Új privát üzeneted érkezett!

Ja, még annyit:

Betegeknek jobbulást, nyugodt éjszakát, egészséges holnapot kívánok!

Évi és
Kép
csongianya

Hali

Szilvi.passzolom,hogy mi a helyes diagnózis.a tünetek 95%-ban megegyeznek azzal,ami legutóbb volt Sziszinek.szerinem vírus. :roll:

ja,Elin megkérdeztem én is a szurit a fülcsire-nagyon ajánlotta és azt mondta a doki,hogy használ is!!!úgyhogy hajrá.és szerencsére ha úgy gondolom beadathatom Zsoltinak is,hiába 5év feletti.majd meggondolom,mert 31E píz kicsit sok (meg Apa tuti ellenzi ezeket a szurikat :x )

Köszönjük a gyógypuszikat,már használ úgy látom kopp-kopp.este jókedvűen ébredt és gépeztek Sziszivel :D .majd meglátjuk a folytatást-igaz holnap Sziszi ovi,én suli 14-től....

Jóccakát

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Elin
Nem is tudom mit írjak erre a rossz hírre :cry: :cry:
Nem elég hogy egyedül neveled még a munkahely se tuti.
Nekem itt egy ismerősöm a spárba ment el melózni kizárólag 1 műszakban és nem hétvégézett. Igaz nem keresi magát halálra de ő is csak így tudott elmenni a 2 gyerkőc mellett.
Én is ebben a cipőben járok csak nekem aza szerencsém hogy apa dolgozik. A kereskedői és varrónői végzettségemmel nem ugrálhatok.

Mongi
Anta nagyon édes kislány!!! Olyan jók a képek :D

A betegeknek jobbulást!!!

Lányok remélem egyikőtök párja se volt a lezuhant helikopteren.
Olyan sok katona apuci van itt..
szörnyű sok ninós autó megy el itt :cry: :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hűű, gyönyörű Antónia! :D Nagyon jót a képek! Nőcis nagyon!

Nóri: De most akkor konkrétumot mit mondott? Csak így célozgatott, célozgatott? Szegénykém, tényleg sz@r lehetett...Nekem is az jutott eszembe, hogy le lehet ott valami zsírozva... :cry: :cry: Kedves ember ez a főnök... :evil: :evil:

Jelentem, ma kétszer fürödtünk, Réka szívem akkorát kakkantott, hogy...na nem írom le mi volt, de ki lehet találni, ha megint meg kellett fürdetni. Ő mondjuk cseppet sem bánta, kicsit csodálkozott, az látszott, de élvezte. Hogy ez hogy szeret fürdeni.... Mellesleg kedvem lenne írni a Pampers-nek, hogy lehet hogy marha jó a petyójuk, de Ms Réka DAVID, kiváló tesztalany lenne a termékfejlesztéshez, mert a jelenlegi termékükön bizony kifog. Asszem legközelebb Libero-t veszünk, bár ki tudja, az jobb e....

Na megyek, ki vagyok nyúlva, eszem egy kis csokit, hátha erőre kapok!

Betegeknek én is jobbulást kívánok! :)
jaimee1

Jó reggelt!

Kép

Erika! Nyakig olyan lett?? :lol:

Petri! Ti hogy vagytok?

Évi! Ne mentegetőzz már! :) Én annak is örülök, ha írsz magatokról, hogy mizujs veletek... hogy telt a napotok... stb. Meló meg gyerek mellett mission impossible követni a topikot!! :)

Cleo! Zsolti jobban érzi már magát?

Nóri! Sikerült utánajárni a dolgonkak? Hogy jogilag, hogy védekezhetsz? ...stb.
szilbee

Leti nagyon szép kislány!!!

Elin hát remélem sikerül azért valami jó dolgot kiügyeskedned!!!!Drukkolok hogy végül minden jól sikerüljön

Erika!
Szerintem próbáld ki a Liberót!
Én azt használtam s nálunk nem igen emlékszem arra hogy kakilás után fürdetni kellett volna a csajszit

jah ! ma szabadnapot adtam neki az oviból! Mert hogy hétfőn már suli!
Igy sütünk fánkot meg kitakarítunk meg ugyis jön osztálytársam...ugyhogy ha hiányoznák esetleg valakinek akkor ....

szép és kellemes napot

Betegeknek jobbulást
puszika

Kép
kbernadett

Lányok! A Városmajoron csak az az egy bolt van, ami a hídnál van?
szilbee

Betti! Jó letted, hogy szabadnapoztok! :) Jó sütkérezést! Már én is úgy várom, hogy Levente hazajöhessen és megint sütkérezhessünk.

