, mindenki pihenjen sokat!
Vendég

jó reggelt nektek. tegnap nem tudtam már írni, csak elolvastalak titeket. kicsit padlóra kerültem és nem is tudom hogy dolgozzam fel a dolgokat. este a barátnőmmel msneztünk és onnan bemásolom nektek ami történt mert nincs erőm megint leírni. bocsi előre is hogy hosszú lesz meg hogy szomorú a dolog de azt hiszem nem sokszor voltam ennyire magam alatt...
Hi üzenete:
na helloka
Hi üzenete:

Hi üzenete:
örülök hogy "látlak"
kagylotar@freemail.hu üzenete:
szia
kagylotar@freemail.hu üzenete:
egy picit tudok csak maradni
Hi üzenete:

elmentem a nagybátyámékhoz (aki rákos és most volt őssejtbeültetése) három hétig kórházban volt, totál steril környezetben, most meg otthon van egy szobában, de ott is minden steril
nagynéném is csak gumikesztyűben, maszkban és műtősruhában viheti be neki a kaját, amit szintén olyan előírásoknak megfelelően kell elkészíteni, hogy csak na
de a lényeg nem is ez.
van ennek a nagybátyámnak négy gyereke. legnagyobb fia, két gyerekkel, lánya két gyerekkel, még egy fia még tanul meg még egy lánya is.
és tudtam hogy a marcsi nevezetű kórházban van (a második, két gyerekkel) és rákérdeztem hogy mi van vele
erre mondták, hogy napjai vannak hátra
nálam kb. négy évvel idősebb
agydaganat
és nem vették észre idáig
amiben az a durva, hogy amikor a kisebbik gyereke megszületett (aki most négy éves, a nagyobb az most elsős) akkor volt a hátán egy elrákosodott anyajegy amivel megműtötték
és folyamatosan járt kontrollra
és nem vették észre hogy úgy elterjedt a szervezetében a rák, hogy az egész teste tele van vele és műthetetlen és kemózhatatlan és két héten belül belehal?
ez persze az amúgy is 'jó' állapotban lévő nagybátyámat is padlóra küldte
ott van két pici tündér gyereke
és olyan állapotban van, hogy a saját testvéreit nem ismeri meg a kórházban
ahová amúgy tüdőgyulladással került...
csak közbe rájöttek hogy nem az a baja
és belegondoltam, hogy ha én lennék az ő helyébe, én nem tudnám azt feldolgozni hogy nem látom a gyerekeimet felnőni.
totál kivagyok. nagyon padlót fogtam.
elkezdett pufffadni a hasa és a háziorvosa írt neki puffadás elleni gyógyszert. pedig attól puffadt, hogy a hasa tele van cisztákkal, amik belső vérzést okoztak
aztán amikor tüdőgyulladása lett, nem a háziorvoshoz ment
és kiderült hogy mi a helyzet
szóval nekem a család mindig egy biztos pont volt az életemben és férjemnek már egy csomószor mondtam, hogy rettegek a perctől amikor valaki meghal, mert ez így teljes egész. erre jött a nagybátyám. aztán múlt héten műtötték az egyik nagynénémet (nőgyógyászati de szerintem hasonló eredetű) az egyik unokatesómon is életmentő műtétet kellene végrehajtani de sajnos az is csak játék az idővel és most
erre itt van ez is. és napokon belül bekövetkezik az, amitől egész életemben rettegtem
és nem tudom hogy lekezelni
tízéves voltam én is amikor a nagymamám (aki addig nevelt és ő volt nekem az apa az anya és minden)meghalt és azt sem tudtam feldolgozni azóta sem... de tudom, az idő majd segít. de ebben az esetben kicsit más szemszögből nézem a dolgokat
akkor egy olyan embert veszítettem el, aki akkor a legfontosabb volt nekem és még igazából nem is nagyon tudtam felfogni hogy mit jelent ez az egész
de most egy olyan lányról van szó, akivel ugyan nagyjából együtt nőttünk fel és sokat beszélgettünk, de mostanában nem voltunk olyan gyakran kapcsolatban
itt inkább a tudat, hogy kiket hagy itt és hogy egyáltalán nincs olyan állapotban hogy az utolsó pár napot ki tudná használni a gyerekeivel vagy hogy egyáltalán megtudhatná hogy haldoklik
valószínű neki most így jobb, de 'kívülállóként' ezeket másképp látja az ember
Talán nem is baj, hogy nem tudja meg, hogy haldoklik.
és tényleg szörnyű abba belegondolni, hogy amikor erre az egészre gondolok, az van bennem, hogy te jó ég, szegény és azért bennem van az is, hogy mennyire jó, hogy nem én vagyok az, de én is lehetek bármikor
Az a baj, hogy most mindenki tehettlen
senki nem tudja, mit lehetne tenni vagy mondani
de ma még itt van
és lehet hogy holnap már nincs
és ez hihetetlen
és szerintem emberi ésszel felfoghatatlan
és nem tudom hogy mi miért van, csak azt tudom, hogy nem akarom hogy ezek a dolgok megtörténjenek. és tényleg nem tudok mit tenni. csak elfogadni hogy meg fognak
és tudom hogy a bébinek sem jó ha sírok meg hogy érzik ha az anyjuk szomorú, de egyszerűen nem tudok magamon uralkodni. valószínű most jön ki az összes többi. a nagybátyám, az unokatesóm, a nagynéném. szétesni látszik az eddig tökéletesnek hitt kép a családomban lévő nem is tudom egységről vagy biztonságról vagy talán sérthetetlennek hitt mivoltáról
talán ez a legnehezebb
az élet nevű játékban ez is benne van
csak az ember szereti azt hinni, hogy rossz dolgok csak másokkal snek meg...
A mi családunkkal nem.
és oké hogy most az én családomon belül történik, de mással. és engem az készít ki a legjobban, hogy akár én is lehetnék vagy bármikor lehetek
továbbra is szerencsés vagyok mert nagyon sokan vagyunk és sokan is maradunk, csak ez kb. olyan érzés, mint amikor van egy fürdőszobád, ami nagyon tetszik. és évekig használod, de még mindig tetszik. aztán jön valami barom aki kiver egy vagy két csempét. attól a fürdő még szép, de már nem egységes meg sérült meg hiányos meg nem olyan és soha nem is lesz már mint volt.
és fáj az embernek ilyen dolgokkal szembenézni hogy vannak dolgok, amiket nem lehet visszahozni
na azt hiszem ez a panaszáradat vége.
csak tényleg muszáj volt elmondanom

