Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cory! Itt is óriási gratula Nektek!KépKép Sok boldogságot kicsi Zsomborhoz! A finom tejcsitől biztos hamar behozza a lemaradást.
Balunak külön extra-puszikat küldünk, és drukkolok, hogy jól viselje a távollétedet.

Norci! Engem anyukám piszkált tegnap, hogy mit izgulok, nem én szülök.... Mondtam neki, hogy akkor nem is izgultam ennyire, nem volt rá időm...
Alig vártam, hogy végre hazaérjünk, és itt bőgtem a gép előtt, amikor olvastam a hírt.

Zafi! Akkor mi is benevezünk a holnapi talira, valamikor 12 után érkezünk.

Márti! Ez a templomos történet nagyon rosszul hangzik.KépKépKép Remélem, a mai esküvő jobban sikerült.
Vilkának gratula az ügyeskedéséhez!Kép

Edit! Ha Luca dobálja az étel, elveszem tőle, ez nála azt jelenti, nem kér többet, már csak játszik. Ha mégis enne, persze, kap, de nem dobálózhat vele.

Bogancsi! Drukkok mennek a holnapi bölcsikezdéshez!Kép

Beja! Nektek is!Kép

Megyek is, mert holnap nekünk is bölcsi, és még lenne mit pakolnom.... Előtte még dokinénihez is kell mennünk kitöltetni a törzslapot.
Luca nagyon lelkes, remélem, így is marad... Már mondogatja, hogy a bölcsiben nincs cici, itthon van cici.Kép

Puszi
Andi

Andi
andi3

SZiasztok!

Cory, Zsombor, Csala, Balu! Sok szeretettel nagy-nagy gratula nektek egymáshoz! KépKépKép

Az esküvő nagyon jó volt, mi most értünk haza mondanom sem kell, hogy egész nap Coryék jártak a fejemben - csakhogy az erdőben nem volt térerő Kép Így csak hazafelé az autóban olvashattam Andi sms-ét - de hogy azt milyen jó volt olvasni! KépKépKép

Remélem, Zsombor hamar megnő, nagyon szép méretekkel született! Kép

Megyek aludni, mert összerogyok ...

Cory! Nektek még egyszer nagyon sok boldogságot, egészséget, stb Kép stb KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka+András
márti

Sziasztok!

Végre mi is hazaértünk, CSenge is alszik...

Corynak és Csalának nagy-nagy gratula a kislegényhez, aki azért nem is annyira kislegény ahhoz képest, hogy mennyire sietett Kép Remélem, mihamarabb otthon lehettek Kép
Balunak meg sok-sok puszi, és kitartás, nemsokára lesz extra adag tejecske Kép

Holnapi (mai) talira én is beneveznék, csak nem tudom, mikorra érnénk oda, mert CSenge csak nemrég aludt el...

.. minden bölcsikezdőnek és a szüleiknek DRUKKOK! Kép

pussz
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

.. egyelőre reménytelennek látom, hogy odatalálok, de reggel lehet, hogy frissebb leszek a térképnézegetéshez Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Zafi!
Mi is mennénk. Nekem muszáj autóval menni, egy hétre elcseréltem v.kivel a babakocsit, ami nálunk van az nem dönthető így abba Vili nem tud aludni és esővédő sincs rá.

Borcsa!
Ha gondolod és vállalod a mitfahrer szerepet szívesen elviszlek, csak az ülésért beugrom hozzátok! Ha meg nem együtt jönnénk haza, az ülést v.mikor átviszem este, vagy holnap.

Norci
norci

Norci! Köszi az ajánlatot!
Viszont lehet, hogy Réka is jönne, ma van az első tanítási napja, az meg nem szokott soká tartani. Reggel még nem tudta eldönteni, hogy marad a haverokkal a napköziben, vagy rohan haza, hogy együtt menjünk. Ha időben kiderül, hogy nem jönne, örömmel veletek tartunk.
Borcsa+Iskolás Réka+Halandzsázó Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Gyertek csak, gyertek!KépKépKép

Rebi, egy kis help: piros metróval Népstadionig, onnan 95-ös busszal Kistorony park megállóig (4.). Szerintem neked ez a legegyszerűbb!Kép Bár a Népstadionnál van egy kis lépcső, az gáz?

Zafi
zafi

Borcsa!
Én kb. 11 körül indulnék, ill. ha addigra sikerül felhívnom az egyetemet 10 és dél között lehet. Ha neked kiderült v.mi sms-t küldj okés.

Norci
norci

Sziasztok!

Szerintem viszonylag nagy baba lett Zsombor, nem?Kép Arról tudtok valamit, hogy jól vannak-e, szopiznak-e, Zsombor coryval lehet, vagy külön van megfigyelésen?

