Új privát üzeneted érkezett!

Alexa
A büdiszagot nem kiengedő pelenkatartóról azt hallottam, hogy jó, de szerintem baromi drága. Igaz még nincs tapasztalatom, de úgy gondolom, hogy nem gyűjtögetem majd, hanem leszaladok a pelusokkal. Ha mégis jobbnak látom, hogy legyen, akkor veszek majd később.

Krixta
Én a Biopon Intenzív folyékony mosószert használtam eddig (még öblítőt sem használtam hozzá), és ez nagyon bevált. Egyenlőre ezzel mosom ki a babaruhákat is, aztán majd meglátom, hogy szükség lesz-e a kimondottan baba-mosószerre.

Kata
Ti tényleg mindent a végére hagytok! De még szerencse, hogy nem pánikolsz ezen! Végülis most az a legfontosabb, ha Geri baba megszületik, akkor neki legyen meg a helye!
A barátnődnek meg hatalmas gratula!

Márti
A Te pocakod is szépen kerekedik! :wink:
Egyébként milyen kényelmes székre, vagy fotelre gondoltál? Kimondottan az asztal elé szertnéd, vagy másra is szeretnétek használni?

Kép
tand

Na,még annyit,hogy tényleg nem olcsó!
Persze mi sem tartogatjuk,de nem tudok azonnal leszaladni a pelussal, amikor egyedül vagyok itthon a kisgyerekkel.
Azt hiszem 8 ezer körül volt még anno az ára.

Na,tényleg pápá!
:D
Vendég

Alexa
Jobbulást a buksidnak!

Ez a pelustartó szokott lenni a kismami magazinban is. Elég borsos ára van, az itteni 2500 HUF (épp most), nem is vészes...
Vendég

Márti!
nagyon szép a pocakod! :lol:
D velem is rendes volt az elején-közepén,csak a végén nem sikeredett neki :roll: :oops:

Kata!
gratula a barátnődnek!szép név a Liliána,nekem is tecc :P
jó pakolászást :D
Vendég

megint köszi :)

Andi, hát ilyen mindenes székre gondoltam, ami kényelmes, dönthetős, emelhetős, esetleg szoptatnék is benne, bár azt inkább fekve szeretném, ha jó úgy Kisatinak. igazából 16 nm a szoba, nem nagyon fér be 2 szék, külön íróasztalnak meg külön pihengetni, így én vagy ebben a mostaniban csücsülök, vagy az ágyon fekszem...
Vendég

Sziasztok!

Hát jó sokat írtatok!
Nem is tudok reagálni rá.

Nekünk nincs pelustartó vödrünk,anyósom szinte mindig ott toporog a batyuért az ajtóban,hogy vihesse ki a kukába.Kiváncsi leszek ha már szagosabb lesz,akkor is ilyen buzgón viszi-e ki.

A babakocsik jók.Mondjuk én biztos nem vennék
újat (ezen mi nagyon sokat spóroltunk),de nem ellenkeznék ha úgy kapnánk.Használtan is lehet nagyon jókat venni,van aki 1 évet se használja,mert megtetszik neki egy másik és megteheti,hogy lecserélje,így még az is lehet,hogy még garancia is van rá.
Mondjuk én rokontól vettem,így nem volt okom aggódni miatta.

Mosópor:Mi Arielt használunk meg Silán senzitív öblítőt.Szerintem teljesen jó. A Bioponnak van senzitív mosópora is.

A kórházi UH (227-es szoba).Semmivel se jobb mint a többi,sőt... :?
Nem tudsz leülni,és ott kell ácsorogni az ajtóban,mert érkezés szerint mész,ráadásul,mi vmi kezdő dokit fogtunk ki,aki tök bizonytalan volt,meg tök sokáig skubizta a monitort.
(Amúgy a 227-es szoba a rendelőintézetben a nőgyógyászatnál van-kartonzó elött elmentek majd jobbra fordultok és ott van ahol a lépcső megy fel)

Alexxa!Martinkáról nagyon jó képek készültek.Nagyon cuki kisfiad van!