KépKép
muffin

Sziasztok!

Muffin!
Nagyon sajnálom! :cry: Én is egyre nehezebben viselem ezeket a dolgokat és felfoghatatlan amikor valaki meghal és már nem lehet mit tenni!
És utálom,hogy mindenkire ez vár!
A síráson kívül sajnos nem lehet mit tenni!
Felfoghatatlan,hogy miért ilyen kegyetlen a sors!
Nekem 38. évesen halt meg Apu,én 12 voltam és nem tudtam tőle elköszönni!
A vetélés utáni pszichológiai üléseken erre is fényderült,hogy igazából mennyire bánt!
Tavaly kimentem a temetőbe,gyújtottam egy gyergyát és elköszöntem tőle! És mindig mindent elmesélek neki!
A mai napig is félek egyedül a lakásban és még sorolhatnám,hogy mik vannak amire azt mondják ezért!
Aztán meghalt a nagymamám,aztán a nagypapám és a másik nagymamás is!
De a legkegyetlenebb az az év volt mikor meghalt a barátnőm szintén ebben a kórban,2 hónap múlva egy másik autóbalesetben és 2 hónap múlva egy barátunk horgászás közben egyszerűen belefulladt a tóba!
Mind hasonló korú volt mint én!
És persze kisgyerekekkel a háttérben!
Bocsi,hogy most én is depiztem egy kicsit,de picit amúgy is magam alatt vagyok!
Majy talán valamikor leírom,most nem akarok többet stresszelni és nagyon hosszú is lenne!

Kitartás Muffin!
Sajnos nemtudunk mást tenni,és azért próbálj meg ne nagyon stresszelni!
És persze írj bármikor,bármiről hisz azért vagyunk itt!

Kép

Kép
ibm

Sajnálom Muffin!

Talán emlékszel még, hogy kb 3 héttel ezelőtt én jártam hasonló cipőben.
Nagyon sajnálom!!!
Nehéz ezt elfogadni.
Talán pont itt írta nekem azt valaki akkor , hogy ő már elvégezte , amit rá mért a sors.
Tudom, nagyon nehéz, de sajnos az ilyen dolgokkal együtt kell élnünk.
Nekem két éve ment el az apu, és furcsa, de akkor már azért könyörögtünk, hogy legyen vége.
Olyan rettenetes űrt hagyott maga után, ami még ma is elviselhetetlen!
De sajnos nem tehetünk semmit!
Ez a legszörnyűbb, tudom!
Próbálj meg megnyugodni, és a születendő picurkádra gondolni, hogy lám: Az élet mégiscsak megy tovább!!!
Történnek szörnyű dolgok, de történnek csodák is!
Mert itt a pocakunkban épp egy hatalmas csoda történik!
Vendég

Sziasztok!

