Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát ezt az ingás dolgot kipróbálom otthon! Kiváncsi vagyok! :D

Én is kaptam egy nagyon jó e-mailt. Remélem tudom csatolni! 1201698729.6002.doc

Kép
sziszka82

Lányok én is kiprobáltam ujra reggel ota
2 lányt mutat aztán a mostani fiut aztán megált tehát nem lesz negyedik
de végre most fiu lesz ha minden igaz
febrzár 12 megtudom
anha

Segítsetek! Hogy tudom lekicsínyeti a képet, amit fel szeretnék enni? Még adós vagyok az uh képpel, de nem tudok megbírkózni vele.

kolcsek

anha! Nehogy nagyon beleéld magad, hogy 12-én megtudod. Énis annyira számítottam rá és nem mutatta magát.

Kép
szly27

felébredtem, dobtam egy kétórás szunyit, mert majd széthasadt a fejem :( , de így talán megspóroltam az algopyrint?
Nektek is sokat fáj a fejetek?

Henka!
farsangon végül Dani király lesz (korona már van, kap egy almát fakanálra szúrva -országalma- és egy bordó lepedőből palástot csinálunk, és persze dávid is "kilá" akar lenni a bölcsiben, úgyhogy csak drukkolok, h ne egy napon legyen a farsang, mert akkor két palást kell (korona van még1) :lol: persze még van több mint 1 hét, addig még kitalálhatnak vmi tök bonyolultat nekem :wink:

Tita!
én is ingázok este, de nincs hagyományos karikagyűrűm, eljegyzési is ok, amiben van kő és fehérarany?

Magdolnam! Sly!
Azért nem aggódom, mert tiszta az uszi, és mert 7 évet szinkronúsztam, abban az időben szinte az uszodában éltem, szerencsére soha semmi baj nem volt, és terhesen amúgy nagyon ajánlják a vízi tornát is, mert kifejezetten jó az izmoknak, ha nincsenek terhelve. De köszi az aggódást, remélem tényleg nem lesz baj, persze a szaunát kihagyom!!
Sly remélem két hét múlva tuti lesz a sorom színe (és átvált rózsaszínre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

anha!
szia, még nem láttalak itt, mert friss vagyok :D

véda!
Nekem is 3 vonalzó van fent, és nem törlődnek ki, mondjuk én egyszerre tettem fel őket
Lillának jobbulást!! Hány éves?

Kolcsek!
magdinak címezted, de magamra ismertem :lol:
A fürdőruhát vettem a C&A ban, a felsőket a Jeans Clubban. Sokan írták, h nem tudnak ott felsőt venni, de ezek inkább tunikák/ruhák nekem (165cm 49kg alapjáraton, most 53kg) bejönnek, és nyúlnak, mert vmi mikroszál-pamut keverékből készültek.
De most pont azt néztem, h abszolút kismamás stílusú mell alatt bővülő tunikák voltak a kirakatokban é mind 4000 alatt.

mennem kell, mert Dávid bedobta a telefonom a fürdőkádba, és az beadta a kulcsot, most megyek érte a szerelőhöz, remélem megjavította, mert ha nem oda a sok számom :evil:

manomama

Na ezt az ingázást én is megpróbálom....

Éjszakai hasfájásra jó lehet, ha párnákkal kitámasztjátok a hasnál, deréknál, két láb között. Hátha. Ha valakinke mér van, a szopispűrna is kiváló.

potyka

Kolcsek! Azt hiszem, hogy te kérdezted már hogy kell lekicsinyíteni a képet. Én a photobie nevű programmal szoktam, amit a szoftverbázisról töltöttem le. Ha más nincs, szerintem töltsd le és akkor majd segítek hogy abban hol lehet újraméretezni.

Kép
szly27

sziasztok!
Most nem tudok visszaolvani, csak gyors bekukkolás volt, mert most jöttünk haza és éhen veszünk. :cry: Megcsináltam az ingás izét, és lánynak tűnik a dolog :lol: Megkértem apát, hogy saját magának is csinálja meg és kapaszkodjatok! Nem mozgott semerre, egyhelyben állt! :shock:
magdolnam

magdolnam: akkor nézd meg a postásnak is. :D
(bocsi, csak vicc volt, de nem tudtam kihagyni :wink: )

mia_snow

:shock:
magdolnam

Sziasztok!