Erika! A Liberó tényleg jobb!! Hátul van benne gumírozás és így nem áll el úgy a deréknál, mint a Pampers!
Tényleg! Párod milyen aktív gyerekgondozás terén?
szilbee

Sziasztok!

Hát, tegnap sokan felhívták a páromat, hogy ugye nem ő volt.... Nagyon ledöbbentünk mikor meghallottuk. A párom tegnap még beszélt is azzal az illetővel, aki meghalt a 4 közül.... :(

Tegnap eléggé lefáradtam estére, mivel Marci nem aludt délután. Pörgött, aztán persze elfáradt és csak nyűgösködött estig. Ilyenkor egy kis energiavámpír tud lenni.

Nóri:hát ez rossz hír, hogy így áll a főnököd a dolgokhoz :(
Tegnapelőtt jártunk a plázában, és a játékboltban volt kirakva egy tábla, hogy üzletvezető helyettest keresnek. Gondoltam, szólok, mivel írtad, hogy kereskedelmi manager végzettséged is van.
Majd nyitvatartom a szemem én is.

Mongi! Nagyon szép a kislányod! Várja már a tesó érkezését?

Szilbee! Dávid is nagyon aranyos, mekkora szemei vannak! :)
judit_79

Sziasztok!
Köszönöm a tippeket!
Évi! Ez a gyed utáni munkanélküli felkeltette az érdekldésemet, de éjszaka megcsámcsogtam magammal, hogy próbálok türelmes lenni és kivárni a március 20-t (de azért böngészek). Akkor fog kiderülni, hogy, s mint tovább? És a munkanélkülit mi után kapnám? A gyed után? És ha gyes mellett 6 órában foglalkoztatna, és utána tenne lapátra, akkor csak a 6 órás munkaviszony számít, ugye? Persze..ez hülye kérdés volt, bocs!
Ez a bizonytalanság iszonyú. Eddig csak híztam, de tegnap óta úgy kell leerőszakolni a kaját.
Hajni! És ez az "alak"nő! Mondta is, hogy mint nő és anya, megérti a problémámat, de mint munkaadó....fujjj! Ez a szöveg...hányinger.

Pircsi! Nem is tudtam, hogy gép zuhant le :cry: , csak tegnap hallottam, hogy nagyon mentek a tűzoltók (itt lakunk mellette). Most kerestem rá a neten.
Amúgy nekem is ez a 2 főbb végzettségem, mert van még vámügyintézői is, de most már annak nem sok hasznát veszem, igaz, eddig sem vettem :?

Erika! Én is kipróbáltam a Liberót, nekem nem jött be, de azért próbáld ki te is.
Az meg csak jó, ha 2x fürdött Réka...még hasfájásra is jó :lol:

Szilvi! Bolt....passz...nem vagyok ismerős arra. :cry:
Ja, és jogilag....Szakbarbárnak most írtam :wink:
És Dévid szeme tisztára mint fateré!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri!
Ez borzasztó ilyent nem csinálhat a munkaadó,hogy felvesz utánna meg elküld...szerintem keress fel egy munkaügyi jogászt állítólag van az önkormányzat környékén valaki aki ilyen dolgokkal foglalkozik. Ez nagyon gáz hallod :( Figyi sztem nem mész sokra a munkanélkülivel sem mert az max.90napig jár utánna meg csak önkormányzati segély van az is csak akkor ha "rászoruló"vagy...na ezt onnan tudom,hogy most jártam utánna...mivel most úgy néz ki én is munkanélkülin leszek. Engem sem vesznek vissza de ezt tudod..

Szilbee!
Van a Plussz,kicsit tovább mentek pedig van egy Coop bolt is a busz forduló végén...mondjuk nem igazán jó bolt szinte alig van valami benne :( Mi nem járunk oda.

Andi!
Hogy van a kisbeteg?????

Nálunk már kicsit jobb a helyzet igaz Zolika nagyon csúnyán köhög,sztem nem fogja engedni a doki még jövőhéten suliba.
Kép

KépKép
diÁcska

Elin, a munkanélkülinél az a lényeg, hogy vagy ők küldjenek el, vagy közös megegyezés legyen. Az aktuális béred nézik, illetve az előző év átlagkeresetét. És hát igen, ha 6 órában foglalkoztatnak, akkor az a bér számít...
Mindenesetre várd meg míg letelik a GYED, aztán majd lesz valami!

Lenne most itt egy állás az egyik irodába, de orosz/vagy angol nyelvtudás kell hozzá... beszélsz valami nyelvet?