Muffin! Nagyon sajnálom! Sajnos ez az élettel jár. Persze mindenkinek nagyon rossz.

Wera! Remélem már semmi gond és ellenőrízted azzal a betéttel!

Nálunk minden ok. A gyerekek most alszanak.
A pici mindig a hólyagomon ugrál. Nem valami kellemes. Nektek is szokta?

Ma megettem két házi gyártású hamburgert. Nagyon tele vagyok!

Nem jut eszembe semmi. Megyek és lehet lefekszem egy kicsit.

Kép
szly27

Kép ö a nagy lányom

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép a két kisebb és apa

Képimg][/url]
Kép
ronix

wera köszi köszi látod sikerült ha alaposan elmondod

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!

Te is a 4.gyereket várod??? Jól látom???
Mennyi idősek a nagyobbak???

Kép
orsitigris

orsitigris
a nagylány : Anita 15 a fiu Bálint 10 lesz decemberben a kicsi lány Anette:oktoberben lesz 7

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép

Kép
szly27

Ibm! Gratula! Ma vagy pont félidős!

Kép
szly27

Ma apa is látta szabad szemmel, mit művel a picurka. Nagyon elemében volt! Csak úgy dudorodott!

Kép
szly27

Sziasztok!

Muffin
megkönnyeztem amit írtál, és nagyon sajnálom :cry:
Minden terhességnél halálra gondolok, és ilyenkor olyan depis leszek, h mi lesz a gyerekekkel, ha én nem leszek........

De vannak csodák is : 2 évesen nekem is felpuffadt a hasam, anyuék levittek a dokihoz, aki azt mondta, h székrekedés, kaptam beöntést, de pár nap múlva elkezdtem fogyni, gyengülni stb, mire kiderült, ha a tüdőm víz alatt van, áttétes a gyomrom: rosszindulatú daganatom volt, és nem lehetett kivenni, mert egy fő ütőeren volt/van. Mondták anyunak, h kezdje szervezni a temetésem, pár pár hetem van.........
De ő azt mondta, h nem lehet, h vki 2évet élhet, elvitt másik kórházba, ahol megműtöttek, de aztán rögtök összestoppoltak (szó szerint) mert mondták, h semmi esély... végül anyu könyörgésére elkezdték a kemót 2x csinálták végig (kihullott a hajam, és kb 7kiló volatam), lóerős gyógyszereket kaptam, aztán még1x felvágták a hasam, h kivegyék azokat a rákos gócokat, amiket ki lehet, és újabb kemó jött, de kb 4évesen kezdtem jobban lenni, és azt mondták, ha 10 évig nem jön elő a rák, megúszom. azóta már több, mint 20 is eltelt........... Ha anyu akkor feladja, nekem annyi......
Na ezt csak azért írtam, h nem mindig az van, amit az orvosok mondanak, és hátha még a rokonodnál is van remény..............

na többet most nem is tudok írni, mert nagyon felkavartam magam
jóéjt

manomama

Hú Manomama!

Nem semmi, amit írtál!!!
Nem találok szavakat!
Vendég

Nos, mit szóltok az aláírásomhoz?
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Bezzeg most, hogy ráérek senki sincs itt.

T.Maria! Az aláírásod nagyon cuki. Mi is így nézünk már ki. :D :D :D

Orsitigris, Ronix! Minden tiszteletem a Tiétek, hogy erre a világra mertek vállalni 4-dik babát is. Sok sikert Nektek őszintén! :D

Szly27! Már Neked is csak 2 nap van a félidőig! Hajrá!

Wera! A ruha miatt ne búsulj a természet már csak ilyen.
2006-ban Én nem vártam babót mégis megszenvedtem a ruhámmal és a plusz 2 kilómmal ami sehogy nem akart lemenni!
Fel a fejjel mindenre van megoldás. A rossz indulatú beszólásokra meg ne is figyelj oda! :wink:

Ibm! Hogy vagy? Áron baba dolgozik rendesen? Látod gyorsan megy az idő és mindjárt itt van a június!

Manomama! Itt vagy köztünk mert oda fent így akarták és ez Nagyon jó! :D

Kismamik kitartás már nincs sok hátra!

Szép Napot Nektek!
Vendég

Sziasztok!

Manomama! Nem semmi amit írtál! Anyukád kétszer adott életet neked! Vannak még csodák! Mert ezt máshogy nem lehet magyarázni.

