Estelle! Sok szerettel gratulálok a kisfiadhoz! Minden jót, s nagyon sok örömet kívánok Neked, Nektek!
Hajny
Az esküvőnk március 29-én lett volna, de most halasztódik egy kicsit. Ahogy összejön a pénz, megtartjuk. Egy kisebb esküvő is 2-300 e, s most jött egy pár hirtelen kiadásunk, a szülőktől pedig nem szeretnék kérni. Inkább várunk még egy kicsit.
Adri
Nálunk is nagy gond az evés. Petikével már rendeződni látszik, viszonylag jól eszik, bár most nagyon rákapott a csokira, s nagyon be kell korlátoznom. Dorka pedig
Sajnos tápszeres baba, s ötször eszik egy nap, s egyszerre kb 150 ml. A dokink azt mondta, hogy kicsi a súlygyarapodása, éppen benne van még a határértékben. Próbálok nem aggódni, s bízom benne, hogy összeszedi magát a kisasszonykám.
Én is Bányais voltam, vagyunk itt egy páran, ha jól látom
Jó lenne elmenni, majd meglátjuk, hogy el tudok e menni.
Lina
Szerintem is jó a jelmez! Jó farsangozást holnap Lilinek!
Mi pár napja nem sokat alszunk, Dorka óránként kel éjszaka. A doki szerint jön a foga, bár az is lehet, hogy ő is tejallergiás. Kicsit érdes a bőre és pöttyös. A doki azt mondta, hogy vírus is lehet, várjunk még egy kicsit.
óvóda info engem is érdekelne. Az ifjúsági úti ovival az a gond, hogy jövőre költöznünk kell, s valószínűleg Széchényibe költözünk. Így nem tudnám ide hordani. Szerintetek melyik ovit keressem?
Teszek fel pár friss képet a gyerkőcökről
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok
Andi