Évi és
Kép
csongianya

Vali, ez igaz, hogy csak 90 nap, de utána még Elin visszamehet GYES-re, ugyanis az alanyi jogon jár....
Egyébként sajnos a munkaadók sok mindent megcsinálhatnak, és hiába a munkajogász, meg bármi, sokra nem mész vele :(

Zolikának jobbulást!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Hasfájás ellen tud valaki valamilyen gyógyszert ami jó is?
Az infacol meg az espumisan helyett!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali.

Köszönjük egész jól van Zsoltika :)
Sziszi ma így nélküle ment oviba-kivi vagyok hogy viseli :)

Vali.örülök,hogy alakul Zolika-remélem a köhögés majd múlik neki és hátha mehet minél előbb.

Ja,tegnap sajnálom,hogy nem láttam időben,hogy írtál msn-en-Zsolti gépezett....mindíg ugye automatikusan csatlakozik az msn,a hang le van véve...de hátha összefutunk egyszer
:wink:

Elin.munkanélküli

http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=all ... _kozterhei

nézdd meg ezt a linket-itt végülis az összegek vannak.de ha gyeden voltál és persze akkor közben munkaviszonyban is voltál,akkor nem a gyed számít,hanem az utolsó szerződés szerinti béred.-ebből számítanak majd "járadékot".90napig a magasabb összegű jár,utána már nem.a munkanélküli időtartalma a megszakítás nélküli munkaviszony napjai után jár (nem vagyok bizti benne,de tán 5munkában töltött nap után 1támogatott "nap").

Takarítok....

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee: Ja, ahogy Dia írja...Én is csak a PLUS-t ajánlom. Amott csak a kenyér okés.

Dia: Zolinak továbbra is jobbulást!

Nóri: NŐŐŐŐŐ? Na ez meglepett, de nagyon! :shock: :shock: :shock:

Szilbee: Meglepően ügyes és tapasztalt. Hétfőn osztottam volna neki az észt, hogy anyatejet nem teszünk mikróba és hogy hogy teszteljük, hogy a cumisüveges tejecske jó hőfokú e...stb...de mindent tudott. :shock: Oké, pesztrálta az unokatesóit, de férfiban ritkaság a szakértelme....Na jó, kezdetben nem használt pelenkázáshoz popsikrémet, de ez semmiség... :D Szóval imádom! :D Egyetlen gyengéje mostanság, hogy nem bííírja, ha Réka sír, azonnal felkapja és képes órákig fel s alá járkálni vele. Én nem tudnám, ha akarnám is, mert leszakad a derekam már most... :shock: :shock: Azt mondja, az ő lánya nem sír hiába, biztos valami baja van és meg kell vígasztalni. Na persze...

Betti: Dobhatnál erre is néhány fánkot! Szép pihis napot nektek!
jaimee1

Cleo: Zsoltinak is jobbulást!
Én is takarítgatok, Réka bealudt. Olyan ügyes, mostanában egyedül elalszik az ágyában.

Na megyek is, még főzni is kellene.
jaimee1

Sziasztok!

Nóri! El sem hiszem, hogy ez egy NŐŐŐ! Lehet annál rosszab, és ez a szöveg, hogy megérti, DEEE.. Tényleg hányinger. Évinek lehet, hogy igaza van, hogy nem sokat érsz egy munkajogásszal, de azért tájékozódni lehetne, és azzal felvértezve tudnál tárgyalni. Egyik ismerősömet át akarták vágni, és amikor utánanézett a dolgoknak, akkor sok minden kiderült. Nem akart belemenni, hogy közös megegyezéssel küldjék el. A végén még a munkáltatójának állt feljebb, hogy mit képzel magáról, hogy így utánajár a dolgoknak. Elképesztő. Ha van valami akkor én is szólok, de itt a négy fal között nem igazán érnek az álláshirdetések, maximun a neten.

Mongi! IGEN, Apum volt lent Atival, mondta is hogy kérdezték tőle, hogy hogy hívják, és hogy hány éves. Amikor hazajöttek, meg is kérdezte tőlem, : Mennyi is lesz most Attila, 2 éves? :shock: Hirtelen nem jutott eszébe. De nem csodálkozom, mert azzal sincs sokszor tisztában, hogy én mennyi vagyok, még mindig a huszonban gondolkodik, pedig túl vagyok a 3. x-en.

Judit! Én is úgy megijedtem, hogy mi történt a helikopterrel, van egy kedves barátunk itt a szomszédban, a srác pilóta, tisztára leizzadtam, fel is hívtam őket, hogy minden rendben van-e. De szerencsére minden OK. CSak mondta a felesége is, hogy ismerték a srácot. Elég szomorú.