Köszi még a gratulákat.Kép

Beja
Még csatlakozhatsz hozzánk és akkor hármasfogat leszünk.Kép

Menta
A MÁV-ban fogok, csak azért nem mondtam biztosra, mert a doki még nem tudja, de azért ott szeretnék.

Edit
Egy időben Peti is dobálta, olyankor elvettem tőle és ha kért, én adtam a kaját. Mostanság úgy van, mint Andiéknál, csak akkor dobál, ha már nem érdekli vagy unatkozik, vagy nagyon nem boldogul a kajával.

Zafi
Mi is benevezünk. Az Örsről nagyon sok még a 3-as vilivel odajutni? Apa sajna nehezen akar autót adni.

Üdv: Gorsi
gorsi

Zsuzsi
Ferenc krt-ról egyből lehet a BArossra kanyarodni autóval, vagy hogy van?

Gorsi
gorsi

Gorsi!
Holnap szopizhatnak először, a baba a koraszülöttosztályon van, Cory ma reggel kap ágyat.
Nem tudom, mikor lehetnek együtt. Ha tudok részleteket, megírom.
A villamos az Örstől hamar ott van, mi is azzal megyünk. Onnan csak egy kis séta.

Andi

Andi
andi3

Andi
Köszi, akkor lehet, h. megpróbáljuk arra. Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Coryékról van újabb info? Hogy vannak?

Jó talizástKép, sajna mi megint lemaradunk a taliról, mivel Zsani tegnap belázasodott.Kép(pedig nekünk közel lett volnaKép) És ráadásul palacsintázás is lesz...Kép... nem is fájdítom a szívemet tovább...megyek lázatmérni a nagylánynak.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(19+3)
sztigris

Szilvi
Zsaninak sok-sok gyógyot küldünk!KépKépKépKépKép

Gorsi
gorsi

Zafi!

Lehet, hogy nem érünk oda 11-re, mert lányom rekordot dönt és még mindig alszik, pedig már el akartam indulni!

Gorsi: azt hiszem nem lehet a Ferenc krt-ról bekanyarodni, csak ha lemész egy mellék utcán keresztül a Baross u.-ra. Most már én sem tudom, hogy megyek, majd csak kitalálom! Ha elvesztem csörgök!

Üdv: zsuzsi
zsu26

SZiasztok!

Megpróbálom én is rávenni Andrást, hogy menjünk - de sajnos nem csak tőlünk függ. 9-14 óra közt jön a gázos, vmikor délután pedig az unokatesómék - szóval, ha van a kettő közt idő és András hajlandó, akkor igen Kép

Gorsi! Ha kocsival mégy (nem tudom, merről), akkor a Kálvin térnél lehet jól rákanyarodni a Baross utcára. Ha a Petőfi-híd felől (de szerintem nem arról jössz), akkor a József krt-ról rá lehet (a Ferenc krt-tal nem találkozik a Baross u Kép), ha a Margit-híd felől jössz a krt-on, akkor csak nagy kerülővel. Ha leírod, honnan jönnél, esetleg tudok segíteni.

SZilvi! GYógy-gyógy-gyógy!!! KépKépKép

Andi! Voltál is bent Corynál vagy csak beszéltetek? Mit tudsz a szülésről? A 10-es APGAR valahol azt sejteti KépKépKép, hogy ZSombor baba nagyon egészséges, életrerős kisfiú! Kép Remélem, Cory is jól van, és mihamarabb együtt lehetnek és hazamehetnek! KépKépKép (mikor Vilka született, előtte született egy kislány, aki a táblázatban mögöttünk volt (náluk kb. 3-4 héttel jött korábban a baba), ő kicsit kisebb volt, mint ZSombor (2200 gr és 47 cm), de hazamehettek ugyanúgy 4 nap után, mint mi és nagyon is jól fejlődik a kislány!) KépKépKép

Márti++ (még mindenki alszik Kép)
márti

Ok. Márti, igaz az már József krt! De a krt.-ról nem lehet bekanyarodni, csak szabálytalanul! Szoktak rendőrök lenni, csak ezért "mondom".

Üdv: felébredt Dorka, írány a bank!

Bogancsi és többi bölcsis: nagy-nagy drukkok Nektek!

zsuzsi
zsu26

Köszi Zsuzsi és Márti, sajnos apát nem tudtam meggyőzni, így BKV-zunk.

