Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!Megint laptető!!Ez iggen!!
Vendég

Gabi,Alexa!
szia nektek is!bocsi hogy nem írtam külön :oops: jó hallani felkőletek is eltűnt báránykák :lol:

Márti!
gratula a vizsgáidhoz!most már pihizz és csk a kis babócára koncentrálj! :D
a Deáknál voltál 4D-n???? :shock: azért tudnék róla mesélni........ :roll: :? :evil:
Vendég

Vicuska!Nincs semmi baj!Én sem írok mindíg mindenkihez!

Hoztam képeket!

Így lazítok néha a padlón,miután lehúztam az egyik mamuszomat!
Kép
Mindíg a Tigrissel alszom! Kép
Kukk!! Kép Kép Lazán tévézek! Kép Én már fogat is mosok ám!Kép KépAz új dömperem Kép Kép
Vendég

Vikike!Sajnálom,hogy most nem sikerült!De majd a következő hónapban már biztos ott lesz a pocakodban a kistesó!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Látom már mindenki alukál,én is elteszem magam holnapra!Addig is pusssz!!!!!
Vendég

Jóóóóóó reggggggeeeeellllt.

Ma van a hét utolsó munkanapja (nekem :) ) Jaj de jó!!!!!

Köszi Csajszik, nekem is teccenek, de majd meglátjuk élőbe, na meg addig barátkoznom kell az árával is (kb 100 e Ft körül vannak). Apa ragaszkodik hozzá hogy az ő kicsi fiának csak nagyon szupi babakocsija legyen. (na jó, bevallom persze én se bánom :) ) Na meg amúgy is a nagyik akarják kifizetni, nem tudom miért aggódok. :shock: Talán kicsit smucig vagyok?! Sajnálok rá ennyi pénzt, meg hogy fogom a babkocsi tárolóba hagyni? :wink: :roll: Holnap minden eldől.

Vicuska, laptető :wink: :D Hajrá-hajrá, drukk az UH-hoz!!!!

Alexa, gyönyörü a kis Szívtipród, apa is megkérdezte ki ez a kis pöcsös aki ilyen fiatalon már ügyesen a fogát mossa. Nagyon jók a képek. Kedvenc képeim amikor a Tigrincsel alszik. :)

madiani

Jó reggelt.

Ani, használtan semmiképp nem akartok babakocsit?? Nekem még egyet mondtak, amire figyelni kell: a babakocsi súlyára. Azt írtad 14 kg. Az elég nehéz! Meg hozzá jön a gyerkőc.... De ezt én még nem tapasztaltam, csak mondták nekem is!!

Holnap jön a barátnőm Németországból, úgyhogy nem sokat leszek, ma meg takarítgatok, meg a változatosság kedvéért pakolok.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt!!!

Tegnap a szokásos keréknézegetés közben, megkérdi az egyik vicces munkatársam: mindegyik megvan? :) Elmeséltem a múlt heti "élményem", így már tudta hová tenni a nézelődést. :)
Titababa ébren van és kitartóan ütöget. :)

Ani
Célirányosan kértem időpontot, 1 hét múlva jön haza apa. Ha felhívod őket, úgyis mondják, hogy mikor is tudsz menni. Ja, és mondta, hogy kb. a 28. hétig farfekvésesek a bébik (általában), ne érjen senkit nagy csalódás, ha nem tud a lába közé kukucskálni. :)
Tegnap is fülelőztem, hát nem észrevette. Mondom én, hogy huncut. :lol:
Milyen jó cégnél vagy, hogy mérleget adnak ajándékba. :)
Tetszik a babakocsi. Nagyon vagány, aszongya tárcsafékes. Elemér is az. :lol:

Bessy
A lombiknál is elég nagy esély van az ikrekre. ;) :)

Vicuska
A sok laptető után hármasikreid lesznek. :D

Alexa
Jók a képet, főleg a szekrényben állós. :)

Kata
Csak óvatosan a pakolászással és a takarítással.
Vendég

Szia Kata!

