Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok! :D

Boscó!
Küldj képet, meg pontos dátumot, azt megcsinálom a vonalzódat. :D
Egyébként nem kell hozzá személyesen találkozni. Elég a kép. Megnézlek, ha szeretnéd.

Árnyak:
Isti bizi kifejtem egyszer hosszabban. A lényeg az, hogy azok az emberek, akik szívják folyamatosan tőlünk az energiát, azok ezek segítségével teszik. Ezt hívhatjuk rontásnak is, mivel az energiánk máshoz megy, nem mi használjuk fel, így szerencsétlenek leszünk. Ezeket az árnyakat le lehet fejetni az ember spirituális énjéről és megtisztítva vissza kell küldeni a "feladónak" Ilyenkor szoktunk többet veszekedni, mivel, akit lefejtesz magadról, az vissza akarja szerezni az energia forrását. De ha elég ügyik vagyunk, akkor megszokja, hogy tőlünk ugyan már nem kap többet, csak ha ÉN akarok neki adni és így le lehet zárni egy két "drámát".

Gyöngyi!
Türelem! :D:D A hiszti is rendeződik! :D Elkezdtétek a Broncho-Vaxom kúrát????
Én hisztinél soha nem adok cicit Hannának. Ne kombinálja a kaját és a megnyugvást.

Meg mi már eleve leszokóban vagyunk. Már csak 2x kap egy nap. Egyrészt a bölcsi miatt is így jön ki a lépés, másrészt meg szeretnék lassan fogyózni és addigra nem akarom, hogy szopizzon. Elég lesz nekem feldolgozni a sok-sok lerakódott méreganyagot...

Diavetítő:
Én szeretnék azt kérni Hannának a szülinapjára valamelyik nagyszülőtől, a többiektől meg diafilmeket. Nagyon jó dolog szerintem. És sokkal jobb, mert VELEM nézi. :D Olyan rossz nélküle lenni. Tudom, már kifejtettem egy párszor, meg úgy is el kell majd őket engedni, de nagyon tudok irigykedni azokra, akik otthon vannak a kicsikkel!

Ildi!
Édes lehetett Olivér!!! :D:D
Van változás egyébként???

Edit!
Te is jó rég jelentkeztél! Merre vagy?

Eszti!
Ilyen sokat melózol, hogy ilyen ritkán jössz? Tetszik még a szerkeztés?

Nancsi!
Broncho-Vaxom kúra lehet, hogy nálatok is jót tenne... beszéld meg a dokiddal!

Anita!
Mikor fejezed be a sulit végül?

Angi!
Te mész majd dokibácsinkhoz? Én szerintem bejelentkezek nála... de még gondolkozom a dolgon.

Oké, hogy 7vége van, de azért egy kis aktivitást mutathatnátok ám! :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter!
Én itt vagyok, csak csomagolunk, készülődünk a baba fogadására, meg a Keve is megérzi, ha kicsit le akarok ülni, és azonnal fölkel. Este igyekszem jönni.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

VokEszter, melyik sulit??? :D Nyáron államvizsgáztam, ami már a második volt, és elég is egy időre :lol:

Eszti, Edit, Annácska tényleg írhatnátok... :wink:

Jó lenne talit szervezni tavaszra....

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hű már a két éves szülinapra készülgettek!!!

...hihetetlen gyorsan telik az idő! :)

Áronom köszöni a bókot! :)
Annyira szerelmes vagyok a fiamba hogy csak na :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A lakással meg haladgatunk... mam nagyon belelendültünk férjem tesója eljött segíteni, a nagyszoba egyszer lekenve, boltívet gyárt férjecske a konyhába... olyan jó látni... már nincs sok hátra, csak sajnos a pénzünk is nagyon fogyóban, nem tudom, hogy a konyhabútorra telik-e belőle???

Meli
nagyon szépek a képek!!
Pocak firka csúcs... Áronom az alkoholos filcre specializálta magát! Remélem öcsit majd nem akarja kidekorálni! :)
Sikerült Nannia hordozót venned?

Ildi
Örülök, hogy túl vagy a nehezén a fogügyeknek.

Kövecske
Én kb ekkor szültem! :)
Jaj de izgi! :) :) :) :)

pocakos férjek....

Én nem bánom, hogy férjem felszedett... olyan kis aranyos így is... amikor megismertem úgyis túl vékony volt... igaz úgy is nagyon tetszett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még nem, de nagyon szeretnék.
Nekem azért tünik praktikusnak, mert ezt egy kézben letudnám vinni a lépcsőn, míg a másikkal Boglárka kezét fognám. Ezt csak akkor használnám mikor apa nincs itthon és nincs ki segítsen levinni a babakocsit.
Vendég

Eszti!

Mi az a Broncho-Vaxom kúra? :? :oops:

Kép

Kép
nancsika

Hoztam képeket:

25 hetes

KépKép

megint egy baleset... :(
Kép

legújabb varromány falvédők... sajnos a varrógépem beadta a kulcsot... remélem nem nagy a baj... :(

Kép Kép Kép Kép
Kép

Áronom festi a szobáját. :)

Kép Kép

Játszón

Kép Kép Kép Kép Kép

Sétáltunk Szentendrén...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Legutóbb nem volt itthon pelus ezért így keltünk útra , hogy beszerezzünk egy csomaggal... :)
Becsomagoltam textilpelusba, majd ráhúztam egy bugyimat a két oldalán meg megcsomóztam... végülis egész jól kitartott... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ma töltöttük a 26. hetet! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Vagyunk, csak beteg voltam 1 hétig és nem volt kedvem írni. :( De olvasni azért volt erőm. :lol:
Levi még nem beteg, gondolom majd most lesz.

