Jaj irtam egy csomot erre lefagyott a netem aztan minden eltunt
Na most majd megprobalom megint leirni persze tuti rovidebb lesz mer mar kesz vgyok annyit irtam...na tessek most meg csuklom is
Arikon
12 ev az ugy van,hogy 2komoly kapcsim volt 12 ev alatt amikor is akar ossze is johetett volna mivel mindketto komoly volt es probalkoztunk is...
viszont meg azt hozzatennem,hogy 16evesen volt egy abortuszom es 18evesen egy korai vetelesem...
bar azt mondtak itt,hogy az nem jatszik kozre
Mirci74
Panik betegseg
Na akkor en tom mirol beszelsz mert nekem is 8eve kezdodott es 2eve kezdtem el kigyogyulni belole
Ma pedig teljes mertekig allithatom,hogy kigyogyultam belole ugy,hogy az eredmenyeimen meg en magam is csodalkoztam
Szal fel a fejjel mert mar te sem vgy beteg csak ,mint ahogy elottem is irtak ez a hirtelen uj sokminden az oka a kis ijedsegednek
De ha belegondolsz tok jo dolgok tortennek jelenleg veled es semmi ok a panikra nem ugy,mint 1-2 itt levo tagnak...szal kergesd el azt a csunya ordogot
mert neki semmi keresnivaloja nincs az eletedben foleg,hogy a 2legfontosann szemely "melletted " van....a lassan ferjed es a szuletendo bebi
Szal ti igy 3man erosebbek vgytok,mint o...ne engedd,hogy elrontsa az oromod
Ahogy elottem is irtak en is jo otletnek tartom a vidam zeneket akar lehet nyugtato zene is...nem tom pontosan,hogy hivjak otthon de madarcsicsersegtol a tenger zugasaig sokfele van
es a vidam filmek
(vigjatekok,mese) tuti rendben lesz minden
Gyogyszert meg vegkepp ne kezd el szedni ra foleg,hogy mar egyszer letetted
Cherry
Persze,hogy kitartok es tom,hogy meg iden lesz bebi...foleg ha azt nezem,hogy a doki javaslata is egy ev volt...a lombik programot meg el se kezdtem na addig nincs para amig esetleg az sem sikerul...