Használtat nem veszünk, se apa se a nagyik nem engedik, meg attól én is tartok kicsit.
Köszi az infót, nekem is mondták hogy a súlyra figyeljek, ezért is mondtam hogy majd élőbe dől el a dolog, mert így nem tudom felmérni hogy mennyire nehéz. Na meg az az igazság hogy ami könnyűt eddig láttam az vagy nem tetszett vagy csak neten lehet rendelni (és nem lehet elötte megnézni). Na úgy meg végképp nem kell.

madiani

Ani
A 14 kg tényleg elég súlyos... De ha testépítésbe akarsz kezdeni... :D
Vendég

Ha tudtok olyan babakocsit (újat) ami hasonló felszereltségű de könnyebb, kérlek osszátok meg velem. Köszike

madiani

Ani
Szívesen. Elég húzós ára van... :? Azt nem mondta a csajszi, hogy hány fényképet adnak, és nem kell vinni, magadon kívül, semmit.

A tegnapi háztűznézés elmaradt, áttettük jövő péntekre. Apa is hazaér akkorra, tudunk nyugodtan nézelődni. :)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Alexa
Köszi a véleményt a babakocsi témáról!
Martinka nagyon édi! Nagyon laza, ahogy a kanapén fekszik!

Ani
Szerintem ha mentek mindenképpen Pestre babacuccokat nézni, akkor menjetek el a Bippa Kft.-hez (ahonnan én is leftettem a linkeket), mert a honlapból kiindulva szerintem sokminden jó árban van náluk.
pl: http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=301
Valami ilyesmire gondoltál nem?
Mondjuk nekem nem tűnik praktikusnak, hogy a vázon kell cserélgetni a különböző "felépítményeket".
Nekem fontos szempont, hogy ha valahova kocsival megyek (általában mindenhova) és csak gyorsan ki kell kapni a gyerkőcöt a kocsiból, akkor ne kelljen mindig kiszedni a hordozóból, és "megágyazni" neki a babakocsiban, hanem csak gyorsan ráteszem a babakocsira a hordozót. Persze más amikor otthonról sétáni indul az ember. Mondjuk ezek azok a dolgok, hogy mindenki másképpen éli az életét, és tényleg mit használ ki majd az ember.

Krixta
Nekem bejön a Martina név. Az egyik barátnőmet is így hívják, mi Marcinak becézzük.

Judy, Kata
Örülök, hogy mindenokés nálatok. Szépen nőnek a babócák!

Kép
tand

Szilvi
A 4D-n egy dvd-t kapsz majd, ami az egészet rögzíti, amit Ti islátni fogtok ott.

Kép
tand

Szép napot!

Szilvi!
akkor a jövő pénteketek szupi lesz!babavideózás+háztűznézés :lol:
ma mész akkor RL-hez?

Alexa!
nagyon arik a képek Martinkáról :P

Kata!
jó barátnőzést 8)

Ani!
nekem is az uccsó munkanap a héten! :wink: holnap temetésre megyek Celldömölk felé :(
Vendég

Andi
Nekem úgy mondta a csaj, hogy DVDt és fényképet is kapunk...
Ez a cserélgetős babakocsiról jutott eszembe. :) A párom szülei is olyan babakocsit vettek hajdanában, aminek a mózeskosara levehető volt. Egyszer indultak sétálni, mózeskosárba piciapa bele, kosár fel a kocsivázra. Elindulnak, kicsit lejtett az út és a mózeskosár önálló életre kelve lezúgott piciapával ki az útra. :) Elfelejtették mindenhol rögzíteni a kosárkát és így el tudott szabadulni. Szerencsére nem lett neki semmi baja, a szülők viszont szívrohamot kaptak. :D

Vicuska
Szupi lesz bizony! Már alig várom, hogy elteljen az az 1 hét.
Ma megyek, nem csörögtek, hogy műsorváltozás lett volna. Végre ismét tudok kukkolni. :)
Vendég

Csajok, mégegy dolog, aki babakocsit, vagy babacuccot akar venni:

www.babyoutlet.hu ez a Brendonnak az outlet-je, nagyon érdemes itt körülnézni. Sok-sok cucc van, jó áron!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Alexa, fantasztikus a kiskrapek, egyszerűen imádnivaló, a fogmosós képtől behaltam.. :D