Szóval vége a vizsgaidőszaknak, hurrráááááááááááá!
Manomama, gratula Neked is és sok pihit. Én 10 vizsgát csináltam meg, bár így is halasztottam 3-t :oops: , de nem érdekel. Érdekes pocakosan mindig olyan jól sikerül a vizsgaidőszakom. Hátha még a következő is beleférne :roll: .

Hirtelen visszaolvastam, és semmire sem emlékszem :oops: .

Én a kiszámolós módszert szoktam nézni, és annál 10-ből 9x bejön, hogy fiú v. lány :wink: . Toncsit is kiszámoltam anno, de most aszerint lány, viszont 14. nap előtt történt az esemény, s aszerint a fiúnak van több esélye :wink: . Minden esetre pár hónap múlva tuti lesz :lol: .

Nekem is rengeteget fáj a fejem, remélem hamarosan elmúlik :roll: .

Nem tudom, ki írta, hogy fánkot evett, de most napok óta meg vagyok veszve érte :shock: . Nincs mese, sütnöm kell 8) .

Véda, csináld meg az új vonalzót, majd itt a profilban másold be a régi vonalzód kódja után az új kódot, én is változtattam már rajta, nem törlődik ki.

Wera, én ugyan nem tudok varrni, de szerintem egy varrónő biztosan bele tudna toldani picit. Kérdezd meg!

Titanilla, most beletetted a bogarat a fülembe, hgoy mi lesz, ha nem is leszünk jó barátnők a lányommal :( , de, azok leszünk :wink: .

Hű, mennyi az idő!

Jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Hujujjuj-megint lemaradtam egy kicsikét :roll:
ingás dologra én is kiváncsi vagyok,majd kipróbálom :)

Éjszaka olyan aktív volt a Picuri :lol: De ami érdekes,hogy az első kettővel kicsi kis rugásokat,rebbenéseket éreztem először-hát most nem-vagy egy kis izompacsirta van ottbennt,vagy csak egyszerűen máshogy forgolódik,de nagyon erőseket rug :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Csak egy gyors bekukk, aztán rohanok dolgozni... :cry:
Utána meg suliba. :cry: :cry:

Ma reggel az én picurkám is bukfencezett egy nagyot, legalábbis nekem úgy tűnt...
Amúgy én elég ritkán érzem, és főleg gyengén, de még ez nem is baj, hisz korán van... ( Mindíg ezzel nyugtatom magam, amikor már rég vettem észre a mocorgását.)

Wera!
Mi újság van veled?
Találtál valamilyen megoldást?

Az ingás módszert ma én is kipróbálom.
Kíváncsi vagyok, bejön e?

A kép kicsinyítését a paint nevű programban is el lehet végezni.
Nem szükséges hozzá külön képkezelő.
Nekem sincs ezen a laptopon képkezelő.
Csak a másikon.

Na, most megyek!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Hurrá!!!!
Betöltöttem a 16. hetet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok

Szly én azért reménykedem edig mindig megmutaták magukat hátha ö se lesz kivétel .
anha

Sziasztok!
Nem tudom mi lesz a ruhával. Kiengedni tuti nem lehetmert nincs ráhagyva és össze van varra a béléssel meg egy csomó rétegből áll és még húzott is... á, mindegy. Fogalmam sincs mit csinálok. Tegnap a sógornőm nagyon okosat mondott. Ő biztos nem vett volna magának ruhát terhesen 3 hónappal az esküvő előtt. Hű, de megnyugtatott!! Sokkal jobban érzem magam! Nemcsak dagadt vagyok hanem hülye is! :? :evil: Egyébként ha "csak lent" nő a hasam még van kb 10 % esély hogy bele fogok férni, de a felfelé is terjeszkedik (miért ne tenné??) akkor viszont nem, mert gyomor-tájékon teljesen szűk már. Pedig csak 3 kg-t híztam... és milyen sokat sokat számít basszus!! :x