Minden kis és nagygyereknek gyógyulást!!! Anyukáknak pedig kevesebb aggódást.

Voltam bölcsibe, úgy néz ki csak szeptembertől mehet Ati, egyszerűen nincs hely. Mivel még állásom sincs, így nincs megalapozott oka, hogy felvegyék, szerintem. Most volt egy hely, ahová be tudtam volna adni a pályázatomat, előtte telefonáltam az ügyintézőnek, hogy milyen hamar kell beállni, és mondták, hogy már febr. közepétől rögtön. Sürgős nekik, így be se adjam, ha nem tudok jönni.

Na mindegy. Mindenkinek szép napot. NÓri! fel a fejjel biztos minden rendeződik. Azért egyél, nehogy te is beteg legyél!

Szazsa

[Kép
szazsanna

Erika! Tündéri párod van! a popsikrémet néha én is hanyagolom, mikor sok kaka volt korábban, mert alavetően rontja apelus nedvszívó képességét...

Köszönöm a boltos segítségeket! :)

... no most csak ennyi, mert Dávid éhes és a levestésztám is elfő!
szilbee

Na...ne lepődjetek meg annyira. Majd most: ez a nő óvónőként kezdte a pályáját :? Na, most lehet lepődni :wink:

Andi! Köszi ezt az oldalt! Tuti jó, itt még nem is jártam...

Ivett! Egy kis extra fürdés....masszírozás köldök alatt, (ha szabad neki)körkörös mozdulatokkal....tornáztatás, mint csípőtornánál (lábát megfogod, térdét felnyomod a pocakra és azzal körözöl a hason.....meg én a masszázshoz használtam a DM-ben kapható krémet, direkt ilyenre adják, a nevét nem tudom, de sárga a doboza :roll:

Erika! Apucinál ez gyári hiba, nem? Még csak nem is szervízelhető... :lol:

Valika! Ezen az oldalon jártál már?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali :D

Hú megint hogy pörögtök :shock: nektek nincs más dolgotok :wink:

Engem teljesen lefárszt Timi. Úgy érzem egyre jobban kihasznál a lányom. Állandóan ugráltat, nehogy már 2 percet is üljek.
Ez kell, az kell, így álljak, úgy álljak, ide menjek, oda menjek, vannak kis saját ötletei játék téren de egyedül nem akar játszani sose. Sokszor etet, itat, leordítja a fejemet ha nem úgy eszem ahogy ő mutatja. Pelenkázna stb.. A babájával is szokott játszani de általában akkor is kellek hogy megnézzem.
Két éjszaka is már felköltött 2x hogy igyon. Ami 1-2 korty (az ágyában van az üvegje de nekem kell odaadni) miután odaadom az üveget, elküld. Anya elmegy!-mondja nekem.
hajnali 4-kor nem ugrottam :twisted: elaudt :) Ha éjszaka hív azért szoktam menni nehogy elkezdjen félni. Már teljesen a fejemre nől.
Ha valamit nem csinálok akkor ordít :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nóri: Hát szerencse egy kicsit, hogy nem maradt óvónő...Sok gyerek jobban járt így...ha talán te nem is.....

Na megyek, ma sem csináltam még sok mindent a szoptatáson és petyócserén kívül...rendetlenség van és kaja semmi.....

Ja, örömtüzeket gyújtok és este tüzijáték lesz: elmúlt a gyermekágyi vérzésem. 7 hét és 1 napig tartott. Juhééééééééé!
jaimee1

Sziasztok!

Köszönjünk szépen a dicséreteket. Hát megéri a pénét a kisasszony az biztos.

Elin! Totál kiakadtam a kedves főnöködtől, még hogy ovónő :evil: legalább nincs gyerekek között, de lefogadom, hogy neki nincs.
Kitartás ügyes vagy biztos lesz jobb.

Betti! Most kaptam meg a kiegészitő prividet, köszi aranyos vagy.
Na, milyenek lettek a fánkok, már el is fogytak?
Nem kívánom ám nagyon csak napok óta vágyom rá. :D
Bettike is segitett?

Szazsa! Szóval apukád volt, hát nagyon szimpatikus nagypapa az már egyszer biztos. Olyan jó volt őket nézni, ahogy játszanak.
Ha a mi nagypapáink is hasonló kviz kérdéseket kapnának szerintem ők sem köpnék egyből a választ. De hát nem is ezért szeretjük őket.
Hát nem lehet egyszerű a bölcsi és állás keresés.

