Új privát üzeneted érkezett!

Zsolti,én Jessica Alba-ra, de ki Ő???????Hanna meg Alizee-re,és Ő, énekes ugye?

Kép
seriff

Orsi! Ő vmilyen színésznő asszem. És Győző?

KépKép
KépKép
sbea

NA őt még nem néztem meg.

Kép
seriff

Na, Henry Cavill-őt sem ismerem....

Kép
seriff

Andi
Nagyon helyesek a gyerkőcök és tényleg nem soványak. Gyerek éhen még nem halt…na jó igen, de nem itt, hanem Afrikában….sajnos.

Ser
Neked aztán nincs szerencséd azzal a karfiollevessel…

Bea
Nem vagyok egy számítógépguru, de valamit telepítenem kéne….anélkül nem műxik..

Kép
Kép
Kép
thymi

Zsolti
Miket találsz :D

Ákos =Shirley Temple :lol:
Niki =Ayumi Hamasuki :lol: :roll: :oops: pont egy Kínai- japán énekes nőre :lol: most lebuktam ??!! :lol: és Grace Kelly
Adri
Adrinak csupa hiresség jött ki :D :D =Judi Dench, Joan Cusack
DE Mika Hakkinen is az első 3 ban van :D :D ja és Elvis volt felsége is :D
na jól kiszórakoztam magam megyek mosogatni :)

bepa
holnap estig dolgozom :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Minket is elkapott a takonykór, mindenki benne van itthon. Szerencsére nem jár lázzal, csak torokfájás, orrfolyás. Flóra sem ovizik így már a héten.

Zsolti, jó ez a progi. :D Nem vagyok álszerény, de kis túlzásnak tartom, hogy Gina Lollobrigidára hasonlítok. :shock: :lol:
Férjem meg Tom Cruisra :lol:

Seriff, traktoros mese? Pl. arról álmodik a kistraktor, hogy nagy korában ő is húzhat pótkocsit :D , szállíthat szőlőt, almás stb. (itt fel lehet sorolni sok-sok gyümit, zöldséget)
Ez a lovas, trakis dolog onnan jött, hogy anyósék felé dologidőben sok csettegő, lovaskocsi jár, és nagyon szerette őket nézni Orsi.

Cukker, azért kérdeztem Adri alvását a bölcsiben, mert nem tudom elképzelni, hogy hogyan is működik ilyen kicsiknél. Aki pl. otthon anyához bújva aludt el, az most sirdogál? Flórához a játszóházban odabújt az óvónéni. De úgy sem nagyon működött a dolog.
És hagy benneteket Adri társasozni? Nekem az is gondot okoz, hogy egy mesét nyugisan elolvassak Flórának. Nagyon szeretünk Solozni, de azt sem nagyon hagyja Orsi.

Andi, szépek a kislurkók. Kicsi súly... Ez a dilije a dokiknak (már bocs)
Sztem is óvónénit keressetek, meg persze az utazás sem egy utolsó szempont. Legalábbis nekünk.

Thymi, tényleg huncut a lánykád! :D

Kecsóné, tegyél csak nyugodtan képeket, sztem senki sem fog megharagudni. Milyen szép sűrű haja van Dominikának! Kata nézése meg... :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

De jó nektek!
Látom jókat szórakoztok! Én is szeretném megtudni h a családom kire hasonlít.....

Közben jól kidühöngtem maga a tisztelt ill.hiv.-on. szerintük havi 58-ból ki tudunk fizetni 150-et.....

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Estellének és családjának nagyon nagyon gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Megvagyok én is, néha olvasgatlak benneteket de a vizsgaidőszak miatt nem igazán voltam (vagyok) képben. Múlt héten meg Levi volt beteg, most én szenvedek a sok gyomorsavval. :( :( :(

Thymi!
Mostmár úgy látom mi jövünk a két kis Nimróddal :D :D :D :D
Engem márc. 10-én fektetnek be és császármetszés lesz. Kicsit hamarabb mint a kiírt időpont. Addigra a Te Nimid már rég otthon lesz!!