Gorsi
gorsi

ZSuzsi! Nem kötözködni akartam Kép, csak ha vki az utcatáblákat figyeli, a környéket pedig nem ismeri, azt megzavarhatja. Én már rég autóztam arra (pedig nagyon kéne gyakorolnom a vezetést), lehet, hogy azóta megváltozott a rend. De a Kálvin tér tuti Kép

Márti (már felébredtek Kép)
márti

Edit,
én is megnéztem! Kép Nekem csak 537 km-t mondott! Kép És azt, hogy 6 óra autóval. Kép

Márti, a II. Nőin anno elvileg 2500g volt a hazaviteli határ, de csináltak vmi környezettanulmányt és ha baba elvileg egészséges volt, és szerintük a szülők el tudják látni, és még szopizik is és gyarapodik, akkor ugyanúgy hazamehettek. Mondjuk akit én láttam, az egy császáros anyuka volt, így min. 1 hétig bent voltak.

Képzeljétek Nagy nap volt tegnap!
Mióta hazajöttünk, Máté állandóan hisztizik, ha este betesszük a kiságyába. Nem tudtuk hova tenni a dolgot, igaz pár napig teljesen véletlenül rajtam aludt el a kis Prücsök, olyan fáradt volt. De a tegnapi és az előző napi hiszti kiborító volt. És akkor Apának volt egy zseniális ötlete. Kiszedtük a matracot és az egyik kanapé matracát, ezekből csináltunk kuckót Máténak. Majdnem 100%-os sikert értünk el, sőt... Sára közölte, hogy még ő is odafér és ott fog aludni! (Nem a mi ágyunban!Kép) Így henteregtek kicsit együtt, majd Máté felkelt és határozott léptekkel elindult kifelé. Az ajtónál azonban megtorpant, gondolkodott, majd így szólt: páji. Ezt azért párszor el kellett ismételnie, mire jóanyja ráébredt, hogy kicsi fia életében először szavakkal próbál meg ételhez jutni! A megfejtés ugyanis párizsi! Kép Ettek, ittak (a mutató már jóval túl a megengedetten, valahol 11 és 12 között járhattunk). De, Máté egy felsírással végigaludta az éjszakát! Ez most nagy szó, mert amióta itthon vagyunk, én alig aludtam vmit.

Szóval nagyfiú lett, kap majd igazi ágyat, és kimondta az első használható szót is! Kép

Jó talit!
Sziasztok!
Solya
solya

Zsu!
A Lágymányosi híd- Könyves K. krt. az tuti, onnan egyszerű, ráadás ha az ember elrontja a Kőbányai utat (én erre is képes vagyok) , akkor még ott a Salgótarjáni a vasút után és arról v.hogy vissza lehet kavarogni.

Norci
norci

Megint énKép

Megosztom veletek ma reggeli idegeskedésem:

Túl nagy csöndre lettem figyelmes. Már ez nagyon gyanús volt. És akkor az előszoba közepén megtaláltam a kibelezett pénztárcám. Mindenhol pénz, pénz, pénz... Á, nem is, ha lehet kártyával fizetek, így alig van nálam kp. De éppen ez volt a gond. Sehol a bankkártyám. Tegnap takarítottam, így pillanatok alatt felmértem a terepet: máshol sincs. Benéztem minden apró lyukba, résbe, kiborítottam a szennyestartót, a hátizsákom, a vasalnivalót, átnéztem a szemetest (brrr), de semmi. Felhívtam Apát, hagy idegeskedjen ő is , hogy biz ezt a kártyát le kéne tiltani. Amikor megtaláltam. Az egyetlen helyen, ahol nem kerestem: a fürdőkádban a bili alatt!

Solya
solya

Szilvi!
Zsaninak sok-sok gyógyKépKépKépKépKép!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

En,mint tozsgyokeres 8.keruleti nem allom meg,hogy ne szoljak bele.Kép
A Petofi hidtol ha jovunk kocsival,ra lehet szabalyosan fordulni a Jozsef korutrol a Baross utcara.Amit nem lehet,az az ellenkezoje.A Baross utcarol jobbra a Korutra fordulni.
KépKépKépKép
Edit
edith16

Sziasztok!

Megint lemaradtunk a taliról Kép Kb. most tudtunk volna csak elindulni, de 3-ra vissza kellett volna érni, mert legkésőbb akkor aludnia kell... Gyalog messze és nehéz, babakocsit meg nem tudok emelni gyerekestől pár lépcsőfoknyit sem Kép

Palacsintázóknak jóétvágyat.. és irigy-irigy-irigy...Kép

üdv
Rebiék

rebi

Rebi Kép.

Szilvi, Zsaninak gyógypuszikat küldünk!

Végre vannak fotók, néhhányat feltettem ide, mert a babanetes albumot csak nehézkesen tudom használni: http://www.bebilap.hu/fotoalbum/kepek.phtml?ai=221

Solya
solya

Sziasztok!