Ivett! Nekünk sem jött be egyik sem sem az infacol sem az espumisan.
A masszazs is nagyon jó, mi még thermo tasakkal melegitettük a pocakot + hasrafeketés/ de ezt utálta/
Az jó, hogy Máté éjszaka azért tud aludni

Vali! MIkulás buliban voltunk Attila munkahelyén ott festették ki az arcát, nagyon szereti, gyereknapon tigris volt, de apa kérése az volt, hogy csak valami nagyon szolidat.
A kézére is szokott kérni pillangót, azt szemceruzával szoktam neki csinálni néha.

Sajnálom, ha még Zolika nem mehet a jövő héten suliba, igy elég sok kiesik majd neki. Dius jól van?

Jaimee! Akkor ezek szerint te is itt laksz a Városmajor környékén.
Hát itt a bolt helyzet tényleg katasztrófa.
Pelusból én is a Libero-t ajánlom, a Pampers-sel nekem is van hasonló élményem, mondjuk nálunk a pisit sem szivta rendesen.

De ügyes Réka, hogy egyedül elalszik az nagyon jó, ha megszokja, én a mai napig altatok.

Szilbee! Dávid milyen sokat nőtt, látszik rajta, hogy igazi kisfiú.
Neked is tényleg nehéz lehet boltot találni, mert még a Plus is rendesen messze van tőletek.

Cleo! Sziszinek, hogy telet a mai ovos nap Zsolti nélkül. Gondolom majd bepótólják a közös játékot délután.

Judit! Igen várja már Anta az ő kis öcsijét, sokat simogatja a pocimat és amikor mellettem ugrál mindig mondaja, hogy " vigyáziok öcsire"
Marci hogy van, tudjátok hétfőn kezdeni a beszoktatást?

Ma én is takaritottam, hogy ne a hétvége menjen el vele.
Pocakos kép is majd készülget lassacskán.

Kép
Kép
mongi

Kép

Na csak itt esz a fene, de Réka szopizik éppen. Teszek fel fotókat. Kaptam apától photoshop okítást.
jaimee1

Petri! olyan jót nevettem azon amit irtál, nagyon aranyos Timi, egyébként nálunk is hasonló a helyzet. Ezek szerint akkor van mini konyhátok is, nálunk az volt amivel egy idöben sajátmaga is eljátszott.
Én is sokszor töröm a fejemet, hogy mit lehetne beújitani, hát nem könnyü. Most ez az énekelgetés nagyon bejön. Meg amir lehet befogom, portörölni azt nagyon szeret.

Kép
Kép
mongi

Jaimee! nagyon szép kisbaba Réka, micsoda kis pofik , hatalmas haja van. A hajmosáshoz mit szokott szólni?

Kép
Kép
mongi

Erika! Hát ez nagyon tündéri! A haján még mindig el vagyok ámulva! :)

Szerencsére nálunk nincsen gond önálló játszás terén. Nagyon kísérletező a lelkem... inkább figyelni kell rá, nehogy bajt csináljon... Múltkor nekiállt a wc kagyló belsején autózni. :shock: :twisted: ... volt olyan is hogy az wc papír helyett az alsógatyáját dobta a wc-be... még jó hogy nem húzta le a budit... és még sorolhatnám, milyen dolgokat mívelt... :roll:
szilbee

Kép

És egy másik...Tudom tök megtévesztő, de a frizurája NEM a Hajas Szalonban készült Pesten. He-he...

Mongi: Köszi, nem szól semmit, szereti a vizet, a hajmosás sem zavarja. :D

Ott laktunk a Bacsó Nándor utcában, de már 2 éve a Hunyadin lakunk lassan.

Hát Petri...Timi lett az Alfa a házban.... :D :D
jaimee1

Erika! Réka nem húzza fel magát a galléros cuccokon? dévidet állandóan izgatja a allér és feszt be akarja kapni... de nem tudja, ezért iszonyat mérges tud lenni. :lol:
szilbee

Ivett! Nekünk bevált a Gripe Water (kapormagolaj), lehet kapni patikában vagy dm-ben, drogériában is. Azt hiszem 1 hónapos kortól lehet adni, édes, jóízű. A babócák szerették nekem. Fecónál volt nagyon extrém a hasfájása, 1hónapos korában volt, hogy szinte egész nap nem aludt, ha fenn volt meg egyfolytában sírt. Otthon voltam akkoriban anyuéknál és egy ottani gyerekdoki ajánlotta. Beadtam neki és utána akkorákat pukizott, hogy még a csukott ajtón is meghallottam. Másnap pedig egyfolytában aludt 5 órát, azt hittem valami baja van. Szóval nekem bevált.
Egyébként ez teljesen természetes, nem gyógyszer, hanem gyógyvíz.
Szazsa

