Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a bíztatásokat, nem kenődtem ám el
, megjött és túl tettem magam, majd köv. hónapban megint izgulhatok, és vigasztal, hogy van már egy gyönyörű szép kisfiam
.
Krixta sajnálom szegény malackádat
, nagyon cuki a képen. Nekem is volt egy kutyusum még kis koromban, sajnos elütötte egy autó, nagyon sírtam akkor
.
Márti, nálam sem kérték szülésnél a házzasági anyakönyvit pedig nálam volt. Nagyon szép formás pocid van
és sokat nőtt.
Vicuska és Bessy legyünk együtt babásak ok
? Majd szervezünk minitalikat a kórházban
.
Alexa, gyönyörű Martin baba, nekem is nagyon tetszik ahogy a tigrissel alszik. Levinek is van egy csomó plüss játéka, de nem nagyon érdekli, lehet majd később, aztán még a végén kimosni sem tudom mert annyira fog ragaszkodni hozzá
.
Judy Boldog névnapot így előre is Bazsinak, azért írok most mert hétvégén nem hiszem, hogy leszek. Bátyámat is Balázsnak hívják
. Már nagyon kíváncsi vagyok a menyemre
.
Kata nagyon sok boldogságot kívánok a barátnődnek a picihez és sok tejcit. Hogy elrepült az idő, mindjárt kibújik Geri baba. A másik topicba is teszel majd képet? Legalábbis gondolom.
Szilvi, várjuk a képet Titababáról, bár lehet, hogy már tettél fel amíg én itt írtam.
Chrissyy, micsoda hurkái vannak Martinkának
, gondolom jó sokszor megharapdálod
. Én is imádtam mikor ilyen volt Levinek, de mióta elindult már inkább izmosodik.
Andesz, Gabi, ha jól láttam valamelyikőtöknek bergon babakocsija van ami nekem is tetszik, a kar is állítható ugye? Milyen árban van?
Mosópor, öblítő: én nem használtam külön Levinek, azzal mostam amivel a mienket, szerintem felesleges, régen sem volt ilyen, persze ha érzékeny a baba bőre akkor jó ha van. Viszont a neogranormon babatestápolót ajánlom mindenkinek, mikor még ujjszülött volt Levi ki volt száradva a bőre és nagyon bevállt, még mindig használom és nagyon jó illata is van, olyan igazi babaillat
.
Bűzzáró kuka
, nekünk van és nagyon jó, szerencsére kaptunk, brendonos viszont a zsák bele elég drága ezért én a sima szemeteszsákot használom, igaz ha kinyitom akkor érzem a kakaszagot mert nem tudom elcsavarni ezt a szemeteszsátkot mert nem a kukához való, de ha csukva van akkor nem ereszti ki a bűzt. Majd lefotózom és felteszem nektek.
Na ezt most elküldöm, ne haragudjon akinek nem reagáltam, de tudjátok mindenkit szeretek itt és gondolok rá csak már nagyon sokan vagyunk és nem tudlak benneteket követni, főleg, hogy ilyen ritkán tudok jönni.