Új privát üzeneted érkezett!

Rejo:
Irgum-burgum!Ezt már a múltkor letárgyaltuk, hogy atól, hogy 1-2-3-x gyereke van valakinek, ugyanúgy (vagy még jobban)vágyhat még egyre!Úgyhogy tessék nyugodtan bosszankodni, megérjük! :wink:

KÉPZELJÉTEK!Január 3 óta ma mertem először mérlegre állni(féltem, hogy nem történt semmi, nem akartam csalódni)és - 3kg!!! :D :D :D Így már összesen -16!!! :D :D :D
Szeptemberben teljesen megállt a fogyás a -13 után, decemberben voltam Valicskó doktornőnél, utána Zentai Andi, és íme az eredmény!Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira örülök!(Pedig nem tökéletes ám, amit csinálok, semmi szigorúan tilosat nem eszem, de csak akkor méregetek, ha nagyon bizonytalan vagyok, elején jópár dolgot lemértem, amit szoktam enni, piszkálnak is, hogy mi a fenének vettünk mérleget, ha nem használom)

Én is megvettem Csernus könyvét, egyelőre nincs valami jó hatással rám, sok dolog fejbevert a kapcsolatomat illetően :shock:

Kép
Kép
zazzy

Megértjük :lol:

Kép
Kép
zazzy

Kihagy az agyam :lol: Babszika!
Feltételezem van pár ismerősöd Gyulán, nem tudnál/tudnának nekem tippet adni, melyik nőgyásznál érdemes hosszú távon "lehorgonyozni"?
A mi esküvőnk is Gyulán volt nyáron, a vár körül volt fotózás, jajj de jó volt :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy drága!

Gratula a -16hoz. Hogy csináltad és mennyi idő alat???? :shock: :D

Nekem is kellene legalább ennyit fogynom még a 7,5 mellé. Nem tudom miért, de valahogy most tudatosabb vagyok kaja terén, lehet azért mert sikerült teljes kiörlésű ehető fini kenyeret sütnöm és apa teljes mértékben mellettem áll az egészséges dolgok megvásárlásában???? És valahogy több kedvem van a mozgáshoz is, ma pl. már 15 percet "tekertem" az elliptikus szobabicin, és minden nap lemegy a 2x5 vagy 2x10 perc.Tudom nem sok, de így legalább betartom a napi rendszerességet és nem hajtom szét magam. Mostanában reggelente felkelés után rögtön ugrom a bicajra, magam sem értem miért. És már várom a febr.5.-ét mert akkor a vizitorna is folytatódik. Úgy érzem pozitív lettem mióta T. dokinál voltam és az az érzésem hogy az emelt met mellett és a rendszeres mozgás mellett megint fogyni fogok kg-ban és centikben is. Legalábbis remélem..... Olyan vagyok mintha kicseréltek volna, nem gondoltam volna hogy ez a 6-7kg ennyit számít. Szerintetek normális vagyok???? :P

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Nagyon köszi a segítséget!
Úgy néz ki, h megkapom őket hamarosan, úgyhogy már ne is keresgéljetek tovább.

Zazzy!
Megkérdezem a b.nőmet, jó? És majd megírom!
Te merre laksz egyébként?
Gratula a fogyáshoz!!!!

Lafi!
Ne izgulj, mert 31-én irány Tűű doki és ha addig nem találod meg, akkor is ő már felírja nekem és beszélek vele, h adjon tanácsot a dokimmal kapcsolatosan, h mégis felírja. (de tény, h keresem az új házidokkert, csak már bizalmatlan vagyok velük is)

Hajni!
nincsenek véletlenek.... sztem :wink: :lol:

babszika

Sziasztok!!!

Szigorúan olvaslak ám titeket. De az íráshoz sajna nem volt kedvem, mert a hét nagyon hosszú és nehéz volt.
A legrosszabb az volt az egészben hogy a legkedvesebb unokatesómat (aki 32 éves volt) temettük el( sajnos öngyilkos lett, mert a felesége elhagyta egy másik hapiért)
Nagyon sajnáltam szegényt. Lelkileg engem is nagyon megviselt. Kép
Majd jövök én is sűrübben ha nem bánjátok.