Tegnap lefoglalóztuk Anyával a videóst és bevittem a szül.any.kiv.-okat az anyakönyvvezetőhöz. Próbáltam hívni az étteremvezetőt is, mert kitaláltam hogy a "kikérést" is ott kellene tartani mert a szüleim panellakása elég szűkös lenne még annak a kb 15 vendégnek is aki ebben illetékes. Sajna nem sikerült elérnem, de ma megpróbálom személyesen elkapni, hátha több szerencsével járok. Legalább akkor a terítőt is megnézem. (A színe miatt lenne fontos, mert nemtom milyen ültetőkártyákat gyártsak.)
Ma megyek még a zöldségeshez, mert a gyümitálhoz valókat nekünk kell vinni, és délután megrendelem a virágokat is.
Állítólag nyílt itt a városban egy kismamiruha bolt, azt is meglátogatom, hátha kapok már végre magamnak egy rohadt nadrágot, mert 1-ben járok és néha alig van ideje szegénynek megszáradni a mosásból. :oops: Múlt héten a C & A-ban láttam egy tökjó feketét, de a 38-as is már lógott a senekemen, viszont csípőben szűk volt. Nem vagyok egyszerű eset...
Már 4 meghívót széthordtam, még 1 hátravan és az itteniek le van tudva.
Ma este barátnőzök és holnap végre pihizhetek! Szombaton még találkozom a teremdíszítőssel és asszem mást már nem kell intéznem egyelőre.
Nemtom mikor merjek haza indulni mert a mocskos MÁV már megint országos sztrájkkal fenyegetőzik, de most még jópofábbak mint eddig, mert meglepetésnek szánják hogy mikor. Sajna jártam már úgy hogy Miskolcig eljutottam (ott kell átszállnom) és onnan nem tudtam tovább menni, se vissza... így át kellett villamosoznom a buszpályaudvarra és busszal tudtam visszajönni Anyámékhoz. Nem szeretnék mégegy ilyen tortúrát végigcsinálni... :?

Örülök hogy mindenki jól van, a kisebb nehézségektől eltekintve! De a legjobban Henkának örülök, hogy 2 hónap múlva indulhat az újabb babaproject! Ez szuper Heni! Reméljük mire a mi picúrjaink megérkeznek már neked is lapulni fog valaki a pocakodban! :D :D

Érdekes ez az ingás dolog, amiről írtatok, majd én is kipróbálom otthon-otthon :) a karikagyűrűmmel. (Mert még nem hordhatom, ugyebár... :wink: ) Tegnap reggel pont erről volt szó az Rtl Klub Reggeli műsorában, csak ott kristállyal csinálták és mindenkinek bejött! Tökjó!

Kolcsek - a legegyszerűbben a Pain-t programmal tudod lekicsinyíteni a képet, nagyjából így: képre katt jobb egérrel/szerkesztés/kép/nyújtás-döntés/a vízszintes és függőleges értékekből jócskán leveszel, de mindig egyformák maradjanak (én 15-15-re vagy 20-20-ra szoktam)! Aztán valami más néven mentsd el, mert különben az eredeti kép is ilyen kicsi marad! Remélem tudtam segíteni! Várjuk a fotódat! :wink:

Képzeljétek itt esik a hó! Vagyis inkább havas eső, de az nagyon. Holnapra meg jó meleget mondanak úgyhogy lesz megint jó nagy locs-pocs! Szuper! :?

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Nem tud valaki valami jó receptet, hogy hogyan kell elkészíteni a marha bélszínt? Kaptunk egy csomó marhahúst és kéne csinálni belőle valamit.

Elég rossz idő van erre fele. Éjszaka még havazott is.

T-Maria! Még tényleg elég korai lenne minden nap érezned a babát. Én ennél a terhességnél a 16+x-edik napon éreztem konkrétan először. Vagyis akkor már tuti volt hogy ő az. Azóta meg meg sem áll.

Csillala! Akkor mostmár egy ideig nem kell tanulnod. Lehet, hogy a pocak miatt megértőbbek az oktatók. Hát még majd hatalmas pocakkal!