A NEM AKAROM, NEM AKARSZ nálunk is nagyon megy, persze az IGENT azt még soha nem mondta. :lol: Egyébként be nem áll a szája. :o :lol:
Mesébe nem tudunk túl lépni a Tabikon és Thomason.,. Mást nem néz meg, akkor inkább zenét kell hallgatni. :roll: Másnál is van ilyen, hogy csak bizonyos mesét akar nézni. :?: :?:

Pocakos mamik nagyon csinik vagytok. :D

Ildi
Nagyon jól viselted ezt a fog ügyet. :) :) Sajna már nekem is kéne menni, de nagyon félek tőle.

Eszter
Velem is csinálj valamit, mert minden tönkre megy nálam, ezt nem győzöm anyagilag. :roll: Síelés helyett le kell cserélni a fél háztartást. :twisted: :evil:

Melitta
Ti már teljesen jól vagytok? Mert akkor talizhatnánk, én már jól vagyok. Legalább egy séta erejéig. :)

Anita
Na te se, sokat írtál magatokról. :wink: :lol: Tavaszi taliba benne vagyok!
Nem jártok erre felé?? :wink:

Vali
Kibújt a fogacska? Mi az utolsó két felsőt várjuk és meg lesz a 20.
Ti randiztatok a Vas családdal? :wink: :lol:

Boscó
Miért nem sikerült a nyelvvizsga? Nem mentél el, vagy rossz lett? :?: :roll:
Boldog névnapot utólag. :) :oops:

Nancsi
De jó hallani rólatok! :) Már nagyon ritkán jársz erre te is.
Ala bírja a bölcsit? És te a sok utazást?

Eráról senki nem tud? :(

Nem sokára jönnek a szülinapok! :)
És én nem tudom már, hogy kinek mikor van. :oops: Nincs valami régi listánk? :?: :?:

Na ennyi voltam most

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit, na végre jöttél :wink:
Levi talán nem kapja el(nem törvényszerű)
Mid romlott el?? :shock:
nekem meg leégett múlt héten a tefal tálas mixerem motorja :shock: (fuck) :evil:
ma vitték be az uramék a szervízbe, kíváncsi leszek, mit mondanak mennyi pénz a javítás(ha egyáltalán lehet), bár szívem szerint kidobnám, köcsög, hülye mixer, alig bírt 3 évet :shock:
Viccesek a mai gépek, hogy 2-3 évre vannak kalibrálva :shock:

Aha, randiztunk a Vali családdal :wink:
tényleg Vali, képeket kapunk??? :wink:

Natusnak is most jön a 19.-20-as számú foga(i).
És kész!!!(egy darabig)
Leventének meg potyognak kifele :lol:

Edit, figyuszgasad a vonalzókat :wink: ,aztán ott meglátod a szülinapokat(bár én most nem azt számolm vissza)

Eszter, azóta semmi extra nem történt velem(max a mixer elromlása) :wink:

Mamacka, jézus, mit csinált Áron a szájával??? :shock:
Csini a pelusa :lol:
meg a te pocakod is szépen növöget :)

Eszti, olvastam valami történést a másik topikban(velünk nem osztod meg????? :wink: :wink: :wink: )

Meli, nagyon szépen növögetsz te is :D

Gyöngyi ,ezt most találtam, de még nem olvastam el, de éppen nektek való téma.:
http://www.babazo.hu/szakertok/20080126 ... mutet.html

Vali, apa meggyógyult???
Aliznál akkor csak egynapos dolog volt?
De jó :D
Dédimamás látogatás megvolt?
Képeket!!! :D :D
vas

ma meghozta a postás az oep-től küldött tavalyi gyed-es bevételeimet az adóbevalláshoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vicces :lol: :lol: :lol: :lol:
(de röhöghetek, mert lassan ez is letellik, aztán jöhet az ennél is viccesebb gyes) :lol: :lol: :lol:
Megigényelte már valaki, aki közel van hozzá????
vas

tényleg talizhatnánk már valamikor
(akár egy ikeás villámtali is jó lenne) :wink: :wink: :wink:

felébredt Natasa , pusszancs...... :D :D :D :D
vas

Ildi:
én a múlt héten igényeltem a GYES-t, a területi Államkincstárhoz kell menni (nálunk Vácon van), vinni kell az eredeti anyakönyvit, összes igazolványt, lakcímkártyákat, tb kártyákat, magánnyugdíjpénztári belépő okmányt és ha bankszámlára kéred a pénzt, akkor a bankszámlaszerződést (nehogy véletlenül másnak utalják... :lol: )
ott helyben kitöltesz egy papírt, leadod és majd kapod a nagy lóvét (25000,-) :lol:

Én április 15-től szabin leszek, és szeptember 1-én megyek dolgozni, 96 nap szabim gyűlt össze :)
A jövő év nagyon kemény lesz, munka 7-15, két nap este suli, házimunka...stb.

Mamacka:
mi történt megint Áronnal?? :(

Lidke:
akkor már bármelyik pillanatban jöhet a kistesó :D
Ne keseredj el, ha mégis császár lesz, Mo-on ritkán vállalják be másodszorra a sima szülést, nem elkeseríteni akarlak, csak ne érjen csalódás!!!!

Tavaszi talit szervezünk??? én is benne vagyok!!! és mikor lesz tavasz??? :lol: 8)

Csajbuli nem lesz?? :oops: , csakhogy el tudjanak jönni azok (is), akik múltkor lemaradtak!! :P

Vali:
drukkolok, hogy a kistesó is könnyen összejöjjön ha "rendbehoztak" :)

Angi:
köszi már jól vagyok, de nem ment könnyen, végül egy új homeós szert vettem be, amitől egy nap alatt rendbe jöttem: AFLUBIN
eddig ez a leghatásosabb szer (nálam), ha már kialakult a betegség

Edit:
persze, van ilyen, hogy mindig ugyanaz a mese kell, ha bírod, akkor semmi gond :lol:

Gyöngyi:
nem féltitek túl a gyereket?? :wink: :) , szerintem nyugodtan wellnesselhet ha olyan helyen vagytok.
Én nem is fűtök este már a gyerekszobában, jól felöltöztetem őket (na azért jégcsapok nem lógnak)
voltatok azóta több dokinál???