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Ági!
Gyújtottam egy gyertyát érte......

babszika

Emlékeztek Alicére?

január 7-én megszületett Félix bébé 4040 grammal, 51 centivel.

Pedig neki nagyon-nagyon hosszú ideig nem sikerült, majd 10 évig. és íme! lányok mindig van remény!

Kép

Kép
rejo

Babszika:Köszi!Mi kb. 30 km-re lakunk Gyulától egy kis faluban.

Hajni:
Hát az úgy volt, hogy áprilisban kezdtem a metet 90kg-mal :shock: :oops: (érettségikor még 56 voltam, 2000-ben)és bár jobban odafigyeltem, mint korábban, de korántsem volt tökéletes, mozgás a dinnyeszezonban volt csak(dinnyetermesztéssel is foglalkozunk), szerintem nagyon sok volt a túlsúly, és ahogy elkezdtem metet szedni, szó szerint olvadtak le rólam a kilók, a 3x500 meg sem kottyant.szeptemberig lement 13, aztán semmi. Decemberben orvost váltottam, mert nem haladtunk sehova, labort sem akart nézetni, én meg kíváncsi voltam. Aztán bebizonyosodott számomra, hogy mennyire nem elég a met a javuláshoz, hiába ez a sok fogyás, a z eredményei drasztikusan romlottak.Úgyhogy onnantól szigorú diéta, mozgás(ez kevésbé szigorú, de van :oops: ) és újabb 3 kiló :D
Hát nagyjából így tudtam összefoglalni.

Ági: Ez borzasztó :cry:
Nem tudom, mi lehet, de sorban hallom a több éve tartó felbomló kapcsolatokat az utóbbi időben. :( A csillagok állása???

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Egy gyors beugrásra van időm ;)

Ági: Nagyon sajnálom! ilyenkor nem jut az ember eszébe más csak közhelynek tűnő dolgok. Kitartás!

Babszi: Mindig jó kedvre derülök az avatarod láttán :lol: Aranyos a kukacod ;)

Hajni: Sokat számít az a néhány kiló. Nekem lelkileg is sokat jelentett pl. az hogy a kilóim száma már nem 7-el kezdődik. ;)

Pusszancs

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!!!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást.Csak tudjátok az embernek nem fér a fejébe hogy miért történt ez meg (miért lett öngyilkos az unokatesóm), hiszen 4 évvel ezelőtt építettek(130 m2), két szép gyerekük, autójuk, mindkettőnek munkahely, egészségük, szóval mindenük megvolt. A feleségét soha egy újjal meg nem ütötte. Egyszer csak jött egy 20 évvel idősebb, egy beképzelt, tohonya hapsi és felborít mindent.
Egyszerűen nem értem hogy mitől különb az a másik, mint egy jóképű fiatalember.
Az a legszebb az egészben, hogy egész végig azt mondta az unokatesóm hogy nem kell hibáztatni a feleségét mert nem ő tehet arról hogy elcsábították.
Ti hallottatok már ilyet? Ezért inkább ő végzett magával,mert nem tudta feldolgozni ezt az egészet.
Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Lányok nagyon nem akarom elkiabálni, de 2.napja úgy fájnak a cicijeim, hogy az érintést sem tűrik :shock: , most meg mintha szurkálna a hasam. Ennyi imát még életemben nem mondtam el, úgy szeretném, ha megjönne!Drukkoljatok! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Én inkább annak drukkolok, h. ne jöjjön meg még vagy 9 hónapig! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Zazzy
Szerintem neked peteérésed van (volt). nekem is akkor szokott fájni a cicim amikor peteérésem is van. Úgy hogy mindent bele használjátok ki ezeket a hideg, szeles éjszakákat és bújjatok össze. :P
Szerintetek mikor kezd érzékeny lenni a mell? Peteéréskor,vagy amikor már kilökődik a petesejt?!

Én is holnap megyek a drnőhöz, meg Kép van az első terheléses vérvétel eredménye. Úgy hogy most nagyon izgulok mit mond holnap Valicskó drnő.