Bocsánat, hogy eddig nem írtam.

Lili boldog szülinapot!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Thymi- nem tudom milyen progi kell hozzá. Ha kell is valamilyen azt általában fel szokta ajánlani az oldal magától és ha rámész, hogy letölt akkor le is szedi, de nekem nem kellett ilyen.

KépKép
KépKép
sbea

Judit
Nektek is Nimród lesz?

Bea
Valóban felajánl valamit, de nem tudok angolul és amilyen ügyüke vagyok szervízben kötne ki a gép :lol: ...inkább nem kísérletezem :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

:lol: Tényleg jó ez az oldal!!!Én a Jenifer Lopezre hasonlítok....de jóóóóóó lenne......bár a popsim akkora... :lol: :lol: na jóó lehet,hogy egy kicsit nagyobb,mármint az enyém :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Thymi,írj nekik még1x!!!!!!!!!!!!!!

gadevi

Thymi!
Igen Nimród lesz a férjem nagy-nagy örömére. Én Balázst szerettem volna, de addig nyúzott, hogy nekem is egyre jobban megtetszett. Feri (férjem) erdőmérnök, a Nimród meg a vadászat védőszentje (vagy valami ilyesmi, ő jobban tudja), úgyhogy most nagyon boldog. Már hónapokkal ezelőtt eldölt. A márciusi babaváró topikban vetette fel valaki és akkor tetszett meg nekem is, megemlítettem Ferinek és nem volt visszaút.
Ti hogy jutottatok a Nimród névre?
A Balázs ellen az is szólt, hogy sok van. (bár Nimród is egyre több: lásd: Zséda kisfia)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ser:
Fáj Miri torka is ,de csak néha :shock: (szóval szerintem se vészes-csak a hőemi fura,ő nemigen szokott....na de remélem holnapra kutya baja.
Most nekem is az van...már nagyon unom,hogy mindig van valami :(
Nekem Emmy Rossum-ot adja ki,hogy hasonlítok rá,de Gyuszi azt mondja tiszta olyan mint Te(szerintem is inkább rád hasonlít :wink: )
kazi

Amúgy ahány képet felteszek,annyiszor teljesen mástokat ad ki :lol:
kazi

...Gadevi ez jó volt,jót nevettem :lol:

Ser :
ez a karfiolleves.... :lol: -ezen is jót röhögtem-azthiszem te nem :wink: -mostanában nem főzöl ilyet gondolom :lol:
kazi

Estele

Gratulálok kicsi, illetve nagy fiad :) születéséhez!!! Sok egészséget és tejcsit meg boldogságot kívánok! :)

Lehet, hogy profi sminkkel tényleg mi is úgy néznénk ki. :) Vagy ők néznek ki úgy, mint mi szürke egerek.

Pille

Jobbulást kívánok nektek is, és minden kisbetegnek. Adri is a héten itthon volt, de csak náthás volt, más nem. Bár már gyanakszok a penészre, mert ő eddig kétszer volt beteg, és minden egyes penésztakarítás után hipp-hopp el is múlt a betegség. Most meg nem csendesedik a nátha egy hét után sem. Holnap fel kell forgatnom a szobáját. :( :x

Nem tudom, hogy szoktatás kérdése, vagy genetikus, de mi mindig is játszottunk Adri mellett. Karácsonyra kapta Bence ezt a Catan játékot, és a Lovagos kiegészítése már 3 órás. Azt is lejátszottuk már Adri mellett. Azért közben oda-oda bújuk, és mászik rajtunk, de újra és újra leköti magát.

Nana

És melyik a te kedvenc turid? Mindenképp nézek Adrinak valami jelmezt, de jó lenne találni. Állatosra gondoltam. A tigrist ő is szereti.

Erről jut eszembe. Adri kapott Karácsonyra egy Micimackós első enciklopédiám állatos mesekönyvet. Olyan szép képek vannak benne, a napokban kezdtük el lapozgatni.

