Sziasztok!
Köszönjünk szépen a dicséreteket. Hát megéri a pénét a kisasszony az biztos.
Elin! Totál kiakadtam a kedves főnöködtől, még hogy ovónő
legalább nincs gyerekek között, de lefogadom, hogy neki nincs.
Kitartás ügyes vagy biztos lesz jobb.
Betti! Most kaptam meg a kiegészitő prividet, köszi aranyos vagy.
Na, milyenek lettek a fánkok, már el is fogytak?
Nem kívánom ám nagyon csak napok óta vágyom rá.
Bettike is segitett?
Szazsa! Szóval apukád volt, hát nagyon szimpatikus nagypapa az már egyszer biztos. Olyan jó volt őket nézni, ahogy játszanak.
Ha a mi nagypapáink is hasonló kviz kérdéseket kapnának szerintem ők sem köpnék egyből a választ. De hát nem is ezért szeretjük őket.
Hát nem lehet egyszerű a bölcsi és állás keresés.
Ivett! Nekünk sem jött be egyik sem sem az infacol sem az espumisan.
A masszazs is nagyon jó, mi még thermo tasakkal melegitettük a pocakot + hasrafeketés/ de ezt utálta/
Az jó, hogy Máté éjszaka azért tud aludni
Vali! MIkulás buliban voltunk Attila munkahelyén ott festették ki az arcát, nagyon szereti, gyereknapon tigris volt, de apa kérése az volt, hogy csak valami nagyon szolidat.
A kézére is szokott kérni pillangót, azt szemceruzával szoktam neki csinálni néha.
Sajnálom, ha még Zolika nem mehet a jövő héten suliba, igy elég sok kiesik majd neki. Dius jól van?
Jaimee! Akkor ezek szerint te is itt laksz a Városmajor környékén.
Hát itt a bolt helyzet tényleg katasztrófa.
Pelusból én is a Libero-t ajánlom, a Pampers-sel nekem is van hasonló élményem, mondjuk nálunk a pisit sem szivta rendesen.
De ügyes Réka, hogy egyedül elalszik az nagyon jó, ha megszokja, én a mai napig altatok.
Szilbee! Dávid milyen sokat nőtt, látszik rajta, hogy igazi kisfiú.
Neked is tényleg nehéz lehet boltot találni, mert még a Plus is rendesen messze van tőletek.
Cleo! Sziszinek, hogy telet a mai ovos nap Zsolti nélkül. Gondolom majd bepótólják a közös játékot délután.
Judit! Igen várja már Anta az ő kis öcsijét, sokat simogatja a pocimat és amikor mellettem ugrál mindig mondaja, hogy " vigyáziok öcsire"
Marci hogy van, tudjátok hétfőn kezdeni a beszoktatást?
Ma én is takaritottam, hogy ne a hétvége menjen el vele.
Pocakos kép is majd készülget lassacskán.