Sziasztok!
Leventének és "lógós" Vincének gratula a félévi értesítőhöz!
Ildi!
Olivér nagyon édes lehetett a cukiban!
Vali!
Alíz jobban van már? Kiderült Vince hiányzásáról, hogy mi volt? Ez egyébként igazolt, vagy igazolatlan volt?
Melitta!
Azért talizhatunk, szerintem nem szülök mostanában.
Energiát köszi, mindenképp írok nektek, ha itthonról indulunk. Ha máshol kezdődne, akkor küldök neked sms-t. Jó?
Ez még a karácsonyi balhénak a folyománya? Azért az jó lett végül benne, hogy Zazira (meg rád is) jó hatással volt.
Sínen pénzérmében mi a trükk? Mi préseltünk így néhányszor.
Anita!
Keve is pont így kezdett beszélni. Már több, mint 200 szót használt, aztán egy reggel elkezdett szép, kerek mondatokat fogalmazni.
Fülsüketítő vinnyogás engem is kiakaszt, én ilyenkor szoktam kirakni a szobából. A hiszti többi fajtája még szórakoztató is tud lenni. Valamelyik nap például Keve hiszti közben páros lábbal kezdett toporzékolni, de úgy be volt indulva, hogy nem tűnt neki föl, ezért páros lábbal ugrálva és ordítva haladt a szobában!
Attilával alig bírtuk abbahagyni a röhögést!
Meli!
Huncut Boglárka nagyon szép! Pocakod is jó nagy már!
Milyen ez a hordozó? Nekem is lépcsőzni kell majd a gyerekekkel a másodikról/ra, úgyhogy én kendőzni fogok. Ha meg esetleg mindenképp babakocsival kell menni, akkor a gyerekek idefönt maradnak, én leszaladoka kocsival, aztán föl a kölykökért. Jobbat nem tudtam kitalálni. Te hogy tervezed?
Mamacka!
Lakással szépen haladtok, Áron nagy segítség!
Mikor költöztök?
Gyöngyi!
Voltatok már más dokiknál? Homeopata dokihoz nem akartok elmenni? A mostani Kismamában van egy cikk a mandulaműtétről. Ha érdekel, átküldöm.
Tünde!
Ez a bábús sztori nagyon durva! Mázli, hogy nem lett baj!
Engem az EÜ vizsgán meg akartak húzni, mert a vizsgáztató nem úgy tette föl a kérdést, hogy mit csinálok, ha elsőnek érek egy balesethez, hanem úgy, hogy mit csinálok, ha éjszaka egy kihalt úton egyedül vezetek, és egy autóhoz érek, ami alól kilóg valaki, a sofőr meg integet nekem, hogy álljak meg. Mondtam, hogy gázt adok, és amilyen gyorsan csak tudom, elhagyom a helyszínt. Nem ezt várták...
Rólunk:
Keve mostanában rengeteget mondókázik, meg énekel. Olyan aranyos! Kis vékony, cincogó hangon, és nagyon hamisan fújja a dalokat. Amin nagyon elképedtem, hogy a Ringatóban két hete tanult éneket elkezdte tegnap itthon énekelni, és végig tudta a szövegét, pedig nem könnyű megjegyezni, mert tele van extrém fogalmakkal!
Keve-száj: Rajzolgat, közben mondja: Pont, pont, vesszőcste, tészen van a "kiskirálylány".
Attila-száj: Valamelyik este panaszkodtam neki, hogy már olyan nagydarabnak érzem magam, és hogy milyen vacakul nézek ki. Erre ő jól megnézett magának, és közölte, hogy "Biztos akad, aki rosszabbul néz ki nálad!"
Dokinál minden oké volt, csak a baba még nem szállt le, a méhszáj meg el sem kezdett érni.
Most homeózom magam, remélem, használ, mert a Kevénél sem érett, azért kellett végül érlelni.
Már akartam kérdezni, hogy valakinek a Photoshophoz van-e használati utasítása