Márti!Hát nem semmi hogy kigömbölyödtél :shock: .Nagyon formás a Te pocid is!

Judy!Talán már szülsz???
Tényleg csajok,szól valakinek Judy,ha szül?
Vendég

Gabi
Hát, ez nem túl vidám. :? RLt megkérdezem, hogy muszáj-e oda menni. Kihagynám, nem bírok sokáig állni, nehéz a kölök. :D
Vendég

Lassacskán szedem a sátorfámat. Menni kell Titababa-lesre. :D
Holnap délutános műszakba jövök, úgyhogy majd 2 után pislogok be. A szkennert meggyógyították, képet is igyekszek majd felrakni. :)
Szép délutánt mindenkinek!!!!
Vendég

Haliho!
Vagyok ám,csak délelött takarítottam,aztán barátnőztünk utána Bencussal :lol:
Itt az utcánk végén lakik a barátosnőm,Ő 6 héttel elöbb szült,mint én,neki Réka babája van,nagyon édi!
Szoval náluk voltunk!
Ja,meg beugrott a védőnö is,de talán 10 percet,ha itt volt!
Márti!
Nagyon szép a pocakod :D !
Ahogy Gabi is írta,mi,mikor voltunk a 30 hetes uh-on,ott a 227es szobánál,sorban álltunk az ajto elött,nagy pocakkal,erre a cigánycsajszi,meg beáll elénk,mert Ő a soros,csak ugye üldögélt eddig! :evil: Hát mondani sem kell,majd felrobbantunk mérgünkben,mondtam is ezerrel,hogy érdekes,mi nagy pocakkal itt tudunk állni...... :evil:
Erre az anyja majdnem hogy nekemesik,hogy ki merem nyitni a szám!!! :twisted:
Ja,akkor az Orosz uh-ozott,tényleg nagyon bizonytalan volt,ja,és szerintem az uh gép is elég kaka ott :?

Alexa!
Nagyon édi Martinka! :lol:
Judy???
Csak nem szülsz?! :roll:
Ja,nekem amikor volt az első NST-m,2222 es volt a méhszájam!
Kata! Gratula a barátnődnek! :)
Vikike,Vicuska!
Együtt lesztek babásak :lol: !

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, most megkevertél...nem úgy van, hogy az első szám (3, 2 vagy1) az a méhnyak hossza, a nullák azt jelentik h zárt, az 1-esek meg azt, hogy nyitott a külső, belső középső méhszáj? Légyszi írjátok le hogy van, mert már nem vágom... :) :roll:

Kata, Judy és Krixta, ha már kész a táskátok: lééégyszi írjátok le nekem akár priviben vagy akár itt, hogy pontosan melyikben mi van! Kíváncsi vagyok, részletesen, hogy ki mit pakolt be / fog bepakolni! Bocsi ha tolakodó vagyok, de nagyon érdekelne! :) Persze aki nemrég szült és még emlékszik a tatyója tartalmára, az is segíthet :D Csak gondoltam a kész motyót könnyebb lelistázni. Elkezdem beszerezni a hiányzó dolgokat...
Vendég

amúgy a cigányokkal utálok a legjobban balhézni, mindig hordában járnak és mindenbe belekötnek, nem érdemes leállni velük... :? legalábbis mióta egyszer megkergettek, félek tőlük.
Vendég

Márti!
Én akkor 1 ujnyira voltam nyitva,azt hiszem az2 centinek számít,erre mondta a doki,hogy bármikor szülhetek! :D
Az első szám,az tényleg a méhszáj rövidülést jelenti!

KépKép
KépKép
andesz78

ja oké, akkor értem :) hol vagytok, többiek??
Vendég

Márti!