Vok:
hűű, Te tényleg profi boszi vagy... :lol: , rajtam nincsenek árnyak (remélem), úgyhogy aki hallja: kösz, nem is kérek!!!
Én is hallottam a tv-ben az energiavámpírokról, de azt észre veszi az ember, mert nem érzi jól magát a közelükben, nem??

Boscó:
azért egy-két dolgot mesélhetnél a sok közül, tudod én nagyon kíváncsi vagyok.. :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ildi:
adóbevallás: én is megkaptam, meg is csaináltam, elvileg én kérhetnék vissza tőlük 100.000,-et ha lenne miből :lol: , mert ugye ilyen "nagy" jövedelem után nem vontak egy kanyi adót sem, úgy kell nekik... :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Akkor megint én :oops:

A 2/A úton ment este barátnőm férje és egyszer csak meglátott az úton feküdni egy embert, félrerántotta a kormányt, az autó két kerékre állt, de még így is átment rajta, gyorsan felhívta a rendőrséget és visszaszaladt, hogy mi történt. Kiderült, hogy valaki egy bábút felöltöztetett és odafektette az útra, újra hívta a rendőröket, hogy mi történt és elmondták neki, hogy nem ez az első eset, más utakon is előfordult mostanában ez.
Ha jött volna valaki szembe, akkor frontális ütközés lehetett volna...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

sziasztok

Tünde: áááá, dehogy féltjük túl, azt meg, hogy kell csinálni :D . Egyébként ismersz, tudod, hogy túlkomplikálom a dolgokat :wink: Ennek ellenére lecseszett múltkor a doki, mert későn vittem el a Lilit vizsgálatra. Voltunk vasárnap kontrollon, próbáltam szugerálni a doktorbácsit, de nem sikerűlt. Határozottan állította, hogy meg kell szabadulni ettől az orrmandulától, mert nagyon duzzadt. Most még elkezdek egy homeos kúrát, hátha az használ, ja meg még megmutizom másnak is, hátha megússzuk.
Ez a sztori jó durva, még jó, hogy közben nem rabolták ki (olyanról is hallottam már)

Ildi: köszi, elolvastam (a tesóm is pont mondta, hogy nézzem meg a cikket). Hát ez a vérzés dolog eléggé elbizonytalanított

Na megyek, mert nyafika van

Kép

Kép
pgyöngyi

mamacka: szegény Áron, jól megüthette magát. Az orra vérzett?

Edit: Jól van, ti se maradtok ki a jóból :lol: .Akkor Levi is feladja sokszor a leckét mi? Örülök, hogy meggyógyultál, remélem kiskrapek nem kapta el.
Nálunk is a Tubik voltak sokáig témán, aztán egyszer csak beraktam neki a Kukorit, majd az Ugrifülest. Most a Garfield 2 film a best off, illetve a Noody.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Anita!
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! Tééényleg! Már komoly mértékeket ölt a lyukasodó agy effektusom... SORRY!!!!! :oops: :lol:

Edit!
Oké. :D Akkor ma este megnézek mindenkit, aki eddig kérte. :D:D

Tünde:
Az energiavámpír ennél durvábban csinálja a dolgot. Amiket én le szoktam szedni magamról az pl az anyám, Ádám, szóval nem épp enegriavámpírok, csak épp szeretik az energiáimat.... :D:D Az energiavámpír kb 10 perc alatt leszív, de full....

Jujj, ez a bábús dolog naaaaagyon durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(

Lidke!
Már elmúlt este??? Merre vagy????? A férjed remélem dob majd egy üzit, ha már bent vagytok a kórházban!!!! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Már nem írok semmit, de majd a napokban igyekszem reagálni.
Egyelőre nincs semmi baba-ügyben, csak nagyon el vagyok havazva a készülődéssel, meg mindig közbejön valami ami még hátráltat is. :roll:

Eszter!
Attilának már meghagytam, hogy írjon nektek, ha van valami, de ha egyágyasban leszek, akkor írok én.
Én is szerettem volna kérni a meditálgatással kapcsolatban, hogy ha olyat is tudsz, akkor küldjél nekem pozitív energiát (vagy ilyesmit), hogy simán meglegyen a baba. Ha van időd, akkor nálam is megnéznéd a sötét árnyakat? Mostanában olyan kevés emberről érzem, hogy pozitív energiát sugározna felém! :roll: :( Sőt! Na, mindegy, csak már kezdenek kiakasztani.
Köszi!!!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Babetta: mi már tényleg jól vagyunk, úgyhogy mehetünk sétálni. Sőt, szoktunk is minden nap, csak valahogy biztosan nem arra, amerre ti. De egyeztessünk! Ma megyünk a piacra, de holnap jó lenne. Esetleg alvás után... Ani lassan bevonul, úgyhogy ő már nem nagyon sétálgat, de ha itt motorozunk, akkor biztos kiengedi Tomát is és akkor legalább ő s pörög egy kicsit.

Lidke! Én is küldöm neked! És jelentkezz, amikor bemész, hogy tudjunk róla.

Tünde! Ez a baba-ügy tényleg durva! De ebben az a ráció, ami a zsinóros pénztárcában? Vagy a sínen a pénzérmében??? Nem értem.

