Meg is jöttem,de lassan húzok a postára feladni és még össze is kell dobnom a lakást!
Nehéz helyzetek ezek a lakásgondok!
Mi is Anyuval maradtunk egy fedél alatt,felújítottunk mindent és most 3-an vagyunk a lenti részbe!
Én sem akartam egyedül hagyni,mit csinált volna itt szegény!
Mi végül is jól megvagyunk,vannak persze kisebb összezördülések,dehát az mindenhol van!
Nagyon keveset van itthon,ha meg itthon van ő segít nekem én meg neki!
De azért a legjobb külön!
Én is nagyon vágyom már rá,de olyan lelkis vagyok!
Mikor úgy volt,hogy elköltözünk albérletbe,hogy mégis milyen tök külön,én napokig bőgtem,mert annyira sajnáltam Anyut,na meg a nővérem kisfiát,ő összeroppanna ha itt hagynám!
Szóval én ilyen hülye vagyok!
A vetélés után kellett járnom pszichológushoz,mert nagyon zanzi lettem,és ott sok dologra fényderült!
Ami a legfontosabb,hogy " Anyu felelős értem nem én ő érte,és a pótfiamnak a nővérem az Anyja,nem én!" Ebben tök igaza volt, de én ilyen vagyok!
Na jól eltértem a kiindulóponttól!
Wera! Jól döntöttetek!
Mia! Tényleg durva ez a Anyut adok-veszek!
Ja! És még lett volna olyan lehetőség,hogy Anyóséknál tetőtér-erre mondtam,hogy szarból szarba nem megyek! Már bocsi!
De a saját Anyámat választom az Anyósék helyett!
És lett volna olyan,hogy közösen veszünk telket az egyik haverunkkal+feleségével és erre ikerházat!
De én azt mondtam a páromnak,hogy ha innen kiteszem a lábam,csak teljessen külön!
Szerettem volna itt lakni de a Nővérem sose fog elköltözni,így muszály lesz nekem!
Mondtam,hogy ha NE ADJA ISTEN egyszer Anyu nem lesz akkor tuti azonnal elmegyek,de inkább éljünk még így 100 évig!
Nekem sajna nincsenek már nagyszüleim sem, Apu sem,csak Anyura és a Tesómra számíthatok!
Amúgy Anyunak ma van a szülinapja!
Na most aztán már tényleg mindenről írtam,csak győzzétek követni!
Megyek rendetrakni!
Sziasztok!