Az enyémben ez volt:
2 papucs
3 hálóing (rövid ujjú,elöl gombos)
3 zokni
2 nagy törölköző + 1 kicsi (sötét színű célszerű)
köntös
5 db bugyi
mellszívó

2 tekercs WC papír
1 tekercs kéztörlő
sampon
tusfürdő
fésű
hajgumi
tena extra betét 1 csomag
tena fix bugyi
eü betét extra (én pl használtam,mert már az utolsó nap nem véreztem annyira)
fogkrém,fogkefe

pohár
tányér
kés,kanál,villa,kiskanál is
esetleg egy jó könyv

2 textilpelenka
a pici kezére kesztyű vagy zokni
popsitörlő
pici cérna sapka

fényképezőgép
telefontöltő
házassági anyakönyvi kivonat

Azszem ennyi.Amit külön rakj szüléshez (törölköző,papucs,tusfürdő,hajgumi,fényképezőgép)
Vendég

Ja papírzsepi sem árt
Vendég

Sziasztok!

Márti hogy micsoda, sztorid volt az sztk-ba. A múltkor, barátnőm tanácsára, nem mentem korán. Igaz éhgyomorra kellet menni, de csak 10 után mentem (addig aludtam és így jól bírtam). Nem volt szinte senki a régi sztk-ba. Amikor megláttam hogy az ablaknál nem áll senki, el se akartam hinni. Gyorsan végeztem, vittem kajcit magammal, azonnal megettem és minden szupi volt. Ez persze csak akkor megy ha tudsz sokáig aludni. :)

Kata, gratula a barátnődnek. Lilliána név nekem is nagyon teccik (apának nem így ha lesz kistesó és lány lesz Lili már nem lehet :( ) Jól a végére hagytatok mindent :)

Kriszta, megnyugtattál hogy nem csak nálunk van rengeteg szennyes. Igaz ami igaz Viki is szokta mondani hogy rengeteg vasalni valója van (ami úgye azt jelenti hogy elötte mosott)

Ez a bűzzáró szemetse, jó ötlet. Holnap meg is nézzük mennyiért vesztegetik.

Mosópor, öblítő: én addig nem váltok míg nem muszály. Ha Roni bőre érzékeny lesz akkor majd veszek külön neki.

Gabi, jó hogy leírtad a táska tartalmát, én is kíváncsi voltam rá. Viszont én még bizti meg fogom egyszer kérdezni, szülésig elfelejtem.

Ma valami front lehet? Roni egész nap mocorog. Élvezem :)

madiani

A melltartóbetétet meg a melltartót kifelejtettem a listából.Azszem nincs más.

Na jó éjszakát mindenkinek.
Vendég

Hello, ha valaki még bölcsőt akar venni:

http://www.expressz.hu/butor/gyerekbuto ... 104,1.html

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Hátha valakit érdekel szekrénysor, jól leárztam, átrendezés miatt szeretnék tőle megválni. Bocsi a zavarásért. :oops:

http://www.expressz.hu/butor/nappali/sh ... 110,1.html
sziszi22

Sziasztok!

Hát én a témákhoz (melyik szám mit jelent, bölcső, pelustartó, mosószerek, táskatartalom nem tudok hozzászolni -na de majd 5-6hónap múlva....). Most meg minden tanácsot elraktározok Tőletek. :)

Én csak gratuzok azoknak, akik jól vannak, szépek a pocik, hát Alexa egy kis tüneményed van Neked is.

Nekem van most egy kis bajom. Nemrég múlt el a számon egy herpesz, és azthiszem megint ki fog jönni. Nem merek rá használni semmit, de közben félek is, nehogy emiatt legyen vmi baja a babykémnek. Van valaki akinek volt herpesze? Mit csinált vele?
Köszi a választ előre is!
n.k.ildi

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy ezzel jövök de sajnos mára meghalt a kis malackám..sajnos már a Tündérke sem tudta megmenteni..

Lehet hülyének néztek de nekem ez a kis malac volt olyan fontos mint más embernek egy kutya...

Szép napot mindenkinek!

Egy kép róla ha nem baj:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1201851018.9692.jpg[/img]
Vendég

na mégegyszer...

Kép
Vendég

Szebb reggelet Mindenkinek!

