Estele
Gratulálok kicsi, illetve nagy fiad
születéséhez!!! Sok egészséget és tejcsit meg boldogságot kívánok!
Lehet, hogy profi sminkkel tényleg mi is úgy néznénk ki.
Vagy ők néznek ki úgy, mint mi szürke egerek.
Pille
Jobbulást kívánok nektek is, és minden kisbetegnek. Adri is a héten itthon volt, de csak náthás volt, más nem. Bár már gyanakszok a penészre, mert ő eddig kétszer volt beteg, és minden egyes penésztakarítás után hipp-hopp el is múlt a betegség. Most meg nem csendesedik a nátha egy hét után sem. Holnap fel kell forgatnom a szobáját.
Nem tudom, hogy szoktatás kérdése, vagy genetikus, de mi mindig is játszottunk Adri mellett. Karácsonyra kapta Bence ezt a Catan játékot, és a Lovagos kiegészítése már 3 órás. Azt is lejátszottuk már Adri mellett. Azért közben oda-oda bújuk, és mászik rajtunk, de újra és újra leköti magát.
Nana
És melyik a te kedvenc turid? Mindenképp nézek Adrinak valami jelmezt, de jó lenne találni. Állatosra gondoltam. A tigrist ő is szereti.
Erről jut eszembe. Adri kapott Karácsonyra egy Micimackós első enciklopédiám állatos mesekönyvet. Olyan szép képek vannak benne, a napokban kezdtük el lapozgatni.
Napfény
Az áfonyás gélt már adtam Bencének, útálta. Egy hónapig itta, és nem használt. Lehet, hogy tovább kellett volna? De mivel nem szerette, drága is volt, nem próbálkoztunk tovább. Egyik kolléganőm árulta/ja, ős is itta, de nem múlt az allergiája. Mára már két pipája is van. Másik kolléganőm viszont állítja, hogy ettől tudta elhagyni az asztmás gyógyszereit. Azt gondolom, hogy nem vagyunk egyformák, így a gyógymódok sem hatnak ránk ugyanúgy, így lehetséges, hogy, ami az egyiknek tuti, a másiknak mit sem használ.
Az echinacea kapszula meg hát... Abból van csepp is, és ara az van írva, (immunerősítésre vettem régen), hogy aki allergiás az adott növényekre, nem ihatja. Nem is mertem kipróbálni.
Örülök, hogy jól voltál nyáron, én aztán tudom milyen szenvedéssel jár az allergia. Viszont nekem elég lehangolóan mondta az egyik dokinéni, hogy az allergia soha nem múlik el, hanem lappanghat akár 10 évet is. A férjem is már évek óta jól van és nem is szedett soha semmit.
Lili
Boldog szülinapot kívánok!