Kép
szly27

Tényleg! Rakjatok fel képeket. Tesókról, pocikról stb.!
Majd én is lefényképeztetem magam.

Kép
szly27

Bocsi de nem ide akartam. De itt is lehet :)

Kép
szly27

csajok-kicsit kipanaszkodnám magamat ha lehet :oops: elég hosszú lennék,úgyhogy előbb megvárom a válaszototkat.

Kép
Kép
Kép
kike

Látom nincs itt senki,akkor megyek főzni :(

Kép
Kép
Kép
kike

Kike - nem kell engedélyt kérni mindannyian ezt csináljuk nap-mint-nap! :? :lol: Mondd mi a baj :shock: !!!! Remélem nem komoly és hamar megoldódik!!!!! Egyébként mit főzöl? :)
Vendég

Kike, én itt vagyok. Hallgatlak.
Csak idáig áramszünet volt.

Kép
Kép
patr

Kike! Írd le nyugodtan! Vagyunk egy páran!

Amúgy nem találtam semmi használható receptet, úgyhogy most nem tudom mit főzzek. Ki vagyok ettől, utálom kitalálni.

Kép
szly27

Szly - ajánlom a mustáros, hagymás sült csirkecombot! Általában ha nem tudok mit kitalálni, akkor ezt csinálom!! Stahl-recept és isteni!
Vendég

szly: marhahusiról hirtelen a tatárbifsztek jutott eszembe. aaannyira kívánom már, imádom. csak nem merek most enni ilyet. :(

amúgy néz körül a mindmegette.hu -n, én ott szoktam recepteket keresni, ha nem jut más eszembe.

mia_snow

Szly, hagymás rostélyos! Sok-sok lyoni hagymával!

Megyek dolgozni, nem sok kedvem van. Irigyellek benneteket, akik otthon vagyotok. Annyi mindent kéne itthon csinálni, de nincs hozzá erőm. Még mindig olyan fáradékony vagyok. Mondjuk most lehet, hogy a betegségtől. Még mindig úgy köhögök, hogy azt hiszem kiesik a gyerek. :D

Kép
Kép
patr

Köszi-köszi:pari levest,meg krumplis nudlit-most fől a krumpli.