Családient.hu vonalzók
szoriagi

[quote="szoriagi"]
írta:
szoriagiSzerintetek mikor kezd érzékeny lenni a mell? Peteéréskor,vagy amikor már kilökődik a petesejt?!

Szerintem ez nagyon egyénfüggő. Nekem pl. tüszőrepedés elött legalább 3-4 nappal kezdődött. Ez volt a jele, hogy lesz ebben a hónapban is valami! És egészen a mensziig tartott.
Vendég

Sziasztok,

most sikerült visszaolvasnom az elmúlt 1 hét termését! nem igazán maradtak meg a dolgok!

Ági: ez borzasztó!!! :cry: :cry:
szerintem a legszörnyűbb, h a szülőnek el kell temetnie a gyerekét!
és ráadásul így!! és ott a 2 gyerek is!!
ez egyszerűen tényleg szörnyű!! nagyon sajnálom!! :cry:

Charlott: mindjár itt van a szemműtét! izgulsz már???
még annyi jutott eszembe a ezzel kapcsban, h ha tudsz akkor inkább maradj otthon 3 hetet! tapasztalatom szerint 2 hét kevés!
nem tudom, h mit dolgozol. én egész nap a monitort bámulom, könyvelek és 2 hét táppénz után, az első hetem a melóban halál volt. hazamentem vacsiztam és lefeküdtem aludni. a szemeimet teljesen megviselte az első hét.
a klinika szerint már 10 nap után csinálhatsz bármit, hát szerintem nem ! persze egyénfüggő is a dolog. egy barátunk otthon volt 3 hetet, de mivel ő net és filmfüggő ő már a 2. héten vígan bámulta a monitort, igaz nem folyamatosan reggeltől estig!
majd gondolok rád és ne izgulj!! :wink:

rólam annyit, h sikerült az államvizsgám (igaz csak görbül és nagyon izgultam , h meglegyen), de megvan és az a lényeg!!! :lol: :lol: végre elfelejthetem a sulit!! :lol: útáltam !! :twisted:
5. cn, sajna ez a hónap nem jött össze. pedig inszemeztünk. most utólag elárulom. :oops: teljesen spontán jött ez az inszem dolog. egy hétfőn mentem uh-ra vmikor a 10 nap és a doki mondta, h menjek vissza még szerdán rámnéz és szerinte mehet az inszem csüt. mire mondtam, h mi nem inszemezünk, mire ő, hát most már nem ártana. nem tukmálta rám a témát, de elültette a bogarat a fülembe. hétfő este mégbeszéltük a párommal, h jó jöjjön és csüt megvolt. de sajna nem jött össze! pedig a cickóim szinte Pamelásra dagadtak és a szagoktól teljesen kivoltam, és még kívánós is voltam és még rókáztam is! szóval nagyon reménykedtem. még 2 nega teszt után is azt magyaráztam magamnak, h nem a dokitól (inszem) lettem terhes, hanem a páromtól , mert csak később repedt a tüsző és ezért késik a zebra. hát sajna a múlt pénteki niagar cáfolta az elméletem :twisted:
nem bántam meg az inszemet, csak a pénztárcánk bánta. :roll:
de most 2 hó teljes pihenés és semmi stimu, meg semmi!
csak a párom, csak romantika, csak sport és élvezem azt, h végeztem a sulival!

pusz mindenkinek!
mindenkinek nagy kitartás! és jöhetnének már a zebrák!!!! :!:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

bocsi,h hosszú lett :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ez a pé nem is rossz ötlet, de nem hinném. Egyáltalán mit lehet tudni ilyen ciklusoknál(vagy miknél) :evil:
Ma reggel csináltam egy tök nega tesztet, de csak azért, hogy szót fogadjak a dokinak, de tudtam, hogy kizárt. És nem is bánom most, annyira elbizonytalanodtam minden téren (házasság, gyerek, a család-páromé-)hogy eléggé kivagyok. Olyan gáz ez.Pláne ilyenkor, mikor az ember mást sem hall, mint szétmenő párokat, és ennek a megtetézéseként olvasom Csernust... :roll:
Pedig olyan szépen indult minden.Folyton ez jár a fejemben. :(

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Mi is próbálkozunk a kistesóval, képzeljétek ma délben ellógtam egy órácskára a melóból, mert a férjem ma éjszakás lesz, holnap meg "használhatatlan" az éjszakázástól. Ezért gyorsan összebújtunk :D

Ma és tegnap pozitív lett az LH tesztem, (tudom, hogy PCO miatt bizonytalan), de talán segít.