Köszönjük a gyogyókat!Kép Ma délben nem lázasodott be és remélem este se fog! Pici hőemelkedése van a nózija folyik, köhicsél és persze hiperérzékeny a lelke.Kép

Solya!
Szupik a képek!Kép Sára kész hölgy és milyen biztosan lovagolt a pici pacin! Állatkertben vagy vadasparkban voltatok? Látom Máté is szereti összefirkálni magát.Kép A profilodban lévő kép nagyon tetszik a 2 kis pucérkáról.Kép Nagyon jó pillanatfelvétel!

Talisok és palacsintázókKép, milyen volt a tali? Sok-sok csintalan palacsintát ettetek?Kép Remélem helyettünk is ettetek és nem maradt egy darab sem!Kép

Mi is lemaradtunk a taliról és a palacsintázásról.Kép... de kicsit kárpótoltam magamat és jól belaktam a tegnapról maradt aranygaluskából.Kép Mivel Zsaninak nincs étvágya(meg nem is édesszájú), így kénytelen voltam az ő részét is megenni.Kép...sőt ha jól emlékszem hagytam is még néhány falatot...hol is van?

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

GOrsi! Ahogy olvastalak, hirtelen én is pocakos akarok lenni, de asszem, ez most még pihen egy pár hónapig. KépKépKép

Solya! Ok, megdumáltuk, részemről áll az üzlet!!! KépKépKép

Edit! Abból a formaillesztős játékból, amilyenről írtál, nekünk LEGO házikós van. 3 nyitható ajtajú házikó, az ajtaján és a tetején a begudó nyílás, és mindegyikhez textil anyagú forma. Szuper, mert puha a forma, így simán be lehet erőszakolni a kockát a gömb helyére. Kép Annyit segít, hogy az összeillő házikónak és lakójának is azonos a színe, de Lacikát ez se izgatja. Van, hogy mind a 3 forma egy házikóban szorong. Kép Szóval a formaillesztős játék még nekünk se nagyon megy, pedig Lacika már 20 hónapos is elmúlt. Kép Arra, hogy a könyveket hozza, és mutogattatja magának, hogy mi micsoda, max. egy hónapja kapott rá. Na, azóta álló naphosszat ez megy, hozza a könyvet, mutogatja benne a képeket, én meg ugatok, nyávogok, nyerítek, stb. naphosszat. Kép Rajzoláshoz én vastag, rövid színes ceruzát vettem neki. Azért vastagot, hogy jól meg tudja fogni, azért rövidet, hogy ne tudja a torkára ledugni, és megsebezni vele magát, és azért ceruzát, mert azt nem tapossa szét, mint a zsírkrétát, és nem maradandó emlék, ha "véletlenül" nem a papírra kerül az alkotás, mint a filctollal. Ja, a mondókák és a dalok is csak mostanában kezdték érdekelni, tavasszal még teljesen potyára vittem tücsökzenére, most meg már illegeti magát, ha zenét hall. Mondókák közül a nagyon rövidek, és valami izgalmas tevékenységgel járók voltak eddig csak a nyerők. Pl. a kerekecske-dombocskát imádja, fogja az ujjam, és húzza a tenyeréhez, hogy még, még. Kép mostanában a 4-6 soros versikéket már végighallgatja, de komolyabb mondókába még én is hiába fogok. Szóval vagy nincs okod aggódni, vagy nekem is van. Kép

Laura! Nem is tudtam, hogy az Örs környékén laktok! Ha legközelebb arra járunk, szivesen összefutnék veletek! Kép Köszi a linket, ha Lackó felébred, rögtön kipróbálom, hogy tetszenek neki. Kép A pont-pont vesszőcskét máris imádja. Kép

Most tudtam végigrágni magam az izgalmas várakozáskor íródott leveleken, hát, még így utólag is elszorult a torkom, és könnybe lábadt a szemem. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Edit! Köszi, a hétvégénk szuper volt. Lacika úgy döntött, hogy az elsőszámú főkedvence az én Apukám. Egész hétvégén le se szállt róla, még a reggeli tejecskéjét is a Papához bújva itta, és a Papa kezéből senkihez nem volt hajlandó odamenni, csak legyegetett a kis kezével, hogy menj innen, hagyj békén. Bújt Apámhoz, ölelte a nyakát, simizte a haját, nagy, nyálas puszikat adott neki, és azonnal kereste, ha csak egy percre is eltünt a szeme elől. Sejtheted, Apa milyen boldog volt! Kép Sajnos szombatról vasárnapra virradó éjszaka szinte semmit nem aludt, biztosan ez a hirtelen nagy időjárás-változás készítette ki, szombaton még tombolt a nyár, vasárnapra meg ősz lett. 20 fok ingadozás egyik napról a másikra! Én is kész voltam tőle. Kép Bezzeg a mára virradó éjszakát egy kukk nélkül átaludta, most meg 13 óra óta alszik mint a mormota. Nincs szivem felébreszteni, pedig estére biztosan balhé lesz, ha most túl sokat horkizik. Kép
Kajadobálás nálunk is előfordult, én akkor nagyon határozottan rászóltam, és ha nem hagyta abba, akkor kiraktam az etetőszékből, és nem kapott többet enni arra az étkezésre. Hamar megtanulta, hogy mit jelent a "Nem szabad ledobni az enni valót!" Kép