Napfény

Az áfonyás gélt már adtam Bencének, útálta. Egy hónapig itta, és nem használt. Lehet, hogy tovább kellett volna? De mivel nem szerette, drága is volt, nem próbálkoztunk tovább. Egyik kolléganőm árulta/ja, ős is itta, de nem múlt az allergiája. Mára már két pipája is van. Másik kolléganőm viszont állítja, hogy ettől tudta elhagyni az asztmás gyógyszereit. Azt gondolom, hogy nem vagyunk egyformák, így a gyógymódok sem hatnak ránk ugyanúgy, így lehetséges, hogy, ami az egyiknek tuti, a másiknak mit sem használ.
Az echinacea kapszula meg hát... Abból van csepp is, és ara az van írva, (immunerősítésre vettem régen), hogy aki allergiás az adott növényekre, nem ihatja. Nem is mertem kipróbálni.
Örülök, hogy jól voltál nyáron, én aztán tudom milyen szenvedéssel jár az allergia. Viszont nekem elég lehangolóan mondta az egyik dokinéni, hogy az allergia soha nem múlik el, hanem lappanghat akár 10 évet is. A férjem is már évek óta jól van és nem is szedett soha semmit.

Lili

Boldog szülinapot kívánok!

Andi
Kép
cukkker

Pille

Hihetetlen, de alszanak, de közel sem olyan jóízűt és annyit, mint itthon. Ebben biztos vagyok. Gondolom a fáradságtól, és hamar rájönnek, hogy bizony nincs mit tenni, nincs itt anya. Azért rossz ezt leírni, inkább bele sem gondolok. Egyszer úgyis el kell kezdeni, én meg lerendeztem már magamban, hogy bizony nekünk nem elég a 27 ezer, bárki bármit mond.

Szóval Adrinál úgy van, hogy most a gondozónénéijéhez ragaszkodik, és akkor pityorog, ha ő kimegy a szobából alvásidő alatt. A maximum egy óra alvás volt. De mondom, még csak kb 3 napot aludt ott, lassan haladunk.

Andi
Kép
cukkker

Kazi, de kínomban már csak :lol: :lol: :lol: , így jár,aki nem figyel oda...takaríthattam a kerámilapot.....Ki az az Emmy Rossum?

Olyan sztárok nevét dobta ki,h a felét sem ismerem-na jó Pille, Ginát igen! :wink:

Pille, mi az a solo?vagy Solo?Traktor, hát értem én, de honnan vagy ilyen kreatív! :D

Kép
seriff

Ser:
Írd be a keresőbe,képet is kiad :wink:
kazi

Sziasztok, gratulálni szeretnék az ünneplőknek!

Estelle, Isten hozott Mózi, jó egészséget kívánok nektek és sok boldogságot!

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Sziasztok!

Köszönöm a születésnapi köszöntéseket! :) NAgyon aranyosak vagytok!
Gabitól annyi szál vörös rózsát kaptam, ahány éves vagyok. :) Meseszép.
birolili

Lili! Boldog szulinapot kivanok!!! 24? :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

LILI
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG BOLDOGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN!!! :)

Bea-Zsolti
Állati jó ez a program. :D Nagyon jókat röhögtem rajta. :D :D :D
A férjem egy néger pasira, Danus és 90éves bácsira, Boti valami bombanőre én pedig SENKIRE nem hasonlítok! :D :D :D
(3 képet is feltöltöttem magamról, de nincs találat, egyedi arcberendezésem lehet. :D :lol: )

KépKép
KépKép
nana09

Dóra, 25. :)
birolili

Köszönöm Dóra, Nana Nektek is a köszöntéseket! :)
birolili

Ser!

Csak mondtam én régen,hogy szép vagy!Én Adan Sandlerre,Vin Dieselre nagyobb részt! :shock: De csajsziknál 74%-ra kijött Pamela Anderson :lol: Na,mit szólsz? :lol: :lol: :lol:

Bea-Zsolti!