Cinkeb.! Gratulálok a vizsgádhoz! Jó pihenést!

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!
Megjöttem szeretett T.dokinktól!
Szerinte megfelelô a javulás és mehetünk inszemre...
Persze többet kellene mozognom és milyen igaza van!

És találkoztam Maminttal!! Szuper volt! Szerencséje, hogy mennie kellet neki is T. dokihoz, különben még mindig szóval tartanám a Vörös Oroszlánban :D

Mamint!
köszi mégegyszer a remek beszélgetést!

Rejo!
Sajnálom, hogy nem tudtál eljönni!

Czinkeb!
Nagyon sajnálom a dolgot! Tudom ilyenkor az ember lánya százszorossan reménykedik! De legközelebb avass be minket is, hátha a drukkjaink segítenek.

Szakmarinekati!
Tegnap az én férjem is hazalóghatott volna 8)

Lona
lona1

Még valami:
Zazzy!

Kérlek most tedd kicsit félre Csernus könyvét és olvasgazsd Müller Péter Szeretetkönyvét vagy Örömkönyvét!
lona1

lona:Aranyos vagy, köszönöm a tippet, ezek azok a könyvek, amik legközelebbre ki vannak szemelve :wink: Hű de magyarosan fogalmaztam :lol: Már karácsonykor akartam, de akkor inkább a többieknek vettünk, most meg mindenfelől ezt hallottam már, hogy hú a Csernus könyve milyen tuti, ami igaz is, csak nem most kellett volna kézbe venni.(De biztos vagyok benne, hogy Csipinek tényleg jól jött!Csipi!Majd írd meg, neked milyen volt!)
De talán úgy tűnik, lassan de biztosan kezdenek helyrerázódni a dolgok, csak olyan nehéz elfogadni, hogy eddig minden szép volt, példás anyós-meny viszony stb, nahát, azt hiszem ennek vége, nehezen emésztem, hogy egész másképp gondolkodunk dolgokról, és ez egy múlt heti cirkuszban nagyon kijött, és helyettünk akar gyereket nevelni, kész vagyok.A férjem meg olyan mulya, látszólag nekem ad igazat, de csak addig míg velem van, aztán érdekes módon megváltozik a véleménye.És jön , hogy én mindig mindent túl komolyan veszek stb. Ez igaz is, de ami sok, az akkor is sok!!!

Czinkeb:El tudom képzelni,milyen megkönnyebbülés! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Nos, igen, én is voltam T. dokinknál. Előtte még teáztunk egyet Lonával, és nem is igaz, hogy az én szerencsémre! Az övére! :) Tudtunk volna még dumálni!

Lona! Szóval jó volt! Sajna nekem 3 hónap múlva kell visszamennem, így megszakad a lánc, de majd kitalálunk valami másik időpontot!

És jó híreket kaptam! Tényleg volt pé valamikor! A progim 6,2!

Aminek a legjobban örült a doktor úr, az az ösztradiol-tesztoszteron arány javulása, azaz az ösztrogén nem húzta fel magával a tesztoszteront. A prolaktinom is erősen csökkent, jóval határértéken belül van, amellett, hogy a vérvétel a luteális fázisban volt. Csökkenthetem a bromot, és három hónap múlva valószínűleg el is hagyhatom.
Marad az avanda, mert vállaltam.

Nagyon-nagyon boldog vagyok. A hosszú ciklusok, meg majd (lassan) lerövidülnek.

Zazzy, az bizony pé, vagy baba! :) Utóbbira szavazok!

Ági, :( Szörnyű.

Kép
mamint

Mamint!
Éljen a javulás!
Tudod mit? Addigra én bebabásodok, ezért hamarabb kell mennem így nem szakad meg a lánc! :D
lona1

Sziasztok!

