Sziasztok!
GOrsi! Ahogy olvastalak, hirtelen én is pocakos akarok lenni, de asszem, ez most még pihen egy pár hónapig.
Solya! Ok, megdumáltuk, részemről áll az üzlet!!!
Edit! Abból a formaillesztős játékból, amilyenről írtál, nekünk LEGO házikós van. 3 nyitható ajtajú házikó, az ajtaján és a tetején a begudó nyílás, és mindegyikhez textil anyagú forma. Szuper, mert puha a forma, így simán be lehet erőszakolni a kockát a gömb helyére.
Annyit segít, hogy az összeillő házikónak és lakójának is azonos a színe, de Lacikát ez se izgatja. Van, hogy mind a 3 forma egy házikóban szorong.
Szóval a formaillesztős játék még nekünk se nagyon megy, pedig Lacika már 20 hónapos is elmúlt.
Arra, hogy a könyveket hozza, és mutogattatja magának, hogy mi micsoda, max. egy hónapja kapott rá. Na, azóta álló naphosszat ez megy, hozza a könyvet, mutogatja benne a képeket, én meg ugatok, nyávogok, nyerítek, stb. naphosszat.
Rajzoláshoz én vastag, rövid színes ceruzát vettem neki. Azért vastagot, hogy jól meg tudja fogni, azért rövidet, hogy ne tudja a torkára ledugni, és megsebezni vele magát, és azért ceruzát, mert azt nem tapossa szét, mint a zsírkrétát, és nem maradandó emlék, ha "véletlenül" nem a papírra kerül az alkotás, mint a filctollal. Ja, a mondókák és a dalok is csak mostanában kezdték érdekelni, tavasszal még teljesen potyára vittem tücsökzenére, most meg már illegeti magát, ha zenét hall. Mondókák közül a nagyon rövidek, és valami izgalmas tevékenységgel járók voltak eddig csak a nyerők. Pl. a kerekecske-dombocskát imádja, fogja az ujjam, és húzza a tenyeréhez, hogy még, még.
mostanában a 4-6 soros versikéket már végighallgatja, de komolyabb mondókába még én is hiába fogok. Szóval vagy nincs okod aggódni, vagy nekem is van.
Laura! Nem is tudtam, hogy az Örs környékén laktok! Ha legközelebb arra járunk, szivesen összefutnék veletek!
Köszi a linket, ha Lackó felébred, rögtön kipróbálom, hogy tetszenek neki.
A pont-pont vesszőcskét máris imádja.
Most tudtam végigrágni magam az izgalmas várakozáskor íródott leveleken, hát, még így utólag is elszorult a torkom, és könnybe lábadt a szemem.
BMárti