Vicuska, mit tudnál mesélni Deákról? Nekem is azt mondta a keresztanyám, h inkább a Bácskaihoz menjünk, de 2 ünnep között ő nem volt, és csak így tudtunk mindketten elmenni. Privibe is írhatod, kiváncsivá tettél! :shock: :lol:

Kata, mit pakolsz? :) rendezgeted a babaszobát-cuccokat? Vagy mit? Én is elkezdem, hétvégére beszerveztük Attila régi edzőjét pakolni, átrendezik a szobát, hogy anyukámmal ki tudjunk mindent rámolni meg takarítani idejében :D Ez a babyoutlet nagyon jónak tűnik!!! Ráveszem apát, hogy menjünk el... :D

Ani, köszi, hogy javítottad! Amúgy a mikor próbálkoztok "rovat" akkor tűnt fel, mikor elejétől kezdtem olvasgatni a topikot a minap, és azóta akarom ám írni, hogy nem jó az április, de az már nem jutott eszembe, hogy az aktuális táblát kéne nézni... :D bocsi! Tetszenek a járgányok, a súly sztem akkor érdekes, ha sokat buszoznál vele, ha nem kell neked emelgetni szerintem nem gáz.

Andi, nekünk is fontos, hogy ne kelljen rendezgetni a babakocsit mikor kikapjuk az autóból, de még mindig nemtom, vajon a mienk milyen lesz.. :oops: :roll: picit félek azért, a barátnőm nem babás, nem igazán tudja, mik a szempontok, de mint kiderült még 1 helyről lesz kölcsönbe piciknek való babakoccs, remélem a 3 közül már valamelyik jó! :D

Szilvi, tárcsafékes, ez jó :lol: :lol: :lol: amúgy Kisatinál a farfekvés dolog nem jött be, ő bizonyítottan "lefelé" van 24 hets kora óta, de szerintem még régebben befordult az érzéseim alapján :D Helyes, nyaggasson csak Titababa! :) tegnap engem is szét akart szedni a picúr, hallgattam neki Kövi Szabolcsot, hát oda van érte, küönösen a tengert szereti hallgatni :D

Kisregény következik:
Na hát még csak 10 óra, én meg már túl vagyok az egész napos tennivalóimon (na jó a főzést leszámítva): voltam Távírdába vér-vizelet- gyötretésen, majdnem elájultam :roll: pedig én nem szoktam szédelegni ott. Előtte a sorban álltunk 1 csajszival aki szintén 30 hetes, már ő is alig állt a lábán, 20 perce vártunk (persze ültek mindenhol, elég fiatal hapsik is), erre mikor megnyitották a sort, beállt egy botos nagyon öreg néni. Persze hogy nem túrtuk ki onnan, nyilvánvalóan előbb ott volt már. Na erre odatódul még vagy 5 ember így szép sorban, picit elegem lett...megkérdeztem, hogy szerintük miért alakul ki a SOR nevű intézmény a civilizált emberek között, meg hogy vajon mi jókedvünkből szobrozunk-e az ablaknál ÁLLVA...egy nő még nekiállt pampogni, hogy ők ott ülnek 6 óta, na mondom a kulcsszó az ÜLÉS, tegyen egy dinnyét a pólójába és próbáljon itt állni fél órácskát a levegőtlen, büdös, meleg váróban és neki lesz a legnagyobb szája. Na ezek után megnyílt előttünk (érdekes módon) a sor, odamehettem leadni a cuccost, erre mögöttem majdnem összeverekedett két pasas, mert hogy ki állt oda előbb, stb...mondom ilyen nincs, ezek emberek??!? :D
Na ezek után bementem a MÁKhoz, ahol készségesen elmondta a hölgy, hogy kapok GYESt, anyaságit, családi pótlékot biztosan, kaptam papírokat is, de szerinte nem vagyok jogosult a GYEDre, GYÁSra...kérdezzem meg a TB-nél, ott kell intézni. Na tök jó.
És most a happy end: a védőnőm adott még egy kupont a kismamacsomagra, s én most bementem és mégegyszer kiváltottam azt,szóval most van KETTŐ aventem és cumim :D :D Próbáljátok ki, ha rendes a védőnőtök biztos ad, ha nem, mondjátok, hogy elveszett a kupon... :D
Na befogom és megpróbálom ezt elküldeni, hátha beteríti az egész oldalt.
Vendég