Kriszta őszínte részvétem, nagyon sajnálom!

Ildi semmi baj hogy nem tudsz még hozzászólni ezekhez a dolgokhoz, nekem is vannak még olyanok (számok) amin átsiklok mert még nem aktuális. Herpeszre sajna nem tudok mit írni, nekem nem volt.

Vicuska, millió drukk mára, jelentkezz ám!

Szilvi, mi volt tegnap?

madiani

Kriszta!!!

Annyira sajnálom szegény malackát! Nem tudok mit írni, borzasztó!
Vendég

:(
Valaki végleg elmehet,
Őrizd meg emlékét, és el ne feledd,
Így majd veled lesz mindig,
Lelke szabadon száll,
Vár a túlsó parton,
Hol nincsen már több határ.
Vendég

Gabi, köszönöm a listát, várom a Többiektől is! Köszi!
Vendég

Jó reggelt!

Krixta
Nagyon sajnálom malackát! :cry:

Ildi
Herpeszre szerintem jó a Richtofit herpesz elleni kréme, és én úgy tudom, hogy azt lehet pocakosan is használni. De talán az lenne a legjobb, ha elmennél egy gyógyszertárba, és megmondod, hogy herpeszre kérsz valami olyat, amit babásan is lehet használni. Biztos segíteni fognak!

Ani
Ha a hétvégén mentek Pestre körülnézni, akkor várom majd a beszámolódat, hogy mit és hol érdemes megnézni! Éna jövő hétvégére tervezem, hogy felmegyek.

Vicuska
Hányra mész ma? Kíváncsian várom az infót!

Bessy, Vicuska
Tudom, hogy másokról hallott történetek nem vigasztalnak benneteket, de nekem van egy ismerősöm, akik végigcsináltak 4 lombikot, és most a a negyedik után azt monták, hogy nekik ennyi elég volt, ők megtettek mindent (talán már egy kicsit fel is adták), és láss csodát, a csaj spontán teherbeesett. A negyedik lombik után fél éven belül.

Judy
Merre vagy? Ennyire lekötnek a fiúk, vagy tényleg szülsz már?

Gabi
Babakocsit én is nézegettem a használtakat is, de szerintem annyival nem adják olcsóbban, hogy megérné. 10.000,- Ft-on már nem múlik, és akkor inkább újat veszek. Persze, ahogy írtad Ti ismerőstől vettétek, úgy azért más!

Andesz
Jól összefoglaltad, hogy mit vittél a kórházba! Lassan már nekem is el kellne kezdenem vásárolgatni, nehogy meglepetésként érjen, ha menni kell majd!

Kép
tand

Kriszta!

Nagyon sajnálom malackát :cry: :cry: :cry: ,de vígasztalásul ott van a másik malackád aki igencsak igényli a törődést,na meg ahogy írtad úgy néz ki lesznek picik is :P :P :P

Tand!
Hát,igazad van 10 000 Ft-nem nagy különbség.Amúgy a listát én írtam,de sebaj testvérek közt elmegy :lol: :lol: :lol:

Ildi!
Herpeszről én se tudok nyilatkozni,szerencsére.
Vendég

Sziasztok,

Sajnos nem szülök még, csak tegnap egész nap nem voltam itthon, kb este 7-re értem haza.
Ma is már szaladtam egy-két kört a városban. Balázsoknak vettem ajándékot, névnapjuk lesz hétvégén, meg fiam megy szülinapi buliba egy osztálytársához, neki is kellett valamit vennem.
Aztán főzök, utána meg irány a papír-írószer, kell vennem egy-két dolgot Bazsinak ami kell a suliba.

Krixta,

Szomorúan hallom, mi történt malackával. Nagyon sajnálom, őrízd meg emlékét szívedben és akkor örökké élni fog. :cry: :cry: :cry: :cry:

Márti,

Nagyon szépen kerekedik a pocakod. :lol: :lol: :lol:

Én a következőket csomiztam be.