[Kép
szazsanna

Erika! Tényleg, milyen kis pufi Réka! :lol: Tőlem egyből azt kérdezték, amikor megszületett Lilcsi, és ekkora haja volt, hogy "nem viszketett a hasam?" Dehát nem volt nekem semmi bajom, nemhogy hasviszketés... :shock: :lol:

Hát igen...az igazgatóval most én is úgy vagyok, hogy inkább maradt volna óvónő Veszprémben :roll:
Amúgy, Mongi, van 1 nagy fia, az is ott dolgozik a boltban...meg a férje is..azért nem gyanús a dolog, remélem, senkinek :wink:

Oltás megvéve, már "csak" be kell adni :roll:

Pircsi! Ez félelmetes, amit írtál Timiről! És az apjának is dirigál?
Lilcsi mostanában arra szokott rá, hogy cipelteti a valagát az utcán :? De a mamával még a lakásban is. Én, az esetek 80%-ban lebeszélem róla, hogy cipeljem, de ha már nagyon nyűgi, felveszem... Remélem, ahogy erősödik, majd leszokik róla.

Játszani mostanában a legoval szokott, meg rajzolunk...meg még mindig szereti a könyveket, újságokat.
És nagy örömömre, kezdi megszeretni a Hupikék Törpikéket! Ha meghallja a zenéjét, már mondja, hogy "Töpi". Mónikát meg csak lazán Mónizza :lol: . Nem tetszik neki a becézés, úgy tűnik :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No Ádám felhomájosított, hogy hiába akarok én babakocsival boltba menni... egyik boltba se tudom betolni a babakocsit! :shock: A városközpontba kéne bebabakocsiznom, hogy be tudjak vásárolni. (A ford ugyanis Falván van, hogy Leventét lehessen vinni dokihoz, ha vmi van...) Szóval ide kéne építeni azt a Tecsót... nem a Szecskára!! :evil:
Egyetlen egy bolt van a közelben, ahova be tudom tolni Dávidot, de ott se tejet, se margarint nem lehet venni, csak szeletelt kenyeret.... :shock: :evil:
A Zagyva, Tisza túlfelén lakó tolókocsis emberek vajon hova mennek vásárolni?? Te jó ég... ez nonszensz..
Így most szegény páromnak be kell jönnie Falváról, hogy bevásároljon nekem... tök abszurd! Bocsi hogy itt puffogom ki magam! :oops:
szilbee

Sziasztok!

Hazaértünk,volt mit olvasni,igyekszem is mindenki írásához hozzászólni!Egy kicsit rólunk,jól éreztük magunkat,kivéve Lucus.Egész végig nagyon nyűgös volt,kivéve éjszaka.Egyfolytában nyáladzik,tömi a kezét a szájába,de nagyon,és a kakija is majdnem olyan híg,mint a pisi.De nem érzek még fogacskát neki.

Hajni,hát igen az ő kapcsolatk már misszió előtt sem volt jó,és a kiutazás még tetőzte a gondokat!

Nóri,sajnálom,hogy igy sült el a dolog :(

Judit,gtaulálok a bölcsihez :)

Szilbee,nagyon rossz lehet Levente nélkül,el is hiszem,hogy sírtál.Én is sírnék ha nem lehetne velem Luca.Már az is rossz ha néha pár órára itthon kell hagynom.

Mongi
,nagyon szép kislány Antónia,gyönyörű nagy szemei vannak :) De pocakos képet is várunk :)

Jaimee,Réka baba is haláli.És a hajacskája az valami csúcs :) Nem hullik még neki?Mondjuk nekünk is 3 hósan kezdett el hullani. Mi Liberot használunk,mert a pampersből kifolyt a cuccos,mert nincs neki hátul gumija.

Ivett,nekünk is a Gripe Water vált be,és a cseresznyemagos pakolás,Dm-ben lehet kapni,mikroban kell felmelegíteni,és rá kell rakni a pocijára.Nekünk nagyon jó volt.

Cleo,Zsoltika jobban van már?

Vali,Diácska?Mizujs van veletek mostanában?

Évi,irj kicsit sűrűbben:)Csongi már teljesen rendbe jött?