Hú, Meli, ez ám a nagy pocak!

Kép
Kép
~melitta~

Tünde
Durva a baba sztori :shock: ennyi idiótát... hihetetlen... simán megölhetnek így bárkit....

Áronom felborult az autójával és felrepedt a szája de annyira nem volt durva... hiszen az anyja is fotózgatott! :)
Elsőre megijedtem de aztán megnéztem és semmi különös csak a száj jól el van látva erekkel! :)

Hoztam képeket:

26 hetes pocak...
Kép Kép Kép Kép

A lakással így állunk...
alakul a boltív meg a mosdópult...
Kép Kép Kép

Áronom
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Két éves irományainkat olvasgatom vissza mert kigyűjtöm a bejegyzéseimet a blogba...ilyentájt (pár hetet azért előre olvasok) indult be a babaeső... Angi Anita és tagnap olvastam Esztiék képes beszámolóját! :)

Olyan izgalmas! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lidke
Már csak nyolc nap! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Melitta te nem teszel fel pocakfotót?
Már biztos szépen látszik!

Annácskáékról tudtok valamit???

No megyünk sétálni mert gyönyörű az idő... egy kicsit fáradékony vagyok mostanság meg nehezen kapok levegőt...

Reggel Áronom úgy összetojta magát hoy csak na...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Leventének és "lógós" Vincének gratula a félévi értesítőhöz!

Ildi!
Olivér nagyon édes lehetett a cukiban!

Vali!
Alíz jobban van már? Kiderült Vince hiányzásáról, hogy mi volt? Ez egyébként igazolt, vagy igazolatlan volt?

Melitta!
Azért talizhatunk, szerintem nem szülök mostanában. :roll:
Energiát köszi, mindenképp írok nektek, ha itthonról indulunk. Ha máshol kezdődne, akkor küldök neked sms-t. Jó?
Ez még a karácsonyi balhénak a folyománya? Azért az jó lett végül benne, hogy Zazira (meg rád is) jó hatással volt.
Sínen pénzérmében mi a trükk? Mi préseltünk így néhányszor.

Anita!
Keve is pont így kezdett beszélni. Már több, mint 200 szót használt, aztán egy reggel elkezdett szép, kerek mondatokat fogalmazni.
Fülsüketítő vinnyogás engem is kiakaszt, én ilyenkor szoktam kirakni a szobából. A hiszti többi fajtája még szórakoztató is tud lenni. Valamelyik nap például Keve hiszti közben páros lábbal kezdett toporzékolni, de úgy be volt indulva, hogy nem tűnt neki föl, ezért páros lábbal ugrálva és ordítva haladt a szobában! :lol: Attilával alig bírtuk abbahagyni a röhögést!

Meli!
Huncut Boglárka nagyon szép! Pocakod is jó nagy már! :D
Milyen ez a hordozó? Nekem is lépcsőzni kell majd a gyerekekkel a másodikról/ra, úgyhogy én kendőzni fogok. Ha meg esetleg mindenképp babakocsival kell menni, akkor a gyerekek idefönt maradnak, én leszaladoka kocsival, aztán föl a kölykökért. Jobbat nem tudtam kitalálni. Te hogy tervezed?

Mamacka!
Lakással szépen haladtok, Áron nagy segítség! :D Mikor költöztök?

Gyöngyi!
Voltatok már más dokiknál? Homeopata dokihoz nem akartok elmenni? A mostani Kismamában van egy cikk a mandulaműtétről. Ha érdekel, átküldöm.

Tünde!
Ez a bábús sztori nagyon durva! Mázli, hogy nem lett baj!
Engem az EÜ vizsgán meg akartak húzni, mert a vizsgáztató nem úgy tette föl a kérdést, hogy mit csinálok, ha elsőnek érek egy balesethez, hanem úgy, hogy mit csinálok, ha éjszaka egy kihalt úton egyedül vezetek, és egy autóhoz érek, ami alól kilóg valaki, a sofőr meg integet nekem, hogy álljak meg. Mondtam, hogy gázt adok, és amilyen gyorsan csak tudom, elhagyom a helyszínt. Nem ezt várták... :roll:

Rólunk:
Keve mostanában rengeteget mondókázik, meg énekel. Olyan aranyos! Kis vékony, cincogó hangon, és nagyon hamisan fújja a dalokat. Amin nagyon elképedtem, hogy a Ringatóban két hete tanult éneket elkezdte tegnap itthon énekelni, és végig tudta a szövegét, pedig nem könnyű megjegyezni, mert tele van extrém fogalmakkal!
Keve-száj: Rajzolgat, közben mondja: Pont, pont, vesszőcste, tészen van a "kiskirálylány".
Attila-száj: Valamelyik este panaszkodtam neki, hogy már olyan nagydarabnak érzem magam, és hogy milyen vacakul nézek ki. Erre ő jól megnézett magának, és közölte, hogy "Biztos akad, aki rosszabbul néz ki nálad!" :lol:
Dokinál minden oké volt, csak a baba még nem szállt le, a méhszáj meg el sem kezdett érni. :roll: Most homeózom magam, remélem, használ, mert a Kevénél sem érett, azért kellett végül érlelni. :roll:

:?: Már akartam kérdezni, hogy valakinek a Photoshophoz van-e használati utasítása :?:

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a pocakdicsit. Tényleg jó nagy, pedig csak +7kg járok. (szerintem ez jó, de hol van még a vége :roll: )

Kövecske!