Szülőszobára

köntös
zokni
2 papucs
törölköző
tusfürdő
hajgumi
víz
szőlőcukor
telefon
fényképező
elem
töltő
szilvia törlőkendő (alsófertály törlésére)
wc-papír
papír wc ülőke
szendvics indulás előtt

Szülés után

5 bugyi
5 zokni
3 hálóing
köntös
2 papucs
2 törölköző
tusfürdő
fogkrém
fogkefe
wc papír
papír wc ülőke
szilvia
kisolló
telefon
töltő
elem
fényképező
kevés pénz
betétek
papírzsepi
arckrém
fésű
borotva
izzadásgátló
pohár
bögre
evőeszköz
konyharuha
víz
papírjaim
mellszívó (ezt nem bizti, hogy beviszem)
3 in 1 kávé
garmastan krém
melltartóbetét
szopis melltartó
kézkrém
aranyérre krém és kupp (sajnos)
toll
Barbikának hazajövős ruha
popsitörlő
kis kesztyű
2 textilpelus
popsikrém (bepanten és neogranormon)
pár pelus a biztonság kedvéért

Asszem ennyi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tand,

Én is azt mondom, hogy babakocsit egyáltalán nem érdemes használtan venni, mert lehet már tök olcsón újat venni, igaz nem márkás, de az semmit nem jelent. :lol: :lol:

Vicuska,

Drukk mára. :lol: :lol:

Alexa,

Én még nem is hallottam ilyen büdielzárós pelenkatartóról. De nagyon jó ötlet, mert nem igen szeretném, ha itt bűzölögne a lakásban. Lépcsőházba meg nem lehet kirakni, mert a multkor a szomszéd még azért is szólt, hogy kitettem a szemetesem mielőtt levittem volna. :evil: :evil: :evil: :evil:
Vén szatyor, unatkozik.
Martin baba gyönyörű, és milyen nagy lett már!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock:

Vikike,

Sajnálom piri anyót, de tuti hamar össza fog jönni. Levi sem váratott sokáig. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Sajna herpesz témában nem tudok mit mondani, mert nekem sosem volt, de szerintem a dokid vagy a védőnőd tud ebben segíteni.

Szilvi,

Kiváncsi vagyok mit mondtak Titababára, és persze a képeket is várom.

Mosópor és öblítő

Csak folyékony mosószert használjatok.
Én most nagyon rákaptam a Dreft sensitive és baby folyékony mosószerre, nagyon jó illata van és a rucik is olyan jó puhák lettek tőle. Öblítőből mindig is a Coccolino sensitive-t használtam. Nekem bevált. Amugy baby-knek nem is igazán fontos az öblítő.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krixta! Nekemis olyan szomorú kedvem lett. Meg tudlak érteni teljes mértékben. De ott a másik, mostantól csak ő kapja minden szereteteteket(na ez jó hosszú szó lett).

Te jó ég, ennyi mindent kell vinni? Majd nem a fél ház. De megéri.
Szívem szerint már most pakolnék. :D :D :lol: De hol van még szeptember 2? Tényleg ha pontos leszek, az unokahúgom névnapján ünneplünk együtt. Kislányt váró anyuják! A Dorina is szép név, és egyre felkapottabb, meg a Sára és Hanna is. Ezt csak úgy írtam. Mondjuk nem a felkapottsági lista alapján dötenék, Nekem van már 12éves korom óta egy választott kislány nevem, ha lány lesz biztos az lesz.

Sziasztok
n.k.ildi

Sziasztok!

Krixta!

Nagyon sajnálom a Malackádat!! :(

Ildi!
Nekem is szokott herpeszem lenni,de terhesség alatt nem volt.Szerintem is az a legjobb,ha a gyógyszertárban megkérdezed mit lehet ilyenkor használni.