Állati klassz ez az oldal :lol:
Vendég

Khmm...akarom írni,Adam Sandler
Vendég

Na,azért apa se semmi,80% Grace Kelly,74% Diana hercegnő :lol:
Vendég

Gadevi
Ezzel csak az a bajom h illetékköteles az is és már így is egy csomó pénzünk van ebben is…

Judit
Még pár hetes terhes lehettem amikor olvastam egy cikket Nimród királyunkról a Magyar Világ című újságban és akkor megtetszett. Aztán kiábrándultam, mert elbizonytalanított h nem is ősmagyar név talán, hanem bibliai…meg aztán a tudatlan Zséda (szerinte héber eredetű) is ezt adat a fiának és tudtam h divat lesz belőle…tucat nevet meg nem akartam.
Aztán mivel a férjemnek nem tetszett a többi variáció (Ménrót, Levéd), ezzel meg úgy ahogy megbarátkozott, maradt ez. Sokat olvastam utána és meggyőződtem h mégis ősmagyar név (Hunornak és Magornak az édesapja volt)

Úgy látom mindenki jól szórakozik :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Gyorsan és üdén néhány gondolat!

Lili, utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Vizsgaidőszakot letudó diákjainknak gratuláció és minden elismerés, hogy gyerek mellett tudnak tanulni.

Az újabb betegeinknek pedig minél előbb gyors gyógyulást kívánok.

Lányok, csak leírom, hogy egy barátnőmnek múlthéten megszületett a babája és 4020g és 62 cm. Még mindig nem tértem magamhoz a méreteitől és természetesen született a baba.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
kisévi

Thymi!
Természetesen mi is jól utánajártunk a név eredetének, főleg a férjem. Engem annyira nem érdekel, a lényeg hogy nagyon megtetszett időközben. Azért szerintem még nem fog annyira elterjedni (Zséda miatt- egyébként ő az apukájának szeretett volna ezzel örömet okozni).

Egyébként ki az orvosod? Itt szülsz Kecskeméten?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit
Nem Kecskeméten szülök, hanem Félegyházán. Altorjay a dokim.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
ezt az oldalt ismerem, nézem is, pályázok is, de nagyjából senki sem válaszolt vissza....

Aki kérdezte...
Lett bocica ruha fénykép, felvette Lili, majd letöltöm a gépről és felteszem.

Bocs, most csak ennyi, rohanok megbeszélésre, még van 5 percem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili
utólag is Boldog Szülinapot!! Milyen fiatal vagy még :lol:

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Megnéztem ezt a progit én is,háát,jókat nevettem.
Anna-Neko Case,nem ismerem
Endre-Dominic Howard,szintén nem ismerem
Én-Cameron Bright és Jean -Claude Van Damme,hihi :lol:

Erszényes
megnéztelek téged is mert volt fotóm -Tori Spelling,színésznö,és Marriah Carrey énekesnö.Nem rossz :lol:

Ser
köszi az infót olvasás ügyileg,legyek türelmes,ennyi.
A leves azt hiszem emlékezetes marad,de én is jártam már így. :lol:

Kazi,Pille
jobbulást nektek,gyerekeknek,én még csak most leszek túl ezen a makacs víruson.Szép lassan.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
Szomorú h így reagálnak...Vegyél HVG-t abban is szoktak jók lenni. Ha valami még eszembe jut v hallok valamit akkor szólok.

Kép
Kép
Kép
thymi

Lányok, nem kell valakinek MIlupa - Milumil3-as tápszer? 9hónapos kortól,és gyümölcsös.

MOst csak ennyi, majd jövök.
birolili

Kisévi!

Garatula a barátnődnek! nem semmi méretek! Akkor az 56-os ruhákkal nem is kell próbálkoznia. És a barátnőd ill az apuka átlag méret?

Thymi,
teljes egészében megértelek. Azt adózott pénzen vettétek, és még plusz kivetnek rá "adót". Én az örökösödési illetéktől menntem a falnak. Nem elég, hogy meghal egy közeli hozzátartozó, de még fizzessél is. Ráadásul olyanért ami eszedbe sem jut hogy a tied.