Ilyen a hordozó:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Az egész összviszz 6-7kg(pontos adatom nincs róla) és nálatok az Auchanban ha kifogod, h akciós akkor csak 20eFt.
Gondolkodtam Quinny Buzzban is, mert annak is van ilyen hordozós része, de annak meg tök nehéz a váza és a Maxi Cosi ülés sem könnyű.
Terveim szerint a vázat a karomra akasztom, a kosarat az egyik kezembe fogom, míg a másikkal Boglárka kezét.
Nálunk azért nem megoldható, h leviszem a kocsit, majd a gyerekeket, mert kipróbáltam, h az én lánykám utánam jön a lépcsőn, fél, h elhagyom, vagy otthagyom és nem szeretnék kockáztatni.
Igaz, addig még nő, okosodhat, de ki tudja.

Melitta!
Én meg azon lepődtem meg, h még most jelentetted be, h babás lettél és már majdnem a felénél jársz :D

Kellemes napot mindenkinek!

(nálunk szállingózik a hó)
Vendég

Meli!
Én a lakásban fogom őket hagyni, a lépcső tetejét én sem kockáztatnám. :wink: (A lépcső nekem így is nagy parám.) A lakással meg úgy vagyok, hogy Keve szerencsére betartja a szabályokat, és az egész nem hosszabb idő, mintha pisilni mennék, és addig maradnának a szobában. De majd úgyis akkor dől el minden, ha már helyzet lesz.
Most te megint veszélyeztetett terhes vagy? Apa lába jól van már? (ezt már többször akartam kérdezni, csak olyan ritkán jössz)

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Lidke! Akkor hajrá tali! :lol: :lol: 8) Ha beindulsz, max. beviszünk...
Semmi trükk a pénzérmékben a síneken, csak csibészség az is. Írhattam volna a leragasztott huszast is. Hűűű, az mekkora móka!

Meli! Azért már egy ideje bejelentettem, csak az uh-n derült ki, hogy nem akkora amekkora. Vagyis igazán szerintem ez most így még rejtély mindenkinek - mármint a szülés időpontja. Jelenleg a kalkulátoros időponttal számolok, mint minden normális ember, aztán egyszer majdcsak kibújik. Szülészorvosom szerint még csak a 14. héten vagyunk... :lol: :roll: Szóval érdekes, tehát ezért vártam vele.

Tényleg! Bizikhez gratula! Vali, már többször nem kérdezem meg, de ha publikus, akkor oszd meg velünk, hogy mivel is terhel a főnököd... :lol: :wink:

Na, akkor egy ikejás instant-tali? pölö hétfőn??? Bár továbbra is jobbank tartom egy játszóház zárt falait.
Zazinál most töprengek a gyerekhámon. Úgy otthagy bárhol, hogy alig tudok utánamenni és visszafelé csak cipelve tudom irányba állítani. Ergo nálunk egy ikeás félparavános buli vége az lenne, hogy a pénztárosnénivel zsetonokat számolgatna és meg rohanhatnék utána.

JAJ! Nem használt valamelyikőtök biztonságiöv terelőt pocakosan? Ha van valakinek eladó...

Szép napot nektek!

Kép
Kép
~melitta~

Sziasztok!

Melitta!
Én is a játszóházra szavaznék. Ikeával nincs bajom, csak mikor ősszel apósnál laktunk, néhányszor elmentünk délelőtt. Tele volt beteg gyerekkel. Gondolom, a szülők már nem bírták otthon bezárva a gyerekkel, és gondolták, hogy ott legalább melegben vannak a kis betegek. :roll:

Többiek!
Merre vagytok?

Majd este hozok képeket, voltam fotósnál ma hozta őket haza Attila, majd néhányat fölteszek.

Lidke
KépKép
kövecske

Hűű, Lidke, akkor válassz te, mert az lenne a legjobb, ha mi alkalmazkodnánk hozzátok. Tekintettel a helyzetedre és arra, hogy nem tudjuk merre lenne neked jobb, a kórház, avagy a lakóhelyed közelében... :lol: :lol: :wink:

Hozd azokat a képeket! :)

Pocakcsibe már második napja kopog kifelé!!! 8)

Kép
Kép
~melitta~

Szép jó estét :)

A héten itthon vagyok Alizzal táppénzen, mégse úsztuk meg egy nappal ezt a mostani "fognövesztést" :( Hétfőn is belázasodott a bölcsiben, haza kellett hozni délben, azóta persze kutya baja. De a héten itthon regenerálódunk. Vincét is hozzuk haza napközi előtt, szal időm mostanában semmi nem volt írni.

Most kicsit pótolok a teljesség igénye nélkül, bocsiiii :oops:

Lidke: Már nagyon a finishben vagy, minden nap többször bekukkantottam, csakhogy lássam, egyben vagy-e még :wink: Nagyon drukkolok neked!
Most hogy fekszik a manócska a pocakban?? Még mindig úgy van, hogy természetes szüléssel "indítotok" majd?

Képekre nagyon kíváncsi vagyok! :)

Keve apu beszólásán jót röhögtem :D

Mamacka: A múltkori alkalomhoz képest nagyon sokat nőtt most a pocid. Már nem csak ruhában tűnik olyan nagynak :wink: Nagyon csini :)
Szépen haladtok a lakással is, mikorra tervezitek a költözést?

Melitta: Húha, tényleg nagyon gyorsan repül az idő, nekem is úgy rémlik, mintha pár hete írtad volna, hogy nálatok is jön a kistesó :shock: Közben meg már ott rugdos a pocakban :shock:

Ne hari, tuti elsiklottam a kérdésed felett, nem titkos, hogy mit dolgozom :wink: Röviden: a hazai szénhidrogén mezők (termelő, szünetelő, felhagyás alatti), és kutatási területek hatósági ügyeit intézem. Meg még sok egyéb sz@ros ügyet, ami beesik. :)

Meli: A pocakfirkálós kép valami csúcs :) Nagyon szépen kigömbölyödtetek ti is :)

Boscó: Miért nem sikerült a nyelvvizsga? :(
Vonalzóügyileg nagyon szívesen segítek most is, csak írj pü-t az adatokkal :wink:

Tünde: Dejó, hogy már meggyógyultál :) Vizgyákkal is végeztél? (Bocs ha már írtad :oops: )
Patríciának milyen lett a bizije?