Kép
Kép
tundi24

Én is rakok egy friss képet :) Kép Mamánál a fotelban

Kép
Kép
tundi24

Szilbee!!
Hát én mikor még Dius babakocsiban volt simán betoltam a plusszba igaz jó nagy betűkkel kivan írva,hogy nem lehet :shock: De hogy képzelik egyébként kinn hagyja az ember lánya a babakocsit az ajtóban??? Nekem soha nem szóltak érte nyugodtan menjél csak be vele...igaz a bevásárlókocsit is tolni így már művészet de ha nem sok mindent veszel akkor a babakocsira pakolhatsz :)

Tündi!!
Köszi mi jól vagyunk eddig még Dia nem kapta el Zolikától a bacit hál'istennek..kopp..kopp...
Nagyon megnőtt már Luca olyan szép nagy baba :) Micsoda combikái lehetnek??!!! Így nacin keresztül is jól látszik :)
Kép

KépKép
diÁcska

Ivett !

mi is a Grippe Wattert használtuk mikor Bettike kicsi volt meg édesköményes gyerektea azt vagy citromfüves mert azt mondta a patikus hogy annak nyugtató hatása is van...hát persze csak nem Bettikémre...nah mindegy :P

Készen lett afánk, nagyon fini lett, de hogy bettike nem akar enni belöle az fix...érdekes pedig a lángos meg nagyon ízlett neki, már tudom hogy az egyik édes a másik meg sós, de a kinézete hasonló!
Tényleg jövőhéten meg lehet azt csinálok!!!! :lol:

Segített nagyon sokat az elején aztán már kevésébé :lol: Tiszta liszt volt annyira kavarta a liszetett meg a sütőport össze. cuki volt, csak nem tudtam lefényképezni mert figyelni kellett nehogy leboruljon a nagy segédkezésben a földre. Most épp fürcsi volt várom hogy megunja a meztelenkedést mert hát nyakig betakaropzva nézi a mesét, s nem akar felöltözni láttatok már ilyet? :)

jaimee!
Tündéri Réka nagyon:-D Kis édes

Mongi megígérem a következőleg sütök s lesz arra időm hogy vigyek be meglátogatlak téged s viszek nektek!!!!

Csak hát ez volt az első ilyen fajat fánk amit sütöttem, teljesen új recept de nagyon jól siekrült ízre is finom meg egyszerű nagyon:-)

Kellemes estét:-)

Kép
kbernadett

Ivett !

mi is a Grippe Wattert használtuk mikor Bettike kicsi volt meg édesköményes gyerektea azt vagy citromfüves mert azt mondta a patikus hogy annak nyugtató hatása is van...hát persze csak nem Bettikémre...nah mindegy :P

Készen lett afánk, nagyon fini lett, de hogy bettike nem akar enni belöle az fix...érdekes pedig a lángos meg nagyon ízlett neki, már tudom hogy az egyik édes a másik meg sós, de a kinézete hasonló!
Tényleg jövőhéten meg lehet azt csinálok!!!! :lol:

Segített nagyon sokat az elején aztán már kevésébé :lol: Tiszta liszt volt annyira kavarta a liszetett meg a sütőport össze. cuki volt, csak nem tudtam lefényképezni mert figyelni kellett nehogy leboruljon a nagy segédkezésben a földre. Most épp fürcsi volt várom hogy megunja a meztelenkedést mert hát nyakig betakaropzva nézi a mesét, s nem akar felöltözni láttatok már ilyet? :)

jaimee!
Tündéri Réka nagyon:-D Kis édes

Mongi megígérem a következőleg sütök s lesz arra időm hogy vigyek be meglátogatlak téged s viszek nektek!!!!

Csak hát ez volt az első ilyen fajat fánk amit sütöttem, teljesen új recept de nagyon jól siekrült ízre is finom meg egyszerű nagyon:-)

Kellemes estét:-)

Kép
kbernadett

Oppsz bocsika nem akartam kétszer :oops:

Kép
kbernadett

Betti: Az Apgar-t ki adja a babáknak szülés után? Ti, a szülésznők?
pusza!
jaimee1

Jaimee!

nem a szülészorvosok!!!!
de nekünk is kell tudni :-) s képzeld el három vizsgám volt ahol tétel s abból kettőből ezt húztam, a harmadik meg írásbeli volt s abban is benne volt :D szerencsém volt ugye ? :lol:

Kép
kbernadett

Betti! Tök jó lehetett a süti-főzi! :lol: Kár hogy nem készült kép! Húú nagyon rátok fért már egy kis együttlét, nem igaz? A sok meló, tanulás, vizsga után! :D
szilbee

Betti: Köszi!

Megértem a lányod, én is törölközővel szaladgálok fürcsi után még vagy jó fél órát.... :oops:

Szilbee: Be lehet oda menni babakocsival (Plusz), legalábbis a barátnőm mintha járna oda vásárolni, de majd megkérdezem...