Titababa eddig tényleg faros volt, most szerintem másként fordult, mert vagy ez egyik vagy a másik oldalon (vagy mindkettőn) jön a dörömbölés. :)
Kíváncsi leszek, meg akarja-e végre rendesen mutizni, milye is van. :)
Nem irigyellek a távírdás "kalandjaid" miatt. Az új SZTK jobban bejött, sokkal több az ülőhely.

Valamelyik nap én is jártam a munkaügyön, nagyvonalakban elmesélték, mikor-hova-mit kell vinni. Rendesek voltak, ha bármi bajom van, nyugodtan bemehetek és segíteni fognak. :)
Tényleg: azt a kupont mikortól lehet beváltani?

Ja, a tegnapi este se maradt kalandmentes. :D Békésen néztem a Macskafogót (még csak az első résznél járok :) ), mikor teljes sötétségbe borult minden. Szobából kitapogat, konyhába be, öngyújtó kivadász, persze apa tette el. Gyertya meggyújt, majd egy negyed óra után ráuntam és lementem az utcára körülnézni, mi is van. Az egész lakótelep tök sötét volt. Kb. fél óra után kerültek elő a szerelők. 7 után ismét lett áram. A mosógép is be tudta fejezni a kis dolgát és a kenyerem se ment tönkre. :)
Vendég

Márti!

én előre félek ezektől a kórházas sorbanállásoktól :evil:
ügyi vagy hogy ilyen gyorsan lerendezted :lol:
D?:68.oldal :?

Szilvi!

ezek szerint te is sütsz sk. kenyeret? :wink:
Vendég

Vicuska
Hát épp nem sk, rábízom a kenyérsütőre. :) Pizzatésztadagasztást is rábíztam, nekem csak kinyújtani, megcuccolni és megsütni kellett. Ja, meg megenni. :D
Ha megemberelem magam, akkor próbálok zsömit is csinálni...
Vendég

Vicuska, téényleg! bocs, elfelejtettem h vele volt bajod, de akkor is elfelejtettem, mikor mentünk a 4d-re... :oops: hát velünk normális volt, de Veled tényleg nemigen :? :)

Szilvi az új sztk picit messze van, oda csak akkor megyek, ha amúgy is uh a mellette lévő épületben :)

na most pofátlanul beteszek újabb képet, bocs, mindig az én pocimmal van tele az oldal. Megint ilyen volt-ilyen lett képek:
Kép 2 hónapja
Kép most
Vendég

Márti
Jól kikerekedtél. :)
Múltkori UH papíromra rápingálták, hogy a következőre majd a II. szakrendelés 227. szoba.... Mit össze nem filóztam, hogy az hol lehet. Múlt pénteken megvilágosodtam. :D
Az mennyivel másabb, mint a kórházi UH?
Vendég

mármint hol van az a 227.szoba?? :D
Vendég

na most megint az van ami szokott lenni, hogy idetévedek végre és egy csomóan lelépnek??? Szóljatok, ha utáltok... :lol:
Vendég

A 227es szobát meg fogom találni, jobbra kell elzúzni a folyosón.
De miért pont oda kell menni a köv. UHra? Mivel jobb az, mint a kórházi UH?
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Képzeljétek ma felhívott egy ismerősöm hogy olvasta a kismama újságban vagy hol hogy van egy fertőzés Streptococcus B a neve ami szüléskor megfertőzi a babát és sajnos nem tudják már akkor meggyógyítani a picit szóval halálos is lehet nekik.
Állítólag mondta a Schwarzinak is ő vett tőle kenetet mert ha a szülés előtt kiderül hogy ott van a hüvelyben akkor még lehet elleneanyagot adni ill.kigyógyítani...ti tudtok erről valamit?
Hétfőn megyek a dokihoz mindenképp rákérdezek.. :roll:

"A Streptococcus B-fertőzés következményeként az újszülöttnél vérmérgezés, agyvelő-, valamint tüdőgyulladás alakulhat ki. A fertőzés az újszülött halálát is okozhatja."
Vendég

Szilvi
Veled mindig történik valami :D

Vicuska Tündér
Írtam privit

Kata

Tényleg baromi jó ez az outlet csak kár hogy pesten van...vagy lehetne neten rendelni.

