Sziasztok!
Alexa, fantasztikus a kiskrapek, egyszerűen imádnivaló, a fogmosós képtől behaltam..
Vicuska, mit tudnál mesélni Deákról? Nekem is azt mondta a keresztanyám, h inkább a Bácskaihoz menjünk, de 2 ünnep között ő nem volt, és csak így tudtunk mindketten elmenni. Privibe is írhatod, kiváncsivá tettél!
Kata, mit pakolsz?
rendezgeted a babaszobát-cuccokat? Vagy mit? Én is elkezdem, hétvégére beszerveztük Attila régi edzőjét pakolni, átrendezik a szobát, hogy anyukámmal ki tudjunk mindent rámolni meg takarítani idejében
Ez a babyoutlet nagyon jónak tűnik!!! Ráveszem apát, hogy menjünk el...
Ani, köszi, hogy javítottad! Amúgy a mikor próbálkoztok "rovat" akkor tűnt fel, mikor elejétől kezdtem olvasgatni a topikot a minap, és azóta akarom ám írni, hogy nem jó az április, de az már nem jutott eszembe, hogy az aktuális táblát kéne nézni...
bocsi! Tetszenek a járgányok, a súly sztem akkor érdekes, ha sokat buszoznál vele, ha nem kell neked emelgetni szerintem nem gáz.
Andi, nekünk is fontos, hogy ne kelljen rendezgetni a babakocsit mikor kikapjuk az autóból, de még mindig nemtom, vajon a mienk milyen lesz..
picit félek azért, a barátnőm nem babás, nem igazán tudja, mik a szempontok, de mint kiderült még 1 helyről lesz kölcsönbe piciknek való babakoccs, remélem a 3 közül már valamelyik jó!
Szilvi, tárcsafékes, ez jó
amúgy Kisatinál a farfekvés dolog nem jött be, ő bizonyítottan "lefelé" van 24 hets kora óta, de szerintem még régebben befordult az érzéseim alapján
Helyes, nyaggasson csak Titababa!
tegnap engem is szét akart szedni a picúr, hallgattam neki Kövi Szabolcsot, hát oda van érte, küönösen a tengert szereti hallgatni
Kisregény következik:
Na hát még csak 10 óra, én meg már túl vagyok az egész napos tennivalóimon (na jó a főzést leszámítva): voltam Távírdába vér-vizelet- gyötretésen, majdnem elájultam
pedig én nem szoktam szédelegni ott. Előtte a sorban álltunk 1 csajszival aki szintén 30 hetes, már ő is alig állt a lábán, 20 perce vártunk (persze ültek mindenhol, elég fiatal hapsik is), erre mikor megnyitották a sort, beállt egy botos nagyon öreg néni. Persze hogy nem túrtuk ki onnan, nyilvánvalóan előbb ott volt már. Na erre odatódul még vagy 5 ember így szép sorban, picit elegem lett...megkérdeztem, hogy szerintük miért alakul ki a SOR nevű intézmény a civilizált emberek között, meg hogy vajon mi jókedvünkből szobrozunk-e az ablaknál ÁLLVA...egy nő még nekiállt pampogni, hogy ők ott ülnek 6 óta, na mondom a kulcsszó az ÜLÉS, tegyen egy dinnyét a pólójába és próbáljon itt állni fél órácskát a levegőtlen, büdös, meleg váróban és neki lesz a legnagyobb szája. Na ezek után megnyílt előttünk (érdekes módon) a sor, odamehettem leadni a cuccost, erre mögöttem majdnem összeverekedett két pasas, mert hogy ki állt oda előbb, stb...mondom ilyen nincs, ezek emberek??!?
Na ezek után bementem a MÁKhoz, ahol készségesen elmondta a hölgy, hogy kapok GYESt, anyaságit, családi pótlékot biztosan, kaptam papírokat is, de szerinte nem vagyok jogosult a GYEDre, GYÁSra...kérdezzem meg a TB-nél, ott kell intézni. Na tök jó.
És most a happy end: a védőnőm adott még egy kupont a kismamacsomagra, s én most bementem és mégegyszer kiváltottam azt,szóval most van KETTŐ aventem és cumim
Próbáljátok ki, ha rendes a védőnőtök biztos ad, ha nem, mondjátok, hogy elveszett a kupon...
Na befogom és megpróbálom ezt elküldeni, hátha beteríti az egész oldalt.