Czinkeb: nem mondod, hogy ilyen sokáig nem mehetek vissza dolgozni? Én úgy terveztem, hogy a 3 kontroll nap után megyek is.
Különben monitor előtt dolgozom, én is könyvelek. De a szememnek nem annyira megerőltető, mert nem kell feltétlenül a monitort nézni. Érdekes,hogy a klinikán nem mondtak elöljáróban semmit sem.

Vele az az újság, hogy azt hiszem megjött. Illetve kicsivel több vér jön, mint ezidáig.

KépKép
charlott

Charlott: melyiket csinálják neked?? az ,,olcsóbbat,, a sima radírt vagy a körbevágós, felhajtós és utána radírozóst a drágábbat. a drágábbal valóban lehet már állítólag minden csinálni pár nap múlva. a ,,sztároknak,, Gönczi Gábor fókuszosnak, Détár Enikőnek csinálták azt. de a simával ne reménykedj! én az első 4-5 napot végigaludtam sötétben napközben is , villanyt nem lehetett kapcsolni 1 hétig. tv-t csak hallgattam háttal neki. amikor 2 hét pihi után visszamentem dolgozni, akkor a monitoron mindent felnagyítottunk (ikonok, betűk, sajna a könyvelő pr-t pont nem lehetett :evil: ), mert nem láttam élesen közelre, csak messzire. vhogy az agy is megzavarodik, és idő kell neki, míg felfogja az új helyzetet.
nem akarlak rémísztgetni!!persze mind egyénfüggő. remélem gyorsan gyógyulsz! de a legfontosabb, h tök jó lesz szemüveg nélkül is jól látni!! és majd úgy is érzed, h tudsz e dolgozni v sem. de ne erőltessed a szemed, nem éri meg!!!

Lona: hát igen , ember tervez, Isten végez! de legalább 1/2 ig sikeres volt a hónap, legalább az állvizsga megvan!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

sziasztok!
folyamatosan olvasom amit írtok csak nem volt időm írni, de ma bepánikoltam egy kicsit...
PCOS tünetei közé tartozhat a tejszivárgás? (csak egyik ciciből és nyomás hatására) véletlen vettem észre
mitől lehet?
febr. 8-án megyek dokihoz h kiderítse PCOS vagyok e tutira, s most egy újabb tünet.. :cry:

mitől lehet

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

napfény, az egy hormon miatt van, nem tudom pcos tünet-e éppen, de az tutti, hogy hormon miatt van. Ne nyomogasd!
Vendég

lafead, igen a prolaktin tudom de az rendben volt kb. fél éve...
azóta mondjuk változhatott....
majd a doki kideríti :roll:

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Czinkeb!Én úgy tudom, hogy akinek csak tehetik ezt az egyszerűbb kezelést csinálják(nem a felvágósat, brrr szerintem az tök durva), és nekem pl.tényleg csak 2-3 nap volt ilyen átalvós, sötétben fekvős.Utána jól voltam.Persze napszemüveggel! :wink:

Mamint: Tuti, hogy nem baba, tesztet is csináltam, de ennek most örülök, hogy lehet, hogy pé. Ha viszont az, akkor kb.2 hét és megjön??? Vagy ez nem biztos???
A 13. napon még azt írták a papíromra, hogy pco - anov. :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: ezért mondtam, h egyénfüggő. Te szerencsés voltál! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lányok! Ha pé, akkor meddig ilyen ez?(Jókor kérdezem ezt 27 évesen :evil: )Ez már kb. a 4. nap, hogy így fájnak a cickóim.Tegnap már azt hittem, hogy jobb, de ma megint szörnyű! :shock:

Kép
Kép
zazzy

szia Napfény! Igen, a prolaktin okozza. Sajnos úgy tűnik, hogy nem függ az értéktől, de azért lehet, hogy jó lenne megnézetni. Ha jól emlékszem, Rambókának volt határértéken belül, de mégis szivárgott. Nekem meg több, mint 2X-se volt, és semmi. :shock:
Így-is úgy is a bromochriptint szokták rá adni a dokik.
Egyébként az emelkedett prolaktin szint a pcos egyik lehetséges, és gyakori velejárója.