Judy!
Örülök,hogy jól vagy!
Hamarosan láthatod élőben is Martinkát,amikor eljössz a játékokért!Remélem nem lesz félős,mert mostanában előfordul,hogy kapaszkodik belénk amikor jön valaki! :shock: :shock:
Vendég

Gabi
Bocsi, hogy összekevertelek titeket! :oops:

Kép
tand

Ildi, mi a név? :) a szereteteteket valóban hosszú szó... :D
Judy, Neked is köszi, hogy leírtad!
Szilvi, tényleg, gyere ám hírekkel, képekkel!
Krixta, nézd, süt a Nap, biztos Malacka kedvéért, meg miattad, hogy felvidítson! :wink: fel a fejjel! Amúgy megértelek, én rengeteg cicát sirattam el, Tácon az országút mellett laktam.. :(
Vendég

Shellcat! privi ment.
n.k.ildi

Sziasztok!

Andesz! Eszembe jutott nekem is, hogy milyen husis lábfeje van Martinnak. Gyorsan le is fotóztam peluscsere után!

Íme:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kriszti, nagyon hasonlít Rád Martinka!!! Valahogy eddig nem tűnt fel ennyire, de tiszta anyja! :)

Hívtam a pógájenő hivatalt, hogy kérjek házassági ak-t, hétfőn megyek, de már nem lehet időpontot kérni... :x szerintetek sokan lesznek az okmányirodában? :roll: úúútálok ilyenekre várni.
Vendég

Márti! Köszi, egyre többen mondják!
Amúgy nekem nem kellett vinnem házassági anyakönyvi kivonatot, pedig több, mint egy éves házasok voltunk, mikor Martinka született!
Vendég

Chrissyy!
Majd én is felrakom a képet Bencus lábáról,neki a nagy lábujja,olyan puffancs!!! :lol:
Kriszta!
Nagyon sajnálom malackát!!! :cry: :cry: :cry:
Judy!
A szülőszobán szerintem nem fogod használni a köntöst!
Ott csak az a korházi cucc lesz rajtad! :?
Szerintem popsikrémet se vigyél,mert ott adnak olyan gyogyszertárit!
Barbi ruhácskáját,meg szerintem készítsd bele a hordozoba,és amikor megy értetek a párod,majd Ő elviszi!
Nem akarok ám beledumálni :oops: ,nehogy megharagudj! :wink:
Ja,és borotvát miért viszel?! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ja,Chrissyy,nagyon édi Martinka!!! :lol:
Az anyakönyvi kivonatot,nem kérik a korházba!

KépKép
KépKép
andesz78

Jóóóó reggelt! :D

Tegnap megjártam RLt, meg kell zabálni ezt a pasit. :)
Mondtam a barnit, meg a pocifájást, szerintem megerőltettem magam. Mondta, hogy legközelebb nyugodtam hívjam fel. Kis fejmosást kaptam, mert még mindig nem voltam érsebésznél. :?
Titababa nem volt elég fürge, így ki tudtuk lesni a kukacát és ez már 100%. :) Minden rendben van, magzatvíz átlagos, méhszáj 3000-es.
67 mm-es buksija van, kis vaspótlásra szorulok, a cukorterhelés jó lett. Megjegyeztem neki, hogy legközelebb kihagynám. :) Erre megkérdezi: nagyon éhes volt már? :D
Nem lesz egy kicsi bébi, mert a gép is 25 hét és 2 naposnak írta, a feje és a combcsontja szerint is.
Ja, azt mondta, hogy nem kell az SZTKba mennem, ő megcsinálja a szűrést. Nagy kő esett le a pici szivemről. :)
Hihetetlen memóriája van!

Ildi
Nékem is egymás után jött ki két herpesz. Nyugodtan használhatsz rá kencét, csak ne nyald le. Nekem most Richtofit krémem van.

Krixta
Nagyon sajnálom a malackádat. :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok,jól esett amit írtatok és hogy nem néztek tök hülyének :cry:
A párom mondta hogy vigyük el a kis malit a Sóstói tanösvényhez és ott az erdőben eltemettük...olyan aranyos volt...
Tényleg köszönöm mindenkinek hogy velem éreztek!!