Márti
Én is hasonlóan jártam a múltkor az Sztk-ban..már rájöttem hogy nem lehet megváltani a világot..az emberek köcsögök és önzőek..(a legtöbb)sajnos...

Ani

Akkor kitartás neked mára!Az én párom sem dolgozik holnap szerencsére..remélem végre romantikázunk mert most lehet :oops:

Alexa
Nagyon szép a Martinkád..mekkora gyönyörű szemei vannak :D
Vendég

Krixta, erről nem hallottam, de most bogarat ültettél... :roll: Apa meg majd leharapja a fejem h megint pánikolok minden sz*ron. De ez akkor is rosszul hangzik! én is tuti megkérdezem.
Vendég

Bocs nem akartam pánikot kelteni,engem is úgy hívott fel a csaj a frászt hozta rám...
Szerintem rá kell kérdezni meg kell nézetni és megnyugszunk..ez igazából szülés előtti hetekben fontos..
Tényleg ne harizzatok.
Vendég

jaj dehogy haragszom :) csak én is mindig pánikolok az ilyeneken, de jobb mintha nem is tudnék róla és baj történne, mert nem voltam elég körültekintő, inkább köszi h szóltál!
Vendég

Halihó!

Csak gyors, jelentkezem.

Márti, dehogy utálunk, ilyenre még csak ne is gondolj! Nagyon szép a pocid :)
Én most értem haza, elmosogatok, aztán irány az ebédért. Aztán moshatok (megint :evil: )

Kriszta köszi az infót a Streptococcus B-ről, feltétlen megemlítem a dokimnak.

Na rohanok pusza

madiani

Krixta, Márti,
nekem tegnap vettek le cervix nyákot (?) kitenyésztésre. Szerintem ezt leveszik az első nst-n, és gondolom ezeket nézik!! Automatikusan!

Képzeljétek, most írt a barátnőm, hogy ma reggel 7.10-kor megszületett a kislányuk: :lol: Liliána, 3200 g, és 53 cm! Február 4-re volt kiírva. Tegnap skype-oltunk, és írta, hogy vannak fájásai, 20, 10, 30 percesek, össze-vissza. Meg is beszéltük, hogy lehet, hogy aznap már nem alszik otthon...

Babacuccokat pakolok, meg a hálószoba bútorunkat ki akarjuk cserélni, és meghirdettem mindent. A franciaágyunkatéjjeli szekrénnyel hétvégén elvitték, a gardróbunkat szombaton visszük mi Pestre, a komódunkat meg ma délelőtt vitték el. Murphy törvénye, hogy így szülés előtt visznek el mindent, és új hálószoba garneszünk még nincs. de megbeszéltük apával ,hogy addig nem veszünk újat, amíg el nem adjuk, mert nem tudjuk hova tenni a régit. na most aztán kapkodhatunk... Na mindegy, majd dobozból élünk pár napig-hétig. Ez van... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!

Mindenkinek köszönöm a dícséreteket! :D :D

Krixta!
A 36. héten szoktak kenetet venni,akkor megnézik,hogy van-e ilyen fertőzés.Ha van,akkor írnak fel antibiotikumot,és szülésre minden oké lesz!Ha szülésél derül ki,akkor asszem vénásan adnak gyógyszert,és védi a babát kibújáskor!Ne izgulj,nem lesz semmi baj! :wink:

Szilvi!
Veled mik történnek!Gondolok Rád este!Majd írd ám meg azt is,hogy mit mondott RL a barnára!Nem fáj már a hasad alja?