Reni,
Ez a Csertő Aranka féle magánovi. Már voltam bent is, de jó lenne anyukával beszélni aki oda hordja a csemetéjét.
[size=9](Ja még mielőtt valaki azt gondolná, valami sznobizmusből akarom Ádámot magánoviba adni, akkor csak írom, hogy sajnos lehet, hogy nem lesz más választásom :( )

Hajny,
Próbálokozz az Annipanni könyvel, szerintem tuti. Én teljesen beleszerettem.

Kép

Kép
nyhk

A programról jut eszembe. Mi is kipróbáltuk, hát érdekes és nagyon jó. Viszont ami érdekes, hogy Petrának és nekem kiadott egy ugyanazon személyt (elég nagy %-al). (Pedig Petra az apjára hasonlít). :)

Kép

Kép
nyhk

Ki az a Julia Volkova? Arra hasonlítok...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk,talán Balim fiai odajártak!És nem sznobság,sztem!

Don, aranyos vagy, de én mindig azt hittem, h Winonna Ryder-re hasonlítok :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: !

Kisévi,és tényleg 62 cm, vagy csak úgy mérték? Egy barátnőmnek állítólag 64 cm-vel született a kislánya, az 1 hónapos mérlegelésen már csak 58 volt 8) ....

Kép
seriff

Lina,

Így szerintem biztosan tudni fogod:

"A t.a.t.u együttes tagja. 2002-es angol nyelvű albumuk, a "200 km/h in the Wrong Lane" hozta meg számukra a világsikert, pedig hazájukban, Oroszországban már előtte is ismertek voltak. A botrányduó sokak felháborodását kivívta azzal, hogy homoszexuálisnak vallották magukat, "All The Things She Said" című klipjükben pedig csókoloztak is. Azóta kiderült, hogy a leszbi-dolog csak marketing fogás volt."

Kép

Kép
nyhk

Ser,

Köszi, majd Balimot kérdezem akkor, nagyon érdekel az az ovi. Én sem azt gondolm, de sajnos sokan így vannak még ezzel a dologgal (főleg ahonnan én jöttem :( ).

Kép

Kép
nyhk

Halihó

2 dologban kérek segítséget...

1. tudtok kecskeméten ovit ahol már angoloznak a kicsikkel?
2. szeretnék 9-18 kg autósülést venni, de használtan(de jó állapotban)

és Bebe Calista Flockhart-ra hasonlít
köszi
:lol: :lol:

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Nem kell senkinek tászer?
birolili

Nyhk
Mocskos világot élünk ahol nincs emberség és ha nem vagy csókos akkor akár éhen is dögölhetsz, nem érdekli őket….bezzeg másnak mindent szabad és nyíltan megy a korrupció…

Huh úgy vettem észre lentebb van a hasam…remélem kibírok még 6 napot.

Lili
Még nem és remélem nem is fog…bár ahogy dolgok állnak már előre féltem a tejem…tegnap úgy felhúztam magam h be is görcsöltem…

Kép
Kép
Kép
thymi

Te Thymi,min húztad fel Magad ennyire?

Lili,köszi nem :wink: :D !

Tényleg,hahó Balim,hogy vagytok? Szoktalak néha látni a nagy autóval, de mindig menet közben :wink: ...

Bepa, passzolok

Kép
seriff

Lili!
nem tudom hogy állunk most a tejmentességgel, mert a dokinő sem mondott semmit, úgyhogy sztem adhatok neki rendes tápit is. Mivel a kajában eszik tejes dolgokat, tejföl, ilyenek.
akkor boltoljuk el!és legalább talizunk!

Ser!
tudsz írni priviben egy email címet, és a kritikus dolgokat (ami számomra az) elküldeném.

Bocsi, de most megint ennyi :roll:
jönnék én sűrűbben is, de kedvem sincs semmihez :cry: :cry: :cry:

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?