Laura! Palacsinta lightot úgy kell csinálni, hogy nem 10-et eszel belőle, csak 9-et. KépKépKép

Márti! Azért egy kicsit részletesebben is beszámolhatnál arról az esküvőről! Olyan kíváncsi vagyok! Kép

Solya! Lacika is imádja a pénztárcámat kipakolni, én meg nem is gondoltam rá, hogy mekkora baj lenne, ha eltüntetné, vagy egyenesen eltörné a bankkártyám. Kép Nem csodálom, hogy frászt kaptál! Kép Szuper az album! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Zsuzsi!
Ma kétszer is eszembe jutottálKépKépKép
1. Amit tegnap írtál a Mars állásáról.. Először azt mondtam, hogy ez hülyeség. Bocsi!
Aztán ma délután hívott a párom, hogy az egyik barátjának (Pityus keresztapjának) a felesége ma hajnalban megszült. Ő szeptember 25-re volt kiírva. Éjjel elment a magzatvize neki is, és reggel fél 6-kor kivették a babát császárral. Ekkor arra gondoltam, hogy mégse mondtál hülyeséget ezzel a Marsos dologgal.
Ja,és az egészben azon nevettem a legjobban, hogy a Shöpf-Méreiben jó nagy üzem lehetett a hétvégén, mert az Iza is ott szült.KépKépKép Azóta beszéltem a boldog Apukával, és mondta, hogy rengeteg szülés van most ott a kórházban is. Sőt, ő is azt mondta, hogy tuti, hogy a légköri mozgások is belejátszanak ezekbe az un. koraszülésekbe.

2. Dorka és a bilibe való kakilás ürügyén jutottatok eszembe. Ti milyen pelust használtok? Ezt csak azért kérdezem, mert ma a Beára pelus bugyit adtam délutánra, és amikor visít, hogy pisi, akkor csak lerántom róla, és már pisilhet(ne) a bilibe,és utána ugyanúgy visszahúzom rá a pelust, mint egy bugyogót. Most délután láttam, hogy nagyon erőlködik, sajna már későn ugrottam, lerántottam róla a pelust, és ráültettem a bilira. Persze oda már nem ment a kaki, de a pelusból diadalittasan kidobtuk, aztán mivel nem volt maszatos a pelus vissza is tudtuk húzni.

Csak ezért jöttem most. Talis beszámolót én is várom!KépKépKép
Este nem valószínű, hogy gépezni fogok, csodák csodájára,Kép, mert csupán 30 tankönyv szemezik velem, hogy szépen be legyenek kötve még a héten. Szerencsére jó volt az első tanítási nap a fiúknak, élvezték, egyelőre van lelkesedés, aztán meglátjuk, mi lesz...KépKépKép

Sziasztok! Zsuzsa + Beababa

beababa

Szilvi!
Zsaninak extra gyógyok mennek, hatottak Petinek is a hétvégén.KépKépKép

Solya!
Nagyon aranyosak a lurkók, meglestem a képeket én is.KépKépKép Elfér még ott a harmadik gyerkőcke is.KépKépKép
Bankkártya Kép Kép

Sziasztok még egyszer! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Nem tudom feltenni a képeket, mert az albumom megtelt és többet nem enged. Regisztráltattam magam más néven, de úgy látszik nem sikerült jól, mert nem enged be mégse az albumokbaKép

Ha valaki mailben elküldené a nicknevét és jelszavát, akkor oda fel tudnék tenni képeket. Olyan küldje, aki nem akarja az albumát használni. majd ha megkaptam a mailt és feltettem a képeket, akkor az avalaki változtassa meg a jelszavát, hogy biztonságos legyen az ő nickneve újra.

Üdv: zsu
zsu26

Addig egy kis videó a taliról Quick time-mal lehet megnyítni:
http://www.apple.com/de/quicktime/products/qt/
letölthető a program, ha nem lenne fent a gépeteken.

a videó:
<!-attachment-!><center>Kép</center><!-/attachment-!>

remélem nem túl nagy és elfogadja a babanet!

zsu26

Zsuzsi!
Mail ment.