T. MAria! Nagyon ari az aláírásod. Fog alakulni is idővel, vagy ez nem számol kort?

Kép
szly27

Sziasztok!

Muffin - nagyon sajnálom ami körülötted zajlik, biztos hogy borzasztó lehet, főleg hogy az ember közben annyira tehetetlen... azért drukkolok hogy jóra forduljanak a dolgok! És remélem a Picúrkád is vígasztal majd!

Manómama - döbbenet a mit leírtál a gyerekkorodról! Anyukád fantasztikus ember lehet!! Godolom nagyon hálás vagy neki! :) Mindig örömmel hallom hogy VANNAK MÉG CSODÁK!!!! :wink:

Sajna nem lehet kapni itt a környéken az a betétet ami kimutatja a magzatvíz-szivárgást, több helyen is néztem (Miskolcon is), de most már megnyugodtam, mert azóta nem tapasztaltam hasonlókat, csak a szokásosat.

Andi - igen, most jóval közelebb vagyunk, mint általában! :D Nődoki van a vároban és elvileg minden nap rendel pár órát, de pénteken nem volt rendelés, nemtom miért.
Mellékesen megjegyzem, hogy amikor odaadtuk valakinek a meghívót (Pesti idősebb pár) akkor megkérdezték, hogy Tiszaújváros az Kazincbarcika?? Uh, hát a döbbenet kiült kissé az arcomra, nem volt könnyű letörölni! :lol: :lol:

Az utóbbi napokban tűrhetően aludtam, de most megint ébren voltam szinte végig. A babucim úgy virgonckodott végig, sokat nevettem rajta! Napról napra erősebben mozog... mi lesz itt később?! :shock: :lol:

Tegnap elintéztem a teremdíszítést, 31 ezer Ft lesz és nagyon szép! Lesz lufiszivecske, lufivirágok, meg minden! :D
Ma este utazok haza Apához. Már nagyon hiányzik!

További napsütéses hétvégét midnenkinek!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szly! Köszi a gratulát,nagyon örülök neki,hogy már itt tartunk!

Manomama! Nem semmi a történeted,gratuéa neked és Anyudnak is!
Hát igen,Babulinak igaza van-így akarták,hogy itt legyél! :wink:

Babuli! Igen mindjárt június!
Szuper!
Köszi,jól vagyok!
A hasam egész ritkán csinálja már a keményedést,lehet,hogy mégis ér valamit ez a rengeteg magnézium??? :lol:
Ép az előbb mondtam Anyunak,hogy egyik nap már azon gondolkodtam,hogy normális-e,hogy ennyit mocorog??? :lol:
Volt egy olyan nap amikor szinte megállás nélkül,fél órákra abbahagyta,de amúgy 6:30-tól 23-ig nyomta!
Nemtudom mi volt vele!
Nektek szokott ilyen lenni?
De tök jó,hogy így érezni! :lol:

T. Maria! Nagyon tetszik az aláírásod!

Többiek??????

WERA?????
Ne szórakozz velünk!!!!!!!!!! :lol:

Lányok! Nem tud valaki olyan helyet ahol lehet kismama kosztümöt venni vagy esetleg kölcsönözni?

Kép

Kép
ibm

Jól van Wera!
Bíztam benne,hogy ép most írsz te is!
Jó utat hazafelére!
Apa már biztos naygon vár titeket!

Tegnap amúgy csavarogni voltunk,Apát végre rászedtem,hogy menjünk nézelődni!
Voltunk RS-ben,Kika,Tesco,Kenguru!
Csuda szép dolgok voltak,de nem vettem semmit!
Majd később!

Kép

Kép
ibm

Ibm! A mocorgás csak jót jelenthet ha sok akkor is. :D
Nekem még csak kicsit lehet érezni a mozgását és már nagyon várom, hogy olyan legyen mint Nektek!
Örülök neki, hogy jól vagy! :D
Vendég

Szép reggelt miundenkinek!

Örülök, hogy tetszik az aláírásom.
Ez nem számol kort, alapból pocakos...

Ibm!
A győri Árkádban van egy kismamabolt, ahol csodaszép kosztümöket és leginkább alkalmi ruhákat árulnak.
Nem tudom, mi a neve. :oops:
Tudom, hogy ez neked messze van, viszont azt gondolom, vmi hasonló helyen kellene körülnézned.

Csak nem olyan helyre ruccantok ki apával...?

Szia Wera!
Örülök, hogy a para elmúlt.
Jó utat hazafelé!

Szly!
Szuper a táblázat! Köszi!
( főleg az benne a jó, hogy vannak utánam is... :wink: . (Bocsi.. :oops: ))
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?