Eszter: Pfúúúú, hogy te mikkel is foglalkozol??? :shock:
Hogy tudsz "megnézni" valakit, hogy van-e rajta valami?? Mi kell hozzá? Nagyon titokzatos ez az egész, ezek a dolgok olyan távol állnak tőlem :roll:

Gyöngyi: Na mit mondott a többi orvos? Hogy döntöttetek mandula ügyben?

Babetta: Jaja randiztunk velük, hirtelen felindulásból egy titkos akció keretében :wink: :wink: :wink:
Dejó, hogy Levi is ilyen dumás :) Aliz se mondja az igent, helyette azt használja, hogy yeeeaaaah :shock: :lol:

Na ennyire emlékszem :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Asszem csak te maradtál ki az előbb, de téged már pü-ben elintéztelek :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Babás talit tessék csak szervezni, csak ha kérhetem, előtte időben szóljatok, hogy tudjak szabit kivenni. Mindenképpen szeretnénk ott lenni, olyan régen találkoztunk már ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Kép

Kép

Kép

Ezek szerkesztettek, 30 van ilyen, de megkaptam a 200 db. nyers képet is, azok között is akad egy-két jó.

Lidke
KépKép
kövecske

Melitta!
Nekünk jó a Lurdy, ott még nem jártunk. Mi a Savoya parkba szoktunk járni, az szuper, és szinte üres, csak a miénk az óriási tér. :D Egyébként bármi más is jó nekünk, nem ragaszkodom hozzá, hogy a kórház közelében legyek.
Baba kopogtatásához gratula! :D Miénk meg kb. két napja elviselhető, nem okoz durva fájdalmat a mozgásával! :D

Vali!
Hát, igen, ez az én szerető férjem! A legjobb az volt, hogy tök komolyan mondta, én meg nem bírtam abbahagyni a röhögést! :lol:
Baba szerintem jól fekszik, csak még mindig magasan :roll: , amire a doki azt mondta, hogy második terhességnél normális, ha csak az első fájás nyomja le. Holnap nst, ott kiderül, hogy mi van, de remélem, nem talált ki már erre az utolsó hétre semmi aggódnivalót. :roll: Természetes szülést ez a doki+kórház természetesnek veszi, hacsak nem jön közbe valamilyen kizáró tényező (mint amik az elmúlt hetekben voltak, aztán megoldódtak :? :wink: ).
Szegény Alíz! Jól kikészíti ez a fránya fogzás! Hányadik foga jön? Fájlalja is, vagy csak a szervezetét viseli így meg?

Annyira gáz! Kevével annak idején szerettem nst-re járni, természetesnek vettem, hogy minden oké lesz, és az is volt, mégis bentfogtak az egyik után. Most emiatt már előre rettegve megyek. :roll: :?

"Energiavámpírokról" jut eszembe! Tegnapra vacsoravendégek jelentkeztek be hozzánk!!! :shock: Estére picit dagadt is a bokám, pedig eddig megúsztam az ilyesmit.

Lidke
KépKép
kövecske

Lidke: Ezek tényleg gyönyörű képek! :) Nekem különösen az első tetszik nagyon :) Az olyan képeslapra/naptárra való, tele van érzelemmel :D
Nekem nagyon "átjött" :wink: :lol: :lol: :lol:

Na igen, ezek a pasik néha érdekesen tudják kifejezni a véleményüket. :D Keve apu is csak vigasztalni akart, csak kicsit hülyén jött le :lol:

Aliznak most a szemfogai jönnek, egyszerre több is :? Nem tudom, hogy fáj-e neki (nem mondja :wink: ), de egész nap a szájában van a keze, plusz folyik a nyála. Mi sajna minden foggal így megküzdünk, a láz + fosi természetes állapot ilyenkor :( Szerencsére már nem sok van hátra :D

Nst-hez drukkolok, most biztos nem lesz semmi baj! Csak pozitívan!

Dokidat meg kell, hogy cáfoljam, nekem a második gyereknél mindvégig nagyon lent volt a baba, így mire eltűnt a méhszájam, szinte nem is kellett nyomnom, már kint is volt Aliz :)

Vacsoravendégeitek lehettek volna figyelmesebbek, ha már beállítanak, legalább vacsit vihettek volna :wink: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Már régóta meg akartam kérdezni, hogy Bartikáról tud valaki valamit???
Ő is nagyon eltűnt, mint az a bizonyos szürke szamár ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hú, Lidke, gyönyörűek ezek a képek :D
Vacsoravendégek :shock:
De fogd fel pozitívan:még jó, hogy nem akkor jöttek,amikor az egyhetes kisbébivel vagy otthon :wink:

Hát, igen Vali, azt hittem kihagysz :wink:

Tünde, nekem is Vácon kell megigényelnem, valamit már igényltem ott.
Az nem korai, ha febr. 20.-án bemegyek elintézni?(pont egy hónap múlva jár le a gyed)
legalább nem lesz kihagyás az utalásban :wink:
Nem semmi a bábus eset :shock:
én hülyét kaptam volna :roll:

És komolyan mész dolgozni szeptembertől???
8 órába? Meg suli, meg gyerkek, meg tanulás??? :shock:
Hú, nagyon kemény lesz.
És reggel 7.-kor már kezdesz ? Mikor kell otthonról elindulnod???
Peti viszi majd a csajokat oviba, bölcsibe??

puszi
vas

Vali:
már vége a félévi vizsgáknak, 5-ös lett minden... :D
Patríciának irodalomból és énekből lett 4-es, a többi 5-ös :)

szegény Alíz, hogy így megviselik a fogak :( , Bettusnak már régóta kint van a 16, a többi 4 nem akar jönni még.

