Sziasztok,
most sikerült visszaolvasnom az elmúlt 1 hét termését! nem igazán maradtak meg a dolgok!
Ági: ez borzasztó!!!
szerintem a legszörnyűbb, h a szülőnek el kell temetnie a gyerekét!
és ráadásul így!! és ott a 2 gyerek is!!
ez egyszerűen tényleg szörnyű!! nagyon sajnálom!!
Charlott: mindjár itt van a szemműtét! izgulsz már???
még annyi jutott eszembe a ezzel kapcsban, h ha tudsz akkor inkább maradj otthon 3 hetet! tapasztalatom szerint 2 hét kevés!
nem tudom, h mit dolgozol. én egész nap a monitort bámulom, könyvelek és 2 hét táppénz után, az első hetem a melóban halál volt. hazamentem vacsiztam és lefeküdtem aludni. a szemeimet teljesen megviselte az első hét.
a klinika szerint már 10 nap után csinálhatsz bármit, hát szerintem nem ! persze egyénfüggő is a dolog. egy barátunk otthon volt 3 hetet, de mivel ő net és filmfüggő ő már a 2. héten vígan bámulta a monitort, igaz nem folyamatosan reggeltől estig!
majd gondolok rád és ne izgulj!!
rólam annyit, h sikerült az államvizsgám (igaz csak görbül és nagyon izgultam , h meglegyen), de megvan és az a lényeg!!!
végre elfelejthetem a sulit!!
útáltam !!
5. cn, sajna ez a hónap nem jött össze. pedig inszemeztünk. most utólag elárulom.
teljesen spontán jött ez az inszem dolog. egy hétfőn mentem uh-ra vmikor a 10 nap és a doki mondta, h menjek vissza még szerdán rámnéz és szerinte mehet az inszem csüt. mire mondtam, h mi nem inszemezünk, mire ő, hát most már nem ártana. nem tukmálta rám a témát, de elültette a bogarat a fülembe. hétfő este mégbeszéltük a párommal, h jó jöjjön és csüt megvolt. de sajna nem jött össze! pedig a cickóim szinte Pamelásra dagadtak és a szagoktól teljesen kivoltam, és még kívánós is voltam és még rókáztam is! szóval nagyon reménykedtem. még 2 nega teszt után is azt magyaráztam magamnak, h nem a dokitól (inszem) lettem terhes, hanem a páromtól , mert csak később repedt a tüsző és ezért késik a zebra. hát sajna a múlt pénteki niagar cáfolta az elméletem
nem bántam meg az inszemet, csak a pénztárcánk bánta.
de most 2 hó teljes pihenés és semmi stimu, meg semmi!
csak a párom, csak romantika, csak sport és élvezem azt, h végeztem a sulival!
pusz mindenkinek!
mindenkinek nagy kitartás! és jöhetnének már a zebrák!!!!