Márti
A lányok már leírták mit kell csomagolni nekem a Kriszti segít ebben:)
Nagyon szép volt a versecske..köszönöm..
Én ma intéztem el a hajadonságit a Városház téren szerintem ott is tudnál kérni h.anyakönyvi k-t..sőt megkérdeztem még lakcímkártyát is csinálnak és senki sem várt ott..szerintem sokan nem tudják hogy ott is lehet ilyeneket intézni az okmányirodában meg rengeteget kell mindig várni...

Andesz
Majd tedd fel akkor a képeket!

Ildi
A Dorina amúgy nekem is nagyon tetszik csak van egy ismerős akit Dorinának hívnak és aki rosszat kívánt nekem és be is jött neki...emaitt nem szeretem már ezt a nevet..
Ne érezd magad rosszul mert nem tudsz hozzászólni dolgokhoz majd nemsokára te fogsz tanácsot adni Vicuséknak!! :wink:

Judy
Kitartás már finisben vagy...tudom hogy már várod nagyon..tegnap nézegettelek téged (is) iwiwen,nagyon jól állt a szőke haj neked!(legalábbis remélem jól láttam hogy szőke vagy az esküvői képen :oops: )

VicuskaÍrj majd hogy mi volt!

Gabi,Andesz

Én is keverlek néha benneteket... :)

Megjött anyóskám most lépnem kell...köszi lányok,szép délutánt!Bocsánat akiket kihagytam!
Vendég

Szilvi
Még elkaptam amit írtál!Örülök hogy minden rendben veletek!Tényleg szép nagy a babád de sebaj!:)
Vendég

Hopp, most veszem észre, hogy melléírtam. Szóval RL szerint erőltettem meg magam a vasárnapi takarítással.
Ja, dobott egy hátast, mikor meglátta mekkora görögdinnyém van. A méh köldök felett 3 ujjal van. :)
Kicsit oszlik a nép és megszállom a szkennert. :)
Vendég

Ja még eszembe jutott,hogy ásványvizet (bubi mentest) mindenképp vigyetek a szülésre.Én 6 flakon fél literest vittem,éppen hogy elég lett,igaz apa is ivott belőle,na meg szülés után igencsak szomjas voltam.
Vendég

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a bíztatásokat, nem kenődtem ám el :D , megjött és túl tettem magam, majd köv. hónapban megint izgulhatok, és vigasztal, hogy van már egy gyönyörű szép kisfiam :D .

Krixta sajnálom szegény malackádat :cry: , nagyon cuki a képen. Nekem is volt egy kutyusum még kis koromban, sajnos elütötte egy autó, nagyon sírtam akkor :cry: .

Márti, nálam sem kérték szülésnél a házzasági anyakönyvit pedig nálam volt. Nagyon szép formás pocid van :D és sokat nőtt.

Vicuska és Bessy legyünk együtt babásak ok :D :D ? Majd szervezünk minitalikat a kórházban :D .

Alexa, gyönyörű Martin baba, nekem is nagyon tetszik ahogy a tigrissel alszik. Levinek is van egy csomó plüss játéka, de nem nagyon érdekli, lehet majd később, aztán még a végén kimosni sem tudom mert annyira fog ragaszkodni hozzá :D .

Judy Boldog névnapot így előre is Bazsinak, azért írok most mert hétvégén nem hiszem, hogy leszek. Bátyámat is Balázsnak hívják :D . Már nagyon kíváncsi vagyok a menyemre :D :D .

Kata nagyon sok boldogságot kívánok a barátnődnek a picihez és sok tejcit. Hogy elrepült az idő, mindjárt kibújik Geri baba. A másik topicba is teszel majd képet? Legalábbis gondolom.

Szilvi, várjuk a képet Titababáról, bár lehet, hogy már tettél fel amíg én itt írtam.

Chrissyy, micsoda hurkái vannak Martinkának :D , gondolom jó sokszor megharapdálod :D . Én is imádtam mikor ilyen volt Levinek, de mióta elindult már inkább izmosodik.