Beszéltem Cory férjével meg Coryval, Cory jól van, csak untakozik nem tud mit kezdeni magával. Baba is jól van, egyelőre inkubátorban és semmit nem lehet arról tudni, hogy mikor jöhetnek haza Kép

Zafi!
Köszi a talit meg a palacsintát, "Viji" baba meg mikor lejöttünk még mondta "puszi Jéka". A végén lecsapja Bácu kezéről.
Vili elaludt a kocsiban mikor kivettem felébredt , de vissza tudtam altatni itthon, aztán egyszer felébredt megint kérdeztem mit szeretnél közlte "tente" és azóta is alszik megint Kép

Szilvi!
Zsaninak jobbulást!

Norci
norci

Sziasztok!

A képeket itt lehet megnézni, a videóval ne próbálkozzatok, mert nagyon nagy így nem tudtam feltenni sajnos. Ha van valakinek ötlete, hogy hova tehetném fel, annak elküldöm (28,8 MB).

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=855&page=1

Üdv: Zsuzsi

Zafi: még egyszer köszi a vendéglátást és a palacsintát. Jól éreztük magunkat!Kép
A képek Norcinak köszönhetők, mert az ő albumát felhasználva tudtam feltenni.
Köszi Norci!Kép
zsu26

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés innen a kórházból Kép Köszi mindenkinek a drukkot, jól vagyunk Kép Ha minden igaz ma már lesznek képek is Zsomáról Kép

Puszi mindenkinek!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

szia Cory!

jaj, de jó! Ezt hogy csináltad? Hogy tudsz a kórházból netezni?
Hogy vagytok? Zsoma mikortól lehet veled? Szülés nehéz volt?

Gratulálok még egyszer!

üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi! Jaj de jók a képek!!! Kép Szuper, hogy a picikéket is láthattam, Toncsi és Vilka is gyönyörű! Kép És persze a nagyok is nagyon aranyosak. Kép

Cory! Nahát! A kórházból?! Ezt nevezem! KépKépKép Úgy örülök, hogy jól vagytok, és nagyon várom a képeket a legkisebbről! KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

CoryKépKépKép!

A kórházból?Kép Hogy csináltad?Kép

Várjuk a képeket és ha időd és energiád van, akkor a szülés-sztorit isKép.

Szilvi,
Zsaninak gyógyok: KépKépKépKép!

Szuper volt ma a baba-mama klub, üveg- és matricafestés volt, az anyukák teljesen kivetkőztek magukbólKépKép, és mindenki festett.Kép A gyerkőcök meg a védőnénikkel játszottak. Aztán elmentünk vásárolni, ott kajáltunk is. Aztán du. aludt egy jót, és vacsira jól bekajáltKép.

Zsuzsa,
jó könyvkötéstKép!

Solya,
Hanga is tüntette már el a bankkártyámatKép, egy soha nem használt zsebébe sikerült elrejtenie a pénztárcámnak.Kép Mire megtaláltam....lett pár ősz hajszálamKép.

Most megyünk fürdeni.

Szila&Hanga (aki most bezzeg épít....Kép)
szila

Sziasztok!
Zsuzsi!
Köszi a talisképeket, annyira jó, hogy mindig tudsz ennyit csinálniKép

Laura!
Hú nagyon nagy lett már Toncsi, igazi kis vasgyúróKépKép

Márti!
Vilka is milyen nagy, ilyenkor döbbenek meg, hogy telik az idő. Most kezd kicsit realitássá válni a számomra, hogy nemsokára nálunk is lesz egy ilyen csöppségKép Annyira jó látni egy ilyen pici babátKépKép

Zafi!
Hogy neked is már mekkora pocakod vanKép Amikor oldalról vagy fényképezve és éppen a palacsintát sütöd, nagyon csini pocakKép

Mi már várakozós pozicióban állunk, ill. reménykedek, hogy csütörtökig kell már csak kibírni egybenKép Akkor jön uis anyósom, így akkortól már tuti a papás szülés, addig viszont nem lenne senki, aki vigyázna Doncira. Szóval drukkokat kérek. Ja és pénteken töltöm a bűvös 37 hetet, szóval MUSZÁJ!!!!!
Drukkokat kérek!Kép
Néha olyan furcsán érzem magam, egyik nap olyan, mintha nem is lennék terhes, máskor meg itt fáj, ott fáj.... Elkezdett néha fájogatni a pocim, mondjuk úgy napi 3-4x, volt egy éjszakám, ami egyenesen pocsék volt, pont mikor Corynak elment a magzatvize. Én is fájogattam rendesen, már be voltam tojva, hogy mi lesz, de aztán elmúlt, és a tegnap éjszaka meg egyenesen fenomenális voltKép Szóval remélem, még egy ideig kibírjuk együtt...

