Új privát üzeneted érkezett!

Babszika :D
Nagyon klassz dolgokat sikerült összeszedned!
Nagyon szép leszel!!!!!!!
Igazi királylány! :D
Vendég

De édes vagy!
Köszönöm!
Remélem, h a Bálintom is azt fogja gondolni, h egy királylányt sikerül elvennie és nem a sárkányt :lol:

babszika

Babszika,
nagyon jó ízlésed van, de ezt már a lakásberendezésen is észrevettem. :wink: Ez a menyecskeruha nekem jobban tetszik. Bár a másik állati dögösen állt rajtad, de ez is olyan gyönyörű és szerintem nőiesebb is. De bármelyiket is választod állati csini-dögös menyecske leszel. :wink: :D

Cherry,
én nem nagyon értem, h. mért kell pihentetned a petefészkeidet? Esetleg elmondod...
Amúgy egyetértek a pároddal. A hit nagyon sokat számít. Én valóban őszintén hiszem, h. lesz babám!!
Pont a dokim mesélte, h. van egy szintén babára vágyó "pár" páciense, ahol a pasinak nagyon rossz sperma eredményei voltak. Azonban a pasi elkezdte szedni a Maca-forever-t és 3 hónap múlva csodájára jártak az eredményeinek, a spermaszáma a többszörösére nőtt. :shock: Pedig a dokim nem hisz a természetgyógyászatban, de ezt az eredményt ő is elismerte.

Bár nem mondtam nektek, de eléggé sz@rul vagyok...hogy megjött. Bíztam benne, h. szép szülinapi ajándékot adhatok Férjecskémnek, de ... :(
Na mindegy...
Vendég

Sziasztok!
Kicsit szomorú vagyok, hogy nem reagáltatok a segítségemre... Zsuzsi, legalább Te vettél? Miért nem próbáljátok meg? Ártani semmiképp nem árthat... És, ha babához segítene mindannyiótokat... Az orvosok csak gyógszert adnak, én is szedtem, nem használt semmi hónapról hónapra.
:cry:
Kati
szolkata

Sziasztok en uj tag vgyok es ngyon tetszik ez a forum...mert itt mindenki hasonlo vgy ugyanolyan problemaval kuszkodik de a vegcel ugyanaz :lol:

30 eves vgyok es 12eve nem estem teherbe,ugy kb 4eve probalkozom tavaly pedig elmentem kivizsgalasra ahol is kiderult:
1.az fsh hormonom 19korul van...szinte allandoan
2.az egyik petevezetekem jarhatatlan
3.es allitolag "over aged" vgyok nogyogyaszatilag ami olyasmit jelent,hogy kb. egy 38-40eves nonez ki igy marmind belulrol+a problemak...(irom kb. mert nem mondtak pontos evet de e koruli)meg nem szabadna ennyi idosen itt tartanom...
4.A ciklusom se rendszeres :cry:
Jott a Serophen szedese es megmondtak mikor kell akcioba lepni...de nem jott be :cry:
Aztan jott a gyogyszer szedese megint es valami shot asszem HCGT ami eloidezi a petesejt kilokodeset peteeres utan...akkor is idore akcio...de akkor sem jott be :cry: sot ra 2hetre beverzett a petefeszkem...bar allitolag az nincs osszefuggesben semmivel se amit ok csinaltak en nem vgyok benne olyan biztos...szal a karit korhazban toltottem,hogy elallitsak a verzest es akkor a dokino megmondta ne szedjem a Serophene-t most egyenlore pihentessuk es ajanlotta a kovetkezo fazist ami a befecskendezes vgy beultetes.A dokino azt is mondta ahogy latja az eredmenyeimet minnel elobb kene gyereket osszehoznunk mert eleg rosszul all a szenank es az idovel ez csak rosszabb lesz...o szerinte 1even belul kene megtortennie...
Hat egyenlore itt tartunk... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es meg valami...mindenkinek drukkolog es sok szerencset babaprojekt ugyben :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
Üdv közöttünk és gyors babásodást!
Ahogy olvastam már jó pár vizsgálaton túl vagy, de mostmár biztosan bekopogtat hozzád is a babó! :wink:

Szolkata,
először is bocsi, h. nem reagáltam, :oops: de úgy éreztem engem nem érint ez a cseppecske, mivel utánaolvastam, és a csökkent prolaktin-szintre szokták felírni. Nos, mivel engem még nem vizsgáltak ki erre, ezért úgy gondolom, h. nem kezdek el olyan dolgokat beszedni, amik esetleg rossz hatást gyakorolnának az egészségemre. Ráadásul oké, h. recept nélkül is kiváltható, de elsősorban doki szokta felírni, gondolom nem véletlenül (fórumokon is utána néztem). :roll:
De azért köszi, h. megosztottad velünk, biztos van közöttünk olyan topic-lakó akinek pont egy ilyen szerre van szüksége. :wink:
De természetesen nagyon jó, h. veled is bővült a csapat, ne vedd magadra, ha nem rögtön reagálunk. :wink:
Vendég

Üdv, Bridget!
Mielőbbi babásodást! Sok sikert kívánok!!!!

Szolkata, ne haragudj, de nekem is rendben van a prolaktin szintem. Azért nem reagáltam. Bocsi. :oops:

Csajok, én nem tudok kivárni 2 hónapot. Az van az eszembe, hogy akinek van egy poz tesztje és utána megjön elvileg annak is korai spontán vetélése van, nem? És azoknak nem kell várni. Akkor olyan nagy baj nem lehet ha mégis bepróbálkozunk előbb, nem? Úgy sincs sok esély rá, hogy hipp*hopp most elsőre sikerüljön.
Türelmetlen vagyok, mi? De a doki csak javasolta, hogy szerinte várjunk. Buta, türelmetlen liba vagyok. És még fogyni se tudtam.... :( :cry:

Babszi, nagyon szép a gyűrűpárna. És az a ruha...... :lol: És a hajdíszek is!!!

Kép
Kép
gabi82

Babszi,
neked tényleg nagyon jó izlésed van! Nagyon szép dolgokat vettél, és igen, nem is tudom melyik menyecskeruha a szebb, egyik ezért szép, a másik meg azért, de tényleg bárhogy is döntessz, gyönyörű leszel! :D
sirkici

Arikon:cickát elővenni piszok gyorsan, én lenyomtam a tegnapi nappal a 14-et..brrrr...brrr.Mondjuk nem kaptam ömleszve, így az ucsó két nap filteresen ment, de dupláztam vele, szerintem nem lehet gond! :wink:
Vendég

Babszi: belaolvastam a bloggodba nagyon jó és szép minden. A cipőről annyit: az én esküvőmön ami 4éve volt én sokat kerestem milyen cipő kellene. Nem nagyon találtam és énis péntosat akartam. Találtam egyet és hol: kinai piacon. Igaz ott 7700,-Ft ért vettem de nemizgatott, hogy kinai piacon vettem hiszen megláttam és megszerettem. Tiszta bőr.Aztán egyzser csak megláttam úgyanazt a cipőt a körúton csak éppen 12990,-Ft ért. Szóval erről ennyit. Ki lehet fogni jó cipőt olcsón. És azóta is volt már rajtam az a cipő. Tavaly voltunk esküvőn és pont illet a cipőm a ruhámhoz. Szóval még praktikus is.
Amúgy nekem is tetszik a két cipőd. :) És szép a párna is:)

Kép
csucsu05

Gabi es Arikon
Koszonom szepen remelm hamarosan enis oromhirekkel szolgalhatok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Hú nem egyszerű akkor nektek. Most akkor mi a következő lépés náalatok? Kivánom, hogy minnél hamarabb össze jöjjön a baba :)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajszik!
Nórikám,
bizony elkezdtem inni a cickát (reggel-este) mint a jógyerek! Elevitet is beszedtem, és pénteken hozzák az újabb adag flavan lekvárt. Úgy feltúrbózom magam, h. csak na!
Privit küldök! :wink:

Gabi,
nem is tudom, h. milyen tanácsot adjak. Mert ismerve magamat valszeg én is alig bírnám ki a kényszerszünetet, de az a legfontosabb, h. tényleg teljesen egészségesen várjad a babádat, és azért Neked komolyabb volt a "vetélésed" (úúútálom ezt a szót, bocsika, h. nem találtam jobba!) mint amit említettél.
Szóval, én a helyedben kivárnám ezt a 2 hónapot, hidd el állati gyorsan elröpül ez az idő. Ne tessék negatívnak lenni, igenis fogytál már 3 kg-ot, egy picit ugyan megrekedtél, de ha bízol magadban akkor újra beindul a fogyás is! :wink:
Vendég

Arikon, már 4-nél tartok, csak még nem bírtam beírni!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Szolkata: Én most biztos, hogy nem fogok szedni....14-én megyek orvoshoz és addig nem akarok a dokinak bekavarni semmivel....aztán ha ő is úgy látja jónak, akkor majd igen.

Bridget: Üdv köztünk, remélem, te is gyorsab zebrásodsz majd :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon:válasz ment...Arra gondoltam, hogy ha felzabálom az otthoni vitaminkészletet, (folsav+E vitamin+vas) én is veszek elevitet a gyógyteáim mellé.Már lassan nyithatnék egy boltot... :oops:
Vendég

csucsu
hat meg nem dontottuk el meg van ezenkivul par mas nehezsegem is szal egyenlore mesterseges uton probalkozunk :roll:

kuzsanna
koszi en is remelem talan mar 10nap mulva csikos leszek :oops: :roll: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Így legyen.....mi szurkolunk neked :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska
Koszi :wink: itt talan az lenne a megfelo kifejezes,hogy mi mind 1 cipoben jarunk :lol:
Viszont nem szeretnem magam beleelni mert akkor az ugy rosszabb lesz ha megse...szal ha nem leszek zebras akkor majd kovetkezo honapban megint beleadunk apait-anyait :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Nagyon helyes :!: :!: :!: Jó a hozzáállás :!: :!: Én is ezt szoktam csinálni.....aztán persze kicist minden hónapban rosszul esik, hogy lám csak, megint piri!!!! Én is beleestem párszor a csapdába, hogy na most tuti babás vagyok és most sikerült....na akkor nagyon rossz volt :cry: De lesz ez másként nekünk :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska
En szerencsere nem tartok meg ott,hogy orba-szajba vegyem a tesztet es mar akkor nezegessem amikor meg nem is mutat ki semmit. :roll: Legalabbis egyenlore nem es remelem nem is jutok el idaig mert az ngyon rossz :cry: Szal en mindig varok amig megjon...altalaban mindig napra pontos :twisted: De most ngyon izgulok es ha nem jon meg idoben akkor talan 2napra ra veszek egy tesztet en is... :oops: na de ne is tartsunk meg ott hisz az meg 12nap :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az biztos, hogy még túl korai lenne...... amúgy, hogy érzed???? Vagy ne kérdezzek ilyet?? Nagyon remélem, hogy nem lesz több piri :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hat mit ne mondjak most minden a rendjen ment es vasarnap megtorten aminek megkellett...igy sok eselyem van de a masik oldalrol viszont eleg pesszimista vgyok mivel 12 ev alatt nem sikerult akkor mert epp most? :? De mint tudjuk a remeny hal meg utoljara...megyek furdeni aztan fekves lassan mer itt mar ngyon kesore jar :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
Tök jó, h. ilyen optimistán állsz a dolgokhoz ilyen sok év próbálkozással a hátad mögött! Le a kalappal! :wink:

Krisz,
mesélhetnél részletesen a síelésről! Mondjuk szupi képeket tettél föl, de azért kíváncsi vagyok a részletekre is! :D