Viszont megint elkezdett éjszaka ébredni, 2-3szor kér inni, vagy üvölt pár percig, aztán kéri a takaróját és alszik tovább :roll:

Lidke:
nagyon szép képek, ügyik vagytok, hogy az utolsó pillanatban készítetteketek ilyet!! :P

Melitta:
nekem volt ilyen gyerekhámom, anyu padlásán talán meg is van. :lol:
Biztonsági öv terelőt a Minimanó bababoltban lehet bérelni, 6000,-, de amikor visszaviszed, akkor ezt az összeget levásárolhatod!

Ma nem tudom hogy fogok Pestre jutni a vasúti sztrájk miatt, a múltkor is másfél óra múlva jött vonat :shock:
mondjuk megértem a sztrájkolókat is, ami ebben az országban megy az már vicc (csak nem vicces...)

Lehet, hogy ki kellene próbálni máshol boldogulni...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ildi:
Vácra úgy érdemes menni, hogy fél/háromnegyed 8-ra odamész és akkor az elsők között leszel (később őrült tömeg van)

Igen, muszáj visszamennem dolgozni, így fél évig Petivel és /vagy anyósommal lesz Bettina (nem megy bölcsibe), utána megy Dorina csoportjába az oviba. Peti fogja vinni Dorinát oviba és én hozom majd el.
Fél 6-kor kelek, 7-15 munka a Bosnyák téren, két nap utána suli, másik 3 nap rohanás az oviba.

a koránkeléstől félek a legjobban, mostanában 8 körül is alig tudok felkelni...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

fél 8-ra menjek oda,?? :shock:
Húúúú......
na, majd meglátjuk.
Bár, igen,emlékszem, amikor mi voltunk, akkor is tök sokan voltak.
Ráadásul azon a nyomi kis folyosón alig lehet elférni :roll:

Elhiszem, hogy a koránkeléstől tartasz legjobban.
Na, de erős csaj vagy, kibírod azt az egy évet, közben levizsgázol, aztán nyitsz egy szalont, és a magad ura leszel :D
És tööök jó lesz!!! :D

Natusnak jönnek az utólsó fogak is(de már lehet, hogy írtam, akkor bocsi) :wink:
vas

Tünde: Gratula Patriciának a bizihez, neked még nagyobb gratula a kitűnőhöz :D

Tényleg ... akkor hogy is lesz??? Visszamész dolgozni, aztán ha meglesz a kozmetikus sulid, akkor otthagyod a melót, és nyitsz saját boltot??

Bettinának lehet, hogy mégiscsak a fogai játszanak be ebbe a sokszori éjszakai kelésbe. Lehet, hogy már mozgolódnak odabent, csak még kívülről nem látni semmit.

Dejó, egyidőben fogunk kelni! :) Majd mindig gondolok rád, ok? :wink: :lol: Tudom, ez most marha sokat lendít a dolgon :wink:

(Apátok mennyire van behavazva mostanában melóügyileg?)

Ildi: GYES ügyben azt nem tudom, hogy mennyivel korábban lehet elkezdeni az ügyintézését, csak azt, hogy visszamenőleg 30 napra igényelheted.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali:
Jó, akkor majd én gondolni fogok Rád!! Bár lehet, hogy Te akkor már nem is fogsz dolgozni... :wink:
Petinek van munkája, de jöhet több is... :D

Ildi:
én egyszer odamentem 10 körül és vagy ötvenen voltak :shock:
most 3/4 8-ra mentem és hárman voltak előttem!

Hát majd úgy lesz, hogy jövő nyár elején végzek, aztán először csak "másodállásban" fogom csinálni, ha megvan a vendégkör, akkor jöhet élesben! Nem merném otthagyni a biztos állásom hirtelen...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hello Csajok!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: hogy csak most jövök, de megmondom őszíntén most ha van egy kis időm, akkor más fórumokon járok.
Csak Lidke miatt ugrottam be, úgy emlékeztem mostanában szül!
Hajrá Lidke! Te aztán bátor vagy, hogy még talikban gondolkodol!!! Én az utolsó két hétben nem mertem sehova menni (nem is bírtam).
Taliban én is benne lennék, ha hétfő és ha Lurdy és ha délután 3 után van... :wink:

Reagálni nem is próbálkozom ennyi idő után, még vissza kéne olvasni. Sose lesz ennyi időm. :roll:

Rólunk annyit, hogy több hónapos Kaáliba rohangálás sem hozott eredményt kistesó ügyben, olya annyira hogy most műtétre várok. :roll: :cry: Kiújult az endóm és isten tudja csak mi van odabent (ez csak a műtét alatt derül ki). Már az is csoda volt, hogy Pötyi spontán összejött (igaz műtét után). Szóval márciusban műtét, aztán szerintem rögtön lombik. Még most sem tettem túl magam ezen az egészen. Nem értem miért történik ez már megint velem. Ráadásul állandó fájdalmaim vannak, így nehezebb Pötyivel is. :?
Szerencsére a kiscsaj nagyon jó gyerek. Ahhoz képest amit itt hirtelenjében olvastam, mi megúsztuk (eddig?) a hisztiket. Mindenben lehet vele beszélni, tárgyalni, meghallgat mérlegel és azt mondja "jó" vagy "nemjó". :lol: SOkat megyek vele, Ringató, babatorna, úszás, így könnyebben elfeledkezem magamról is. :roll: Már nem kel fel hajnalban sem, este 8-kor elájul és reggel 8-ig alszik. Nagyon értékelem. Most hétvégén már ő is nagyágyat kapott, csak még kell rá valami védőléc, mert félek leesik. Akinek már nagyágyban alszik a gyerkőc, az nem esik le? Vagy Ti hogy oldottátok meg?
Na jó ennyi voltam, mert most a változatosság kedvéért Debrecenben vagyunk, már egy hete. Anyáék elmentek síelni, én őrzöm a házat, meg a Nagyapát. :roll: Meg megbeszéltem a műtétet a dokimmal (itt műtenek).
Mindenkinek jó hétvégét!
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Tünde: Jah ... tényleg ... jó, hogy emlékeztetsz rá :D Remélem majd azon a bizonyos napon nem kell szólnod, hogy ACTION!!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