Donci szerencsére jól van, bár nagyon csak én kellek neki, biztos érzi, hogy nagy változások előtt állunk. Egyre jobban kombinál a szavakkal, és magától: ma közölte, hogy bácsi segít: mikor egy pasi segített leszállni a buszról, mikor meg apa lefeküdt az ágyra, így kommentálta: apa eldőlt, alszikKép Szóval alakulunk. Ja és kitalált egy tök jó szót, a vizes poharát zizi-topnak hívjaKép pedig nincsen szakálla, esküszömKép

Na puszi mára Nyuszimanóék 36+3
nyuszimano

Sziasztok!

Feltettem albumba cory Zsomijáról a képeket.
Albumcim: cory Zsomija

mazsi
mazsi

Sziasztok!

Cory! Zsomi édes-gyönyörű! KépKépKép És nem is olyan picike! Kép

Mi is feltettük a talis képeket + egy bónuszképet a végére az esküvőről Kép A mai dátum+palacsintás buli Zafinál a címe!

Zafi! Köszi! KépKépKép

Olyan jó volt végre talizni - és hiszitek vagy sem, de András is jól érezte magát KépKépKép

Márti++
márti

Mazsi!

Köszi szépen, hogy feltetted, nagyon aranyosak a fotók, én éppen egy Baileys-sel koccintok Zsombor és anyukája egészségére!Kép Szerintem nem is olyan pici ez a Zsomi! Nagyon szép gyerek!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Márti!

Szerintem nagyon jól nevelt a férjed és nem meri bevallani, hogy unta ezt a sok-sok anyókátKépKépKép

Megyek, megnézni a fotóitokat, csak azt mondjátok meg a dátumos albumokat, hol keressem az abc elején vagy a végén?

zsu26

Sziasztok!

Laura! Itt maradt Romi babája, meg a labdája! Majd beszéljük meg, mi legyen.
Gorsi! Asszem ti meg Peti üvegét hagytátok itt. Őrizzem?

Zsuzsi, Márti! Nagyon jók a képek!Kép Olyan jó látni így a saját lakásunkat!Kép Zsuzsi, a videót elküldöd emilen? Hátha átjön!

Nagyon tetszett nekem is a tali, jó volt, hogy tele a lakás sok-sok babóval!Kép A két pici meg külön nagy élmény volt!KépKépKép

A palacsintákra azért annyira nem vagyok büszke, nem lett olyan jó, mint szerettem volna, és lehetett volna több is! Ugye Borcsa? Annyira sajnálom!Kép

Rebi! Sajnálom, hogy nem sikerült jönnötökKép, pedig vártunk titeket is!

Szilvi! Zsaninak azért még egy kis gyógyi KépKépKép és azt is nagyon sajnálom, hogy ti nem tudtatok jönni, olyan régen láttunk titeket! De megígérem, hogy lesz még min. egyszer nálunk tali, ha nektek ez a helyszín könnyebben megközelíthető!Kép

Nyuszimanó! Kösz a bókot a pocakomra!Kép Neked meg sok-sok drukk, hogy még bírjátok egyben ezt a pár napot!KépKépKép

Cory!Kép De jó olvasni téged!Kép Meglestem Zsomba-babát, tündéri kis picuri!Kép Siessetek haza!KépKépKép

Zafi (14+5)
zafi

Mazsi!
Drága vagy, hogy feltetted ide a képeket Zsomborrol. Ha minden igaz holnap bemegyek hozzájuk én is.

Cory!
Édes Zsombor nagyon. Én további drukkokat küldök, hogy minél előbb szopizhasson Zsombor és hamar hazamehessetek Kép Kép Kép Kép

Márti!
A ti képeitek is tök jók. Elfelejtttem írni, hogy nektek meg Lauráéknak külön örültem, nagyon helyesek a picik, olyan jó őket látni (no meg titeket is), hihetetlen, hogy már akkorák mint Vili tavaly ilyenkor az első olyan talin, amin mi is ott voltunk Kép

Laura!
Neked is szólt amit Mártinak írtam, remél nem ugrottad át.

Márti!
Jó fej András Kép Nagyon tetszett ahogy játszott Árminnal Kép olyan büszke volt mikor dicsértem Ármint, hogy ismeri a színeket. Kép Kép Kép Vitya is mindig ilyen Kép kellene egy családos topic tali is, nem? Sok büszke programozó apuka is jól érezné magát együtt Kép

Képzeljétek Vili aludt majd fél 8-ig és este már fél 10 körül elaludt, hihetetlen, de nem lázas, viszont mintha pöttyös lenne a mellkasa, de nem tudtuk eldönteni Vityával, hogy azok a melegkiütés nyomai-e, vagy sem? Bár a doktornő szerint ha keresni kell a pöttyöket akkor a nem is kiütés és nem kell vele foglalkozni. Én azért egy picit aggódom a napokban evett olyan dolgokat amiben tej van, de remélem a doktornőnek van igaz.