Zazzy, ahogy Kavics írta, teljesen egyén függő, sőt én úgy gondolom néha ciklus függő is.
Nálam már egy ideje kb az ovukor kezdődik, napról-napra erősödik, illetve "terjed" az érzékenység, tehát tudok kalkuláni, hogy onnantól 14 nap múlva megjön.
Egyébként az első kontrollon T. tőlem azt kérdezte, hogy érzek-e valamikor mellfájdalmat. És lelkesen bólogatott, amikor azt mondtam, hogy a pés ciklusok végén. Az érzékenységet a progi okozza. Ez csak feltevés, de szerintem minél brutálisabban fáj, annál tutibb pé volt.

Kép
mamint

Zazzy :D
16 kg, nem semmi!
Nagyon ügyes vagy!!!!!

Ági :D
Nagyon sajnálom az unokatestvéredet! Ez egy rettenetes érzés, sajnos én is ismerem. :cry:

Czinkeb :D
Gratula az államvizsgához!!!!!
Akkor most ezerrel pihi és szabadidő!
Bár egy darabig még szerintem úgy sem tudod felfogni, hogy nem kell tanulni. :lol:

Sajnálom az inszemet! De igazad van, élj a szabadságnak, apának és magadnak! Mert megérdemeled!!!!

"Cicicsorgás" nekem is volt - igaz csak 1 ciklusban. Az én prolaktinom is határértéken belüli.

Nálunk:
Nem kapok metet. A lombikot nem vállaltuk be egyelőre.
Apa megy kiskatona számlálásra (még nem tudom mikor). Amíg apa eredményei nem javulnak én szedem a Diane35-öt. Addig pihennek a petefészkeim és utána jöhet a stimu.
Ez jól hangzik, el is kezdtem szedni a Diane-t, csak éppen borsózik a hátam a tudattól, hogy fogamzásgátlót kell lenyelnem.
Utálom a gyógyszereket!!!
Fogamzásgátló, amikor babát szeretnénk...... ez borzasztó.

Képes egyáltalán befogadni a szervezetem, ha tudatalatt ennyire ellenkezem a gyógyszer ellen? Még ma is barnázom (6. cn.)...... normális ez?
Vendég

Chery: köszi :wink:
hogy hogy nem kapsz metet? a dokid nem ír fel? nem emlékszem, h mondtad volna már bocsi :oops:

most vagy 3 munkatársam olvassa a Csernus könyvét (van köztük egy pasi is!) és 2 akarják még olvasni. gondoltam beugrom a könyvesboltba , beleolvasok milyen , hát már a 2 . rendelés is elfogyott.
és tegnap ezt kaptam a nap mondásaként: "Attól, hogy homokba dugod a fejed, az élet még seggbe basz!"
/Dr. Csernus/

van benne vmi! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Mi ez a nagy forgalom kérem???????????????????????????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
zazzy

Kényeztettem ma magam, meglepően jó fizut kaptam, ezért megvettem a Szeretetkönyvet és az Örömkönyvet is :D Alig várom, hogy legyen időm olvasni.Holnap, holnapután továbbképzés grrrrrrrrrrrrrr :evil:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

[quote="czinkeb."] írta:czinkeb."Attól, hogy homokba dugod a fejed, az élet még seggbe basz!"
/Dr. Csernus/

Fetrengünk a férjemmel!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen, ez az egyik legtalálóbb mondása! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Halihó!

Merre kóboroltok???? :D

Most hallottam a tv-ben hogy meghalt Selmeci Roland autóbalesetben 38 évesen. :(

Én kissé elbizonytalanodtam magamban, hogy mégsenem ismerem a testem jelzéseit. Kérdésem: feszül cici, bazira kívánom Apát napok óta, fájdogál a derekam ha sokat állok, rettentő álmos vagyok,ülve el tudnék aludni-fáradtnak érzem ma magam ez mondjuk lehet front is, és fájdogál a pocim alul jobb és bal oldalon is azt lehet mondani szurkálgat meg néha olyan mintha meg akarna jönni. Naszóval ez lehet mondjuk egy pé?????????

hajni...
Budaörs

Czinkeb :D

Azt mondta a doki, hogy annyira minimálisak az eltéréseim minden területen, hogy ő még nem javasolná a metet, inkább próbáljuk meg a Diane-t, utána stimu és ha így sem megy akkor lombik és akkor megtámogatjuk.
Vendég

sziasztok!