Bien,
merre jársz? Homeos dokinál voltál már?
Vendég

Sziasztok Lányok,

Nektek is megírom mi történt tegnap.
Ne haragudjatok ha most csak magamról írok, de nagyon magam alatt vagyok :cry:
Az történt, hogy éjjel kaptam egy iszonyú pánikrohamot. Sok sok éve pánikbeteg voltam de már öt éve kigyógyultam belőle, erre pont most kell előjönnie!? :shock: Lehet, hogy a hormonok változásától? A roham után meg azon pánikoltam, hogy nehogy elmenjen ettől a baba. Szörnyű volt. Ma gyorsan felhívtam a dokit aki anno kezelt. Azt mondta 6. hétig nem vehetek be semmi, addig meg kell próbálnom "túlélni". De állítolag nem kell félnem ettől nem fog elmenni a baba. Azóta is gyomoridegem van, nem bírok enni....teljesen kész vagyok. :cry:

Kép
Kép
mirci74

Mircikém!
Nagyjából ismerem ezt a betegséget, sajnos egyik családtagomat érinti és ezért is kérdezem, h. mi idézte elő ezt a rohamot?
Talán tudatalatt megijedtél ettől a nagy változástól? De ami nagyon fontos, h. próbáld lefoglalni a gondolataidat... Bár nem is tudom, h. írhatok e egyáltalán ilyet, mert ez azért sokkal bonyolultabb.
Ha az segít (szerintem igen) akkor gyere és írd ki magadból!!
Vendég

Szia Arikon!
Hát ez az, hogy fogalmam sincs miért jöhetett ez elő, hiszen tök boldog voltam, este még egy csomót nevettünk a párommal....szóval értetlenül állok a dolog előtt :shock: annyira rossz ez így..........

Kép
Kép
mirci74

Mirci:ezt a kiskölyköt már egyszer kiraktam, de most megint megteszem, hátha kicsit jobb kedvre derülsz tőle...szóval egy ilyen kis figura lebegjen a szemed előtt...

Kép
Vendég

Mirci: :cry: :cry: :cry: Nemis tudom, hogy mit mondjak vagy tanácsoljak..... Fel a fejjel, gondolj sok szép dologra, sétálj egyet-kettőt és kitartást!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mirci: reméljük amilyen hirtelen megint jött úgy is megy el olyan gyorsan. Ne gondolj arra , hogy máskor is rádtőr. Hidd el, hogy nem fog. Hátha egy kicsit az agyadat is tudod irányitani a pozitivitással. Tudomkönnyű azt mondani . Énvalóban nem tudom milyen de van egy barátunk akin szintén elöjött aztán évekig szenvedett tőlle. Elmúlt neki és egyszer vissza jött. Teljesen maga alatt volt és akkor mondtam neki gondoljon arra nem jön többet elő . És azóta is azt mondja , hogy azt hitte hülye vagyok de mégis mondogatta magának és nem jött azóta elő. Tehát ne is gondolj rá vagy ha igen akkor rügtön mond, hogy nem jön többet elő.
Ügyes csaj vagy menni fog ez neked.

Babszi: Ha őszinte akarok lenni akkor az első azaz erdeti ruhád nekem jobban bejön. Az olyan elegáns. A másik is gyönyörű az is tetszik de talána hosszú az királykisasszonyosabb:)))
Olyan ritkán vesz fel az ember ilyen szép hosszú alkalmi ruhát használd ki . Bár hangsulyozom az új is tetszik nagyon.

Kép
csucsu05

Jaj Lányok,

Olyan aranyosak vagytok. Én nem is értem ezt az egészet.....már szinte el is felejtettem, hogy valaha pánikbeteg voltam......Mondogatom magamnak szorgalmasan, hogy nincs semmi baj....mást úgysem tehetek. De most is sírtam sajna....nem tudok mit tenni ellene......

Kép
Kép
mirci74

Mirci: Persze érthető, hogy el vagy keseredve de meglátod ez most csak pillanatnyilag jött elő. És pánikbetegség huss!!! Nem jön elő többet. Probálj kicsit lazítani nem gondolni rá mertha sokat filózol akkor az nem jó.