De ha minden úgy alakul, ahogy tervezem, akkor sztem szeptemberben még fogok dolgozni. Köll a lóvé :roll:

Szerintem jól csinálod majd így, csak ne legyél túl messze a későbbi szalontól, mert az kérdéses, hogy a vendégek hajlandóak-e messzebbre menni miattad.
Bár magamból kiindulva, én képes vagyok másik városba is lejárni fodrászhoz/kozmetikushoz, ha az nagyon bevállt nekem. Nem szívesen váltok, nem szeretem a lutrit.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Laptetejjjj hejj-hejj!!!
Sorozatban másodszor :evil: Úgy látszik kevesebbet kéne írnom :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bartika: Nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz hírekkel jössz :( Nagyon sajnálom, hogy ennyi gebasz összejött megint neked :( Azt hittem más miatt lapítasz ennyire :wink:
Márciusi műtéthez egy kalappal, és ahogy te is írtad, Pötyi is utána spontán összejött, tehát csak pozitívan! :)
A végén még lehet, hogy újra együtt babásodunk :wink:

Nagyon irígykedem a jó alvó és hisztimentes lánykád miatt. :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk.

Lidke!
Nagyon szépek a képek! Tényleg annyira, de annyira!
Bizti minden rendben lesz nst-vel. Mennek a drukkok!

Vali!
Fogak? Hogy állnak?
Alámnak is most jön a két alsó szemfoga. Szegénykém, Ő is belázasodott csütörtök este, múlthéten, meg taknyi is jött egy kicsit. Ez valahogy meg is viseli szegénykémet. Állandóan könyékig a szájában matat, és szakállkába nyomjuk, mert kinyitották a csapot nála nagyon.

Gratu a vizsgákhoz, bizonyítványokhoz! Ügyesek vagytok nagyon!

Bartika!
Sajnálom, h így nem akar jönni a kistesó. Nem lehet könnyű, sőt. :( De Pötyivel legalább semmi probléma, és jól van.
Nagyággyal kapcsolatban passzolok. De IKEÁ-ban lehet ilyen lepottyanásgátló cuccot, nem is horror áron. Valami 2000 körül van, asszem….

Nah, megyek, mert visszajött a fönci… :)

Kép

Kép
nancsika

Helló Lányok!

Lidke,
ezek a képek naaaagyon jók lettek. Nekem a fekete szerkós tetszik a legjobban. :) És tényleg bátor nőci vagy, mert én sem modultam már nagyon semerre az utolsó hetekben. Az volt a parám, hogy egy boltban megy el a magzatvizem. :D De a 2. gyerekkel persze muszáj menni erre-arra, tudom. A vendégeid meg igazán jófejek. :evil:
Bartika,
sajnálom ezt sok rosszat. Drukkolok, hogy a műtét után minden ok legyen! Nálunk van leesésgátló a Lidi ágyához.
Vali,
szegény Alíz, akkor ő is olyan mint Lidi a fogakkal. Hőemelkedése volt kedden és szerintem szintén a foga miatt (18.), azóta semmi baja.
Tünde,
gratula Patríciának a szép félévihez! Biztos nem lesz könnyű ez az 1 év, ami előtted áll, de Te ügyi nő vagy! :)
Meli,
jó nagy már a pocid. Bogi sokat nőtt, nagyon szép. :)
Ildi,
én most intézem a GYED-et. Az allamkincstar.gov.hu-rol le tudod tölteni, amiket ki kell tölteni és akkor már azokkal mehetsz oda.

Mi jól vagyunk. Nekem fájt a torkom, de a Mebucain segített.

Mindenkinek szép 7végét!
angi79

sziasztok

Én is gyors leszek, csak reagálok

Bartika: Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok. Remélem hamar túl lesztek a nehézségeken és összejön a baba. Nagyon szorítok nektek

Lidke: Tényleg szupi vagy a képeken, nagyon profi :) . Tényleg áttudnád küldeni a cikket nekem? Azt megköszönném.

Hát, nagyon úgy néz ki, hogy mandula műtétesek leszünk, máshol is meg lettünk fenyegetve, de én adom neki a homeopátiát és bízom, hogy megússzuk. Majd márciusba tervezek egy kontrol vizsgálatot és ha még ott is azt mondják, kell a műtét....hát megcsináljuk. Viszont nem tudom mi legyen a cicizéssel, mert mandula műtét után még a cumisüveget se engedik (vérzésveszély miatt). Szóval valószínű, hogy le kell szoktatnom a Lilit. Ez azért gáz, mert még mindig nagyon kötődik és egyenlőre el se tudom képzelni, hogy álljunk hozzá a leszokáshoz :(

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!
Most rohanok az esti szeánszra, cikket küldöm, szopiról meg a mostani Kismama ír, azt is küldöm. A lényege, hogy ekkora gyerek néhány nap kihagyás után is töretlenül folytatja a szopit. Meddig nem szopizhat majd?

Lidke
KépKép
kövecske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?