Szóval:nem is tudom hol kezdjem:Mi ugyebár Anyóssal élünk egy fedél alatt,amit még az is nehezit hogy ő nagyot halló-ezért kissé érzékenyebb.Ráadásul volt egy autóbalesete is,amiből kifolyólag nyugtatókon él,nem egészen beszámítható.Kristinek van saját szobájamég mikor terhes voltam vele-kicsit visszakanyorodok előrrébb-szóval Még aVercsi jövetele előtt-ugyebár Anyuval,meg a nővéremmel éltem egy emeletes házban-Anyukámég régen elváltak.Mikor a Vercsi útban volt-ideköltöztünk Anyósékhoz,Anyuékhoz meg a jelenlegi férje.Mikor a Kristi útban volt,ők az a lakást eladták,és elköltöztek Bakra.Hét millióért adták el.Nos,Anyukám mivel gondolt rám is,így megfelezte a pénzt,majdnemnekem még majd jön másfél millió,amit úgy beszéltünk meg hogyúgy fogom megkapni,hogy a Mamám amiben lakik-ő a haszonélvező,viszont Anyukámé,és az öcséé a lakás.tehát úgy beszéltük meg hogy majd-remélem még nagyon soká-ha a Mamám meghal az a lakás el lessz adva és Anyukám részét én kapom a pénzből.A gond ott kezdődik:hogy A Vercsi velünk van egy szobában-ugye a Kristinek abból a pénzből alakítottunk ki szobát amit Anyutól kaptam-ez azelőtt konyha volt,és a mostani konyhát is abból a pénzből csináltuk-ez azelőtt terasz volt.Vercsike ugye nemsokára iskolás lessz,nem alhat örökre velünk,és ugye ráadásul most itt lessz a harmadik is.Tudom hogy előre kelett volna gondolkodnunk,de már késő bánat.
Van még néhány körülmény ami nem a legjobb:Férjem Apja,már akkor meghalt mikor a Vercsi kicsi volt,meg kell mondanom,egy nagy barom volt,verte a családtagjait,és iszákos volt,így a Férjem testvére elment albérletbe,mi meg ide jöttünk.Mivel meghalt az Apja,így a ház részekre bomlott,amit még az is bonyolít hogy a Férjemnek van még egy testvére-otthonban-mert agyvérzést kepott még kiskorában-tehát így a gyámhatóság is bekerült a képbe.Férjem testvére,aki elment,lemondott az Apja utáni részről,cserébe a hegyért-ők most ott laknak.A Dédipapa-Férjem Papája,itt lekik velünk a melléképületben,amihez egy kissé hosszabb rész tartozik,mint ami be van lakva.Na most,mi vagyis én megpróbáltam beszélni Anyóssal hogy Az ő szobája lenne a két gyereké,ő lemenne az Apja mellé-persze meg lenne csináltatva jobban a melléképület,és akkor a pici kerülne a Kristi szobájába.Persze átmeneti lenne,mert majd el akarjuk adni a házat,de addig is kell agyerekeknek nyugalom.Meg a Papa se akar elmenni innen,ezért beszéltük azt hogy akkor adjuk el,mikor ő már nem él-már túl van a 90-en.Anyós akkor bele is ment a dologba,de mivel írtam hogy milyen-meggondolta magát,és azt mondta legyen a két gyerek velünk egy szobában a pici meg a gyerekszobában-de mégis hova rakjam őket?a fejem tetejére?Úgyhogy tisztára ki vagyok akadva-már arra gondoltam hogy most eladjuk a házat aztán ágyő Anyós,végre nyugtunk lessz,meg persze agyerekeknek is.Anyós egyébként mondhatni csak aludni jár fel,egész nap lenn van a Papával.De most hirtelenjében hogyan adjuk el a házat még a baba érkezéséig?? :cry: :cry: Nem akarok ezen is idegeskedni,pedig már most azt teszem.Csak ideiglenesen kéne lenn lennie,amíg el tudjuk adni a házat,de nem érti meg-jól összevesztünk.Hogyan rakjam a három gyereket?az se jó ha a két gyerek megy a kisszobába,mert az bizony tényleg kicsi,akkor egész nap itt randalíroznának,ahol mi vagyunk,és a pici lenne velünk-akkor pedig nem lenne nyugta szegény kibabának :( De az se jó ha Kristi mellé rakom a kicsit,a Vercsi meg velünkl marad a szobában,mert akkor hogy fogy nyugodtan pihenni a Kristóf.És persze az sem megoldás hogy a két gyerek legyen velünk,a pici meg a kisszobában.Így sincs rendes magánéletünk hogy a Vercsi van itt velünk.Segítsetek tanácsokkal-léci!!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Mondtam hogy hosszú lessz :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Anyuékhoz meg a jelenlegi férje-akarom mondani a nővérem jelenlegi férje :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Én is itt vagyok!

KIKE!!!!!!???????????????????????

Én tegnap kifeküdtem!
Mire főztem szétvetett az ideg,a kb. 30 palacsintából 6 lett jó,szerintem a liszttel volt a baj! :twisted:
Tiszta ideg voltam már és fáradt,és nyügős és különben is............
Aztán mentem szülésfelkészítőre,az nagyon jó volt!
Este 9-kor elaludtam és reggel 1/2 10-kor kelltem fel!
Full kész voltam!
Nemtudom mi volt velem,éjjel mentem wc-re,apa kérdezte is,hogy fáj valamim vagy csak fáradt vagyok?
Mindenesetre nagggggggggyon jót pupuztam!

Én ma nem főzők semmit,tojásrántottát eszünk ha Apa hazajön,mert utánna megyünk a barinőmékhez és pizzázni fogunk!
Meg persze babázni!
Viszont kéne mennem lezáratni a táppénzes papíromat!
Most megyek bedobom a szokásos Magne B6-ot!