Kép
csucsu05

Gondolom pszichológushoz jártál? Esetleg nem tudnál vele beszélgetni, hátha attól megkönnyebbülnél. Természetesen a Párod is segíthet szerintem azzal, ha sokat beszélgettek, kimozdultok!! Ez nagyon fontos, h. nehogy "eluralkodjon" rajtad a rossz hangulat!! Halgass valami szép zenét, nézzél valami VIDÁM filmet, és mindenképp menjél emberek közé.
Bár mostanság én is elég szomorú voltam (vagyok) de azért küldök Neked...tudod mit!! :wink:

Kép
Vendég

Arikon:7,9,13...(15):D :D :D

Mirci:szerintem most "sokkot" kapott a kis lelked, esküvő, baba...de semmi gáz, nyugi, erre vártál, úgyhogy tessék ilyet csinálni:

Kép
Vendég

Nóri,
:lol: :lol: :lol: oké, akkor a páratlan számokra hajtok! :lol: :lol:
Vendég

Tényleg, most nézem... :lol: :lol: :lol: "....és a pótszám legyen a 17-es...." :wink:
Vendég

A fenébe indulnom kell!! Csajszik, holnap leszek legközelebb!! :wink:
Pusszancs Mindenkinek (azoknak is akik csak olvasóznak) :wink:
Vendég

Sziasztok!

Most indulok a dokimhoz...

bocs, h eddig nem jelentkeztem, de el voltam egész nap.
este jövök, visszaolvasok és reagálok!

sok-sok puszi nektek!

babszika

Sziasztok!
Mirci írtam neked privit.
vedresandi

Arikon :D
Policisztásak a petefészkeim és a Diane megakadályozza a petefészkek mindennemű működését, így néhány hónap alatt kitisztulnak és néhány hónapig megfelelően fog működni.

Ezen a Macán én is nagyon agyalok. Fura mert pont most volt nálunk egy foreveres eladó. Meg is kérdeztem, hogy mennyiért szerezne be. Vannak aggályaim ezzel kapcsolatban, de azt mondta, hogy hetente 1-szer tart egy orvos előadást ezzel kapcsolatban és ott nyugodtan lehet tőle kérdezni. Lehet, hogy elmegyek hozzá. De előbb mindenképpen apának kellene egy számlálásra elmennie.

Ne szomorkodj! Sajnos mi már csak ilyenek vagyunk. Ha neves esemény közeleg, még inkább vágyunk a babára. Őt szeretnénk ajándékba adni. Pedig a babát nem tudjuk ajándékba adni csak kapni. :wink: :D
Fel a fejjel!

Gabi :D
Nehéz kérdés.
1. ha a szervezeted nem készült fel egy újabb terhességre, akkor nem esel teherbe - elvileg
2. ha viszont nem elég erős, a hormonok nem rendeződnek stabilan, ismét "kifogja lökni a szervezet a magzatot - mert nem kockáztja meg az anya szervezetének terhelését"

Ugye nem isztok cickát tüszőrepedés után????!!!!!

Bridget :D
Fő, hogy ne görcsölj! Menni fog! Ha nem most majd kis idő múlva, csak most már ne add fel és járj a végére a dolgoknak! :wink: :D

Mirci :D
Fő a nyugalom!!!!!!!
Nem lesz semmi baj. Ezt mondogasd magadnak és amikor már elhiszed, akkor tényleg minden rendben lesz!!! :wink: :wink: :D
Én asztmás vagyok, tudom a kettő nem ugyanaz, de ...
Már több, mint 3 éve nem volt olyan "igazi" rohamom, múlt héten elkapott és eltört a spay-m. Bár én nagyon hidegvérű vagyok, de nagyon megijedtem, képtelen voltam uralkodni a pánikon, elkapott a sírás is, ettől persze rohamosan fogyott a levegő.... a sztori hosszú, a lényeg, hogy utána még néhány napig féltem, hogy megismétlődik..... muszáj nem erre gondolni. Minden rendben lesz, te uralkodj a testeden, a gondolataidon és ne ők rajtad!
Minden rendben lesz, minden rendben lesz......ha a tudatod elhiszi, akkor elfogadja. :wink:
Vendég

Jaj irtam egy csomot erre lefagyott a netem aztan minden eltunt :twisted: :evil: Na most majd megprobalom megint leirni persze tuti rovidebb lesz mer mar kesz vgyok annyit irtam...na tessek most meg csuklom is :lol:

Arikon
12 ev az ugy van,hogy 2komoly kapcsim volt 12 ev alatt amikor is akar ossze is johetett volna mivel mindketto komoly volt es probalkoztunk is... :roll: viszont meg azt hozzatennem,hogy 16evesen volt egy abortuszom es 18evesen egy korai vetelesem... :cry: bar azt mondtak itt,hogy az nem jatszik kozre :roll:

Mirci74
Panik betegseg :?: :!: Na akkor en tom mirol beszelsz mert nekem is 8eve kezdodott es 2eve kezdtem el kigyogyulni belole :roll: Ma pedig teljes mertekig allithatom,hogy kigyogyultam belole ugy,hogy az eredmenyeimen meg en magam is csodalkoztam :lol: Szal fel a fejjel mert mar te sem vgy beteg csak ,mint ahogy elottem is irtak ez a hirtelen uj sokminden az oka a kis ijedsegednek :!: De ha belegondolsz tok jo dolgok tortennek jelenleg veled es semmi ok a panikra nem ugy,mint 1-2 itt levo tagnak...szal kergesd el azt a csunya ordogot :twisted: :evil: mert neki semmi keresnivaloja nincs az eletedben foleg,hogy a 2legfontosann szemely "melletted " van....a lassan ferjed es a szuletendo bebi :P Szal ti igy 3man erosebbek vgytok,mint o...ne engedd,hogy elrontsa az oromod :!: Ahogy elottem is irtak en is jo otletnek tartom a vidam zeneket akar lehet nyugtato zene is...nem tom pontosan,hogy hivjak otthon de madarcsicsersegtol a tenger zugasaig sokfele van :P es a vidam filmek :!: (vigjatekok,mese) tuti rendben lesz minden 8) Gyogyszert meg vegkepp ne kezd el szedni ra foleg,hogy mar egyszer letetted :!: :wink:

Cherry
Persze,hogy kitartok es tom,hogy meg iden lesz bebi...foleg ha azt nezem,hogy a doki javaslata is egy ev volt...a lombik programot meg el se kezdtem na addig nincs para amig esetleg az sem sikerul... :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok,

Ma már jobban vagyok :) Ezt nektek is köszönhetem. Reggel felhívtam a nőgyógyászom, azt mondta a magzatnak nem lehet baja a pánikbetegségtől. Szednem kell magne b6-ot lórugásnyi adagban, az remélhetőleg majd helyrehoz.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
mirci74

Na latod... en azt mondom ha es is epp babat varnek egye fene a panikbetegseget felolem az is johet mert a lenyeg az megvan(vgyis lesz) :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Mirci,
ez nagyon remek hír! Nagyon örülök, h. jól érzed magad! :wink:

Cherry,
Szóval policisztás vagy, akkor már értem...és sajnálom! De az a fő, h. használ a Diane.
Igen, szigorúan csak a 14. napig iszom a cickát! :wink:

Bridget,
Te szegény, sok nehézségen mehettél keresztül, de biztos most már nemsoká Neked (Nekünk) is lesz babánk!

Babszika,
mi volt a dokidnál?

Én is most voltam a bőrgyógyászomnál és kiderült, h. extra száraz a bőröm és gyógyszertári kenőcsöt és testápolót kell használnom. Ja és ami nagyon elszomorított, h. májusban leszednek egy anyajegyemet, mert atípusos... :cry: Azért vagyok kiakadva, mert 3 éven belül ez már a negyedik amit leszednek, tele vagyok hegekkel. :evil:
Vendég

Lányok, nehogy unatkozzatok:

Honnan tudod, hogy 2008-ban élsz

1. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.
2. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.
3. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz.
4. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
5. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük.
6. Otthon is az irodahanggal válaszolsz a telefonba.
7. Otthonról is a 0-at ütöd először, hogy juss ki a kinti" vonalra.
8. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.
10. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.
11. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
12. Minden tévéreklám végén szerepel egy internet cím.
13. Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül (amit életed első 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris visszamész utána.
14. Reggel az, az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
15. Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz.
16. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod
17. Még rosszabb pontosan tudod kinek, fogod ezt továbbküldeni.
18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
20. ....és most röhögsz magadon.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Újabb viccek:
1.)
- Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó?
- Mindkettő marhára vigyáz a hegyen!
2.)
Nyuszika bemegy a boltba.
- Ecetet kérek!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó, akkor másképp mondom: kérek egy pamacot!
3.)
Szőke és barna nő autóznak. Egyszer csak megáll az autó, a szőke kérdezi a barátnőjét:
- Miért álltunk meg?
- Kifogyott a benzin!
- De okos vagy! Én biztos nem vettem volna észre és tovább vezettem volna!
4.)
Szőke nő kifakad a férjének:
- Elegem van az egészből! Sosem jössz haza időben, éjszakára is kimaradsz.
Megcsalsz fűvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja!
5.)
- Képzeld, tegnap leestem a létráról!
- Nahát, és lett valami bajod?
- Nem, semmi. Képzeld, tegnap leestem a létráról!
6.)
- Mit mond az orosz a halálos ágyán?
- Szent péter vár.
7.)
Férj és feleség vacsoráznak. A feleség leeszi magát.
- A fene - mondja - úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Igen - mondja a férj - és még le is etted magad!
8.)
- Hogy sikerült a randid?
- Hát, csak olyan sakkosan...
- Hogyhogy?
- A fehér királyról kiderült, hogy sötét paraszt...
9.) (Retro kategória. Ez egy igen "ántik" vicc)
- Hogy imádkozik a szűzlány Szűz Máriához?
- Szűz Mária, ki vétkezés nélkül szültél, add meg nekem, hogy szülés nélkül vétkezhessek.
10.)
Egy pasas begipszelt lábbal horgászik a folyóparton. Arra megy egy másik horgász és kérdi:
- Mi a helyzet, harapnak a halak?
- Nem, dehogy, csak elestem.
11.)
- Milyen a számítógépes szépségápolás?
- Átküldök neked egy kiló bájt!
12.)
Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:
- Ne haragudjon... az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hahóóóóóóóóóóó :?: :?: :?: :?: :?: Hol vagytok :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska :D
Ez nagyon jó volt!
A család nem tudta elképzelni, hogy mitől "nyerítek" ekkorákat.
Vendég

Sziasztok!

Babszi gyönyörűségeket vettél! A menyecskeruhával kapcsolatban, az eredeti igen sokkal királylányosabb és bizony ilyet nem sokat fogsz viselni!
De nekem a másik is nagyon bejön, az inkább olyan dögös, de olyat felvehetsz pl. ha valakinek mész az esküvőjére.
Szóval nehéz döntés.

Nekem ilyen volt:

Kép

Mirci! Örülök, hogy jobban vagy és próbálj nem stresszelni, mert az a babának sem jó!

Arikon! A síelésre hajnal 4-kor indultunk és másnap délben értünk oda Saalbach-ba. Pályaszállásunk volt egy apartman amiben 6 felnőtt és 2 lurkó volt. Ezek voltunk mi!
A fiúk mindennap mentek síelni én csak 3x voltam de nagyon klassz volt.
Ketten voltunk lányok azaz anyucik és mindennap 2x kimentünk a lurkókkal szánkózni, hancúrozni a hóban.
MEg felvittük őket a hegyre is a felvonóval, mert az a játszótér ott volt fent a hegyen és nagyon szépen sütött a nap ott fent. Nagyon élvezték. Meg ott Hüttéztünk ettünk Bécsiszeletet, de az akkora volt, hogy két embernek is elég volt. Meg gőzgombócot meg forrócsokit, na meg fincsi söröket is ittunk.
Meg voltunk szánkópályán, de ez nem olyan lejtő, mint amik itthon vannak, hanem 4-5 km hosszú kacskaringós6 szerpentines és kivilágított és csak a kölcsönzött szánkóval lehetett száguldani rajta. És a szánkópályára is a kabinos felvonóval lehetett felmenni!
REngeteg kaját meg piát vittünk, mi főztünk. Nagyon szupi volt.

Kedves Újak! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!

Nóri! Veled mi újság? Hogy halad az esküvőszervezés???

Millió puszi és szép hétvégét!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?