Nem szeretnék zavarni csak egy pár kérdést szeretnék feltenni,és örülnék ha tudnátok rá válaszolni.
A barátnőmről van szó aki szintén PCO-s és ez a napokban derült ki.Ráadásul az inzulinjával is problémák vannak.
A Kaáliba járnak,és ott fedezték fel ezt a problémát nála.
Kapott gyógyszert is amit kis diéta mellett kell szedni.
Az lenne a kérdésem(ő kért meg hogy járjak utánna),hogy ha van köztetek hasonló "cipőben" járó,a gyógyszert meddig kellett szedni?Mennyi az esély a teherbe esésre?A terhesség alatt is kell szedni a gyógyit?Illetve ha sikerülne teherbe esnie a szülést követően változik e valami?Kell e tovább szedni a gyógyszert?

Előre is köszönöm a segítséget!

KépKép
lyndee

Lyndee!

Nem "ráadásul" van probléma az inzulinjával, hanem az MAGA a probléma.
Mi itt nagyjából mind hasonló cipőben járunk. Az eggyel efölötti topikba azok írnak, akik már babásak! Vagyunk egypáran és előbb-utóbb mindenki oda fog írni!
Szerintem kezdetnek olvasgassátok a http://www.pco-szindroma.hu/ -t.
Minden alapvetően fontos információ rajta van: Mitől alakul ki a PCOS, hogyan kell kezelni, milyen diétás és tornás segítségek vannak, mit célszerű betartani.
A nyitólapon középütt az "IRÁNYTŰ" segít eligazodni a honlapon, mert immáron rengeteg infót sikerült rá felrakni.
Ha lelki támogatásra, bíztatásra szorul, olvasgassa az "Igaz történetek"-et (jobbra fenn az "Érdekes, hasznos" címszó alatt találja), ugyanitt találja a legújabb statisztikánkat is, ami 3-4 topiknyi sorstárs metforminos tapasztalatainak összegzése, babásodási eredmények szempontjából.
Szóval lesz mit olvasgatnia!
De ha konkrét kérdése van, jöjjön nyugodtan!

rambóka

Hajni! Szerintem abszolút! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Mi a helyzet cicfájás ügyileg??????? Hőt mérhetnél egyet hallod-e holnap............................. Drukkokat küldök felétek!
Vendég

Ma reggel talán jobb, mint még tegnap is, de még mindig nem "normális".Ráadásul hajnal ban olyan hasfájásra vagy szurkálásra ébredtem :shock: Nem is tudom, nem nagyon ismerem ezeket a jeleket, nekem soha semmi problémám nem volt(diane alatt)jött, volt, elment, szinte észre sem vettem.Lehet, hogy ez életem első pé-je?! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Monácska!Most döbbentem rá a vonalzód láttán, hogy eltelt veletek az idő!(Na meg persze velünk is :evil: ) :D

Kép
Kép
zazzy

Akármi is lehet!

Holnap reggel hüvelyben FELKELÉS ELŐTT mérj egy hőt, és abból már látható :roll: esetleg valami!!!

Nem tudom, de SAJÁT tapasztalataim szerint 5-6 napig pé előtt nem szokott a cickó fájni! Ez inkább utána jellemző! Ezért gondoltam egy hőt mérni reggel. Persze rád bízom! :)
Vendég

Hihihihihi, igen!
A másikba tettem fel tegnapi fotót magamról.....................

Már csak kb. 7 hét!!! Az meg már mindjárt itt van!
Vendég

Én is ebben bízom, mert akkor még esély is lehet, hogy jókor voltunk jó helyen :wink:
Megpróbálom holnap a hőt, mit kéne hogy mutasson?Jó magasat, ugye? :wink:

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?