Wera! Nagyon szorítok neked ruhaügyben,meghát hogy mindent sikerüljön elintézni!
Ügyes csaj vagy te,menni fog!
És nem vagy se hülye,se dagadt,csinos kismami vagy!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Na és persze ha el tudjuk adni a házat valamikor hogyan fog akkor most a pénz eloszlani?Gyámhatóség,meg minden,és akkor annyival több jár nekünk,amit én ráköltöttem a házra a saját pénzemből-két szobás házból lett három.

Kép
Kép
Kép
kike

kike: nem semmi a sztori, kétszer kellett átolvasnom, mire leesett. én az anyós-puhításra szavazok, valahogy őt kellene jobb belátásra bírni, vagy kész tények elé állítani.

nálunk is vannak gondok... és a sógornőm pedig megkavarja a dolgokat rendesen, holott joga az aztán nincs hozzá. :?

mia_snow

Köszi Mia:majd még puhítom,na igen kicsit bonyolult lett.Köszi a tanácsot,muszály lessz valahogy rávennem a dologra Anyóst,nem igen látok más megoldást én sem.

Itt is még plusszba a Férjem huga is bekaval-bafojásolja Anyóst,persze ellenünk. :?

Sajnálom hogy ti is gondban vagytok,ha gondolog panaszkodjál nyugodtan te is.

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Mia:majd még puhítom,na igen kicsit bonyolult lett.Köszi a tanácsot,muszály lessz valahogy rávennem a dologra Anyóst,nem igen látok más megoldást én sem.

Itt is még plusszba a Férjem huga is bekaval-bafojásolja Anyóst,persze ellenünk. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép
kike

bocsi hogy háromszor küldte el-nem tudom mi van vele :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Jövő héten megint megpróbálok vele beszélni-hátha-meg hát akkor szerintetek addig is áruljuk a házat?

Kép
Kép
Kép
kike

Szurogat a hasam,kellet nekem felhúzni magam? :?

Kép
Kép
Kép
kike

sebaj. még jó, hogy nem a hosszú jött át 3-szor. :D

nálunk annyi a gond (bár ez viszonylag egyszerű tulajdonképpen, csak az asztalra kell csapnunk), hogy a férjem szülei elváltak sok évvel ezelőtt. megfelezték a vagyont, férjem apja ment diósdra, anyukája pedig vett 1-1 azonos értékű lakást a két gyerekének, és a férjemmel együtt lakott, neki papíron nem maradt semmi, mindenét elfelezte a gyerekei között. a férjem húga elköltözött egy másik helyre amikor eladta a saját lakását, lakótelepi lakásba, és azóta is ott él - már a gyerekével. férj ott nincs.
a férjem is eladta a saját lakását, és vett egy régi öreg kertesházat, amire hitelt vett fel és felújított - ekkor kerültem én is a képbe. amíg a felújítás tartott, addig az anyósom a sógornőmhöz költözött, ez kb egy év volt, de olyan szinten nem jöttek ki jól, hogy az anyósom 1 év után úgy telefonált hozzánk, hogy ezt nem bírja tovább, öngyilkos lesz, stb... akkor még a házunknak csak az egyik része volt kész (2 lakás lett belőle, egy 1szobás anyósnak, meg egy picit nagyobb nekünk), és az ő egyszobás részében laktunk 3-an. na persze ahogy anyósom szólt, mi azonnal kihoztuk, és velünk lakott, aztán kész lett a mi részünk is.

azóta már eltelt 4 év, mindenki él a maga kis fészkében, de mi szeretnénk majd építkezni, mert 2-3 gyerekhez pici lesz a lakásunk, és szocpol sem járna a bővítéshez. az anyósom elég nehéz eset, és elég rosszindulatú természet, most velünk lakik - minket szid effektus, és a lánya kitalálta, hogy visszaveszi magához az anyukáját, HA adunk neki 5 millió forintot. na ezt adjátok össze. nyilván nem volt a válasz... meg hát mire fel????

mia_snow

Hú Kike!

Ez tényleg nem egyszerű!
Szerintem sem nagyon van most más megoldás mint Anyós puhítása!
Ház hírdetése????????
Hát nemtudom! És a dédipapával akkor mi lesz?
Amúgy Anyósod is elakarja majd adni a házat,vagy most ép mi a véleménye?
Bocsi ha esetleg olyat kérdezek amit már írtál! :oops:
Most át kell rohannom a dokihoz lezáratni a táppénzespapírom,mert 12-ig van,de aztán még jövök!