Andesz, Gabi, ha jól láttam valamelyikőtöknek bergon babakocsija van ami nekem is tetszik, a kar is állítható ugye? Milyen árban van?

Mosópor, öblítő: én nem használtam külön Levinek, azzal mostam amivel a mienket, szerintem felesleges, régen sem volt ilyen, persze ha érzékeny a baba bőre akkor jó ha van. Viszont a neogranormon babatestápolót ajánlom mindenkinek, mikor még ujjszülött volt Levi ki volt száradva a bőre és nagyon bevállt, még mindig használom és nagyon jó illata is van, olyan igazi babaillat :D .
Bűzzáró kuka :D , nekünk van és nagyon jó, szerencsére kaptunk, brendonos viszont a zsák bele elég drága ezért én a sima szemeteszsákot használom, igaz ha kinyitom akkor érzem a kakaszagot mert nem tudom elcsavarni ezt a szemeteszsátkot mert nem a kukához való, de ha csukva van akkor nem ereszti ki a bűzt. Majd lefotózom és felteszem nektek.

Na ezt most elküldöm, ne haragudjon akinek nem reagáltam, de tudjátok mindenkit szeretek itt és gondolok rá csak már nagyon sokan vagyunk és nem tudlak benneteket követni, főleg, hogy ilyen ritkán tudok jönni.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike
Nem vagyok most annyira gyors. :D
Teleszemeteltek melóval, alig győzöm... Ilyenkor sajnálom, hogy nem kértem magam táppénzre, pedig RL megkérdezte, hogy mennyire megerőltető számomra. :D De ügyi vagyok és legyűröm. :)
A nép 4 fele indul oszlásnak... :D
Vendég

Szilvi, pedig azt hittem mire befejezem már lesz kép :D . Azért csak vigyázz a melóval!

Teszek fel Leviről új képeket:

Kép elaludtam a Halász Juditra:)

Kép szeretek főzni:) , jó dolga lesz Barbikának :lol:

Kép unokanővérekkel

Kép tudom, hogy nem szabad kukázni, de olyan érdekes:)

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Az utolsó képen a fekete kötél az ajtón az az én találmányom :lol: :lol: :lol: , állandóan kukázni akar úgyhogy felszereltem egy ilyet. Kéne már nézni ajtó zárakat, de állítólag húzós áruk van, na majd utánajárok.

Alexa nektek van az ajtókon zár?

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Krixta, dalszövegrészlet volt, ez:
http://youtube.com/watch?v=dn6XdnHqRg0
elég béna videó, de a szám rajta van, ezt találtam csak. :)

Viki, többiek, köszi az infókat, azért beszerzem, hátha kell... :)

Szilvi, gratulálok Titababához, a kukijához is! :D Várom a képeket.

Csajok, amúgy írtam az OEP-nek, tök gyorsan válaszoltak is, íme:

"A 18 életévet betöltött, közép/felsőfokú oktatási intzézmény
tanulója/hallgatója az egészségbiztosítás ellátások igénybevételére való
jogosultság szempontjából jogosult és nem biztosított.
A kettő közti különbség alapvetően az, hogy a biztosított olyan jövedelemmel
rendelkezik, amelyből járulékfizetésre kötelezett. A pénzbeli ellátásokat
biztosítottak igényelhetik. Azaz jogosultként ilyen ellátás nem igényelhető.

Fontos feltétel: a biztosítási időszak megléte és a járulékfizetés, miután a járulékköteles jövedelem képezi a számítás alapját. Tehát ha valaki egyetemi tanulmányai alatt szül, ez esetben rendelkezhet a biztosítási idővel, azonban miután nem fizetett járulékot (nem volt olyan jövedelme, amelyből erre kötelezett volt), nem igényelheti a pénzbeli ellátást."

no de nekem volt ám egy picike munkaviszonyom, hivatalosan 3 hónap részmunkaidőben... :roll: Szerintetek???
Vendég

na de marha ügyes voltam.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?