Márti
!Nagyon szépen nődögél Kisati! :wink: Az SZTK-s sztori ismerős...Sajnos..
Vendég

Kata!Azért jó így pakolászni,nem ?Én nagyon élveztem a készülődést!Barátnődnek gratula!

Ani!Jó étvágyat!Csak "lassan" rohanj! :D :D
Vendég

Alexa,Kata
Köszi a megnyugtatást..na erről beszélt a múltkor a Márti..hogy milyen jó hogy vagytok és ezt megtudjuk itt beszélni nem pedig stresszelünk rajta csak mert olvastuk valahol :wink:

Kata

Nagyon grat a barátnődnek!!
Én is pakolászgatok meg írogatom össze hogy még mit kell beszereznem...ezek tök jó dolgok,nem?Én már nagyon várom hogy lassan rólad meg Judyról jöjjenek az infók hogy fájások meg szülés meg ilyenek...szerintem már nincs sok hátra!:)

AniÉn is állandóan mosok...:)

Tényleg ti milyen mosószerrel mossátok ki a babaruhákat?Amivel amúgy is vagy külön babáknak valóval?
Vendég

Krixta
Pedig néha szeretném a szürke állampolgár életét élni. :)
Ezt a kókuszt lehet, hogy én is megkérdezem (ha nem felejtem el). :)

Kata
Jó nagy munkába fogtatok, így a vége felé. :)

Alexa
Már nem fáj, akkor egy nap kitartó volt. :? Apa is a lelkemre kötötte, hogy szóljak miatta.
Barni azóta se volt...

Lassan el kellene mennem enni...
Vendég

Kata, gratulálok a barátnődnek! De jó!!! :D hát a bútort majdcsak megoldjátok, mi még csak az átrendezésnél tartunk, meg kéne nekem 1 kényelmesebb székféle, ami fotel is lehet meg szék is ide az asztal elé... :)

Köszi a bókokat :)
Vendég

Krixta!Ez jól esett,köszi! :D

Mosószer,öblítő:Folyékony Tomi Kristályt használok,és mindíg vmilyen Sensitive öblítőt.Bababoltokban viszont láttam kimondottan babaruha-mosószert és öblítőt.gondolom attól biztos nem lesz allergiás a pici bőre.

Azt szeretném megkérdezni,hogy Ti vesztek/vettetek olyan pelenkatartót ami nem engedi ki a büdiszagot?
Vendég

Alexa :D büdiszag, ez teccik! Nekem is olyan kéne, mert itt lesz a szobában ez a cucc is, és hát... :lol: szóval ez engem is érdekelne!
Vendég

Csak pont most cseréltem pelust...háááát...! :D :D
Azért jutott eszembe a kérdés!
Mi nem vettünk,és már bánom.Amíg csak anyatejet kapott,komolyan mondom semmi szaga nem volt,de fél éves kora óta überbrutál!! :shock: :lol: :lol:: ....azóta eszik mást is.
Vendég

Azóta az erkélyen tartjuk!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Alexa
Eddig nekem sem jutott eszembe hogy a büdiszag milyen is lehet..de most hogy mondod(írod) asszem megelőzzök a dolgot majd egy ilyen pelenkatartóval..na igen a tapasztalatok..:)
Vendég

Kata
Gratula a barátnődnek!

Alexa
Még nem jutottam el a szagmentes szemetesig, de majd elgondolkodom rajta.
Barátném a WCben tartja a pelusos szemetest. Ott majdnem mindegy. :lol:
Vendég

https://ssl.teszvesz.hu/item303016943_a ... r_nma.html itt van peustartó vödör. holnap záródik az aukció

Kép

Kép

hoppá

na igen de nekünk a wc a fürdőszoba is és a lakás mindössze A fürdőből, a konyhából és a szobából áll... :D inkább veszek én ilyet, én azt mondom. :lol: :lol:
Vendég

Martinkám elaludt,persze a Tigrissel! :D Azt hiszem követem a példáját,én is ledőlök egy kicsit!Kezd fájni a fejem. :?

Sziasztok!
Vendég

Asszem jobb lett volna,ha előbb elhúzok........ :oops:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?