Tündi: Nagyon aranyos Luca! :D Tök jól "ül". :D
jaimee1

Jaja.. akartam még írni...

Hogy Luca milyen kis vidám... :lol: és mindjárt 4 hónapos. :shock: ... én nem tudom, miért repül ilyen gyorsan az idő...

szilbee

Szilbee! Tényleg jó volt hogy itthon volt bár volt egy kicsit a tv- előtt de ez nála már szinte szokás, most ebben azidőszakban van remélem ahogy jöna jó idő leszokik róla, mert tavaly is igy volt.

Amugy eléggé laza volt a téren a január hogy a kis csajszi általában kilenckor kelt, s utánna lett oviba véve. Három félnégy fele meg már mentem érte!!!!
Szóval olyan sokat nem volt távol, este meg ő is fenn maradt velem szolidaritásból tanulni:-) csak ő játszott vagy mesézet én meg a kkönyvet bújtam :-)

szép estét

Kép
kbernadett

Szilbee! Tényleg jó volt hogy itthon volt bár volt egy kicsit a tv- előtt de ez nála már szinte szokás, most ebben azidőszakban van remélem ahogy jöna jó idő leszokik róla, mert tavaly is igy volt.

Amugy eléggé laza volt a téren a január hogy a kis csajszi általában kilenckor kelt, s utánna lett oviba véve. Három félnégy fele meg már mentem érte!!!!
Szóval olyan sokat nem volt távol, este meg ő is fenn maradt velem szolidaritásból tanulni:-) csak ő játszott vagy mesézet én meg a kkönyvet bújtam :-)

szép estét

Kép
kbernadett

Jaimee
NAgyon szép hajasbabád van! :D

Elin
Bárcsak az apjának is dirigálni :twisted: sajna 8-tól kb 6-7ig is melózik, keveset van itthon. A hétvégék meg gyorsan repülnek... de általában akkor is nekem pattog. Én meg suttogom neki hogy menjen az apjához és mondja neki. Általában bejön de az apja 1-2 perc után megunja.
Legózunk mi is, rajzolunk, gyurmázunk, tornázunk, olvasunk stb stb de mindenhez kellek én is. Van hogy még a tv-hez is szólít hogy hová üljek és nézzem a mesét. Azért ez utóbbi tevékenységet egyedül is szokta csinálni de azt nem akarom hogy egész nap ott üljön előtte. Bár még ez a veszély nem fenyeget mert megunja. Jut eszembe a tv-ről.. Timi hiányolja Balázst. Pista bácsi nem jön be neki :lol: Valamelyik nap bekapcsoltam neki a Balázs sót had örüljön :oops: :lol:

Betty
Nem akarod megosztani velünk azt a nagyon finom és egyszerű fánk receptet??

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Betti: Te ma mindent kétszer mondasz. :D :D
jaja, én is akartam kérdezni, hogy is szól az a fánk recept?

Petri: nekem is jobban bejön a Balázs... :wink:
jaimee1

nem akartam duplán csak van vmi vagyis volt vmi a nettel:-) :oops: bocsika

Fánk recept:
-6 púpos kanál liszt
-2 tojas
-1 vaniliás cukor
- 1 sütőpor
1 csipet só
- 1 kispohar natur joghurt

porccukorral izesíteni. Remélem nektek is ízleni fogok itthon nagyon bejött:-)

szép napot

Kép
kbernadett

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vali,akkor még szerencsésen megúszta eddig Dius az influenzát.Zolika jobban van már?

Szilbee,bizony rohan az idő,holnap már 4hós lesz Luca.Olyan hihetetlen :) Levente hogy van?Bírja még a mamáéknál?

Jaimee,igen ügyesen megül,van hogy megtartja magát pár másodpercig,csak még nem ezt kellene tudnia,hanem pl forogni.Pár hetesen átfordult,azóta meg igen ritkán,pedig most ez következne,na de ő inkább ülni szeret,és nem forgolódni :( Én szerettem volna ha mindent szépen sorjában tanul meg,de hát ez nem igy működik úgy látszik :)

Petri,megértem Timikét,én is jobban szerettem a széfes műsort :) Vágót is megnézem,csak az nem annyira izgalmas :)

Betti,érthető Bettike viselkedése :) Én csináltam a múltkor lángost fincsi lett :) Csak majd vigyázz vele,nehogy túl keljen,mert akkor nem lesz az igazi,egyszer én is túlkelesztettem,meg lehetett enni,de azért kicsit kemény lett :oops:

Kép
Kép
tundi24

De ezt csak össze kell kavarni s már lehet is sütni:-) ezért tetszik nekem:-)

Kép
kbernadett

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?