Kép

Kép
ibm

sziasztok!!
Kike!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen fura anyóssal áldott meg a sors...

De bocsi a kérdésért, a párod nem tudna vele beszélni?
Mégiscsak az ő anyja...

szerintem a ház eladása sem volna egy fáklyásmenet.
Ezt az ötletet én hanyagolnám.
Mert jönne a következő probléma, a vásárlás.
Persze mindenképpen jobb külön a szülőktől.
Én már csak tudom, 7 évig laktam az anyukámmal. Pedig a sajátom, mégsem volt könnyű.
Csakhogy nehéz egyik pillanatról a másikra megoldani. Ráadásul benneteket sürget az idő is.
Vendég

Hát Mia-a ti esetetek se semmi,nem is értem hogyan lehetnek ilyen emberek :shock: Anyukáját adok,veszek alapon adja hozza?Elképesztő.

Kép
Kép
Kép
kike

Hát, Kike, ez tényleg nehéz dió! Én is anyóspuhítást javaslok! Vagy ha az sem válik be, mondd meg neki hogy ha nem megy le a papához, mind a 3 gyereket berakod az ő szobájába, hogy végre nyugodtan lehessetek! :lol: Bocs, hogy így viccelődök, de szeretnélek egy picit jobb kedvre deríteni!
Nekünk is számításban volt az anyósékkal együtt-élés, de végül inább fölvettünk 8 millió hitelt, hogy vehessünk egy kis saját fészket. Tudjuk hogy a dupláját kell visszafizteni és valószínűleg életünk végéig nyögni fogjuk a részleteket, ami azóta (2006 nyarától) már 5x emelkedett, de valahogy mégis úgy érzem jól döntöttünk...
Tényleg nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz helyzetben vagytok és bár nem igazán tudok segíteni, drukkolok hogy mielőbb megoldódjon ez a probléma!
Vendég

A Férjemmel az a helyzet hogy az Anyjával nem igazán tudnak nyugodtan beszélni,mindig kiabálás a vége.Ezért vagyok inkább én aki intézi a dolgot,meg én beszélek a párommal hogy mi van.Nemrég ismét beszéltem Anyóssal,hát még van mit puhítani rajta-főleg azért mivel azzal jön elő hogy régen is egy szobában voltak sokan-hiába mondom hogy most nem az a kor van.Ha el is adnánk,Anyóssal menne az Apja is-csak hát ő nem akarja hogy eladjuk-ez a másik gond-Dédipapa maradni akar.Anyós még csak-csak belemenne az eladásba-mondtam neki hogy hirdessük meg a házat,aztán csak lessz valami,de ha addig nem tudjuk eladni amíg a pici jön,mégis csak ideiglenesen le kéne mennie,amíg nem tudnak szétválni útjaink.Csak hát:Kétségbe van esve-hogy jajj,akkor a Lánya felé se néz,meg haragszik rá,ha ebbe bele megy-de hát mi köze van hozzá??Különben is Ő volt az aki elszökött az Apja miatt,és itthagyta az Anyját,a Férjem pedig maradt,és amikor úgy volt-regulázta az Apját.Szóval ne most kejjen fel az Anyja védelmére-különbn is nem akarjuk mi kiebrudalni,csak a helyzetet kell valahogy megoldani.

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Wera:azért elmosolyodtam.
Én is még az elején mondtam a Férjemnek hogy menjünk külön,de nem akarta az Anyját magára hagyni:most meg szarban vagyunk :?

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek nudlit csinálni,aztán jövök,ha a párom addig nem kel fel-éjszakás volt.

Kép
Kép
Kép
kike

Meg is jöttem,de lassan húzok a postára feladni és még össze is kell dobnom a lakást!
Nehéz helyzetek ezek a lakásgondok!
Mi is Anyuval maradtunk egy fedél alatt,felújítottunk mindent és most 3-an vagyunk a lenti részbe!
Én sem akartam egyedül hagyni,mit csinált volna itt szegény!
Mi végül is jól megvagyunk,vannak persze kisebb összezördülések,dehát az mindenhol van!
Nagyon keveset van itthon,ha meg itthon van ő segít nekem én meg neki!
De azért a legjobb külön!
Én is nagyon vágyom már rá,de olyan lelkis vagyok!
Mikor úgy volt,hogy elköltözünk albérletbe,hogy mégis milyen tök külön,én napokig bőgtem,mert annyira sajnáltam Anyut,na meg a nővérem kisfiát,ő összeroppanna ha itt hagynám!
Szóval én ilyen hülye vagyok! :oops:
A vetélés után kellett járnom pszichológushoz,mert nagyon zanzi lettem,és ott sok dologra fényderült!
Ami a legfontosabb,hogy " Anyu felelős értem nem én ő érte,és a pótfiamnak a nővérem az Anyja,nem én!" Ebben tök igaza volt, de én ilyen vagyok!
Na jól eltértem a kiindulóponttól!

Wera! Jól döntöttetek!

Mia! Tényleg durva ez a Anyut adok-veszek!

Ja! És még lett volna olyan lehetőség,hogy Anyóséknál tetőtér-erre mondtam,hogy szarból szarba nem megyek! Már bocsi!
De a saját Anyámat választom az Anyósék helyett!
És lett volna olyan,hogy közösen veszünk telket az egyik haverunkkal+feleségével és erre ikerházat!
De én azt mondtam a páromnak,hogy ha innen kiteszem a lábam,csak teljessen külön!
Szerettem volna itt lakni de a Nővérem sose fog elköltözni,így muszály lesz nekem! :cry:
Mondtam,hogy ha NE ADJA ISTEN egyszer Anyu nem lesz akkor tuti azonnal elmegyek,de inkább éljünk még így 100 évig!
Nekem sajna nincsenek már nagyszüleim sem, Apu sem,csak Anyura és a Tesómra számíthatok!
Amúgy Anyunak ma van a szülinapja! :lol:
Na most aztán már tényleg mindenről írtam,csak győzzétek követni!

Megyek rendetrakni!

Sziasztok!

Kép

Kép
ibm

Hát Kike! Nem egyszerű a helyzetetek. Teljesen nem is értem, de a lényeget és a gondodat igen. Én eleve azt mondtam, hogy inkább veszek fel hitelt, de külön akarok lakni. Pedig anyósoméknak ott van a kétszintes ház. Akarták hogy menjünk oda, de megértették hogy nem akarunk. Egyébként sem lehet a mai világban hitel nélkül házhoz jutni.
A rokonság, hogyha sorsokról, meg anyagiakról van szó, elillan, mintha idegenek lennénk. Mindenki csak a saját malmára hajtja a vizet. A saját érdekét nézi. Mi is rokonoktól vettük a házat, de volt nagy vita az ára miatt. Még annyit sem engedtek, mintha idegenek lennénk. (100 E-t engedtek 4-en, fejenként 25 E).
Én a helyedben beszélnék anyósoddal, hogy adjátok el a házat. Addig meg menjen le a papához. Persze eladni és venni sem lesz egyszerűbb és az időzítés sem a legjobb. Nagyon sok ideggel és pénzzel jár. Ami most neked nem hiányzik. De az is lehet, hogy kiírjátok hogy eladó és majd csak 1 év múlva kel el. Úgyhogy én kiírnám. Persze csak akkor, ha anyósod nem nyugszik bele, hogy lemenjen. Mondjuk teljesen külön sem egyszerű. Hitel+háztartás+gyerekek, nem kis pénz. Nem tudom most hogy fizetitek a számlákat, de gondolom anyós is beszáll. Ha külön lesztek, viszont nem lesz ki beszálljon.
Szóval nem tudom. Beszéld meg a pároddal, meg az illetékesekkel és mérlegeljetek!

Úgy látom nem sokat segítettem, de ezt így kívülállóként nem is nagyon lehet.

Kép
szly27

Dehogynem Szly,sokat segítettél-megerősítettél abban,amit én is gondolok-köszönöm :) :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?