Nyuszimanó!
Drukkok Kép Kép Kép ! Azon az éjszakán tényleg volt v.mi a levegőben, Vili 4* ébredt, pedig nem szokott.

Bogancsi!
Mi van a bölcsivel?

Tikk!
Hol vagytok? Milyen volt az első tanítási napod? Hanna hogy érzi magát a bölcsiben?

Beja!
Ugye ti is voltatok bölcsiben? Bácunak hogy tetszett?
Jó éjt.

Norci
norci

Sziasztok!

Cory, Zsombor nagyon-nagyon édes és szép! És tényleg nem picikeKép Nagyon helyes arcocskája van...Kép

Laura és Márti, csodaszép porontykáitok vannak, Toncsi is és Vilka baba is nagyon szép baba! És milyen jóltápláltakKépKépKép

Zafi, a pocid még mindig nagyon helyesKép

A többieket is nagyon jó volt látniKép GOrsi, lestem a Te pocidat is, de egyik kép sem mutatta igazánKép

A taliért irigy-irigy, nekem "jobb" (erősen idézőjelben!!!) programom akadt, eláztattuk sajnos az alattunk lakót a rötyinkkelKép, úgyhogy mire hazaértünk a bölcsiből (erről mindjárt), Apa azzal fogadott, hogy akkor most felszedjük a rötyit, és meg kell csinálni. Még jó, hogy Apa ezermester, így nem kellett szerelőt hívni, hamar kész is lett volna, de képzeljétek, sehol égen-földön nem kaptunk 110-es 45%-os (ki lettem ám képezveKép) könyökcsövet, csak estére az egyik OBI-ban, és már este 8 is elmúlt, mire meglettünk. De szerencsére minden jól működik, csöpögésnek nyoma sincs...
Úgyhogy ma mi így palacsintáztunkKép

Bölcsi: Kép
Szuperul sikerült, fél 10-től 11-ig voltunk bent, és képzeljétek, kb. 5-10 percre még egyedül is maradt Bálint, mert úgy összepisilte magát (szerintem félrecsúszott a pelus a motoron), hogy haza kellett szaladnom ruháért. Simán ottmaradt, amikor visszaértem, pisis nacival rótta a köröket egy motoron... Holnap 9-re megyünk, és elvileg az átadóban át kell adnom, ha megy a dolog, egy órát marad bent... ha nem sikerül egyedül bemennie, akkor bemegyek Vele én is... Mondja, hogy "bőőőcsi", meg hogy "Maaacsi néni", és hogy a "kissilú motojoz", utalva a többi "profi" kissrácra, akik már nem kezdők. 7 vagy 8 fiú van és 3 lány!!! Jó kis csoport lesz... Kép

Na megyek, sűrű napunk volt ma, ne haragudjatok, hogy nem reagálok mindenkire.

Puszi mindenkinek, jó éjt,
Beja + Bácus
beja

Cory,
Zsomi tüneményes! Nagyon szép kisfiú és szép méretes is! Annyi mindent tudnék írni, mégis keresem a szavakat! Kép Növeszd nagyra! Gondolom jut is marad is a tejcsiből! Kép
Hogy kerültél a kórházban net közelbe?
A csalá(st) keresem a dolgok mögött. Kép

Megnéztem az összes fotót, ami taliról készült! Kép Irigykedtem rátok és nagyon élveztem! A legjobban a doboz rally tetszett! Kép

Jó éjt!
Solya
solya

Sziasztok!

A tali szuper volt.Kép Zafi, köszi a palikat, fincsi volt.Kép

Beja
Jó kis napotok volt.Kép Nektek hány nap a bölcsibe szoktatás?
Babás pocakom még nincs, csak a standard méretem foglal helyet.KépKép

Zafi
A palackot nyugodtan dobd ki.

A talis képek nagyon jók lettek!Kép

cory
Zsombor tök szép baba.Kép
Gyanús ez a bejelentkezés, én is Csalára tippelek.Kép De persze mindegy, a lényeg, hogy a dolgok rendben mennek. Szopizáshoz drukkokat küldök.Kép

Nyuszimanó
Drukkok mennek!KépKépKép

Bogancsi
Mit sikerült intéznetek?

Jó éjt
Gorsi++
gorsi

Solya
Nagyon szép gyerekeid vannak!Kép

Gorsi
gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint